10/10
offtopic
mikildi 2011 szept. 24. - 15:16:15 10/10
(9735/22495)
Igen, a videón Gaby van, Én láttam ezt a felvételt már az eredeti zenével.
10/10
Zsuzsa17 2011 szept. 24. - 14:50:42 10/10
(9734/22495)
Sziasztok!

Egy érdekesség: Most bukkantam rá egy Baila Baila Videóra. Gabyval?
http://www.youtube.com/watch?v=Qil8fEsxxt0&NR=1
10/10
1timcsi7009 2011 szept. 23. - 18:26:58 10/10
(9733/22495)
Ilyen albumokból csináltam amit az elõbb feltöltöttem.
10/10
1timcsi7009 2011 szept. 23. - 18:25:35 10/10
(9732/22495)
Sziasztok, csináltam egy-két MCIS-s telefontémát ( nokiásat de át tudom alakítani ha kell valakinek) ha kell valakinek fel tudom tölteni , csak azt mondjátok meg hova !
Azokból az albumokból csináltam de szépek lettek, remélem nem haragszol meg érte , hogy az albumodból csináltam.
N!k! 2011 szept. 23. - 17:00:15
(9731/22495)
Sziasztok!

Nekem is jó az október 9-e,és tényleg jó lenne ha Ildi is tudna jönni!:-)
10/10
édesmaya 2011 szept. 22. - 21:27:25 10/10
(9730/22495)
Helló Editke!

Ildy miatt kellene elõbb tartani, mivel õ most itt lesz M.O-on. Aki nem tudna eljönni egy héttel elõbbi vasárnapon, el tud majd jönni a következõ talira, de Ildy biztos nem, mert valószínû egyszer tud csak M-O-ra jönni ebben az évben.
Én javasolnám, hogy most legyünk õrá tekintettel, tudjon õ is egyszer eljönni a talira.
Részemrõl jó akármelyik dátum.
10/10
offtopic
mikildi 2011 szept. 22. - 20:34:54 10/10
(9729/22495)
Szia Edit! Nekem tökéletes a dátum. Naná hogy jövök. Lánykák köszi a fordítást, meg a többi jó dolgot.
10/10
Zsuzsa17 2011 szept. 22. - 20:01:30 10/10
(9728/22495)
Szia Ildy!

Jaj de jó hogy itt vagy.
Mesélnél nekünk egy kis tartalmat errõl a rádió riportról? Nagyon jó a hangulat. Köszi elõre is.
http://www.youtube.com/watch?v=Ch_raHtFLHQ
bettybabe87 2011 szept. 22. - 13:48:24
(9727/22495)
Hello Lányok!

Remélem mindenki jól van:-)

Nekem jó az okt. 16.-a:-)Jajj már alig várom a nagy találkozást...:-)

Puszi mindenkinek!
N!k! 2011 szept. 22. - 12:38:50
(9726/22495)
Sziasztok!

Dzsanna, én is szurkolok neked, hogy meggyógyulj és minél hamarabb újra köztünk lehess!
Zsuzsa, köszi a resumen fordítást, nagyon jó! Mostmár végre én is kezdem behozni a lemaradásomat az MCI-bõl, lassan képbe kerülök...

Nekem jó lenne az október 16-a a klubtali idõpontnak.:-)

Szép napot Mindenkinek, sok puszi
10/10
xico 2011 szept. 21. - 21:27:34 10/10
(9725/22495)
Szia Drágaság!

Hiányzol ám nagyon!!!! Tudod, egy kalappal! :))) Gyógyulj meg gyorsan, mi veled vagyunk!!!
Sok puszi és pozitív energia!!!!
10/10
Zsuzsa17 2011 szept. 21. - 21:19:36 10/10
(9724/22495)
Szia Dzsanna!

Vigyázz magadra !

Ha jól hallottam a videódból, 2o12 márciusában lesz NY- i Jencarlos concert?
10/10
dzsanna3 2011 szept. 21. - 21:02:58 10/10
(9723/22495)
Srácok, bocsi, hogy eltûntem... igyekszem majd bepótolni a hiányzást, amint túl vagyok a nehezén...
Addig is legyetek rosszak, de óvatosan :)Köszi JÓKÍVÁNSÁGOKAT MINDENKINEK - ANAGYON JÓLESIK :)
10/10
dzsanna3 2011 szept. 21. - 20:46:53 10/10
(9722/22495)
Szia MIndenki!

