10/10
offtopic
mikildi 2012 nov. 01. - 01:21:20 10/10
(17175/22495)
7.kép.Robledo nem hagyja békén Manuelat. Mindenáron riportot akar készíteni Jimmyrõl. Angel mérges lesz, hogy nem ért a szóból. Javasolja, menjen érezze jól magát, a nem választ már megkapta, hagyja békén a hölgyet. Lazítson.Erre Robledo. Ha jól tudom, Salvador Domingezhez van szerencsém, aki egy különleges figura, mert nem létezik!
10/10
offtopic
mikildi 2012 nov. 01. - 01:15:28 10/10
(17174/22495)
6.kép.Martin találkozik Lucassal is. Nem tudja, honnan ismeri. Közben Roca és Sarah is üdvözli Martint. Majd bemutatják egy légitársaság elnökét is. Elmeséli, milyen kedvezõ feltételekkel utaztatják az utasokat. Nem kell várni a csatlakozásra. Ha szüksége lenne a szolgáltatásra, csak hívja õt nyugodtan.Angel minden beszélgetést hall.
10/10
offtopic
mikildi 2012 nov. 01. - 01:09:11 10/10
(17173/22495)
5.kép.A parti. Angel egy idegesebb a tömeg láttán. A lányok észreveszik, elébe mennek köszönteni õt. Manuela nyugtatja, senki nem fogja felismerni. Megjön a riporterek gyöngye Robledo. Angel elmeséli a lányoknak, Jimmy be fog épülni Herceg bandájába. Az álcája tökéletes. Megjött Martin is. "Te jó ég, ezt nem hiszem el. Ne mozdulj Angel.Most nem lát meg Martin. Martin is észreveszi a lányokat. Graciela és õ is meglepõdik, de aztán kiderül Ariadna a rendezõ.Hirtelen Martin feléjük indul. Angel elbújik. M. üdvözli a három gráciát. Manuela persze rettentõen kikel, magából, e pofátlanság láttán, hiszen aznap küldte el az ingatlanost, hogy eladja Ariadna lakását. Gracielan meglátszik, hogy ez meglepetést okozott neki, mit csinált Martin.
10/10
offtopic
mikildi 2012 nov. 01. - 00:56:12 10/10
(17172/22495)
4.kép.Perla beköltözik Topohoz. Az apja nem örül neki. Attól fél õ is olyan mint Lola volt. Félti az örökséget. Topo bevallja Perlának, szereti. Perla is elmondja,õ is viszont szereti.
10/10
offtopic
mikildi 2012 nov. 01. - 00:50:53 10/10
(17171/22495)
3.kép. Az irodában Andres és Horacio a fegyverrõl beszélgetnek, amit Jimmy adott Quinteronak. Andres elmondja, évekkel ezelõtt írt errõl a fegyverrõl egy dolgozatot, ezt pedig már nem gyártják és öt évvel ezelõtt volt utoljára kapható. Tehát Jimmy,most nem vehette meg. Horacio bemegy a rendõrségre Mike hoz, neki is elmeséli. Felcsillan a remény, végre van valami használható nyom. Célszerû lesz, kivizsgálni, az olyan eseteket, melyek Martinnal hozhatok összefüggésbe, Lásd Manuela ügyfelének halálát okozó fegyver ballisztikai vizsgálatának összehasonlításával.
10/10
offtopic
mikildi 2012 nov. 01. - 00:42:07 10/10
(17170/22495)
2.kép.Jimmy, Angel, Topo azt találgatják, hol lehet Christian videója. Valószínûleg elveszett. akkor mást kell kitalálni, hogy Martint lebuktassák. Egy mód van, ha Herceg bandájába beépül valaki. Természetesen ez az ember Jimmy lenne. Hiszen hihetõ mesével tud elõállni. Volt rendõr, akit elítéltek, majd megszökött.Most szüksége van pénzre, a bujkáláshoz, mivel vannak kapcsolatai, tud híreket szerezni. Megérkezik Mike is. Nagy az öröm, hogy találkoztak. Vele is megbeszélik a tervet. Csupán akkor lehetséges ez a megoldás,ha Mike fog segíteni. Végül meggyõzik.
10/10
offtopic
mikildi 2012 nov. 01. - 00:34:24 10/10
(17169/22495)
Sziasztok Lánykák! Most értem csak ide. Az ÖRDÖGI KÖR tartalma.

