Mizsitimi 2012 nov. 04. - 18:58:29
(17215/22495)
Nem rossz, nem rossz, megérne egy ajtócsapkodást (vagy jó sokat is) a drága, de nekem még mindig a MSED elején lévõ frizkója tetszik a legjobban. Én sajnos nem tudom nézni a Szalamandrát napi szinten, mert nincs Rtl II-m, de töltöm, és írom i lemezre. Most itthon voltam, megnéztem egyszerre 6 részt, most járok a 18.-nál, és képzeljétek, csatlakozott a férjem is. Megfertõztem megint Jennel, mint annak idején az Ördögi körrel. Tetszik neki nagyon a film, de azt mondja, Diablo-tól jobb nincs azóta sem!
24.-én dolgozom sajnos, úgyhogy én megint nem lehetek ott veletek :(
Timi voltam
10/10
KLOPCSIK69 2012 nov. 04. - 18:42:53 10/10
(17214/22495)
Szia Ildi. Mivel legutóbb megígértem, hogy ott leszek és szívesen is megyek nekem jó :)
10/10
KLOPCSIK69 2012 nov. 04. - 18:41:34 10/10
(17213/22495)
Nem olyan rossz, bár ez az oldalt felnyírt frizura kicsit fura...
10/10
dzsanna3 2012 nov. 04. - 18:03:40 10/10
(17212/22495)
Sziasztok!

Megjelent JenCarlos elsõ Bruno képe a Pasión Prohibidából!

Így fog kinézni, a kis török! :)
10/10
offtopic
mikildi 2012 nov. 04. - 14:30:10 10/10
(17211/22495)
Supi ez a földgömb, körülöttük forog a világ! LÁNYOK NOVEMBER 24.-n TALI? Benne vagytok? Kérek valami reagálást erre.Utána már csak januárban lesz aktuális.
10/10
1timcsi7009 2012 nov. 04. - 13:05:38 10/10 Előzmény KLOPCSIK69
(17210/22495)
Hola a todos!

Jah sajnos!! :( De remélem hamar el fog menni a November és akkor kezdõdik a karácsonyi készülõdés, amit mindenki nagyon vár !!!
Találtam egy képet szwerintem ötletes :)
10/10
Zsuzsa17 2012 nov. 04. - 06:45:29 10/10
(17209/22495)
Sziasztok!

Jencarlos új külsõvel! :)))))
10/10
édesmaya 2012 nov. 03. - 20:37:33 10/10
(17208/22495)
Szia mindenkinek, szép estét!

Meghoztam az esti mesét, olvassátok a MCI 20. része:

Az étteremben a Rugeles és a Santacruz házaspár együtt ülnek asztalhoz, mivel a doki nagyon invitálta Andresékat. Próbáljunk meg civilizált emberek módjára viselkedni, ha már egymás szomszédjai lettünk.

A kórházban Rodrigo meglátogatta Soledadot. Szofia doktornõ jön be a kórterembe. Csodálkozik, hogy miért van ott Rodrigo, bár már mesélt neki a furcsa kapcsolatáról. Kissé paprikás hangulatban elküldi a nyomozót, mert megsérti a késõi látogatásával a kórházi szabályzatot.

Az étteremben Debora tósztot mond, koccintanak egy csodálatos barátság kezdetére.
Lola és Andres egymásra gondolnak, elmerengenek. Közben Debora simogatja, fogja Andres kezét az asztalon. Aztán húzzák egymás idegeit, Lola magához húzza a doki kezét, megfogja , amit sosem szokott csinálni. Erre Andres sem rest, lehajol az asztalra, és csókolja Debi kezét. Közben mindketten lesik, hogy meddig hagyja a másik a provokálást? Lola most a doki fejét kezdi el simogatni, és várja, hogy Andres robban, és csinál valamit.

Daniel és az apja iszogatnak, Daniel kissé becsípett. Marcelo küldené a hotel szobába, sõt még nõket is akar prezentálni a fiának. De Daniel mondja, nem kell, mert megvannak a saját nõi. Marcelo: Ezt örömmel hallom, mert bevallom, azt hittem, hogy meleg vagy!

