10/10
1timcsi7009 2012 okt. 30. - 08:37:51 10/10
(17155/22495)
Szia Reni, a sorozatot én is láttam tegnap,mind 2, Nekm is nagyon tetszett, a camilo-s rész is :) amikor elõadtáa h. jön a csomagért...........Meg mikor Andres összetörte valakinek a kocsiját... tiszta ideges volt mikor megtudta Lola " állítólagos terhességét " :) Jó volt a tegnapi rész!!!!
A mai és a holnapi rész is nagyon jó lesz :)
10/10
1timcsi7009 2012 okt. 30. - 08:29:42 10/10
(17154/22495)
Buenos Dias!!!!
Ezen a reggelen végre nem esik az nálunk!!!! Ki lhet menni a levegõre , egyenlõre úgy néz ki, csak nagyon hideg van.
Köszönjük a képeket,
Jajj de édes ez a kép Nicolasékról!!!!!!! :) Igaz a pólócskáján az van , h. lehetséges én kicsi vagyok , de szerintem nagyon sokat nõtt!!!!!!!!!!! :) Lassan máár járni fog ha méég nem tette meg :)
10/10
Zsuzsa17 2012 okt. 30. - 06:56:37 10/10
(17153/22495)
Sziasztok!
A legfrissebb kép, szerintem "Ideje lenne aludni menni."
10/10
offtopic
mikildi 2012 okt. 29. - 22:32:36 10/10
(17152/22495)
Sziasztok Lányok! Hoztam az ÖRDÖGI KÖR sori mai tartalmát. Még két nap és utána megint hozok képeket is.

164.rész. Soto százados rájön, hogy Romero és Uribe nyomozók lehetnek a Vasember segítõi. Virginiát nagyon megdöbbenti, hogy anyja 14 évvel korábban évekig titkos viszonyt folytatott Lucassal. Silvana bevallja Angelnek, hogy nagyon kedveli, de valójában Mike-ba szerelmes. Romero és Uribe sejtik, hogy a százados rájött az összefüggésekre, ezért meg kell akadályozniuk, hogy találkozzon Cordoba ügynökkel a belsõ ügyosztályról. A két korrupt zsaru megtámadja a századost a sikátorban.

Esetleg egy aktuális kioktatás?
10/10
KLOPCSIK69 2012 okt. 29. - 18:02:00 10/10
(17151/22495)
Sziasztok! Szerencsérea MCI-re végeztünk a mai házimunkával...fárasztó dolog a nagytakarítás. Milyen édes Gaby a 2 lurkóval :) Nickolas igazi kis herceg, Oriana pedig nagyon cuki, ugyan olyan a ruhája mint a mamié. Remélem mindenki látta ma a MCI-t. Volt jó pár vicces jelenet benne. Rugeles doki továbbra is hozta a formáját, ahogy a babakocsit tologatta és még énekelt is XD. Andres meg... Jópofa volt Camilo is mikor ment a rendõrségre Andres-ért és mondta hogy jöttem a csomagomért... Jó rész volt a mai, Etelvina meg az örökös hallgatózásával... vártam hátha most is beesik az ajtón...
10/10
dzsanna3 2012 okt. 29. - 17:07:21 10/10
(17150/22495)
és ez?
10/10
1timcsi7009 2012 okt. 29. - 16:33:14 10/10
(17149/22495)
Olyan jól néz ki az a ruha !!!!!!!!!! fõleg mertkék :)
10/10
1timcsi7009 2012 okt. 29. - 16:32:20 10/10
(17148/22495)
Még 1
10/10
1timcsi7009 2012 okt. 29. - 16:31:32 10/10
(17147/22495)
hOLA
tALÁLTAM Képet Gaby-ról és Nicolasékról, olyan aranyosak, Ori ruhája ugyanaz mint Gaby-é , aranyosak együtt :)
Kár hogy Jen nincs a képen...... :(
10/10
1timcsi7009 2012 okt. 29. - 08:42:31 10/10
(17146/22495)
Ezt láttátok már?
10/10
1timcsi7009 2012 okt. 29. - 08:37:07 10/10
(17145/22495)
Ez pedig egy édes kép Niolas-ról :) Valki jól megszekesztette, szerintem jó lett :)
10/10
1timcsi7009 2012 okt. 29. - 08:35:25 10/10
(17144/22495)
Ez volt a 3 kép
10/10
1timcsi7009 2012 okt. 29. - 08:34:54 10/10
(17143/22495)
Buenos Dias a todos!
Nálunk nem a hó esik, csak reggelente megállás nélkül minden reggel az esõõõõõ :( máár úgy unom...... Legalább csak 1 nap ne esne reggel.........
Hoztam egy képet , volt egy kérdés a fb-on : Quien de ellos es mas lindo? valószínûleg Jencarlos kapta a voksokat :) de ennnyit .............. Nézzétek meg :)
10/10
KLOPCSIK69 2012 okt. 29. - 08:08:15 10/10
(17142/22495)
Remélem, idén ide is jut majd... Amilyen meleg és száraz nyár volt...
10/10
édesmaya 2012 okt. 29. - 08:06:08 10/10
(17141/22495)
Hát az már kérdéses, mert valahogy karácsonykor alig akar hó esni.
10/10
KLOPCSIK69 2012 okt. 29. - 07:56:27 10/10
(17140/22495)
Szia Ági, nálunk is +3 fok van, de olyan furcsa hogy október vége van és már esik. Remélem karácsony reggelén is ere ébredhetünk majd :)
10/10
édesmaya 2012 okt. 29. - 07:52:14 10/10
(17139/22495)
Szia kis koránkelõ!
Gyõrben is esik, elég nagy már a hó, de a férjem szerint nem fog még megmaradni, mert +2 fok van.
10/10
KLOPCSIK69 2012 okt. 29. - 07:02:11 10/10
(17138/22495)
Sziasztok, szép napot mindenkinek :) Ági köszönjük a hosszú befoglalót, szuper vagy. Képzeljétek nálunk itt Délegyházán esik a hóóóó. El sem hiszem még csak okt. vége van...
10/10
édesmaya 2012 okt. 28. - 23:04:02 10/10
(17137/22495)
Hahó, van még itt valaki? Jön az újabb része a MCI-nek, a 17.

