10/10
offtopic
mikildi 2012 okt. 09. - 00:40:38 10/10
(16295/22495)
9. kép. Az emlékezés.
10/10
offtopic
mikildi 2012 okt. 09. - 00:40:02 10/10
(16294/22495)
8.kép.Manuela és Horacio megérkeznek az irodába. Ott találják Angelt. Manuela mindjárt aggódva kérdezi, nem félt, hogy felismeri valaki. "Itt az álcám és mutatja a sapkáját." Topo papírjait hozta, hogy Manuela nézze meg, jól értelmezték-e. Leülnek és akkor ezt mondja Angel." Nem gondoltam, amikor utoljára itt jártam, így alakul majd az életem" Erre Manuela is visszaemlékezik, amikor megjött Angel és azt mondta, nem dolgozik itt tovább, el kell mennie.
10/10
offtopic
mikildi 2012 okt. 09. - 00:31:41 10/10
(16293/22495)
7.kép. Folytatás.
10/10
offtopic
mikildi 2012 okt. 09. - 00:30:58 10/10
(16292/22495)
6.kép.Angel felhívja Manuelát az irodában. Nincs benn. Andres veszi fel a telefont, bemutatkozik, õ az új asszisztens, mert idõközben Nina férjhez ment. Angel ekkor mondja magának, jöhet az álca. Inkább elmegyek az irodába és megvárom Manuelát.
10/10
offtopic
mikildi 2012 okt. 09. - 00:26:24 10/10
(16291/22495)
5.kép.A kudarc után Cachorro Sandroékhoz megy. Megkérdezi, emlékszik-e arra, hogy az apja valamikor szerette-e.Mert õ nem. Elmegy messzire, nem fog visszajönni soha. Szól a telefonja. Marina az. "Kiszabadultam. Találkozzunk valahol, minél hamarabb"
10/10
offtopic
mikildi 2012 okt. 09. - 00:20:24 10/10
(16290/22495)
4.kép.Ezalatt Christian elmegy Marinához. Ciscót elküldi egy másik dossziéért a kocsijához. Ekkor azt mondja Marinának, menjen el gyorsan, meneküljön. Ha megjön Martin, megmutatja neki, ki is volt õ valójában. Elõtte viszont üsse le valamivel, hogy hihetõ legyen a sztori. Így is tesz. Majd menekül. Cisco visszajön. Teljesen kiborul, hogy Marina megszökött.Gyorsan leszalad, de nem találja. Végül úgy dönt, jobb ha eltûnik, többet ér az élete.Christian felhívja Martint, jöjjön gyorsan Marina lakására, baj van.
10/10
offtopic
mikildi 2012 okt. 09. - 00:12:55 10/10
(16289/22495)
3.kép.Cachorro felhívta az apját, hogy fontos megbeszélnivalójuk lenne, olyan hírei vannak, hogy cserébe Vasember adja neki Marinát. Bemegy a bárba, de hallja apja Carmeloval beszélget. Gyorsan elbújik a láda mögé. Apja átadja a fele pénzt, amit Herceggel kötött megállapodás után kapott. Amikor elmeséli C. mit mondott, Carmelo reméli semmi olyan, ami az õ üzletüket veszélyezné. Ellenkezõ esetben Cachorrot meg kell állítani. Most rájött C., nem tud megállapodni Vasemberrel.
10/10
offtopic
mikildi 2012 okt. 09. - 00:06:46 10/10
(16288/22495)
2.kép.Eljött Silvana szülinapja. Mike egy koncertjegyet szeretne venni az elsõ sorba. Lucas felhívja, egy ebédet ad, meghívja õt is. Ariadna és Virginia meglátogatják Lucast, elmondják mit intéztek. Közben Lucas sokszor, mintha rosszul érezné magát, fájlalja a mellkasát. Ariadna rákérdez, õ meg azt válaszolja, nem tudja mi lehet, már reggel is érezte a gyomrában.Elmennek a vendéglõbe, ahol lesz a buli.Lucas nagyon megörül mi minden lesz ott és Virginia engedélyével, megcsókolja Ariadnát. Silvana elkérezkedik a kapitánytól. Elengedi és gratulál neki, sõt megdicséri, milyen kiváló munkát végez.Mike megbeszéli a kollégájával,falazzon neki délután.
10/10
offtopic
mikildi 2012 okt. 08. - 23:54:04 10/10
(16287/22495)
Sziasztok Lánykák! Itt vagyok megint ma nagyon sok képet hoztam, élvezzétek. A mai Ördögi Kör tartalma.

149. rész. Martin a Hercegtõl kapott pénzen igaznak tûnõ iratokat szerez a Globálról, így veszi elejét a pletykáknak. Leon és Carmelo szövetségre lépnek, hogy adandó alkalommal kifosszák Martint. Christian, aki nagyon dühös Martinra az Horaciot ért támadás miatt, úgy dönt, segít megszökni Marinának.

