10/10
dzsanna3 2012 okt. 24. - 17:49:27 10/10
(17075/22495)
Szia Evelyn, megkérdezhetem, hogy ez mi?

http://jencarlosygaby.gportal.hu/gindex.php?pg=34257751

Elkérted volna tõlem? NEM!!! És még pofátlanul alá is írod, hogy a te blogodé - komolyan mondom, néha kinyílik a bicska a zsebemben egyesek pofátlanságától. És tudod miért? Emlékszem az elõzõ bologdra, ahol minden hozzászóláshoz odavésted, hogy NE LOPD EL! Most pedig elintézted, hogy kimásolhatatlan tõled - igazad van, annyit dolgoztál vele!

Elárulom neked, hogy még legépelni sem 5 perces munka, hát még hiteles adatokkal megrtölteni egy biográfiát.
És hogy miért nem frissítetted? mert nem tettem fel a folytatást, hogy magaddal cipelhesd.

A fanklubnak mától nem vagy a tagja - búcsút mondok neked, érvényesülj egyedül, ahogy eddig is tetted!
Isten veled!
Neli 2012 okt. 24. - 17:47:35
(17074/22495)
nálam is ugyanez :S akkor nem vagyok egyedül :S elõtte a CV idején "jelenleg nincs közvetítés", most meg vagy "server not found" vagy egyéb, vagy más csatorna jön be :S és össz van 2 oldal az egész neten, ami adná, szinte tök ugyanazok, és mégis ez van :S mostanában állandóan vacakol, csak néha tudtam nézni a sorikat, de már azt se... :S :S
10/10
dzsanna3 2012 okt. 24. - 17:21:21 10/10
(17073/22495)
Ez várható volt sajna... a jutintv-t is törölték már egymilliószor...
10/10
dandi83 2012 okt. 24. - 17:19:38 10/10
(17072/22495)
hát igen én is ettõl féltem, hogy hamar vége lesz a jó világnak, valami fog történni, és nem tudjuk majd nézni az MCI-t. Érdekes ahol én szoktam nézni, ott ki van írva, hogy közvetítés van, de amikor oda kattintok, akkor valami hülye film van és nem az MCI. Hogy ne vesszen el semmi, most megnézem a tegnapi részt.
10/10
offtopic
mikildi 2012 okt. 24. - 17:03:28 10/10
(17071/22495)
Sziasztok! Na ma sem nézhetjük a MCI-t.
10/10
édesmaya 2012 okt. 24. - 12:12:01 10/10
(17070/22495)
Na elég a vitákból, és a kéretlen hozzászólóból, részemrõl lezárva. Nikcsykém, te ne szólj bele, téged ezt nem érintett.
Hoztam a MCI 14.részt.

Rodrigo kirobbanóan örül a hírnek, hogy Andres a fia! Õ valahogy mindig is érezte, hogy van valami közte és Andres között, közelinek érezte magához. Kéri Szofiát, meséljen neki a fiáról. Milyen volt kisgyereknek, milyenek voltak az elsõ lépései?

A Rugeles házban Lola Chavelával beszélget, hogy az élete kész katasztrófa, miközben kopognak. Lola: Jajj, hagyj már békén, te bajszos, inkább menj és vágd le a bajszodat!
Diogenes doki: Nem a bajszos vagyok Lola, hanem a férjed ! Chavela sátáni kacajban tör ki: A férjed, hahhahaha, próbálj vele higgadt lenni Lola! Jöjjön be, mondja a dokinak.
Doki: Lola, ami ma történt arra nincs mentség, de ajánlok valamit! Nézzünk szembe a valósággal! Beszéljük meg a problémákat. Ti ketten, Andres Santacruzzal és velem. Idehoztam a házunkba, hogy mindenképp tisztázzuk ezt a helyzetet. Lola: Andres ? Itt van? Doki: Igen, itt van!

Szofia mesél Rodrigonak a fiáról. Sosem felejti el, hogy Lola és Andres Las Vegasban akartak összeházasodni, a két tökkelütött! Ha Lola nénikéje és Marcelo meg nem akadályozták volna! Én még nem láttam olyan intenzív szerelmet, mint az övéké! Imádják egymást már gyerekkoruk óta! Milyen érdekes, Andres közelébe kerültél, Lolának köszönhetõen! Lola sokat mesélt errõl a szerelemrõl, de álmomban sem hittem volna, hogy a fiamról van szó! Rodrigo sajnálja, hogy nem látta Andrest felnõni. Szofia szerint nincs még minden veszve. Andresnak erõs jelleme van, lobbanékony természetû, de elragadó fiú. Hatalmas szíve van, mint neked Rodrigo! Rodrigo: Sajnálom, hogy vissza kell menned New Yorkba. Pedig jó lenne néha egy kicsit beszélgetni kamaszkorom bizalmasával. Szofia is szeretne valakivel összejárogatni, megbeszélni egy könyvet, egy filmet, mert õ is magányos. Szofia megígéri, hogy felhívja Rodrigot, ha megint Los Angelesben lesz.

