10/10
dzsanna3 2012 okt. 25. - 20:20:00 10/10
(17095/22495)
Biztos, hogy van, aki olvassa, csak ösze kell adni az olvasók számát az MCI Szalamandra oldalon, a
facebook oldalunkon és a JenCarlos Canela Hungary közösségi oldalon... eszik a novellát :)
10/10
édesmaya 2012 okt. 25. - 17:43:40 10/10
(17094/22495)
Szívesen, remélem azért van aki elolvassa, mert mindíg hosszúra sikeredik.
10/10
dzsanna3 2012 okt. 25. - 17:03:16 10/10
(17093/22495)
Köszönjük Ágika! Nagy vagy!
10/10
dzsanna3 2012 okt. 25. - 17:02:20 10/10
(17092/22495)
nézhetitek :)
10/10
dzsanna3 2012 okt. 25. - 17:01:58 10/10
(17091/22495)
Biztos forrásból értesültem, hogy ma már nézheti az MCI a megszokott linken :)
10/10
édesmaya 2012 okt. 25. - 17:00:30 10/10
(17090/22495)
Szép napot lányok!

Hoztam egy kis olvasnivalót, a MCI 15.részét:

Andresék új házában: Debora az ágyon fekszik, felvett egy nagyon csábos fehérnemû szettet. Andrest ahogy bejön a szobába, azonnal elkezdi csábítgatni, nyávog neki, hogy Andres szeretkezzen vele. Andres ímmel-ámmal fog neki.

A Rugeles házban: A doki fekszik az ágyán, Etelvina csirkelevest fõzött neki, és etetni akarja. A doki tiltakozik, és kéri, hogy a felesége etesse. Aztán elõhozakodik a kérésével: Holnap menjenek el ketten a bazilikába, és imádkozzanak az õ nevében Szent Annához. Etelvina csodálkozik ezen: Ha mindketten elmegyünk, ki vigyáz rád?
Doki: Egy ápolónõ a kórházból. Repesne a szívem, hogy életem két legfontosabb nõje a gyógyulásomért imádkozik!
Másnap reggel Lola nagyon konszolidált külsõt ölt, tõle szokatlan diszkrét blúzzal és komoly szûkszoknyával. Chavela ugratja, hogy pont úgy néz ki, mint a ház szentfazékja, Bajusz.

Santacruz ház: Az ügyvédekkel együtt az egész család. Folyik Laura végrendeletének felolvasása, miszerint a Palatios kúriát – azaz a Santacruz ház – Szofiára és Andresra hagyja. Valamint a Santacruz család összes vállalkozását. Marcelo azonnal tiltakozik, õ ezt nem olvasta a végrendeletben. De az ügyvéd csitítja, hogy õ kizárólag egy részét olvasta a végrendeletnek, mert a másik részét Laura az ügyvédekre bízta!

Deborának felcsillan a szeme a gazdagság hallatán: Andres mindig is tudtam, hogy van pénzed, de most nagyon gazdag lettél! De Andres építész akar maradni, nem érdekli a vállalat irányítása. Marcelo persze rögtön kapva-kap rajta, nem baj, õ majd továbbra is vezeti a vállalatot. Andres meg akár alapíthat egy sajátot.
Szofia ragaszkodik a végrendelet betartásához, ahhoz, hogy Andres vegye át a vállalat irányítását, hisz az édesanyja ezt akarta. Persze Marcelo hevesen tiltakozik ez ellen, ne szólj bele Szofia, ez nem a te dolgod! Szofia: Dehogy nem!

Bajusz és Lola taxival mennek a bazilikába, Lola unottan rágógumit húzkod-tekerget. Bajusz megdícséri, hogy milyen elegánsan öltözött, mert a dokinak van ízlése, nem úgy, mint Lolának. Chavela Bajusz mellett ül, randa boszorkánynak nevezi. Ti átkozott múmiák! Chavelának gyanús a dolog, hogy a doki, aki állítólag haldoklik, miért kérte, hogy mindenki húzzon el hirtelen otthonról a francba?! Nekem valami itt bûzlik!

A Rugeles házban a doki szerelõket hívott az egész háza bekamerázására, tripla díj fejében, és 5 órájuk van erre.

