10/10
dandi83 2012 dec. 08. - 14:16:35 10/10
(17755/22495)
és a legfontosabbat el is felejtettem, köszönöm mindenkinek a sok munkát, a tartalmakat, bármit amit hoztok a fórumra!!!!! :) :) :)
10/10
dandi83 2012 dec. 08. - 14:14:53 10/10
(17754/22495)
Hello mindenkinek!

Egy kicsit elmaradtam az utóbbi idõben, de azért próbálgattam olvasni a fórumot! Egy kicsit el vagyok szomorodva azért mert olyan érzésem volt némely hozzászólás után, mintha ellenségeskedés kezdett volna kialakulni itt közöttünk, és ez nekem nem igazán tetszik, és szerintem Jencarlosnak sem tetszene. Nem gondolnám, hogy bárkiben is rossz szándék bujkált amikor betett olyan fotókat, videókat amelyek másoktól származnak. Egyértelmû, hogy a mi kis csapatunk tagjai által készített dolgok állnak hozzánk a legközelebb, ezek a legfontosabbak. Én is hoztam régebben olyan fotókat, amelyek más országbeliektõl származik,és nem reklámozás céljából, hanem azért mert úgy gondoltam hogy sokszor vannak mások is úgy mint én, ha nincs idõm a netet böngészni Jenky utáni hírek miatt, és ha ide feljövök a fórumra akkor naprakész leszek, a legfrissebb videók, fényképek stb. kapcsán.
A másik ami még eszembe jutott ezzel kapcsolatban, hogy Jencarlos is az egységet képviseli, mindenki mindenkiért, mindig egy nagy családról beszél, a guinness rekord kisérlet is jó példa erre.Nem gondolnám hogy a vele kapcsolatos fényképek, videók miatt kellene ellenségeskednünk egymással, még akkor is ha azok nem a mi kis csapatunk egyik tagjától való. Bocsi ha ezzel a gondolatommal bárkit megsértettem volna de úgy gondolom én is egyenrangú tagja vagyok a csapatnak és elmondhatom a véleményem. Természetesen sajnálom hogy Dzsanna mostanában nem jön a fórumra, megértem hogy rosszul eset neki. Neki köszönhetünk szinte a legtöbbet, amit a fórumért, magyarországi fanklubért tett.
Hoztam egy videót a Telemundo-s sztárokkal egy új image, talán már az ünnepekre és az új évre kapcsolatosan. és bocsi nem tõlünk van, célom a tájékoztatás... szép napot mindenkinek
10/10
édesmaya 2012 dec. 08. - 07:59:26 10/10
(17753/22495)
Sziasztok! itt a reggeli, a MCI 33.részének leírása:

Exportex Vállalat. Andres még egy darabig hallózik, de mivel a börtönben leszúrták Pantoja doktort, az már nem tud válaszolni neki. Egy börtönõr felveszi a telefonkagylót, és beleszól, ki van ott? Andres bemutatkozik, és elmondja, hogy Pantoja doktorral beszélt, akit õ nem is ismer. A börtönõr kéri Andres, hogy minden adatára szükség lesz, mert az orvost meggyilkolták.
Andres háza. Deborának Marcelo telefonál: Pantoja doktor halott, és te tartozol nekem kicsikém! Debora hatalmasat hahotázik, Pantoja doktor halott, a doktor halott! Hahahaha! Már csak Lolától kell megszabadulnunk! Vikinek ez nem tetszik annyira, nagyon rosszallóan és rémülten néz a lányára. Debora összepacsizik az anyjával és csókolgatja a mobilját.
Andres a kocsiban visszaemlékezik Pantoja szavaira. Megszólal a mobilja, Debora az: Szia kicsim! Andres: Debora, épp rád gondoltam! Debora bûbájoskodik Andressal, jaj de aranyos vagy, hogy gondolsz rám, vacsorázzunk együtt egy romantikus helyen! Andres: sok megbeszélnivalónk van!
A rendõrségen. Lopez: Corea ambiciózus pasas, fõnök! Már kikiáltotta Lola Volcant bûnösnek! Rodrigo: Egyetértek! Roppant törekvõ és mindenáron érvényesíti az akaratát. De nem engedem, hogy egy igazságtalanság árán kapaszkodjon fel, nem bizony! Lola nem megy vissza a börtönbe! Épp jön be Andres: Mért kerülne Lola ismét börtönbe?
Rugeles ház. Rosa de Francia lopakodik be a doki szobájába. De rosszul jár, mert Etelvina ott van az ajtó mögött, és fülön csípi Rosát: Te nyomorult kis áruló! Áruló! Rosa: Jaj, jaj, jaj!