Andres, Debora és Viki a leendõ ház elõtt állnak, és Debora erõsen rimánkodik Andresnak, hogy ez a ház kell neki, ezt vegye meg! De Andresnak esze ágában sincs, hisz szemben áll vele a Rugeles ház! Viki félrevonul Deborával és Viki adja a jó tanácsokat a lányának, hogyan vetesse meg a férjével pont ezt a házat. Debora most már nagyon követelõzõen lép fel, és szinte ráparancsol Andresra, hogy ez a ház kell neki, és semmi más!

Lola és Rodrigo az étteremben: Rodrigo arról faggatja Lolát, hogy vajon miért olyan ellenszenves vele a Santacruz papa, és hogy pontosan mi is történt sok évvel ezelõtt, amikor az az ominózus eset volt, és lecsukták miatta. Lola elmeséli századszorra is.

Andres, Debora és Viki hazafele ment az autóban: Viki erõsen lelkendezik Andresnak a házról, de Andres arra gondol, hogy vajon mi az oka, hogy ennyire ragaszkodnak Deborával pont ehhez a házhoz? Hiszen ott lakik Lola, és nem lenne a legjobb választás szembeköltözni vele. De ugyanakkor meg csodálatos lenne mégis minden nap látni az én kis Szalamandrámat! Gondolja Andres szép csendben. Debora már a kerítést akarná átalakítani, amikor Andres rászól: Debora, melyik részét nem értetted?! Egy szót se többet!

Rugeles házban Diogenes kérdezi doktor Medinát, hogy miért kereste fel? Mert hallotta, hogy milyen beteg. Etelvina, kérhetnék egy csésze teát? Doki: Nem hallottad, menj és hozz egy csésze teát, de csukd be magad mögött az ajtót, és ne hallgatózz, ahogy szoktál!
Etelvina zavartan igazgatja a kontyát, és kimegy.
Doktor Medina szelíden korholja barátját, hogy miért jelentett beteget, ha egyszer megnõsült és friss házas? Diogenes doki nászútra hivatkozik, de a barátja szerint ez is kellõ indok a távolmaradására, ezt meg lehetett volna mondani a kórházban. A doki még hivatkozik más orvos véleményének kikérésére is. De Medina doktor leteremti, hogy a város legpocsékabb altatóorvosa, mire jó neki?
Diogenesz: Ha úgy tartja kedvem, kihívok egy nõgyógyászt, hogy az vizsgáljon meg engem!
-micsoda okos gondolat! – Medina doktor: Ne hazudj barátom, miért játszod el, hogy beteg vagy? Diogenes: Aki miatt eljátszom, - az a nejem! - Bajusz az ajtó elõtt felszisszen attól, amit hallott –