A Santacruz ház: Szofia Andrestól kérdi, hogy teljesíti-e anyja utolsó kívánságát, vagy cserbenhagyja? Daniel is szeretne részt venni ebben, de õ még fiatal, és késõbb teheti csak meg. Ez nem tetszik neki, és kirohan a kertbe. Andres végül kis gondolkodás után vállalja. Andres utánamegy, és gyõzködi a testvérét, hogy nem õ akarta ezt így, a mamájuk kívánsága. De Daniel nem hisz neki, nem kell az alamizsna, mondja Andresnak.
Rodrigo érkezik a Santacruz házhoz. Andressal szeretne beszélni. Rodrigo megkérdezi tõle, miért viselkedett Lolával irracionálisan? Meghallgatta e Lolát, miért ment hozzá az öreg dokihoz? De Andres nevet ezen, hogy nem volt õ irracionális. Mert Lola az õ állítólagos halála után 2 hónappal hozzáment egy milliomos vénemberhez, nyilvánvalóan csak a pénzéért. Ezen a szinten már egyáltalán nem érdekel, miért ment hozzá!
Rodrigo: Rosszul hazudsz Andres, mert nagyon is érdekel téged! Rodrigo további unszolására, hogy hallgassa meg Lolát, Andres makacsul ragaszkodik hozzá, hogy számára Lola már meghalt. Erre Rodrigo villámgyorsan megbilincseli Andres kezeit, és betuszkolja a rendõr autóba.

A bazilikában: Etelvina elmélyülten mormolja az imát, morzsolgatja a rózsafüzért. Lola már nyilván ráunt az egészre, mert Etelvinát szólongatja. De az se lát-se hall. Erre Lola belekiált a fülébe: Bajusz! Etelvina: Ne kiabálj te ördögfattya, ez egy szent hely! Mit akarsz? Lola: Mit-mit, hát indulni, már másfél órája itt vagyunk! Etelvina: Imádkozz inkább, ahogy Rugeles parancsolta!

A rendõrautóban Andres feljelentéssel fenyegetõzik, rendõri túlkapás miatt. Rodrigo hiába sorolja a Lolával történt szörnyû dolgokat, Andrest nem érdekli. Ekkor Rodrigo mondja, hogy elviszi azokra a helyekre, ahol történtek a szörnyû dolgok Lolával. Andres: Nyomozó, maga totál õrült, nem lepõdnék meg, ha lefeküdt volna magával! Rodrigo erre majdnem nyakon vágja vezetés közben az utasát. Ne beszélj hülyeségeket, mert a késõbbiekben megbánhatod idióta ficsúr! Meglátjuk, mit mondasz a mi kis túránk után!

Elsõ hely, Loláék volt lakókocsija. Rodrigo itt elmondja az elsõ eseményt: Chavela halála után a Volcanok mindenüket elvesztették, nem volt hol aludniuk.
Második hely, a nõi börtön, ahol Lola évekig raboskodott. Szörnyû hely egy ártatlan leány számára, aki csak megvédte magát!
Harmadik hely a kórház, ahol Soledad betegen, némán, mit sem tudva a világról, tengeti napjait. Köszönj legalább neki Andres! Andres: Hogy-s mint senora Soledad? Rodrigo: Nem fog válaszolni, mert nem tud. Ilyen, amióta meghalt a testvére. Az orvosok szerint nincs sok esély a gyógyulásra, pedig marha drága kezelést kap. És Lolának egy árva centje sem volt, hogy fizesse a kezelést! Képzeld el, milyen kétségbeesett lehetett! És mivel nem volt pénze, átszállították egy diliházba, ahol majdnem megölték Soledadot!
Lola azt sem tudta, hol áll a feje, így jónéhányszor elfelejtett megjelenni a kapitányságon, és becsukták! Andres: Nem is tudtam. Rodrigo: Mert nem hallgattad meg! Esélyt sem adtál neki, hogy elmagyarázza, mi történt pontosan! Megvádoltad, elítélted, megsértetted! Meg sem tudta védeni magát! Árulj el valamit, te mire lettél volna képes az édesanyádért?
Leveszi a bilincset: Már szabad vagy, gondolkodj el ezeken a dolgokon! Rodrigo kifelé indul a kórterembõl. Andres: Rodrigo, várjon!
Soledadnak könnycseppek gurulnak le az arcán.

Andres Rodrigonak: Mért csinálta ezt? Rodrigo: Loláért. Olyan, mintha a gyermekem lenne. És… tudd, hogy te is … fontos vagy számomra! Mert te forrófejû, lobbanékony, de .… jóérzésû srác. Lola megérdemli, hogy tudomást szerezz az okokról, amiért hozzáment az öreghez. Andres: Szenvedett, amikor megtudta, hogy meghaltam? Rodrigo: Teljesen összetört. Lola ha tudna sírni, árvizet okozott volna!

