bettybabe87 2011 márc. 03. - 08:14:59
(3355/22495)
Ok..akkor jelölj Iwiwen be nyugodtan..a nevem: Tóth(Palabiyik) Beatrix..Facebook-on pedig a privát profilim szintén Beatrix Palabiyik...a fanklubos pedig Jencarlos Canela Hungary..:-)))

Mára én búcsúzom Tõletek..vasárnap leszek legközelebb..Jó hétvégét mindenkinek!Puszi!
10/10
édesmaya 2011 márc. 03. - 08:10:34 10/10
(3354/22495)
Szia Drága Bettybabe!

Igen, az iwiw-en fenn vagyok teljes néven.
A facebook-ra is tegnap este sikerült, de oda nem írtam ki a teljes nevemet, meg még Babával konzultálok, hogy mit érdemes, és mit letiltani.
Még nem is tudom, hogy a facebook-on hogy kell ismerõst keresni.Pár közvetlen ismerõst felajánlotta a fc. reg.után, persze bejelöltem õket.
bettybabe87 2011 márc. 03. - 07:37:53
(3353/22495)
Annyit azért értek hogy "SENI SEVIYORUM BABY" - vagyis "Szeretlek Baby" :-))))))
bettybabe87 2011 márc. 03. - 07:35:26
(3352/22495)
Hello !!!

Húúú azért annyira nem vagyok perfekt törökbõl..de szerintem olyasmi a móndanivalója kb. mint a Pitbull és J.C. számnak..:-PPPPP
10/10
Zsuzsa17 2011 márc. 03. - 07:27:30 10/10
(3351/22495)
Szia Betty!
Nekem tetszik ez a török- spanyol zene. Igazán jó ötvözet, bár én a török zenével is szimpatizálok, csak nem tudom mit lenne érdemes hallgatni.
Mirõl szól a török szöveg?
10/10
Zsuzsa17 2011 márc. 03. - 07:12:35 10/10
(3350/22495)
Jó reggelt kívánok!
Edit, nagyon köszönöm a javításokat!
bettybabe87 2011 márc. 03. - 04:14:46
(3349/22495)
Ajánlanék Nektek egy zenét...Nekem nagyon tetszik és mindig jókedvet csinál..:-)

Turkisg - Spanish :-) Mit gondoltok ?

http://www.youtube.com/watch?v=_mYonPxNCa0

Ja és Édesmaya..akkor Te Iwiwen fentvagy???
Ha kell majd segítség a regisztrációhoz Face-en illetve Twitteren..szólj bátran!:-)
bettybabe87 2011 márc. 03. - 02:41:20 Előzmény Zsuzsa17
(3348/22495)
Köszi a fordítást Zsuzsa!
Ez igen..jó kis cikk..ajánlani fogom az összes magyar figyelmébe..:-PPPP
10/10
édesmaya 2011 márc. 02. - 22:02:06 10/10
(3347/22495)
Szia Zsuzsa!
Nagyszerû ez a fordítás, én is nagyon örülök neki, hogy megismerhetjük Jencarlost még jobban.
Igen, õ egy kivételes tehetség, egy nagyszerû fiatalember!
Köszönet a fordításért.
10/10
Zsuzsa17 2011 márc. 02. - 18:41:45 10/10
(3346/22495)
Nagyon szívesen Így képekkel együtt sokkal jobban néz ki.
Persze utólag találok még hibákat benne.. Bocsi érte. / egy dupla tagadás igazán nem kellett volna bele. /
offtopic
handi99 2011 márc. 02. - 17:15:24
(3345/22495)
Itt és az Ördögi kör topicjában is találsz összefoglalókat az egyes részekrõl (az offtopicban). Ha szeretnél spoilert olvasni.
offtopic
handi99 2011 márc. 02. - 17:11:56
(3344/22495)
Arról, hogy az Aurora jó v. rossz, megoszlanak a vélemények; de, hogy izgalomban nincs hiány, az biztos. A Cool-on el tudnám képzelni.
10/10
Zsupo 2011 márc. 02. - 17:06:40 10/10
(3343/22495)
Nem ide tartozik de én nagyon örülnék ha Magyarországon leadnák az Aurórát a képeket látva sorozatból nem lehet rossz én kíváncsi lennék rá.
10/10
Zsuzsa17 2011 márc. 02. - 16:28:53 10/10
(3342/22495)
Persze , azért csináltam, hogy mindenki olvassa, és minél többen megismerjék JC. t
10/10
Zsuzsa17 2011 márc. 02. - 16:14:24 10/10
(3341/22495)
Sziasztok !
Ott a webcim is, ha bemásoljátok oda lehet jutni. És meglehet a képeket is nézni, bár azok már mindenkinek ismerõsek a fórumról.
http://www.actuemos.net/entrevistas/1861-jencarlos-canela-portada-actuemosnet.html
Beteszem másolva is.
10/10
zso51 2011 márc. 02. - 14:24:12 10/10
(3340/22495)
Köszönet a forditásért!
Igy legalább mi is - sapnyolul nem tudók - kicsit "beleláthatunk" a lelkébe!!! Jó kis cikk!
10/10
Zsuzsa17 2011 márc. 02. - 13:10:32 10/10
(3339/22495)
Sziasztok!
Találtam egy jó kis cikket, lefordítottam az egészet. kb5-6 napja jelent meg.