166.rész. Miután Angel felveti, hogy Jimmynek be kell épülnie a Herceg bûnbandájába, alaposan elterveznek minden részletet. Jimmynek nem nehéz eljátszania a börtönbõl szökött rabot, aki korábban zsaru volt, így hozzájuthat hasznos információkhoz. Topo apja és Perla között egyre feszültebb a viszony, mióta a lány a kisfiával átköltözött hozzá. Manuela elhûlve látja, hogy a partin Martin is ott van. Mindent elkövetnek, hogy Martin ne találkozhasson Angellel, nehogy felismerje.

1.kép. egy kis emlékeztetõ az elõzõ részbõl. Horacio elment a ravatalozóba, Christian virrasztásához. Graciela találta csak ott. Elmesélte neki,milyen ember volt C., mit szeretett, végül búcsúzott tõle, mindig szeretni foglak.
-Martin, Leon és Herceg találkoztak. Megbeszélték, Herceg legközelebb, 5 millió dollárt akar befektetni, ingatlant kér érte.Martin felajánlotta Ariadna lakását.
-Silvana felhívja Jimmyt, a kapitányt majdnem megölték. A kapitányságon, ideiglenesen Cordoba ügynök veszi át a vezetést. Azt gyanítja, hogy a kapitányság valamelyik embere volt az elkövetõ, így elrendeli a rendõrök kihallgatását.
10/10
1timcsi7009 2012 okt. 31. - 13:15:38 10/10 Előzmény édesmaya
(17168/22495)
de arynos ez a kép :)
10/10
1timcsi7009 2012 okt. 31. - 13:15:13 10/10
(17167/22495)
Hola a todos
Köszönjük a fordítást,
Találtam egy kis kínai kislányt mint Jencarlos rajongó, a Mi corazon insiste-t énekli nagyon aranyos :) Jennek nagyon sokoldalú a rajongótábora.
Akit érdekel az meg tudja nézni itt :
http://www.youtube.com/watch?v=qkX5JWXpBiI

A sorozathoz meg én is annyit fûznék hozzá , hogy túl korán rakták mind 2-t. Most megtudjuk nézni mert nincs suli a héten , de nem mindig vagyok otthon de. most hogy szünet van. A P.A. pedig annyira nem érdekel az az igazság , a CV pedig nagyon tetszik jó sorozat, meg persze az is korán van azok akik nem fél óra alatt érnek haza a suliból, így nem tudják megnézni .
Én egy Hallowin alkalmából küldök egy ilyen képet :)
10/10
KLOPCSIK69 2012 okt. 31. - 08:39:10 10/10
(17166/22495)
Sziasztok! Köszönjük mindenkinek a tartalmakat :) Én a sorozatokkal kapcsolatban csak annyit fûznék hozzá, hogy az MSED-t annyira koránra tették, hogy még javában suliban vagyok mikor megy, most a héten tudom csak nézni a szünet miatt. A Pecados dettó ugyan ez, csak arra épp hogy hazaérek minden nap, de mikor 3-kor végzek akkor nem...
10/10
édesmaya 2012 okt. 31. - 07:36:34 10/10
(17165/22495)
Jó lesz ez a ruci nekem a halloweeni bulira? ;)
És ez volt a kép címe!
10/10
édesmaya 2012 okt. 31. - 07:34:52 10/10
(17164/22495)
Lányok, mivel ma van halloween, ha jól tudom, ollóztam nektek a faceról egy bûbájos fotót. Remélem nektek is úgy tetszik, mint nekem.
10/10
édesmaya 2012 okt. 31. - 07:29:38 10/10
(17163/22495)
Sziamia Ildickóm, te kis éjjeli bagoly!

