10/10
édesmaya 2012 okt. 18. - 20:05:39 10/10
(16735/22495)
Sziasztok, szép estét, akkor itt a MCI 10. részének tartalma:

- Lola a börtönben Diogenesz dokival beszélget. Lola kéri a dokit, hogy anyukáját minél elõbb menekítse ki arról a szörnyû helyrõl. De a doki biztosítja, hogy ez egyáltalán nem probléma, lehet, hogy pár héten belül meg is gyógyul az anyukája. Az esküvõjükön akár már részt is tud venni. De Lola szavába vág a dokinak, hogy õt lehetõleg azonnal vegye el. A doki ellenkezik, hogy ez lehetetlen, mert hosszú az elõkészület egy ilyen ünnepségre. Ám Lola nem akar semmilyen nagyobb felhajtást. Ez csak egy remek üzleti ajánlat számára, nem tündérmese, nem lesz nászéjszaka, sem nászút. A doki megnyúlt képpel hallgatja.
Lola: Maga kihozza a mamát onnan, én hozzámegyek magához minél hamarabb, jó így? A doki kényszeredetten mond igent. Diogenesz azonnal ki akarja fizetni Loláért az óvadékot, de a kapitány kétkedve fogadja, hisz úgy tudja, nincsen Lolának semmilyen közeli rokona. És ön kicsoda? Az ügyvédje? A nagyapja? Diogenesz: Kikérem magamnak, én a võlegénye vagyok!

- A Santacruz családnál az ügyvédek, Ramon, Szofia, Marcelo és Daniel a végrendelet felolvasásánál. Laura – úgy néz ki, hogy õ és Andres halála esetére Szofiát nevezte meg a Palatios család egyedüli örökösének. Marcelo ezen nagyon felháborodik. Veszekszik Szofiával, de az ügyvédek leintik. Megszólal Szofia telefonja, nagyon jó hírt kap: Uraim a végrendelet felolvasását el kell halasztani, mert az unokaöcsém életben van! Marcelo: Miiiííí? Andres és Laura meghaltak, már több méterre vannak a föld alatt! Szofia biztosítja Marcelot, hogy Angel igenis életben van, látta õt New York utcáin, és a nyomozó megtalálta. Ezért is kérte a holttest exhumálását. Marcelo marhaságnak tartja, azt hiszi, csak Szofia ármánykodik õellene. Mondj le az örökölt részvényeidrõl, hisz Laura egy alkoholista volt, nem volt beszámítható! Szofia csodálkozik azon, hogy Marcelonak csak az részvények járnak az eszében, miközben a fia elõkerül! Nem is érti, hogy miért nem örül ennek Marcelo?! Ramon mentené a helyzetet, félrehívja Marcelot, és okosítani próbálja, hogyan viselkedjen ennek a jó hírnek a hallatán, hogy õ jó színben tûnjön fel. Uralkodj magadon! Ha kiderül, hogy Andres nem a te fiad, akkor nem támadhatjuk meg a végrendeletet!
Szofia a nyomozóval mobilozik újra, aki elmondja, hogy Andres címén egy elhagyott raktárépületet talált. Ott kell maradnia, figyelni, hogy Andres megjelenik-e. Marcelo szerint a nyomozó csak le akarja húzni a pénzes családot. Csak azt hajtogatja, hogy Andres halott, hisz annak nyilvánították a hatóságok. Szofia: Ezért kértem, hogy engedélyezd az exhumálást! Marcelo: Az ki van zárva! Az egyik ügyvéd megelégeli a dolgokat, és rendre inti õket: Megszakítjuk a végrendelet felolvasását, és addig senki nem kap egy árva centet sem, amíg ki nem derül Andres életben van-e?!

Rugeles doktor irodája. A doki rendelkezik, hogy készítsék elõ a kórház legjobb szobáját Lola édesanyjának. Még virágokat, gyümölcstálat és illatosítást is rendel a nõvértõl. Tisztelendõ úr érkezik Rugeles doki irodájába. Öntelt és boldog képpel közli vele, hogy megnõsül, és az atya adja õket össze. Közli az atyával, hogy 2 nap múlva akarja az esküvõt, de az hitetlenkedve lehetetlennek tartja a dolgot, rövid az idõ erre. De a doki erõsködik, ez parancs, nem kérés! Kissé zsarolás-szagúan közli az atyával, hogy miért maradhatott meg a kápolnája.

