10/10
dzsanna3 2012 nov. 08. - 20:07:22 10/10
(17275/22495)
2012 11 07 - JENCARLOS en NYC (Rescue.org)
10/10
dzsanna3 2012 nov. 08. - 20:07:07 10/10
(17274/22495)
2012 11 07 - JENCARLOS en NYC (Rescue.org)
10/10
dzsanna3 2012 nov. 08. - 20:06:30 10/10
(17273/22495)
Jencarlos - Oficial @jencarlosmusic - TWITTER

Estoy en mi bella ciudad de NYC!!! Apoyando al I.R.C en su gala anual.

Esta nevando!!! And please, everyone here that is with in the danger zone of the storm stay safe and be strong!! Better
days Rnot Far away!!
Abrir
20h Jencarlos - Oficial Jencarlos - Oficial @jencarlosmusic
Az én szép városomban, NYC-ben vagyok, az IRC-t támogatandó az éves gáláján...

Esik a hó! És kérek mindenkit itt, aki a viharzónában van, maradjon biztonságban, és legyen erõs! A jobb napok már nincsenek messze.
10/10
dzsanna3 2012 nov. 08. - 17:25:22 10/10
(17272/22495)
Köszönjük a teleregényt, Ágika... már ki is tettem a face-re ezzel a jó kis képpel:
10/10
édesmaya 2012 nov. 08. - 16:46:27 10/10
(17271/22495)
Szép kora estét lányok, elkészültem a MCI 22. részével. Olvassátok.

Andres és Debora beszélgetnek. Andres tudni akarja, hogy mért mondta Debora, hogy Lola végleg eltûnik az életükbõl. Debora viszont ködösít neki, nem a valóságot mondja. Mellébeszél, hogy Lola édesanya lesz, mert ugye terhes, gyereket szül a férjének és így elég elfoglalt lesz, ezért tûnik el az életükbõl.

A kórházban Soledadnál Lola és Rodrigo: Lola miért akarsz eltûnni innen az öreg dokival? Menekülsz Andres elõl? Lola: Nem, de a mamát is elvisszük, ez most jó lehetõség új életet kezdeni, új embereket megismerni. Rodrigo azt ecseteli Lolának, hogy ha elviszi innen a mamáját, lehet, hogy rosszabbul lesz. Viszont itt kiváló kezelésben részesítik.
Szofia doktornõ jön, õt megkérdezi Lola, hogy szabad- e elvinnie az anyukáját magával Spanyolországba. A doktornõ: A föld bármely pontján szakember mellett ugyanilyen állapotban lenne. Megígéri Lolának, hogy segít orvost és kórházat keresni Soledadnak.

Rugeles ház: A doki megkéri Rosát, hogy a padlásról hozza le a bõröndöket, takarítsa le, de ne szóljon róla Etelvinának egy szót se! Rosa aggodalmaskodik, hogy Bajusz folyton a nyomában jár, nem tudja titokban lehozni a bõröndöket. De meg kell oldania, mert a doki ezt parancsolja.

A kórházban: Rodrigo Lolának mondja, hogy nem hiszi, hogy jót tenne Solitának az utazás. Kérje ki más orvos véleményét is. És mellé még az , hogy elviszi a nõt, akit szeret!
Lola: Mester, én tartozom felelõsséggel a mamáért, nem te. És már döntöttem, magammal viszem. Rodrigo elszomorodik.

Rugeles házban: Rosa a padláson porolja le a bõröndöket. Etelvina naná, hogy rájön, van valaki a padláson! Persze az együgyû Rosa nem nagyon tud mit csinálni a kisasszony ellen, így hát elõbújik. Pillanatok alatt kiszedi belõl Bajusz, hogy mit parancsolt a doki neki.

Exportex vállalatnál: Andres Debora szavain rágódik. Közben berobban Camilo: Tesó Veronika iszonyú jó nõ, teljesen elvette az eszemet! Andres meg se hallja, csak Lolán töpreng: Mi van, ha a vénember azt tervezi, elviszi messze innen Lolát?! Camilo: Nem válaszol az üzeneteimre!

Andres háza: Viki: Szöszke, Szöszke, gyere csak nézd meg ezt a pasit! – egy magazint mutat Debinek. Jajj mama, kímélj meg a baromságaidtól! Mondja Debora az anyjának.
Viki: Ne légy goromba. Mi bajod van, skorpiót reggeliztél?
Debora: Rosszabb annál! Elkotyogtam Andresnak, hogy Lola elhagyja az országot!
Viki: Ezekkel a dühkitöréseiddel csak azt fogod elérni, hogy Andres hanyatt-homlok rohan majd az után a csavargó után! Debora: Mert szétrobbanok a dühtõl, hogy Andresnak semmi kétsége afelõl, hogy az az idióta Lola az idióta vénember idióta gyerekét várja!
Viki: De te ülteted el Andresban, hogy a csavargónak gyereke lesz az öregtõl, mert mindig ezt hallja tõled! Ahelyett, hogy kedves lennél hozzá, hogy közös gyermeke legyen veled!
Debora: Én felvetettem neki az ötletet, de hallani sem akar róla!
Viki: Ezt a döntést mi, nõk hozzuk meg Szöszke! Ez a mi fegyverünk! Csábítsd el, csavard az ujjad köré, nem kell neki tudnia, hogy már nem védekezel! Minél hamarabb, már ma este!