Nagyon köszönjük a leírást. Én szinte minden nap tudom nézni, minden alkalommal végig izgulom. Tegnap, amikor Horatio odament Christian koporsójához a virrasztásra, a szívem akart megszakadni, annyira sajnáltam! Olyan szépen beszélt annak a kõszívû banyának, aki nem ismerte azokat a dolgokat a fiáról, amit a szerelme tudott róla! Ezt a kõszívûséget, amit Graciela most is mutatott! Én szentül azt hittem, na most! legalább az életben egyszer emberibb oldalát fogja mutatni, de nem!
Nem volt képes egy köszönömöt kinyögni, pedig senki sem ment el a hatalmas, nagyságos ismeretségi köreibõl a fia temetésére!

Tényleg, lányok, alig találok hsz-et az MSED.rõl, nem tudjátok nézni?
Ugyanúgy a Pecados Ajenosról sem, arról meg még kevesebbet. Pedig RTL klubja mindenkinek van.
10/10
offtopic
mikildi 2012 okt. 31. - 00:08:18 10/10
(17162/22495)
Sziasztok Lányok! Én is jöttem Ágica után. Itt a mai ÖRDÖGI KÖR tartalma. Már nagyon kavar az újságíró.

165.rész. Martin találkozik a Herceggel, aki ötmillió dolláros üzletet ajánl neki. Soto százados nem hal meg a fojtogatás következtében, de komába esik, így nem tud beszámolni a támadóiról, ám Cordoba ügynök azt gyanítja, hogy az elkövetõk a kapitányság munkatársai lehetnek. Angel és Topo azon töprengenek, hogy Christian nem mentett el-e a vallomását a laptopjára is.

Jó pihenést és szép napot kívánunk Mindenkinek!
10/10
édesmaya 2012 okt. 30. - 23:19:25 10/10
(17161/22495)
Itt a mai vacsi lányok, a MCI 18. része! Szép álmokat!

Debora és Viktória Andres szobája ablakán nézegetnek kifelé, meglátják hazaérkezni Lolát és Rugeles doktort. Mindkettõ ismerõs Deborának, de nem látja jól az arcukat. Andres is megérkezik, ezért gyorsan kimennek a szobájából.

Rugeles házban a doki korholja Lolát, hogy nem akar a plébánián segíteni. Leszólja a barátait, Adelat, és Rodrigo nyomozót, de Lola nem hagyja magát, és a barátait megvédi. A doki azzal fenyegetõzik, hogy elkobozza Lola motorját, de õ megfenyegeti, hogy hozzá ne merjen nyúlni a motorához. Rugeles doktor erre kapkod a szívéhez, rosszullétet mímel. Chavela cukkolja Lolát, hogy ne hagyja magát manipulálni. Lola nem viszi a dokinak oda a gyógyszerét. Chavela mondja a dokinak: Ez az én lányom! Na, mit szólsz hozzá romlott vén kujon?! A doki fogadkozik, hogy majd õ megszelídíti Lolát, és tisztességes asszonyt farag belõle.

Andresék háza: Debora belibeg Andreshoz, lelkendezik neki az új berendezésrõl, bútorokról. De Andresnak nem sok kedve van, elmondja a nejének, hogy ki kellett rúgni mindkettõjük apját a cégtõl, mert sikkasztottak. Viki ennek nagyon örül, épp pezsgõt bont, ennek örömére van miért koccintani. De inkább arra koccintanak Debora javaslatára, hogy milyen boldogok lesznek az új házban. Andres utcára nézõ szobát akar a házban, Debora erõsen tiltakozik: Andres, de ugye nem az a szándékod, hogy külön fogunk aludni?

Rugeles ház: A doki lesi Lolát a szobájában, aki fel, s – alá mászkál benne. A doki azon töri a fejét, hogyan tudná eltüntetni Lola motorját. Ki is süti hamarosan, hogy majd Pantoja dokié lesz a szép feladat. Feltárcsázza.

Daniel és Adela a kocsiban csókolóznak, de Adela kissé húzódozik. Daniel faggatja, mi a baj, hogy nem engedékeny vele. Aztán kiszedi Adelaból, hogy õ bizony ennél szebb légyottra vágyik, vacsorával, gyertyafénnyel. Közben Adela meglátja a hazaérkezõ nagyapját, és halálra válik. Daniel gyorsan kitessékeli Adelat a kocsiból, és elhúz. Nagyapa számon is kéri rögvest, hogy ki volt az az úr, aki a kocsiban fogdosta õt? Adela, hebegve-habogva vallja be, hogy az bizony az õ barátja volt. Nagyapa: Ha a barátod, akkor mért ment el? Akinek nincs oka, az bejön hozzánk és nem fél.

