N!k! 2011 szept. 17. - 16:20:59
(9675/22495)
Ágika! Itt a fórumon is Isten éltessen sokáig!Sok puszi

http://www.youtube.com/watch?v=eKjgmS185pA
10/10
édesmaya 2011 szept. 17. - 08:21:06 10/10
(9674/22495)
Igen drágaságom, ma többször fogok Jencarlost hallgatni, mint máskor!

Habár ma egy "pótesküvõre"megyünk, ott nem lesz rá lehetõség, de
az autóban jövet-menet zengeni fognak Drágaságunk dalai, viszem a cd-ket magammal!
A megismerkedésünk elsõ óráiból szeretnék egy képpel meleg szívvel visszaemlékezni
az elsõ klubtalinkra!
10/10
édesmaya 2011 szept. 17. - 08:10:58 10/10
(9673/22495)
Drága Kedves fanklub-lánykáim, Editkém drága!

Nagyon-nagyon köszönöm a kedves köszöntéseteket, úgy érzem, itt vagytok velem Jencarlossal együtt!

Millió puszika mindenkinek drágáim!

Ági- alias Édesmaya
10/10
xico 2011 szept. 17. - 00:01:45 10/10
(9672/22495)
Sziasztok Lányok!

Boldog Névnapot Kívánok az Editjeinknek!

A találkozót már én is várom. Nekem mindegy, hogy szombat lesz vagy vasárnap, bár szerintem pl Bettynek a vasárnap lenne jobb a suli meg a munka miatt is.

Zsuzsa, köszi szépen a fordítás! Nagyon ügyes vagy! :)

Dandi, jók lettek a képek! Csak így tovább! :)

Dzsannám, a tablóid, mint mindig nagyon szuperek lettek! :)
10/10
1timcsi7009 2011 szept. 16. - 22:39:42 10/10
(9671/22495)
S P O I L E R

Nagyon köszi szépen (dzsanna3-nak)
a sorozat információt!!!
Nagyon örülnék neki ha, végre leadnák M.o.-on a sorozatot!!!
Mert már eléggé a végéhez közeledik sajnos... Mai részben ugye megtudta az andres , hogy debora+ az apja kapcsolatát és az összes hazugságát meg persze arra gyanakodnak, hogy a debi ölte meg a marcelot?
10/10
dandi83 2011 szept. 16. - 20:49:59 10/10
(9670/22495)
na mégegyszer
10/10
dandi83 2011 szept. 16. - 20:49:23 10/10
(9669/22495)
még egy régebbi próbálkozás
10/10
dandi83 2011 szept. 16. - 20:46:03 10/10
(9668/22495)
akkor a másik kicsinyítve
10/10
dandi83 2011 szept. 16. - 20:45:02 10/10
(9667/22495)
megpróbáltam lekicsinyíteni a képet hátha így berakja
10/10
dandi83 2011 szept. 16. - 20:42:26 10/10
(9666/22495)
:)
10/10
dandi83 2011 szept. 16. - 20:41:24 10/10
(9665/22495)
próbálkoztam egy pár montázs készítésével. Remélem berakja!
10/10
dzsanna3 2011 szept. 16. - 17:55:55 10/10
(9664/22495)
Boldog Névnapot kívánunk az Editeknek (Jen és én)
10/10
dandi83 2011 szept. 16. - 17:24:14 10/10
(9663/22495)
Hola Todos!
Azt hiszem még senki nem tette fel a MCI- camerák mögötti felvételek 5 "részét". Most találtam meg a Youtube-on, gondoltam megosztom veletek, mert én jót nevettem rajta. Azért Carlos FErro-Camilo minden hülyeségben benne van. Jó pofa volt.
Enjoy!
http://www.youtube.com/watch?v=DBKVuarSZr8
10/10
f_nikcsy 2011 szept. 16. - 17:01:55 10/10
(9662/22495)
A klubtali helyét illetõen én is A La bodegitára szavazok,mert ahogy Zsuzsa is mondta,már jól ismerjük a helyet,hisz tényleg lassan az a törzshely.Az idõpont mindegy végülis,csak hétvége legyen,lehetõleg szombat.
puszi
10/10
f_nikcsy 2011 szept. 16. - 16:59:18 10/10
(9661/22495)
Sziasztok!
Editnek itt is nagyon boldog névnapot szeretnék kívánni!!
Hoztam nektek egy kis érdekességet a ,,múltból".Carmen Villalobos Cooltv-s köszöntõje a magyarokhoz a csajok szilikon kapcsán.Aki látta,nosztalgiázhat,aki nem,az most pótolhatja!A KÖTÖJELEKET VEGYÉTEK KI!(megaupload)