1.kép.Martinnal megjelenik egy riport, egy magazinban, majd a TV-ben is ismét készítenek vele. Ezzel azt képzeli, hogy mindenkit sikerült meggyõznie az igazáról és Davilláékat lesöpörte teljesen, kénytelenek lesznek nyilvánosan bocsánatot kérniük tõle.
10/10
édesmaya 2012 okt. 08. - 23:45:04 10/10
(16286/22495)
Szia Dzsanna, nem mondok nemet, hisz a facen is vannak Jen rajongók, hadd olvassák! Szép jóéjszakát!
10/10
dzsanna3 2012 okt. 08. - 22:59:42 10/10
(16285/22495)
Köszönjük szépen, Ágika!

Lopható, vihetõ szabadon a facebookra? (mondhatsz nemet is) :)
10/10
édesmaya 2012 okt. 08. - 22:23:46 10/10
(16284/22495)
Sziasztok szép estét lányok!
Megírtam a MCI 3. részt is:

Debora: Más nõt szeretsz? És ezt csak így mondod? Andres: Hogyan másképp kellene mondanom? Debora apja, anyja : Milyen arcátlan! Magyarázatot követelünk! Debora: Tudni akarom, hogy amiatt a semmirekellõ Lola Volcán miatt mondod le az esküvõnket, igaz? Miatta, igaz?! Megcsaltál vele, igaz?! Újra, és újra!
Andres: Igen-igen! Lola miatt van! Megláttam, és rádöbbentem, hogy még mindig õt szeretem! Szeretem Debora!
- Loláéknál: Chabela: Szóval kiderült, hogy a papa pici fiának menyasszonya van?! És még van pofája idejönni, és szemrehányást tenni neked, áááá, ebbõl is látszik, hogy a rendes férfiak már gyerekkorukban meghalnak !
Adela, Lola húga: Mi van, ha ez az egész, csak egy félreértés?
Soledad: Egyetértek Adelitával, miért nem mész utána és keresed meg ?
Chabela: Szó sem lehet róla, hogy fuss az után a patkány után! Megtiltom! Õrizzük meg a nõi méltóságunkat lányom! Ugye nem akarsz utána menni?!
Lola: Nem, nem nénikém, csak azon töprengek, hogy ennek a nõnek a hangja nagyon ismerõs volt! Nem, Neeeem, azt kizártnak tartom, hogy Andres ilyen idióta legyen!
Szól Lola telefonja, felveszi: Igen? Nem-nem, semmi gond. Most ráérek! Nem, nem zavarsz! Igen, egy negyedóra múlva ott vagyok!
Chabela: Ki volt az? Az a szégyentelen , igaz?
Lola: Nem, nem dehogy, hagyjatok már békén! Õ már nem létezik, és nem is létezett! Csak bemegyek az edzõterembe helyettesíteni, mert megbetegedett az edzõ. Érthetõ?
Chabela: Érthetõ!

