10/10
dzsanna3 2011 nov. 01. - 17:42:00 10/10
(10215/22495)
Köszönjük Niki, ari vagy :)

Már nem gyõzöm kapkodni a fejem, annyit tüsténkedtek :)
10/10
dzsanna3 2011 nov. 01. - 17:40:02 10/10
(10214/22495)
Köszi , szórakoztató:) Ez valami kabarémûsor lehet, össze-vissza keverték a dolgokat, és a mûsorvezetõ még arra is megesküdött, hog mexikói a novella.
10/10
xico 2011 nov. 01. - 17:39:52 10/10
(10213/22495)
Van ez így kérem szépen! :)

Cikkfordításra felírhatod szerintem N!k!-t is, mert õ is jelentkezett tegnap fordításra.

Jól belendültünk, hallod. Remélem nem fog ez a lelkesedés alábbhagyni!
10/10
xico 2011 nov. 01. - 17:37:46 10/10
(10212/22495)
Bár nem Jencarlos, de MCI, így beteszem ezt is! :)

Mauricio Henao egy napja képekben. 2011. 10. 24-én készültek a felvételek, tehát a MCI utolsó elõtti forgatási napján.

http://www.peopleenespanol.com/gallery/un-dia-con-mauricio-henao
N!k! 2011 nov. 01. - 17:35:00
(10211/22495)
Sziasztok! Hoztam egy cikket, de még nem az, amit tegnap linkeltem. Nálam ez a cikk el van csúszva és nem látható jól, nem tudom, hogy másnak is is ilyen-e...de JC honlapján is fennt van a cikk azt is belinkelem.
http://washington.holaciudad.com/notas/185152-jencarlos-canela-cantara-la-feria-la-familia-2011
http://www.jencarlosmusic.com/portal/hgxpp001.aspx?156,9,23,O,S,0,MNU;E;2;7;MNU;,

