10/10
f_nikcsy 2012 nov. 02. - 18:56:11 10/10
(17195/22495)
Sziasztok!

Az RTL csatornái: sorozat+, prizma, és az RTL2 is a megszokott hétköznapi mûsor szerint sugároz ilyen esetekben is.
Csak a COOL marad ki a sorból.:)
10/10
KLOPCSIK69 2012 nov. 02. - 17:56:46 10/10
(17194/22495)
Sziasztok! Miért ildi úgy volt, hogy nem lesz?? Úgy látom az RTL II-re nem lesz jellemzõ az, hogy ünnepkor nem ad sorozatot :)
10/10
offtopic
mikildi 2012 nov. 02. - 16:40:48 10/10
(17193/22495)
Sziasztok Lányok! Most kaptam az emailt, lesz ötkor Szalamandra.
10/10
offtopic
mikildi 2012 nov. 02. - 00:34:45 10/10
(17192/22495)
Egy kép kedvencükrõl. /DZsAnna/ MCI-bõl. Mindenkinek jó pihikét, további szép napokat. Hozzatok híreket. Mikor szeretnétek talit tartani? Írjatok nekem.
10/10
offtopic
mikildi 2012 nov. 02. - 00:23:19 10/10
(17191/22495)
7.kép. Virginiát meglátogatja a volt Davilla cég egyik igazgatója. Elmeséli, milyen lehetetlen helyzet alakult ki. Úgy tûnik, hogy hamarosan csõdbe mennek. Elmesélte Esleva kálváriáját is az ékszerekkel. Virginia próbálja vigasztalni, lehet hogy hamarosan megváltoznak a dolgok.
10/10
offtopic
mikildi 2012 nov. 02. - 00:19:20 10/10
(17190/22495)
6.kép.Carmelo és Leon megtárgyalják a kis üzletük részleteit. Carmelo biztosan akarja tudni, megbízható-e az alak aki elintézte Panamában a számlák megnyitását.Hamarosan rákerül a 20 millió a számlára, akkor mindjárt lépniük kell, Martint megelõzve.
10/10
offtopic
mikildi 2012 nov. 02. - 00:15:18 10/10
(17189/22495)
5.kép.Ariadna elbúcsúzik a régi lakásától. Majd Manuelához költözik. A drága riporter a nyomában van, egészen elkíséri a házba. Telefonál a segédjének, még marad, hátha elmegy Manuela még valahova. Horacio bemegy Manuelahoz, nagyon feldúlt. Tényleg beépül Jimmy a bûnbandába? Igen. Menjünk el Angelhez, ott megtudjuk a dolgokat. Természetesen Robledo követi õket.
10/10
offtopic
mikildi 2012 nov. 02. - 00:09:04 10/10
(17188/22495)
4.kép.Megkezdõdött a kapitányságon a belsõ vizsgálat. Elõször Romerot kérette Cordoba ügynök. Sikerült teljesen megzavarni õt. Végre kiszabadult. Uribe faggatta, mi tartott ilyen sokáig.
10/10
offtopic
mikildi 2012 nov. 02. - 00:05:14 10/10
(17187/22495)
3.kép. Silvana telefonon elmondja Jimmynek a razziával és a drogterjesztõk elfogásával kapcsolatos dolgokat.Helyszín, nap, idõpont. Angel hazaér. Megkapja az adatokat. Elmegy Topohoz. Oda már megérkezett Ronco és Mocho. Elmondja, van egy csoport, aki azzal foglalkozik, hogy Martint megbuktassa és börtönbe kerüljön. De mindjárt megjön, aki ezt részletesen elmondja. Kopognak, Topo ajtót nyit. Belép Angel. Mindketten megrökönyödnek. Diabló te vagy? Igen. Elmondja, szüksége van a segítségükre, hogy Herceghez beépítsék az egyik emberüket. Így lehetõségük lesz Hercegen keresztül Martint és Leont is lebuktatni, mivel üzleti kapcsolatban állnak. Az a dolguk, hogy megemlítsék Herceg emberének, Kalóznak, hogy egy volt rendõr, némi pénz ellenében, figyelmeztette õket a razziáról, így õk, ezért nem buktak le. Ez a volt rendõr Jimmy Cardona, akit elítéltek gyilkosságért, de megszökött és bujkál. Ehhez viszont pénz kell. A fiúk beleegyeznek végül.
10/10
offtopic
mikildi 2012 nov. 01. - 23:49:33 10/10
(17186/22495)
2.kép.Lorenzo nyugtatja Martint, már csak egy mûvész van hátra, akit be akar mutatni. Ki az? Egy festõ. Közben meglátja a jövendõ polgármestert és annak mutatja be Martint. Õ közben felderíti a fotóst és megkéri, fotózza majd le Martinnal Salvadort. Miután megtudta, tilos lefotózni, pénz adott neki, hogy lefotózza titokban. Megtalálja Salvadort, kéri hadd mutassa be Martinnak. Nem várja meg a választ, oda megy Martinhoz és elhívja. Mire visszaér, Angel eltûnt.Angel menekül, de összeütközik a NAGYIVAL."Nézz a lábad elé fiam! Figyelmetlen voltam, elnézést Asszonyom."
10/10
offtopic
mikildi 2012 nov. 01. - 23:39:37 10/10
(17185/22495)
Sziasztok Lányok! Én Ágica után hoztam a mai ÖRDÖGI KÖR tartalmát és képeket. Sajna, nem lesz több kép, mert egész karácsonyig munkám van reggeltõl-éjszakáig.