A kórházban Szofia doktornõt letámadja Rodrigo: Miért mondtad azt Lolának, hogy nyugodtan elviheti az anyját külföldre? Tudod, hogy szeretem, így akarod eltávolítani a közelembõl? Szofia: Én nem azt mondtam, hogy elviheti, hanem azt, hogy szakember kezében bárhol ugyanilyen állapotban lenne. Te kétségbe vonod az orvosi etikámat, és a szaktudásomat? Képes vagy ilyen szinten megalázni? Rodrigo: Ne haragudj!
Szofia elküldi Rodrigot, ne õrajta vezesse le a mérgét!

Pepe egy országút menti parkolóban iszik bánatában, Chavelára gondol, emlékezik. Chavela biztos rendbe tenné körülötte a dolgokat az unokájával. Mert mit is tudott õ adni az unokájának? Egy öreg lakókocsit, ami még büdös is. Chavela barátnõm! Holtan többre vihetném, mint az élõk közt! És Pepe sír. Kérlek, vigyél magaddal, már nem akarom itt rontani a levegõt! Nem érek semmit barátném, nem érek semmit! És csak hajtja fel sorra a tequilákat.

Exportex vállalatnál: Adela Danielt várja az irodájában. Daniel attól tart, hogy meglátják vele a barátnõjét, ezért nem engedi, hogy Adela megcsókolja. Elvégre õ a cég egyik igazgatója, mondja. Adela: Kérlek segíts, már úgy unom a nagyapát, konzervatív õskövület! Állandóan leszid, pedig már nagykorú vagyok! Daniel: És mi a terved?
Adela: Veled akarok lenni, hozzád akarok menni! A nyakába ugrik szerelmének, átkarolja. Daniel: Miiííí??? Rettentõ fura képet vág a kérésre.

Marcelo telefonál: Ez már biztos Tiberio! Zöld utat kaptunk, hogy megvásároljuk a Palatios cég részvényeit! Tiberio: nem értem, ennek mi köze ahhoz a pénzhez, amivel tartoznak nekem? Marcelo: Nagyon sok! Tudja, amióta elvesztettem az állásomat, és a fiam vette át a cég irányítását számos jövedelmezõ üzlettõl estünk el. Szükségünk van egy erõs befektetõre, hogy megvegye az összes eladó részvényt!
Tiberio: Egyetértek! Én adom a pénzt, és cserébe mihamarabb visszaszerzik a cégnél az irányítást! Marcelo: Ezt garantálhatom Tiberio, sõt a szavamat adom!
Tiberio: Az ígéretekkel tele a padlás, komolyan Marcelo! Ha nem alakulnak jól a dolgok, küldöm a behajtóimat! Marcelo: Ere nem lesz semmi szükség! Minden visszatér a régi kerékvágásba!
Tiberio: Akkor lássanak munkához! Már holnap átküldöm az összeget, amire szükségük lesz!
Ramon: Te megõrültél Marcelo? Hogy vihetted vásárra a bõrünket? De Marcelo megnyugtatja, hogy övék lesz a részvények 50 %-a Danielével együtt! Visszaszerzem a cég igazgatói székét!

A kórházban. Rugeles doki lohol a sietõ Lola után: Lola! Lolita! Istennõm!
Lola: Az édesanyámhoz jöttem, és Szofia doktornõt megkérdeztem, hogy elvihetem-e magammal külföldre! A doktor rögtön szaporán bólogat, hogy persze- persze, a legjobb orvosi ellátást fogja ott is kapni. A mamádnak és neked nem kell aggódni semmiért soha többé az életben! Lola: Köszönöm Diogenes! Ezért is döntöttem úgy, hogy magával megyünk, itt hagyjuk ezt az országot. Indulhatunk, amikor akarja! Diogenes elégedetten bámul Lolára. Majd elkapja a kezét, csókolja: Istennõm! Lola elhúzza, némi undorral néz a dokira.
Doki: Ne haragudj, neked fogalmad sincs mennyire vágytam erre az utazásra! Te és én végre kettesben, távol a város zajától
Lola: Mi ketten, és a mama, mert nélküle nem megyek sehova! Doki: persze, a mamáddal együtt! Soha többé nem hagylak magatokra egyikõtöket sem! Már minden elõ van készítve, csak annyi van hátra, hogy lemondok ennek a kórháznak az igazgatói posztjáról!
Te csak menj haza készülõdni! Nyalja-falja Lola kezét: Olyan bbooldogok leszünk! Mmmmm!!!