http://www.meg-aup-load.com/?d=G50VJ75A
http://www.meg-aup-load.com/?d=M96ON1SZ
10/10
Zsuzsa17 2011 szept. 16. - 16:36:42 10/10
(9660/22495)
Sziasztok!

Sok boldog névnapot kívánok az Editeknek !!! Ma sokat rosszalkodjatok!!!

Egy kis klubtali tényleg jó lenne. A törzshelyünkön a Bodegitában mindenki jól érezte magát, és Budapest a legkönnyebben megközelíthetõ mindenki számára.
Dátumokat találjatok ti ki...
10/10
KLOPCSIK69 2011 szept. 16. - 08:28:54 10/10
(9659/22495)
Remélem dzsanna igazad lesz, az összes Edit-nek pedig boldog névnapot. :) Üdv: Reni
10/10
édesmaya 2011 szept. 16. - 07:36:59 10/10
(9658/22495)
Szép napsütéses jóreggelt csajszikáim!

Editkét szeretném köszönteni névnapja alkalmából!
Kívánok neked nagyon jó egészséget, sok-sok boldogságot, álmaid, vágyaid teljesüljenek mindíg!
Légy nagyon boldog és elégedett!
Ezzel a Jenkys fotóval is köszöntelek, azért pont ilyennel, mert tudom milyen nagy állatbarát -is - vagy!
10/10
Zsuzsa17 2011 szept. 16. - 06:22:53 10/10
(9657/22495)
http://msnlatino.telemundo.com/novelas/Mi_corazon_insiste/video_player?uuid=1fda8f9f-331e-43c8-91e6-b4624e24d7cd

Mi Corazon Insiste: Resumen Semana (09/09/11)
76-8o rész

Angel: A volt pasid megkért, hogy ne hívj meg, igaz? Ez érthetõ. Te gyönyörû vagy. Én még az ajtón se engednélek kilépni egyedül. Az adósom vagy.. Megengedem, hogy meghívj egy étterembe vacsorára.
Lola: És hová?
Angel: Akárhova. Az egyetlenegy feltételem, hogy kettesben leszünk. Csak téged akarlak hallgatni! Na mi van? Nehogy azt mond nekem, hogy félsz tõlem? Én vagyok az védõangyalod..

Félix: A nõ akivel közös üzletetek van, Lola Volcán, Õ Soledad lánya.

Tiberio: Mindenkinek tátva fog maradni a szája, ha meglátják a meglepetést, az ajándékot, amit az unokámnak küldök.

Lola: Oh drágám! Kaptál egy kis ajándékot!
Rodrigo: Mi az?
Andres: Ez egy smaragd.
Camilo: Gyémánt foglalatba van ágyazva, bizonyára nagyon drága volt. Tudod, ez õrültség. Ez nem lehet igaz.
Lola: Isabelnek a keresztelõjére: A Nagyapád.
Pap_ Isabel, megkeresztellek, az Atya, a Fiú, és a Szentlélek nevében.

Felix: Ha kinyitod a szádat, megöllek.

Andres: Te, a lányom, és én.. Egy család vagyunk! Te és én még mindig azok vagyunk, akik valaha voltunk. És én errõl nem mondok le soha. Soha nem fogok rólad, Lola lemondani.

Daniel: Mond meg ennek a rendõrnek, hogy, engem szeretsz. Csakis engem. Hallottad?
Felügyelõ.:Maradjatok lenn!

Tiberio: Mi lenne ha elfelednénk mindazt a sértést, bántalmat, amit egymásnak okoztunk, és az egészet újra kezdenénk? Soledad, mi lenne ha összeházasodnánk? Enyém lennél?

Felix : El kell rejtenetek. Ha a rendõrség elkap , halott ember vagyok.
Vicky: Sajnálom. Arról a koszos keresztelõrõl jött?
Ramon: Ne kérdezz hülyeségeket. Felix, Megõrültél? Nem lehetsz itt, Nem rejtõzködhetsz el itt.