Rugeles házban végeztek a kamerák szerelésével. Kérdezik, hogy kintre, az udvarra nem akart volna a doki, de nem, mert idebenn folyik az élet!

A bárban Daniel kora reggel dupla tequilát rendel. Adela érdeklõdik, miért iszik ilyen korán, talán valami baj van? Az alkohol inkább kihozza a negatív érzéseket, a szomorúságot. Ne hagyd, hogy a rossz érzések eluralkodjanak rajtad!

Rugeles ház elõtt kinn áll a doki, elmentek a szerelõk. Épp megjönnek Loláék, erre a doki a szívéhez kapkod. Etelvina kiabál, hogy miért van kinn, hol az ápolónõ? Doki: Etelvina, ne kiabálj, felrobban a hallókészülékem! Lola: Jól van Diogenesz? Doki majd elalél Lolától: Itt vagy Lolita? Képzeld ki kellett rúgnom az ápolónõt, egy barbár volt, meg sem tudott etetni! A doki legelteti Lolán a szemét, és dicséri milyen jól áll neki a ruha, amit õ vett. Betámogatja az öreget Lola a házba.

Camilo lakásának ajtaján erõsen dörömbölnek, Andres jött. Camilo adj tanácsot, mit csináljak, hisz annyira szánalmas vagyok, hogy meg sem hallgattam Lolát, hogy miért ment hozzá az öreg dokihoz! Hát azért, hogy megmentse az anyját Camilo! Egy barom vagyok! Megkeresem és bocsánatot kérek tõle! Elválok Deborától, Lolának adok pénzt, hogy elváljon a dokitól, az anyjának meg a legjobb kezelést kell kapnia! Igen, ezt kell tennem! Elválik attól a rozoga vénember Rugelestõl! Ezt kell tennem! Köszi a tanácsot! – Camilo egy szót sem szólt – Camilo csak pislog, most mi volt ez a kirohanás?

A Rugeles házban Lola vetkõzik a szobájában, a doki erõsen nyeldekelve figyeli a kamerán. Lola fel s alá járkál, keféli a haját. Az ablak alatt Andres jelenik mg, próbál Lolának szólni, de csak halkan kiabál. Egy kavicsot dob az ablakára. Lola meghallja, felhúzza az ablakot. Mit keresel te itt? Andres: Gyere le Lola, beszélni akarok veled! A doki nem tudja mit történt, miért megy ki Lola a szobájából? A doki dühöng, hogy kint nincs kamera.

Rodrigo Szofiával randizik egy étteremben. Rodrigo sajnálja, hogy Szofiának vissza kell utazni, mert most nagy szüksége lenne rá. De Szofia megnyugtatja, hogy nem fog elmenni, illetve itt fog lakni eztán Los Angelesben.

Adelat Daniel hazaviszi a kocsiján. Csodálkozik, hogy milyen „cipõs dobozban” lakik Adela. De Adela ezt nem szégyelli, és Danielt elzavarja, amiért ilyent mond. El akar tõle búcsúzni, de Daniel megcsókolja kissé erõszakosan, és felszólítja, hogy vegye le a ruháját, amíg õ felhúzza az autó tetejét. Adela: Mi a fenét képzelsz, mi vagyok én? Aki az elsõ kocsiban odaadja magát? Szegény vagyok, de tisztességes! És kiszáll az autóból. Legközelebb kérd szépen, amit akarsz! Daniel: Lehet hogy Kicsikém nem lesz legközelebb!

A Santacruz házban Debora Laura szobájában az ékszeres dobozkában matat. Felvesz egy gyûrût, hogy az milyen gyönyörû. Erre jön be Marcelo: Rajtad jobban áll, mint Laurán! És magához vonja, öleli, csókolná Debit, de az elhárítja. Debora: Megõrültél? Még meglát valaki! Marcelo: Na és, talán elárulnád a mi kis kalandunkat Andresnak? Ismerve az idióta fiamat, gondolkodás nélkül elválna tõled! Debora: Mit akarsz tõlem? Marcelo: Mindent! Továbbra is sort kerítünk a kis légyottokra, és beszámolsz a fiam minden lépésérõl!
Debora: Ha elfecseged a mi kalandunkat Andresnak, elveszted azt a kis befolyásodat is, ami most van. Andresnak nagyobb hatalma van most már a cégben, mint neked. Drágám, ne játszd a vicsorgó farkast, mert nem félek tõled! Fogatlan kis farkas! Ezzel Debora otthagyja, kisétál a szobából, de elmegy a dada elõtt, aki rácsodálkozik. Marcelo kiáltását is hallja: Debora!