Diogenes doki korholja Lolát, hogy nem volt éppen illõ, hogy egy férfi után ment Las Vegasba, aki nem a férje, és egy kis tiszteletet õ megérdemel Lolától. Lola: Esküszöm, ez többet nem fordul elõ. Ha Andres nem kerül elõ élve, ez meg sem fordult volna a fejemben! Doktor úr, mi mindig is szerettük egymást! Doki: Igen-igen, tudom jól! Nem vagyok olyan hülye, hogy ne értsem a szív dolgait! Mert én is szerelmes vagyok, és a szerelmesek lobbanékonyak és ostobák! Mindegy, hány évesek vagyunk! Chavela: Jó pont, vénember!

A kórházba bemegy Rodrigo Soledadhoz. Meséli neki, hogy most már tudja, Andres a fia. Sajnálja, hogy nem látta felnõni. Még egy kicsit beszél Solitának a fiáról, és megkérdi, mit szólsz hozzá drágám? Lola köztünk a kapocs, õ hozott össze minket, alig hiszem el. A lányod és a fiam szerelmesek! Te és én…. Jaj Soledad, eddig csak én beszéltem, meg sem kérdeztem, hogy vagy? Nem beszélsz? Érted megéri várni rád egy életen át!

Szofia érkezik a Santacruz házba. A dada örömmel fogadja. Látja Szofia arcán a boldog mosolyt. Szeretne hozzáköltözni, de Szofia közli vele a jó hírt, hogy õ fog ideköltözni.

Marcelo az egyik ügyvéddel tárgyal, akinek elmondja, hogy Andres él, mindenki tanúsíthatja. Az ügyvéd szerint Andressal együtt kell a végrendeletet felolvasni, de Marcelo: A fiam nincs a városban, mert Las Vegasba utazott megnõsülni! Erre jön be Szofia: Megnõsül? És kit vesz el, Lolát? Marcelo: Ne is álmodjon róla, mert Debora Noriegát!

Andres várakozik Diogenes doki házában. Megszólal a telefonja, Debora az: Szerelmem, bepakoltam néhány bõröndömet, és átviszem hozzátok, jó? Amíg nem találjuk a megfelelõ szerelmi fészkünket, addig nálatok kényelmesen elférek, igaz? Andres: Jó-jó!
Diogenes doki beljebb tessékeli Andrest. Felmennek Lola szobájába. Lola nem érti minek hozta fel a doki ide Andrest. Hisz már mindent megbeszéltek, nincs több mondanivalójuk egymásnak. De a doki erõsködik, hogy ez marhaság. Mert amíg – szerinte – nincsenek túl egy mindent eldöntõ beszélgetésen, addig egyikük sem tud nyugodtan élni. A doki javasolja a fiataloknak, ha tisztázták a félreértéseket, és még mindig szeretik egymást, akkor szíve minden fájdalmával – fájdalmasan emeli a tekintetét az égre – akkor beadom a válási papírokat, hogy boldogok legyetek egymással! A fiatalok nagy szemeket meresztenek a dokira.

A Santacruz házhoz egyszerre érkeznek kocsival Daniel, Camilo, a másikban meg Debora és az apja-anyja. A srácok nem sok jót sejtenek ebbõl, mert Debora olyan képet vág, mint a macska, aki megette az egeret. Camilo: Elutazol, vagy számûzetésbe vonulsz? Debora: Neeem, ideköltözöm! Camilo és Daniel kérdõn néznek rá. Viki és Ramon széles vigyorral, hatalmas büszkeséggel közlik a fiúkkal, hogy: Az én Deboritám mától kezdve itt lakik, mert férjhez ment Andreshoz! Viki: Ujjongva: Sikerült Deborita! Sikerült!

