10/10
édesmaya 2012 dec. 27. - 07:29:01 10/10
(17895/22495)
http://actriceslatinas.blog.com/premios-actrices-latinas-2012/

Mejor pareja-nál találjátok Gaby-Jent. Az év legjobb párja címért!

Ne feledjük el lányok, szavazzunk!
10/10
édesmaya 2012 dec. 27. - 07:25:24 10/10
(17894/22495)
Napsugaras jó reggelt kívánnék, ha sütne a napocska,!

Remélem mindenki túlélte nagy karácsonyi esze-iszomot, és nem lett gyomorrontása senkinek!

Én Jencarlossal is ünnepeltem, egész nap az õ dalai mentek sütés-fõzés közben.
Sosem felejtek el beszélni róla, még a karifa mellett is velem volt gondolatban!
Anyósomékhoz jövet-menet szól a kocsiban a cd-je,nagyon jó hangulatban elröppent az 50-50 km.
És ez a fotó készült rólam, Jencarlossal velem, gondolatban:
doramonika87 2012 dec. 26. - 22:21:40
(17893/22495)
Köszönjük a képet, Nickolas egyre aranyosabb.... :D
10/10
KLOPCSIK69 2012 dec. 26. - 18:01:03 10/10
(17892/22495)
Jajj remélem mindenki látta ma a MCI-t... Jencarlos olyan aranyos volt a kis Chabelita-val :)))))))))))
10/10
KLOPCSIK69 2012 dec. 26. - 16:33:24 10/10
(17891/22495)
Karácsony :
10/10
KLOPCSIK69 2012 dec. 26. - 16:32:58 10/10
(17890/22495)
Nickoo elsõ karácsonya :
doramonika87 2012 dec. 26. - 01:54:24
(17889/22495)
iFeliz Navidad todas las personas en este foro!
Mindenkinek boldog karácsonyt kívánok.
10/10
zso51 2012 dec. 25. - 08:49:50 10/10
(17888/22495)
Kívánok mindenkinek békés, boldog, meghitt Karácsonyt!
10/10
KLOPCSIK69 2012 dec. 24. - 15:14:58 10/10
(17887/22495)
Kellemes karácsonyi ünnepeket mindenkinek :)
10/10
f_nikcsy 2012 dec. 24. - 14:01:41 10/10
(17886/22495)
Drága csajok!
Örömökben gazdag, boldog karácsony kívánok nektek!

FIGYELEM!
Ma minden mûsor elõbb kezdödik fél órával az RTL2-n!
Puszi
10/10
Zsuzsa17 2012 dec. 24. - 13:09:41 10/10
(17885/22495)
Sziasztok!
Áldott Békés Karácsonyt Kívánok Mindenkinek! A Jézuska hozzon a karácsonyfa alá sok-sok ajándékot!
(Csak egy kattintott koncertképet tudok betenni.)
Köszönet mindenkinek a munkájáért.
tina 88 2012 dec. 24. - 12:42:41
(17884/22495)
Sziasztok
BÉKÉS , BOLDOG , SZERETETBEN GAZDAG KARÁCSONYT KÍVÁNUNK MINDENKINEK!
10/10
dandi83 2012 dec. 24. - 11:34:55 10/10
(17883/22495)
a kép lemaradt, bocsi
10/10
dandi83 2012 dec. 24. - 11:34:19 10/10
(17882/22495)
Nagyon Boldog, Békés, Áldott Karácsonyi ünnepeket kívánok mindenkinek!
ez a kis egyszerû képet én készítettem ( Tina, Dzsanna tablóit meg sem közelíti, de annál nagyobb szeretettel csináltam, készítettem)
Mindenkinek nagyon szép napot!!!
offtopic
handi99 2012 dec. 24. - 10:44:16
(17881/22495)
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
10/10
1timcsi7009 2012 dec. 24. - 09:54:13 10/10 Előzmény dzsanna3
(17880/22495)
Szia Dzsanna,
Jól van el olvastam mindent, én megértem a te munkádat ,és hogy átvertek" téged a külföldiek.
És tényleg jó volt elolvasni amit kiraktál.
Nem akarok veled veszekedni, és ellenségeskedni, további kellemes ünnepeket mindenkinek!
10/10
1timcsi7009 2012 dec. 24. - 09:48:00 10/10
(17879/22495)
Feliz Naviad mindenkinek!
Nagyon szépek lettek a tablók!!!!!!!!
Köszönjük mindenkinek a munkáját az aranyos képeket + a fordítgatásokat is.
Talán beigazolódott , hogy fehér karácsonyunk lesz ,legalább is itt Budapesten van hó .
További jó munkát és készülõdést minden kis szorgos rajongónak!
10/10
édesmaya 2012 dec. 24. - 08:32:48 10/10
(17878/22495)
Szép karácsonyi reggelt és készülõdést a szentestére kedves barátaim, Jencarlos fanjai!