Soledad: Meg kell értenek, mindennek egyszer vége szakad, még az összes, az egész világot behálózó hatalmadnak is.. Pont azon a ponton vagy, hogy elbukjál.. egyedül fogsz meghalni.. És a világ örömmel fogja megtudni, hogy végre-valahára eggyel kevesebb degenerált hülye van a világban
Tibério: Fogd be a szádat! Kuss legyen!!

Félix: Tudom, hogy csalódást okoztam Tiberionak. És nagyon jól tudom, milyen következményekre számíthatok.

Felügyelõ: Adelita, feleségül jönnél hozzám?
Adele: Igen!!! Naná, hogy igen...
Felügyelõ:Tényleg?
Adele: Igen.

Daniel: Ez azt jelenti, hogy, te,meg én?
Adelita: Megbocsájtok neked. Teljes szívembõl, és nincs semmi neheztelés... Nem Danny , nem, Nézd, barátként vagyok itt. De ami elmúlt, az elmúlt. És nem jön vissza. Férjhez megyek Fulgencio Lopezhez.

Lola: Ha kérhetném...
Angel: Ha megkérhetném istent, azt kérném, hogy legyél a feleségem.

Angel: Saját vagyonom van, és úgy fektetem be, ahogy én akarom.
Rodrigo: Még jobb ok arra, hogy megtudjam kik a befektetõtársak? Igaz?
Angel: Persze.
Rodrigo: Kit ismersz leginkább? Carlos Gonsalezt, Vagy Tiberio Guzmant?

Debora: Mi folyik itt, féltékeny vagy Angelre? Mert hát Lolával üzletel.? Próbáld meg tagadni.
Andres: Semmi köze ehhez. Akár tetszik akár nem, Bemegyek a cégemhez, és foglalkozni fogok az ügyeimmel, dolgozom a kötelességem szerint..

Tibério? Tegyél át egy számlát ide ,egy Los Angelesi számlára egy bizonyos személy nevére.
Angel: Kinek a nevére?
Tibério: Dolores Volcan névre..

Õr: Ébresztõ! Ébresztõ! Ez halott..

Ramon. Döglött kutya nem harap....
Tiberio: Nyugodjon békében ez az átkozott. Porból vagyunk, és porrá leszünk , Ramon.

Adele: Bobbyt megölték. Nem lesz tárgyalás.
Lola: Te jó ég, hogy ölték meg? Így visszavonják a védõ õrizetedet? Nem lesz semmi védelmed?
Adele: Ne hozd rám a frászt !
Felügyelõ: Úgy tûnik, Adelita nem jelent többé számukra veszélyt.

Angel: Nagyon jó! Nagyon hálás vagyok mindazért, amit értem tettél. A pénzért és az idõért, amit amit rám áldoztál. De, én nem félek tõled Tiberio. A hûségem szellemében mondom és a tisztelet nevében, amit érzek irántad, a fenébe, mond meg nekem: Milyen jelentõséggel bír Lola Volcan az életedben? A Lányod?

Debors: Nekünk szükségünk van egymásra. És az akadály amit le kell gyõznünk, az Lola Volcan.
Angel: Ez nem olyan könnyû. Tiberio védi Õt. És ha mi ártunk neki, megöl minket.
Debora: Nem, ha a gyilkosunk hamarabb távozik az élõk sorából.

Tiberio: Biztos Ön a diagnózisban, Doki? Nem fordulhat elõ valami tévedés? Semmit se tehetünk? Mûtét, vagy valamilyen kezelés? Nem is tudom.. Kemoterápia vagy besugárzás?

Angel: Egyetértek veled egy dologban. A férjecskéd már régóta a halállal játszadozik... Szegény fickó.

Férfi: Tarts meg.
Lola: Ne érj hozzám. Engedjetek el!

Angel: Honnan veszed, hogy elárulom az egyetlenegy jóakarómat, aki az apám helyett apám volt?Mi?