Diogenes doki: Adok esélyt, hogy újrakezdjétek – na ezt nem hiszem el neki! - Andres: Nem, nem, nem, álljunk meg, én már elvettem a nõt, akit mindig is szerettem!
Diogenes doki egyre csak biztatja õket, hogy béküljenek ki, ámbár ezzel összetörik egy öregember álmait, és annak a szép kisasszonynak is, akit Senor Santacruz elvett!
Lola: És ezt itt beszéljük meg? Doki: Igen Lola, itt, a hálószobádban! Mert a neveletlen viselkedésed ellenére én még most is bízom benned! És abban is, hogy maga - úriember lesz, Senor Santacruz! Doki el. Naná hova? Rohan a monitor elé. Közben meg Bajuszka odaáll hallgatózni Lola szobája ajtajába.
Lola szobájában Andres leül, karba rakja a kezeit. Lola pedig bizonygatja, hogy a doki neki akar csak jót, hogy boldog lehessen, mert õ nagyon jó ember!
Andres: Ha olyan jó ember, maradj vele! A fenébe is! Miért hagytam, hogy idehozzon! Mondj valamit Lola! A doki közben a monitoron lesi õket, de rájön, nem hallja, hogy mirõl beszélnek. Ugyanis elfelejtett mikrofonokat szereltetni. Lola: Nincs mit mondanom! Már eléggé megalázkodtam eddig is! Ma reggel, mint egy hülye, rohantam utánad, hogy megmentsem a kapcsolatunkat! Andres: Lola! Hozzámentél ahhoz a férfihoz! Lola: Megint? Megint a szememre veted ? Már ezerszer felsoroltam az indokaimat, de ha te nem akarsz megérteni, az a te bajod! Andres még vitázik aztán megy az ajtó felé, hogy elmegy. Lola: Menj, mert csak erre vagy képed, elmenni, és magamra hagyni! Mint amikor hagytál a börtönben rohadni, nem küzdöttél értem! Andres visszalép: Had emlékeztesselek, én akartam veled beszélni, de te elhajtottál újra és újra! Közben a doki izgatottan lesi õket a monitoron, kibontja a nyakkendõjét. Azt hazudtad, hogy szeretõd volt, és sosem szerettél! Igaz? Lola szeretõd volt?! Doki: Ez az gyerekek, csak így tovább! Mondjátok, mondjátok, veszekedjetek, nagyon jó úton jártok!
Lola: Higgy rólam, amit csak akarsz idióta, mert teszek rá! Andres: Idióta voltam, hogy hittem neked, de már nem hiszek! Mert tudom, hogy ki vagy Lola Volcan!
Lola: Már én is tudom ki vagy: Gazdag és neveletlen hülyegyerek, önzõ és aki bárkin áttapos, hogy végül õ jöjjön ki gyõztesen! Tudod mit? Az igazi áldozatok ez a szegény öregember, aki kettesben hagyott minket, és Debora! Nem igazság, nincs jogunk tovább ártani másoknak! Az öreg doki jókat vidul a képernyõ mellett.

Rodrigo megy be a kapitányságra. A többieknek feltûnik, milyen jókedvû. Épp Szofia keresi telefonon- már harmadszor. Szofia szeretné, ha Rodrigo tudná, Andres mekkora baklövést követett el, mert elvette Debora Noriegát.

A Santacruz házba bevonul az egész Noriega család, valamint Camilo és Daniel. Debora Szofiának: Gondolom nem is akarsz gratulálni! Ennyire nem bírsz?

Rugeles ház: Etelvina odasompolyog Lola szobája ajtajához. Épp azt hallja, hogy Lola kiabálja Andresnak: Köztünk vége örökre mindennek! Ha kilépsz azon az ajtón, mindennek vége! Éld az életed a feleségeddel, a karriereddel! Én is ezt fogom tenni! Nélküled! Andres odalép hátulról Lolához. Doki nyálcsorgatva figyeli az eseményeket a monitoron.
Andres: Nem felejthetsz el ilyen könnyen Lola Volcan! Ezt már behunyt szemmel mondja, Lola is erõsen zihál. Mert ott vagyok benned Ott vagyok minden egyes porcikádban, mi ketten egyek vagyunk! Megfordítja Lolát és csókolja- csak csókolja! Az ajtó elõtt a Bajuszka nem hall semmit: Ezekkel meg mi történt? Most meg miért hallgattak el? Nem értem, és a fülét rátapasztja az ajtóra. A doki meg majd szívbajt kap a látottakon, csaknem sírva fakad.

Andres felkapja Lolát, és az ágyra feküdnek. Te amooooó! A doki zokog. Na neee! Abbahagyniiííí! Arcátlan népség, szégyentelenek! Bigámisták! Ez bûn!
Lola: Andres, szerelmem, életem! Andres is szerelmes szavakat suttog Lolának.
Doki: Bûnösek, paráznák! Fejezzétek beeeee !!!
Andres: Nem tudsz olyan könnyen elfelejteni! Közben simogatja, öleli Lolát. Ha hozzád ér, és csókol – a dokira gondol – akkor engem fogsz látni, engem fogsz kívánni!
De Lola felpattan mint egy õrült, és ellöki Andrest! Mi ütött beléd??? Te eszelõs!
Andres: Az egyetlen vigaszom Lola Volcan, hogy boldogtalan leszel ezzel a vénemberrel!
Lola: Te is az leszel mindig, amikor rám gondolsz! Úgyhogy felejts el! Már rutinod van ebben, na takarodj!
Andres felrántja a szoba ajtaját, amin Etelvina bezuhan. Etelvina: Bocsánatot kérek, én megszédültem – na persze, pont ott az ajtóban – Lola rárivall a rémült banyára: Na mi van? Mit néz?
Andres megy le a lépcsõn, a doki meg utána: Senor Santacruz! Ez volt az utolsó esély, amit adtam, mától kezdve ne menjen a feleségem közelébe! Mert Lola hamarosan az enyém lesz, az enyém! Andres el, a doki somolyog, mint a vadalma.
Lola az ágyán fekszik, Bajuszka meg szidja: Rosszéletû, tragédiát és tiszteletlenséget hoztál a házba! Na ez nem tetszik Chavelának, felkap egy vázát és Bajuszhoz vágja, az meg rikoltozik, nem érti, hogy emelkedett fel a váza. Bajuszka: Boszorkány, boszorkány! kiabálja Lolának. Chavela nem szereti szomorúnak látni Lolát, legalább sírni tudnál, mondja neki.