Rendõrségen: Lola és Camilo együtt érkeznek be Coreához. Camilo: az ügyfelem maga akarja átadni a pénzes táskát, benne 1.934.300.- dollárt. Corea: Én is be tudtam volna hozni a táskát, mert becsületes és komoly rendõr vagyok! Nem bíznak bennem? Lola: Egyáltalán nem! Mivel ön sem bízik bennem de én elviselem! Andres jön be: Lola! Megölelik egymást. Andres: Most már érdemes volt felkelnem, mert láthatlak!
Rugeles ház. Etelvina megfélemlíti Rosát: Mit akartál itt csinálni? Lopni? Mert téged is a börtönbe juttatlak az ördögfattyával együtt! Rosa rettentõen beijed. Etelvina elküldi Rosát összepakolni a szobájából a holmiját, mert átköltözik a doki szobájába. Mert ez jár nekem!

Rendõrségen. Andres nem örül Rugeles doktor halálának, de félti Lolát, hogy Etelvina megvádolta a doktor halála miatt. Lola: Azt hiszem odafenn gyûlölnek engem, mindig valamilyen bajba kerülök. Folyton azt várom, vajon honnan kapok egy újabb pofont? Andres próbálja megnyugtatni, magához ölei: Nyugodj meg, senki sem fog bántani, oké?! Ezért vagyok itt, sosem hagylak magadra! De Lola nem ilyen optimista, kibontakozik Andres karjaiból: Andres hagyjuk ezt, jó?! Igen, én özvegy lettem, de te, még nõs vagy, és gyereked lesz!
Rugeles ház. Rosa pakolja össze Etelvina holmijait, eközben leesik a dvd, amit Etelvina dugott el, Lola ártatlanságának bizonyítékát. Habár Rosa nem sok mindent tudhat a dvd-n levõ felvételrõl, de gyorsan eldugja a ruhájába.
Rendõrségen. Andres: Mire alapozzák a gyanút? Lola: Arra, amit az a bajszos boszorkány mondott?! Rodrigo: A doktor szívrohamban halt meg, mert túladagolta az ajzószert, ez tény! A gyógyszeres dobozon rajta van az ujjlenyomatod Lola! Lola: Persze mester, mert ott volt a holttest mellett, kíváncsiságból megnéztem, mi az, és visszatettem a köpenye zsebébe. Camilo: Ez csak közvetett bizonyíték. A napnál is világosabb, hogy szüksége volt ajzószerre, mert nem mûködött neki! Rodrigo: Rugeles neves kardiológus volt, pontosan tudta, milyen kockázatot vállal, ha beszedi. Az ügyészség szerint, teljességgel lehetetlen, hogy saját akaratából ilyen nagy dózist vett volna be. Ezen kívül sajnos a priuszod sem vet rád túl jó fényt Lola! Camilo: Igen, de jogilag nem vonható össze a két ügy Rodrigo!
Rodrigo: Sajnos a valós élet az, ami többet nyom a latban. Nem segít az sem, hogy Lola sokkal fiatalabb volt a férjénél. Mellesleg ehhez még hozzáadódik Rugeles vagyona és pozíciója. Lola: Csodára van szükség, hogy bebizonyítsam az ártatlanságomat, így van?! Nem vagyok valami szerencsés, igaz? Megint börtönbe kerülök, igaz?!
Egy rendõr jön be: Senora Rugeles, szóltak a hullaházból, hogy kiadják a férje holttestét.
Lola: Elmehetek? Rodrigo: Igen, Lola! Camilo kísérd el. Andres te itt maradsz, van néhány függõben lévõ ügyünk! A legkevésbé most az hiányzik Lolának, hogy együtt lássák a volt barátjával. Úgyhogy legyetek nagyon óvatosak.
Andres háza. Debora rakodik egy táskába, anyját hívja. Csengetnek. Debora mondja Bertának, ha õt keresik, mondja, hogy nincs otthon. De az apja jött meg. Debora elküldené, de Ramon: Nem mész te sehová Debora, beszédem van veled! Viki is közbeszól, hogy nincs joga Ramonnak utasítgatni Deborát. De Ramon csúnyán rendreutasítja Viki: Pofa be te szajha! Debora: Jól van elég, áruld el, hogy mért jöttél, és kész! Ramon: Áruld el, mit csinált Pantoja, hogy meg kellett öletned a börtönben? Mi közöd van Marcelohoz, mért hozzá fordultál? Választ várok!
Rendõrségen: Andres: Arra számítottam legkevésbé, hogy itt találom Lolát. Mert azzal vádolják, hogy megölte az öreget. Rodrigo: Nem tudod kiverni õt a fejedbõl, igaz?!
Andres: Egyszerûen függõ vagyok Lola Volcantól! Rodrigo: Tökéletesen meg tudlak érteni fiam! Tudom, milyen megszállottan szeretni egy nõt. Miért nézel rám így? Én is voltam ilyen helyzetben! Bár hihetetlen, én is voltam fiatal! Min nevetsz? Andres: Semmin se! Szép, hogy fiadnak hívsz! Valószínûleg, mert Marcelo sosem mondta.