Exportex vállalat. Daniel Adelanak felháborodottan mondja, hogy még csak 1 hónapja járnak, még nem házasodhatnak össze! Adela: De én szeretlek, és úgy tudom, te is engem! Daniel: Mi nem vagyunk egy pár! Beismerem, hogy jókat szexeltünk, meg kedvellek, de semmi több! Nem veszlek el, mert jó vagy az ágyban!
Adela irtóra bedühödik, felkapja a táskáját, és kirohan az irodából. Andresba ütközik, aki elkapja a karját: Adela, te mit keresel itt? Adela szabadkozik, de nem mondja meg.
Andres: Segítenél nekem? Lola bujkál elõlem, de én nagyon szeretnék beszélni vele! Adela megadja Lola mobilszámát.

Lola közeleg Adela lakókocsija felé, közben Chavelát szólongatja, de az nem akar megjelenni. Megszólal a mobilja, Andres keresi: Szalamandrám, beszélnem kell veled!
Lola: Én viszont nem beszélek veled! És kinyomja Andres számát. Andres még egyszer-kétszer szólítja, de aztán látja, Lola letette. Újra tárcsázza, de Lola megint kinyomja a számát.
Lola Adelat hívja: de Adela sír: Jaj Lola, meg akarok halni! Lola: De miért Adela?
Adela, sír, Lola egyeztet vele, hogy hol van, és elmegy érte.

Andres házában Viki, Debora és Veronika arról beszélgetnek, hogy milyen a tökéletes pasi, és miért nehéz rátalálni. Debora: Én nyertem a lottón! Az én Andresom iszonyatosan jóképû, megnyerõ a bankszámlája, és az ágyban! Felülmúlja minden elvárásomat, oooóóó! Õ a legjobb, az én Andresom! Veronika gratulál, és kimegy a medencéhez. Viki: Szöszke, hogy te milyen hülye vagy! Soha ne áruld el egy barátnõdnek sem, hogy milyen jó az ágyban a férjed! Hacsak nem akarod, hogy elvegyék! Debora lökött képet vág.

Rugeles doktor irodája. Jön be Medina doktor, Rugeles invitálja, hogy foglaljon helyet a székében, hisz mindig erre vágyott. Hát tessék, a tiéd, itt hagyom neked!
Medina doktor: Mi ez a papír? Rugeles doki: A felmondásom. Lemondok a kórház igazgatói posztjáról, tiéd a munkám, az irodám, a pácienseim, minden a tiéd! Sok sikert!

Rugeles ház elõtt Andres és Bajusz összetalálkoznak. Andres nagymamának nevezi Etelvinát, aki azonnal ki is kéri magának a megszólítást. Andres: Lolával szeretnék beszélni, kérem küldje ki! Bajusz: Micsoda arcátlanság, nem törünk csak úgy rá egy férjes asszonyra!
Andres: Jó, akkor magam keresem meg! És nagy lendülettel indulna Rugeles házába.
Bajusz: Lola nincs itt! Andres: Ez biztos? Bajusz: Nincs itt!
Andres: Akkor beszélek Rugeles doktorral! Bajusz: Õ sincs itt!
Andres: Akkor hol vannak? Az igazat akarom, és maga elárulja! Bajusz hátrálva megy Andres elõl: Gõzöm sincs uram, nekem nem árulnak el soha semmit!
Andres: Mondja meg az igazat, elutaznak? Bajusz: Miféle utazásról beszél?
Bajusz: Hiiiííí! A bõröndök! Ezért kellenek nekik a bõröndök! Ezek a nyomorultak elmennek! Elmennneeek!!!! Ezt már sivítozva kiabálja Bajusz. Andres rémülten néz a buggyant öregasszonyra. Bajusz: Diogenes elmegy! Mindenrõl az a nincstelen kis bûnözõ tehet, elcsábította, az ujja közé csavarta, hogy aztán kihasználja! És most sikerült neki, magával viszi! Képmutatók! Beadták azt a mesét, hogy Lola teherbe esett, de ez nem igaz! Ha megszületik, egy hajszála sem lesz Diogenestõl! Nem Diogenes az apja, ez a maga gyermeke, igen! És mutogat Andresra. Ne nézzem rám így, mert az az ördögfattya magától van!
Andres: Honnan tudja ilyen biztosan, hogy nem Diogenesé a gyerek?
Bajusz: Mert én mindent tudok! Mióta ideköltözött, összeházasodtak, rajtuk tartom a szemem! Külön hálószobában alszanak, teljesen külön! Mindent hallok félálomban is, mindent hallok, ami a szobában történik! Nem voltak együtt! Mondjuk Diogenes szeretné, de Lola nem hagyja magát, láttam, ahogy ellöki magától! Úgyhogy érti már, miért nem lehet Diogenes a gyerek apja? Nem paráználkodnak! Érti? Nem paráználkodnak!