Az étteremben a doki és Debi fecsegnek Velencérõl. Debi dicsekszik, hogy nemsokára oda mennek nászútra Andressal. Lolát most aztán elfutja a pulykaméreg, feláll: Na most már elég ebbõl a röhejes színjátékból! A vacsorától hányingert kaptam! És Lola kifut a kijárat felé. Doki: Lolita! Várj! Az asztalnál ülõktõl bocsánatot kér, mert Lolának kissé érzékeny a gyomra, biztos az állapota miatt! Lola dühösen megy kifelé, Chavela várja: Csak a hozzád hasonló buta tyúk nem venné észre, hogy ezt az egész színjátékot a múmia férjed, és Deborita találták ki!
A doki utoléri: Lola, istennõm, hogy érzed magad? Lola: Hogyan? Hát rosszul, pocsékul, szörnyen! Lola visszaküldi a dokit, hogy menjen csak vissza hozzájuk, ha már ennyire invitálta õket.
Andres a számlát kéri a pincértõl. Debora elmerengett azon, amit a doki mondott. Szerelmem, hallottad, mit mondott a vén trottyos? Hogy Lola az állapota miatt van rosszul! Mire célzott? Lehet, hogy Lola teherbe esett ettõl a vén szivartól? Andres: Nem érdekel, hogy mi van azzal a nõvel, meg a vénember férjével! A kocsinál találkozunk!

Santacruz házban Szofia a dadussal beszélget. Bevallja, hogy szerelmes Rodrigo Suarezbe.
Rodrigo otthon egyedül iszogat, közben visszaemlékezik a Szofiával töltött kellemes estére. Eszébe jutnak a szavai, a mondatai. Mért nem vettem észre elõbb? Bocsáss meg Szofia, hülye voltam!

Adela és Daniel mennek fel egy szállodai szobába. Adela örül a doboz csokinak, amit Daniel rakatott be a szobába. Hajnal felé haza kell mennem, nehogy a nagyapám észrevegye, hogy nem aludtam otthon. Megérzi Danielen az ital szagot: Már megint alkoholt ittál? Mért csak akkor hívsz, ha ittál? Daniel: Mert ma igazán jó napom volt! A papával iszogattunk, meg kéne ismerned, jó fej. Andrest viszont utálja, de engem szeret!
Aztán vadul csókolózni, vetkõzni kezdenek.

Andres háza: Debora ecsetelgeti Andresnak, hogy persze, hogy lehet terhes Lola az öregembertõl, mért ne? Bár elég undorító lehet ilyen oszladozó vénséggel lefeküdni!
Andres: Nem érdekel semmi, nem érdekel, hogy lefekszik az öreggel, vagy bárki mással! Nem érdekel! És Andres dühösen kimegy a szobából. Debora: Jajj dehogynem érdekel Andres Santacruz! Légy átkozott Lola Volcán, amióta az utamba kerültél, azóta gyûlöllek!
Andres fel-s alá járkál a szobájában, gyötrõdik: Nem lehet igaz, hogy lefeküdt a vénemberrel, ez nem igaz! Nem, nem! Nem lehet terhes tõle! Nem igaz!

A Rugeles ház elõtt másnap reggel megjelennek Hortenzia, és Margarita nõvérek, egy autóban babakocsit hoztak. Andres épp menne el, és meglátja. A nõvérek észreveszik, és megkérik, hogy segítsen kivenni a babakocsit az autó csomagtartójából. Andres elõször bölcsõnek nevezi a babakocsit. A nõvérek elmondják, hogy Lola Rugelesé, a ház asszonya kisbabájának lesz.
Etelvina az ágyán ülve reggelizik. Kopognak, a szolgáló az. Bejelenti, hogy a két nõvér érkezett, a dokit és nejét keresik, de egyik sincs otthon. Etelvina felkel, és lemegy fogadni õket. A két nõvér alaposan körülnéznek a nappaliban, meglátják a doki néhai feleségének portréját. Ki lehet ez? Etelvina elárulja, hogy Maria Etelvina De los Angeles az õ neve, és a doki néhai felesége, az õ ikertestvére van a festményen. Hortenzia nõvér: Ezek szerint ön a testvére Lolitának! Bajusz: Dehogy! Isten õrizz, hogy így legyen, nem vagyok senkije sem annak az ördögfiókának! És a jelenlétemben ne is említse többé a nevét!