Rugeles ház. Adela berohan a Rugeles házba, Lolának kiabál. Etelvina nagyképûsködik vele, hogy ez a ház az övé, és ide nem jöhet be. De Lola épp lejön, és rendre utasítja Etelvinát. Rosszindulatú banya, ez a ház az enyém, és akkor jön ide Adela, amikor csak akar! És hamarosan ideköltöznek Pepével, magából pedig elegem van, takarodjon innen!
Bajuszka sírósan, kissé lejjebb adva a hangot: Nem dobhatsz ki innen! Egész életemben itt éltem! Lola: Rendben van, de meddig kell még elviselnem a rossz bánásmódot?
Soledad is megjött: Csak máig! Etelvina, ez a lányom háza, úgyhogy vedd fontolóra, hogy hogy beszélsz, és hogy bánsz velünk! Mert most mentettelek meg utoljára! Legközelebb, ha keresztbeteszel nekünk vagy a vendégeinknek, páros lábbal rúglak ki a házból! Nem fog érdekelni, hogy nincs hova menned, megértetted?
Andres háza. Ramon: Megkérted Marcelot, hogy tegye el az útból Pantoját, mióta vagytok ti ilyen jóba?! Debora: Ne faggass papa, hagyj békén! Ramon: Nem hagylak békén, amíg meg nem mondod, mi van köztetek! Viki: Ne beszélj ilyen hangon a lányommal! Ramon: Ne avatkozz bele, a lányod már nem gyerek! Beteges nõ lett belõle! Várom a válaszodat Debora! Debora: Válasz akarsz? Oké! Mindent megtettem, hogy Andrest megtartsam. Nem vagyok terhes, de Pantoja meghamisította a terhességi vizsgálatomat. Majd az az idióta elkezdett zsarolni. Ramon: De miért Marcelohoz fordultál, és miért nem hozzám? Debora: Jajj papa, ne nevettess! Hozzád fordultam elõször, de nem akartál segíteni! Ramon: Nem tudtam neked annyi pénzt adni! Debora: Látod, mindig ez a baj veled, vesztes vagy! Egy lúzer, aki folyton Marcelo után koslat! Te meg mama gyenge utánzata vagy Laurának! Ha alkoholista is volt, legalább volt stílusa! Viki felhorkan: Deboraaa! Azt neveltétek belém, hogy Andres a legjobb, ami történhet velem! Egész életünk a Santacruz család körülforog! Igen papa, igen! Az istenekhez fordultam, Marcelohoz! Hogy csodát kérjek tõle, és megmentsem a jövõnket!

Rendõrségen. Rodrigo Andresnak olvas egy jegyzõkönyvet, amiben az áll, hogy Ramiro Pantoja a Los angelesi kórházban dolgozott, ahol Szofia is. Andres: Ahol a nénikém dolgozik, és ahol Rugeles. Rodrigo: Milyen kapcsolatban állt a feleségeddel? Tovább olvassa a jegyzõkönyvet Pantojaról, kiderül szexuális zaklatással vádolták, és belekeveredett egy biztosítási csalásba is. Egy fotót hoznak Pantojaról, Andres megnézi. Nekem ez ismerõs! Mondja és bevillan neki, amikor a terhességi vizsgálaton voltak Deborával, az az orvos volt, aki a vért vette Debitõl. Rodrigo: Na, akkor itt kezdõdött az átverés, mert a jegyzõkönyvben az áll, hogy Pantoja aneszteziológus volt! Andres megdöbbenten néz Rodrigora.
Andres. Ennek nincs értelme! Egy aneszteziológus mért tetteti magát nõgyógyásznak? Mit hazudtak Deborával? Rodrigo: Erkölcstelen gazember volt! Milyen kapcsolata lehetett a nejeddel, miben hazudtak neked? Andres megdöbben: A terhesség, a vizsgálati eredmények! Ez volt a hazugság! Debora nem terhes!