Andres a szobája ablakában felhúzza a rolót, és kémleli a Rugeles ház ablakait.

Chavela is kinézeget az ablakon, Lola meg ruhástól fekszik az ágyán.
Chavela: Új szomszédjaid vannak. Egy férfit látok, aki marha ismerõs! Lola: Ne leskelõdj az ablakon Chavela néni, már te is olyan leszel, mint a bajszos boszorkány! De Chavela unszolja Lolát, hogy keljen fel az ágyról, és nézze meg a pasit a másik ház ablakában! De mire Lola felkel, és odamegy, Andres épp ereszti le a rolót, és nem látja már. Chavela nagyon keserves képet vág, rosszat sejt, nehogy tényleg az legyen, akit látott az ablakban, akit nem szeretne!

Andresék háza: Debora nem érti, hogy Andres miért akar abban a kis szobában lenni, amikor a másik sokkal szebb és nagyobb. De Viki okosítja a lányát, hogy hagyja csak ezzel békén Andrest, hagyja meg neki az illúziót, hogy most õ gyõzött. Aztán majd egy kis idõ elteltével valamilyen kifogással átmehetnek a nagyszobába.
Jön Andres és a festõkészletét keresi. Debora megmondja neki, hogy hol találja. Debora: Ez meg mit akar, most fog nekiállni festeni: Viki: Szerintem ihletet kapott valamitõl, és egy csodás képet fog neked festeni!

Adela megy be a lakókocsiba. Nagyapja láthatóan irtó dühös rá. Adela szerint a papa gyilkos pillantása miatt nem akart hozzájuk bemenni Daniel. Nagyapa papa pici fiának, és nyafka ficsúrnak nevezi a srácot. De Adela megvédi a szerelmét, mert õ nem olyan, mint a többi. De nagyapa nagyon jól tudja, milyenek a férfiak. Kéri Adelat, nehogy 9 hónap múlva meglepje egy ajándékkal õt! Adela azt is kiböki, hogy a srác Andres Santacruznak az öccse. Így aztán nagyapa még jobban aggódik az unokájáért! Adela: De Andres tök jó fej! Nagyapa: Azért szenved már tõle évek óta Lola! Megtiltom, hogy azzal a Santacruzzal találkozz! Mert ettõl a családtól semmi jót nem várhatsz! Világos?!

A rendõrségen a nyomozók a nemrég megtalált halott lányról beszélgetnek, aki jó tanuló volt az iskolában. Nemrég eltûnt, és drogos prostiként került elõ. Rodrigo: Egész biztos, a lányt megölték. A nyomozók elmennek körülnézni a lány környezetében, hátha valaki tudja, ki volt a stricije.

Santacruz –ház: Marcelo Szofiától kérdezi, hogy 25 év után hagyja õ el a házat? Ezt jól kiterveltétek Andressal? Vagy talán az az oka, hogy elküldesz a házamból, hogy nem figyeltem rád? Ezen még változtathatunk! Szofia nevetségesnek találja Marcelo közeledését. Marcelo még egy darabig sértegeti Szofiát, de az leinti: Fejezzük be ezt a kellemetlen beszélgetést, és hagyd el a házat! Megjön Daniel, kérdezi, miért vannak ott a bõröndök. Marcelo: Mert Szofia nénikéd kidobott a házból. Szofia: Daniel, hidd el, nyomós okom volt erre! Daniel: Akkor én is elmegyek a papával!

Andres egy hatalmas lapra ráfesti: TE AMO LOLA! és kirakja az ablakába. Bejön Debi, erre Andres villámgyorsan leereszti a rolót. Debora: Mit csinálsz drágám? Andres: Semmit! Debi el. Andres gyorsan lekapja a szerelmi vallomást az ablakról, és bevágja az ágya alá.
Debi visszajön szexi hálóruciban: Édesem? Na milyen? Andres mint aki félig már aludt, unottan mondja: Jól nézel ki. Debi elégedetlen a válasszal, mért vagy ilyen undok? Itt az új ház, az új ágy! Az alvás még várhat, mert ma este ….az enyém leszel! És lesmárolja Andrest, nyalja-falja.

