10/10
offtopic
mikildi 2012 okt. 16. - 22:22:06 10/10
(16635/22495)
4.kép. Sandrot egy szociális munkás keresi. Megkérdezi, ismert-e egy Diaz nevû hölgyet. Igen.Akkor jó helyen járok. A hölgy meghalt és a végrendeletében a fiát önre hagyta. Állítólag a maga fia. Susy, Perla, valamint Sandro is meglepõdik. Lehetséges ez? Hány éves a fiúcska? 10. "Akkor éppen haragban voltunk, ez a hölgy a munkatársam volt, egy alkalommal voltunk csak együtt. Nem is tudtam, hogy gyereke lett." Bemutatom a fiút.
10/10
offtopic
mikildi 2012 okt. 16. - 22:14:42 10/10
(16634/22495)
3.kép. Manuela felhívja Angelt. "Vigyázz magadra jó? Van egy gyermeked, szüksége van rád. A.:Minden nap ez jár a fejemben, ez ad erõt, hogy végig csináljam. Én jól leszek."
10/10
offtopic
mikildi 2012 okt. 16. - 22:10:16 10/10
(16633/22495)
2.kép.Megjött Virginia. Útközben elrejtjük Jimmy ruháit, ahol át tud öltözni. Te meg ne aggódjál, mindent megteszünk. Hozzátok haza épségben. Jó, nem lesz semmibaj.Fiúk el. Manuela és Horacio otthon idegeskednek, nem gyõzik kivárni a híreket, így õk is Angel lakására mennek. Osvaldo hívja Manuelát, Jimmy átszállítása már folyamatban van.
10/10
offtopic
mikildi 2012 okt. 16. - 22:04:12 10/10
(16632/22495)
Sziasztok Lányok- Megint itt vagyok. A tegnapi 5.kép szövegének egy részét helyesbíteném. Azt a részt, amikor a féltékenységi jelenetüknél, Angel javasolja, vacsorázzanak esetleg akár négyesben."JÓ ÖTLET, EGY VOLT FEGYENC, EGY ÜGYVÉD, A GYERMEKEM ANYJA, VALAMINT EGY ÜGYÉSZ ÉS EGY RENDÕR."

155.rész. Martin kissé tanácstalan Christian nélkül, mert megszokta, hogy a cég ügyeit valójában az öccse intézi. Lorenzo elégedetlen, amiért Martin nem mindig fogadja meg a tanácsát. Topo és Angel megkötözik az õröket, majd elviszik a rabszállító autót, elmennek Jimmyért a börtönbe. Abban reménykednek, hogy a központban egy ideig nem találnak rá a két megkötözött emberre.

1.kép.Angel és Topo beszélgetnek. Cachorro mindig egy áruló volt, úgy is halt meg.Emlékszel mit üzent Susyval? Leon és Carmelo összeesküdött Martin ellen. Ezért az infóért, nem megy börtönbe.Ha Marina kijutott a lakásból, Cachorrot hívhatta. Így szöktek meg együtt.
Evelin96 2012 okt. 16. - 21:55:00
(16631/22495)
Szép estét! Jók a képek. :)
10/10
dzsanna3 2012 okt. 16. - 20:36:06 10/10
(16630/22495)
Livy drága, letöltõ linkeket kizárólag priviben adunk egymásnak - te még nem tudhatod, azért szólok. Köszi :)
10/10
dzsanna3 2012 okt. 16. - 20:32:08 10/10 Előzmény édesmaya
(16629/22495)
Köszönjük ezt a kimerítõ tartalmat, Ágika! :)
10/10
dzsanna3 2012 okt. 16. - 20:29:25 10/10
(16628/22495)
Címként azt adtam a tablónak, hogy Hatalmas jelenet Lola esküvõje után
10/10
dzsanna3 2012 okt. 16. - 20:28:32 10/10 Előzmény dandi83
(16627/22495)
Hát JenCarlos hatalmasat alakított, az biztos...
Én a mai napig nem értem, miért kellett azután kimondania az igent, hogy Andrés már a háta mögött állt. Teljesen értelmetlen volt.