Kezdõdik lassan az UN NUEVO DÍ KONCERTTURNÉ, s mivel a VIP tagság elõnye a koncertjegyek kedvzményes megvásárlása a legjobb helyekre:) ezért most kptunk egy e-milt, amiben Jencalosék felajánlják a december 3-ai, Miami koncertre holnap és holnpután 10 órától (Miami idõ szrt, ami amo-n du 4 óra) fogadják a VIP-rajongókat - lejjebb van a link, illezve alatta egy kód, amivel lehet jegyet rendelni.

Estimadas VIP Fans,

Les queremos agradecer a todas por el gran apoyo que siempre brindan. Por todo lo que siempre hacen, nada que hagamos es suficiente para el apoyo incondicional que le han dado a Jencarlos. En esta ocasión logramos que Live Nation, la compañía con la que vamos hacer una gira por todos los Estados Unidos, nos den en Miami dos días de ventas solamente para aquellas maravillosas fans que siempre han estado cerca a nosotros. Por lo que a partir de mañana a las 10:00AM la taquilla será abierta, como les acabe de mencionar, solamente para ustedes. Nuevamente les agradecemos el apoyo y las esperamos el día 3 de diciembre para que compartan con Jencarlos un concierto sin igual “Un Nuevo Día”.

Adjunto esta el link en donde pueden comprar los boletos y el código que tienen que usar. Por favor háganle llegar este e-mail a todos los miembros del fan club.

FECHA: Miércoles, 21 de Septiembre del 2011

HORA: 10:00AM (Hora de MIAMI)

LINK: http://www.livenation.com/Jencarlos-Canela-tickets/artist/1404791

CODIGO: 1mundo * (no hay un espacio entre el numero 1 y la letra m)

Las esperamos a todas de todo corazón.

Union Music Records
10/10
Zsuzsa17 2011 szept. 21. - 19:14:52 10/10
(9721/22495)
Nagyon szívesen.
10/10
Zsuzsa17 2011 szept. 21. - 19:02:46 10/10
(9720/22495)
Sziasztok!

Még nem került fel a portra Dzsanna legújabb videója: 2o perc képmontázs!!! Nézzétek meg.!

2011 09 20 JenCarlos - Entrevista en NOVENTA-Y-TRES-PUNTO-UNO-AMOR - (93.1 FM) NYC

http://www.youtube.com/watch?v=Ch_raHtFLHQ
10/10
KLOPCSIK69 2011 szept. 21. - 18:52:11 10/10
(9719/22495)
Sziasztok! Zsuzsa köszi a fordítást! :) Képzeljétek h a wikipedián amióta Jorge Luis Phila nyilatkozott h lesz nálunk is Aurora azóta már a konkrét idõpontot írnak itthonra. Azért kiváncsi leszek h a MCI-t mikor óhajtják itthon is leadni...
10/10
Zsuzsa17 2011 szept. 20. - 20:46:30 10/10
(9718/22495)
http://msnlatino.telemundo.com/novelas/Mi_corazon_insiste/video_player?uuid=f90190a2-e199-465d-b03a-2c5a813d84ad

Mi Corazon Insiste: Resumen Semana (09/16/11)
(81-84 rész)

Felügyelõ: Ennek a szállítmánynak Latin-Amerika a rendeltetési helye.
Debora: Nos, én nem értem, mi a gond azzal, ha felcserélik a két anyagot?
Andres: Mert az aceton-t engedélyhez kötött termékek gyártásához használják, valamint drogok elõállításához. Ha a szállítmány nem hatóságilag engedélyezett, akkor nyilvánvaló, hogy illegális. Kinek a neve szerepel a szállítólevélen?
Angel: Carlos Gonzalez.
Andres: Ez a konténer Tiberio Guzmané.

Ramon: Figyelj, az a helyzet, hogy, van egy kis probléma a szállítmánnyal. A rendõrség felfedezte.
Tiberio: Miféle szállítmányról beszélsz? Én személyesen adtam ki a parancsot, hogy állítsanak le minden egyes mûveletet. Mi folyik ott , Ramon? Beszélj, te idióta!

Angel: Többé nem avatkozhatsz be Lola és az én ügyeimbe.
Andres: Lolának semmi köze ehhez.
Angel: És neked meg semmi közöd az én üzletemhez, és hogy mi köt Lolához. Az csak ránk tartozik. Abba senki se ütheti bele az orrát. És legkevésbé te! Felfogtad?