Ezzel a gyönyörû Tina-tablóval köszöntelek benneteket!

Mindenkinek sok-sok gyönyörû ajándékot kívánok a fa alá!

Töltsetek minél több idõt szeretteitekkel!

Gondolatban legyen veletek a mi imádott Jencarlosunk a kis családjával!

Kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok mindenkinek!
10/10
dzsanna3 2012 dec. 24. - 06:44:55 10/10
(17877/22495)
BÉKÉS BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNUNK MINDENKINEK!
10/10
édesmaya 2012 dec. 23. - 20:04:31 10/10
(17876/22495)
Sziasztok!

Pár nap betegeskedés után, Ildickónk jóvoltából, meggyógyultam a teájától!

Meghoztam a MCI 38. részének leírását, olvassátok:

Miami, szálloda.
Andrés rémületébõl felocsúdva felelõsségre vonja Lolát, miért csókolózik Apolo Ferrerrel. Lola nem hagyja magát, õ meg azért ágál, hogy Andrés miért nincs a felesége közelében. Apolo nagyon örvendezik rajta, hogy Lola megcsókolta õt, de Agapito szerint ez volt a leghamisabb csók, amit valaha látott. Agapito összehasonlítja Andréssal, és cuki fiúnak nevezi. Jennifer is reklamál, hogy le akarja õt cserélni Apolo erre a cafkára, erre a senkire?
Andrés közben követi Lolát vissza a szállodába, a lakosztályában. Felelõsségre vonja ismét, hogy miért csókolta meg azt a ficsúrt? Lola: Három okból! Mert akartam, mert megtehetem, mert ehhez volt kedvem! Mert szabad nõ vagyok!

Rodrigo lakása.
Hosszan csókolóznak Rodrigo és Soledad. De egyszer csak Solitának beugranak rémséges undorító, mocskos pasik pofája, akikkel dolga volt még régen. Kibontakozik Rodrigo karjaiból: Nem megy Rodrigo, nem megy! Rodrigo: Miért nem szerelmem? Én vagyok az, Rodrigo, szeretlek! Próbálja nyugtatgatni a rémült, valamitõl nagyon félõ Solitát.

Adela az étterembõl távozik a jóvágású úriemberrel, akivel megbeszélte a mûszaki utáni randit. Daniel nagyon fájón néz utánuk. De a kocsiban az úriember megfeledkezik a jó modorról, és azonnal letámadja szegény lányt. Adela erõsen tiltakozik a bánásmód ellen.

Miami, szálloda.
Apolo azt gondolja, hogy elnyerte Lola bizalmát, és szabad útja lesz már a szíve felé. De Agapito ezzel nem ért egyet. Milyen esélyrõl beszélsz? Apolo: Azt mondtam neki, meleg vagyok! Agapito erre majd megfullad a gyümölcsevésben.
Andres meg Lolával veszekszik, nem veszi be a csókot, az egy nagy kamu volt szerinte. Lola: Áááá, komolyan? Igazi volt a csók, és isteni volt csókolózni egy olyan pasival, aki nem te vagy! De Andrés nagyon jól ismeri Lolát: Tudod, ez nem csók volt, hanem bohóckodás! És Andrés megmutatja neki, hogy milyen az igazi, és hosszú, forró csókban forrnak össze. Lola a csók után: Utállak Andrés Santacruz! És otthagyja Andrést. Andrés: Utálom, amikor faképnél hagysz Lola!