Jencarlos Canela a 23 éves latin pop szenzációja, nemzetközi hírnevet szerzett 2010-ben, mint fõszereplõ a Más sabe el diablo c. sorozatban. (Ördögi kör) (több. mint 50 országban vetített), de amit sok ember nem tud az az, hogy sokkal korábban vált belõle színész, Jencarlos volt már énekes és zenész is és hogy az elsõ szerelme mindig is a zene volt.
Jencarlos Canela egy klasszikus zenei formáció (zongorán és gitáron játszott) tagja volt, amiben profin énekelt már 12 éves kora óta, amikor tagja lett a Boom Boom Boom zenekarnak Miamiban. 2002-ben indult be a karrierje, mint szolista és 2006-ban rangos elismeréssel végzett a New World School of Arts iskolában. ( A mûvészet új világa iskola)
Amióta az eszemet tudom mindig is szerelmes voltam a zenébe. Már kisfiú korom óta a zene volt a nagy inspirációm és a boldogságom. Mindig is hajlandó voltam keményen dolgozni ebben az iparban és énekelni akarok egész hátralévõ életemben, akár kis klubbokban vagy nagy stadionokban. De természetesen, az álmom mindig is az volt, hogy szórakoztathassak és hatással legyek az emberekre, a zenémen keresztül érjem el az emberek szívét. –mondja.
Kétség kívül, a színészet jelentõsége volt az ami lehetõvé tette, hogy elérje a sikert és a ezt a nagy állomást. A nemzetköi deszkákon való feljebbjutáshoz az vezetett, miután átvett egy ajánlatot a Telemundo csatornától a szereplésre vonatkozóan az egyik telenovellában. (több mint 50 országban vetített). Az elmúlt év, a fõszerep az Ördögi körben, a Telemundo történetében a legnézetebb sorozatban. Valójában Jencarlos jelenléte ami annyira vonzó volt, hogy amikor vetítették a sorozatot a nézettség az egekbe szökött.
A fiatal csillag elsõ albuma a Búscame (Keress meg- 2009 november 10-én jelent meg) volt a latin mûvészvilág legsikeresebb bemutatkozó albuma egy független lemezkiadónál és pár hónap alatt Aranylemez lett. Egyetértésben a Soundscannel, Jencarlos lett az elmúlt két év elsõszámú Latin Pop elõadója. Az albummal sikerült megnyernie a Premio Lo Nuestro díjat 2011-ben a “Pop mûvész felfedezett” kategóriában csakúgy mint a jelölést a Billboard díjra az év “Pop felfedezettje” kategóriában 2010-ben. Mivel elnyerte a Premio Lo Nuestro díjat, népszerûsége így mégjobban nõtt, már csak azért is mert a Univisión csatorna törtánetében ez volt az elsõ és az utolsó alkalom, hogy a díjra egy a konkorens csatorna mûvészét jelölték. A várva várt második album az Un Nuevo Día ( Egy új nap), ezen a nyáron jelent meg és beváltva igéreteit, hatalmas siker lett. Az album elsõ sikere a Mi corazón Insiste ballada, amit a rádiók gõzerõvel kezdtek játszani, mialatt Jencarlos a következõ színészi munkáján dolgozott, egy újabb fõszerep egy novellában, ezalkalommal az új sikerû dalával, ami a novella fõcímzenéje és maga a novella címe is. ( Mi Corazón Insiste- A szívem ragaszkodik)
Jencarlos varázsa mint a televízió csillaga, együtt az õ lenyûgözõ hangjával ellenálhatatlan kombinációt képez a tömegek számára. Sok piacon, a dedikálásokkal az üzletekben és az ezenkívüli promóciók jelenléti rekordokat döntenek fanok millióival, akik mind részt vállalnak a megismerésében. Az In-store (helyben való dedikálás) üzletek közül 3-ban, amelyek Puerto Rico történetében a legnagyobbak, 2010 tavaszán Jencarlos is megjelent. Az elmúlt félévben Jencarlos több mint 15 nemzetközi magazinban tûnt fel.
A mûvész a közelmúltban részt vett egy fontos nemzetközi kampányban a Honey Bunches of Oats gabonapehely gyártó cég által, ami magában foglalta az arcképe felhasználását a gabonapelyhes dobozokon az Egyesült Államokban és Puerto Ricoban.
Minden évben részt vesz a Rákellenes Liga jótékonysági rendezvényén. Szóvívõje a “Szót a gyerekeknek” alapítványnak a Cristopher és Dana Reeve alapítványnak, a “Puerto Ricói családok otthonának”. ( kampányok a gyermekbántalmazás ellen és ösztönzés az örökbeadásra),ill. ide tartozik “Ne sms-ezz vezetés közben” társaság is. Nemrég választották meg a Nemzetközi Menekültügyi Bizottság szóvívõjének, követve a színész Paul Newmann-t, aki a szervezet elõzõ szóvívõje volt.
Jencarlos a Bullseye Music Entertainment független lemezkiadó céggel áll kapcsolatban, a híres producer Rudy Perez mûködtetésében és zeneipar veteránjának számító Rick Stevens-sel. A Billboard által a Bullseye az elsõszámú független latin hanglemezkiadó cég a zeneiparban az elõzõ évben.
10/10
dzsanna3 2011 nov. 01. - 17:31:54 10/10
(10210/22495)
Bocsi, a hsz elment befejezetlenül, anélkül, hogy bárki megkérte volna rá :)
10/10
xico 2011 nov. 01. - 17:31:48 10/10
(10209/22495)
OCT
31
JEANCARLOS CANELA VISITÓ A DURÁN EN SU RESTAURANTE

AUTOR // Zulema
POSTED IN // CoCoas

¡Wopa! Uno que le sacó el jugo a su visita a Panamá fue el cantante y actor de novelas Jencarlos Canela quien nos contaron que es fanático de Roberto Durán y antes de irse de nuestro país se dio su vuelta por la Tasca de Durán para conocer el lugar y tomarse fotos con el campeón mundial.