Etelvina kiabál: Segítség, segítség! Lola kirohan az elõszobába, hogy megnézze, miért kiabál a banya. Diogenes elájult! A doki a lépcsõ alján piheg, Bajusz meg sápítozik: Szegény ember, nézd meg mit tettél, miért tetted mártírrá? Lola: Doki, doki, keljen fel! Én vagyok az, Lola! Diogenesz keljen fel, közben azt sem tudja, hogy nyúljon a dokihoz.
Doki átszellemült, boldog képpel: Lolíta! Végre a nevemen szólítottál! Bajusz meg bõg.

Santacruz ház: Mindenki kezébe pezsgõs pohár. Viki kissé spicces hangon örömét fejezi ki, hogy végre egyesült a két család, osztályon és rangon belüli házassággal. Proszit! De Ramon leinti, kicsit cikis a neje dumája félrészegen. De Vikit nem izgatja a férje aggodalmaskodása, és folytatja a süketelést, eléggé idétlenül. Debora végül rászól az anyjára, hogy hallgasson el, mert mindenki õket figyeli. De Vikit nem lehet leállítani: Tósztot akarok mondani, és koccintsunk a szerelemre! Debora ezért inkább kimegy a kertbe, Marcelo meg utána: Mitõl félsz szépségem? Hogy Andres vele van? Pikírten ugratja a menyét, hogy ha nem lett volna Lola házassága, akkor nem sikerült volna Andrest rávennie a házasságra! Na? Meg sem öleled szeretett apósodat? Debora: Ne merészelj hozzám érni, jó?!
Andres megérkezik: Debora! Debora átöleli: Andres, mirõl beszéltél eddig azzal az úrral? Andres: Debora, mostantól nem kell semmiért sem aggódnod, oké?! Tudom, hogy igazságtalan és kegyetlen voltam veled, de ennek vége! Ezt tudnod kell! A világ legboldogabb nõjévé teszek, oké? Ennek szentelem az életemet! - könnyelmû vagy Andres! -
Debora átszellemült arccal: Oké! Oké! És csókolóznak, Marcelo meg csóválja a fejét.

Rugeles ház: A dokit ágyba fekteti Lola, Etelvinát meg elzavarja a doki: Hagyj magamra a feleségemmel, nem kell kardiológust hívni! Menj már ki az Istenért, Jajj, hihetetlen!
Bajusz: Megyek már! A doki invitálja Lolát, hogy üljön melléje az ágyra, de Lola elhárítja a szívélyes unszolást. Faggatja Lolát, hogy mi történt Santacruz és közte? Lola: Semmi, semmi doki. Doki: Lola, légy szíves, hívj Diogenesnek! Lola: Jól van, jól van, - Diogenes.
Doki: Mi lesz legközelebb? Megint rohansz utána? De Lola biztosítja arról a dokit, hogy már nem fordul ilyen elõ. Hisz a doki jó és türelmes volt õvele, a szavát adja, hogy nem lesz többet ilyen. Minden erõmmel megpróbálok tökéletes felesége lenni. A doki negédesen somolyog ezen. Lola: megígérem! Erre a doki odahúzza Lola mindkét kezét, és csókolgatja. Doki: Istennõm boldoggá teszlek, lehozom a csillagokat az égrõl! Lola csitítgatja, fel akarja hívni a kardiológusát, de a doki erõsen tiltakozik. Lola: Elkérem a számot Etelvinától, azonnal meg kell, hogy vizsgálják. Doki: Nenene! Tudod, új kardiológusom van, és csak nekem van meg a száma! Kedves tõled, hogy aggódsz értem Lolita, de majd én felhívom! Addig menj, és hozz egy csésze almateát, Etelvina tudja, hol van! Lola: Biztos? Egyedül hagyhatom? Akkor ne mozogjon! Sietek vissza!
A doki kipattanik az ágyából és rögvest hív egy számot.