Rodrigo lakása.
Soledad: Bocsáss meg Rodrigo, de szégyellem elõtted magam! Rodrigo: Nem, én nem számítok! Csak magadra gondolj, hogy mit akarsz, és mit érzel? Soledad: Én téged akarlak! Úgy akarlak szeretni, mint egy normális nõ! De még mindig érzem azt a félelmet, ami nem engedi, hogy átöleljelek! Mindenhol veszélyt érzek! Rodrigo meg akarja védeni Solitát, és kéri, próbálja meg kiverni ezeket a gondolatokat a fejébõl. Soledad: Nem a fejemben van, hanem valódi ellenségem van, aki megbosszulja azt, amit vele tettem. Rodrigo szeretne segíteni, de tudnia kell, mi történt. Soledad: Most nem megy, de egy nap elmesélek mindent, jó? Soledad szeretné elfelejteni azt a borzalmat, amit átélt. Sose kételkedj a szerelmemben!

Közben az utcán figyelik, hogy Soledad a nyomozónál van, és jelentik a fõnöknek.

Adela nagy nehezen kiszabadul az õrült pasi kocsijából, aki prostinak nézte.

Daniel lakása.
Daniel gondterhelten italt tölt magának. Veronika meg húzza, hogy biztos a volt barátnõjére gondol, aki úgy kokettált az étteremben a vendéggel, mint egy prosti. Daniel: Menj a pokolba Veronika!

Rodrigo lakása.
Soledad és Rodrigo boldogan fonódnak össze. Rodrigo: Jajj Soledad, gõzöd sincs, mióta várok erre a pillanatra!

Miami, szálloda.
Agapito nem tudja elképzelni, Apolo miért talált ki ekkora baromságot, hogy õ meleg! Apolo: A pasijának az érkezése megkönnyíti a dolgomat, csak annyi, hogy a bizalmasává kell válnom. Agapito azon aggódik, hogy ha Lola kinyitja a száját, arról, hogy õ meleg, a pletyka terjedni kezd, mint a futótûz. Apolo: Nem fogja, mert õ megbízható! Agapito: De miért pont õ? Több ezer nõ ölni tudna, hogy lefeküdhessen veled! Apolo: Lola számomra olyan lenne, mint az arany érem!

Andrés Lola után megy a szobájába, bár Lola nem akar vele beszélni. Andrés: Hallgass meg, mert komoly ajánlatom van számodra! Tudom, hogy Deborával kell maradnom, de az az ajánlatom, hogy legyünk szeretõk! Lola úgy áll, mint akit leforráztak. Szeretõk Andrés? Igen, szeretõk, de a szeretõk szeretik egymást Lola! Lola: Amikor tinédzserek voltunk, igen, akkor más volt, a legjobb szeretõk voltunk! Akkor még tiszteltél engem! Andrés: De én most is tisztellek, de nem vagyok szabad! De az leszek nemsokára! Lolának mindez nem tetszik, hogy olcsó hotelekben délelõtt, vagy délután találkozzanak, hétvégeken meg sosem! Debora lesz az elsõ, na és én? A második? Andrés: Légy egy kis türelemmel, légy mellettem amíg … Lola: Amíg? Te Deborát vetted el, nem leszek sohasem a második! Rossz lóra tettél Andrés! Nem akarok sem az elsõ, sem a második lenni, legyek én az egyetlen egy férfi életében! Andrés: Akkor most mitévõk legyünk? Lola: Megpróbálok boldog lenni. Andrés: És kivel? Azzal a bohóccal a tévébõl? Lola: Apolo Ferrer? Miért is ne? Fiatal, jóképû, sikeres, bármelyik nõ bele tudna szeretni! Andrés: Bármelyik, de te nem! Te nem tudsz szeretni mást, mert engem szeretsz! Lola: Ne légy már magaddal úgy eltelve! Elegem van abból, hogy magányos vagyok, hogy szenvedek! Boldog akarok lenni! Nem akarok senki szeretõje lenni, amikor a neje is lehetnék! Andrés: Menj hozzá ahhoz a bohóchoz! Lola: Nem is olyan rossz ötlet! Te meg menj vissza a nejedhez, a fiadhoz Los Angelesbe! És hagyj békén egyszer és mindenkorra! Andrés: Csak aztán ne panaszkodj Lola Volcán, ha többé nem kereslek! Esküszöm!