Rodrigo és Lola az étteremben. Rodrigo: Nézz magadra Lola, te sosem voltál ilyen! Mint egy angol nevelõnõ, úgy nézel ki ebben a nevetséges göncben! A vénember miatt? Hol van az a harcos és eltökélt Lola, akit én megismertem?! De Lola már nem akar küzdeni semmi ellen, azt teszi, amit az öregember akar. Már csak azt szeretné, ha a mamája meggyógyulna. A többi – rohadtul nem érdekel!

Rugeles házban Medina doktor figyelmezteti Rugeles dokit, hogy ne játssza sokáig a beteget sem a felesége elõtt, sem a kórház elõtt, mert elõbb-utóbb másik igazgatót kell akkor választani. Persze Rugeles kissé félreérti ezt, és ráfogja barátjára, hogy biztos õ akarja magának az igazgatói posztot!
Etelvina hozza a teát Medina doktornak, és kérdezõsködik a sógora állapota felõl. Medina doktor kissé kiélezve adja elõ, hogy meglátja Etelvina, napokon belül rohamosan javulni fog dr. Rugeles állapota!

Marcelo az irodában épp Leont szidja, hogy miért nem vette észre azt a vírust, ami most mekkora kárt okozott?! Hogy lehet ilyen felelõtlen? Idióta, mondja neki a kollégája, Perez. A maga hanyagsága miatt elveszett a vállalat minden adata! Leon csak somolyog a bajsza alatt észrevétlenül. Ramon: Természetesen ki van ezennel rúgva végkielégítés és ajánló levél nélkül! Leon magabiztosan közli az urakkal, hogy Andres Santacruz tudta és beleegyezése nélkül nem lehet kirúgni, vagy felvenni senkit sem! Ha ki akarnak rúgni, elõbb beszéljék meg a fõnökkel!

Santacruz házba hazaérkezik Andres, Debora és Viki. Andres: Hányszor mondjam el, hogy nem veszem meg azt a házat! Vitatkoznak rajta egy darabig, de Andres hajthatatlan. Fejfájára hivatkozva felmegy az emeletre. Viki okosítja a lányát, hogy ne hagyja ennyiben, menjen utána.

Rugeles házban Diogenesnek orvosságokat ad be Lola. Mindjárt hozza Bajuszka a vacsorát, és megetet. Én inkább a te kezedbõl akarok enni, istennõm! Mondja Lolának Diogenes. Már nem sokáig gondoskodhatsz rólam ilyen odaadóan, mert vissza kell mennem dolgozni.
Bajuszka hozza a vacsorát, közben szekálja Lolát, hogy nem is érdekli igazából a doki állapota, ördögfattya! Diogenes csodával határos módon meg fog gyógyulni. És Bajuszka sokat sejtetõen somolyog a bajsza alatt. Lolával grimaszokat vágnak egymásnak.

Santacruz házban Debora folytatja Andres fûzését, és kis dolognak nevezi a ház megvételét. Folyton belekeveri Lolát is, hogy bezzeg annak megvenné egy szóra! Andrest elfutja a pulykaméreg, és odahívja anyósát is: Ha ezt akarjátok, hát legyen, megveszem! De semmilyen panaszt ne halljak, ha valami nem lesz rendben a ház körül! Ezzel otthagyja a csajokat. Amint kilép, a két nõ sikítozásba tör ki, és ugrálnak, mint a gyerekek, hogy Debi lám gyõzött! Viki már új szerelmi fészkérõl ábrándozik. Debi kérdõn mered rá.

Rugeles házban Lola hazaérkezik, Chavela nénikéje zsémbeskedik vele, hogy meddig akar ilyen vénember mellett élni, tengetni a napjait? Menjen vissza dolgozni, csináljon valamit, ne savanyodjon a két múmiához. De Lolát már nem érdekli semmi. Inkább itt vagyok a négy fal között, legalább nem történik velem semmi rossz. Chavela: De jó sem! Inkább vagy ezzel az irigy szõrös boszorkánnyal, meg a vénemberrel? Lola levetkõzik pizsire, és lefekszik. Chavela: Hééé, ilyen korán lefekszel? Maria Dolores Volcan, parancsolom, hogy kelj fel, ne légy ilyen gyáva, az Istenért! Jól fenéken csapja Lolát, de az marad fekve. Közben a doki persze lesi a kamerán át, hogy mit is csinál Lola.