A Santacruz ház kertje. Debora negédeskedik Andresnak. Marcelo tapsikál: Bravo milyen szép, romantikus! Már majdnem elhittem! Végül sikerült Deborita – és magához húzza Deborát – és elvett Andres! Andres, olyan nõt kaptál, aki gyönyörû, kedves, intelligens – és közben a hátát, fenekét simítja Debinek ! – engedékeny! Most, hogy ideköltözöl a házunkba, olyan leszel nekem, mint a lányom, aki sosem volt! Azonban Debora lehûti, és mondja, hogy nem fognak itt lakni, hanem Andres vesz egy házat maguknak. Marcelo: Milyen kár, de azért számíthattok rám mindenkor!

Rugeles ház: A doki az új orvost tárcsázott fel, akinek megparancsolja, hogy azonnal keresse fel õt a házában. Az orvos keserves képet vág, nem tudja, mit akar tõle Rugeles doki. Chavela nem érti hogy a doki miért nem engedte elhívni a kardiológusát, szerint itt valami bûzlik. De Lola szerint az öreg doki, csak mániákus.
Chavela: De miért küldte Andrest a szobádba? Mert ezüsttálcán kínálta fel neked! A doki titkol valamit, mit akart ezzel elérni? A doktor úr csak azt szerette volna, ha tisztázzuk a helyzetet. Ez is azt bizonyítja, mennyire szeret engem! Bajusz jön be: Kételkedtél benne? Sajnos Diogenes halálosan szerelmes beléd! Felhívom az orvosát! Lola: Nem, nem erre semmi szükség, állítólag másik kardiológusa van. De Etelvina nem hiszi, hogy Diogenes ezt tette volna, hisz csak a saját kardiológusában bízik. Lolát hibáztatja, amiért nem hívja fel. Lola: Jajj bajuszka, õ maga akarja felhívni az új orvosát! Bajusz el, vicsorog, pofákat vág.
Chavela jókat kuncog rajta: Esküszöm ez a banya olyan, mint a ricinusolaj!
Doki rohan a szobájába, nézné Lolát a monitoron,, de nincs a szobájában. Jajj, Lola, merre vagy! Én meg mért szereltettem kamerákat a szobájába hang nélkül? Az egész házba kell, mindenhova, hogy ne maradjak le egyetlen mozdulatáról sem! De hogy csináljam? Hova küldjem Etelvinát és Lolát, amíg a kamerákat beszerelik?
Lola be a teával a doki szobájába: Diogenes, hol van? A doki kijön a másik szobából. Lola korholja, hogy nem szabad felkelnie. De a doki csak takarót keresett, mert fázott – legalábbis ezt állítja Lolának. Lola már tüsténkedne, hogy takarót hoz, de a doki belekarol, és mondja: Ne,ne, már nem fázom, itt vagy mellettem! Te melegséget adsz, amire egy vénembernek szüksége van! Itt maradnál mellettem, amíg az orvos megérkezik? Lola igent mond: Feküdjön szépen le az ágyba. Lola segít levenni a doki zakóját.. Közben a doki nem mulasztja el a lehetõséget, át akarja karolni Lola karcsú derekát, de az szabadkozik, megpróbálja elhárítani a mozdulatot. Lola leül a doki ágyára: Így jobb? Doki elégedett képpel: Igen!

Santacruz házban Viki elég szépen bepiált már a pezsgõtõl: A mindenit, mennyi pezsgõ van ebben a házban, megtöltené a medencét! Ramon csitítani próbálja, restelli a neje részegségét. Camilo úgy érzi, semmi keresnivalója itt, le akar lépni. De épp megjön Andres: Hé Camilo, hová mégy? Camilo: Nem kötelezõ elviselnem ezt a cirkuszt! De Andres utánamegy: Haver, Várj! Mért mégy el úgy, mint aki haragszik?
Camilo: Mert haragszom! Te komolyan nem veszed észre, mekkora baromságot csináltál? A legjobb barátod vagyok Andres, megmondom a frankót: Egy barom vagy, hogy elvetted Deborát! Miért vetted el, amikor te Lolába vagy szerelmes?! Ezerszer is megnõsülhetsz, akkor sem fogod elfelejteni Lolát! Andres: De igen, elfelejtem! Már kétszer elfelejtettem, most harmadszor, tudom, hogy elfelejtem! Camilo: Igen? És hogyan? Mi lesz, ha Debora le akar veled feküdni, és te meg nem? Andres: Debora imád engem! Én is bele tudok szeretni! Camilo: Ne légy nevetséges! Hacsak nem születsz újjá, nem tudod Lolát kitépni a szívedbõl! Már nem vagy kisfiú, hogy hülyeségeket csinálj! Ennek még következménye lesz!