Andrés a recepción Lola szobája mellettit venné ki, vagy a közelében lévõt. Nyúl a tárcájáért, de az nincs a zsebében. (kiesett a szálloda elõtt, amikor kiszállt a taxiból)
Lola a szobájában Chavelának elpanaszolja Andrés ajánlatát. Nem fogja hagyni magát, õ nem egy rongy, amit eldobhat.

Camilo lakása.
Camilo épp pásztorórán van egy csajjal, amikor cseng a mobilja, Andrés hívja Miamiból. Andrés elpanaszolja, hogy nincs meg a tárcája, foglaljon neki egy szobát a hotelban és derítse ki, hogy juthatna egy hitelkártyához. De Camilo lerázza, és megszidja, miért ment Miamiba Lola után?!

Miami, szálloda.
Lola bekopog Apolóhoz, és rááll az ajánlatára, miszerint eljátssza a barátnõt, eljárogat vele partikra. Elmondja azt is, hogy Andrés mit ajánlott neki, de õ képes mást szeretni, nem kell neki Andrés ajánlata! Apolo örül Lola határozatának, megölelik egymást.

Camilo lakása.
Szegény Camilot nem hagyják csajozni, most meg Daniel zavarkolódik nála! A csaj gyorsan összekapja a holmiját és átmegy a másik szobába. Camilo ingerülten beengedi a kéretlen látogatót.

Miami, szálloda.
Apoló és Lola boldog mosollyal búcsúznak el egymástól, holnap reggel a partra mennek együtt.
Lolát Chavela várja a szobájában, meg is mondja a véleményét: Nem tetszik neki ez a pasi! De Lola másképp gondolja, nem hagyja magát eltántorítani.

Camilo lakása.
Beengedi Danielt, a lány meg fogja magát és lelép: Majd ha jobban ráérsz, eljövök! Camilo: Te meg Andrés tönkre teszitek a szexuális életemet! Kirúgtatok a vállalattól, most meg idejössz jópofizni?! Daniel: Én próbáltam meggyõzni apámat, de nem lehetett! Adelitát meg hagyd békén! Elhagytad ezért a ringyó Veronikáért, mit vártál, hogy majd könyörögni fog neked?! Hagyd békén Adelitát, és engem is!

Miami, tengerpart.
Lola és Apolo együtt kocognak reggel. Lola észreveszi az egyik nyugágyban alvó Andrést. De aztán mégsem szól neki, tovább kocog Apolóval.

Andrés háza. Debora reggel tálcán visz reggelit Andrés szobájába, de õ nincs ott! Debora kétségbeesetten kiabálni kezd az anyjának.

Miami, szálloda.
Andrésnak mégis elintézte Camilo a hitelkártyát, kifizet egy szobát, és a butikban vett ruhákat, is. Agapito 500 dollárt ad a recepciósnak, ha egy pillanatra nem figyel. Aztán a mobiltelefonjával felvételt csinál a monitoron Andrés adatairól.

