10/10
édesmaya 2011 aug. 14. - 20:09:25 10/10
(8915/22495)
Helló-belló lányok!
Merre jártok, ahol a madár sem?
Zsuzsa én köszönöm a fordítást, igazán izgalmas a történet!

Ma kétszer is végig tudtam hallgatni Jenky cd-jét, majdnem 1 órás. Jövet-menet anyóshoz hallgattuk Kicsikével, és Ildikóval. Én rettentõen élveztem, nagyon jó volt, hogy csak erre figyelhetek, mert nem én vezetek.
Otthon úgyis közben mást is néznék a neten. Így teljes egészében neki szentelhettem a figyelmet.
Gyerekek, ez isteni!
10/10
Zsuzsa17 2011 aug. 13. - 21:52:48 10/10
(8914/22495)
Sziasztok !

Elkészültem a következõ resumesnek a fordításával is. Remélem segítettem vele azoknak akik a nyelvet nem értik vagy most tanulják.

Mi Corazon Insiste: Resumen Semana (08/05/11)

51- 55 RÉSZ..
http://msnlatino.telemundo.com/novelas/Mi_corazon_insiste/video_player?uuid=7eb72454-895c-4893-95fe-cedaa0e1e1d2

Lola: Azért jöttél, hogy megfenyegess? Pompás.! Igen felfogtam, Andres a tied, Elégedett vagy, Boldog vagy? Nagyszerû. Menjél innen.
Debora: Nem értettél meg, Lola. Amikor gyerek voltam, utáltalak téged. De most, amit érzek az gyûlölet. Ez olyan hatalmas érzelem, hogy mindent háttérbe szorít, saját magadat, akármit, amit szeretsz, a barátaidat, mindazt amit birtokolsz, ami körülvesz. Tehát most azért vagyok it , hogy figyelmeztesselek: Rejtõzz el, rejtõzz, ha tudsz, tûnj el a szemem elõl. Fuss! Mert ha bárhol is meglátlak megöllek!

Andres: Oké, egyszer az életben legyetek õszinték hozzám, és mondjátok meg az igazat. Ramon, most megmondod nekem egyszer és mindörökre: Mi van Debora és Marcelo között? Tudom, hogy volt valami, de részleteket akarok. Itt várok, a fene egye meg, beszéljetek végre.
Debora: Te jó ég! Hagyd abba a köhögést. Vedd be ezeket a tablettákat. Azt mondtam neked, hogy vedd be! Különben úgy fogom fel, ez csak egy trükk részedrõl, hogy elengedjünk.
Vicky: Édesem!
Debora: Azt akarom, bizonyítsa be ez a nõ , hogy tényleg beteg, különben úgy veszem mintha trükközne velünk.
V: Felejtsd el most ezt ebben a pillanatban. Beszélnünk kell.
D: Oké , mi történt?
V: Andres tud rólad és Marcelóról.
D: Pontosan mit tud?
V: Tudja, valami rossz történt amikor hallotta apádat, önkívületben beszélni. De most tud rólad és róla. Nem látod, hogy minden egyre bonyolultabb lett, azóta, hogy az apád elhitte a kitalált történetedet a megerõszakolásodról? Most aztán tudja.

Debora: Délutánonként jártam hozzátok, téged kerestelek. Egyik délután Marcelo az édesanyáddal vitatkozott. Anyukád ittas volt, és apád is ivott egy kicsit. Én meg a legrosszabb pillanatban értem oda. Bementem a szobádba, mert meg akartalak lepni. És hirtelen ott termett.....Marcelo ott volt... A férfi, akirõl azt hittem az édesapád. A látott engem felcseperedni... és Megerõszakolt …..

Golfpályán férfi: Andres., játszani jöttél?
Andres: kikapcsolódsz, te gané!!?... Idefigyelj! Megöllek te szemét.! Úgy fogsz megdögleni, mint egy patkány, hiszen csak az vagy. A saját kezemmel ütlek agyon.
Marcelo: Mivan ? Megõrültél?
Andres: Nem te vagy az elmebeteg. Mindig másokat bántasz. Mindenkit akik körülötted vannak. Megpecsételed az életüket örökre.
Marcelo: Most meg mit tettem?
Andres. Hogy mit tettél?.... még azt se érdemled meg, hogy élj, Marcelo Santacruz. Te szemét szadista patkány. A halált érdemled....
Golfp. Férfi: Elég! Megölöd ! Hagyd. Elég legyen.! Agyonverted!....