Engem tavaly a Telemundon az üldözés fogott meg... arról készítettem egy tablót
10/10
dandi83 2012 okt. 16. - 19:56:05 10/10
(16626/22495)
hello újra mindenkinek!

hát nem tudtam megállni és megint megnéztem vagy már századszorra is a mai rész egyik legfontosabb jelenetét! Temetõs jelenet spanyolul! Enjoy!
http://www.youtube.com/watch?v=LkvB-R-0uyE
10/10
édesmaya 2012 okt. 16. - 19:43:50 10/10
(16625/22495)
Helló Ildikém! Köszönet megint a sok klassz képért és leírásért, a sok sok munkádért!

Én már annyit filóztam azon, hogy a való életben ilyen csajszi, mint Ada, hogy bír elviselni ilyen undormányos gusztustalan vén kecskét, mint Herceg?
Aztán van még egy gondolatmenetem róla, de majd akkor, ha aktuális lesz, hogy ki is õ.
10/10
édesmaya 2012 okt. 16. - 19:38:17 10/10
(16624/22495)
Szia Renikém, köszönöm.
10/10
KLOPCSIK69 2012 okt. 16. - 18:24:05 10/10
(16623/22495)
Szia Ági. Most értem a végére, nagyon jó lett ez is :)
10/10
édesmaya 2012 okt. 16. - 18:16:42 10/10
(16622/22495)
Szép estét csajszikák!

Elkészültem a MCI 9. részével, olvassátok:

A pszichiátriai intézetben Soledadot törött üveggel fenyegeti egy bolond pasas, a torkához közel tartva. Lola megpróbálja elijeszteni a pasast, de az hajthatatlan: Ha közelebb jöttök, elvágom a torkát, esküszöm!

- New York: Andrest megbilincselik a rendõrök. De Andres nem tudja megmondani, honnan jött. Megmondják neki, hogy szenyora Elvira tette a feljelentést. Andres: Mi? Esküszöm, egy ujjal sem nyúltam hozzá! Andres barátai próbálják megmagyarázni a rendõröknek, hogy is volt az eset Elvirával, de persze nem hisznek nekik. Rendõr: Lássuk a bíró úr elhiszi- e? És elviszik Andrest, szegény hiába bizonygatja, hogy nem tett semmi rosszat!

- Az intézetben jön az ápolónõ, rákiált a bolond pasira: Lorenzo! Nyughass, vagy bezárlak! Lola provokálja, sértegeti a bolond pasit, hogy ráfigyeljen, terelje el Soledadról a figyelmét. Ez sikerül is: Te szajha, kitépem a szívedet! Kiáltja és Lolára támad, csúnyán felsérti a törött üveggel Lola combját. Aztán lefogják az ápolók a pasast, és ártalmatlanítják.

- Diogenesz irodájában: az öreg doki Lola fényképével beszélget, felrója neki, hogy nem volt képes egy kicsit sem kedves lenni hozzá. A te hibád, hogy ezt tettem anyáddal! Miattad abban a patkányfészekben fog meghalni! A pszichiátriáról Gertrudis ápolónõ telefonál a dokinak. Hogy õ mindent letagad Soledad átszállításáról, hisz nagy problémák akadtak körülötte. A lánya is, az a vadmacska, beszökött az intézetbe és megsérült. Doki: Lola! Én Lolitám!

- Lola beszél egy ápolónõvel, hogy hova vitték az anyukáját? Az megnyugtatja, hogy az „A” épületbe, ott nem esik bántódása. Ki rendelte el, hogy bezárják ide, ebbe a pokolba?! De az ápolónõ csak hallgat.

- Diogenesz doki a templomban fohászkodik Istenhez, hogy Lola soha ne tudja meg, hogy õ záratta be az anyukáját arra a szörnyû helyre, mert Lola akkor soha többet nem áll vele szóba. Jön a tisztelendõ úr, kérdi, hogy: Rugeles doktor! Minden rendben van? A doki a legsürgõsebben gyónni akar, a legsúlyosabb bûne miatt, a paráznaság bûnéért.