167.rész. A partin Diego Robledo, az egyik TV csatorna riportere elmondja Angelnak, hogy furcsállja, hogy semmilyen adatot nem talál a múltjáról és azzal gyanúsítja Lucast, hogy valójában õ festi álnév alatt Salvador Domingez képeit. Felveti, hogy egy nyilvános rendezvényen mutassa be képességeit. Uribe és Romero abban reménykednek, hogy a százados meghal, így õket nem gyanúsíthatják semmivel.

1.kép." Egy szellemmel beszélek, mert sehol nem található, sem fõiskola, egyetem. Az elsõ adat,Ralf Santa Mariaval készült riport. Lucashoz: Lehet, ön áll az egész mögött. A csillaga leáldozóban van, erre megjelenik egy új tehetség." Angel mérges lesz a gyanúsítgatás miatt.Hogyan bizonyítsak? Készítsen egy képet nyilvánosan. Jó, bebizonyítom. Egy hatalmas képet készítek, de nem a Galériában.
10/10
offtopic
mikildi 2012 nov. 01. - 23:28:38 10/10
(17184/22495)
Szioka! Szerintem ez az új frizura lesz Jennek, a következõ soriban. Ez teljesen más, mint az eddigiek.
10/10
édesmaya 2012 nov. 01. - 22:52:21 10/10
(17183/22495)
Szép estét az idetévedõnek, a még fennlévõnek! Kész a MCI 19.része, altatónak jó lesz:

Andresék háza elõtt zajlik az élet a verekedés után. Debora és Lola kölcsönösen sértegetik egymást. Lola nem érti, hogy a szembe szomszédék hogy lehetnek Andresék.

A Santacruz házban Rodrigo és Szofia épp kibontakoznak az ölelésbõl-csókból. Szofia biztosítja Rodrigot, hogy ez többé nem fordul elõ. Szofia barátságnál többet is el tudna Rodrigoval képzelni. Rodrigo gyönyörû, okos, elragadó és szórakoztató nõnek találja Szofiát, akitõl bármelyik férfi elbódulna. Csak téged nem tudlak elkápráztatni, igaz? mondja Szofia.
Rodrigo: Van valakim, akit nem tudok kiverni a fejembõl, bár még semmi komoly nem történt köztünk. Nem fordíthatok hátat ennek a személynek, mert nem lenne igazságos vele.