Kopognak a doki ajtaján. Ki merészel zavarni ilyenkor?! Bajusz: Gyere ki Diogenes, beszélnünk kell! Mi a fene van ebben a szobában? Doki: Meditálok az élet dolgairól. Tudod, az én állapotomban. Bajusz: Ne játszd a haldoklót, csak közlöm veled, hogy hallottam a beszélgetést közted, és Medina doktor között! Szánalmas vagy Diogenes! Ilyen komoly ember milyen mélyre süllyedt a bûnös vágyaival! Nem dobhatod sutba a méltóságodat! Eddig feddhetetlen férfi voltál, és a testvérem világ életében büszke volt rád! Etelvina visszaemlékezik arra, amikor a doki fiatalon felkereste az ikertestvérét, akkoriban micsoda lovag, dalia volt! És õ, Etelvina kicsit irigy volt a testvérére, hogy egy ilyen komoly férfi beleszeretett, és nem õbelé!
Bevallom Diogenes, nekem akkor tetszettél, nagyon. Jobban mondva - beléd szerettem Diogenes! Vétkezni vágysz? Szenvedélyre vágysz? És Bajusz vadul szedi le a ruháját magáról. Szeress, vétkezzünk együtt Diogenes! Gyerünk, égjünk együtt a pokol tornácán! És nyalja-falja a dokit, az meg majd halálra válik a hirtelen ostromtól. Kárhozzunk el, szeress engem életem! Szerelmem!

Santacruz házban: Debora: Nem! Nem és nem! Mama, felejtsd el, hogy odahívod a szeretõdet a házamba! Ez ki van zárva! Viki égre-földre esküdözik, hogy õ milyen nagyon diszkrét lenne. Debora: Olyan, mint amilyen a papával is voltál?! No idefigyelj mama! Nem akarom, hogy a férjem rajtam kérje számon a te dolgodat! Lesz egy saját szobád, és senkit nem fogadhatsz, érted? Senkit! Különben repülsz egy otthonba! - na milyen kedves a mamájával!- Megértetted? Vagy küldjem e-mailben?!

Rugeles házban: Bajuszka még mindig ostromolja a dokit, az végre lelöki magáról! Hagyj már békén, szánalmas vénasszony! Bajuszka? Kérlek, ne alázz meg még jobban!
Doki: Saját magadat alázod meg, amikor volt bátorságod ezt megmondani! Valaha néztél már tükörbe?És odatuszkolja Bajuszt a tükörhöz. Olyan a bõröd, mint egy csirkéé! Az arckifejezésed fenemód rémisztõ! Szeresselek!? Még hogy én vétkezzek veled?! Ugyan már! A szeretkezésed inkább fájdalmas vezeklés, mintsem bûn! Egy józaneszû ember sosem követne el veled ilyen borzalmat! Bajusz zokog. Kifordul tõled az ember gyomra, érted?! Undorító!
Etelvina: Jó, hát ez a szánalmas vénasszony ott fog megszorongatni, ahol a legjobban fáj! – ajjajj, mire gondol?! – Úgy elbánok veled, hogy többé nem fogsz megbántani, csúnyán megfizetsz minden megaláztatásért, amiben részem volt miattad!
Megértetted átkozott vénember???!!