- New York: Andrest beszállítják a fogdába, telefonálhatna, ha lenne kinek. Amint kiderül, honnan jöttél, kitoloncolunk, mondja neki a rendõr. Andres: Kitoloncolnak, kitoloncolnak! De mégis hova, amikor fogalmam sincs, honnan jöttem?! Bevillanik neki, amikor kadet korában megszökött Lolával megházasodni, és apja visszavitette a katonai iskolába. Maga katonaszökevény Santacruz kadet, súlyos bûnt követett el! Andres: milyen nyelven magyarázzam el, hogy nem én választottam ezt az akadémiát, hanem a szüleim! Õr: Amint látom, nyomós okuk volt rá! Andresnak leesik: voltam már ilyen helyen, de nem börtönben! Katonai iskola! A szüleim! Kik voltak a szüleim?

- Marcelo irodája: Marcelo Ramonnal beszélget, szerinte az õ nevét kellene viselni a cégnek a Palatios helyett. De Ramon lehûti, hogy Laura a végrendeletben Andresra, és Szofiára hagyta a részvények legnagyobb részét. A végrendelet elég zavaros. A végrendelet másolata a Palatios cégnél van, kénytelenek vagyunk holnapig várni, hogy megtudjuk, mi lesz a vállalat részvénycsomagjával. Megyek, mert Deborával ebédelek. Nagyon megviselte Andres halála, hisz kamaszkora óta oda volt érte. Nagyon aggódom a viselkedése miatt.

- Debora egy pasival, Ramirezzel beszélget, akit valami munkára felfogadott, de most épp nem tud neki fizetni, csak 1 hónap múlva. A pasi el, azzal, hogy oké, akkor egy hónap múlva talizunk. Debora elképedt arcot vág.

- Az intézetben Lola és Chavela Soledaddal üldögélnek. Lola biztosítja anyukáját arról, hogy kiviszi errõl a helyrõl, szerez egy kis lakást, ahol hárman élhetnének. Lola szeretne beszélni ennek a disznóólnak az igazgatójával, és ígéri az anyukájának, hogy kiviszi innen. Lola az ápolónõvel nagyon ingerülten beszél errõl a koszos, undorító helyrõl, és követeli, hogy az igazgatóval akar beszélni. De az ápolónõ csitítja, hogy távozzon, mert zavarja a páciensek nyugalmát. Lola: Most már érdekli a páciensek nyugalma? És amikor az édesanyámat megtámadta az a pszichopata, akkor nem érdekelte? Követelem, hogy mondják meg, ki volt az a gyengeelméjû, aki idehozatta az anyukámat. Újságírókkal fenyegetõzik, ha nem derül ki az igazság. Ápolónõ: Sajnálatos kisasszony, amikor behozták az édesanyját, nem volt itt benn orvos, aki megvizsgálta volna! Ápolónõ: Ez egy állami intézmény, és ha valami nem tetszik itt, elviheti az édesanyját egy magánklinikára! Lola: Mondja melyik részét nem értette, hogy beszélni akarok a kórház igazgatósával, most! Megjelenik az igazgató.

- New York: Andres a rendõrségen több sráccal felállítva, hogy Elvira megnézhesse õket. Elvira rámutat Andresra, hogy õ volt a támadója, az a féreg! Andres könyörög Elvirának, mondja meg, hogy sosem bántottam magát! Egy a baj, hogy nem akartam lefeküdni magával! Elvira férje : Míííí?! Kérdõn néz Elvirára. Elvira: Nyilvánvalóan hazudik drágám! Andres: Nem hitte, hogy nemet mondok egy kis légyottra! A barátaim is megmondhatják, hogy maga már az elejétõl nézegetett engem! Mondja meg, hogy nem igaz ez az egész! Nem igazság, hogy meghurcolnak maga miatt! Elvira: Ne nézz így rám! Mondja a férjének. Magától értetõdõ, hogy kitalálta, csakhogy kikerüljön innen! Ismersz drágám, tudod, hogy képtelen volnék ilyesmire!(Ó, a kis álszent!)