Adela magyarázkodik a nagypapájának a Daniellel történtek miatt. Pepe irtó dühös fõleg Danielre, aki gyorsan öltözködik és elindul kifelé. Közben Pepe sértegeti. Daniel: Van annál fontosabb dolgom, hogy egy kamionossal beszélgessek! Pepe megöléssel fenyegeti, ha még egyszer idetolja a képét.

Andresék háza elõtt még mindig cirkusz van, épp Ramon zavarja el Viki pasiját.
Rugeles doki Lolát tuszkolja be a házukba. Odabenn beszélni akar vele, de Lola megvédi magát, hogy õ nem tudott arról, hogy Andres és Debora költöztek a szemközti házba. A doki felhánytorgatja Lolának, hogy segített rajta, amikor a leginkább szüksége volt rá, és Lola mégis hálátlan vele, mert szerinte biztosan összejátszott Andressal. Bajusz sem állja meg, hogy bele ne szóljon valami undokságot. Lola rájuk kiált, hogy nem tûr el egyiküktõl sem több sértést!
Andresék házába jönnek a rendõrök. Ramon nem restelli azt hazudni, hogy ezek az emberek õt elrabolták! De Andres nem hagyja ennyiben. Viki is jól beolvas Ramonnak, aki elzavarta a pasiját. A rendõrök megbilincselik és elviszik Ramont, hiába ismételgeti, hogy õ tiszteletben álló polgár, nem csinált semmi rosszat. Andresnak elege van mindenbõl, elindul a szobájába, de Debi megállítja: Hova mégy, még itt vannak a vendégek?! Andres: Ezek a TE vendégeid Debora, maradj csak velük TE!

Rugeles házban Lola dühösen magyarázza a dokinak: Csak a maga mocskos és zavarodott agya találhat ilyent ki, hogy én tudtam Deboráék ideköltözésérõl! De a doki csak a maga verzióját ismételgeti. Lola szintén. Doki: Nem hiszek neked Lola, túl sok a véletlen egybeesés! Világos, hogy az egészet kiterveltétek! Lola annyira bedühödik, még egyszer jól beolvas a két öregnek, és beígéri, hogy megmutatja nekik, milyen az igazi Lola Volcán! Etelvina gúnyoroskodik a dokival: A vadmacska sosem szeretett téged, és most ideköltöztette a szeretõjét a szembe házba! Én figyelmeztettelek sógorom, vagy hívjalak felszavazottnak?! Rugeles doki: Hallgass! Rosszindulatú banya! Hagyjál békén! Etelvina elmegy kárörvendõen. Lola a szobájában fel-s alá járkál a dühtõl, Chavela meg még teszi alá a lovat. Meg van róla gyõzõdve, hogy Andres direkt költözött oda. Lola végül kitörõ örömmel mondja a nénikéjének: Andres Santacruz szeret engem, mindennap láthatom ezután! Szeret, szeret!!!

Andres a szobájában hasonlókat mond Camilónak: Lola még mindig szeret engem, gyönyörû, csodálatos! Camilo meg korholja, hogy mekkora cirkusz lett belõle, hogy Debora meglátta Loláékat. Meg hogy a befektetõk mit szólnak ehhez a bulihoz? De Andres magasról tesz a befektetõkre, õ csak Lolát ismételgeti szerelmesen.
Vége a bulinak, mennek haza a vendégek. Viki és Debi még iszogatnak. Debora leszidja az anyját, amiért az átkozott szeretõje miatt ekkora balhé volt. Viki Ramonra fogja az egészet, de Debora otthagyja: Megyek, megölöm Andrést! Viki: Debora, ne! Huzakodnak, vitatkoznak, és Viki jól képen vágja Deboritát. – ez már kijárt neki! - Ne csinálj semmit, mert az agyacskád legmélyén pontosan tudod, hogy még mindig azt a cafkát szereti. Ne lökd hát a karjaiba erõszakkal a veszekedéseddel! Megadod neki, amit valóban akar: okot rá, hogy elváljon tõled! Debora: Ne! Nem! Viki nyugtatgatja Debit, az meg mint egy nyüsszögõ kis kutya, olyan hangokat ad, és bólogat anyja okosnak hitt véleményére.
Közben Andres újból kirakja az ablakába: SZERETEM LOLA VOLCANT. Gyorsan leengedi a rolót, mert bejön sírdogálva Debi.: Miért csaptál be? Kérdi tõle.