Rugeles ház: Megérkezik az új doki, Etelvina fogadja, de õ nem tudja megmondani, hogy nem kardiológus, mert annyit beszél Bajusz.
A doki már maga mellé fektetné Lolát, de az tiltakozik: Nem, meg különben is úgy hallom, megjött az orvos. Bajusz be is vezeti a doki szobájába. Lolát kéri a doki, hogy menjen ki. Aztán Bajuszt is kiküldi, de annak nem nagyon akaródzik, de a doki rárivall: Menj ki te is! Menj már az isten szerelmére, és csukd be az ajtót! Kívülrõl! Aztán az új orvoshoz:
Ide figyeljen Pantoha! Beszélnem kell magával! Az orvos borzasztóan rémült képet vág.

Lola és Etelvina-Bajusz lemennek a földszintre. Lola levágja magát a kanapére, a lábait a másikra tesz. De Bajusz felemeli, és ledobja Lola lábait a földre. Majd közli vele, hogy Diogenes sosem volt az õ ápolása alatt ilyen rossz állapotban. Az õ korában békének és nyugalomnak kellene honolnia, amit te elvettél tõle! Konfliktusokat és erkölcstelenséget hoztál ebbe a házba! Ez az állandó idegeskedés, és az obszcenitásod megöli szegény Diogenest! Lola nem hagyja magát, felpattan: Jól van, nyughass már! Bajuszka! Fogd be és tartogasd a mérged holnapra! De Bajusz nem nyugszik, és mérgezõ növényhez hasonlítja Lolát. Ha bármi történik Diogenessel, az a te hibád lesz! Kizárólag a tiéd! Lola most már dühödten otthagyja a mérget fröcskölõ banyát.
Bajusz: a testvére festményéhez beszél: Jaj testvérem, segíts kiüldözni ezt a kígyót a házból! Még a végén megöli szegény Diogenest!
Diogenes és Pantoha a monitoron egy videót néznek, amin az orvos nagyon nagy bûnt követett el egy elaltatott gyönyörû páciensen.
Diogenes: Ez rendkívül nagy bûn Pantoha doktor, ami véget vethet a karrierjének! Börtönbe is juttatja magát ez e felvétel! Pantoha kétségbeesetten próbál védekezni, de a doki beléfojtja a szót. A viselkedése erkölcstelen, undorító, mondja neki. Mit tenne a rendõrség, a család, vagy ennek a nõnek a férje?! Pantoha: Rugeles doktor szépen kérem, ne adja át a rendõrségnek! Én inkább felmondok, elhagyom a kórházat, az országot, csak segítsen rajtam! Bármit hajlandó vagyok megtenni, hogy jóvá tegyem ezt, csak nem adjon át a rendõrségnek!
Doki: Mennyit és a szabadsága Pantoha? Mit hajlandó tenni érte? Pantoha: Bármit megteszek, amit mond! Doki elégedetten vakargatja a szakállát, mert épp ezt akarta elérni.

Pantoha elmondja Etelvinának, és Lolának, hogy Rugeles doktoron nem lehet segíteni, és csak pár hónapja van már hátra. Csak a szeretet, a nyugalom, és a szeretteinek a gondoskodása tudja meghosszabbítani az életét- egy kicsit. Bajusz most Lolára támad, hogy: Miattad az én Diogenesem majdnem meghalt, te ördögfióka! Te tehetsz róla, ha meghal!
Etelvina a doktor mellére bukna, és ott zokogna, az vigasztalja, hogy mindent meg kell tenni a doki nyugalmáért. És mindenekelõtt a - végigstíröli Lolát – szép feleségére van szüksége! Bajusz már megint mérget fröcsköl Lolára, fenyegeti, hogy éjjel-nappal figyelni fogja, hogy jól viselkedik-e a dokival, és teljesíti-e a házastársi kötelezettségét.