Ramon: Hallottam, Andres, elment megkeresni Marcelót. Jól ellátta a baját, és a végén egy ököl csapással ki is ütötte.
Debora: De mi történt? Beszélt Marceló?
Ramon: Nem hallottam a teljes sztorit, csak annyit, hogy jól elagyabugyálta. Az a szemét megérdemelte, és még ennél többet is.
Debora: A lényeget Apa! Hol van Andres? Mi történt?
Ramon: a rendõrség õrizetbe vette.

Debora: Szia Apuci!

Útlevél ellenõr.: Érezze jól magát az USA- ban. Következõ Mr Carlos Gonzalez.
Tiberio: Igen az vagyok.
Ú E: Lenne szíves levenni a szemüvegét és a kalapját, kérem.
Tiberio: Szolgálatára uram.
Egy férfi: Köszöntelek Los Angelesben Tiberio!

Chabele: Nos, mit teszünk, hogy megtaláljuk a keresztlányomat?
Lola: Nem tudom nénikém. Nem tudom..Fogalmam sincs, hol kezdjük.
Chabela. Tudom nem fog tetszeni amit mondok neked., de szerintem a belvárosi luxus-hotelekhez kéne mennünk, vagy a Beverly hillsre, mert gazdag nagybácsikat emlegettek. Tudtam, hogy nem fog tetszeni neked. De hát nevén kell nevezni a gyereket. Vagy nem így gondolod?
Lola: Tudod mit nénikém? Nem is kell keresnünk most már. Csak nézd,nézd, kövessük õket.
Lola: Hogyan tudtad ezt megtenni barátnõm? Hogyan tudtál ilyet tenni?

Debóra: Örökre megnyomorítottál, az ütéseiddel. Még az se számított neked, hogy a te gyerekedet hordtam a szíved alatt, igaz? Egy emberi roncsot csináltál belõlem. Megölted a saját gyerekedet. És belülrõl engem is megöltél. De ez alkalommal én határozom meg a sorsodat, Marcelo. Amit tettél velem, amit csináltál belõlem, az mind semmi ahhoz a pokolhoz képest, amit te fogsz átélni.
Marcelo:Átkozott
Debora: Igen... Neked köszönhetõen. Ne várj tõlem semmi jót. Marcelo, aki elõtted áll, az egy másik nõ.. Válassz! Vagy elfogadod azt, hogy megerõszakoltál, vagy gyilkossági kisérlettel foglak bevádolni. Fölfogtad?

Tiberio: Hülye Miért telefonált az ostoba társad, Ramon, hogy meséljen az árulásodról?
Marcelo: Ramon csak egy idióta, aki elõnyt akar kovácsolni a helyzetbõl. Ne is fordíts rá figyelmet. Én képtelen lennék elárulni téged.
T: Akkor mért hagytad elmenekülni Soledádot? Nem voltak egyértelmûek az utasításaim? Azt akartam, hogy idehozd õt, Hogy én ölhessem meg , a puszta kezemmel.

Cseléd: Te jó ég! Mi ez? Mit csinál ez a szerencsétlen nõ itt? Milyen szörnyû. Nem tehetem. Nem segíthetek.

Ramon. Tiberio Los Angelesben van. És egyáltalán nem örülök neki.
Debora: Én meg úgy gondolom, hogy tökéletes. Jól figyelj rám, Apa. Felhívod Tiberiót, és átadod nekem a telefont. Én legyek az aki tárgyalni fog vele.

Debora: Debora vagyok. Azért jöttem, hogy tárgyaljak veled.
Tibério: Én nem tárgyalok. Még kevésbé asszonyokkal. Van valamid , ami az enyém. Ide fogod hozni. Majd akkor eldöntöm, beszélek- e veled. Na hogy tetszik?

Rodrigo:Itt van uram. Ez egy bírósági rendelet a Palacios vállalat számláinak a befagyasztásáról.
Ez a vállalat és a mûködésével kapcsolatos összes okmány a kivizsgálás tárgyát képezi. Az Interpol is ki fog adni egy parancsot ellenük.
Camilo: Meg kell állítanunk, néhány transzfert a Gran Caymanra és más adóparadicsomra.

Tiberio: Mi történt Soledad? Nem tetszik amit látsz? Milyen kár! Pedig nekem tetszik a látvány. Nagyon is tetszik. Hagyjatok egyedül vele. Mindig elbûvölõ nõ voltál. Egy lenyûgözõ asszony. Az én nõm ,Soledad.