Rugeles házban: Lola tudja, hogy már lehetetlen, hogy egy nap egymáséi legyenek Andressal, de akkor is örül, hogy szemben laknak. Odamegy az ablakhoz, és meglátja Andres ablakában a feliratot. Nézd néném, szeret Andres, még mindig szeret! Chavela: Már sosem lesztek egymásé, hisz mindketten házasok vagytok. Én nem erre tanítottalak Lola, Andressal nem tanúsítatok túl sok tiszteletet a házastársaitok iránt!

Andres házában Debora nyáverog neki, hogy miért nem említette soha, hogy azért nem akarja megvenni ezt a házat, mert Lola Volcán szemben lakik?! Idegesítõen sírva-ríva szidja Andrest a történtekért. Miatta akartad ezt a szobát, hogy mindennap lásd! Én meg akarok halni! És elalél Andres ágyán. Andres bocsánatot kér tõle. Erre Debora is, mert hogy õ meg naív volt, aki azt hitte, hogy boldogok lesznek együtt. Debora csak egyre bõg, és bõg: Mért szeretlek ennyire Andres? Mért?

Rugeles ház: A doki lesi a fekvõ Lolát a monitoron. Cseng a mobilja, Pantoja hívja, mi legyen akkor Lola motorjával? Doki: Tégy amit akarsz ! Pantoja babrál a motor körül, kutyák kezdenek el ugatni. Bajusz ténfereg egy csészével a kezében a földszinti lakrészen, meghallja a kinti zajokat. Lola is lejön az emeletrõl, és meglátják, hogy egy fekete ruhás alak matat a motoron. Elkezdenek kiabálni, hogy Tolvaj, tolvaj! Lola pizsiben kirohan az utcára a motorhoz, de már nem lát senkit. Doki: Lola drágám, láttál valakit? Lola: Csak egy árnyékot. A doki szerint senki sem akarna ilyen csotrogányt ellopni. De Lola közli, hogy ha valaki el akarná lopni, azért még ölni is tudna! Bajusz szaporán veti magára a kereszteket ennek hallatán. Aztán Rugeles doki mindkét nõt betuszkolja a házba, és még mondja: Idióta! ezt persze Pantojara érti.

Másnap reggel Lola a motorjára ül, és elhajt, Andres már lesi, és utánamegy az autóján. Persze a doki mindezt látja az ablakból Debora is húzza fel a rolót, de õ már mindebbõl nem lát semmit.
Aztán egy útszakaszon Andres elébe vág Lolának. Lola: Mi ütött beléd, te barom?!
Andres: Ne hívj baromnak, inkább idiótának! Lola: Andres? Mit keresel te itt? Talán meg akartál ölni? Andres: Úgy akartam meghalni, hogy a karomban tartalak! Ezzel odalép Lolához, megfogja a két kezével az arcát, és csókolja. Lola lerázza magáról: Ne merd még egyszer ezt csinálni, ha nem akarsz meghalni! Andres. Akkor inkább meghalok! És újra vadul csókolja Lolát. Te Amoooó!
Aztán Lola megint idegesen lerázza Andres karjait: Elég te idióta! Andres: Végre egy emberi hang! Lola: Andres Santacruz! Ezt ne merészeld még egyszer! Andres: Egy pillanat! Te is visszacsókoltál Lola!
Lola: Te komolyan megbolondultál? Hogy költözhettél a házunkkal szembe?
Andres: Debora akarta! Lola: És te nem árultad el neki, hogy én szemben lakom?
Andres: Nem, nem árultam el neki, mert akkor sohasem költöztünk volna oda. Mert én õrülten szerelmes vagyok beléd!