Kórházban: Lola az anyukájánál van látogatóban. Szomorúbbnak látja, mint egyébként. Chavela szerint, azért, mert tudja, mi van vele a doki körül. Chavela: A tegnap este elõre meg volt beszélve és nem volt véletlen csupán. Ekkora városban nem lehetnek ilyen véletlenek! A vénember egyre ravaszabb! Isten tudja, mi lesz a következõ terve!

Andres házában: Debora telefonál: Nem is sikerülhetett volna jobban a tegnap este! Persze Rugeles dokival bájcseveg! Húzza a dokit, hogy tegye valósággá a terhességet Lolának, csináljon neki gyereket! Rugeles elmondja Debinek, hogy Lola egyáltalán nem engedi a közelébe, legkevésbé az ágyába! Debi hitetlenkedve bámul, hogy ez elképesztõ!

A kórházban Lola beszélget Chavelával. Chavela: Az öreg doki lassan behajtja Lolán a tartozását, és ágyba kell vele bújnia! De Lola szerint az öregnek ez már úgysem megy! Chavela: Na és a jól bevált kis kék tablettácskák?! Lola: Na állj le! Ha továbbra is gyötörni akarsz, tûnj el! De ekkor már Jolanda van a háta mögött. A nõvér elmondja Lolának, hogy az édesanyját egy igazi zseni kezeli most már, a pszichiátriai osztály új fõorvosa, aki beszélni akar vele.

Rugeles házban Etelvina kígyót-békát mondott Lolára a két nõvérnek, akik már bánják, hogy elhozták a családi relikviát Lolának. De mit is, mert Bajusz nem érti. Hát babakocsit, mivel a doki elmondta nekik, hogy Lola érdekes állapotban van. Végül kibökik, hogy Lola a doki gyerekét várja. Na erre Bajusz elájul.

A kórházban: Lola gondolkodik, hogy mit akarhat tõle az anyukája orvosa? Be is jön Szofia doktornõ, nagyot néz, hogy Lolát ott találja. Mit keresel te a páciensem szobájában?
Lola: A páciens az anyukám! A doktornõ konstatálja, hogy ezek szerint Lola Rugeles doktor felesége. Lola pedig: Akkor ön az új zseni fõorvos! Szofia: Anyukád esete egyedi és különleges. Mert õ megzavarodott a fájdalomtól és a félelemtõl! Lola a doktornõt szeretné változatlanul a kezelõorvosnak, semmi kifogása nincs ellene. Csak az a kellemetlen, hogy lépten-nyomon Andresra emlékezteti minden, hiába akarja elfelejteni. Lám most épp a nagynénje az anyukája kezelõorvosa! Nekem csak õ maradt a világon, meg a nénikém emléke! Mondja csak, meg fog gyógyulni? Szofia: Anyukád akkor fog meggyógyulni, ha õ így dönt!

Rugeles házban: A nõvérek legyezgetik, élesztgetik Bajuszt: Etelvinita, ébredjen, Etelvinita! Na azért csak feléled Bajusz. Nem, neeeem, az lehetetlen, az ördögfióka nem adhat gyermeket az én … Hortenzia: Az ön ? ….Bajusz: Diogenesznek! Soha, soha! Hortenzia: Folytassa!
Bajusz nagy nehezen kiböki: Õk sohasem alszanak együtt! A nõvérek szörnyûlködõ képet vágnak!

Az Exportex vállalatnál Andres, Daniel, Camilo és Leon dolgoznak. Bár Andresnak az jár az eszében, hogy Lolának tényleg gyereke lesz? Daniel elõadja az ötletet, amit apja mondott, de Andres nem igazán ért hozzá, Camilo meg a joghoz ért, Leon meg informatikus. Kikérik majd egy szakértõ véleményét. Daniel, nézzétek át a részvényeladási ismereteket! Dani! Büszke vagyok rád!

A szállodában reggel. Adela egyedül ébred, Daniel elment dolgozni, de hagyott pár soros rózsaszín levelet neki. Milyen szép a szerelem, mondja Adela, és elveszi a szál rózsát a reggelizõ tálcáról. Aztán halálra rémül, hogy haza kell érnie, mielõtt a nagyapa észreveszi a távollétét. De kopognak az ajtón, és Marcelo jön be. Felajánlja, hogy lehet az apucikája neki. – fuj de undorító ! - Adela küldi, hogy menjen el, mert fel akar öltözni. Apucika, fuj de gusztustalan! Már érti, hogy Lola mért gyûlöli senor Santacruzt.