Andres háza. Ramon: Nem kéne sértegetned Debora, az apád vagyok, tiszteletet érdemlek! Debora: Bocsáss meg papa, mostanában elég feszült vagyok! Viki: Nem akarok olyan lenni, mint Laura Palatios Debora! Sosem akartam olyan lenni, mert õ egy szerencsétlen iszákos volt! Igenis, tanult asszony vagyok, és van stílusom, csak hogy tudd! A barátaim mindig úgy tartották, hogy hasonlítok Grace Kellyre! – uggyanmár Viki, ne nevettess! – Ramon fuldoklik a röhögéstõl, Viki erre nekiesik. Debora szétcsap köztük: Elég legyen ebbõl, van úgyis elég problémám Andressal! Nem akarok bíró lenni a nyomorult házasságotokban! Mama, papa, imádlak benneteket, de legközelebb ne kérdezzetek olyant, amit nem akartok hallani!

Rugeles ház. Adela: Tényleg komolyan mondtad, hogy a nagyapával költözzünk ide a házadba? Nagyon szuper lenne, mert már így is 3 havi lakbérrel tartozunk, és a fõbérlõ nagyon ideges! Lola: Ugyan már Adela, ez természetes, van itt elég szoba! És kap egy szobát Pepe is! Csinálja meg a rehabilitációt, te meg én befejezzük a középiskolát! Adela kissé vonakodik a tanulás gondolatától, de Lola nem enged: Annyi az egész, hogy te nem vagy buta, csak lusta! Elárulom neked, hogy rengeteg tervem van a szeretteim számára! Mondjuk, ha nem zárnak börtönbe, és visszaadják azt a pénzes táskát.

Kórházban: Medina doktornál nyitva van a televízió, amiben épp Rugeles dokiról és Loláról beszélnek, meg a pénzzel teli táskáról. Azonnal nyúl a telefonért, és tárcsázza a kapitányságot.

Rendõrség. Rodrigo egy listát tart a kezében, amin az áll, hogy milyen számokat hívott Pantoja a börtönbõl. Andres végignézi, látja, hogy Debora száma rajta van párszor.
Rodrigo: Azt ajánlom, elõbb higgadj le. Aztán hallgasd meg, ne mondj semmit, és végül a saját hazugságainak áldozata lesz. Mindvégig maradj higgadt! Andres figyelsz?
Andres: Felfoghatatlan, hogy mennyi hazugság vesz körbe. Eszébe jut az 50 ezer dollár, amit Debora akart tõle kérni. Gyerekszobára ennyit? Szüksége volt 50 ezer dollárra.
Rodrigo: Akkor már teljesen nyilvánvaló, a nejed zsarolás áldozata lett. Amiben Pantoja volt a zsaroló fél, de holtan végezte!
Rugeles ház. Siratóasszonyok és férfiak hada lepte el a házat, megy az imádkozás. De Lola szerint õt akarják látni, aki a gyilkosa a dokinak, és a víg özvegy! Londoño bíró suttogja az egyik öreg pasinak: Az öreg Rugeles tüzes hangulatban hunyt el, egy mosollyal a száján. De nézd csak meg ezt a lányt! Zabálnivaló kis cukorbaba! Valószínûleg Soledad mindezt hallotta, mert legorombítja a két vén pasast: Egy kevés tisztelet sincs önökben? A ház asszonyáról beszélnek. Adela: Sosem láttam ilyennek Solitát! Lola: Hát én sem! Solita egy csésze teát ad Lolának: Idd meg, ez jót fog tenni. Csengetnek, Rosa ajtót nyit. Riporterek hada nyomul be, és kérdéseket zúdítanak Lolára: Milyen érzés, hogy szeretkezés közben halt meg a férje? Igaz, hogy maga stimuláló szert kevert a férje ételébe? Lola: Nem, nem ez hazugság! Ártatlan vagyok!
Andres háza. Viki tévézik, és imádott színésze van a reklámban, Apollo Ferrer. Viki csókokat dobál neki: Szexi félisten! Esküszöm, ott leszek az elsõ sorban. Aztán Rugeles doktor fiatal özvegyére terelik a szót, élõben fognak közvetíteni, a riporter ígérete szerint. Lola azonban nagyon erélyesen mindenkit elzavar a házból, mindez élõ közvetítésben a tévében!
Apollo Ferrer is nézi a mûsort a menedzserével, és berzenkedik, fel van háborodva, hogy csak 10 másodperc volt az õ reklámja! Pedig 1 percet ígért neki Agasito. És most mit vársz tõlem? Kérdi Agasito. Most Rugeles özvegye a szenzáció!
Rugeles ház. Soledad vigasztalja Lolát, hogy a doki önként vett be annyit a gyógyszerbõl, õ nem hibás. De Lola tudja, rosszul áll a szénája. Kopognak, Rosa de Francia jön be. Hálás Lolának, hogy mindig jó volt hozzá, és el akar menni a háztól, csak Etelvina meg nem tudja! Átadja Lolának az ominózus dvd-t. Lola: Ez micsoda? Rosa: Azt nem tudom, de senorita Etelvina el akarta rejteni, hogy maga sose lássa! Lehet, hogy olyasmi, ami a segítségére lehet!