- Diogenesz doki gyón a tiszteletesnek: Õ volt az, aki mindenféle fondorlattal magához akarta édesgetni Lolát, és õ juttatta a város legszörnyûbb kórházába az édesanyját. Õ kérte, hogy zárják abba az épületbe, ahol a legveszélyesebb bolondokat tartják! (Szörnyeteg! ) Tiszteletes: De miért? Diogenesz: Szerelembõl! Szerelembõl, atyám! Esküszöm, mindent szerelembõl tettem! Tiszteletes: Nem, nem, ez nem lehet szerelem! Az igaz szerelem nem kártékony! Doki: Ez a szerelem tönkretesz engem, ez a szerelem megöl engem! Tiszteletes: Miért nem keresel egy korodhoz illõt, ha már társat keresel magadnak? Doki, kihúzza a papot a gyóntatószékbõl: Maga ezt nem érti! Nem, és Lola Volcán akarom, feleségemnek, szerelmemnek és szeretõmnek! Õ az egyetlen, aki fellobbantja bennem a szerelem lángját, az õ az, aki vágyat ébreszt bennem! Ez még a néhai feleségemnek sem sikerült a házasságunk elején sem. Lolától úgy érzem, hogy fiatal vagyok, erõs, muszáj, hogy az enyém legyen! Azt akarom, Lola Volcan az enyém legyen!

Az intézetben az igazgató Lolával beszél, hogy nem volt egy ideje a kórházban, így nem is tudott Lola anyukájáról, hogy hogyan került oda. Lola ezt felháborítónak találja, hogy ilyesmi elõfordul egy állam által támogatott kórházban. Azt a hatalmas mocskot is kifogásolom, ami ellepi a betegeket, és az egész épületet. Az igazgató válságra, leépítésekre és a soványka támogatásra hivatkozik. Lola: Nem vagyok kíváncsi a mentegetõzésére, csupán azt szeretném, hogy engedélyezze, hogy hazavigyem a mamát errõl a … nyomorult helyrõl! Igazgató: És melyik kórházba viszi? Lola: Sehova, haza! Otthon sokkal jobban ellátjuk, mint itt! Igazgató: Ez esetben nem engedhetem el az anyját, mert szakszerû orvosi ellátásra van szüksége! Az állapota visszafordíthatatlan, soha többé nem lesz tiszta a tudata!

- Lola hazafelé megy a kocsiban. De Chavela nem hagy neki békét. Lola kéri, hogy hagyja már egy kicsit magára, egyedül szeretne lenni. Erre Chavela eltûnik.
Lola kibiceg Andres sírjához. Látja, hogy Debora már megint eltaposta az õ virágcsokrát. Sosem fogja megérteni, hogy a szerelmünk elpusztíthatatlan! Hogy Isten egymásnak teremtett bennünket! És semmi, még a halál sem választhat el bennünket! Leül a sírkõ mellé a virágcsokorral a kezében, és úgy kesereg magában. Esküszöm az életemnek semmi értelme!Ha egyszer majd tudok sírni, annyi könnyet hullajtok, hogy belefulladok! Mert nem akarok nélküled élni!

- Diogenesz irodája, bejön a titkárnõ. Doki: El tudta érni Lolát? Titkárnõ: Nem doktor úr, a telefonszám ki van kapcsolva! Úgy tûnik, a mobilja nem mûködik. Doki: Kerítse elõ a föld alól is! Nézze át Soledad Volcán papírjait, csak van valami cím vagy telefonszám, amin elérhetjük! Mozogjon, kerítse elõ a föld alól is! Menjen!

- Lola a temetõben: Mindenki azt hiszi, megõrültem, mert Chavela nénikémmel beszélgetek, Te miért nem tudsz megjelenni? Jó lenne látni téged Andres, még akkor is, ha csak a képzeletem szüleménye vagy! Na megjelenik Deboradóra szintén egy öl virággal, és persze rögtön pimaszkodni kezd Lolával. Lola feláll: Hát persze, már csak te hiányoztál, hogy tönkretedd az amúgy is pocsék napomat! Debora: Mit csinálsz itt? Mit képzelsz, hogy a tulajdonod? Na persze, el is felejtettem, hogy milyen ostoba vagy! Egy börtöntöltelék! Egy senkiházi! Ez meg mi – mutat Lola csokrára – még egy tisztességes csokorra sem telik? (könnyen beszél a kis kõgazdag tyúk) Ilyen szemetet ne hozz ide! Lola megelégeli a pocskondiázást, és elbiceg. Debora: Most meg hová mész? Ilyen könnyen itt hagysz ?! Bárcsak meghalnál!