A lakókocsiban Lola és Adela beszélgetnek. Adela panaszkodik, hogy megbántotta a nagyapját, hogy lefeküdt Daniellel. Mert azt hitte, Daniel is szereti õt. Buta vagyok, naiv és ezen kívül még hisztis is!
Lola elmondja, nagyon sajnálja Adelat, de õ meg elmegy örökre Spanyolországban Rugeles doktorral.

Andres házához kocsival érkezik Camilo. Andres izgatottan, feldúltan mondja el neki, hogy Lola egyszer azt állítja, hogy terhes a múmiától, aztán meg az öregasszony állítja, hogy ez lehetetlen, mert nem fekszenek le egymással sohasem!
Camilo: Akkor ez mit is jelent? Andres: Azt, hogy a gyerek lehet, hogy az enyém!
Mindezt kihallgatja Veronika a fák, bokrok mögött.
Andres: Az öreg magával viszi örökre! Ezt nem hagyom annyiban! Nem nézhetem végig, hogy az öreg elviszi a nõt, akit szeretek! A méhében hordozza a gyermekemet, Camilo ezt nem tûrhetem ölbe tett kézzel! Lola a legfontosabb ember az életemben!

Rugeles házba Lola hazaérkezik, feloltja a villanyt a nappaliban és halálra rémül Etelvinától: A frászt hozod rám Bajuszka! Bajusz: Úgysem éred el a célod te kígyó, hogy elszakíts Diogenestõl! Lola: Nem én találtam ki! Doki: Nem õ, hanem én! A feleségem és én úgy döntöttünk, hogy elköltözünk Európába, és nem jövünk vissza!

Camilo és Veronika az ágyban. Camilo úgy veszi észre, hogy Veronika nem olyan, mint elõzõleg volt. Veronika bizonygatja, hogy nincs semmi baja, de Camilo kételkedik benne. Veronika: Mondd Camilo, Andres tényleg szerelmes egy másik nõbe?
Deborának nem olyan tökéletes az élete, mint ahogy állítja! Sajnálom szegényt, hogy a poklok poklát élheti át, hogy ott lakik szemben Andres volt szerelme! Camilo: Ne foglalkozzunk Andressal itt vagyunk mi, foglalkozzunk a terveinkkel, a jövõnkkel!

Andres házában Viki, Debora és Andres ebédelnek. Viki szerint Veronika azonnal ugrik, ha Camilo hívja. Debora az ecsetelgeti, hogy: Camilo azt hiszi õ a modernkori Don Juan. Remélem szenvedni fog!
Viki: De Szöszikém, Camilo a férjed legjobb barátja! Debora: Ki nem állhatom és õ sem engem! Andres is faggatják, de õt nem érdekli a barátai magánélete, vannak annál fontosabb dolgok is, mondja. Andres elvonul rosszkedvûen. Debora már emelkedik is fel, hogy utána megy, de Viki leinti: Hagyd békén, még nincs itt az ideje, hogy szemére hányd a csavargót megint. Légy kicsit türelmes Szöszi!