Rugeles ház: Debora ellátogat Rugeles doktorhoz, Bajusz engedi be, aki rögtön el is árasztja a mondanivalójával. Nem kell bemutatkoznia szenyora Santacruz, tudom, hogy maga kicsoda, a maga férje az, akivel csalja a doktort ez a cafka! Bajusz még kíváncsiskodni akar, de a doki lejön, és beljebb invitálja Deborát, hisz annyi megbeszélnivalójuk van.

Lola és Andres még az utcán beszélnek. Lola: Mit akarsz te barom? Rémálommá változtatni az életemet, ami már amúgy is az?! Andres elmondja neki, hogyan történt a ház vásárlása. De így legalább a közelemben lehetsz, még ha nem is leszünk már egymáséi. Tudatni akartam veled, hogy bár csak néhány lépésnyire vagy tõlem, én akkor is, továbbra is szeretlek!
Lola: Ez már mindennek a teteje Andres Santacruz! Nem gondolsz semmire és senkire, csak magadra! El kell költöznöd Andres! Andres: Erre ne számíts! Mindannyian a poklok poklát éljük át, de legalább láthatlak! Lola: Mire jó ez Andres? Magadat és Deborát is gyötröd ezzel! Andres: Mégis mit csináljak, ha téged szeretlek?! Téged szeretlek Lola!
Lola: Persze, engem szeretsz, de vele élsz! Mellette ébredsz, vele alszol, gondolom le is fekszel vele!

Rugeles házban: A doki és Debora kávéznak. Doki: Tudja szenyora Santacruz, kissé zavaró, hogy ön és a férje velünk szemben lakik! Gyõzze meg, hogy költözzenek innen el!
Debora: Sajnos ezt én akartam, hogy ide költözzünk. Õ nem akarta, mert tudta, hogy az az átkozott Lola Volcan szemben lakik!
Rugeles doki: Szenyora Volcan hálás lennék, ha nem illetné ilyen jelzõkkel a feleségemet! Remélem érthetõ, hm?! Debora: Bocsásson meg doktor Rugeles, de már idõtlen idõk óta gyûlölöm a feleségét, és nem fogom békén hagyni, csak azért, mert maga azt kéri! Tehát azért jöttem, mert ugyanaz a célunk: elválasztani a férjemet a nejétõl! Tehát össze kell fognunk, és sokkal ravaszabbak leszünk, mint õk! Doki: Tetszik az ötlet, meg hát okosabbnak lenni a férjénél, - nem hiszem, hogy nehéz! Halljam, mi a terve?

A börtönbõl kihozza Marcelo Ramont, akit közben jól lehord, hogy ilyen bután viselkedett a lánya házában. Marcelo szerint van most fontosabb dolog is, mint a magánélet, mert felhívta mobilon valaki – nem mondta a nevét – és rájuk veri a balhét, ha nem szerzik vissza a vállalatot. Eljutott az agyadig, hogy mekkora bajban vagyunk? Ramon: Igen Marcelo!

Lola és Andres még folytatják a vitát. Lola: Mondd, hogy nem feküdtél le a nejeddel Andres?! Halljam! Andres: Nem tudok neked hazudni…. Lola: Te nyomorult féreg!
Persze, én is lefekszem a férjemmel! Andres: Ez hazugság! Ez nem igaz! Ezt sehogy sem hiszem el. De Lola bizonygatja, hogy igaz: Akarsz fogadni, hogy igaz Andres Santacruz? Andres: Te nem feküdtél le az öreggel Lola, én túlságosan jól ismerlek! Sem az öreggel, sem mással, mert tudod miért? Mert te tisztességes vagy! Lola: Nekem szükségem van egy igazi férfi szerelmére, nem egy elkényeztetett kisfiúéra! És ha nem akarsz elköltözni, mindegy! Halott vagy számomra! Na mennem kell, kényeztetni a férjemet, az asztalon, a hálószobában, a nappaliban, ahogy teszik a feleségek! Felül a motorjára és elhúz. Andres elképedtem bámul utána.