Andres és Debora egy étteremben. A pincér pezsgõt hoz, Andres kér hozzá két poharat, de Debi figyelmezteti, hogy õ nem ihat. De Andres ragaszkodik a két pohárhoz. Fogják a poharakat teli pezsgõvel. Debora emeli a poharát: A szerelmünkre, a boldogságunkra! Andres elgondolkodva megismétli Debi szavait. Nahát Debora, csak úgy ragyogsz! Két hazugság egy tószt alatt! Igyunk egy harmadik hazugságra is, jó?! A cinizmusodra, a gúnyodra, és a fiunk egészségére! A fiunkra, akit te és Pantoja teremtettetek egy papíron! Koccintsunk Andres Santacruz Noriegára, aki sosem fog megszületni!
Rugeles ház: Etelvina meglátta a dvd-t Lola kezében a monitoron. Elkezd õrjöngeni: Az az enyém, az az enyém ördögfattya! Rosa de Francia aljas áruló vagy, egy tolvaj! Ki vagy rúgva! Rosa: Honnan tudta, hogy nálam van? Soledad: De biztos valami fontos van rajta, ha ilyen kétségbeesetten akarja visszakapni!

Debora az étteremben: Hogy mondhatsz ilyen szörnyûséget? Hogy-hogy a fiunk nem születik meg? Andres: Mert ez a terhesség – hazugság! Amit Pantoja doktorral együtt találtatok ki! Vagy azt mondod, nem is ismered Ramiro Pantoját? Debora: Nem ismerem igazából! Fogalmam sincs, kirõl beszélsz! Andres: Kedvesem, akkor segítek emlékezned. Andres egy fotót mutat Debinek Pantoja doktorról, aki csak eljátszotta az orvost, amikor levette tõled a vért a kórházban. Nemrég felhívott, és elmondta, hazudtatok! Amikor telefonon beszéltünk, megkéselték és meghalt! Sosem tudtam meg, mit akart mondani, de aztán gondolkodóba estem, hogy az egyetlen, ami összekötött minket, az a terhességed. Debora: Kérlek ne, mert ez a sok negatív kérdés hatással van a babára! Andres: Kérdezhetek valamit Debora? Mért kértél tõlem 50 ezer dollárt napokkal ezelõtt? Nem mondod meg? Jól van, akkor majd én elmondom. Ez a pasas, Pantoja megzsarolt téged, és mivel nem fizettél idõben, õ felhívott engem. Nem tudta elmondani, amit szeretett volna, mert meggyilkolták! Légy óvatos Debora, mert a rendõrség tud a kapcsolatotokról és hamarosan a nyomodra akadnak. Ez minden, amit mondani akartam. Andres indulna kifelé, de Debi megállítja: Ne,ne, ne,ne Andres! Mert a cafka és a nyomozó barátja csapdát állítottak nekem, és én vagyok az áldozat, én … Andres: Ezennel végeztünk Debora! Debora hüppög, bõg.
Rugeles ház: Lola a dvd-t beteszi a laptopjába. Etelvina: Semmire sem mész vele! Lola: Á igen, akkor miért akarod, hogy én ne lássam? Látják a monitorin, ahogy Rugeles egymás után kapkodja be a kék pirulákat. Örvendeznek mindannyian, hisz itt a bizonyíték! Etelvina: Az még nem jelent semmit! Lola, Dehogynem, ez bizonyítja az ártatlanságomat! Lola és Soledad összeölelkeznek. Chavela mondja neki, hívd fel Rodrigot, mire vársz lányom?! Lola: Igen, Rosa, hozd ide a telefont, felhívom Rodrigot! Mindenkinek tudnia kell, hogy õ vette be magától a gyógyszert, nem én adtam neki!