Rugeles házban a doki csépeli a számítógép klaviatúráját, berobban Etelvina kopogás nélkül: Diogenes! Nem hagyhatsz itt egyedül engem ebben a hatalmas házban!
Doki: Nem hát, nem kell itt lenned, mert kiadom a házat! Etelvina: Nem adhatod ki, mert a fele az enyém, beleírtad a végrendeletedbe!
Doki: Erre gondolsz – elõvesz egy papírlapot -? Nézd, milyen varázslatot csinálok! - és eltépdesi a papírlapot. Etelvina: Diogenes, beárullak annak az ördögfiókának! Hogy-hogy-hogy-hogy mindig csak játszadozol, hogy haldokolsz, hogy magad mellett tartsd!
Doki: Mondj amit csak akarsz Etelvina! Nem fog neked hinni! Mert õ, én és a fiam elköltözünk a szülõföldemre, és nagyon boldogok leszünk!
Etelvina: Neeee, ne hagyj el szerelmem! És letérdel Rugeles doki elé. Életem, ne hagyj el! Diogenes, könyörögve kérlek, ne hagyj le!
Doki: Elég már, fejezd be! Ne légy nevetséges, legyen benned egy kis méltóság!
Etelvina tovább könyörög térden állva, húzkodja a doki zakóját: Mihez kezdjek nélküled?
Doki: Állj már fel! Mit érdekel engem, hogy mihez kezdesz nélkülem, teszek rá! Menj dolgozni házvezetõnõnek! Vagy egy szeretetházba! Esetleg meg is halhatnál végre! De mihamarabb döntsd el, mit akarsz, mert egy hét múlva a nejem és én elindulunk életünk nagy utazására! Doki el. Etelvina bömböl. Nem hagyhatsz el, követlek akár a világ végére is, esküszöm! És sír-bõg vigasztalhatatlanul.
Lola a szobájában hívogatja Chavelát, de az nem jelenik meg neki. Pedig tanácsot szeretne tõle kérni az utazással kapcsolatban. Lola letérdel: Chavela néni! Kérlek, bocsáss meg, soha többé nem engedlek el!
De aztán mégis megjelenik Chavela: Mégis mit képzeltél, hogy lehajtott fejjel tûröm a sértegetéseidet? Lola megörül neki, fel akar állni, de a nénje lenyomja: Nem! 5 percig még így kell állnod, amíg nem fájdul meg a térded, és a büszkeséged lejjebb adod! 5 percig még büntetésben vagy, amiért fölényeskedtél és tiszteletlen voltál!
Lola: Neee nénikém! Túl nagy vagyok ahhoz, hogy így büntess! Chavela is térdre ereszkedik, megölelik egymást. A doki meg nem tudja, mire vélje Lola viselkedését, kit ölelget a levegõben.
Doki: Mit csinálsz istennõm? Imádkozol? Végre-valahára sikerült jó hatással lennem rád! Habár ez meglehetõsen furcsa módja az imának!
Lola: Bocsáss meg nénikém, mert te és Bajuszka az agyamra mentetek!
Chavela: Mert makacs vagy lányom! A lelkiismeretedre kéne hallgatnod, ami én vagyok! Látod mekkora bajt okoztál! Lola: Még nagyobb bajban találom magam, amiért azt hazudtam, gyereket várok! Olyan nagy szükségem van rád!
Chavela: Máskor ne sértegess, mert örökre eltûnök, oké?! Lola: Oké! És összepacsiznak. Még annyi mindent akarok mesélni, például Spanyolországról!
Chavela: Neeeem, majd holnap mesélsz, most menj aludni, ha olyan fáradt vagy! Utána lehet, választ kapsz néhány kérdésedre! Jó éjszakát!
A doki lesi Lolát a monitoron: Na végre, elkezdtél vetkõzni! Hihihi, most kezdõdik az igazi show!

Camilo alszik, Veronika meg felöltözik és kioson a szobából. Ott hagyott egy levelet Camilonak, amiben közli, hogy mivel Camilóban csak szenvedély van, pénz meg nincs, ezért elhagyja.

Marcelo és Daniel együtt iszogatnak, tévéznek. Macelo: Fiam, megismertem a szállodában a barátnõdet, kis cukorfalat! Igaz, hogy olcsó, de dögös! Ne nagyon édesgesd magadhoz, mert te olyan kölyöknek születtél, akinek pedigréje van! Bajnoknak születtél! Ezek a kis csajok, csak idõtöltésre valók, nem feleségnek! Vagy azt akarod mondani, hogy beleszerettél?
Danile: Neeem, nem, csak szórakozom vele egy kicsit, semmi több! Marcelo: Ez a beszéd fiam! Akkor beszéljünk az idióta testvéredrõl! Daniel: Ne hívd így! Marcelo: Jó-jó, akkor arról a nyavalyás kis testvéredrõl! Mért nem használod ki, hogy jóban vagytok és kérd el az örökséged tõle?! A részvényeid kezelési jogát is kérd el! Ha már olyan jó testvéred! És akkor hamarosan a saját magad ura lehetsz!

Andres háza: Andres azon gondolkodik, amit Etelvina mondott neki a dokiról és Loláról.
Taxival érkezik meg Veronika, aki rögtön meglátja, hogy Andres oson át az udvarukon, utána lopakodik. Most, vagy soha – mondja magának Andres. Símaszkot húz a fejére.

A Rugeles házban mindenki alszik a saját ágyában. Andres Lola ablakát megdobja egy kaviccsal, és létrát emel fel.
Etelvina felkel, bemegy Rugeles doki szobájába, kezében egy csavarhúzóval. Nem mégy te nélkülem sehová sem! Megismerem minden kis titkodat!
Lola felébred, felkel az ágyából, Chavelát szólongatja, de az nincs nála. Lemegy a lépcsõn, ott is szólongatja, egyszer csak megjelenik. Talpig fehér ruhában van, Lola maskarának nevezi. Odakinn esik az esõ. Lola: Álmaimban mindig esik az esõ, vajon miért?
Chavela: ezek azok a cseppek, amiket te nem tudtál elsírni sohasem! Sír a lelked Lola! És magához öleli, puszilja a homlokát Lolának.
Leülnek az asztalhoz egy pakli kártyával. És most, emeld el a paklit Lola! Mire vagy kíváncsi? Lola: Az utazásra! Utazzak el? Jó lesz nekem, jót tesz a mamának?
Chavela: Te mit szeretnél angyalom? Elmenni, vagy maradni?
Lola: Nem tudom, de egyrészt menekülnék ebbõl a rémálomból, hogy elfelejtsem Andrest, és békében éljünk. Másrészt viszont – nem akarom itt hagyni sem õt, sem a barátaimat, sem a városomat! De a tudat, hogy itt van szemben, kínszenvedés! Vagyis ugyanakkor boldog is vagyok! Jaaajj, össze vagyok zavarodva!
Chavela: Ez normális, kincsem! Felvesz egy kártyát, odafordítja Lolának: Az utazás, íme! Csalóka ábránd! Valami végzetes van itt, minden arra utal, hogy az utazás - nem jön létre!