Tiberio: Wauoooo! Ez nagyon egyenes volt. Mondjad. Mit tett veled Marcelo, hogy a halálát akarod?
Debora: Mit tett? Megfosztott a legfontosabb nõiességemtõl. Ezt tette velem az a szemét. Úgy összevert, hogy megölte a méhemben a gyerekemet. Az õ hibájából ki kellet venni a méhemet. Marceló egy aljas ember. És megérdemli a halált.
Tiberio. Most már megértem a gyûlöletedet.

Marcelo: Tiberio ,bajban vagyok. A rendõrség a sarkamban van, és éppen most hagyom el a várost.
Tiberio: A fenébe. Bajban vagy? Ez aztán nagyszerû idõzítés. Csere ide hozzám , és beszélünk. Erre valók a barátok. Tudok segíteni, mint mindig. Gyere csak.
M: Tényleg?

Debora.: Hello Apuci! Meglepetés! Könyörögj nekem! Látni akarom, ahogy az életedért könyörögsz. Na rajta!
Lola: Hallo.
Marcelo Lola, Lola Volcan?
L: Igen.. Ki beszél?
M: Marcelo Santacruz
L: Marcelo? Mit akar, miért hív engem? Nekem semmi beszélnivalóm sincs magával.
M: Nálam van az Édesanyád. Ide kell jönnöd ha látni akarod.
L: Az édesanyám? Hol van? Hol?
Marcelo: Ide kell jönnöd az irodámba. De ha bármit mondasz a rendõrségnek, akkor anyád meghal. Azonnal ide kell jönnöd.
Etelvira: Marcelo Santacruz hívta telefonon. És azt mondta, hogy Soledád ott van az irodájában. Tudom, hogy ez csak egy csapda!

Debora: Ez fájni fog!

Andres: Könyörgöm, higgy nekem. Nem én öltem meg Marcelo Santacruzt.
Börtönõr: Üdvözöljük az új 5 csillagos apartmanjában, Andres Suarez. Az ajtót!

Tiberio : Õ az.
Lola: Engedjetek el. Engedjetek.! Hozzám ne merj érni. Engedj el.!
bettybabe87 2011 aug. 13. - 17:17:44
(8912/22495)
Köszi Drága!..és ma még folytatjuk ám....:-)))))
10/10
édesmaya 2011 aug. 13. - 17:15:26 10/10
(8911/22495)
Szia Bettybabe!
Igazán jó kis történet, nagyon jól sikerült Jencarlossal az estétek!
Irtó ötletes vagy mindíg!
10/10
édesmaya 2011 aug. 13. - 17:13:44 10/10
(8910/22495)
Ildikém persze, hogy be tudom tenni a cd-t a sz.gépembe, de ha kinn vagyok a konyhában, vagy ha 2-3 méterre a géptõl, akkor nem hallom már jól, mivel baj van a füleimmel.
Akkor annyira fel kellene erõsítenem a hangot, hogy a szomszédok biztos szólnának érte. (panelház)
Izgulok is egy kicsit, amikor filmet nézek a sz.géprõl, mert bizony eléggé fel kell hangosítanom.
Holnap megyünk anyósomékhoz falura, ez 50 km-re van, és egybõl beteszem a kocsiban a cd-t és hallgathatjuk Istvánnal.
De addig is a sz.géprõl meghallgatom, bár István tévézik, meg szülinapja van, nem akarok neki szólni a tv hangjáért.
10/10
édesmaya 2011 aug. 13. - 17:09:03 10/10
(8909/22495)
Sziamia Evelyn!
Nagyon köszike, hogy megírtad a képekrõl, a tudnivalókat.
bettybabe87 2011 aug. 13. - 15:41:53
(8908/22495)
Jó volt bizony......és holnap folyt. köv..:-)))))))))))))
10/10
mikildi 2011 aug. 13. - 14:18:50 10/10 Előzmény édesmaya
(8907/22495)
Ágikám! Nem tudod betenni a gépedbe a CD-t? Én úgy hallgattam meg Jen dalait. Na dolgozok tovább. Mindenkinek szép napot. Azért a sorozatot én is megnézem miden nap. Most született meg a kis baba. Tibérió vitte be a kórházba!
Evelin96 2011 aug. 13. - 12:22:39
(8906/22495)
cap. 57 Andrés tárgyalása
Evelin96 2011 aug. 13. - 12:21:44
(8905/22495)
Evelin96 2011 aug. 13. - 12:20:58
(8904/22495)
Evelin96 2011 aug. 13. - 12:19:59
(8903/22495)
Evelin96 2011 aug. 13. - 12:14:06
(8902/22495)
Na ez nagyon jóó hír(: Jó kis összejövetel lehetett ha Jencarlos-t hallgattatok(:
10/10
KLOPCSIK69 2011 aug. 13. - 11:49:51 10/10
(8901/22495)
Betty ez jó hír, de ez így van, aki meghallja a hangját rögtön megszereti. :)
bettybabe87 2011 aug. 13. - 11:39:21
(8900/22495)
Sziasztok Drágaságok!

