10/10
xico 2011 nov. 01. - 11:52:52 10/10
(10195/22495)
Szia Ildy!

Ne haragudj, nem direkt nem adtam meg a program nevét, hanem, mert én is szenvedek vele, nem tökéletes, sajnos. :S Egyébként Subtitle Workshop a program neve. Sajnos van mikor ok nélkül fogja magát és leáll, vagy a másik, mikor nem bírom egy lélegzetre megcsinálni a feliratot, akkor meg kell változtatnom a forrás videó nevét, mert ha nem, akkor ugyancsak fogja magát és leáll. :S Sajnos még nem sikerült másikat találnom, addig kénytelen vagyok én is ezzel bajlódni. De a felírat-égetés az más programmal készül. Az a VirtualDub-bal vagy a FormatFactory-val.

Úgyhogy ezért nem bátorkodtam ajánlani ezt a programot. Rosszat nem akartam, jót meg nem tudok. :S
10/10
dzsanna3 2011 nov. 01. - 10:34:05 10/10
(10194/22495)
Hát szia Nikcsy! - Ez a gondolkodj pozitívan kampány keretében íródott, nemigaz? :)

Én próbálok lelket verni a csapattagokba, újakat verbuválni, mindenki belead apait-anyait, hogy ne legyen igazad.
Gaby Spanic az óceán másik oldalán már nem sokakat érdekel, kivéve a felkorbácsolt botrányait, véleményem szerint ezért könnyû olcsón beszerezni egy interjúra.

Mi Jencarlost nem egy interjúra várjuk, hanem százra :) a koncert után, a novella promója kapcsán, és egyáltalán.
Az hogy ezt "olcsón meg lehet úszni", azért lehetséges, mert több országba szervezik a koncerteket, így megoszlik az utazásuk költsége. Tényleg "csak" annyi a dolgunk, hogy minél több tagot verbuváljunk, így tömegesen követelhetjük rádióktól, tévéktõl lejátszást, azután Jencarlos már maga népszerûsíti saját magát...
10/10
dzsanna3 2011 nov. 01. - 10:11:14 10/10
(10193/22495)
Szia Ildy!

Énrám csak ne haragudj, mert én megvásároltam egy programot a videók szerkesztéséhez, feliratozáához, aminek a neve AVS4YOU, de nem csak az ára miatt nem javasolom, hanem mert megbízhatatlan, és rossz, nagyon sokat szenvedek vele.
A Windows Moviemakert tudom ajánlani, ami a windows ingyenes szolgáltatása, be van építve az operációs rendszerbe, de ne kérdezd, hogyan mûxik, mert én sosem használtam - viszont bizonyára a csapattagok közül sokan, remélem, hogy pikk-pakk lesz jelentkezõ a betanítására.

Viszont jó hír, hogy Xico epedve várja a vidik fordítását, és szívesen feliratozza õket, akárcsak tegnap éjjel ezt:
GABY ESPINO Secretos de BabyCanela magyar felirattal http://www.youtube.com/watch?v=QyeIiQDU_l0

További szép napot neked, és nem vettelek komolyan, ne aggódj! :)
10/10
f_nikcsy 2011 nov. 01. - 09:47:49 10/10
(10192/22495)
Viszont most jön a FEKETE LEVES:
Tegnap bebizonyosodott,hogy annak hogy Jencarlos hazánkba jöjjön,nagyon csekély az esélye.
Az RTL tegnap bejelentette nagy csinnadrattával,hogy a testvércsatornáival(COOL,sorozat+szal)együtt,GABRIELA SPANIC Magyarországra jön egy nagyszabású sajtótájékoztató- és közönségtalálkozó keretén belül.Ez azért is érdekes,mert minden bizonnyal a COOL-nak is jó nézettséget hoz a sorozata(amire a csajok szilikon...óta nem volt példa).

Azért említettem ezt meg nektek,mert az RTL nem az a hívogatós fajta,sõt nagyon nem,(ha mégis,akkor arra nyomós okuk van)és ha nem történik valami isteni csoda:mondjuk leadja a viva Pitbull kolegájával KÉSZÜLT közös klipjét(és valamelyik koncerszervezõ cég nem kapja fel a fejét,akkor bizony felejtõs lesz a történet.Úgyanis mi hiába teperünk,nagyon kevesek vagyunk hozzá,SAJNOS.
10/10
f_nikcsy 2011 nov. 01. - 09:35:18 10/10
(10191/22495)
Sziaaasztok drágák!
Látom szépen beindult újra az élet itt kérem szépen!))
Nagyon örülök neki,és ez a sok minden!Kitettetek magatokért:)
10/10
f_nikcsy 2011 nov. 01. - 09:27:41 10/10
(10190/22495)
Sziaaasztok drágák!
Látom szépen beindult újra az élet itt kérem szépen!))
Nagyon örülök neki,és ez a sok minden!Kitettetek magatokért:)
10/10
Zsuzsa17 2011 nov. 01. - 08:36:37 10/10
(10189/22495)
Szia Ildy!