Lola: Elraboltad az anyámat! Elrendelted Rodrigo Suarez és Andres Suarez halálát, és megakartad öletni a legjobb barátnõmet. Rengeteg férfit és nõt megöltél már. És mindennek ellenére azt kérdezed tõlem, félek-e tõled? Igen, félek tõled Tiberio! Nagyon félek! De itt vagyok és csak egyetlen dolgot kérdezek tõled. Csak egy dolgot,: Mikor engeded szabadon az édesanyámat? Mikor?!

Angel: Azt hitted el fogom árulnia nevelõapámat? És egy ilyen átkozott társsal kötnék üzletet?
Debora: Angel, kérlek..
Angel: Mit hittél, szép szavakkal és kedvességgel meggyõzöl engem? Cukorkával akarsz megvesztegetni? Ne légy ilyen ostoba! Nem foglak egy hatalommal bíró elé helyezni. A keresztapám elé, ahogy nevezted. Õ tényleg nagy ember. Te csak egy.. Nézz már magadra...Csak egy hülye kis senki vagy.

Andres: Lola!
Lola:Andres!
Tiberio: Gyerünk. Indíts! Menjünk valahová máshová.
Lola: Engedj el. Nincs jogod itt tartani.
Andres: Lola!
Tiberio: Hát nézz meg jól, Lola Volcan. Nézd, mit csinált velem az anyád. Úgy gondolod, nem érdemli meg a büntetést? Azok után, hogy egész életemre megbélyegzett?
Lola: Nem azért vagy szörnyeteg, mert sebhely van az arcodon. Azért vagy szörnyeteg, mert a lelked mélyén vagy rohadt. Akár hiszed, akár nem.: engem semmi nem érdekel, amihez közöd lehet.
Se a pénzed, se az ingatlanjaid. Tartsd meg azokat magadnak. A vagyonod egy csomó nõ fájdalmára és megalázására épült. Egy csomó ártatlan ember vérével van megöntözve. Minden amihez hozzáérsz, vagy amit kiejtesz a szádon, ugyanolyan átkozott, mint te magad vagy.
Tiberio. Elég volt ebbõl! Igen elég! Nem azért hozattalak ide, hogy sértegess engem.
Lola: Én meg csak az anyám miatt egyeztem bele ebbe a beszélgetésbe. Õ az én egyetlen egy és igazi értékes kincsem, te meg elraboltad tõlem. Add vissza nekem az édesanyámat !!! Add vissza!

Andres: Mi történt?
Lola: Maga Tiberio volt. Megpróbált megvesztegetni, de nem akarja elengedni az édesanyámat. Miért nem engedi szabadon az édesanyámat?! Miért? Átkozott ,szemét alak. Nem akarja szabadon engedni.

Soledad: Tamarának hívták az édesanyádat?
Angel: Honnan tudod? Ismerted õt?
Soledad: A barátnõm volt. Segített nekem a lányom megszületésénél. És segített elrejteni a csecsemõt Tiberio emberei elõl. Egyike volt azoknak, akik segítettek elszökni. Ezért Tiberio megölette.

Felix: Tiberio mindegyiket úgy vadászta le mint egy állatot a hajtóvadászaton. Mindegyiket megölette, hogy példát szolgáltasson... Az összes lányt lelövette, aki Soledaddal együtt elszökött.
Angel: Akkor hát igaz. Az én drága édesanyám egyike volt azoknak a lányoknak.

Debora: Nézd, azt hiszem elrendezhetjük a dolgot, úgy mintha nem történt volna semmi.
Angel: A keresztapám meggyilkolására gondolsz? Mert errõl beszéltél, vagy már elfelejtetted?
Debora: Én nem ezt mondtam. Soha nem mondtam, hogy meg akarom ölni.
Angel: Benne vagyok.
Debora: Mi az, amit elfogadsz?
Angel: A szövetséget, amit tegnap ajánlottál. Te és én megöljük a keresztapámat.

Andres: Hogy vagy, Apa? Kinyitottad a szemed, ..és látsz?
Rodrigo: Kinyitottam és... látok! Erre vágytam leginkább! Hogy láthassam az édes kis arcocskádat.
10/10
dzsanna3 2011 szept. 15. - 22:29:49 10/10
(9656/22495)
Én csak jósolgatok, de nagy az esély, hogy Mo-n is leadják a sorit... Legkésõbb januárban kezdünk, ok? :) Álmodozni nem kerül semmibe... Remélem, hogy most egy nagyobb csatorna veszi meg.