Meg kell hogy osszam Veletek a tegnapi élményemet.Szóval kivettem 1 szabadnapot,mert lejöttek Nagymamámék Szegedre és bográcsban halászlét fõztünk a kertben.Mikor elkészült az ebéd,mindannyian leültünk az asztalhoz,én pedig berakattam a Jenky CD-met,de úgy hogy senki sem tudta mi ez a zene.(csak 1 emberke tudta,akit beavattam):-PPPPSzóval elindult a zene,én meg látom Apukám arcán hogy nagyon fülel.Aztán kb. a 3. dalnál beszól a barátnõjének: "Ezt az olasz CD-t meg honnan szedted elõ?"-Kérdezte...Erre a beavatott barátnõ :"Hmm nem tudom,ott találtam a CD-k közt"...Én meg a férjecském mellett alig bírtam visszafogni a nevetést,nehogy lebukjak.De aztán szerintem Apunak leesett hogy az a CD szól amit majd 1 hétig a táskájában hordozgatott,mire nagynehezen eljutott hozzám:-)Szóval alapjában véve bejött a családnak és mivel Apum gyakran járt Olaszo.-ban vásárolni és ugye azért az olasz meg a spanyol picit hasonló,ezért értett is a szövegbõl ezt-azt:-)Amikor pdig a Si
supieras Cuanto te Ame ment...no ez a kedvenc dalom,ami kiveri nálam a biztosítékot,mikor ez a dal ment akkor néma csend volt,mindenki csak gyönyörködött J.C. fantasztikus hangjában.Szóval nagyon jól sikerült ez a tegnapi nap:-)))))

Plusz még egy hír...itt alattunk az étterem alatt,van egy szórakozóhely,én meg persze nyomulok náluk,már a DJ-nek be is ajánlottam a Tu Cuerpo-t és a Baila Baila-t..hát kíváncsi leszek,mikor fogom visszahallani egy 7 végi bulin,ahogy a nép extázisba esik ettõl a zenétõl..Húúú de jóóó is lenne:-)))))

Csütörtökön meglátogatott az étteremben egy ismerõsöm.Vele volt az egyik barátnõje...a Jenky CD-m elõttem hevert az asztalon..a csajszi meglátta..no erre aztán több se kellett neki.....alig bírtuk Õt kizökkenteni J.C. hatása alól...pedig most hallott Róla életében elõször.....

Szóval szerintem ez a pár apróság is elõrelépés és annak a jele hogy az emberek igenis szimpatizálnak J.C.-vel..Áhhh nem is értem hogy miért...:-PPPPP

No megyek..szép napot Mindenkinek!

Puszi!
10/10
édesmaya 2011 aug. 12. - 21:07:06 10/10
(8899/22495)
Lányok ugyan mondja már meg valaki hozzáértõ, hogy mi a csudáért mutat a szavis lista 0-t Jenre, amikor mindíg van ,aki szavaz, és többször is?
Egyáltalán hogy lehet, hogy nincs rajta változás?
10/10
édesmaya 2011 aug. 12. - 21:03:21 10/10
(8898/22495)
Dzsanna, majd ha erre tudsz jönni, elolvasod, hogy ma meghozta a lányunk Pestrõl a cd-t. Nagyon örülök, hogy végre-valahára nekem is van.
Már keressük a cd-lejátszót, néztünk párat.
10/10
édesmaya 2011 aug. 12. - 21:01:43 10/10
(8897/22495)
Helló kicsikéim, merre jártok?
Xico nem láttunk pár napja, hol jársz, ahol a madár se?
Dzsanna jól vagy, mikor jössz fel?
10/10
dandi83 2011 aug. 12. - 20:16:19 10/10
(8896/22495)
hát most úgy látszik nem akarja õket betenni, teljesen elszomorodtam. :( :( :(