A Rugeles háznál Lola lement Andreshez. Miért jöttél Andres? Andres: Mert szégyellem, hogy nem hallgattalak meg, és hogy irdatlan nagy barom voltam, nem kellett volna megnõsülnöm! Könyörögni jöttem és megkérni téged, hogy bocsáss meg! Kérlek! Megbocsátasz? Lola el van képedve. Andres: Hallod mit mondok drágám? Lola: Igen-igen, Hallottam! Ez minden? Andres: Nem! Megbocsátok neked! Belátom, hogy tévedtem, már világos, hogy mért mentél férjhez a vénemberhez.
Lola: Állj, várj csak Andres! Hogy érted, hogy megbocsátasz nekem? Miért éppen neked kell megbocsátanod nekem? Andres: Akkor másképp magyarázom. Most már megértem miért mentél feleségül senor Rugeleshez 2 hónappal a halálhírem után. Most, hogy mindent tisztáztunk, akkor mi ketten most már … Nem könnyíted meg a dolgomat!
Lola: Ne is álmodj ilyenekrõl! Menj el Andres! Mit akarsz még?! Köztünk nincs már semmi, menj el! Menj a feleségedhez, és hagyj békén egyszer s mindenkorra!
Andres: Nem, soha nem hagylak békén, mi ketten összetartozunk Lola! Öleli –csókolja Lolát, aki hagyja egy pillanatig, vagy kettõig, de aztán ellöki magától Andrest. Hagyj! Soha többé nem csókolhatsz meg te nyomorult!
Diogenesz megy lefelé a lépcsõn de Etelvina megállítja: Hova mégy, amikor ágyban kellene lenned, mert az orvos szerint haldokolsz?

Andres: Mért nem tudsz civilizált ember módjára viselkedni Lola?
Lola: Percenként változtatod a véleményed, te éretlen gyáva alak! Te elkényeztetett kisfiú!
Andres: Lola, ne beszélj velem így!
Lola: Éretlen, infantilis, papa pici fia! Te rohantál elvenni Debora Noriegát! Most meg visszacsinálnád? Te megõrültél! Andres: Igen, én megõrültem! Megõrülök érted! Hozzá mégy egy vénemberhez, mit gondolsz, hogy fogadom én ezt?
Lola: Ne hívd többé vénembernek, mert õ nagyon jó ember! Andres: Egy vén csotrogány, egy múmia, az öregapád is lehetne! Õ legalább pontosan tudja, hogy mit akar, csak engem!

Andres: De nálam jobbat nem szeret! Lola, én beleégtem a szívedbe, mint ez a tetoválás! Ne küzdj többet ellenem! Mindketten tudjuk, hogy ez a szerelem összeköt bennünket örökre! Ha nem vagyunk együtt, sosem leszünk boldogok! Mi Corazón insisteee!!!!

Ramon és Viki az ágyban. Viki álomittasan motyogja: Papi adj egy csókot! Ramón arra fordul, de Vikinek szörnyû italszaga van, undorító! Inkább aludj Viki, hogy kijózanodj!

A Rugeles házban: Diogenesz jön le a lépcsõ, összetalálkozik Etelvinával. Az rémülten kérdi, hogy mer lejönni, amikor haldokol? A doki kissé rájátszik, fogja a szívét, sziszeg, Bajusz belekarol, és felkíséri.

Andres: Tisztázzuk végre ezt a helyzetet! Anyád miatt van? Majd én gondoskodom róla, a pénz nem számít! Lola: Nem a pénz miatt van Andres! Ez az úr, aki bent van, nagyon beteg, tõlem függ, hogy a hátralévõ élete egy kis boldogságban teljen. Te meg menj Deborához, bár én ki nem állhatom, pedig õ tényleg szeret téged! Tedd boldoggá! Ideje felnõni, és beletörõdni ebbe! Menj haza a nejedhez, én meg ápolom a férjemet. Tegyünk pontot az ügy végére! Légy boldog Andres Santacruz, minden jót kívánok!
Andres: Nem törõdöm bele Lola, nem hagyom annyiban!