Az Exportex vállalatnál Andres nem tud koncentrálni a munkára, egyre csak Lola terhessége jár az eszében. Szuggerálja magát, hogy a munkára gondoljon, de nem megy. Behívja a titkárnõt, akit meg akar bízni valamivel, a teljes diszkrécióját kérve.

A kórházban: Szofia: Egy súlyos trauma arra kényszeríti, hogy megtartsa az állapotát az anyukád, mondja Lolának. Lola: Valószínûleg Chavela nénikém halála okozta, mi más?
Szofia: Nem feltétlen. Anyukád agorafóbiában szenvedett. Együtt ki tudjuk találni, mi történt anyukáddal a múltban. Segítened kell, beszélgetnünk kell, hátha együtt rájövünk, mi történt a gyerekkorodban. Lola megy ki a kórházból a motorjához. Andres meg vele szembejön kocsival. Lola: Mi a fenét akarsz tõlem? Andres: Lola, válaszolj nekem! Igaz, hogy gyereket vársz attól a nyomorult vénembertõl? Lola úgy néz Andresra, mint akinek lövése sincs a kérdésrõl. Andres: Gyereket vársz tõle? Vagy sem?
Lola: Igen! Gyereket várok tõle! Nem egyet, de kettõt, nem, hármat! Franc se tudja! Hálát adok istennek, hogy egyik sem a tiéd! Legalább nem lesznek akkora barmok, mint te!
Andres: Azért mondod, hogy idegesíts! Ne menj el! Lola! Lola! De Lola elhajt a motoron.

A lakókocsiban Pepe várja Adelat, aki meg is jön. Próbálja oldani a helyzetet, hazudik a nagyapjának, hogy Lolánál aludt. De nagyapja lehordja, hogy miért hazudik, hisz Lola reggel már kereste telefonon, és õ nem találta a szobájában az unokáját. Azzal a semmirekellõ Santacruzzal voltál, igaz?! Adela: Igen, a barátommal voltam egy luxushotelben!
Pepe: Egy luxushotelben? Árulod magad, mint azok a nõcskék? Adela: nem árulom magam, a barátommal voltam, akit szeretek! Már nagykorú vagyok, azt csinálok a testemmel, amit akarok! Na erre Pepe lekever neki egy nagy pofont.
Pepe elmondja az unokájának, hogy õ volt az egyetlen vigasza, amikor Adela szülei autóbalesetben meghaltak. Jobb lett volna, ha te is meghalsz abban az autóban a fiammal és a menyemmel! Adela: Milyen áldozatot hoztál értem? Világéletemben ebben a lakókocsiban éltem szegénységben! Mit láttam tõled és a részeges haverjaidtól, akik csak a kocsikról és a fociról tudnak beszélgetni?! Igen, lefeküdtem azzal, akinek pénze van! Aki szállodába visz, szép helyekre visz el, minél messzebbre ettõl a szánalmas élettõl!
Szegény Pepe majdnem elsírja magát unokája kemény szavaitól.

Egy bárban beszélget Gilberto és egy úr. Gilberto feláll, és elmenne, de egy lány megállítja és autogramot kér tõle. Andres ott iszogat magában, iszonyúan gyötrik a gondolatok, lehetetlen, hogy Lolának hármas ikrei legyenek! De akkor a vénasszonyok mért hoztak neki babakocsit? Gilberto leül Andres mellé, aki oldalról felismeri a híres embert: Gilberto Santa Rosa? Gilberto: Igen, örvendek! És nyújtja a kezét Andresnak.
Andres: Micsoda megtiszteltetés Mester! Andres Santacruz vagyok!
Gilberto: Andres, örvendek. Ha rád nézek, az az érzésem, hogy õrülten szerelmes vagy!
Andres: Mester, az nem kifejezés! Nem kifejezés! És gõzöm sincs, mit tegyek! Nem tudom, hogy megöljem, vagy elfelejtsem, vagy csak meneküljek! Kíváncsi lennék, hogy Ön mit tenne, aki mindenkinél jobban ismeri az életet, a nõket, tapasztalatokat szerzett! Maga a salsa királya! Muszáj megkérdeznem, maga mit javasolna nekem, mit tenne a helyemben?
Gilberto Santa Rosa: Engem is megõrjített jónéhány csodás szempár, mesés hajtincs, és a selymes bõrük! Mesélj, halljam a történetedet!