New York: a nyomozó bejutott Andres és a graffitis srácok lakásába, ott elkezd kutakodni, talál egy fotót, amin Andres és a srácok vannak rajta. De hamarosan valaki leüti.

Ramonék háza: Ramon hazaérkezik, és közli a nejével, hogy Andres úgy néz ki, életben van. Debora természetesen pont erre jön elõ, és meghallja. Andres életben van? Az én Andresom?
New York: A graffitis srácok átkutatják az eszméletlen nyomozó zsebeit. Meglepetve találják meg Andres fotóját és a pasi pisztolyát, nyomozói igazolványát.

Lola a börtönben Chavelával beszélget. Chavela nagyon rossznak tartja Lola döntését, hogy hozzámegy az öreg dokihoz. De aztán szól az õr neki, hogy letették az óvadékot, szabad vagy! Lola elmehet. A kapuban Diogenesz doki várja: Istennõm! Alig vártam, hogy megpillanthassalak! Lola megköszöni a dokinak, hogy kifizette az óvadékot. A doki figyelmezteti, hogy ne hívja többé Rugeles doktornak, hisz nemsokára a felesége lesz neki. Lola rögtön a mamájáról kérdez, a doki biztosítja róla, hogy a legjobb kezekben van, a legjobb szobában, és a legjobb ellátást kapja Soledad. Lola: És meglátogathatom a mamát?
Doki: Ez nem kérdés, itt van a pegazusod, szállj be! –mármint egy piros Toyotába. De Lola szabadkozik, hogy nincs rá szükség, ott a motorja a parkolóban, azzal megy el. Doki: Már megbocsáss Lolita, de soha többé nem akarlak a sátán lován látni! És invitálja a Toyota felé.

San Salvador: Rodrigo kórházban fekszik, eszméletlenül. A nõvérek mondják, már jobban van, lejjebb ment a láza, de nem sokon múlott az élete.

Szofia telefonál a nyomozónak, de annak hangpostára van állítva a mobilja. Összetalálkozik a reptéren Deborával, és anyjával, Viktóriával. Debora ott akar lenni New Yorkban amikor Andres elõkerül, sõt õ is keresni akarja.

Lola és Diogenesz doki mennek be Soledad új kórtermébe. Lola nagyon örül az édesanyjának. A doki mondja Lolának, hogy ennél jobb helyen nem lehetne Soledad, és jobb orvosi ellátása sem lehetne. A doki sorolja, mi minden jóban van és lesz része a mamájának itt. Lola: Köszönöm, mindent köszönök doktor úr! Egy emberöltõ kevés, hogy megháláljam mindazt, amit értünk tett! A doki emlékezteti Lolát, hogy õ betartotta a szavát, letette Loláért az óvadékot, kihozta a börtönbõl, a mamáját a legjobb helyre helyezte el! Most rajtad a sor kedvesem! Két nap múlva a feleségem leszel! Lola: Igen! Doki: Az enyém leszel Lolita! Csak az enyém! És ezzel egy gyûrûs dobozt húz elõ a zsebébõl, kinyitja, és gyûrût húz Lola ujjára. Lola egyedül marad a mamájával. Azt reméli, hogy Soledad is egyetért a döntésével, de Chavela közbeszól, hogy mekkora marhaság ez a házasság az öreg dokival. A doki nem veletek törõdik Lola, hanem azzal a bomba testeddel kisanyám! Lola szerint a doki csak társaságra vágyik. Chavela: Akkor vegyen egy kutyát! Életed legnagyobb hibáját követed el lányom, hogy hozzámész ehhez a naftalinszagú vén kujonhoz! Lola: Hallgass el, és tûnj el egyszer s mindenkorra! Chavela huss, eltûnik. Lola kérdi az anyukáját, hogy ugye, minden rendben lesz?