Lola bemegy a házba, Bajusz épp korholja a dokit, hogy vigyáznia kell magára. Lolának mondja: Hol voltál ördögfattya, és kivel?
Doki: Csak én tehetek fel kérdéseket a feleségemnek! Hol voltál és kivel?
Lola: A kertben voltam Andres Santacruzzal! Doki: És ezt csak így mondod?
Lola: Nem tudom másképp mondani! Kimentem hozzá megkérdezni, hogy miért keres!
A doki közben markolgatja a karját, mint akinek valami baja van vele.
Bajusz: Szégyentelen, erkölcstelen! Lola a dokinak: Ha beszélni akar velem, mondja meg a Bajuszkának, hogy ne avatkozzon bele! Doki: Etelvina, menj a szobádba!
Etelvina: Jól van. Felmegyek, de ha ez az ördögfióka megöl, a lelkedet örökké kísérteni fogja a gyilkosod! Doki: Tényleg ezt akarod Lola, hogy meghaljak? Lola: Neeem doki, dehogy! Doki: Miért találkozol titokban a hátam mögött Andres Santacruzzal?
Lola: Jajj doki, ha titokban akarnék vele találkozni, nem az ajtó elõtt tenném! Andressal mindent tisztáztunk! Doki: Mit kellett még tisztázni? Lola: A múltkor csak veszekedtünk. De most felfogta végre, hogy köztünk nem lesz soha többé semmi! Doktor úr, nyugodjon meg, a szavamat adtam, hogy maga mellett maradok, amíg nem … amíg nem… - Lola nem találja a megfelelõ szavakat. – Amíg csak kell, és be is tartom a szavam! Ma este elbúcsúztam Andrestõl, méghozzá örökre! A doki félre fordulva valósággal némán röhög.

Egy kamionról leszáll a két graffitis srác Los Angelesben. Az a szándékuk, hogy megkeresik Andrest, a milliomos nagybácsit!

A Noriega házban Viktória beöltözött egy csini teniszcuccba. Fecseg Ramonnak, hogy õ vigyáz az alakjára, egészséges életet él. Nagyon fel van dobva. Kissé ugra-bugrálva megy a kijárat felé, elköszön Ramontól. De az visszatartja: Viki! Nem hagytál itt valamit? Viki: Valamit? Nem hinném! Ramon: Viki! A teniszütõk! Jaaa, igen, azok! Így Viki, és visszafut érte.
A Santacruz ház: Andres fut le reggel a lépcsõn, üdvözli a többieket. Az öccsének mondja: Mi ez a maskara Üzletembernek öltöztél? Én meg bemegyek a céghez, megbeszélésem van a részvényesekkel. Marcelo: Ugye most csak tréfálsz? Andres: Hogy semmiképp se érjen meglepetés, az elsõ dolgom lesz, hogy vizsgálatot indítok. Ejnye, nem bízol bennem Andrés? A saját apádban? Andres: Nem papa, csak azt a logikus eljárást követem, amit az igazgató váltásnál szoktak. Ez tetszik vagy sem papa, belsõ vizsgálat lesz. És Danielre ugyancsak igényt tartok! De Daniel nem akar benne részt venni, gúnyos megjegyzéseket tesz Andresra. Andres elindul Szofiával, de Debora visszahívja Andrest, és ujjával mutogatja az arcát. Andres puszit ad rá.
Ahogy Andres elfordul, Marcelo elkapja Debora kezét: Debora, segítened kell! De Szofia még pont meghallja, és meglátja a mozdulatot és a mondatot.

A Noriega ház: Viki épp pásztorórát tart a teniszedzõjével. A pasi arról panaszkodik Vikinek, hogy itt rettegnie kell, míg a bérelt lakásban mennyivel jobb lenne! Viki megígéri a srácnak, hogy mivel most a lánya férjhez ment egy milliomoshoz, nem tudja bérelni neki a lakást, hanem – megveszi neki!

A kórházba megy Lola az anyukájához. De Rugeles doki utánamegy, és ordibál vele:

Megtiltom neked, hogy még egyszer elhagyd a házam az engedélyem nélkül!
Lola: Nem vagyok a rabszolgája, nem engedem, hogy így beszéljen velem! Maga nekem nem tilthat meg semmit! Lola és a doki jól kiordibálják egymással magukat, de a doki ragaszkodik hozzá, hogy Lola nem hagyhatja el a házat az engedélye nélkül. Valamint ilyen szellõs göncökben se járjon Lola, ne feledje el, hogy a kórház igazgatójának a felesége!
Lola: Maga mellett maradok, ameddig csak kell, de nem vagyok a rabszolgája, nem korlátozhatja a szabadságomat, és annyiszor jövök be a mamához, ahányszor csak kedvem tartja! És úgy fogok öltözködni, ahogy én akarok! A doki megragadja Lolát, megrázza, és a maga igazát ordibálja. Erre Soledad rángógörcsöt kap, nagy lesz a riadalom a kórházban.