Adela volt munkahelye, a bár. Daniel odamegy a fõnökhöz, hogy tud-e valamit Adelaról. De a fõnök végleg elküldte, így semmit sem tud róla. Aztán leül gyorsan az asztalukhoz, mert Veronika megjön. Leon és Camilo is itt vannak, látják a turbékoló gerlepárt. Leon: Mint két kannibál. Veronika feltûnõen smárolja Danielt, direkt is, mert ott van a két volt szeretõje. Camilo: Nyugodj bele Leonsito, Isten hozott a klubban, nem mi vagyunk az esetei, õ jobbra vágyik. Csörög a mobilja Camilonak: Lola?! Igen, Máris indulok! Minden jót haver!

Andres háza: Debora iszonyú feldúltan érkezik haza. Kérdi Vikit, Andres hol van. De Andres már jön is lefelé hevenyészve bedobált ruhákkal a bõröndjében. Azonnal elhagyja a házat, majd küldet valakit a megmaradt holmikért. Elég a hazugságaidból, a fiunk sosem létezett! Andres elmegy. Debora jajgat, tanácstalan, mit tegyen: Jajj, ne, ne, ne,! Jajj, ne! Viki próbálja vigasztalni: Mégis mi történt? Debora azonban képtelen válaszolni.
A rendõrségen: Együtt nézik meg a dvd-t a kapitány, a nyomozók Rodrigo és Corea, Lola és Camilo. Jól látható, hogy ugyanabból a dobozból szedi be a doki a gyógyszereket, amit találtak a köpenyében. Tehát valóban önként szedte be a kék tablettákat, Lola ártatlan! Lola kéri, hogy azt a részt, amikor megfogja a gyógyszeres dobozt, ne vele nézzék meg, mert õ ott meztelen.
A kapitány elismeri, hogy Lola ártatlan, semmi köze nem volt Diogenes Rugeles halálához! Mindenki nagyon örül a jó hírnek, csak Corea vág savanyú képet. De azért feldobja, hogy meg kéne vizsgálni a dvd-t. Rodrigo: Minek Corea? Ismerd elé, hogy vesztettél! Még a kapitány is korholja, hogy ne legyen már olyan makacs, hisz minden világos, a doki saját akaratából vette be a pirulákat. Senora Rugeles, a férje esete véletlen öngyilkosság. Elnézést kérek a kellemetlenségekért, amiben része volt! Kezet fog vele: Minden jót!
Együtt örülnek hárman Rodrigo, Lola és Camilo.

Andres háza. Debora eljátssza a hattyú halálát. Nem kell semmi, az életem romokban hever! Mondja Vikinek. Mindenki rajtam fog nevetni, ha megtudják, hogy hazudtam! Viki: Ugyan már szöszke! Majd egy ideig nem járunk a klubba, amíg elül a vihar! És utána keresünk neked egy megfelelõ udvarlót, egyet se félj! – na már megint a Viki-féle anyai gondoskodás! –
Andres pedig elmehet a pokolba! Azt csinál, amit akar, az õ baja. Debora bõgve: Mért ilyen kegyetlen velem Andres? Én csak boldog akartam lenni végre! – ennyi hazugsággal?! –
Most már jó oka van arra, hogy visszamenjen Lola Volcanhoz! Nagy hisztikével öleli magához az anyját.
Rugeles ház. Soledad Lolának: Isten útjai kifürkészhetetlenek, Éreztem, hogy nem engedi, hogy megint igazságtalanság történjen! Ha itt lenne Chavela, roppant elégedett lenne! Tudod mit? Érzem, hogy Chavela itt van köztünk! – közöttük ül a szelleme – érzem, hogy mindig vigyáz ránk! Lola: Így van Solita, Chavela mindig itt van köztünk! Amíg boldognak nem lát bennünket! Solita: Szegény nõvérkém, akkor még nem nyugodhat egy jó ideig!

Santacruz ház. Andres bõröndökkel érkezik Szofiához. Rodrigo épp Lola helyzetét meséli el. Szofia: Gondjaitok vannak? Andres: Igen elválok Deborától. Szeretném itt meghúzni magam, amíg nem találok egy másik helyet. Szofia: Számíthatsz a segítségemre Andres, ez a te otthonod, tudod jól! De holnap nehéz napom lesz, hát lepihenek! Viszlát fiúk! Rodrigo: Kemény napod volt? Andres: igen! Kemény, nagyon kemény! Debora annak ellenére is hazudik, hogy minden bizonyítékot felsoroltam neki! Bizonyossággal állíthatom, hogy Debora Noriega, és köztem vége mindennek! Rodrigo: Ki fogjuk hallgatni Pantojaval kapcsolatban, ne aggódj! Andres: Ha zsarolta, ahogy feltételezzük, akkor Deborának kapóra jött, hogy meghalt! Lassan már úgy érzem, minden az én hibám! Rodrigo: Tanulni kell a múlt hibáiból, meg kell tanulni éretten kezelni mindent. Ez az, amit tehetsz!