- Debora: Nem teheted ezt Andres, azért a nyomorult Lola Vocánért, nem hagyhatsz el! Ezért még csúnyán megfizetsz!
Andres kocsiba száll. Debora: Hova mégy Andres? Nyisd ki az ajtót, Nem hagyhatsz el azért a szajháért!
- Lola az edzõteremben. Akinek box- edzést tart, egy nagydarab dagi pasi, üti-veri, és közben azt gondolja, hogy Andres az. Hazug, szemét, áruló! üti szaporán a pasit.
Debora és az anyja kocsiban, Debora õrülten vezet. Anyja: Debora ne száguldozz annyira, és fontold meg alaposan, hogy mit csinálj, halljam mi a terved? Már az elején is roppant nehéz volt meggyõznöd Andrest, hogy elvegyen. Éppen, amikor már azt hittük, Andres elfelejtette azt a némbert, megjelenik megint!
Debora: Milyen más terv lenne? Lola Volcán elõkerült megint. De eszembe jutott valami. Hogy hogyan tudnák eltüntetni Lolát! Marcelo Santacruzzal beszélek! Õ majd kezébe veszi az ügyet! Kötelezi Andrest arra, hogy visszajöjjön hozzám! Én gondoskodom róla!
- Andresék házában apja, anyja, testvére: Andres fut le a lépcsõn.
Marcelo: Végre hát elõkerültél Andres! Merre csavarogtál? Debora ma reggel keresett téged!
Andres: Örülök, hogy így összegyûltünk, mert van egy, egy nagyon fontos hírem!
Debora és anyja jön: Debora: Csak rajta, beszélj! Kíváncsi vagyok, hogy magyarázod meg az egész családnak, hogy az esküvõnk elõtt elhagytál a bûnözõ Lola Vocánért!
Mindenki dob egy hátast a hírre.
Lola a zuhany alatt, gondolkodik: Már nincs semmi, ami összeköt minket, kiabálta
Andresnak, Hazudós gazember! Menj a pokolba! Szól Andres telefonja, ami még mindig Lolánál van, Camilo üzenete szól. Andres hol vagy? Kell még az öltönyt bérelned az esküvõdre? Vagy Lola megint elcsavarta a fejed, megszelídítetted a vadmacskát?
Lola: Elmesélte mindenkinek! Kívánom, hogy légy átkozott Andres!
Andreséknál: Andres: Igen, találkoztam Lola Volcánnal, és rájöttem még mindig õt
szeretem! Sajnálom de ez van!
Marcelo: Hogy lehetsz ekkor idióta!
Andres: Nem érdekel! Neked Debora elmagyaráztam az egészet, ha nem érted, hát sajnálom!
Sajnálom! Andres el.
Andres anyja: Szegény Debora! Borzalmas érzés lehet, ha valakit elhagynak szinte a
templom kapujában!
Debora könyörög Marcelonak, hogy segítsen rajta.
Marcelo Andres után fut, szólítgatja. Andres, légy férfi, az Istenért! Beszélnünk kell, fiam!
Tehát találkoztál Lola Volcánnal! Miatta újra tönkreteszed az életedet!
Andres: Nem teszek tönkre semmit, papa! Igenis újrakezdem vele, és ezúttal nem
akadályozod meg, hogy vele legyek! Marcelo: Õ egy bûnözõ! Megölt egy embert!
Andres: Önvédelembõl tette! Marcelo: Ha valóban így lett volna, nem kapott volna érte 10 év
börtönt! Andres: Elég volt, elég! Nem nyitok vitát annak a nõnek az életérõl, akit szeretek!
Nem veszem el Deborát ! A végsõkig elmegyek, hogy visszaszerezzem Lolát, mert õ életem
szerelme! Tetszik vagy sem! Van még valami mondanivalód? Marcelo: Mit akarsz te
bizonyítani? Hogy jobb vagy nálam? Vagy már elég független vagy, hogy szembeszállj
velem? Hogy folyton ellent mondj? Andres: Jézusom, neked elment az eszed! Ezt komolyan
mondod? Te azt hiszed, mindezt azért teszem, hogy ellentmondjak neked? Megáll az
eszem! Tévedés! Már teljesen hidegen hagy, hogy mit gondolsz rólam apa! Mindegy, hisz
mindig baromnak tartottál engem! Nem így hívsz mindenki elõtt?! Marcelo: De igen, mert az
a mániád, hogy mindig viaskodsz velem! De a lázadó korszaknak már vége! Igen, Elismerem,
szigorú voltam veled kamaszkorodban és igazságtalan is! De vedd észre fiam, kinõtted a
hülyeséget, elvégezted az egyetemet méghozzá dicsérettel. Andres: és sikerült
lediplomáznom egy olyan szakon, amit még nem is te fizettél, mert nem értettél egyet