Rugeles házban Debora és a doki egyezkednek, szövetkeznek. Doki: Hívjon telefonon bármikor, és már ma elkezdhetjük hatékony mûködésünket. Debora indul ki az ajtón, Bajusz meg majdnem beesik rajta, mert : Micsoda véletlen, épp most tisztítottam az ajtót!

A kórházban Szofia vizsgálja Soledadot, aki kész rejtély számára, de õ imádja a rejtélyeket. Jolanda fõnõvér behozza a doktornõnek Soledad vizsgálati eredményeit. Remek állapotban van Solita, kicsattan az egészségtõl. Szofia: Valóban, sokkal egészségesebb, mint képzeltük. Fõnõvér: Klasszikus katatóniás állapot, sok hasonlóval találkoztam már. Szofia egy kis labdát dob hirtelen Solita felé, aki elkapja. Aztán egy edény fém tetejét megüti, és Solita összerezzen a zajra. Ez a reakció nem megszokott a katatóniásoknál. Gyorsan reagál a váratlan zajokra. Összerezzen! Különös, nem?

Rugeles házban Etelvina épp takarító személyt keres a jelentkezõk között. Kiválasztja a legrondábbat, a leggyámoltalanabb kinézetû nõt!

A kórházban Szofia beszámol Rugeles dokinak a Soedadnál tapasztalt vizsgálatok eredményeirõl. Elmondja a dokinak, hogy milyen furcsa reakciókat látott Solitától, és arra a következtetésre jutott, hogy nem tudni mi okból, de az csak színlel! Méghozzá nagyon ügyesen! A doki hitetlenkedve hallgatja. Szofia: A felesége édesanyja – a tudatánál van!

A lakókocsiban Adela és Pepe veszekednek. Adela csótányfészeknek nevezi a lakókocsit. Pepe kissé sértõdötten mondja unokájának, hogy ez már 21 éve az õ otthona! Mindig volt étel az asztalon, és elhalmoztalak szeretettel! Most, hogy az aranyifjú szeretõje lettél, azt hiszed, tied a világ! Pepe kifejti Adelanak, hogy a ficsúr egész biztosan már nem fogja õt többet keresni, mert megkapta, amit akart, és a barátaival jókat nevetnek a kis pincérnõcskén. Aki ilyen könnyen és gyorsan odaadta magát!
Adela: Megtiltom, hogy így beszélj róla! Õ nem ilyen, õ szeret engem! És nagy szüksége van rám! Mit tudsz te errõl? Megkeseredett vénember vagy, akinek lövése sincs az életrõl!

A vállalatnál reggel: Andres és Daniel érkeznek az irodába. Andres közli Camilóval és Leonnal, hogy mától kezdve a testvére is itt dolgozik vele együtt. Camilóék épp azt elemzik, hogy mit okozott a sikkasztás. Papírokat, dossziékat néznek. Daniel: Mi az, mi van?
Andres: A sikkasztás miatt a vállalatunk a csõd szélén áll!