- A lakókocsiba hazabiceg Lola Peppéékhez. Peppe és Adela rémülten kérdik szinte egyszerre: Lola, mit tettek veled?! Lola: Semmit! Volt egy baleset, tudjátok a balszerencse mindig megtalál. Nyugi, ne aggódj, mondja Adelánek. Kopognak az ajtón, Diogenesz doki jött. Doki: Lolita!

- Rodrigo munkahelye: Kollégái kérdik a fõnöküket, hogy van Suarez nyomozó? Fõnök: Már stabil az állapota. Kérik, hogy értesítse õket, ha bármilyen változás történik. A fõnök hiányolja, hogy Loláról nem látott jelentést, talán nem volt odabenn a rendõrségen jelentkezni? Keressék meg, és hozzák be! – szól a parancs.

- Diogenesz doki áradozik Lolának, hogy a feleségén kívül mást még nem szeretett, csak õt, aki bearanyozta azt a sötét életét, a szépségével, a fiatalságával, fénnyel, boldogsággal telt meg az élete. A korombelieknek az jár az eszükben, hogy mikor jön el értük a halál. De hála neked, újra élek! Miattad Lolita, miattad új ember lettem Lolita! Legszívesebben magamhoz ölelném a világot, de csak ha mellettem vagy! Lola volcán! Hozzám jössz feleségül? - és egy gyûrûs dobozt nyit ki Lolának. Az elképedt arccal fogadja a lánykérést. Lola: Doki, ez egy õrültség! Ne bohóckodjon, álljon fel és csukja azt be! Doki: Nem tudok! Lola: Mit nem tud?
Doki: Felállni, mert begörcsölt a lában! Gyere segíts Lolita! Csak azt kérem, hogy próbáld megérteni az õszinte szerelmemet! Te lennél az otthonom úrnõje! Gondoskodom Soledadról, és velem tölteni azt a pár évet, ami hátra van az életembõl! ( ó, semmiség!) Utána szabad leszel és megszabadulsz az anyagi problémáidtól! Chavela: Nézd csak a vén szakállas kecskét, kieresztette a karmát! Úgy látszik meg akar téged vásárolni! Lola: Rugeles doktor! Maga most meg akar venni engem? Doki: Neeem! Az irántad érzett szerelmemet nem lehet pénzzel kifejezni. Tekintsd úgy az ajánlatomat, mint egy üzleti ajánlatot! Elég pénzem van, hogy biztosítsam a jövõdet, ha én meghalok! Lola: Doki, maga túl …. Öreg hozzám! Maga nagyon jó ember, de én valaki mást szeretek! Doki: Igen, igen tudom, szereted azt a fiút, Andres Santacruzt. De õ csak egy elsõ szerelem volt, és valószínû azt hiszed, soha többé nem fogsz így szeretni senki mást! Nem is azt kérem, hogy szeress, nem akarok a gazdád lenni! Nem akarom megosztani veled az ágyam, (hahaha)!

- New York, Andres valszeg egy kirendelt ügyvéddel beszél, aki nem akarja elhinni Andresnak, hogy nem tudja ki õ, és honnan jött. Adjon valami támpontot, ami alapján megvédhetem. Andres: Uram, ha maga az ügyvédem, hinnie kell nekem, de ha nem hisz, majd megvédem én magam!
Ügyvéd: Tegyen amit akar, de emlékeztetem, hogy aki saját magát védi, az veszíteni fog!

- Szofia és a nyomozó beszélgetnek. A nyomozó nem fogadja el a pénzt, mert úgy érzi, nem fogja megtalálni Andrest. Szofia: Lefogadom, hogy csak egyértelmû helyeken kereste, kórházakban, ötcsillagos hotelben. De inkább nyomortelepeken kellene keresnie, amilyen koszos, szakadt volt! Tudom, hogy nem hisz nekem! Andres életben van, akárcsak maga vagy én. Ha nem akarja folytatni a nyomozást, akkor keresek valaki mást! Tessék, fogja! Nekem most Los Angelesbe kell repülnöm. Ezúttal ott keresse, ahol a legkevésbé számítanánk rá, világos?