velem. Mostantól én hozom a döntéseket az életemben, és újra Lolát választom! Marcelo: az a némber rendesen az ujja köré csavart, látszik, hogy vulkán az ágyban! Andres: Hé, nem tûröm, hogy .. Andres ütésre emeli a kezét. Marcelo: Hé, jól van, értem én! Vagyis õrülten beleszerettél abba a nõbe. Lola Volcan életed szerelme! Akkor fiacskám, légy okosabb, kösd össze a hasznost a kellemessel! Vedd el Deborát, és tedd meg Lolát szeretõddé ! Debora anyja, Viki: Laura! Nem teheti ezt Andres! Nemcsak, hogy összetöri a lányom szívét, de nevetség tárgya lesz a vendégek elõtt! Laura, Andres anyja: Tudom Viki, de adok egy tanácsot: Ne akard magad ráerõszakolni Andresra, inkább használd a csáberõdet, amivel minden nõ manipulálni tudja a férfiakat. Képzeld, Marcelo is a tenyerembõl eszik – hahaha – Andres, ha észreveszi, hogy nem szép szóval közeledsz felé, gorombává válik. Andres öccse: Nemcsak válik, - az is! Andres egy bunkó, mióta megszületett! Laura: Ne beszélj így a testvéredrõl! Debora: megfogja And. Öccse kezét, Te, gyere, te fogsz segíteni!
- Andres az apjának: Tegyem a szeretõmmé?! Tudod, én túlságosan tisztelem a nõket ahhoz, hogy ilyet tegyek. Nem úgy, mint te, aki egész életedben megcsaltad a mamát! Ez vagy te , és az az undorító jellemed ! Nem vagyok és nem is leszek soha Marcelo Santacruz! Marcelo: Egy röhejes álmodozó vagy, aki még mindig hisz az igaz szerelemben, ugyan már! Nõj már fel végre te agyatlan! Andres: Tudod mi nem akarok lenni? Nem akarok hûtlen férj, és nemtörõdöm apuka lenni, aki te voltál világéletedben! Röhejes álmodozó vagyok, és? Világos! Ha nem szeretted a mamát, akkor hogy tudtál volna szeretni minket?! Marcelo Santacruz nem szeret senkit! Marcelo: tudod mit? Túl fáradt vagyok az erkölcsi értékek címû eszmefuttatásodhoz! Fogd a holmid, és takarodj! Laura jön a kiabálásra: Ebbõl elég! Hogy dobhatnád ki Andrest a saját házából? Andres: Mama, már rég nem érzem az otthonomnak ezt a házat. Intézkedj, hogy pakolják össze a holmimat, este jövök érte. Mama, szeretlek, ne aggódj értem, rendben leszek! Andres el. Laura: Andres, ne! Marcelonak: Hogy merted Andrest kidobni a házából? Mit ártott neked, hogy ennyire gyûlölöd õt?
Debora Andres öccsével elmegy Lola munkahelyére, a bárba, és ott 500 dollárért megszerzik Lola aktáját. Ezzel meg akarja menteni a házasságát.
Andres megy Loláékhoz, Adelevel találkozik össze. Andres bocsánatot kér az elõzõ estén az öccse viselkedéséért. – letámadta, ölelte, csókolta a bárban Adelet. - Adele elmondja Andresnak, hogy kiesett a mobilja a földre, és Lolánál van. Mindent tudnak már a közelgõ esküvõjükrõl, és hatalmas a botrány. Andres kiszedi Adelebõl, hogy hol találja Lolát, és felkeresi. Az edzõterem elõtt Lola motorjánál megvárja. Lola ütésre emeli a kezét.
Andres: Hé, Itt vagyok Dolores! Azért jöttem, hogy kiterítsem a lapjaimat! Meghallgatod, vagy elõbb jól megversz?
- Loláéknál: Soledad: Mért gyûlölöd annyira ezt a fiút Chabela? Andres Santacruz mindig fülig szerelmes volt a lányomba! Chabela: Én nem gyûlölöm, de egy cseppet sem bízom benne, az apja fia, és az aljas gazember nem tetszett nekem. Ha el akarta volna mondani az igazat, már rég megtehette volna.
Kopognak, ki az? Andres Santacruz menyasszonya, Debora Noriega. Chabela: Ahhh, hát kiderül, hogy kit akar elvenni az a gazember! Kinyitja az ajtót, színpadiasan kezét lengetve beengedi Deborát. Fáradj be Debora Noriega, Andres Santacruz menyasszonya! Isten hozott a Volcán rezidencián! Debora utálkozva körülnéz, Chabela jól képen vigyorogja.
Andres és Lola az edzõterem elõtt: Lola: Hordd el magad Andres, te átkozott hazudozó! Andres: Mért vagyok én hazudozó,? Megy a huzavona köztük, nem értenek szót. Andres meséli, hogy a legénybúcsún, amikor újra összetalálkoztak, felborult minden addigi terve. Házasság, gyerekek, stb. Andres állítja Lolának, hogy õ már véget vetett mindennek, nem nõsül meg, és nem jár jegyben senkivel. Vagyis ha rólad van szó, az más. Lola erre jól képen vágja Andrest. Átkozott hazudozó vagy Andres! Be akartál idomítani, mint egy vadállatot!, Nem?! Lola dühöng Camilora, hogy megszerezte a rendõrségi aktáját. De hiszen Camilo az ügyész helyettese, mondja neki Andres, mindent tud rólad! A nõ, akit el akartam venni, az Debora.
- Chabela: Miért jött ide Debora? Debora: Mert fájdalomdíjul fel akarok ajánlani Lolának egy összeget, hogy hagyja békén a võlegényemet.