Szeretném megkérdezni, mirõl énekel Jencarlos az elsõ kb 2 percben a Los Recoditossal?

http://www.laverdad.com/detnotic.php?CodNotic=72363
10/10
KLOPCSIK69 2011 nov. 01. - 07:17:01 10/10
(10188/22495)
szia dzsanna! Az újságos posztra amirõl beszéltünk felírhatsz és amint lesz normális netem (nem csak telón mint most) összeszedjük az infókat és már készítem is. Puszi : reni
10/10
dzsanna3 2011 okt. 31. - 22:50:23 10/10
(10187/22495)
Hát ez Isteni Zsuzsa!

Beindultál, mint a gép! Köszi, már viszem is a facebook-ra, mint az elõzõt!
Jó, hogy beteszed a forrás linkjét, mert így megjelenik az eredeti cikk is...
10/10
dzsanna3 2011 okt. 31. - 22:48:01 10/10
(10186/22495)
Tudom, hogy mindent megteszel ezért a fantasztikus pasiért - még akkor is, ha már elkelt a halpiacon :)
10/10
Zsuzsa17 2011 okt. 31. - 22:43:39 10/10
(10185/22495)
http://www2.esmas.com/entretenimiento/telenovelas/usa/355588/jencarlos-canela-hara-vibrar-mexico

Jencarlos Canela, a modell, színész, énekes és zeneszerzõ elõször fog Mexikóban fellépni, mégpedig a Camila együttessel.

Jencarlos Canela pályafutását 12 éves korában kezdte, mint modell, zeneszerzõ, énekes, és színész. Mexicóban olyan sorozatokban láthattuk, mint a Dona Barbara , Pecados Ajenos és a Más Sabe el Diablo, mely utóbbiban nemcsak a fõszereplõ volt, hanem a sorozat fõcím dalát is õ énekelte.
Ami a zenei részt illeti, azonkívül, hogy ebben az országban is játsszák a dalait, egész Latin- Amerikában a koncertjein a koncerttermek zsúfolásig tele vannak, most november 18-án és 19-én, elõször fog énekelni azték földön, a Camila együttes koncertjén, a Nemzeti Koncertcsarnokban.

A „Tu Cuerpo” és a „Baila Baila” cimû számait már játsszák a rádióállomások, és a tehetsége csak napról napra növekszik, elég indok arra, hogy meghívta a Camila Együttes. Jencarlos Canela idõközben az „ Un Nuevo Dia „ új albumának a koncertsorozatára készül, mely során az egész amerikai kontinensen fel fog lépni, valamint még Európában is.

A mexikói tartózkodása során , a kubai származású énekes él az alkalommal és bemutatja a zenei anyagát, és készülõdik a Camila együttessel való fellépésre, mely tele lesz türelmetlenül várakozó rajongóknak tartogatott meglepetéssel.

Ezenkívül meg kell említeni, hogy az elsõ albumával a „Buscame”-val Jencarlos három hétig vezette a Billboard eladási listáját, elnyerte ,történelmi recordot írva a Premió Lo Nuestro 2010 legjobb elõadómûvészének járó díjat a Pop kategóriában.

Második albuma se maradt el az elsõ mögött, melyen olyan nagy énekesekkel énekelt duettet, mint Gilberto Santa Rosa ( Dos Amigos), José Feliciano ( Aleluya), Pitbull és El Cata ( Baila Baila). Pitbull albumán a „Tu Cuerpo” számot adták elõ együtt.
10/10
dzsanna3 2011 okt. 31. - 21:37:49 10/10
(10184/22495)
ki van zárva, mert szerzõdése van három telenovellára. A MSED 2009 májusában kezdõdött, az MCI pedig 2011 májusában...mind a két novella forgatása alatt született egy-egy album, aminek a koncertturnéja követi a novellát... most egy év koncert-tömkeleg, aztán megint egy novella. Jencarlos nem hálátlan, pontosan tudjaa, mivel tartozik õ a Telemundonak.
10/10
Zsuzsa17 2011 okt. 31. - 21:36:26 10/10
(10183/22495)
Timcsi megcsinálom, a resumen az én feladatom.
Ma vettem észre, hogy nem a telemundóra oldalára került fel, hanem a telemundó You tube csatornájára. :)))
Cikket meg kaptok majd minden nap egyet egyet, legalább..
10/10
dzsanna3 2011 okt. 31. - 21:33:59 10/10
(10182/22495)
Tényleg nem kell türelmetlenkedned, mert amint van egy csepp ideje Zsuzsának, lefordítja az elõzõ heti összefoglalókat, kérés nélkül is...
10/10
dzsanna3 2011 okt. 31. - 21:32:41 10/10
(10181/22495)
kÖSZI ZSUZSA, FANTASZTIKUS VAGY!