- A lakókocsiban Chavela: Ha nem akar ágyba bújni veled, akkor mit akar? Lola: Doktor úr, árulja már el, ha nem akar ágyba bújni velem, akkor mit akar? Doki: Mert szeretlek, mert meg akarlak védeni Lola! Csak arra vágyom, hogy a szolgád legyek! Chavela: Hazudós vénember, te gazember! Doki: Légyszíves ne mondj rá nemet, inkább alaposan gondold át, én …
Lola: Sajnálom doktor úr, én nem szeretem és nem is tudnék magába szeretni! Én nem tudnék hazugságban élni! Doki: Íííígen! Megértem! Hû akarsz maradni az emlékeidhez, mert romantikus lélek vagy! Tudom, hogy bár nem szeretsz, szükséged van rám! Tessék, itt a névjegyem, hívj, amikor akarsz!, Mindig várni fogok rád! Lola nyújtja a kezét a kártyáért, a doki mohón megragadja, és csókolja! Chavela: Jól van már, elég! Doki el, az ajtóban: Várni fogom a hívásodat! Örökké!

- A bárban Adela és Daniel. Daniel kérleli Adelát, hogy ne haragudjon rá, kezdjék elölrõl. Van kedved táncolni velem Adelita? Rendõrök jönnek, Adelát keresik. Loláról kérdeznek, mit tud róla, merre jár? Tudod hol van Lola? Az egyik durván beszél Adelával, de a másik nyomozó Lopez leinti, hogy Adela nem bûnözõ, ne beszéljen vele így! Szépségem, láttad Lolát? Adela: Nem, már jó ideje nem láttam. Gõzöm sincs, hogy hol jár, de mért keresik õt? Nyomozó: CCCC, rossz válasz! Rejtegetsz egy feltételesen szabadlábon lévõ bûnözõt! Már 2 hónapja nem jelent meg a kapitányságon, ajánlom neki, hogy jöjjön be, különben komoly baja lesz! A kedvesebbik nyomozó Lopez ránéz Adelára: Jajj, kislány!

- Adela otthon persze kétségbeesetten mondja el Lolának az esetet. Lola: Annyi gondom volt mostanában, hogy elfelejtettem megjelenni a kapitányságon! Holnap reggel bemegyek hozzájuk és kimagyarázom magam! Ennyi!
Másnap reggel Lola motorral megy be a kapitányságra. Chavela kéri, hogy próbáljon meg higgadt maradni, ne kerüljön bajba.
A kapitányságon azonnal közlik Lolával, hogy le van tartóztatva.

- New York: Andres a bíróságon. Bíró: Nem talált olyan ügyvédet, aki elhiszi a meséjét? Andres: Igen bíró úr, a kirendelt ügyvéd nem hitt nekem. Bíró: És minek vallja magát? Andres: Ártatlannak, nyilván! A jelenlévõ hölgynek csak annyiban van igaza, hogy nincsenek irataim, jobban mondva nem tudom, hogy ki vagyok, hogy ebben az országban élek-e?!
Bíró: ez hogy létezik? Andres: Nem tudom ki vagyok uram, amnéziás vagyok! Bíró: Azt hiszem ez hosszú nap lesz! De folytassa uram, és fogja rövidre!

- Lola a kapitányt gyõzködi, hogy miért nem jelent meg 2 hónapig, ahogy kellett volna, a szerelme és a nénje halála, valamint az édesanyja kórházba kerülése miatt. Kérdezzék meg Rodrigo Suarez nyomozót! Kapitány: Sajnálatos módon Rodrigo Suarez nyomozó kórházban van San Salvadorban! Lola: Istenem, mi a baja? Nagyon súlyos? Kapitány: Bár súlyos az állapota, de túléli! Hetekig nem jelentél meg a kapitányságon, és ezt a törvény súlyosan bünteti. Börtönbe kell, hogy küldjelek! Lola: Nem, nem, ezt nem teheti! Legyen magában emberség! Dolgoznom kell, meg kihozni az anyámat arról az undorító helyrõl!
Kapitány: Annyit tehetek érted, hogy hozzáteszem a történetedhez a rokonaid halotti bizonyítványát, és anyád kórtörténetét, és aztán a bíró dönti el, hogy mi legyen! Fogadj fel egy nagyon jó ügyvédet, hogy ne kerülj vissza a börtönbe! Lola: Szóval akkor mindenképp adósságba keverjem magam! Szabad telefonálnom? Kapitány: Csak tessék! Chavela: Neeee!