Así como lo leen, la agenda de Canela estaba bien apretada, pero aún así, sacó tiempo para cenar en el restaurante junto a Durán y conocer en persona a su ídolo del boxeo y por supuesto guardar la foto para enseñársela a su futuro hijo que muy pronto nacerá.

http://www.cocoas.net/cocoasnet/2011/10/31/jeancarlos-canela-visit-durn-en-su-restaurante/
10/10
offtopic
dzsanna3 2011 nov. 01. - 17:30:47 10/10
(10208/22495)
Megpróbálom összeszedni az eddigi értesüléseimet a munkamegosztásról, lányok... Bármi eszetekbe jut még ezzl kapcsolatban, kérlek jelezzétek, és amint megvan a teljes lista, jelentem Jencarloséknak, miben maradtunk.

Tehát:

Elnök - Én,
Alelnök - Betty marad
Titkár - XICO
Pénztáros - ????
Jegyzõkönyvvezetõ - ???
Médiafigyelõ -XICO /ZSUZSA, alkalmanként bárki :)

VIDEÓFELIRATOZÁS- XICO
CIKKEK -Fordítás spanyolról,angolról magyarra - ZSUZSA
VIDEÓK - Fordítás spanyolról magyarra -ILDY
SZERVEZÕ /marketinges -???

FACEBOOK - BETTY/ ÉN
IWIW http://iwiw.hu/i/Canela-JenCarlos-17677022 - Betty barátnõje (még a pontos nevét nem tudom)
TWITTER - DZsanna http://twitter.com/#!/JENCARLOSFANSHU
JENCRLOS BLOG - http://jencarloscanela1todo.blogspot.com/view/magazine - DZsanna
MI CORAZÓN INSISTE BLOG BLOGSPOT- http://jencarlos-en-mi-corazon-insiste.blogspot.com/ - XICO
MI CORAZÓN INSISTE BLOG RTL - ZSUZSAhttp://forum.rtlbulvar.hu/index.php?a=posts&id=20486 -
JENCARLOMUSIC BLOG -http://forum.rtlbulvar.hu/index.php?a=posts&id=20590
10/10
xico 2011 nov. 01. - 17:29:46 10/10
(10207/22495)
J.L.Lemoine sobre EL DIABLO
http://www.twitvid.com/21IPJ

Igaz nem magyar felirattal, de spanyollal már elérhetõ a francia videó!!! :)
10/10
dzsanna3 2011 nov. 01. - 16:34:56 10/10
(10206/22495)
Szia Zsuzsa... Bizony! - te is pezsegteted, ahogy elnézem, köszi :)
10/10
dzsanna3 2011 nov. 01. - 16:32:11 10/10
(10205/22495)
Ha már aktualitást nyert ez a film, akkor hát feltettem most a 3 hozzá kapcsolódó videót születésük sorrendjében a YT-ra- úgyis mindegy a sorrend, mert kategorizálva csoportosítottam a feltett vidiket.

2011 10 28 - JENCARLOS in HUNTED BY NIGHT - dvd Release trailer - from 2012 01 31
http://www.youtube.com/watch?v=qqc3CxX5IZI

2009 11 JENCARLOS en HUNTED BY NIGHT PREMIER en Miami ARV
http://www.youtube.com/watch?v=JVKXRtToShA

2008 JENCARLOS CANELA en HUNTED BY NINGHT Teaser trailer
http://www.youtube.com/watch?v=yIug0vwGrxs
10/10
Zsuzsa17 2011 nov. 01. - 14:05:54 10/10
(10204/22495)
Sziasztok! Szép napot kívánok Mindenkinek!

Jó látni, hogy pezseg itt az élet.
A Hunted by Night- ra én nagyon kíváncsi vagyok. Egy akció film más megvilágításban mutatja a színészeket, és a filmes eszközök is mások a telenovellákkal összehasonlítva.
Igazán ideje volt , hogy a forgalmazók döntsenek a filmrõl. Valahogy nem siették el.
10/10
Zsuzsa17 2011 nov. 01. - 13:31:53 10/10
(10203/22495)
Mi Corazon Insiste resumen semanal. / 10/28/11/
http://www.youtube.com/watch?v=Drm8TU2Vwpg

1oo-1o3 rész.