A Cégnél Andres körbejárt. Marcelo érdeklõdik, hogy ugye mindenhova bedugta az orrát? Naprakész lesz minden hamarosan, mondja Andres. Nincs rejtegetnivalónk, mondja Marcelo. Jogodban áll ellenõrizni mindent, akárcsak neked, sógornõm! Feltételezem nem értetek semmit úgysem! A te területed Andres az építészet, a mûvészet, a bohémkodás, mint egy bohóc a cirkuszban, aki próbálja megfejteni a számokat! Andres: ez a bohóc még nálad is jobban ért a pénzügyekhez papa!
Marcelo: Az elméleti vállalkozás egészen más, mint a gyakorlati. Uraim, könnyítsék meg a fiam munkáját, aminek semmi értelme! És barátságosan megveregeti Andres karját, mint egy hülyegyereknek. Andres: Kérem, foglaljanak helyet, nehéz és hosszú nap áll elõttünk.

A kórházban ellátták Soledadot. Lola kérdi Rugeles dokitól, hogy meglátogathatja-e az anyját. De a doki nem engedi. És biztosítja Lolát arról, hogy ha õ nem lett volna helyben, az anyukája rosszabbul is járhatott volna – (na persze, a doki ordítozása miatt lett Solita rángógörcse, az biztos!) Doki: Gondoskodtam róla, mert nálam nincs jobb szakember a városban – meg szerényebb se! -
Lola: Nem akarok veszekedni, de ön is értsen meg engem! Tiltással nem ér el semmit! Ha meg akartam volna csalni, már rég megtettem volna! Elfogadhatnám Andres segítségét, akinek mellesleg sokkal több pénze van, mint önnek. De nem fogadtam el, mert saját akaratomból döntöttem úgy, hogy magával maradok! Doki: Ne ellenkezz istennõm! Csak a legjobbat akarom neked és a mamádnak! Légy jó kislány és kérlek hagyd, hogy aggódjak érted!

Andresnak Debora telefonál. A Beverly Hillsen talált egy palotát, ezért telefonál, de Andres elhárítja, mert egy fontos tárgyalásra megy.
Lola Adelánál van, aki figyelmezteti Lolát, hogy a doki kérheti tõle, hogy feküdjön le vele, és akkor mit fog csinálni? De Lola bizonygatja, hogy a doki úriember, és sosem kér tõle ilyet, mert megígérte. Meg aztán kétlem, hogy menne neki, hisz bóóórzasztóan öreg! Õ megérdemli azt a tiszteletet, amit Andres sohasem! Megígértem neki, hogy mellette maradok egész életében! És én sosem szegem meg a szavam!

A két graffitits srác megérkeznek Andresék háza elé. Andres épp hazaér az autójával. Öleli a barátait, nagyon örül nekik: Hogy kerültetek ti ide? Épp jókor jöttetek, megtennétek nekem egy szívességet? A srácok: Naná!

A Santacruz házban Szofia a dadussal beszélget. Dadus? Hogy telt az elsõ napja Andresnak, nem volt valami afférja az apjával? Marcelo? Hát nem könnyíti meg Andres életét! De történt egy s más! Dadus: Mire célzol lányom? Szofia: Annyi az egész, hogy ma reggel különös helyzetben találtam Marcelót Deborával. A megérzésem azt súgja, hogy van köztük valami furcsa kapcsolat. Dadus: Én meg láttam Deborát kijönni a kis Laurám szobájából, és utána követte Marcelo. Szofia: Itt bizony bûzlik valami! És ha õk ketten titkolnak valamit, azt ki kell derítenünk!
Debora telefonál Vikinek már vagy ötszázadszor, de az nem veszi fel. Debora üzenetet nagy a mobilján, hogy házat akar venni, segítsen neki, mert õ már nem bírja itt.
Szofia Deborának: Miért ilyen égetõen sürgõs elköltözni a házból? Talán titkolsz valamit? Vagy valakit?

Viki a teniszedzõvel a nászágyukon szeretkeznek. A csillagokig repítelek, ha megveszed nekem azt a lakást! Mondja a pasi Vikinek. De vége a csodás élményeknek, mert megjelenik Ramon, pisztollyal a kezében! Viki: Ramon! Ramon! Tedd le azt a fegyvert, mlég meglõsz valakit! Ramon: De meg ám, de nem tudom kit, elõbb a szeretõdet, vagy tégedet?!