A kórházban: Szofia doktornõ Soledadhoz beszél: Soledad, a lányod feláldozta a boldogságát érted. Akkor itt van Rodrigo Suarez, egy fantasztikus férfi, akit nem szalaszthatsz el! Félre kell tenned az önzésedet és a félelmeidet! Segíts, hogy segíteni tudjak! Nézz rám! Cseng a mobilja, Rodrigo az, de nem akar vele beszélni. Rodrigo üzenetet hagy Szofia mobilján: Hívj fel, ha elmúlt a haragod!

Andres házában Debora és barátnõje Veronika beszélgetnek a kertben. Veronika bevallja, hogy teljesen tönkrement, és kétségbe van esve. Férjet keres, akinek legalább 50 millája van a bankban, kortól, kinézettõl függetlenül. Ehhez kéri Debora segítségét.

A bárban Andres: Mester, köszönöm! Megtiszteltetés, hogy öntõl kapok jótanácsot! Odatoppan Camilo, és azonnal el akarja hívni Andrest. De akkor meglátja Gilberto Santa Rosát, és meghatottan nyújt neki kezet, bemutatkozik: Camilo Andrade. Andresnak mondja: Miért nem említetted soha, hogy ismered Gilberto Santa Rosát?
Gilberto Santa Rosa: Csak most ismerkedtünk meg, de olyan, mintha ezer éve ismernénk egymást!
Camilo invitálja Andrest hazamenni, ne igyon többet, mert holnap találkozójuk lesz egy pénzügyi tanácsadóval. Fontos, hogy józan és kipihent legyen!
Nagynehezen elbúcsúzik Gilbertótól, akivel még utoljára rázendítenek a híres dalra: Dos Amigos!
Andres: Nagyszerûen éreztem magam Gilberto mesterrel! El kell felejtenem Lolát! Az állapotos Lolát! A leendõ anyukát!
Camilo: Jézusom Andres, miket hordasz te itt össze?

Rugeles házba Lola hazaérkezik. Meglátja a babakocsit, kérdi Rosától, hogy mi ez? Rosa elárulja, hogy a nõvérek hozták. Minek hozták ide ezt a förmedvényt? Rosa: Ajándék! Magácskának! Lola: nekem?! Etelvina is bejön: Nem! Nem neked, hanem a gyermeknek, akit a méhedben hordasz, annak az átkozott ördögfiókának, aki a bûnöd gyümölcse!
Lola: A gyerekemnek? Mi ez a baromság Bajuszka?! Chavela is megjelenik: A vénember! Õ volt! Bajuszka: A barátnõid, a plébániáról, õk mondták! Vagy tán nem is vagy állapotos? Mondd, hogy nem vagy állapotos!
Rugeles doki jön: Hogy aludt a föld legszebb teremtése? Remélem jól, királynõm!
Lola: Mi a franc ez doki? Doki: Babakocsi, nem? Apropó, mit keres ez a babakocsi az ablaknál? Bajusz: Ajándékba hozták a nõvérek a születendõ gyermekének!
Lola: Most azonnal megmondja Rugeles doktor! Maga volt, aki kitalálta ezt a mesét? Mondja már! Maga volt?!

Andres házában: Debora, Viki és Veronika iszogatnak, koccintanak Veronika gazdag milliomos jövendõbelijére. De Viki is szeretne magának egy gazdag, jóképû férjet. Debora azonban letorkollja az anyját, hogy még a fiatalnak is nehéz ilyent találni, nem hogy az õ korában! Viki nem hagyja magát: Kedvesem, ha te az én koromban így fogsz kinézni, bármit kérhetsz!
Andres részegen érkezik haza, Camilo és Pablo támogatják be. Veronikát üdvözli borízû hangon: Veronika, szia, de rég láttalak! Veronika: Szia szépfiú!
Andres: Ellelkendezi, hogy a bárban személyes jó barátjával találkozott, Gilberto Santa Rosával! Camilo megerõsíti, hogy így volt. Gilberto énekelt egy romantikus balladát, és mi meghatódtunk.
A srácok feltámogatják Andrest a szobájába.