San Salvador, kórház: Rodrigez ébredezik, Soledadot hívja. Jön a nõvér, hogyléte felõl érdeklõdik. Rodrigo: Nagyon szédülök! Hol vagyok? A nõvér: Katonai kórházban.
Rodrigo: Telefonálni akarok. Majd késõbb telefonálhat, ha már jobban lesz.

Lola hazaér Peppéékhez, és elmeséli, hogyan jött ki a börtönbõl Rugeles doktor segítségével. Peppe rákérdez: Nocsak, az a vénember vár valamit cserébe? Lola: Nos, mindenben felajánlotta a segítségét azzal a feltétellel, ha a felesége leszek! Peppe-Adela: Miiíííí??? Peppe: Romlott vén kecske! Mégis mit gondol, hogy megvehet téged a mocskos pénzével? Hát errõl szó sem lehet! Lola: Igent mondtam Peppe, hozzámegyek!

Rugeles doktor házában Etelvina azon agyal, hogy a doki megváltozott, új ruhákat vett, még parfümöt is használ. Vajon mi az oka, talán csak nem a kórházban egy ápolónõcske csavarta el a fejét? Megjelenik a doki, és hatalmas vigyorral a képén mondja el Etelvinának, hogy 2 nap múlva megházasodik, vegye fel a legszebb ruháját, csinosítsa ki a házat, mert nagy bulit csapnak. A menyasszony pedig Lola Volcán. Erre Etelvina elájul.

Adela gyõzködi Lolát, hogy nem mehet hozzá a vénemberhez, hisz az már fél lábbal a sírban van. De Lola állítja, neki mindegy már, úgy sincsenek érzései. Peppe fel van háborodva, hogy így akar Lola férjhez menni, és biztosítja Lolát arról, hogy beszél Rugeles doktorral, és a költségeket õ visszafizeti neki. Lola: Mióta Andres itt hagyott, úgy érzem, meghaltam legbelül.

Etelvina feléled, és azt hisz, csak álmodta ezt a borzalmat, hogy Diogenesz megnõsül. De a doki újra megerõsíti, hogy bizony meg fog nõsülni! Etelvina tiszteletlenségnek tartja ezt a megboldogult feleségével szemben. Elveszem a nõt, aki elvette az eszemet! És végre az enyém lesz! Légy oly kedves, és ne beszélj marhaságokat Etelvina! Ha nem értesz egyet a döntésemmel, a ház ajtaja nyitva áll, ha esetleg elköltöznél!

New York: Andres társai és a nyomozó beszélgetnek. A nyomozó elmondja, hogy a fotón a srác nem Johnny, hanem Andres Santacruz, és nem bevándorló, valamint a családja életre-halálra keresi már.
Andres még mindig a rendõrségen bizonygatja, hogy nem tudja ki õ, és honnan jött. Elég csúnyán beszélnek vele, nem hisznek neki, de õ követeli, hogy nézzenek õk utána, hogy ki lehet õ valójában, vegyenek tõle ujjlenyomatot, csináljanak már valamit végre!

Lola a temetõben Andres sírjánál egy csokor virággal arról beszél, hogy Andres biztos figyeli õt, és mindent tud róla. Tudja, hogy mindent a mamájáért tesz. Esküszik, hogy a dokival kötendõ házassága csak színjáték, mert az egyetlen férfi az életében Andres. Megjelenik Camilo is. Lola: Andres halálával én is meghaltam Camilo! Elvitte az életemet, a lelkemet, a szerencsémet is! Lola mindent elkesereg Camilonak, a sok szörnyûséget, ami mostanában történt vele, és végül azt elmondja, hogy talált a gondjaira egy megoldást. A legégetõbb gondomra, anyám kórházi ellátására legfõképpen. Találtam egy orvost, aki megígérte, hogy segít. Kért valamit cserébe, ami nem tetszik. Feleségül kért. Camilo: Gondolom elzavartad. Lola: Nem, hozzámegyek feleségül! Camilo: Lola, ez nem lehet, hogy engedheted meg, mert az a Lola akit én ismerek, az összetörte volna minden csontját! De ha szerelmes vagy belé… Lola: Dehogy, a doki öreg, mint az országút! Camilo: Belegondoltál, mi lesz, ha az az ember le akar veled feküdni?! Lola: Nem ez nem fordulhat elõ, mert õ komoly és tiszteletreméltó! Úgy vélem, csak társaságra van szüksége! És ha ez a doki eléri, hogy a mama felépüljön, az bármilyen fáradságot megér, nem gondolod?