Pepe sírva, félig bóbiskolva vezeti a kamiont, és balesetet szenved!

Lola: Mégis mi az? Chavela: Ne légy kíváncsi! A sorsunk elõre meg van írva, és nem lehet rajtuk változtatni! De a többit nekünk kell megírnunk, mindenki maga irányítja a sorsát!
Ideje lenne felébredned, mert az a tökkelütött szomszédod mindjárt megjelenik az ablakod párkányánál!
Lola most felriad álmából: Andres?! Andres bemászik az ablakon, leveszi a símaszkot a fejérõl. Lola: Andres, mi a fészkes fenét csinálsz te itt?!
Andres öleli, csókolja. Te amoooó!
10/10
dzsanna3 2012 nov. 08. - 11:03:28 10/10
(17270/22495)
A kép a cikk képe miatt lemaradt :)
10/10
dzsanna3 2012 nov. 08. - 11:02:54 10/10
(17269/22495)
Hola Chicas,

Köszi mindenkinek mindent!

Már keretben is van a kép, Ildy :)

Armando Correa, a People en Español szerkesztõje blogot indított a magazinban, hogy levezesse a népeknek, miért is nem játszik együtt JenCarlos Gabyval a Pasión Prohibida-ban - a történet hetente folytatódik.

Megkérem Zsuzsát, hogy fordítsa le nektek hamar. Egyelõre a sztori elsõ része spanyolul:

Por qué Jencarlos Canela y Gaby Espino no harán una telenovela juntos

Por Armando Correa, editor de People en Español |
7 de noviembre, 2012 - 5:17 PM EDT

Cuando me encontré con la espectacular Gaby Espino —una de las estrellas invitadas en nuestro primer Festival People en Español en San Antonio, Texas—, me dijo “en secreto” que estaba feliz porque por fin iba a trabajar en una telenovela con Jencarlos Canela, su pareja en la vida real y el padre de su hijo Nickolas, de 8 meses. “Las Espinelas van a estar felices”, me contó Gaby contentísima. Al preguntarle si ya podía dar la noticia en PeopleEnEspanol.com, Gerardo Oyola, publicista de Telemundo, me aclaró que aún había que esperar, pero tan pronto estuvieran listos me daría la exclusiva.

De ahí, en un evento de la cadena, a Gaby le tocó entregarle un premio Tu Mundo a Jencarlos. Cuando el público comenzó a pedir que se besaran, los dos insinuaron a las fans que fueran pacientes porque venía pronto una gran sorpresa para todos en la televisión.

A las pocas semanas y cuando ya las Espinelas —para los que no sepan, así se llaman las fieles y apasionadas fans de Gaby y Jencarlos— estaban preparándose para la telenovela más esperada de Telemundo, les cayó un balde de agua fría: la cadena anunció que Jencarlos protagonizaría Pasión prohibida, pero su pareja no sería Gaby, sino la actriz Mónica Spear, muy conocida en Venezuela y aquí algunos la recuerdan por su participación en Flor salvaje.

Ahí fue que se desató el huracán en las redes sociales. Las fans empezaron a reclamarles a Telemundo, al publicista y representante de la pareja —y hasta a mí, que no tengo nada que ver en este asunto— por qué habían sacado a Gaby del proyecto. Los truenos llegaron hasta Emilio Romano, presidente de la cadena, durante la alfombra roja de los premios Billboard de la Música Regional Mexicana. Un grupo de fans se le acercó a Emilio y algunas, con cierta agresividad, le abordaron el tema y mostraron su disgusto con Telemundo. Por supuesto, Emilio no sabía nada y al encontrarse con Gaby le contó su experiencia con sus fans.

Mi timeline en Twitter se ha llenado, en las últimas semanas, con la frustración de las Espinelas, que ya no saben qué hacer para volver a ver a su pareja favorita en la pequeña pantalla, después que los dos despertaran fogosas pasiones en Más sabe el diablo.

Fue entonces que María del Pilar Rodríguez, más conocida en Twitter como @marymary122 y una de las chicas VIP de People en Español, me contactó y me pidió que investigara qué realmente había sucedido. A partir de entonces, me di a la tarea de hacer mis llamadas.

Todo comenzó cuando al proyecto de Aracely Arámbula, La patrona, le dieron luz verde. Al principio, tanto Aracely como Telemundo querían a Jencarlos como el galán de la historia. De ahí salieron rumores de que Jencarlos había rechazado trabajar con ella, lo cual no fue exactamente así. Si le preguntas a Aracely, ella dice que no conoce a Jencarlos y que nunca nadie pensó en tenerlo de coprotagonista, que el que siempre estuvo en la lista fue Jorge Luis Pila. Si le preguntas a Jencarlos, es otra historia.