Andres és Lola veszekednek arról, hogy miért pont Deborat akarta elvenni. Lola: Ha annyira tökéletes, maradj csak vele! Soha többé nem vagyok rád kíváncsi, tûnj el az életembõl! Takarodj! Andres: Lola, Lola Volcán nézz rám! Ez az utolsó szavad? Elegem van belõletek ti nõk! Tudod mit Lola? Elmegyek, Lola elmegyek! Lola: Nem is küzdesz értem?
Andres: Mit akarsz még Lola, mennyit küzdjek érted, mennyit?! Nem elég, hogy szakítottam a menyasszonyommal, összevesztem apámmal, kirúgtak otthonról! Még mennyit tegyek érted Lola? Ennek kölcsönösnek kellene lenni Lola! Tiszteljük egymást, bízunk egymásban, mert ha ez nincs így, akkor ennek nincs értelme! Viszlát Lola! Lola: Rohanj csak Deboradorádhoz! Andres: Nincs Deborita, és nincs más, csak Te Lola! Lola: Nenenene! Várj, várj Andres, ha nincs otthonod, akkor most hová mégy? Andres: Derítsd ki! Ha tényleg viszont akarsz látni, derítsd ki! Én megtettem! Viszlát! Andres autóval el. Lola: Andres! A mobilod!
- Loláéknál: Debora: 100 ezer dollár? Maga megõrült! Chabela: miért, ennyit nem ér a võlegénye kislány? Debora: Nem, inkább az unokahúga nem ér ennyit, az a senkiházi!
Soledad: Senyorita Noriega menjen innen, a lányom nem eladó! Debora: Még mindig a söpredékhez tartoznak! Erre Chabela a hajánál fogva kirángatja az ajtón. Na jó, hordd el magad ostoba liba! Soledad és Chabela jót kacagnak Deborán, aki még bekiabál az ablakon, hogy mondják meg Lolának, hogy soha nem kaparinthatja meg Andrest!
Debora el az autóján, majdnem ütköznek Lola motorjával! Mi van, nem látsz a szemedtõl? Így Debora.
Lola bemegy a nénje és anyukája várják. Mondjátok, képzelõdtem, vagy Debora Noriegát láttam? Nem képzelõdtél, téged keresett, és ha még nem tudnád, õ Andres Santacruz menyasszonya. Lola: Igen, tudom. Andres elmondta. Chabela: És volt képe felajánlani 20 ezer dollárt. Lola: Ha Debora idejött engem megzsarolni, akkor Andres tényleg elhagyta, nem hazudott. Chabela: Még az sem igaz, amit kérdez. Jól tetted, hogy elküldted azt a fajankót!
Lola: Ezúttal én voltam, aki elrontotta nénikém! Mit tegyek? Chabela: Majd megkeres! Soha ne dobd oda magad csak úgy a férfiaknak! Soledad: Tedd amit a szíved diktál lányom! Ennyi az egész! Chabela: Hogy milyen régimódi az anyád!
Andres a Camilonál kesereg, hogy már nincs menyasszonya, családja, mindent eldobott a semmiért.
Camilo: Jajj tesó, de még ott van Deboradora, még visszamehetsz hozzá! Andres: Neeem Camilo, ha valamit biztosan tudok, akkor az az, hogy nem szeretem Deborát! Nem akarok hazugságban élni! Camilo: Akkor most mi lesz? Andres: Nem tudom, nem tudom!
Kösz, hogy befogadtál a barlangodba! Andres el, haza a holmijáért.
- Camilonak cseng a mobilja: Halló! Te vagy az Camilo? Igen, ki az? Lola: Az idomítandó vadállat, te barom!
Loláék háza: Soledad: Mondd miért pont éjszaka kell motort szerelned? (mármint Chabela) Mert gyötört a reggeli másnaposság, és hétfõ reggel Chicagoba kell lennem. Peppével megoldunk mindent, és szavamat adom, hogy nem iszunk semmit. Viszlát Soledad!Szia! Jön be épp az ajtón Rodrigo két szál rózsával a kezében. Chabela: Mi a szösz biztos úr! Úgy tudom, a húgom nem követett el semmit, mit keres itt? És mért vág ilyen idióta képet?
- Andres kocsival jön, megáll Lola mellett: Mondd mért hagytál el 5 évvel ezelõtt? Lola: Nem akartam, hogy várj rám ennyit. Andres: Mért nem kérdeztél meg engem? Lola: Megbocsátasz? Andres: nem! Mert még nem kértél bocsánatot, amiért kételkedtél a szerelmemben. Lola: Oké, Bocsánatot kérek, amiért kételkedtem a szerelmedben! Andres: Bocsánatkérés elfogadva. Most adnod kell egy csókot! Lola: És milyen csókot szeretnél? Ilyent? Szenvedélyesen megcsókolja Andrest, közben zeng a Mi Corazón Insiste! Andres megérinti az ajkát, és mondja: Hmm, nem rossz! De még javíthatunk rajta! Nos, Lola Volcán, most ki kell mondanod, hogy szeretsz! Valamint, hogy soha nem felejtettél el! Hogy én vagyok az egyetlen szerelmed, az egyetlen. És a legnagyobb! Lola: Andres Santacruz! Te vagy életem szerelme! Beleégtél a testembe, a lelkembe, és a szívembe már kislány korom óta. Sosem feledtelek. És most hogy felnõttem, tudom, hogy hozzád tartozom. És hogy soha senkit nem fogok úgy szeretni, ahogy téged! Érzelmes, mély csókban forrnak össze. Mi Corazón Insisteeee! Andres: Lola Volcan! Te vagy életem szerelme! Elmondtam gyerekként is, de most férfiként újra megismétlem ! Csak abban a pillanatban lettem újra önmagam, amikor tegnap újra megpillantottalak! ( Mély átéléssel) SZERETLEK! A tiéd vagyok, mindig is az leszek! Újabb mély, érzelmes, gyönyörû csókban forrnak össze! Te Amooo!