Rugeles doktor reggelizne Etelvinával, de az nem rakott neki tányért, poharat. Etelvina: Megnõsülsz, nem? Hát lásson el az ágyasod! És ezzel felemelt fõvel, méltóságteljesen kivonul az ebédlõbõl.
Rugeles doki felmegy a házuk padlására, és egy ezeréves dobozból menyasszonyi ruhát ráz ki a porból. Etelvina jól ráijeszt, hogy mit csinál azzal a ládával? És egyáltalán mit csinálsz a testvérem menyasszonyi ruhájával? Doki: El az útból asszony! Azt csinálok vele, amit akarok! Etelvina rájön, hogy a doki Lolának viszi, és megpróbálja kiszedni a doki kezébõl a dobozt. De az persze erõsebb, és lerázza az öregasszonyt.

Marcelo házában Ramon épp Viktóriával beszél mobilon, aki New Yorkban van, és mondja, hogy Andres él. Marcelonak ez nagyon nem teszik.
- San Salvador: Rodrigo telefonál a munkahelyére, az egyik kollégával (Lopez nyomozó) beszél. Õ elmond mindent, amit megtudott Lolától, a sok szörnyûséget, az édesanyja elméjének megbomlását, és hogy most egy barátnõjénél húzza meg magát. Lopez nyomozó arról is beszámol Rodrigonak, hogy Lola nem jelent meg a rendõrségen 2 hónapig, és ezért bezárták. Lopez: Állítólag akadt egy jótevõje, aki mindent elrendezett neki, letette az óvadékot, kihozta a börtönbõl, és elhelyezte az anyját egy jó klinikán. A kis Piroskád képtelen bármi rosszat tenni, de ahhoz van elég esze, hogy hozzámenjen egy vénemberhez, aki teli van pénzzel, aki megoldja az összes problémáját! Hihetetlen, nem?!

Rugeles doki viszi Lolának a nagy dobozban a régi menyasszonyi ruhát, hogy próbálja fel, jó –e rá? Lefogadom, olyan leszel, mint egy királynõ! Lola: És mi van benne? Doki: Az a ruha, amit szeretném, ha felvennél az esküvõnkre! Adela: Doktor úr, a nagyapám beszélni szeretne önnel. A doki tanúnak szeretné hívni Adelát és Peppét az esküvõre. Lola biztosítja a dokit arról, hogy Adela és Peppe szívesen részt vesznek az esküvõn. Adela, gyere segíts felpróbálni a ruhát. Doki: Igen próbáld fel a ruhát istennõm! De vigyázz, nehogy meglássalak benne az esküvõ elõtt, mert az balszerencsét hoz!
Adela csodálkozik azon, hogy Lola hozzámegy a vénemberhez, holott mindig azt mondta, hogy Andreson kívül senkihez nem megy hozzá ezen a bolygón! Menj ki ebben a maskarában a vénember elé, és akkor tényleg balszerencsét hoz a házasságotokra! Mit kezdesz ezzel a vén bolonddal? Még a végén a pelenkáját kell cserélned! Chavela is jókat kuncog Adela hasonlatain, és még õ is tetézi. Végre Lola kijön a fürdõbõl a menyasszonyi ruhában. Chavela húzkodja a száját a látványra. Lola: Na hogy áll? Adela: Rémisztõ vagy benne! Naftalinszaga van, konzervatív lehetett a doki neje! Olyan, mintha a múlt századból léptél volna elõ! Chavela: Ez marharégi és megette a moly! A doki marha pofátlan volt, hogy a neje régi ruháját hozta ide, a zsugori vénember! Adelát megkéri Lola, hogy igazítsa meg a ruha ujját, de az leszakad. Erre leszakítják a ruha másik ujját is nagy nevetéssel. A doki és Peppe hallják ezt a konyhában, és Peppe megjegyzi epésen, két fiatal lány számára hogy nincs röhejesebb, mint egy vénember törekvései.