Santacruz házban Daniel rendõrséggel fenyegetõzik Szofiának. Az megpróbálja lenyugtatni, majd ha lehiggadtál, mindent megbeszélünk. Ne feledd, hogy ez anyád háza, és ezáltal a tiéd is. Daniel is össze akar pakolni, de Marcelo elõbb beszélni akar vele, van pár ötlete.

Rugeles házban: Lola nem tud elaludni, pedig Chavela már többezernél tart a számolásban. Lola nagyon unja magát a házban, hisz ott nincsen még televízió sem, a könyvek meg csupa orvosiak, vagy szentek életérõl szólnak.
Chavela biztatja, térjen vissza az életbe, barátkozzon korabeli fiatalokkal, menjen el motorozni, stb.stb. Lola: Ez az, de ha kérnék a dokitól pénzt laptopra, mobiltelefonra, egész biztosan nem adna, amilyen zsugori vénember. Lolának eszébe jut Rodrigo mester, és felhívja. A doki persze lehallgatja a telefont. Panaszkodik Rodrigonak, hogy olyan, mintha a múlt században élen, és õ vissza akar térni a XXI. századba!
Rodrigo: Értelek Lola, persze, hogy unatkozol a megkeseredett bajszos boszorkány és a múmia öregember mellett! Találkozzunk holnap 11-kor! A doki persze rettentõ dühös képet vág.

Santacruz ház: Daniel berzenkedik az apjának, hogy micsoda szemét alak Andres, aki a saját apjának hiszi, és mégis megvádolja sikkasztással! Marcelo oltogatja Danielt Andres ellen, aki 30 éves koráig fogja az õ vagyonát kezelni. Ne hidd, hogy nem fog kisemmizni, mint ahogy velem is megtette! Anyád vakon szerette Andrest, téged pedig nem becsült sosem! Figyeld Andres minden egyes lépését, és gyakorolj rá nyomást! Ne hagyd el ezt a házat, holnaptól meg járj be az irodába, harcolj ki egy helyet a tanácsban, legyen kiállásod. Bizonyítsd be, hogy igazi Santacruz vagy! A fiam, az egyetlen fiam!

Rugeles házban reggel Lola vidáman ébredt, felöltözött a saját ruhájába, és indulna el otthonról. De beleütközik Etelvinába. Mondja neki: Mivel maga már nem cseléd, készítettem Diogenesnek reggelit, tojást, pirítóst, és narancslevet. Beleütközik a dokiba is. Az ráförmed: Hova ebben a maskarában? Lola: Ismét Lola Volcan leszek, nem az a maskara, amibe maga öltöztetett. A XXI. századnak a gyermeke vagyok, ha elfelejtette volna! Késõbb jövök! Lola el. Bajusz kárörvendõen: Ha belehalsz, akkor sem fogod megszelídíteni ezt a vadmacskát!

A Santacruz vállalatnál: Daniel beront Andres irodájába, nyomában a titkárnõvel. Gorombán beszél a titkárnõvel. De Andres megnyugtatja, hogy Daniel is a cég vezetõségébe tartozik, nyugodtan bejöhet eztán bármikor bejelentés nélkül. Daniel pattog, magas lóról beszél Andressal: Megfosztottad a papát a munkájától és a méltóságától. De engem nem fogsz kifosztani, harcolni fogok a jogaimért!
Andres: Daniel, mirõl beszélsz? Honnan veszed, hogy kifosztottam a papát? Bebizonyítom, hogy a papa sikkasztott!
Daniel: Ne játszd az ártatlant, és nekem nem kell bebizonyítanod semmit! Kisajátítottad a mama szeretetét, és most el akarod venni, amit rám hagyott!
Andres: Daniel, Daniel! Fogd már fel, hogy nem akarlak senki ellen sem hangolni téged! De Andres nem tudja meggyõzni az öccsét, hogy nem akarja õt kisemmizni az örökségbõl, az csak a maga igazát hajtogatja. Daniel azt hiszi, Andres nem szereti Marcelot, és gyûlöli.