Diogenes doki: Te csak ne fenyegetõzz Etelvina! Emlékezz, hogy az egész léted tõlem függ! Ha úgy döntenék, már ma az utcára tennélek! Bajusz: Én meg rohannék a nõcskédhez, és kitálalnék neki, hogy neked kutyabajod, és csak azért csinálod, hogy bûntudatot kelts benne! Doki: Nem lenne hozzá bátorságod! Bajusz: Dehogynem! Doki: Mit akarsz tenni?
Bajusz: Így már sokkal jobb. Tisztelj, nagyon tisztelj engem! Mert a hallgatásom díja sokba kerül, sokat ér! Nem sértegetsz többet, soha többé nem emlegeted, hogy kirúgsz ebbõl a házból, mint egy kutyát! Meg ne halljam még egyszer, hogy sértõ gúnyneveken szólítasz! És holnap felveszel valakit, aki vezeti a háztartást!
Diogenes doki: A csirkebõrûbõl tyúk lett! Bajusz: És hogy bebiztosíts, írjál bele a végrendeletedbe! Doki: Van egy feleségem, és minden vagyonomat õ örökli!
Bajusz: Ha beszélek, feleség nélkül maradsz! Neeem, több mint 20 évig rabszolgaként szolgáltalak! Ingyen! Odaadón! Úgyhogy a háznak legalább a fele az enyém, ezt foglaljuk írásba! Szólja az ügyvédednek, hogy jegyezze ellen a dokumentumot, és írd alá, méghozzá elõttem! Csak így tartok titkot, és leszek a cinkosod! Megegyeztünk? És majdhogynem kacér, kárörvendõ képpel néz oldalról a dokira.

Camilo lakása: Andres és Camilo beszélgetnek Deboráról, hogy minek is vette el Andres feleségül?! Amióta visszajöttél New Yorkból, hibát-hibára halmozol, így Camilo.
Andres: De hát Debora ha valamit a fejébe vesz, abból sosem enged. Olyan, mint a légy. Camilo: Mint a döglégy? Andres: igen, mint a döglegyek. Elérte, amit akart, kénytelen vagyok megvenni álmai házát! És ez a palota Lolával szemben található! Igen, Lola és én szomszédok leszünk! Camilo úgy néz a barátjára, mint egy hibbant agyúra.

Santacruz ház¨Debora épp telefonál az ingatlanközvetítõnek, hogy már ma aláírják a papírokat a házvételrõl. Daniel és Marcelo is hallják. Marcelo: Tényleg máris költöztök Deborita? Debora: Igen, mert ezzel véget vetünk a konfliktusoknak.
Marcelo: Én meg azt hittem, a kapcsolatunk szorosabb lesz eztán Debora! Debora: Ettõl még megmarad a jó kapcsolat. Na megyek pakolni!

Camilonál: Camilo mossa a barátja fejét, hogy minek kellett Loláékkal szemben házat venni. Hisz a két nõ ha összetalálkoznak, abból természeti katasztrófa lesz! Andres: De ehhez ragaszkodott mindenáron Debora! Camilo: De lehet hogy ez egy csapda, és Debora arra kíváncsi, hogy majd te hogyan reagálsz, ha Lolával összefutsz! Menekülj el az országból! Andres: Már nincs visszaút, mert már megvettük! Mellesleg, ha Debora tudta volna, hogy Lola szemben lakik, teljesen biztos, hogy akarta volna pont ezt a házat!
Camilo: Pedig tuti, hogy Lolát akarja gyötörni Debora, és azért kellett neki ez a ház! Andres: Viszont gondoljunk a dolog jó oldalára, hogy minden nap láthatom Lolát. Lola, ha megtudja, meggyûlöl, de ez nem számít, csak az, hogy közel leszünk egymáshoz!

Mindenkinél zajlik az élet a megszokott mederben. Diogenes visszament dolgozni a kórházba, Lola telefonálgat a barátnõjével, és látogatja az anyukájára kórházban, Adela szerelmes Danielbe, Rodrigoék nyomoznak, Diogenes doki teljesíti Bajusz kívánságait, aláírják az öröklési papírokat.

Néhány nap múlva: Lola panaszkodik Chavelának, hogy Andrest nem látja, elfelejtette talán õt? Nem festett újabb graffitit sem neki. Fogadkozik, hogy Andres meghalt számára. Ekkor egy teherautó gördül be a szembenálló ház elé. Ekkor berobban Bajusz Lola szobájába: Beszédem van veled!

Andres a cégnél Leonnal és Camiloval beszélgetnek a vállalatnál kiderült disznóságról. Ti ketten lesztek a jobb kezem, amíg a vizsgálat le nem zárul, nagyobb szükségem van rátok, mint valaha, mondja a két srácnak.