Debora: Most, hová mész Andres? Ne hagyj csak úgy itt , egyedül!
Andres: Debora, Eredj a pokolba!

Ramon: Tibério, mire van szükséged, mit tegyek?
Tiberio: Most ügyvédként van rád szükségem. Végrendeletet akarok írni.

Debora: Andres: Hová mész?
Andres: Elmegyek. És te is ezt teszed! Ezt a házat eladjuk és a részedbõl vásárolsz majd egy másikat , valahol nagyon messze innen, és elmész oda lakni a szüleiddel.
Debora: Nem dobhatsz ki engem ebbõl a házból! Ez az én házam!
Andres: A mienk! A mi házunk! És én nem akarlak látni se Lola, se a lányom közelében!
Debora: Persze, a valódi probléma Lola Volcan és a fattyú gyereke!
Andres: Tudod mit? Hallani akarod? Azt akarod hallani? Szeretem Lola Volcant!!! Szeretem Õt!!! Még ha az életben soha se lehetek vele újra együtt. Mindig is szeretni fogom. Mindennek ellenére õ a legtisztább, legszebb dolog, ami az életemben megadatott. Oké? Azt akarom, hogy takarodj ebbõl a házból, a vállalattól, tûnj el az életembõl, mert soha többé nem akarlak látni.

Daniel: Esküszöm, valaki becsempészte ezt a csomagot a kocsimba. A házvezetõnõ monda, hogy egy idegen próbálta feltörni a kocsimat. Igen ez az, akkor történhetett.
Andres: Hát most mit csináltál?

Ramon: Ne beszélj senkinek se Tiberio végrendeletérõl. Fõleg ne Debórának, nehogy megtudja, hogy végül is az egész Guzman birodalom az ellensége, Lola Volcan fezében fog landolni. Megígéred? Így görbülj meg?

Daniel.: Hiszen Debora az apámmal hált. Még azután is, hogy azt mondták, hogy a gyerek a tied.
Felügyelõ: Itt vannak a drogtest eredmények. Daniel. Tiszta vagy. Egyáltalán nem fogyasztottál drogot.
Daniel: Amint látod, nem hazudtam neked ebben. És a másik dologról sem, amit mondtam neked bátyám....

Debora: Ez azt jelenti, hogy Lola fogja örökölni Tiberio összes vagyonát?
Vicky: Igen, így van. De nem mondhatod el senkinek. Ha elmondod bárkinek, apádat lefejezik. Pont úgy, mint Hugot. Hová mész?
Debora: Elmondom, az egyetlen embernek, aki ezt a katasztrófát meg tudja akadályozni.
Vicky: Nem, édesem, nem hallottad, hogy nem mondhatod el senkinek?

Debora: A te pótapád, még be se vett a végrendeletébe.. Esze ágában se volt. Részletes listát készített a vagyontárgyairól, és mindent Lola Volcanra hagyott. Nem fogtad fel igaz?

Hang(Debora): Ha bárki is egy újjal is hozzám ér,/ vigyázz úgy csípek, mint egy szúnyog / a rendõrség tudni fogja, hogy te voltál. És ugyanez vonatkozik a szüleimre is. Ha bármit is teszel velük, az vissza fog ütni rád.
Tiberio: Bájos kis kígyó vagy Debora. Gyönyörû és halálos. Csak te nem tudod, nekem is megvannak a saját eszközeim, és én sokkal mérgezõbb tudok lenni, mint te. Különösen most, hogy nincs mit vesztenem.

Felix: Te soha se szoktál fegyvert viselni.
Angel: Ez egy különleges alkalom. Meglátogatjuk a mentoromat. Egy jó tettet hajtunk végre. Lehet, hogy segíthetünk neki, hogy gyorsabban haljon meg. Csak a természetet fogjuk egy kicsit megsürgetni

Debora: Megígérted, soha nem mész Andres közelébe..és most miattad , te buta liba, el akar hagyni engem.
Lola: Mit képzelsz te, kinek a házában vagy! Te szégyentelen, hazug, áruló!!

Angel: Hol van a végrendelet? El tudjuk tüntetni?
Ramon: Lehetetlen, a közjegyzõnél van. Tehát felejtsd el azt. Amikor Tiberio meghal, a lánya fogja örökölni a teljes vagyonát. És semmi módon nem lehet megakadályozni.
Angel. Talán jobb is ha nem akadályozzuk meg. Ez végül is, nem is olyan rossz hír.