Temetõben. Rugeles doktor temetési szertartása. Az újságírók és a riporterek, mint a hiénák, ellepik a gyászoló gyülekezetet. Lolára zúdítják minden kíváncsiságukat. Az atya nem gyõzi õket elküldeni, tiszteljék a család gyászát! Andres odamegy Lolához. Lola: Andres, nagyon örülök, hogy látlak! Andres: Már csak benned bízhatok! Kár volt idejönnöm, a jelenlétem csak árthat! Chavela most is itt van: Az Isten szerelmére, nem látjátok, hogy az egész sajtó titeket figyel? Andres: Hát akkor megyek is! Szeretlek! Sajnálom!
Lola ráteszi az egy szál fehér rózsát a doki koporsójára és szól egy pár szót neki: Rugeles doktor! Bocsássa meg, hogy sosem szerettem magát! A szívem legmélyén hálás vagyok azért, amit értem és a mamáért tett. Nyugodjon békében, imádkozom önért! Chavela: Akárcsak én! Egy nagy fekete limuzin elhajt a sírok mellett, és jó néhány felvételt csinál Soledadról, és Loláról. Soledad észreveszi, és õrülten elkezd futni, közben kiabál Lolának: El kell mennünk, minél elõbb!
A felvételek egy aranygyûrûs valaki kezébe kerülnek, nézi a fotókat a laptopján. Közben egy hang elmondja, hogy akit lát a fotókon Soledadon kívül, az a lánya Lola, a víg özvegy. Aki a szóbeszéd szerint meggyilkolta öreg férjét a vagyonáért. Ez az átkozott némber még mindig gyönyörû! Deríts ki róla mindent, hogy hova szokott járni, és milyen méretû cipõt hord! Mindent!

Rugeles ház. Soledad elmondja Szofia doktornõnek, hogy egy fekete autótól ijedt meg. Rosa jön be, hogy Lolát már várják a végrendelet felolvasásánál. Szofia: Soledad, az a férfi Fidelio volt? Nem kéne elmondani ezt Rodrigonak is? Soledad: Doktornõ! Nem tudom, hogy ez igaz-e, vagy a saját félelmeim törnek elõ?!

Andres háza. Rodrigo Deborát keresi. Debora pocsékul érzi magát, mondja Viki, hála a maga kis barátjának, Andresnak. Rodrigo: Ezt sajnálattal hallom. Néhány kérdést szeretnék feltenni Ramiro Pantojaval kapcsolatban. Ramon jön be, már messzirõl kiabálja: Egy árva szót se mondj neki lányom! Rodrigo: Senor Noriega! Hát annyi idõ után ismét találkozunk! Ramon: Én nem ismerem magát! És közlöm, hogy nincs ínyemre, hogy a lányomat vádolják, mintha bármiben bûnös volna! Rodrigo: Én csupán kihallgatom! Ügyvéd úr! Itt egyvalaki jártas a vádaskodásban és a zaklatásban, és az maga! Ramon: Ezzel meg mire céloz? Rodrigo: Emlékszik Lola Volcan ügyére?

Exportex Vállalat. Camilo: Ez brutális haver, hullákkal, veszekedéssel, és minden egyébbel! Andres nem lehet, hogy Deborának köze van ehhez? Andres: Én nem hiszem, ez lehetetlen! Camilo: Nézd a dolog jó oldalát, hogy nem ejtetted teherbe Deborát tesó! Szóltál már Lolának? Andres: Nem, nem akarom elhamarkodni, majd ha kész tényekkel tudok elõállni!

Andres háza: Ramon: Már értem, mért ilyen ellenséges a lányommal! Már megbocsásson nyomozó úr, de nem az egyik szeretõje a víg özvegynek?! Rodrigo: Vigyázzon a nyelvére ügyvéd úr! Több tiszteletet követelek Dolores Volcannak! Ramon: Én pedig azt, hogy ne vádaskodjon alaptalanul! Rodrigo: Meggyõzõ bizonyítékom van arra, hogy a lánya és Pantoja doktor ismerték egymást! És hogy tartották a kapcsolatot! De nem vesztegetem az idõmet, legközelebb a lányának már eskü alatt kell vallania! Önnek asszonyom azt tanácsolom, mûködjön együtt, legyen õszinte! Elnézést! Ezzel Rodrigo elmegy.