Rugeles ház: Bajuszka közli Lolával, hogy mától kezdve megváltoznak a szabályok ebben a házban! Lola: Miért, talán levágod végre azt a kunkori bajszodat?!
Bajuszka: Mától nem vagyok a cseléded, hanem én is a ház egyik tulajdonosa vagyok!
Lola: És nekem ehhez mi közöm? Bajusz: Mától nem hívhatsz simán Etelvinának, hanem szenyorita Etelvina! Lola és Chavel hatalmas kacagásban törnek ki: Szenyorita Etelvina! Tõlem tégy amit csak akarsz, nekem csak megmaradsz Bajusznak!
Bajuszka: Átkozott ördögfióka! Gondoskodom róla, hogy az életed kész rémálom legyen!

Andres a cégnél összehívott mindenkit, aki számít. De Marcelo sürgetõen és lekicsinylõen beszél vele, hogy minek hívta össze most õket, amikor nekik Ramonnal mennyi fontos dolguk van. Andres: Azért jöttünk most itt össze, hogy hivatalosan is bejelentsem, a vállalat könyvelése nem veszett el! A független cég, akit megbíztam a belsõ vizsgálattal, elkészült a munkával. Leon behívja az urakat.
Marcelo dobálja az asztalon a papírokat: Mire céloznak ezek a nyavalyások?! Hogy mernek ellenünk ilyen vádakat felhozni?
Andres: Az ellenõr nem célozgat semmire! Több évre visszamenõleg bebizonyosodott Papa, hogy a cégben valaki 5 millió dollárt sikkasztott!
Marcelo: Ez lehetetlen, nem tudtam semmilyen szabálysértésrõl! Próbálják megtalálni a felelõst, vagy felelõsöket, és tegyenek feljelentést a rendõrségen!
Ramon: Leonardo Perez! Õ volt az, aki sikkasztott! Hozzáférése van mindenhez! Fel kell jelenteni! Andres: Ha ti feljelentitek Leonardo Perezt, õ meg feljelent titeket! Értitek már?!

Rugeles házhoz érkezik a két nõvér, Margarita és Hortenzia. Lola fogadja õket. Kiderül, hogy Diogenes küldte a két idõs hölgyet Loláért, hogy elvigyék a plébániára segíteni. Lola köszöni, de inkább otthon maradna, de a két hölgy szívélyesen betuszkolják az autóba.
Pont kerüli egymást a két autó, Loláéké, és amelyikben Debora és Viki jönnek.
Debora és Viki hatalmas kacagások közepette szállnak ki a kocsiból.

Andres a cégnél elmondja az apjának, hogy Perez megmutatta az összes e-mailt, amit Marcelo küldött neki, hogy hamisítsa meg a könyvelést. Ezek perdöntõ bizonyítékok papa! Marcelo: Nem tudom elhinni, hogy a saját fiam nyilvánosan lopással vádol meg! – ó a kis szent ! – Andres: Én se hittem el, hogy te, a saját apám sikkasztasz a családunk vállalkozásából! Ramon: Mindenkit megillet az ártatlanság vélelme! Nyilvánvaló, hogy ezeket az adatokat meghamísították!
Andres: Ne hazudjatok! Hozzátok vissza, amit elsikkasztottatok!
Marcelo: Hogy merészelsz kételkedni az ártatlanságomban?! Több mint 20 éve vezetem ezt a vállalatot! Te nem vagy más, mint a fia egy …. Ramon: Marcelo, higgadj le!
Andres: Bizonyítékom van rá, hogy ti ketten sikkasztottatok a vállalat pénzébõl! Holnap reggel várom a felmondásotokat!
Marcelo: Ez a fattyú még megfizet Ramon! Ramon: Ne áruld el, hogy nem a fiad! Nem várhatsz tõle semmi jót, ha kiderül az igazság!

A kórházban Rugeles doktornál felvételizik Szofia. Rugeles nem érti, ha a doktornõnek ilyen jó referenciái vannak, és pénze is lenne rá, miért nem nyit egy magánklinikát, miért akar egy kórházban dolgozni? Szofia: Elhivatottságból! Imádom a hivatásomat, és segíteni akarok az olyan betegeken, akikrõl már minden orvos lemondott.
Rugeles doki: Akkor egyértelmû, hogy maga a megfelelõ személy a munkára! Isten hozta nálunk a pszichiátriai osztály új fõorvosaként Palatios doktornõ! Képzelje, az egyik rokonom épp a pszichiátriai osztályon fekszik, vetne rá egy pillantást?
Szofia: És hogy hívják? Doki? Diogenes: Szofia: A beteget hogy hívják? Doki: Soledad.