Debora: Összetöröm a csontjait. Ugyanazt fogom vele tenni, amit veled csináltam.
Lola: Hát ide figyelj! Figyelj rám! Ha hozzáérsz a lányomhoz, kikaparom a szemeidet.! Megértetted? Kikaparom!!!
Debora: Eressz el!
Pepe: Mi folyik itt: Hagyjátok abba!
Debora: Engedj el engem te , senki! Ide hallgass, Lola! Elkaplak még mindkettõtöket!!! Téged és a fattyú lányodat is. Mert Andres az enyém, az enyém. Az enyém!!!
Lola: Hozzá ne érj a lányomhoz, mert megöllek!!! Debora, esküszöm, megöllek.
Pepe: Na jó, most már eredj haza! Gyerünk. Gyerünk.
Debora: Eressz el. Téged is , igen téged is meg tudlak ölni...
Pepe: Hát ide figyelj, és jól jegyezd meg, amit mondok: Ha bármi is történik Lolával, vagy a lányával, ha bármit teszel bármelyikõjükkel, elfelejtem, hogy nõ vagy, És kitépem belõled azt a rohadt lelkedet. Tehát takarodj innét. Rajta!! Közelébe ne gyere a háznak, vagy bármelyik itt élõ fehérnépnek. Megértetted? Mert nem tudom mit teszek! Gyerünk, kifelé!! kifelé innen!!

Rendõr: Ramon Noriega?
Ramon: Én vagyok. Mi történt?
Rendõr: Egy letartóztatási parancsunk van ön ellen.

Lola: Nem tudom neked adni azt amit leginkább szeretnék, és nem akarod, azt, amit adhatok neked. De az idõ múlik, és az egyetlen felelõsségem, az a gyönyörû kis hölgy akinek a születésekor segíthettem. Ezért küldöm ezt a kulcsot. Õrizd meg biztonságos helyen. Ez fegyver azok ellen, akik ártani akarnak nektek.
Pepe: Mit jelent ez, leányom? Ki küldte?
Lola: Az aláírás, az apámé.

Rodrigo: Eljöttem, hogy elbúcsúzzak , Lolita. Nem azért hogy engedélyt kérjek hozzá. Tijuanaba megyek. Eltökéltem magam, megkeresem Soledadot.

Angel: Ha megtalálják a birtokot ahol Tiberio fogva tartja Soledadot, akkor bajban leszek.
Felix : Ha el kell rejtõznünk az itteni emberek elõl, le kell fújnunk a mûveleteket ?
Angel: Nem , barátom. Stratégiát változtatunk. Elküldjük a pokolba Tibériót a szeretõjével együtt. Tudod, hogy Soledad látott engem. Tudja , hogy Tiberió társa vagyok. Így sajnálatos módon, az anyósomnak meg kell halnia. Gyerünk. A rendõrség elõtt oda kell érnünk.

Tiberio: Nézheted a halálomat, de te is velem jössz. Szereted a tragikus szerelmi történeteket? Hát így fogjuk te meg én végezni. Senki se fog élve kijönni ebbõl a sztoriból. Hagyd abba a nyafogást és öltözz. Elmegyünk innen.

Rodrigo: Soledad! Igen, ez õ, Soledad! Soledad? Megállni!

Felix: Tiberio elszökött. A rendõrség nem tudta elkapni. Minthogy a nevem Angel Melendez, az az átkozott megölte az anyámat.
Felix: Mit csinálunk most? Gondolod, hogy visszatér majd?
Angel: Nem , tudja, hogy itt vagyunk. Felix ez háború. Jobb ha vigyázunk ! Mert vagy megöl minket, vagy mi öljük meg õt.
Felix: Szóval, az akinek egy pillanatra is lankad a figyelme, az veszít.
Angel: Pontosan. Neki most még óvatosabbnak kell lennie, mint a patkánynak, amihez hasonlít. És tudom, figyeli minden lépésemet. Tudom Felix.