Rugeles ház: Lola: Befagyasztják? Ez azt jelenti, Rugeles minden vagyonát befagyasztják?
Londoño bíró: A bíróságon követelheti Rugeles doktor minden hátrahagyott vagyonát. A férjét igen súlyos biztosítási csalással vádolták. A bíró határozata, hogy senki sem érhet Diogenes vagyonához, amíg nem születik ítélet. Etelvina: És a pénzes táska? Londoño bíró: Az sem lehet a maguké, a bíróság mind lefoglalta. Lola: Akkor az jelenti, egyelõre nem kapunk egy vasat sem? Londoño bíró: Attól tartok nem, asszonyom! Amit örökölt a férjétõl, csak adósság, pereskedés és sok fejfájás.
doramonika87 2012 dec. 07. - 21:05:55 Előzmény f_nikcsy
(17752/22495)
Ha Nikol még kiegészíti valamivel, akkor köszönjük neki. Így PA eleje is fennt van a fórumon. Nikol nagyon részletesen írod le, ami nagyon jó. Köszönjük.
doramonika87 2012 dec. 07. - 20:46:27 Előzmény édesmaya
(17751/22495)
Igen ez így van...., de a mostani is jó lett.
doramonika87 2012 dec. 07. - 20:44:25
(17750/22495)
..... nagyon jó lett.......
doramonika87 2012 dec. 07. - 20:43:52 Előzmény édesmaya
(17749/22495)
Szia Dzsanna!

Nagyon köszönjük azt sok képet és inforemációt, amiket hozol nekünk. Egy ilyen miatt légy szíves ne menj el. Mindig voltak itt kisebb problémák, de valahogyan mindig megoldottuk. Légy szíves gondoldd át még egyszer.

Mindenkinek jó hétvégét kívánok.
doramonika87 2012 dec. 07. - 20:36:37
(17748/22495)
Rosszul írtam.... azt tudtam, hogy van jelszavunk , csak azt nem, hogy megváltozott.
doramonika87 2012 dec. 07. - 20:35:42 Előzmény 1timcsi7009
(17747/22495)
Ezt én sem tudtam és azt sem, hogy jelszavunk van. Mi történt? Kár, hogy novemberben elmardat a fanclub találkozó, ott mindent meglehetett volna beszélni.
doramonika87 2012 dec. 07. - 20:33:58 Előzmény tina 88
(17746/22495)
Tina nagyon köszönünk mindent, nagyon szépek a tablóid.
doramonika87 2012 dec. 07. - 20:32:46 Előzmény édesmaya
(17745/22495)
Ez is nagyon szép lett, nagyon ügyesek vagytok.
doramonika87 2012 dec. 07. - 20:31:46
(17744/22495)
Tina és Dzsanna nagyon köszönjük a tablót és a képeket, nagyon ó lett. :D
doramonika87 2012 dec. 07. - 20:30:58 Előzmény 1timcsi7009
(17743/22495)
Ez a kép eddig a legjobb. Köszönjük.
doramonika87 2012 dec. 07. - 20:25:57 Előzmény KLOPCSIK69
(17742/22495)
Köszönjük, neked is képet. Nálam esett a hó és az utak is csúsznak.
doramonika87 2012 dec. 07. - 20:24:53 Előzmény édesmaya
(17741/22495)
Ez nagyon aranyos, köszönöjük.
10/10
KLOPCSIK69 2012 dec. 07. - 19:30:20 10/10
(17740/22495)
Tina újabb csodás montázsa (bocsi ha már volt) :
10/10
KLOPCSIK69 2012 dec. 07. - 19:29:28 10/10
(17739/22495)
Jencarlos és Monica a PP forgatásán:
10/10
zso51 2012 dec. 07. - 11:27:02 10/10
(17738/22495)
Fotók Tõletek!
10/10
offtopic
mikildi 2012 dec. 06. - 22:43:43 10/10
(17737/22495)
Sziasztok Lánykák! Remélem Mindenki jó volt? Sok meglepi vár Benneteket reggel, a Télapótól. Köszi a sok munkát, az új híreket, tartalmakat, képeket.
10/10
KLOPCSIK69 2012 dec. 06. - 19:00:24 10/10
(17736/22495)
Sziasztok! Köszönjük Nikol a tartalmakat, és Tinának ezt a gyönyörû képet :) Nagyon szép lett a fanclub új fejléce is. Valakinél esett a hó?? Én épp most jöttem be a hólapátolásból és szinte alig érzem a karom...