Lo que sí sé es que el joven actor cubanoamericano no rechazó trabajar al lado de la bella Aracely. Simplemente, La patrona se iba a filmar en México y él no quería estar mucho tiempo separado ni de Gaby ni de su hijo. Acá, entre nosotros, hubo hasta pasajes comprados para que Jencarlos viajara a México a hacer pruebas de cámara.

Sin pensarlo dos veces, Telemundo anunció la nueva telenovela Pasión prohibida, pero sin Gaby en el elenco. ¿La lógica detrás del misterio? Querían una protagonista que aparentara unos 18 años —Gaby no los tiene ni los aparenta— y se comenzaron a especular nombres de estrellas que sí los aparentan —Belinda y Dulce María—, pero terminaron con Mónica Spear, que irónicamente luce como Gaby y las dos parecen de la misma edad. Algunos piensan que se trata de una venganza —no lo creo. Otros, que con Gaby en una novela y Jencarlos en otra, se aseguran dos títulos con posibles buenos ratings —puede ser, pero esa garantía no la tiene nadie. O que como sería la última novela de Jencarlos con Telemundo —el año que viene se va a Los Ángeles a hacer castings en inglés y quiere dedicarse más a la música— no querían que se fuera por la puerta grande: tampoco creo que esa fuera la razón.

Mientras tanto, y para calmar a las dolidas Espinelas, Gaby, una de las artistas más directas y honestas que he conocido, dejó ver su punto de vista en Twitter. “Estamos juntos en la vida real. Así que por qué me voy a molestar por no hacer el proyecto. Somos actores y lo que más nos importa es hacer grandes historias, y eso fue lo que hizo la empresa, ubicarnos a cada uno en dos grandes historias. No estoy molesta ni mucho menos. A los dos nos habría encantado hacer una historia juntos, pero si no se daba, no pasaba nada. Cuando yo termine la temporada de Yo me llamo, arranco telenovela con Telemundo. Sigo siendo actriz exclusiva de la empresa, nadie me ha sacado de ningún lado. Sólo decidieron ponernos en dos historias distintas”.

Y como las fans no se calmaban, Gaby volvió a la carga en Twitter: “Señores, quiero aclarar algo, es que ya me tienen loca con los mensajes. La empresa decidió ubicarnos en novelas diferentes. Ellos saben lo que hacen, pusieron a Jencarlos en una y a mí en otra”.

Por su parte, Telemundo me envió un comunicado cuando comencé a indagar: “Estamos muy agradecidos a todos los fans por su apoyo e interés en nuestros artistas exclusivos y producciones originales. Nuestra próxima producción, Pasión prohibida, cuenta con un elenco de primera liderado por Jencarlos Canela, Monica Spear y Rebecca Jones, y estamos seguros de que juntos harán que esta novela sea todo un éxito. Gaby Espino es actriz exclusiva de Telemundo y una de las más talentosas. Estamos muy contentos de que sea parte de la familia Telemundo y pronto estará protagonizando otra superproducción original de Telemundo”.

Por lo que tengo entendido, ya Jencarlos y Mónica se tomaron las fotos promocionales y en unos días comienza la grabación. La de Gaby, que podría ser su última telenovela en Telemundo al finalizar su contrato el año que viene, va a tener que esperar hasta marzo. Esa producción, incluso, nadie sabe aún de qué se va a tratar.

Y les advierto a las Espinelas desde ahora: En el promo de Navidad de Telemundo, Gaby y Jencarlos tampoco van a aparecer juntos. Cada uno grabó en días distintos. Lo que sí me dejaron claro es que no fue una decisión de Telemundo: Jencarlos tenía unos compromisos que no podía evadir. ¿Qué creen ustedes?