Lola: Rodrigo, nagyon jól tudod, hogy én Andrest minden határon túl imádtam.
Rodrigo: Igen, pont ezt a minden határon túli érzelmet nem látom.
Lola: És mit kéne tennem, hogy megfeleljek az elvárásaidnak? Összejönni vele és ágyba bújni vele ahányszor csak akarja?
Rodrigo: Nem ezt mondtam.
Lola: De hisz ezt tette Dianával.
Rodrigo: Ezért bünteted? Ezért nem engeded, hogy lássa a lányát?
Lola: Ezen a földön minden jogom megvan megvédeni a lányomat , és magamat.
Rodrigo: Megvédeni a lányodat? De mitõl? Az apjától?
Lola: Bárkitõl, aki ártani akar nekünk.
Rodrigo: Most már aztán elég Lola! Elég. Itt az ideje, hogy gondolkozz is. Viselkedjetek úgy, mind a ketten, mint a felnõttek! Gondolj az édesanyádra mielõtt ennyi õrültséget csinálsz.
Lola: És te gondoltál rá, amikor a saját hibáidat elkövetted? Rodrigo, gondoltál rá?

Mora: Fõnök, Angel Melendez megfigyelésén vagyok. Azt hiszem, tudja, hogy követjük.
Rodrigo: Nem érdekes ha tudja. Kövesd! Valahol, valamelyik pillanatban hibáznia kell.

Andres: Te többé már nem szeretsz engem? Mit csinálsz , Lola!

Soledad: Ez veszélyes Victoria. Ha rájön, hogy ez egy csapda, megölhet minket.

Angel: Dolores, istenien nézel ki!
Andres: Van egyáltalán jogom itt lenni? Lola ugyanazt teszi velem, amit én tettem vele. Megpróbál engem elfelejteni egy másikkal.
Õr: Uram. Kérem hagyja el az épületet.

Rodrigo: Suarez felögyelõ.
Soledad: Szerelmem, te vagy az?
Rodrigo: Soledad? Soledad , Szerelmem, te vagy az?

Lola: Angel, Várj! Várj!
Angel: Ereszd el magad.
Lola: Azt hiszem, ez hiba volt részemrõl. Egyszerûen nem tudom megtenni. Esküszöm nem tudom.
Angel: Gondolod Andres ugyanígy gondolkodik? Hogy ez egy hiba? Hogy ez bûn? Megcsalt téged Diana Miraballal.
Lola: Tudom, tudom. De Andres az Andres, és én, én vagyok. Nem tudok veled lenni, most ebben a pillanatban.

Férfi: Senki se fog téged hallani, te szuka!
Rodrigo: Hallo! Soledad..
Férfi: Senki se fog hallani, mert a pokolban végzed.
Soledad: Átkozottak.

Andres: Lola, kérlek hallgass meg!
Lola. Engedj. Mit csinálsz itt? Kémkedsz utánam?
Andres: Megpróbállak visszatartani, hogy hibát kövess el.
Lola: Milyen hibát, Andres? Milyen hibát? Hogy megpróbállak elfelejteni és tõled elmenekülni? Ez nem vétek. Ez egy logikus lépés. Ez csak túlélés. Csak így lehet ezt hívni.
Andres: Tudom, hogy most gyûlölsz engem, és hogy minden jogod megvan hozzá. Hallgass meg!
Angel: Nem érted õt?
Andres: Nem, te vagy az aki nem érti. Már nagyon untatsz. Lola nem szeret téged! Csak dacból van veled.
Lola: Ez nem dac. Andres, te semmit se hányhatsz a szememre. Hagyj békén!

Daniel: Azt hiszem, nagyon nehéz lesz õt az életedbõl és ebbõl a házból kiraknod.
Andres: Nem, mennie kell. Mennie kell testvérem, kell!
Diana: Bajban vagyunk.

Angel: Holnap elsõ dolgunk az lesz, hogy eltûnünk innen. Visszük a csajokat is. Talán ez alkalommal, jobban fogsz rájuk vigyázni.

Lola: Angel, az édesanyám felhívta Rodrigót! És Rodrigó tudja, merre tartják fogva.
Angel: Milyen nagyszerû! Ez egy klassz hír.
Lola: Igen, biztos vagyok benne, hogy édesanyám hívni fog, amint lehetõsége lesz rá. Lehet, hogy még információkkal is szolgál a rendõrségnek. És még gyorsabban meg fogják találni.
Andres: Milyen jó. Milyen klassz.