Lola: Mint régen! Andres úgy érzem magam, mint régen! Andres: Nem,nem, nem! Annál sokkal jobb! Ezúttal nem fenyeget minket semmi, esküszöm az égre, Lola Volcan! Senki sem állhat közénk. Lola: Nem, ne Andres, ne kísértsd a sorsot! Andres: Ne aggódj Lola, te csak szeress, én itt leszek neked! Vigyázok rád, szeretlek! Én Szalamandrám! Újabb gyönyörû csók. Andres: Figyelj, áruld el, mert olyan hihetetlennek tûnik, honnan tudtad, hogy az igazat mondom? Lola: Mert láttam eljönni tõlünk a híres Debora Noriegát, aki 20 ezer dollárt ajánlott fel, csakhogy békén hagyjalak! Andres: 20 ezret? Csak ennyit? Lola nevet. Még ingyen is elengedtelek volna. Andres: Igen??? Na most jól figyelj, sem Debora Noriega, sem más ezen a bolygón nem választhat el tõled ! Senki Lola, Soha! Te amooo, Te amooo! Újra mély csók.
- Deborah és Marcelo együtt. Debora: Meg kell találnunk a módját, hogy Lola békén hagyja õt.
Marcelo légy egy kicsit segítõkész! Mért nem rúgod ki a házból? Marcelo: Mert Andres már 18 éves kora óta nem függ tõlem anyagilag. Ösztöndíjat kapott, finanszírozta a tanulmányait. Mért ragaszkodsz ennyire a nyavalyás fiamhoz, heee? Tényleg nem elég az a sok minden, amit én megadhatok neked, ha kéred? Debora: Akkor vegyél feleségül, ez lenne a tökéletes bosszú! Marcelo: Drágám! Nincs az a pénz, amiért elválnék az alkoholista feleségemtõl! Mellesleg ha felszavazod a fiamat, mi a garancia arra, hogy nem tennéd meg ugyanezt velem is? Nem, felejtsd el. Mármint nagyon tetszel nekem, de ez nem elég hozzá. Debora: Vagyis nem fogsz segíteni? Marcelo: Nem mondtam nemet szépségem! De van egy különleges módszered arra, hogy szívességet kérj tõlem, ami megõrjít engem.. Kérd szépen, és akkor én segítek! Simisimi, ölelgetés.
- Chaleba és Soledadhoz jön Rodrigo, két szál piros rózsával a kezében. Chabela: Tehát maguk tegnap este találkoztak, micsoda véletlen! A látogatása, hogy õszinte legyek, marha titokzatos! Rodrigo: Igazság szerint nincs itt semmi titok, a testvéréhez jöttem. Lola tegnap volt nálam, és nagyon maga alatt volt, pedig nagyon rendes lány. Szerencsére már kerüli a problémákat. Chabela: Ühüm, igen, csak az a baj, a problémák mindig kiszagolják, hol találják õt! Az a baj, hogy megzavarodott, mióta feltûnt ez a lókötõ Andres Santacruz. A gyerekkori szerelme. Rodrigo: Igen, mesélt róla .Chabela: Magának??? Rodrigo: Igen, igen nekem. Ne lepõdjenek meg, Lolával közel állunk egymáshoz. Ami pedig Andres Santacruzt illeti, én magam fogok utánajárni, hogy mennyire megbízható a srác! Lola biztonsága fontos számomra. Chabela: Hugocskám! Te frankón szájfényt tettél az ajkaidra? Áhhh, már kezdem kapizsgálni a dolgot! …Nekem mennem kell dolgozni! Mélyen tisztelt felügyelõ úr! Jó kezekben hagyom a hugocskám. Egy kicsit félénk és visszahúzódó, szüksége van egy kis szórakozásra, vigyázzon rá! Viszlát hugocskám! Chabela el. Rodrigo átadja a rózsákat Soledadnak: ÁÁÁÁ ezt önnek hoztam! Soledad: Köszönöm!
- Marcelo és Debora vörös selyem ágynemû közt. Marcelo pezsgõs poharakat hoz. Marcelo: Nem volt rossz, hee?! Debora: Áá, nem volt rossz! A kis kék tabletták sosem hagynak cserben! Naaa, ne nézz így rám! A cél szentesíti az eszközt! Te mondtad! Hogy éred el, hogy Andres visszajöjjön hozzám? Marcelo: Errõl te magad fogsz gondoskodni, én elintézem, hogy Lola ne jelentsen akadályt. Debora: Hogy akarod csinálni? Marcelo: megvannak a módszereim. Már megtettem egyszer, és sikerült. Ne feledd, hogy az ellenséged büntetett elõéletû. Cseng Marcelo telefonja, Debora apja van a vonalban. Elintézted? Deborának: A fiam visszamegy hozzád, elõbb, mint gondolnád. Boldog vagy? Koccintanak.