New York: Szofia, Debora és Viki taxiban mennek Andresért. Szofia még mindig méltatlankodik azon, ahogy szegény Andressal bántak a rendõrségen azért, mert amnéziás, és nincsenek iratai. Eszébe villan, hogy Lolát még nem is hívta fel. Elõveszi a mobilját, de Debora eszelõsen kikapja a kezébõl, és kidobja a taxi ablakán. Szofia döbbenten néz rá, hogy mit csinált? Kidobtad az ablakon az egész életemet, a telefonszámokat, a megbeszéléseimet! Komolyan azt hiszed, ezzel megszabadultál Lolától?! Andresnek elsõ dolga lesz, hogy Lolát felhívja! Debora: Nem engedem, hogy az a nõcske megint közénk álljon!

Marcelo és Daniel repülõn utaznak New Yorkba Andrest látni.

Lola visszaadja a menyasszonyi ruhát a dokinak, szabadkozik, amiért elszakadt, és nem áll jól neki a ruha. A doki rögtön megígér Lolának egy gyönyörû, új menyasszonyi ruhát, de Lola elhárítja. Nincs erre szükség, mert ez nem egy boldog házasságkötés lesz! Gyászolom a nénémet és a võlegényemet! Doki: De hát én vagyok a võlegényed! És kérlek Lola, hívj Diogenesznek! Lola: Akkor majd holnaptól hívom így! Csak a felesége leszek, de nem a szeretõje! Én csak egy férfinak voltam a szeretõje, Andresnak! Andres Santacuzt a szívemben és a testemben õrzöm, örökké!
New York, rendõrség: Végre eredményt látnak a rendõrök Andres ujjlenyomatából: A neve Andres Santacruz, maga amerikai, Californiában született, és azt írja, maga meghalt!
10/10
dandi83 2012 okt. 18. - 19:55:27 10/10
(16734/22495)
mire gondolsz Ana-val kapcsolatban?
10/10
offtopic
dzsanna3 2012 okt. 18. - 19:39:47 10/10
(16733/22495)
és Ana?
10/10
dandi83 2012 okt. 18. - 19:38:33 10/10
(16732/22495)
ebben tetszett nagyon ahogy hülyéskednek egymással. én ebbõl a videóból azért azt szûrtem le, hogy azért jó hangulatban teltek a forgatások, hogy jól összebarátkoztak egymással Jenky és Carmen, és ezek a videok láttán is vált szimpivé nekem Carmen, én eddig nem igazán ismertem.
10/10
offtopic
dzsanna3 2012 okt. 18. - 19:34:28 10/10
(16731/22495)
Dehogy abba! Üldözik, és fél
10/10
dandi83 2012 okt. 18. - 19:34:15 10/10
(16730/22495)
10/10
dandi83 2012 okt. 18. - 19:30:43 10/10
(16729/22495)
ismét kamerák mögötti videók, olyanok melyeket a promo videok elkészítése közben készítettek. Most egy kicsit nosztalgikus hangulatban vagyok!!! Imádom!
ENJOY!
http://www.youtube.com/watch?v=1mLrUvqqMHw
10/10
KLOPCSIK69 2012 okt. 18. - 19:25:01 10/10
(16728/22495)
Annyira sajnálom Soledad-ot, de most végül abba õrült bele, h Chabela meghalt?
10/10
dandi83 2012 okt. 18. - 19:22:51 10/10
(16727/22495)
igen ez is nagyon jó, bár nem akartam ezeket betenni, mert ezek már késõbbiek és nem akartam semmit elõre lelõni, hogy lássák azok akik esetlen nem látták az MCI-t
10/10
dzsanna3 2012 okt. 18. - 19:21:18 10/10
(16726/22495)
S P O I L E R