Santacruz házban Andres épp rakodik a bõröndjébe, Szofia megérkezik, megölelik egymást. Szofia: Otthagytam New Yorkot, és már kaptam is itt egy állást. Utazol valahova?
Andres: Nem, vettem egy házat Beverly Hillsen, mert Debora meggyõzött, hogy saját házunk legyen. Szofia: Debora meggyõzött, hogy menekülj innen, hagyd itt az otthonodat, igaz?! Andres: Nénikém, egy család vagyunk, de kell egy kis függetlenség!
Szofia: Az arcod egész másról árulkodik, mi a baj Andres? Halljam! Nem mondanád el? Andres: igen, a gyanútok a mamával igaznak bizonyult. A papa és Ramon évek óra sikkasztanak a cégbõl!

A plébánián az atya épp sorsolást végez. Lola: Jajj ne! És ki akar menni a terembõl, Diogenes persze tüsténkedik, hogy vele megy, de Lola nem engedi. Az idõs hölgyek rögtön össze-vissza kombinálnak, és arra jutnak, hogy bebeszélik a dokinak, hogy Lola terhes, azért akar kimenni a friss levegõre, mert rosszul van! A doki meg olyan piszok, rájuk hagyja, igen, Lola terhes! –ja persze, megárnyékolta szentlélek! – A lehetõ legnagyobb diszkréciót kéri a hölgyektõl, mondván, hogy Lolita olyan kis szemérmes! Nincs ínyére, ha mások csámcsognak a magánéletén!

A klubban Daniel épp golfozni készül, amikor megjelenik Marcelo. Daniel csodálkozik azon, hogy az apja ilyen idõtájt ott tartózkodik. Marcelo: Szokj hozzá fiam, holnaptól többet leszek itt, mert Andres kirúgott a cégtõl! Hosszú évek fáradságos munkája után utcára tett, mint egy kutyát. És hamarosan a házból is, és téged is, mert azt akarja, hogy minden az övé legyen! Daniel: Ajánlom neki, hogy ne tegye! Mert a ház és a vállalat ugyanúgy az enyém is, mint az övé! Marcelo: Laura rosszul tette, hogy mindent rá hagyott, hisz te is a fia vagy, ugyanolyan jogaid vannak, mint neki. Küzdjünk együtt azért, ami a miénk! Számíthatok rád fiam?
Daniel: Igen, papa! Andres nem kap meg mindent, errõl én kezeskedem!

Szofia: Fel kell jelentened a rendõrségen! És Ramon Noriegát is! Ez a vállalat a családomé! Marcelo évek óta meglop bennünket bûntudat nélkül! Nem gondol rád, Danielre, és rám!
Andres: Kérlek, én felmondtam nekik, már többet nem tudnak lopni a családunktól! Hagyjuk ennyiben a dolgot, jó?
Szofia: Jó, rendben, de ebbõl a házból még ma eltakarodik, ebbõl nem engedek!
Andres: Mi is elköltözünk Deborával még ma az új házunkba.
Szofia: Ne, Andres, most nem szabad elköltöznöd innen! Ne hagyj magamra!
Andres: Én soha sem foglak magadra hagyni nénikém!

Rendõrségi rajtaütésen van Rodrigo és a két nyomozó. Találnak egy halott lányt, aki szinte még gyerek. Heroin túladagolásban halhatott meg, késõn érkeztek.

Adela és Daniel a kocsiban. Daniel csókolni akarja Adelat, de az fanyalog, hogy miért csak akkor keresi, ha rossz napja volt. De Daniel bizonygatja, hogy imádja Adelat.

Viki és Debora az új ház ablakában leskelõdnek. Rugeles doki és Lola épp akkor érkeznek haza. Viki mondja Deborának: Szöszke, szeretném, ha ezt látnád! Debi odamegy az ablakhoz: Én ismerem ezt a párt, de nem ugrik be, honnan?
10/10
édesmaya 2012 okt. 28. - 19:28:56 10/10 Előzmény doramonika87
(17136/22495)
Helló Monikánk!

Hát kicsikém hogy is szól a közmondás? Ígéret szép szó, ha betartják, úgy jó! Mi van az ígéreteddel?

Várjuk a leírásokat, és akkor Dzsanna a facera is ki tudja tenni képekkel, ezzel is növelve a nézettséget,
kedvencünk iránti érdeklõdõk számát!