A Santacruz ház: Consuelo vacsorára terít, de Szofia nem éhes, nem óhajt együtt vacsorázni a családdal. Debora: Jajj, de miért nem? Nincs jobb egy családi vacsinál! Marcelo: Szeretett menyemnek igaza van Szofia! Igyál vegyünk egy pohár bort! Szofia epésem: Miért? Talán Viki hagyott nekünk néhány üveg bort? Szerintem benyakalta az összeset!
Debora: Áhhááhháá, ilyen kedves vagy! Anyukám csak egy kicsit jól akarta magát érezni. Majd Andrest kezd el nyalni-falni: Apropó kicsim, tervezzük meg a nászutunkat! Európát és még ki tudja mi mindet akarna megnézni, hónapokig utazni. De Marcelo leinti. Debora: Miért ne, hisz egyikünk sem dolgozik! Jól esne egy kis vakáció!
Marcelo: Holnap reggel szeretném, ha mind jelen lennétek, mert felolvassák Laura végrendeletét!
10/10
offtopic
dzsanna3 2012 okt. 24. - 11:05:51 10/10
(17069/22495)
Fogalmam sincs róla, hogy miben játszana Gaby.
Egy biztos, mindketten novemberben kezdenek el fogatni, és csak remélni tudjuk, hogy végül is együtt.
10/10
offtopic
dzsanna3 2012 okt. 24. - 11:04:57 10/10
(17068/22495)
Megy a harc érte, nem tudni még mi lesz a vége.
offtopic
handi99 2012 okt. 24. - 08:18:25
(17067/22495)
Szia! Köszi!
offtopic
handi99 2012 okt. 24. - 08:17:19
(17066/22495)
Szia Dzsanna! Ez a novemberi forgatás mi lesz? Az El señor de los cielos Rafael Amayával?
10/10
f_nikcsy 2012 okt. 24. - 07:56:53 10/10
(17065/22495)
Dzsanna!
Akkor ha jol ertettem,ez a2 dolog,hogy Gaby nem dolgozik Jennel,elvileg mar majdnem biztos?
10/10
f_nikcsy 2012 okt. 24. - 07:53:33 10/10
(17064/22495)
Suiasztok!
Nem szeretnek belefolyni a kettotok vitajaba,de szerintem Agi most bizonyos dolgokban bincs igazad.Nem hiszem.,bogy Andi osztotta volna az eszt,ahogy te fogalmaztad,csak azert,mert aktivan hozzaszol a temakhoz.Kikereste a trailert,mert segiteni akart,barki feltette volna o helyette is,nem azert,mert Dzsannat akarja beelozni.Szerintem barkinek joga van barmit belinkelni,ha epp erre jar(kiveve azoktol a fankluboktol,akiket Dzsanna emlitett)ar.Legfeljebb majd beteszi mas is jobb minosegbe.Nekem ez a velemenyem.Civilizalt emberek modjara is meg lehet beszelni a dolgot.
10/10
dzsanna3 2012 okt. 24. - 01:24:22 10/10
(17063/22495)
Röviden a cikk tartalma:

A Rajongók a Telemundo szemére vetik, hogy 3 éve a Telemundo minden egyes kampányára az Espinelák ugrottak és a Telemundo ebbõl nagy hasznot húzott a nézettséget, részvételt illetõen. Már két éve folyik a harc egy újabb Espinela novelláért, és a Telemundo az utolsó pillanatban megváltoztatta a szereposztást.

Kitér arra is, hogy maguk az érintettek: Jen és Gaby elfogadják a Telemundo dönését, de rossz szájízzel vették tudomásul, hogy Gaby novemberben kezd forgatni, de nem Jennel.

Annak reményében, hogy még nincs minden veszve, mert Monica Spear nem írt alá még szerzõdést, peztíciót adtak be mnden Telemundos illetékesnek, és közülük egy valaki válaszolt eddig: Jennifer Gómez Vita, de csak annyit, hogy hmarosan nyilvánosságra hozzák a legújabb produkciójuk szereplõlistáját.

Végül is az a lényeg, hogy még nincs minden veszve.

A képen JennGomezVita toporog a pult végében, Jenre várva...
10/10
dzsanna3 2012 okt. 24. - 01:02:39 10/10
(17062/22495)
Oswaldo Pisfil ‏@opisfil

Y por el momento NO tenemos ninguna confirmación oficial sobre lo que va pasar con ambos en televisión Les pedimos paciencia y entendimiento.

Egyelõre nincs hivatalos értesülésünk, hogy mi lesz kettejükkel a tévében. Türelmet és mertését kérünk.
10/10
dzsanna3 2012 okt. 24. - 01:00:19 10/10
(17061/22495)
És itt a lényeg!

Oswaldo Pisfil ‏@opisfil

Una última cosa ! No se dejen engañar ni manipular por nadie sobre este tema. Cuando haya algo OFICIAL nosotros mismos les avisaremos

Még egy dolog! Ne hagyjátok magatokat becsapni, manipulálni ezzel kapcsolatban. Ha valami hivatalos, akkor mi magunk értesítünk titeket!

Ez már hírforrás! :) Értékelem
10/10
dzsanna3 2012 okt. 24. - 00:58:40 10/10
(17060/22495)
Szóval, még megy a harc Gabyért, ha Opisfil azt mondja, hogy abba ne hagyjuk!