Igen, már õsidõk óta, de most elkésett, mert Rodrigo Solitába szerelmes

S P O I L E R VÉGE
10/10
dandi83 2012 okt. 18. - 19:19:16 10/10
(16725/22495)
még egy vidi, bár tudom, hogy ez egy játék miatt készült, de mégis a rendes életben is látjuk õket. Szeretem ezeket a felvételeket, mert itt a valós énüket is lehet látni, itt nem a szerepükben vannak. S bocsi hogy ezt a változatot találtam, de nem tudok sokáig maradni és gyorsan csak ezt találtam. Tehát ENJOY!
http://www.youtube.com/watch?v=-bCcnQDS-DA&feature=related
10/10
KLOPCSIK69 2012 okt. 18. - 19:16:35 10/10
(16724/22495)
http://www.youtube.com/watch?v=80L-io1tucc&feature=related

Jópofa videó ez is, a kamerák mögül :)
10/10
KLOPCSIK69 2012 okt. 18. - 19:14:28 10/10
(16723/22495)
Na ez a bajom nekem is, hog ysajnos nem sokat értek belõle. De nagyon jópofák.
10/10
dandi83 2012 okt. 18. - 19:11:53 10/10
(16722/22495)
a poénokat sajnos annyira nem értem, de ha valaki közzé tenné, azért igazán hálás lennék. A feladatot értem, mit kellett csinálni, de hogy min nevettek ennyire jóízûen, azt sajna nem értem.
10/10
dandi83 2012 okt. 18. - 19:08:31 10/10
(16721/22495)
Szép estét mindenkinek!

Szerencsére nem maradtam le én sem a mai részrõl, bár nagyon izgultam, mert tudtam, hogy jó lesz. Hát én is bírom a két öreget.Jeannette Lehrt én is itt szerettem meg. Az öreget eddig nem ismertem, de nem semmi fazon, s ha jól tudom, õ odakint nagyon nagy színésznek számít. Hát az õ jelenete sem volt semmi, amikor kukkolt, de spanyolul sokkal jobban tetszett.
Egy kis kamerák mögötti felvétel, ami akkor készült mikor ezeket a részeket forgatták. Egyszerûen imádom. ENJOY!
http://www.youtube.com/watch?v=Ort4c1wx9-o
10/10
KLOPCSIK69 2012 okt. 18. - 18:53:35 10/10
(16720/22495)
Jajj én Cynthia-nak a szép hosszú haját úgy irigylem. Amúgy ezen a képen tényleg szép. De most akkor õ szerelmes Rodrigo-ba? nem emlékszem már...
10/10
dzsanna3 2012 okt. 18. - 18:42:02 10/10
(16719/22495)
Olyan fantasztikusan utáltam a MSED-ben... De itt Bajuszka nagyot alakít... kellett egy kis humor ebbe a sztoriba - és az öreggel ma nagyok voltak :)

Viszont elsõ alkalommal látom szépnek Cynthia-t itt, Sofiaként
10/10
dzsanna3 2012 okt. 18. - 18:38:46 10/10
(16718/22495)
a twitterre megy automatikusan minden a facebookról...
a LIKE a facebookon kellene, mert akkor mutatja csak háynan látogatják, nézik a bejegyzéseket, képeket, ha már 30 LIKE összegyûlt - utána felmérhetem, hogy folytassam-e, vagy pihenjek helyette
10/10
KLOPCSIK69 2012 okt. 18. - 18:28:13 10/10
(16717/22495)
Sajna neme nincs facebook-om de ha a twitteren meg lehet osztani valahogy akkor oda kiraknám.
10/10
dzsanna3 2012 okt. 18. - 18:24:10 10/10
(16716/22495)
Na, örülök, hogy jól szórakoztatok mai részen :)

Készítettem még tegnap fotókat a mai részbõl, de a Telemundos változatból természetesen

Szeretném, ha a fanklubból mindenki LIKE-olná a Szalamandra fb-unkat, mert amíg nem lesz 30 belõle, addig nem látszik a statisztika, hogy egyáltalán érdemes-e ennyit dolgoznom vele...

MI CORAZÓN INSISTE #Szalamandra 014
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.446670675375354.91780.445546235487798&type=1