Lola háza.
Adela, Pepe, aggódnak Soledad miatt, aki nem aludt otthon. Etelvina persze máris kész az epés megjegyzéseivel. De Pepe nem hagyja barátnõjüket, megvédi a csípõs nyelvû Bajusztól. Adela máris felhívná Lolát, de Pepe szerint még nem kell, mert tönkretennék Lola nyaralását. Bezzeg Bajusznak nem kellene kétszer mondani igaz?! A nyomozót nem tudják felhívni, mert nem tudják a számát, Sofíát igen, neki biztos megvan a száma. Máris tárcsázza Adela Sofía számát.
Miami, szálloda.
Apolo lakosztályának ajtaján kopognak. Apolo: Gyere be Agapito! De nem õ az, hanem Andrés. Andrés belép, illendõen bemutatkozik: Andrés Santacruz vagyok, beszélnünk kell! Apolo: Hogy-hogy mik a szándékaim Lola Volcánnal? Ez nem a te dolgod Andrés, Lola tudtommal egyedülálló! Andrés: Lola sosem volt egyedülálló, Lola a szerelmem! Apolo: A szerelmed? De neked feleséged van! Ez nem hangzik valami jól, mert Lola csak egyvalakid lehet: a szeretõd! Lolával nagyon jó barátok lettünk, és lefogadom, nagyon dühös lesz, ha elmondom, itt voltál! Szerelemben, háborúban mindent szabad! Akit te a kedvesednek hiszel – az enyém! Andrés: Kettõnk közül én ismerem Lolát, és õ nem olyan, aki bárkibe képes beleszeretni. Õ engem szeret! Apolo: Akarsz fogadni?
Bejön Agapito. Ó Istenem! Hívjam a biztonságiakat? Andrés: Nem, nem kell, már megyek is! Lolával szeretjük egymást! És bármi is a terved, mindegy mit csinálsz, ez nem változik! Agapito: Hát… nem semmi! Micsoda egy pofátlan alak, hogy merészelt ide jönni?
Lola olvas a szobájában. Chavela meg piszkálja, hogy Miamiban van, menjen ki a strandra, az utcára. De Lolának nincs kedve Andréssal összefutni, és állandóan vitatkozni vele. Chavela: nem azért jöttél Lolita Miamiba, hogy olvasgass, hanem változtass a sorsodon, megtaláld a szõke herceget! Élvezd az életet! De Lola szeretne néha más emberként élni.

Rodrigo lakása.
Reggel van, Soledad simogatja Rodrigo arcát, mert az látta meg elõször ébredés után, úgy aludt, mint egy angyal. Rodrigo: A bátor angyal, aki gyorsan elaludt! Boldoggá tett, hogy veled tölthettem az éjszakát! Visszakapcsolják a mobiljaikat. Rodrigonak egy csomó nem fogadott hívása van Lola házából. Soledad: Jajj, szólnom kellett volna, hogy itt maradok nálad! Kopognak az ajtón, Sofía az. Köszön, bocsáss meg, hogy zavarlak, de … akkor veszi észre Soledadot.

Camilo és Lopez nyomozó egy drága étterembe mennek. De Lopez kétli, hogy ilyen drága helyen akarna Camilo ebédelni. Nem is akar, hanem valakit keres, aki itt dolgozik. Lopez elõbb elmegy a mosdóba, de eltéveszti, és a nõibe megy. Ott meg épp öltözik Adela, õ meg gyorsan kiebrudalja a meglepett nyomozót, aki azért titkon örül, hogy így láthatja Adelitát, hisz kedveli már régóta.

Miami, szálloda.
Kopognak Lola szobája ajtaján. Jennifer vágódik be, mint a féltégla, gyorsan elhadarja a nevét, és feltûnõen nézelõdik körbe. Lola: Helló, egyedül vagyok! Jennifer: Ne merj az utamba állni .. Volcán! Lola: Te se merj az én utamba állni Jennifer Dupont! – mondja neki gúnyosan. De jön Apolo és, átkarolja Lola vállát: Gyerünk, vár ránk Miami! Jennike meg leforrázottan áll.