Lola és Andres Camilonál. Camilo esdekel, Lola bocsáss meg! Andrest is kérleli, segítsen neki. Andres: Sajnálom, de te voltál! Vadmacskának hívott, igaz?! Kérdi Lolát Andres. Neked kell bocsánatot kérned! Camilo: Lola, bocsáss meg, bocsika! Camilo letérdel, hetet-havat összehord, csakhogy Lola bocsásson meg neki. Lola: Állj fel te hülye és fogd be a szád! Megbocsátok, mert segítettél megtalálni Andrest, és iszonyú boldog vagyok, hogy újra látlak! Camilo: Hogy tudod még mindig szeretni ezt a kölyökképû srácot? Megyek, egy nyuszika igényt tart a szolgálataimra. Mindenki közül ti vagytok a kedvenceim. Jók legyetek! Camilo el. Lola: Ugyanaz a lökött srác, aki volt! Andres: Ugyanaz a bajtárs, aki volt! Kitalált egy indokot azért, hogy kettesben lehessünk. Lola: Hagyjuk hátra a múltat! Csak te és én! Szerelmes csókban forrnak össze.
Marcelo és Szofia beszélgetnek. Szofia: Nemrég érkeztem a reptérrõl. Andres esküvõjére jöttem, de hallottam, mi történt. Marcelo: Így van, nincs esküvõ! Mit szólsz hozzá? Az unokaöcséd megint annál a mocsoknál kötött ki, mint kamaszkorában. Elmebeteg, barom! Szofia: Hálás lennék, ha a jelenlétemben nem beszélnél így Andresrõl. Igazából azért vagyok itt, hogy Lauráról beszéljünk. Marcelo, nem engedhetjük, hogy továbbra is ennyit igyon. Tennünk kell valamit, alkoholista lett. Marcelo: Laura már egy ideje felhagyott az elõkelõ hölgy szerepével, hogy szánalmas, részeges nõvé váljon. Nem tudom, melyik rosszabb, a józan Laura, aki folyton a származását, meg a pénzét vágja az arcomba, vagy a részeges Laura, aki folyton jelenetet rendez, ! Laura: Te egy aljas féreg vagy Marcelo! Az életem szánalmas és haszontalan, egész életemben boldogtalan voltam, és nem is miattad! Én tehetek róla! Mert sohasem szerettelek! Tudd meg, hogy én csakis õt szerettem, mondd meg, hogy egész életemben csakis õt szerettem Szofia? Marcelo: Kirõl beszélsz Laura? Ki az a férfi, akit szerettél? Szofia: Laura, menjünk a szobádba, nem vagy jól! Laura: Hagyj már békén Szofia! Szofia: Azt mondtam, felmegyünk! Marcelo nem hagyja annyiban, erõsködik, hogy ki volt az a férfi? Szofia: Hagyd már Marcelo! Csak kitalálta az egészet, hogy megbántson téged! Közben Laura tényleg alig áll a lábán, olyan részeg. Laurát feltámogatja a szobájába a testvére. Laura: Meddig kell még ezzel a hazugsággal élnem?
Rodrigo és Soledad asztalnál ülnek, beszélgetnek. Rodrigo: Mindig mondom Lolának, hogy kiváló nyomozó lenne! Örökölte a mosolyodat! Ideje lenne, hogy tegezõdjünk, nem gondolod, Soledad? Soledad: Igen, igen, rendben van Rodrigo. Rodrigo: Lola nem szeret beszélni az apjáról, igaz? Soledad: Ha valóban szeretnél Lolának és nekem a barátja lenni, többé ne hozd fel ezt a témát! Ez olyasmi, amit el akarok felejteni! Rodrigo: Jól van, bocsásd meg a kíváncsiságomat, de annyi az egész, hogy nyomozóként szeretek a dolgok mélyére ásni. Csak tudni akartam, hogy van-e valaki más az életedben. Ennyi az egész. Soledad: Egyedülálló vagyok és nincs senki más az életemben. Egyet viszont tisztázzunk: Én legbelül összetörtem. És nincs bátorságom kimozdulni innen. Rodrigo: Akkor majd idejövök hozzád, ha nem okoz gondot. Annyi gonoszságot láttam már, hogy nem ijeszt meg az igazság. Bennem igaz barátra leltél, szívesen hallanám a történetedet, bármilyen szomorú is az!
Chabela és Peppe javítják a kamiont. Aztán elbúcsúznak, Peppe fáradtságra hivatkozik. Chabela egyedül marad, de sajnos megjelenik a rosszfiú, akinek Lola megölte az öccsét. Az unokahuga még mindig tartozik nekem, és mivel õt nehéz megtalálni, arra gondoltam, hogy magán hajtom be.
Andres és Lola szeretik egymást, Andres nem tudja, hogy ez valóság-e vagy csak álom. Lola: Valóság Andres, valóság! Na ezt már nem tudom leírni,olyan aranyosak!! Kopognak, Andres azt hiszi, Camilo ott hagyott valamit, de nem! Deborita jelenik meg! Lola: Debora Noriega! Minek jöttél? Sírni Andresért? Vagy gratulálj nekünk?
10/10
dzsanna3 2012 okt. 08. - 21:50:48 10/10
(16283/22495)
2012 10 07
10/10
Zsuzsa17 2012 okt. 08. - 21:03:09 10/10 Előzmény 1timcsi7009
(16282/22495)
És meghoztam Jencarlos Twitteren leírt szavait:

Jencarlos - Oficial ‏@jencarlosmusic
2012 október 7.

Hola!!! Tudom, hogy mostanában nem voltam a twitteren, de a mai nagy nap alkalom a visszatérésre!

Mielõtt folytatnám, szeretném kijelenteni, hogy mélységesen tisztelem minden embernek a világnézetét. Ennek szellemében szeretném elmondani ezeket az nyílt szavakat!

Nem szoktam beszélni a politikáról, mivel végül is egy ország problémáit nem egy elnökkel lehet megoldani, hanem az emberek együttmûködésével.

Most, ha választanom kell egy politikai rendszert, a Demokráciát választom!! Nagy tiszteletem a venezuelai Népnek, hogy elmegy leadni a Voksát! Igazi példát mutatnak.

Büszke vagyok, hogy venezuelai családom van, és hogy venezuelai barátaim vannak,
és büszke vagyok erre a csodálatos országra, hogy feltétel nélküli támogattak!! Ez az amiért ma azt mondom: CSAK EGYETLEN EGY ÚT VAN és hogy ÉLJEN VENEZUELA !!!!

Történjen bármi is, ezt az Egységet Nem lehet elveszíteni! Nagyon szeretek minden venezuelait, és olyan Jelent kívánok Venezuelának, ahol a gyerekeim játszhatnak, és megismerhetik a gyökereiket.

Egy Venezuelát korrupció, és erõszak nélkül. /Van Egy Út/
Szavazz Tovább Venezuela!

/A képen Caracas, Venezuela fõvárosa/
10/10
1timcsi7009 2012 okt. 08. - 19:51:48 10/10
(16281/22495)
Köszi szépen, nem voltam benne biztos mi közük van ennyire Venezuelához ezért nem is írtam ki én mit jelentett amit twitteren írtak.
10/10
Zsuzsa17 2012 okt. 08. - 19:17:20 10/10
(16280/22495)
Közben megtaláltam azt a videót is ami szintén sokat járt a twitteren a venezuelai választások elõtt.
Mottója, : menj el szavazni, hogy normális életed legyen.

Lo Normal
http://www.youtube.com/watch?v=P91y2Dx0Je8&feature=youtu.be
10/10
Zsuzsa17 2012 okt. 08. - 18:54:17 10/10 Előzmény 1timcsi7009
(16279/22495)
Sziasztok!
Tegnap azaz október 7- én Venezuelában választások voltak.
Gaby Espinó venezuelai állampolgár ezért természetesen érintett a hazáját érintõ fontos eseményekben.
Jencarlos Canela is, mivel Gabyval és a két gyerekkel családot alkotnak.

Gaby a twitteren napok óra felhívást irt, hogy minél többen menjenek el szavazni.
A választás eredménye: a Cnn riportja szerint:

"CARACAS, Venezuela (CNNEspañol.com) – El presidente de Venezuela, Hugo Chávez, ganó este domingo la reelección con el 54,42% de los votos en las elecciones presidenciales, anunció el Consejo Nacional Electoral (CNE). Es la tercera vez que Chávez es reelegido; empezará su cuarto mandato, en el periodo entre 2013 y 2019.

El candidato opositor, Henrique Capriles, obtuvo el 44,97% de los votos, informó la presidenta del CNE, Tibisay Lucena. "Con 90% de transmisión y 80,94% de participación (...) el candidato Hugo Rafael Chávez Frías 54,42% de los votos y el candidato Henrique Capriles 44,97%, la candidata Reina Sequera 0,46%, Luis Reyes 0,05%, María Bolívar 0,05%, Orlando Chirino 0,02%", dijo Lucena."

Azaz Hugo Chavez elnök nyerte a választást. 54,42 %- kal. Ezzel megnyerte 4. elnöki idõszakát.
Az ellenzék jelöltje, Henrique Capriles 44.97 % voksot kapott.

Saját infom: a szavazatra jogosultak kb 25 % a nem ment el szavazni.

Gaby Espino twitter üzenete: " Szép napot kívánok mindenkinek.... És legyen egy nagyon szép hetük. Én az igazat megvallva nagyon szomorú vagyok Venezuela miatt. .... Nincsenek is szavaim......"

A képeken amint látjátok Gaby , Jen és a harmadik személy is Venezuela sárga- kék-piros zászlószíneinek megfelelõ sapkát viselnek. Az ujjukat felmutatják, demonstrálva a nehezen lekopó festéket rajta, ami bizonyította, hogy részt vettek a szavazásban. / venezuelai törvény, gondolom a választás tisztasága érdekében./

Gaby a twitteren ezt a videót Rt-te Venezueláról a választások elõtt..: http://www.youtube.com/watch?v=6THejohODh8&feature=player_embedded

Jencarlos Canela Twitterüzenetei a választást megelõzõen kerültek ki. Majd leírom azt is, de megnézem alaposan, mert pontosan akarok fordítani.
.
10/10
dzsanna3 2012 okt. 08. - 17:59:19 10/10
(16278/22495)
Nem követem a politikát Venezuelában, de választások vannak éppen - csakúgy, mint az USA-ban.

JenCarlost olvasva, úgy tûnik, hogy Chavez szocializmusa lekerül/het a porondról.
JenCarlos nem politizál, de azt mondja, büszke arra, hogy a családjában és a baráti társaságában vannak venezuelaiak, és azt kívánja, hogy a gyermekei abban az országban játszhassanak, illetve megismerhessék az övéiket - ez az ottani demokrácia függvénye.
10/10
1timcsi7009 2012 okt. 08. - 16:59:45 10/10
(16277/22495)
Most márr megyek nézni a MCI-t
10/10
1timcsi7009 2012 okt. 08. - 16:58:53 10/10
(16276/22495)
Jen.......