Rugeles házban: A doki: Azonnal megkérdem a vénasszonyoktól, hogy mért találták ki ezt a mesét! Chavela: Hazudik, mint a vízfolyás! Lola a doki kezébe adja a telefont: Hát hívja fel õket! De a doki elhárítja: Hagyjuk õket békén, olyan öregek már, hogy kitalálnak meséket! Lolának viszont elege van mindenbõl, kiabál a dokival! Torkig vagyok a házzal, ezzel a borzalmas vénasszonnyal! De mindenekelõtt elegem van - magából!!! A doki kapkod a bal karjához, mint akinek megint szúr a szíve. Lola elindul a lépcsõ felé. De a doki kiabál neki: Lola, Lola ne menj el, a szívem! Lola: Nem számít, ha megáll a szíve! Hazug vénember! Tudja, mit teszek? Amit már hónapokkal ezelõtt tennem kellett volna! Elhúzok innen!
Doki: Lola, gondolj anyádra! Lola akkor is elrohan. Rosa kezét löki el a doki: Ne érj hozzám!

Andres háza: A hölgyek gyorsan megitták az üveg bort, most Viki – már kissé spiccesen imbolyog – megy a következõért. Veronika megkérdezi a barátnõjét: Debi, az a srác a férjeddel, mennyire van eleresztve? Debora nem tud válaszolni, mert Camilo és Pablo jönnek le a lépcsõn. Camilo: A csomag elaludt! Köszi Pablitó! Pablo: Nincs mit Camilo!
Debora: Camilo, elárulnád Andres mért rúgott be? Camilo: Semmi különös, Gilberto vicceket mesélt, énekelt, és csak úgy elszaladt az idõ!
Debora: Várjunk csak, van itt még valami! Erre elindul felfelé a lépcsõn, Andres szobája felé. Veronika maga mellé ülteti Camilót, és elkezdi vallatni. Camilo bemutatkozik, és mondja, hogy õ oroszlán jegyû, akik a legjobbak az ágyban. Veronika: Hamarabb alszol el, mint a többiek? Camilo: Gyors vagy, azt látom! Szeretem az ilyen nõket!
Debora benyit Andreshoz: Már megint az ablakon nézel ki! Meddig fogsz még kémkedni? Miatta ittál, igaz? Lola Volcan miatt, igaz?!