- Diogenesz doktor ágyban fekszik, Etelvina meleg levessel etetné, de a doki tiltakozik: Ne nevettess az ócska leveseddel! A betegségemnek neve van: depresszió! Szomorúság, és halálvágy! Menj el és hagyj magamra! Szól a mobilja, felkapja, mielõtt még Etelvina megfogná. Lolita! Kiugrik az ágyból, mint egy eszelõs. Lola hívja, a doki meg rohan fürdeni és felöltözni.

- Deborának telefonál Daniel, elmondja, hogy Lolát keresik a rendõrök. Marcelóhoz megérkeztek az ügyvédek. Szofia is megérkezik.

- Lola a börtönben Chavelával beszélget. Chavela nem tartja jó megoldásnak, ha Lola hozzámegy a vén dokihoz. De Lola nem lát más megoldást, hogy az anyját kihozza pszichiátriáról. Chavela: Dehát így eladod magad, mint egy prostituált, és boldogtalan leszel! Minden, amit ma megígér, holnap már nem tartja be! Hallgass rám Lola Volcán, ne menj hozzá! Rugeles doki érkezik Lolához a börtönbe. Lola szeretne egy jó ügyvédet, és kijutni a börtönbõl, a mamáját pedig kihozni arról a szörnyû helyrõl. És magához megyek, amint kiengednek! Ígéri a dokinak. Az öreg doki a szívéhez kapkod, nem akar hinni a fülének, közben fülig ér a szája a vigyortól.

- New York.: Szofia nyomozója egy fényképet tart az állami kórház orvosa elé Andresról, kérdi , hogy ismeri-e? Az elõzetesben pedig Andres beszélget egy õrrel, aki mondja, hogy a bíró ú nem hiszi el a mesét Andres amnéziájáról.
Johhny Diaz, gratulálok, visszavonták a vádakat! Mondja egy másik õr Andresnak. Akkor elmehetek? Kérdi Andres. Persze, hogy elmehet – a menekülttáborba! A jövõ héten elhagyod az országot!
Az állami kórház orvosa biztosítja a nyomozót, hogy aki a fényképen van, azt õ látta el, mert fejsérülése volt. Nyomozó: Andres Santacruz életben van!
10/10
KLOPCSIK69 2012 okt. 16. - 17:59:05 10/10
(16621/22495)
Nagyon tetszett nekem is ez a jelenet, már tegnap óta erre vártam. Nem semmi volt a szinkron. Jencarlos eszméletlenül jól játszott, szinte vele sírtam én is, annyira sajnáltam. Carmen játéka nem tetszett. Az igaz, hogy ordítozni nagyon jól tud, de valahogy nem jött át annyi érzelem a játékán mint Jencarlosén.
levyrronifan 2012 okt. 16. - 17:34:34
(16620/22495)
ket helyen is fent van ha erdekel hol irja privat uzenetett
10/10
dandi83 2012 okt. 16. - 17:20:42 10/10
(16619/22495)
reklám van, lement a kedvenc jelenetem.Nagyon izgultam hogy milyen lesz magyarul hallani, sokszor a magyar szinkronnal nem jön át minden érzelem. Nem volt rossz, de azért eredetiben jobb volt. Hát Dányi Krisztián nem semmi, tetszik, jó munkát végez, illik Jencarloshoz, és jól átélte szerintem a jelenetet. Hát Lola hangja annyira nem volt jó szerintem, nem jött az az érzelem teljesen.
10/10
dandi83 2012 okt. 16. - 16:57:24 10/10
(16618/22495)
esetleg ha valaki felveszi, és valahogy közzé tudja rakni ezt a részt, szívesen venné, letölteném. Mondjuk az egész MCI-t is, esetleg fent van valahol, valaki nem tudja?
10/10
dandi83 2012 okt. 16. - 16:55:53 10/10
(16617/22495)
hello mindenkinek!

már csak pár perc és kezdõdik a kedvenc részem!!! már nagyon várom, izgulok!!!!
Mizsitimi 2012 okt. 16. - 08:50:44
(16616/22495)
Sziasztok!
Én is üdvözöllek Livi a köreinkben, remélem jól fogod magad érezni köztünk. Jó kis csapat ez, majd meglátod, hogy milyen klassz társaság.