Andres házának udvarán napoznak Debora és Viki. Viki feldobja, hogy szervezhetnének egy házavató bulit. De Debora kétli, hogy Andres örülne ennek, hisz mostanában mindig pocsék a kedve. Deborának cseng a mobilja, egy régi barátnõje keresi, aki pár perc alatt már meg is hívatja magát Debiék új házába lakni.

Lola és Adela meglátogatják Soledadot a kórházban, fésüli a haját. Adela javasolja Lolának, hogy meséljen neki a kiskoráról, hátha az feldobja. De Lola szerint pont errõl nem szabad neki beszélni.
Szofia jön Gertrudis nõvérrel Soledadhoz. Szofia csodálkozik, hogy ilyen fiatal Rugeles doktor anyósa. A nõvér sajnálja Lolát, hogy ilyen vénember felesége.

Andres a vállalatnál : Daniel, ennyire nem ismersz engem, hogy azt mondod, megloplak és utállak téged? DE Daniel makacs, nem érdeklik a bizonyítékok az apja ellen. Andres rögtön felvenné, aminek csak akarná Danielt.

Lola és Adela a lakókocsiban várják, hogy Rodrigo megérkezzen, de helyette a két munkatársa mennek. Átadnak Lolának egy laptopot, és egy mobiltelefont azzal, hogy Rodrigo sajnos nem tudott eljönni, de üdvözli õt a XXI. században! Lola nagyon hálás, mindkettõjüknek cuppanós puszit nyom az arcára. Lopez meg Adelatól kérne, de az nem barátkozik zsarukkal. De megígéri, hogy elmegy hozzá a bárba. Menniük kell, hív a munka. Adela nem érti, hogy Lola miért nem vetet a férjével laptopot, aki gazdag? Lola: Azért nem, mert nem akarok semmivel sem tartozni annak a nyomorult vénembernek!

Andres már megint az ablaknál nézelõdik, Debora beront, hogy Andres készülõdjön, mert jönnek a vendégek. Andres a háta közepébe sem kívánja az egész herce-hurcát, de Debora gyõzködi, hogy muszáj, mert sok fontos embert meghívott. De Andres megmakacsolta magát, és nem hajlandó készülõdni, kimenni a vendégek közé. Debora könyörög neki, de Andres szerint nincs ok az ünneplésre, hisz az apja sikkasztott, ki kellett rúgni a vállalattól.
Camilo robban be: Andres te még nem vagy kész? Itt várnak a külföldi befektetõk!
Andres: Itt vannak, a házban? Hát erre Andres kénytelen készülõdni.

Viki üdvözli a võjét, persze már kissé spicces, nagyon emelkedett a hangulata. Na meg is érkezik imádata tárgya, a szépfiúja, akinek gátlástalanul a nyakába ugrik, és átkarolja, öleli, csókolja hevesen. Andres, Debora és Camilo elképedve figyelik a bensõséges jelenetet. Andres: Ki az a pasi anyáddal? Debora: Gõzöm sincs, nem ismerem! Andres: De úgy látszik, anyád annál jobban!

Rugeles ház udvarán egy fekete ruhás, sísapkás alak matat valamit. Lola élvezi a laptopot. Adela meg dícséri Danielt, ami Chavelának nem nagyon tetszik, butuska a keresztlányom, mondja. Lola: Adela, ha a keresztanyád most élne, azt mondaná, légy óvatos a Santacruz fiúval! Ne add oda a szíved bárkinek, legkevésbé ennek az elkényeztetett Santacruz fiúnak!
Rugeles dokinak telefonálnak. Pantoja az, aki meg van bízva Lola motorjának eltüntetésével. De mivel Andreséknál nagy a nyüzsgés, ezért aggodalmaskodik az akció sikere miatt. Lola okosítja a barátnõjét Daniellel kapcsolatban.