Rendõrségen: Rodrigo megy be az irodába, Lola asztalra tett lábakkal elgondolkodva nézi a számítógépet. Rodrigo korholja, hogy ezt azért nem lehetne, mert titkos dolgok vannak ott. Lola szerint az a lány, akit abban az olcsó motelban megöltek, nem lehetett egy elégedetlen kliensbosszúja. Rodrigo: Na ne mondja Volcan nyomozó! Lola: Mert noha túladagolásban halt meg, küzdött ellene, itt írják. Egy függõ sem költ arra, hogy kislányok szenvedélybetegségét elégítse ki! Szerintem a maffia csapdájába esett szegény lány, vagy szexrabszolgaság, vagy ahogy Malotet meggyilkolták! Rodrigo dícséri Lolát, hogy milyen jó érzéke van a nyomozáshoz. Lola azért megköszöni a mobilt, és a laptopot két cuppanós puszival Rodrigónak. Rodrigo: De téged ismerve, nemcsak ezért jöttél, igaz? Lola: Nem bizony, de tudod, hogy az életem nem fenékig tejfel! Hozz abból a pocsék és ihatatlan kávétokból, és ülj le, mert mesélek valamit! Andres Santacruz szembe költözött velem! Szomszédok lettünk! Rodrigo: Mit csinált az a lökött gyerek? Ennek teljesen meglágyult az agya?! Megmondom a magamét ennek az elkényeztetett ficsúrnak, annyi szent! Hihetetlen, hogy az az idióta hagyja, hogy az ösztönei vezéreljék, és nem számol a következményekkel! Hogy költözhetett pont a ti házatokkal szembe! Lola: Gyötörni akar Rodrigo!
Rodrigo: Ha mellette lettem volna, ez biztos nem történik meg! Lola: Te? Mi közöd van neked Andreshez? Hisz alig ismered! Rodrigo nem szól semmit erre.
Lola: A támaszom vagy, de úgysem tehetsz most értem semmit! Rodrigo: Dehogynem! Lehordom a sárga földig azt a kis suhancot! És rábeszélem, hogy költözzön el onnan! Most megtudja, ki az igazi … Lola: Ki az igazi ki? Rodrigo: Barátja! Csak egy igaz barát mondja a másik szemébe a frankót! Bolond, agyatlan, idióta!

Rugeles házban: Lola a laptopon nézi a meggyilkolt lány fotóját Chavelával. Meg vannak róla gyõzõdve, hogy ez a jó tanuló lány sosem keveredett volna drogosok közé. Lola szerint elrabolták és belekényszerítették a drogot. Elbeszélgetnek errõl, de közben kopognak.
Lola: Bocsi, de most nem vagyok kíváncsi bajszos, kotnyeleskedõ vénasszonyokra! De nem Bajusz az, hanem a doki: A szeretett drága férjed vagyok Lola! Bemehetek?
Lola villámgyorsan az ágy alá dugja a laptopot. Lola kényszeredetten fogadja a dokit, aki bocsánatot akar kérni, amiért nem hitte el Lolának, hogy semmit sem tudott Andresék odaköltözésérõl. Kiengesztelnélek, ezért úgy döntöttem, ma este kimozdulunk!
Lola: Neeem, mondtam már doktor úr, nem megyek vissza azokhoz az unalmas és büdös múmiákhoz! Mumifikálódjon csak egyedül!
Doki: Nem, nem a plébániára vinnélek! Hanem egy roppant elegáns helyre, ami nagyon divatos most! Egy remek étterembe, ahol mennyei az étel! Odajár Hollywood összes híressége. Lola: Maga most tényleg egy drága étterembe akar elvinni?
Doki: Persze, hogy mindenkit elkápráztasson a szépséged! Lola: Rendben, de nem öltözök be vénkisasszonynak, hanem az leszek, aki vagyok, Lola Volcan! Oké?!

Andres háza: Viki a bejövõ Andresnak: Még mindig haragszol rám Andresito?
Andres: Miért, mit vár tõlem szenyora Viktória? Hála a maga tegnapi féktelenségének, cirkusszal avattuk fel a házat, és én zsebeltem be a nagy pofont! Viki: Jajj, nem olyan nagy ügy! Ráadásul neked van a legkevesebb jogod, hogy a szememre vess bármit! Elfelejtetted, hogy szándékosan ideköltöztettél bennünket a volt szeretõd házával szembe?!
Andres: Inkább maga felejtette el, hogy én elleneztem a házat, és maga akart mindenáron idejönni, hogy a romantikus légyottjait továbbra is rendezhesse.
Viki szerint nem az a baj, ha hibázunk, hanem ha ezzel megbántjuk a szeretteinket. Mint Andres Deborát, akiért Vikinek megszakad a szíve! Tégy valamit, hogy felvidítsd! Menj!