Mora: Soledad?
Felix: Nem mordulj!
Mora: Õk azok, gyerünk!
Soledad: Lola! Drága kislányom! Mindjárt elhurcolnak engem és Victoria Noriegát. Remélem, ez a levél a eljut a kezedbe. Ne engedd, hogy velem megzsaroljanak. Angel Melendez a te legnagyobb ellenséged.

Adele: Diana
Diana: És te mit csinálsz itt?
Adele: Sofianál voltam. Õ a barátom és egyben az orvosom is. És te mit csinálsz itt? Ki ez a jóképû fiatalember veled? A fiad?

Camilo: Elõször ezeket a javakat tudtam elrendezni. Amint aláírod ott, a tulajdonjoguk átszáll néhány jótékonysági szervezetre. Tessék, kezd ezzel.
Angel: Nem fogsz aláírni semmit sem, Lola.

Adele: Ne nézzen rám így. Reggeliztem, de mégis olyan éhes vagyok, mintha terhes lennék.

Camilo: Ha ez van, csináld tovább Angellal. Csináld azt, amit akarsz és ellenõrizzétek, azt amit akartok. És tudasd velem, amikor azt akarod, hogy az ügyvéded legyek. És majd jelentkezem, ha még mindig kedvem lesz képviselni téged.

Adele: Ti ketten barátném, néha olyan ostobák tudtok lenni.
Lola: Hogy merte nekem Camilót, mint üzenetközvetítõt ideküldeni. Miért nem tudja ide tolni a saját képét.
Andres: Bocsánat, Adelita. Lola, hiba volt. És most ezért vagyok itt. Így most tõlem hallhatod, nem mástól. Elrendeztem mindent Dianával. Nincs és nem is lesz semmi köztem és közte.

Diana anyja: Nem kell pszichiáternek lenni, hogy tudjad, és érezzed ezt a hatalmas szomorúságot és dühöt amit irántunk érez, amiért hazudtunk neki. Mert egy teljes hazugságban él. Diana , kérlek, bökd már ki, mond meg neki az igazságot egyszer és mindenkorra. Mond meg neki, hogy te vagy az édesanyja.

Felix: Aztán hívom a számot amit adtál nekem. Ki az?
Angel: Lola. Dolores Volcant fogod hívni.

Pepe: Úgy hangzik, mintha valamiben ti ketten mesterkednétek.
Adele: Oh,nem.. Nagyapó. Ez csak azért van, mert kicsit más korban élsz. Majd jövünk.
Lola: Igen, majd jövünk..... Jaj, az isten szerelmére, megöl a kíváncsiság. Na mi van? Nagynéni leszek, vagy micsoda?
Adelita.: Lola? Lopez hagyott nekem egy kis ajándékot. Terhes vagyok!

Sofia: Ideküldted hozzám a nõt, aki az öcséddel és veled dolgozik a rendelõmbe. Ne mond, hogy nem te voltál. Adelita is látta.
Andres: Fogalmam sincs mirõl beszélsz. Esküszöm. Miféle nõrõl? Diana Mirabálról?

Lola:Hallo
Felix: Dolores Volcan? Te nem ismersz engem. De itt van, pont mellettem az édesanyád. Éppen egy pisztolyt szegezek a fejére, miközben beszélünk. Ha hozzányúlsz Tiberio rád hagyott vagyonának egy darabjához is, az anyád halott. Ez a pénz a miénk! Megértetted?

Rodrigo: Hadd adjam meg neked egy jóbarátom, egy nyugalmazott kollégám telefonszámát. Hívd föl. Jelenleg magán detektív. Mond meg neki, hogy a fiam vagy.
Andres.: Nagyszerû. A nevedben fogom felhívni. Itt a másik idióta gyermekem, a barátod Camilo. Igen Camilo, hallgatlak. ...Mi?

Diana: Végre, megjöttél.
Angel: Nem is tudom, hogy csinálod, de napról napra egyre vonzóbb vagy. Az én asszonyom.