A graffitis srácok munkálkodnak egy ház oldalán Andres feje felbukkan a ház sarkánál egy pillanatra. Jön Lola motorral. Hé, mit csináltok ti itt? Hé, megállni! A srácok elsipircelnek villámgyorsan. Mi Corazón Insisteeee! Akkor látja Lola mi van a házuk kerítésnek oldalán: Szeretem Lola Volcant! Lola ámul rajta, és a szalamandrán! Te amoooóó!
10/10
dandi83 2012 okt. 25. - 16:45:39 10/10
(17089/22495)
sziasztok!
ma kivételes szerencse ért minket ma mûködik az oldal, ahol lehet nézni élõben az MCI-t! juhíííí
10/10
dzsanna3 2012 okt. 25. - 14:41:39 10/10
(17088/22495)
Szia Zsuzsa - lehetetlenség, úgy ahogy van!

Annak ellenére, hogy a Telemundo játszadozik a sztárjaival, kizártnak tartom, hogy egy 8 hónapos baba és egy 4 éves kislány mellõl Mexikóba vitetné az édesanyját forgatni, mondjuk 8-10 hónapra! Ezt te sem hiszed, miután az édesapja meg Miamiban marad szintén forgatni!

A gyakorlat ugye az, hogy amikor forgatják novellákat, gyakorlatilag 20 órákat töltenek a stúdióban - ez számomra úgy ahogy van, egyenlõ lenne az embertelenséggel.
10/10
Zsuzsa17 2012 okt. 25. - 07:06:15 10/10
(17087/22495)
Bocsánat !!! Ez számomra nem örömhír, egy nagy :(((((((((( jelet akartam tenni
10/10
Zsuzsa17 2012 okt. 25. - 07:04:00 10/10
(17086/22495)
Sziasztok!

Nekem nagyon úgy tûnik, hogy a Telemundo még a Premios tu Mundo gála megrendezése elõtt, Gaby Espinót és Rafael Amayát tervezte fõszereplõ párosnak az "El senor de la Cielos" hamarosan induló sorozatba. :)

http://www.telenovelas.in/2012/06/rafael-amaya-esta-listo-para-ser-el.html

"A finales de este año, Telemundo comenzará a transmitir El Señor de los Cielos, una serie basada en la vida del poderoso narcotraficante mexicano Amado Carrillo Fuentes, en la que Amaya llevará el papel principal."
10/10
dzsanna3 2012 okt. 25. - 00:59:57 10/10
(17085/22495)
ROSSZ HÍREM VAN!!! VESZTETTÜNK!!! Ezt a tehetségtelen libát választották. esküszöm, nincs kedvem megnézni a novellát.

AY, NO!!!! Dios mío, QUÉ INJUSTO @TELEMUNDO !!! Los odio!!!
Voy a apoyar a Jencarlos, y solo por él voy a ver esta ultima novela por su cadena!
BOcsi, ezt itt én írtam a csillagok fölött a Telemundonak

A Espino le da pesar no complacer a sus fans que que
rían verlos en otra novela.

http://www.tvynovelas.com/noticias/us/516905/jencarlos-hara-pareja-con-monica-spear/
Jencarlos hará pareja con Mónica Spear

¡Gaby lo apoya, aunque esperaba ser ella la protagonista!

Octubre 24, 2012. Aunque ya se aclaró que Gaby Espino no ha presionado a Telemundo para protagonizar una telenovela junto a su pareja, Jencarlos Canela, la actriz venezolana estaría decepcionada por la decisión de la cadena de realizar su próximo novela, Pasión Prohibida, con el cubano-americano junto a una compatriota, la ex reina de belleza Mónica Spear.

Y es que afirman que Gaby tenía esperanzas de que en la última novela que le queda por hacer a Canela en su contrato con Telemundo, se reencontraran como pareja frente a la pantalla, como lo han pedido los llamados Espinela (fans de Espino y Canela) para revalidar el éxito que tuvieron en Más Sabe el Diablo, historia en la que los actores se enamoraron.

Sin embargo, la propia Espino recalcó que no hay razón para insistir en tener a Jencarlos como pareja en la pantalla, cuando "ya está a mi lado en la casa". De hecho, se rumoró que la artista había tratado de evitar que éste protagonizara La Patrona, junto a Aracely Arámbula, aunque luego se aclaró que fueron otros los motivos para que no fuera su galán en la historia.

Mientras tanto, fuentes cercanas a la cadena hispana indicaron que fue una gran sorpresa que Spear resultara elegida para el papel protagónico, pues su anterior melodrama, Flor Salvaje, no tuvo el éxito esperado.