Marcelo és Daniel egy presszóban találkoznak. Marcelo kedélyeskedik Daniellel, hogy Andres biztosan megnehezítette az életét az elsõ munkanapján. Daniel: Ellenkezõleg! Szeretné, ha minden ülésen ott lennék, hogy mindenki megismerhessen! Jó fej volt!
Marcelo: És hittél neki, mi?! Daniel: Dehogy papa, egy szavát se! Csak az van, hogy gond van a cég anyagi helyzetével! És hogy nehezen fogják kifizetni a következõ havi béreket. Marcelo: Akkor kezdett rosszabbodni a helyzet, amikor Andres betette a lábát a céghez! Marcelo csúnyán beszél Lauráról, de ezt nem tûri Daniel: Ne beszélj így a mamáról! Marcelo: Sajnálom fiam, de dühít, hogy igazságtalanság áldozatai lettünk! És mi lesz most? Daniel: Andres azt mondta, egy barátja bankjától hitelt vesz fel. Marcelo: Kétlem, hogy bármelyik bank adna neki kölcsön. Az lenne a logikus, ha eladnák a részvényeket, tõkés üzlettársakat kell keresni, én ezt tenném, ha igazgató lennék, de nem vagyok az. Mondd el a bátyádnak az ötletemet, de ne szólj, hogy tõlem hallottad. A többit rád bízom fiam!

Kórházban: Rodrigo verset olvas fel Soledadnak. Jön Jolanda fõnõvér, és közli Rodrigoval, hogy a látogatást be kellene fejeznie. Rodrigo: Valamikor, valahol ez a tündéri fejecske hall engem! Jolanda nem szeretné, ha õt szidnák le, hogy kivételezik a nyomozóval.
Szofia doktornõ jön be Jolandával. Rodrigo elcsodálkozik, mit keresel te itt Szofia?

Az elegáns étteremben Lola és Rugeles doki asztala mellett megy el Debora és Andres. Debora rögtön megszólítja a dokit, a doki is örvendezik, hogy a sors akarja, hogy õk összefussanak. Andres persze rögtön menne máshova. Lola is küldené el õket. De a doki berzenkedik, hogy ne legyen Lola udvariatlan senor Santacruzzal. Jobb, ha szembenézünk a helyzettel civilizált emberek módjára! Senor Santacruz, legyenek szívesek leülni az asztalunkhoz!
10/10
KLOPCSIK69 2012 nov. 01. - 08:57:43 10/10
(17182/22495)
Jencarlos, és gondolom vagy rajongója, vagy rokon:
10/10
KLOPCSIK69 2012 nov. 01. - 08:57:14 10/10
(17181/22495)
Még 1 róluk:
10/10
KLOPCSIK69 2012 nov. 01. - 08:56:55 10/10
(17180/22495)
A gyerekek:
10/10
KLOPCSIK69 2012 nov. 01. - 08:56:32 10/10
(17179/22495)
Gaby, és a testvérei:
10/10
KLOPCSIK69 2012 nov. 01. - 08:56:08 10/10
(17178/22495)
Gaby,Jen és a 3. személy nem tudom, hogy ki lehet:
10/10
KLOPCSIK69 2012 nov. 01. - 08:55:42 10/10
(17177/22495)
Sziasztok! Ildi köszönjük a tartalmat és a tablókat is :) Hozok pár képet a Canela-Espino család Halloween-járól:

Gaby, Nickolas és Jen
10/10
offtopic
mikildi 2012 nov. 01. - 01:29:06 10/10
(17176/22495)
Még küldök egy képet,amit a mostani kedvenc újságunkban találtam.