Adele: Nem hallgatsz ide. Nem vagyunk gyerekek többé. Nem akarom elfecsérelni az idõmet, mert az életem többé nem csak az enyém. Most már új felelõsséget is hordozok, és van egy okom , hogy küzdjek az életben.
Daniel: Mirõl beszélsz Adelita?
Adele: Amíg itt rajzolgatsz, hogy visszahódíts engem, közben Fulgensió gyermekét hordom a testemben.
Daniel: Tessék?
Adele: Terhes vagyok, Daniel. Édesanya leszek.

Soledad: Már nem tudom elviselni ezt a bántalmazást.
Vicky: Jaj, Gyere...
Soledad: Az én szegény Lolám... kislányom...Meddig fog még ez a szenvedés tartani? Mikor ölelhetlek meg újra? Mikor?

Diana: Azt akarom, hogy a fiam velem legyen. Te nem szereted õt, de én igen!Õ az én fiam, és azt akarom, hogy velem éljen.
Angel: Soha sem kellett volna megszületnie.
Diana: De megszületett. És akármilyen dühös vagy, pont olyan mint te. Le se tagadhatod. Az egyetlen dolog amivel nem rendelkezik, az a te rosszindulatod. Ha csak egyszer találkoznál vele.
Angel: Felejtsd el.

Andres: Beszélnünk kell.
Diana: Igen, tudom, Andres. Sok mindenrõl kell beszélnünk. De elõször szeretném ha tudnád, hogy hazudtam neked. Hazudtam , Andres.

Rodrigo: De nem kell elhinned mindent amit mondanak, vagy odaadni mindent amit csak mondanak. Mind a két oldalt ki kell elégíteni. És ezt tárgyalásnak nevezik.
Angel: Ez így van. Nem nyúlhatsz ahhoz a pénzhez. Ezt fogod tenni. Rendben , Felügyelõ?
Rodrigo: Lolának meg kell feledkeznie a a pénz adományozásával kapcsolatos terveirõl, egyelõre, Melendez.

Diana: Rendben Marquitos. Ne csak a laptoppal foglalkozzál.

Ügyvéd: Itt vannak a per iratok. Csak ellenõrizze, és holnap akcióba lépünk.
Andres: Maurició, sajnálom, hogy fárasztottam ezzel, de nem indítok pert Lola ellen Chabelita felügyeleti jogáért.

Camilo: Oké, Daniel. Tény , hogy szereted Adelitát. Te és én láthattuk amint Lola és Andres ezerszer elköveti a saját hibáit. Neked nem kell ezt megtenned. Adelita már épp eleget szenvedett. Ha közel akarsz kerülni hozzá, tedd igazából. Szeretsd õt és a gyereket is akit vár, minden feltétel nélkül.

Andres: Rájöttem, hogy Diána bizonyos dolgokat eltitkol elõlem. Alkalmaztam egy magándetektívet, hogy kövesse.
Camilo: Hogy mi?
Andres: Igen. Épp most küldött nekem egy e-mailt. Itt van, gyere nézd.
Camilo: Mi ez? Az én drága Csábos Hölgyemnek van egy fia?

Angel: Átlátok az Andressel folytatott játékán. Engem csak az az idióta idegesít. Tehát folytasd az ügyet.
Ügyvéd: Nem értelek , Angel.
Angel: Add be a keresetet Lola ellen, a gyerekének a felügyeleti jogáért. Világos? Meggyõzvén Lolát, hogy Andres el akarja tõle venni a gyereket.

Lola: A legfontosabb dolog találni egy jó orvost, a felügyel rád a terhességed ideje alatt.
Adelita: Talán Sofia tud segíteni. Esetleg ismer valakit.
Ügyvéd: Jó napot. Volcan kisasszony.
Lola: Jó napot. Megtudhatok, hogy mit keres itt az edzõtermemben?
Ügyvéd: Beszélnem kell önnel hölgyem,... négyszemközt.