Rugeles házban: Lola bõszen pakol a bõröndbe. A doki az ajtó elõtt rimánkodik: Lolita, nem mehetsz el istennõm! Az anyukád nagyon beteg, és csak tõlem függ! És én is beteg vagyok! Édesem, szerelmem, ne hagyj el! Chavela: Hogy lehet valaki ilyen tolakodó!? Jobb lenne, ha már feldobná a pacskert! Lola: Anyukámnak meg pár napon belül találunk másik helyet!
Chavela: És a legjobb, hogy végre nem õk lesznek a szomszédjaid!
Andres háza: Debora: Mért nem hívsz szerelmednek? Mért nem csókolsz meg? Én mindig megcsókollak! Csókolj meg az ablakával szemben! De inkább Debi csókolja Andrest. Chavela szomorúan nézi, de Lola észreveszi. Õ is odamegy az ablakhoz. Látja Andrest és Debit vadul csókolózni.
10/10
KLOPCSIK69 2012 nov. 03. - 19:15:38 10/10
(17207/22495)
Szia, én nem... majd msn-en beszélünk. És igen, sajnos hétfõn kezdõdik a suli megint...de legalább 1 héttel kevesebb lesz vissza a novemberbõl :D
10/10
1timcsi7009 2012 nov. 03. - 19:11:10 10/10
(17206/22495)
Jah az lehet, de eenyit jelent ha valakinek kontaklencséje van???
Egyébként nagymamámnál voltunk Pilisszántón és ma jöttünk haza, mert tegnap mentünk. De sajnos hétfõn kezdõdik a rémálom megint ....... :) Mert a téli szünet méég messze van.
Voltatok Hallowenozni?
10/10
1timcsi7009 2012 nov. 03. - 19:08:56 10/10
(17205/22495)
Ezen a képen pl. Nicolas-nak sötét kékes szeme van
10/10
KLOPCSIK69 2012 nov. 03. - 19:05:45 10/10
(17204/22495)
Szia Timi, jó rég óta nem "láttalak" már :) A szemével kapcsolatba csak annyit hogy lehet, hogy Jen szemüveges csak inkább kontaktlencsét hord.
10/10
1timcsi7009 2012 nov. 03. - 19:02:32 10/10
(17203/22495)
Szia Reni
Nem tudom máár én sem... hol zöld hol kék de az utóbbi képekeken inkáb kék.
De ezen a képen viszont zöld, de az biztos hogy bármelyik szemee vaan , nagyon széép. Viszoont a kis Nicolas-nak tényleg sötét kék a szeme.
10/10
1timcsi7009 2012 nov. 03. - 18:55:26 10/10
(17202/22495)
Buenos Noches a todos!
Kicsit eltûntem de láttam nem csak én voltam ezzel így ,kicsit kiüresedett a fórum így az ünnepek alatt .
De köszönjük a videót, a fordításokat, és a képeket Reninek is, aranyosak voltak a gyerekek a Halloween Partin.
A MCI-t pedig ma néztem meg a csütörtöki és a pénteki részt. Nem voltam nagyon oda érte....Mostansáág nem lesznek nagyon jó részek , Debora hazugsága miatt, sajnálom most Lolát és Andrest is. De Camiló továbbra is hozta a formáját :) 2 hét múlva máár jó részek lesznek!!!! De csak egy darabig szokás szerint... :)
További jó hétvégét mindenkinek , a maradék idõben.
10/10
KLOPCSIK69 2012 nov. 03. - 18:45:06 10/10
(17201/22495)
Sziasztok! Hát igen, tényleg érdekes Jen szemének a színe hol zöld, hol kék... Lehet hogy csak azért mert máshogy esik rá a fény de ki tudja, lehet h kontaktlencse. Bár szerintem Jen szeme inkább kékes mert Nickolas szeme is hasonló színû :)
10/10
Zsuzsa17 2012 nov. 03. - 18:04:25 10/10
(17200/22495)
A másik kép a Mun2 vidcam-ja idején készült, 2o10 jan-febr, ban a MSED forgatása után.

Érdemes összehasonlítani a képeken Jencarlos szemének a színét.
Itt én színes kontaktlencsére tippelek. :)))
10/10
Zsuzsa17 2012 nov. 03. - 17:59:21 10/10
(17199/22495)
Sziasztok!

Én is megpróbáltam videóból Jencarlos képet kiszedni: MCI videó 2o1o nov.
10/10
offtopic
mikildi 2012 nov. 02. - 23:01:48 10/10
(17198/22495)
Sziasztok Lányok! Itt a mai ÖRDÖGI KÖR sori tartalma.

168. rész. Mocho és Ronco kissé aggodnak amiatt, hogy Jimmy lebukik, mert akkor a Herceg velük is végez, de belátják, hogy jobban teszik, ha együttmûködnek Angellal. Gracielanak gyakran eszébe jutnak Christian szavai, egyre biztosabb abban, hogy Martinnak köze van öccse halálához és vele is végezne, ha az érdeke úgy kívánná.

Hát Lányok, csak ennyi. Más. Az RTL II- volt Szalamandra, de mivel nekem nincs a szolgáltatómnál, máshol próbálom nézni. Ott nem sikerült. Emailban kaptam instrukciókat az üzemeletetõtõl, de így sem jött össze. Hát így történt.

Egy kép Jenrõl. Jó éjszakát, álmodjatok szépeket. Legyen nyugodt hét végetek.
10/10
Zsuzsa17 2012 nov. 02. - 20:32:52 10/10
(17197/22495)
Sziasztok!
Hogy az Espinelák támogatására továbbra is számíthat Jencarlos

Egy videó : Jencarlos Canela ,egy valódi csillag ragyogásával
Jencarlos Canela el brillo de una verdadera estrella
http://www.youtube.com/watch?v=WnhJ_bHhJJI&feature=youtu.be
10/10
KLOPCSIK69 2012 nov. 02. - 19:14:58 10/10
(17196/22495)
Szia Niki! A Sorozat+ biztos hogy nem, mert ilyenkor nincs Zárt ajtók mögött. Legalábbis legutóbb, és most sem volt, hogy hosszú hétvége van.