De hecho, ya se ha comenzado a especular sobre el carácter volátil de la venezolana, que en dicha producción, supuestamente, dio muchos dolores de cabeza. Asimismo, cuestionan el hecho de que, a pesar de que Mónica fue reina de belleza, no es tan guapa como Gaby, quien, indudablemente, hace una gran pareja con el atractivo padre de su hija.

A pesar de esto, allegados a Espino insisten en que ella está conforme y apoya cien por ciento a Jencarlos para que dicha telenovela sea un éxito más en la carrera del actor y cantante.
10/10
dzsanna3 2012 okt. 24. - 21:58:49 10/10
(17084/22495)
Nem láttam a sorit, valakinek az anyja lesz - és gonosz
10/10
édesmaya 2012 okt. 24. - 21:45:51 10/10
(17083/22495)
Ildickóm neked sincs RTL II.õd? Sajnállak benneteket, hogy ennyi herce-hurca van körülötte, ill. hogy nem tudjátok nézni a MCI-t. És a Bûnös szerelmet -Pecados Ajenos - azt nézitek a régi RTL klubon d.ut, 3-kor?
10/10
édesmaya 2012 okt. 24. - 21:42:54 10/10
(17082/22495)
Olyan csúf ez a Rebecca Jones, ki õ -mi õ?
10/10
édesmaya 2012 okt. 24. - 21:42:13 10/10
(17081/22495)
Ó de isteni a hír, Dzsanna! Ennél szebb már nem is lehetne!
10/10
édesmaya 2012 okt. 24. - 21:40:52 10/10
(17080/22495)
Hahó Ildickóm én itt vagyok a háttérben, egész délelõtt csináltam 12-ig a MCI-t, aztán fõzés, posta, bolt, jöttek a sorik 3-6-ig. Aztán AVON csomagolás. Sokszor felnézegettem a netre.
10/10
offtopic
mikildi 2012 okt. 24. - 21:31:19 10/10
(17079/22495)
Sziasztok Lányok. Itt a mai ÖK sori tartalma.

161. rész. Angel boldog, mert Manuela bevallotta neki, hogy mindvégig szerette. Perla rávezeti Topot arra, hogy Lola csak a pénzét akarja, ráadásul az apjával is kikezdett, és amikor a fiú errõl megbizonyosodik, szakít vele. Gracielát a rendõrök keresik fel és közlik vele, hogy fia öngyilkos lett. Graciela bemegy Martin cégéhez és magyarázatot követel tõle.

Ágica köszi az újabb sori tartalmát.
Lányok ma hol vagytok?
10/10
dzsanna3 2012 okt. 24. - 21:04:44 10/10
(17078/22495)
Osvaldo még nem erõsítette meg az elõbbi hírt, miszerint ez már ESPINELA-NOVELLA...
Pedig már csak ez hiányzik ahhoz, hogy ez a szereposztás legyen az igazi!

Kezdem behûteni a pezsgõt! :):):)
10/10
dzsanna3 2012 okt. 24. - 21:01:13 10/10
(17077/22495)
Rebecca Jones vivirá una Pasión Prohíbida
Por: Redacción Enelshow.com mié 24 de octubre de 2012

Pese a que Rebecca Jones, ya estaba confirmada para integrarse a la próxima telenovela de Rosy Ocampo, La Sustituta, la cadena Telemundo interr
umpió sus planes, así lo reveló Flor Rubio durante su espacio en Grupo Fórmula.

De la voz de la conductora de radio, nos enteramos que la actriz de 55 años de edad se encuentra empacando maletas ya que el próximo 29 de octubre se va de México para Miami con motivo a su participación en la telenovela de la cadena Telemundo, Pasión Prohibida.

Cabe señalar que el trabajo de la actriz en el melodrama no le costará el veto en Televisa ya que ésta le dio permiso a la veterana con la condición de que al concluir el proyecto regresara.

Será el 12 de noviembre cuando Pasión Prohibida arranque grabaciones. En esta historia, Jones dará vida a una mujer egoísta y vanidosa llamada Flavia.

En el proyecto la ex esposa de Alejandro Camacho compartirá créditos con Gaby Espino, Jean Carlos Canela, Gabriel Porras y Katy Barberi.

http://www.enelshow.com/television/2012/10/24/rebecca-jones-vivira-una-pasion-prohibida
levyrronifan 2012 okt. 24. - 19:39:11
(17076/22495)
meg mindig tobb helyen is talalhato a sori csak keresgetni kell!