Gracias!! RT @opisfil: Obvio ! RT @PattyVideos: @opisfil entonces si podemos seguir mandando nuestro pedido educadamente a telemundo?
10/10
dzsanna3 2012 okt. 24. - 00:49:12 10/10
(17059/22495)
A dolgok ilyenkor történnek -legalábbis a fontosak, amikor Mo alszik:)

Szóval, bedühödtek a Telemundora az Espinelák :)

Gaby Espino y Jencarlos Canela: sus fanáticos enojados con Telemundo (TWITS)

The Huffington Post | Por Mandy Fridmann Publicado: 23/10/2012 13:52 EDT Actualizado: 23/10/2012 13:52 EDT

A Jencarlos Canela le queda una sola telenovela para terminar su contrato con Telemundo. Gaby Espino le contó hace poco a HuffPost Voces que pronto comenzaba a grabar una. El sueño de ellos, y de sus fans era que esa última telenovela los tuviera a los dos de protagonista para repetir el éxito que los terminó enamorando hasta en la vida real "Más sabe el diablo". Sin embargo, algo en el camino pasó y los fanáticos enojados protestan contra Telemundo a través de una campaña en Twitter y diferentes cartas que les enviaron a los responsables de la cadena.

"Hemos golpeado todas las puertas, enviados miles de tweet a las cuentas de @Telemundo, @JoshuaMintzUSA, @AurelioValcarce, y a todos los publicistas que ustedes tienen sin obtener ninguna respuesta, esto nos ha producido una gran frustración. Durante este tiempo cada vez que se requiere a las Espinelas para promocionar algún evento siempre hemos dicho presente, logrando que sus eventos sean los más comentados en las redes sociales, y al saber ahora que le han dado una telenovela a Jencarlos y sacado a Gaby de ella, porque ella siempre dijo que empezaba novela en noviembre, ustedes también lo dijeron nos han producido una gran decepción. Sabemos que es la última novela que Jencarlos hace con Uds. Por lo tanto significa esperar a que otra cadena realmente vea el potencial maravilloso que ellos son juntos".

Esto dice parte de la carta enviada al presidente de Telemundo Emilio Romano, de parte del club de fans "Las Espinelas", que tiene tres años de fundado y es el más grande y el oficial de Jencarlos Canela y Gaby Espino.

La propia Gaby, si bien no lo confirmó abiertamente, en entrevista con HuffPost Voces cuando se presentó el reality que conduce "Yo me llamo", nos dijo que en noviembre comenzaría a grabar telenovela y dejó abierta la posibilidad que sería con su pareja de la vida real y padre de su segundo hijo.

Sin embargo, desde hace algunas semanas comenzó a correrse el rumor que Gaby había sido separada de la telenovela "Pasión Prohibida" y que solo la protagonizaría Jencarlos, posiblemente acompañado de la actriz Mónica Spears. Noticia que enfureció a sus fans, primero porque se sintieron engañados y segundo porque llevan muchos años sin ver a sus ídolos nuevamente juntos.

En HuffPost Voces a pedido de las Espinelas, comenzamos una investigación para saber qué sucedía. Efectivamente una fuente que trabaja dentro de los estudios Telemundo nos confirmó que hasta el momento Gaby Espino no estará en "Pasión Prohibida". Que sí Jencarlos está confirmado y que si bien Mónica Spears es uno de los nombres que suenan más fuertes para reemplazar a Gaby, aún no ha firmado contrato.

Sin embargo, la última palabra no está dicha, si bien por política, Jencarlos y Gaby dirán públicamente que ellos aceptan los proyectos que le proponen la cadena, pudimos saber, por alguien muy cercano a la pareja, que ambos están muy disgustados por esta situación y estaría tratando de negociar para que en verdad sí puedan protagonizar esta última telenovela juntos.

Otra de las cosas que podría revertir esta situación, es el gran empuje de sus fans, uno de los grupos más activos y que favorecen siempre a que Telemundo alcancen trending topic de los eventos en Twitter. Por lo cual, pudimos saber por otra fuente, que los ejecutivos de la cadena estaría pensando en aceptar que Gaby y Jencarlos sí protagonicen juntos.

HuffPost Voces le escribió al departamento de prensa de Telemundo y vía e-mail Jennifer Gómez Vita, directora de publicidad y estrategia de talentos de Telemundo nos dijo:

"Agradecemos a los fans por su apoyo e interés por nuestros artistas y producciones originales. Prontamente estaremos anunciando el elenco de nuestra próxima novela".

La última palabra no está dicha y aunque los ejecutivos de telenovelas no cuenta con juntar una de las parejas más exitosa de la historia de las tiras, la fuerza de sus fans y de los mismos actores pueden, una vez más, cambiar las decisiones.
10/10
dzsanna3 2012 okt. 24. - 00:47:43 10/10
(17058/22495)
Köszönjük a MSED-et Ildy :)
10/10
offtopic
mikildi 2012 okt. 23. - 23:47:06 10/10
(17057/22495)
10. kép. Teljes a kibékülés.
10/10
offtopic
mikildi 2012 okt. 23. - 23:46:15 10/10