Tiberio: Csak az maradt meg nekem , hogy úgy haljak meg ahogy én akarok, becsülettel. Nem valami mocskos kórházi ágyon. Mielõtt elmegyek, magammal viszlek, és mindazokat is, akik elárultak.
Soledad: Még a közelgõ halálod se szelídíti meg büszkeséged? Nem látod, hogy véged?
Tiberio: Nekünk van végünk.. Nekünk, drága Soledadom. Mert te velem vagy, és a végzetemhez vagy láncolva. Legalább a lányod és az unokád jövõje biztosítva van, de a tied nem. Ha az enyém nem lehetsz, nem leszel senki másé sem. És még kevésbé nem leszel azé az átkozott Rodrigo Suarezé.

Andres: Mostantól fogva, Angel csak velem intézheti az üzleti ügyeket. Ennek a nõnek semmi köze a vállalathoz. Debora elhagyja ezt a céget. és távozik vezetõ posztjáról. Halottad Debora? Épp most rúgtalak ki a vállalatomból. Kifelé!

Pepe: Nézd meg ezt jól Etelvíra. Van rajta egy apró szám itt.. Alig látható. Ez nem akármilyen kulcs. Nem, uram.
Etelvira:Igazad van Pepe. A néhai Rugelesnek is volt egy ilyen kulcsa. Pont ilyen, mint ez. Egy banki széfnek a kulcsa volt. Fogadni merek, ez is az.

Angel: Ettõl a pillanattól kezdve a dupláját fizetem nektek annak amit a keresztapám fizetett. Amint tudjátok, el jött az ideje, hogy nyugdíjba vonuljon. Segítenünk kell neki, hogy elérje ezt. Már nagyon öreg. Mostantól Felix keze alá tartoztok. Elvárom, hogy hûségesek legyetek. Bárki aki okoskodni akar, vagy megpróbál elárulni, nem fogja megélni a magyarázkodást. De jegyezzétek, meg, aki tudja hogyan kell szolgálni engem, jól fog élni.
Felix: Mostantól kezdve nem leszünk úgy kezelve , mint az kutyák, vagy a rabszolgák. Ezenkívül az új fõnöknek nem lesznek dührohamai, mint Tiberionak. És a fizetés jobb, azaz meglehetõsen jó.

Andres: Mi történt Berta? Mit láttál a házban? Miért menekültél el a házból? Mert hát ezt tetted, úgy gondolom. Consuelo megerõsített mindent, ami történt.
Berta: Nem kellett volna soha se bemennem a raktárnak használt helyiségbe. Ez az a hely, ahol a barátaid megszálltak egy kis idõre.
Andres: De miért?
Berta: Ott volt Õ. Úgy tartották, mint egy állatot. Az a szegény asszony.. koszos volt, éhes, megkötözött, és nagyon beteg...
Andres: Kirõl beszélsz? Kit tartottak ott a raktárhelyiségben? Mirõl beszélsz?
Berta: Arról a csinos hölgyrõl, aki velünk szemben lakott. Arról, aki állítólag a tengerbe veszett.
Andres: Most te Lola édesanyjáról beszélsz? Soledad Volcanról?
10/10
Zsupo 2011 szept. 20. - 19:50:03 10/10
(9717/22495)
Sziasztok!
Úgy láttom nem annyira népszerû Jencarlos új sorozata de remélem ez nem fogja befolyásolni hogy itthon is leadják. Off Nézitek az Eva Lunat? Én Spanyolországba néztem ott kb a közepénél tartanak. spoiler Evanak gyereke van Danieltól és Eva annál a cégnél dolgozik aminél daniel is és ez nem tetszik Arismendieknek. Victoria kikezdett Tonyval. Daniel találkozott a hajón egy lánnyal aki mint késõbb kiderült Victoria barátnõje. Meglöttek egy embert nem tudom kit de ott volt Alicia Tony és még sokan Spoiler vége Ott tartottak amikor hazajöttem onnan Nekem tetszik a sorozat Off vége
10/10
dandi83 2011 szept. 20. - 16:21:13 10/10
(9716/22495)
Hola Todos!

Kedves Dzsanna! Örülök, hogy már jobban vagy, gyors gyógyulást. Köszi a spoilereket, egy kicsit jobban érthetõ így nekem is. Felteszem a többieknek a youtube-os videot a heti elõzetesrõl, amit te is említettél. Azért kiváncsi leszek mert az elején mutatják hogy Andres és Lola együtt lesznek, tehát a csavarra a történetben. Akárhogy is nekem azért tetszik a novella, hiába mondják hogy rossz a nézettségi mutató.
Tehát a video Enjoy!
http://www.youtube.com/watch?v=5aSkdtZC-jA