Andrés háza.
Debora épp hisztikézik az anyjának, amiért nem aludt otthon Andrés. Sejtése szerint Lola után ment Floridába. Szól Debi mobilja. Egy ismeretlen telefonáló az, Debora le akarja rázni. Jöjjön Miamiba, ha nem akarja elveszíteni a férjét! (Agapito a jóindulatú telefonáló) A férje ugyanabban a szállodában szállt meg, mint egy bizonyos Lola Volcán! Na erre Debi rettentõ képet vág, szinte halálra vált! Ráordít az anyjára: Gyerünk, 5 perc és indulunk Miamiba, mert a házasságom halálos veszélyben van!

Rodrigo lakása.
Sofía elmondja, hogy Pepe hívta fel, hogy aggódnak Solita miatt, mert nem aludt otthon. Solita nagyon sajnálkozik, hogy nem szólt az otthoniaknak. Sofía örül, hogy együtt látja õket Rodrigoval, Jól tetted, hogy megbízol Rodrigoban, mert õ az utolsó lovag errefelé. Sofía el. Solita: Szeret téged, õ csodálatos nõ, ilyent érdemelsz! Rodrigo: Sofía valóban csodálatos nõ, de azt érdemlem, akit szeretek, és az te vagy!
Sofía zokogva ül be az autójába.

Camilo és Lopez nyomozó a drága étteremben. Jön Adela, Camilo beszélni szeretne vele. Lopez elnézést kér tõle, amiért rátört a nõi mosdóban. Adela röviden lezárja az egészet Lopezzal. Camilo elmondja, hogy Daniel nála járt, de Adela beléfojtja a szót: Nincs jogod beleszólni az életembe. Camilo biztosítja Adelat, hogy rá mindig számíthat, de Adela kicsit ridegen fogadja, nem nagyon kér belõle sem. Elmegy, mert fél, hogy legorombítja a fõnök.

Miami utcáin.
Andrés követi Lolát és Apolot, akik nagyon jó hangulatban járkálnak, kerékpároznak az utcákon.
Viki és Debi megérkeznek a szállodába. Viki nagyon magyarázkodik a recepciósnak, hogy Debora Andrés Santacruz felesége, egyszerûen adja oda a lakosztálya kulcsát neki, és kész. De a recepciós óvatos: Majd ha Andrés Santacruz megjön, és így rendelkezik, majd akkor odaadja a kulcsot. Meg is jön Andrés, elcsodálkozik, hogy került oda Viki és Debora? Debora: Jöttem megmenteni a házasságomat, amit ti Lolával el akartok rontani!
Viki: A kislányom terhes, ez a pasas meg megcsalta egy másik nõvel! Ezt a recepciósnak mondja. Jön Lola és Apolo. Lola: Velem biztos nem! Egész idáig menekültem elõletek, most meg utolértetek? Viki, ahogy meglátja Apolot, repdes, mint a madár örömében: Apolo Ferrer! Szeretlek! Az elsõ számú rajongód vagyok, egyszerûen imádlak! Imádlak! Ugrál, mint egy dilis tinédzser. Apolo: Köszönöm szépen! Ez nagyon kedves! Kik a barátnõid Lola?
Lola: Nem, nem, õk csak a szomszédaim, Andrés neje, és az anyósa. Apolo lovagias módon mindkét nõnek kezet csókol. Debora: Apolo Ferrrer, a mama kedvence, és mostantól az enyém is! Apolo: Hadd közöljem, hogy én vagyok a leendõ szomszédjuk is, hála a menyasszonyomnak! Andrés: Hogy miiiíííí? Lola: Igen, igen Apolo a võlegényem, halljátok? A võ- le –gé - nyem! Na erre a bejelentésre mindenki másképp reagál. Andrés nevet kínjában, Debora örömében somolyog, Viki pedig dühében felnyársalná a pillantásával Lolát!