Beállít Ramon Noriega bõrönddel, dícséri Andrest, amiért máris ilyen nagy bulit rendezett, pedig õt meg kirúgta a vállalattól. Debi megpróbálja menteni a helyzetet, és hívja az apját a konyhába beszélgetni. De az nem akar menni, és gorombáskodik a lányával. Andresnak: Befogadsz engem is, mit szólsz hozzá? Ekkor meglátja Vikit a ficsúrral, és éktelen haragra gerjed: Mit keres itt ez a szajha a szeretõjével?! Viki: Hogy állíthattál ide be? Ramon: Olcsó szajha vagy Viki! Andresssal is üvöltözik: Hogy engedhetted, hogy az anyósod idehozza a szeretõjét a házadba? Andres próbálja csitítani, de Ramon kiabálja, hogy Andres gondoskodjon róla, ha már egyszer kirúgta!
Viki: Idióta! Itt nincs elég hely neked, nekem és Padynak! A ficsúr elõrelép Ramonhoz: Na mi a probléma nagypapa? Erre Ramon nekimegy, és kitör a nagy balhé. Andres próbálja kicipelni a házból az udvarra a dühöngõ Ramont, de az udvaron verekedés tör ki. A Rugeles házban Bajusz leselkedik az ablakon, jön le Diogenes, hogy mi ez a nagy lárma odakinn? A doki kihívatja Bajusszal a rendõrséget a balhé miatt.

A lakókocsiban Adela és Daniel ágyban fekszenek, Adela vigasztalja Danielt, aki napok óta szomorú. Nem tudja kiben bízzon, kinek higgyen? Adela: Bízz bennem, hisz én tudom, hogy te legbelül jó ember vagy! Daniel köszöni a bizalmat. Adela: Szeretlek Daniel, szerelmes vagyok beléd! Ajajaj, rosszkor, de berobban a nagypapa: Adela! Lányom! Mit jelentsen ez?

Santacruz házban: Szofia és Rodrigo érkeznek. Szofia köszöni a nagyszerû estét, Rodrigo is nagyon jól érezte magát. Meg sem kérdeztem, hol találtál munkát Szofia? Erre Szofia inkább megcsókolja a meglepett nyomozót.

Rugeles házban: A doki nem szeretné, hogy ilyenek laknának a nyugodt, tisztességes környéken, mint akik csinálják a ricsajt a szemben lévõ házban. Lehet, hogy veszélyes bûnözõk, és még fegyverük is van! Lola jön le a lépcsõn. De a doki küldi vissza, nehogy belekeveredjenk a kinti cirkuszba.
Rugeles doki át is megy, és közli Andressal, ne fáradjon, mert õ már kihívta a rendõrséget! A doki nézi-nézi Andrest, maga meg mit keres itt? Itt lakom, mondja Andres. Közben Vikit kergeti Ramon, jó nagy sikítozás van. Lola is megjelenik Rugeles doki háta mögött, és farkasszemet néz a szerelmével!
10/10
KLOPCSIK69 2012 okt. 30. - 18:08:45 10/10
(17160/22495)
Látni a kis törpét is hátul, a nagyi kezében :)
10/10
KLOPCSIK69 2012 okt. 30. - 18:07:54 10/10
(17159/22495)
Sziasztok! Dzsanna köszi a választ :) Timi ez a kép még a Punta cana-i családi nyaralásról van.
10/10
1timcsi7009 2012 okt. 30. - 16:54:19 10/10
(17158/22495)
Hola
Én úgy sajnálom az ott élõket, most nagyon rossz lehet nekik ..... biztos félnek emiatt........ de fel vannak rá készülve
Találtam egy képet ez nem tudom mikori
10/10
dzsanna3 2012 okt. 30. - 15:40:13 10/10 Előzmény KLOPCSIK69
(17157/22495)
Pozitív energiát küld mindazoknak, akiket a Sandy hurrikán érintett az Államokban
10/10
KLOPCSIK69 2012 okt. 30. - 11:32:50 10/10
(17156/22495)
Hola a todos :) Milyen aranyos Nicko Gaby-val :) Jencarlos kiírt valamit a twitterre, a hurrikánnal kapcsolatban de pontosan nem értem, hogy mit.