Már teszem is ki a cikket a facebook-ra, a twitterre meg az elérhetõségét.
10/10
Zsuzsa17 2011 okt. 31. - 21:31:40 10/10
(10180/22495)
Egy másik cikkbõl nagyon passzol ide Jencarlos mondata:

"Komolyan fontolóra veszem, hogy elköltözök Los Angelesbe, hogy néhány ajánlatnak, mely filmbeli szerepléssel kapcsolatos , eleget tegyek . "
-----
Hát tényleg úgy látszik, hogy a közeljövõben, a koncertek befejeztével se láthatunk egyhamar Telemundos telenovellát Jencarlos Canele fõszereplésével.
Lehet, hogy a MCI volt az utolsó??!
10/10
1timcsi7009 2011 okt. 31. - 21:31:22 10/10
(10179/22495)
Hola!
Nem türelmetlenül mondom, tudom, hogy sok munka van még az mellett is , de a MCIS resuman... a múlt heti le lesz majd fordítva a héten valamikor?
Ráér nem sürgõs az sem , csak megkérdezem, ha valaki tudja akkor légyszíves lefordítaná valaki?
Nagyon szépen köszönjük a többiek nevében is, + a többi információkat!!!
MUCHO GRACIAS!!!!!
10/10
dzsanna3 2011 okt. 31. - 21:30:10 10/10
(10178/22495)
A fanklub új hivatalos Youtube csatornája ez: http://www.youtube.com/user/jencarloscanela01?feature=mhee, amit gõzerõvel töltök fel éppen. Innen szemelgethettek, nosztalgiázhattok kedvetekre.

Akinek van facebook-ja, az mindenrõl értesülhet elsõ kézbõl a Jencarlos Hungary oldalán:
http://www.facebook.com/JencarlosFanclubHungary
http://twitter.com/#!/JENCARLOSFANSHU
A fanklub e-mailcíme a következõ: Jencarlosfanclubhungary@yahoo.com

A legfontosabb tennivaló új rajongók "beszerzése" Felsõoktatási intézményekbõl, munkahelyekrõl, klubokból és bármilyen közösségi oldalról... CSAK AZ JÖJJÖN, AKI BÍRJA, KI TUDJA, HOGY VÉGIGCSINÁLJA! CSAK AZ JÖJJÖN!!! - Locomotiv GT

Hajrá lányok, sok lúd disznót gyõz!!!

Mindenki láthatta Betty fantasztikus trikóját, ami kb 2000 Ft-ból jönne ki... Már csak jelentkezni kellene, és õ lesz olyan kedves, és megcsináltatja... Egyetlen kérés: ELÕRE KELL KIFIZETNI! -mint minden mást ezentúl, hogy ne járjunk úgy mint én, akinél sokkal többen rendeltek cd-t, mint ahányan átvették... Rövidre zárva a kört, kör-emailben minden jelentkezõ megkapja Betty bankszámla-számát, és arra kellene utalni az összeget.
Betty még Jencarlosos sapi legyártásának és költségének, s amint megvan, azt is lehet rendelni.
10/10
1timcsi7009 2011 okt. 31. - 21:26:16 10/10
(10177/22495)
Nagyon köszönjük a sok munkát és az információkat!!!!
10/10
Zsuzsa17 2011 okt. 31. - 21:18:46 10/10
(10176/22495)
Sziasztok!
Én is holnap tudok igazán nekiállni fordítani , az ünnepi programok miatt.
A legelsõ cikkbõl azért elhozom a fontos témát:

Jencarlos Canela megválik a Telemundótól?

http://tvboricuausa.blogspot.com/2011/10/jencarlos-canela-se-va-de-la-cadena.html?spref=tw

.......
A Színész a Twittert használta fel, hogy elbúcsúzzon a a MCI stábjától és a kiszolgáló személyzettõl:

"Közlöm veletek, hogy ma volt a katonai szolgálatom utolsó napja!!!!!! El se tudom hinni!! hahahaha. Szeretnék õszintén köszönetet mondani a MCI színészeinek, a stábnak. Nagy megtiszteltetés volt veletek dolgozni, és beleértve az egész csapatot.!!!!!!! A LEGJOBBAK VAGYTOK!! Köszönet mindenkinek. A sminkeseknek, az öltöztetõknek, a sofõröknek, a biztonságiaknak, a büféseknek. a takarító személyzetnek. és a díszletezõknek, kellékeseknek. MINDENKINEK!!!!!"

De valami meglepetést okozott, méghozzá amit a Telemundóról mondott. Az alábbiakban ezt írjuk le:

"Nagy valószínûséggel hosszú idõre,ez volt az utolsó nagyméretû munkám a Telemundóval. Nem találhattam volna jobb társaságot, és csapatot, ami engem illet.Teljes szívembõl szeretlek benneteket. Tiszta szívembõl mondom.
Akár a közeljövõben vagy a távoli jövõben visszatérhetek nagy örömmel találkozom mindegyikõtökkel . Felejthetetlenek vagytok."

Semmi kétség, ez egy fontos hír, ami Jencalos Canela életében nagy változásokat hoz. Közben a színész nem mulasztotta el a lehetõséget, hogy köszönetet mondjon a rajongóinak.
Ezekkel a szavakkal üzent :" Elbúcsúzok életem ettõl a szakaszától,és köszöntöm az újat.!!!"