Diana: Marcus, megrémítettél. Mit csinálsz idekinn? Egyedül vagy?
Andes: Nem , nincs egyedül. Marco velem van.
10/10
xico 2011 nov. 01. - 13:29:29 10/10
(10202/22495)
Igazán nincs mit! Bár igaz most se a mozikba kerül, hanem DVD-re, de nézhetõség szempontjából szerintem mindegy, mert végre láthatjuk a filmet. És ugye ez a lényeg!!! :PPPP
10/10
dzsanna3 2011 nov. 01. - 13:25:36 10/10
(10201/22495)
Ay Era, köszi hírt! Már azt hittem, fehér szakállas dédapó lesz Jencarlos, amikor leporolják a sokévtizedes port errõl a szalagról. 2008-ban készült, 2009 novemberében nagy csinnadrattával bemutatták Miamiban, mi meg azóta várunk belõle a traileren kívül néhány képkockát:) Idõszakonként hol Jencarlos, hol pedig Oswaldo hitegetett minket, hogy már nem kell sokáig várni, már jön is a mozikba!
10/10
xico 2011 nov. 01. - 12:53:29 10/10
(10200/22495)
Hunted By Night - DVD Release Trailer
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Tfkh-yrbfb8

Megjelenés: 2012. január 31.

Jencarlos Canela in HUNTED BY NIGHT. Available January 31, 2012

Starring Jencarlos Canela, Juan C. Bofill, Al Galvez, Sonya Smith, Gabriel Porras and Seth Gordon.

In the Florida Everglades, three men on a hunting trip find bails of drugs just dropped from an airplane. The men must decide whether to be law-abiding citizens and report the drugs or take the drugs and sell them for millions of dollars. Their decisions will take them on spine-tingling confrontations with drug dealers who both outnumber... and outgun them.
10/10
xico 2011 nov. 01. - 12:18:54 10/10
(10199/22495)
@DJCarlosRam @ticogerardi este
http://www.twitvid.com/MCOBP

Mi prima @gabyespino apoyando a @maickelmelamed para su marathon del Sabado en NY... @VamosMaickel
http://www.twitvid.com/H17FG

Y por supuesto @jencarlosmusic tambien lo hizo... @MaickelMelamed, eres un... -
http://www.twitvid.com/A1NZA

Rövid videóüzenetek, 2 Gabyval, 1 pedig Jencarlosszal.
10/10
xico 2011 nov. 01. - 12:11:56 10/10
(10198/22495)
Hajrá franciások!!!

Ha van itt valaki, aki franciául ért ne szerénykedjen, mert kíváncsian várjuk mirõl esik szó ebben a videóban az Ördögi körrõl. Ha már a lényeget tudjuk, az is nagyon jó, nem kell szó szerint.

Jean-Luc Lemoine décrypte El Diablo (Bureau des Plaintes)
http://www.youtube.com/watch?v=SfvRbN5ED7k
10/10
xico 2011 nov. 01. - 12:05:01 10/10
(10197/22495)
Szia Dzsanna!

Az legyen a legkevesebb, hogy elkelt! Attól még egy nagy ölelés meg puszik, meg egy közös kép még belefér!!! :PPPP
10/10
xico 2011 nov. 01. - 12:03:42 10/10
(10196/22495)
Szia Nikcsy!

Ennek ellenére sem szabad feladni a harcot. Gabyhoz azt is hozzá kell tenni, ami nem feltétlen jelenti azt, hogy mekkora a nézettség, hogy neki már egy csomó sorozata ment itthon. Így ez is biztos közrejátszik abban, hogy meghívják.

Én amondó vagyok, hogy nem szabad feladni. Az biztos, hogy a Pitbullos vonal nem elvetendõ. A minap olvastam a Sony Music Hungary oldalán a következõket: Juan Magan feat. Pitbull & El Cata - Bailando Por El Mundo - egy igazi pörgõs, bulis dal a hétvégére a legmenõbb spanyol DJ-tõl, Pitbulltól és El Catatól! Nemsokára itthon is hallhatjátok a klubokban és a rádiókban!
http://www.youtube.com/watch?v=4QUa-6gZAfc&ob=av2e
Úgyhogy most már úgy néz ki, hogy El Cata is berobban nálunk. Lehet nem véletlen írta nekem Twitter-en már, hogy jön. Valamit biztos tudott. Vagy ki tudja.

Úgyhogy hajrá!!! Nem szabad feladni!!!!