Hasta la próxima semana,

Armando
En Twitter: @armandocorrea
10/10
offtopic
mikildi 2012 nov. 08. - 02:12:40 10/10
(17268/22495)
Végezetül a festmény felnagyítva. DZsAnnám esetleg keretbe tennéd? Köszi. Viszlát, szép napot Mindenkinek.
10/10
offtopic
mikildi 2012 nov. 08. - 02:01:49 10/10
(17267/22495)
12.kép. Folytatás. Hazaérnek. Várják Topo jelentkezését. Sajnos nem járt sikerrel.Ekkor Horacionak eszébe jutott, mit mondott Christian az egyik alkalommal. Ha tehetné a virtuális merevlemezre tenné fel az adatokat. Na ez már egy járható út. Most csak a céget kell megtalálni, ahol regisztrált, ehhez több mint 2 ezer emailt kell átnéznie. Ha meg lesz, akkor csak a felhasználónév és a jelszó kell. Csengetnek. Osvaldo az. Manuela lemegy, nehogy találkozzon Angellal. Osvaldo kitalálja, vendége van, egy férfi. Manuela elmondja, próbálnak a gyerek miatt közeledni egymáshoz. Persze, megint ott van Robledo, kihallhatja õket.
10/10
offtopic
mikildi 2012 nov. 08. - 01:53:31 10/10
(17266/22495)
11.kép. Angel és Manuela találkozik, elszöknek. Sajnos Robledo a nyomukban, mindent lát, ott csókolóznak az orra elõtt és nem veszik észre.
10/10
offtopic
mikildi 2012 nov. 08. - 01:51:27 10/10
(17265/22495)
10. kép. A KÉP.
10/10
offtopic
mikildi 2012 nov. 08. - 01:50:12 10/10
(17264/22495)
9.kép. Folytatás. Megérkezik Manuela.Elkészült a kép. Angel észreveszi, oda megy hozzá. Természetesen Robledo a színen van.
10/10
offtopic
mikildi 2012 nov. 08. - 01:48:05 10/10
(17263/22495)
8.kép.Angel fest.Mindenkinek nagyon tetszik. Felvetõdik, mi a kép mondanivalója. Lucas válasza, hódolat a szerelemnek.
10/10
offtopic
mikildi 2012 nov. 08. - 01:44:51 10/10
(17262/22495)
7.kép. Angel és Topo sikeres betörést hajtottak végre Leonnál. Megtalálták a laptopot. Topo nekilátott megnézni, mit talál.
10/10
offtopic
mikildi 2012 nov. 08. - 01:42:39 10/10
(17261/22495)
6.kép. Leon felfedezi, hogy eltûnt a laptop. Hívja Carmelot. Egymást gyanúsítják, de nem jutnak dûlõre. Megállapítják egymás nélkül egyikük sem tud a pénzhez hozzájutni.
10/10
offtopic
mikildi 2012 nov. 08. - 01:40:01 10/10
(17260/22495)
5.kép.Martinnak az ötlete támad, hogy eladja az összes céget, kivéve az ékszer és az õ cégét, a szállítást, mert ezekre még szüksége van. Lorenzo teljesen begurul az ötletére, hogy csõdbe akarja vinni a céget, így õ nem vállalja a PR munkáját. Ha meggondolja magát szóljon. Martin felhívja, ok. Lorenzo pont a TV-t nézi, ahol Rocca dicséri Salvador Domingez képét. Mindjárt támad egy ötlete.
10/10
offtopic
mikildi 2012 nov. 08. - 01:34:26 10/10
(17259/22495)
4.kép.Jimmyt Herceg elhívja magához, hogy ott legyen, mikor a razzia tart. Persze minden egyezik, amit mondott, így az emberei megmenekültek. Herceg örül, Ada meg "kóstolgatja" Jimmyt, nagyon érdekli, hol dolgozott mint rendõr. Herceg ráveszi Jimmyt, segítsen neki a szállítmányok biztonságos megérkezéséhez, nehogy lekapcsolják az árúját.
10/10
offtopic
mikildi 2012 nov. 08. - 01:26:51 10/10
(17258/22495)
3.kép. Robledo nem nyugszik, tovább kutakodik. Elmegy Mikehoz is a rendõrségre, hogy Jimmyrõl érdeklõdjön, de õ elküldi.Ezután a parkba megy, ott nyomoz tovább.
10/10
offtopic
mikildi 2012 nov. 08. - 01:22:39 10/10
(17257/22495)
2.kép. Sajnos Topo apja, változatlanul szemtelenkedik Perlaval, kénytelen volt a szoba ajtót bezárni. Topo másnap kérdezi, mi történt, de Perla válasza, véletlenül zárta be az ajtót, közben visszaemlékszik, mi volt az oka.
10/10
offtopic
mikildi 2012 nov. 08. - 01:18:41 10/10
(17256/22495)
Sziasztok Lányok! Látom sikerült egy kis csevegést indítani a témáról. Most késõn jöttem, mert ugye a munka, az munka. Tehát az ÖRDÖGI KÖR tartalma. Most viszont hoztam sok képet is.

171. rész. Lorenzónak kezd elege lenni abból, hogy Martin ugráltatja. A Herceg ragaszkodik ahhoz, hogy Jimmy ott tartózkodjon nála, amikor megbizonyosodik arról, hogy valós információkkal szolgált. Carmelo nem hiszi el, hogy eltûnt a laptop, Leon pedig arra gyanakszik, hogy Carmelo lopta el. Topo semmi hasznosat nem talál Christian gépén, de Horacio új ötletet ad neki.

1.kép.Susy és Sandro teljesen tanácstalanok Camiloval kapcsolatban. Teljesen kezelhetetlen.Tanácstalanok vele kapcsolatban. Nem tudják értékelni, hogy neki látott sütni, de csak kárt okozott.