http//www.actuemos.net/entrevistas/1861-jencarlos-canela-portada-actuemosnet.html
Jencarlos Canela az Actuemos.net címlapján
Irta :Juan Carlos Amaya

A 22 éves Jencarlos Canelának színészként és énekesként karrierje egyik legmagasabb lépcsõfokára sikerült lépnie az USA- ban. Az „ actuamos.net” riportere telefonon kapcsolatba lépett ezzel a fantasztikus mûvész egyéniséggel, aki beszélt élet filozófiájáról, az áldozat vállalásairól, tanácsokat adott, felelt Hollywood-dal és a jövõbeni mûvészi pályafutásával kapcsolatos kérdésekre. Feltétlenül olvassák el a Premios lo Nuestro „ az Év Felfedezettje”címet elnyert ifjú mûvésszel készített ezen érdekes riportot.

* Hogyan kezdõdött a mûvészi pályafutása?

Hat évesen írtam az elsõ dalomat, mely borzalmas volt. Elõször 7 évesen énekeltem a házunk udvarán, mintegy 2oo ember elõtt: családtagok, barátok..... El lehet képzelni!! Úgy emlékszem, erre mintha tegnap lett volna. És emlékszem egy este amikor énekeltem és táncoltam kijelentettem: Ezt akarom csinálni egész életemben és soha nem akarom abbahagyni. Ettõl a pillanattól kezdve, én és az apám együtt dolgoztunk, felléptem minden olyan rendezvényen amit csak el tudsz képzelni: a bevásárlóközpontokban, ünnepeken, házaknak az udvarán, esküvõkön, apránként mindenhol. Zenei konzervatóriumot végeztem, 4 évig tanultam és énekeltem operákat, e mellett zongorázni, gitározni, ütõshangszereken játszani és táncolni is megtanultam. Természetesen színészmesterséget is tanultam, de soha se gondoltam, hogy sorozatokban fogok szerepelni, egészen addig míg adódott egy lehetõség a Telemundónál a fõhõs egy énekes volt. Ismertek mint helyi énekest és behívtak próbafelvételre. Megcsináltam az elsõ sorozatomat a Telemundónál „Pecados Ajenos” címmel és aláírtam egy exkluzív szerzõdést 3 sorozat fõszerepére. Az elsõ volt „ Más Sabe el Diablo”azaz „Ördögi kõr”, Ezt követõen aláírtam egy szerzõdést Rudy Perez-zel , elkészítettem vele az elsõ cd albumomat „Buscame” címmel, azóta már a második CD-n dolgozunk, és hamarosan jön a következõ telenovela.

* A „ Más Sabe el Diabló” ismertté tette Latin-Amerikában. Milyen emlékei vannak a forgatásokról, amikor neves színészekkel játszott együtt?

Mindig mindent magamba szippantok. Mindig leszûröm a tanulságot abból ami körülvesz, és a „Más Sabe el Diabló „ jó iskola volt. Ott volt a „maestro” Miguel Varoni, színészként és rendezõként is sok tanácsot adott nekem; ott volt Carlos Pérez, aki pozitív gondolatokat sugárzott a személyiségével. Õ volt az aki egy éven keresztül pszichológiát tanított nekem, és lelkileg felkészített. „ A színészet az, amikor nem látszik, hogy színészkedsz, a színészetben az a nehéz, hogy úgy kell játszani, mintha, az lenne a világon legegyszerûbb dolog.”
Nagyon jól éreztem magamat a csapatban, természetesen meg voltam egy kicsit szeppenve, hogy ilyen színészek vesznek körül, de soha egy pillanatig se éreztem magam kellemetlenül. Ellenkezõleg, nagyon tanulságos volt, fantasztikusan éreztem magam a kollégákkal, az elsõ naptól kezdve, mindig felajánlották segítségüket.

*Most beszéljünk az USA-ban aratott sikereirõl. Kinek köszönheti ezt?

Nem lehet megnevezni egy személyt, hisz olyan sok ember kell, hogy a mai világban sikert érjen el az ember. Például, az édesapám az a személy, aki ezen a listán az elsõ helyen szerepel, mert mindig hitt bennem, és velem volt jóban, rosszban a kezdetektõl fogva. Nyilvánvalóan neki köszönhetek sok mindent, de ott van az édesanyám, a családom, a testvéreim, a barátaim, és azok az emberek akik kaput nyitottak nekem és megadták az elsõ lehetõségeket, de azok is akik elõször bezárták elõtte a kapukat.
10/10
Zsuzsa17 2011 márc. 02. - 13:07:16 10/10
(3338/22495)
*Lévén a Telemundó vezetõ szinésze, mégis a Televisa jelölte a Premios Lo Nuestro dijra, melyet el is nyert. Ez olyan dolog volt, amire senki se számított. Mi volt az elsõ reakciója, amikor meghallotta a nevét a díjazottak között?

Köszönet, hála és meglepetés, mert a többiek is igazán kiérdemelték. Debi Nova nagy énekes, Jorje, Lena és Alex, ez trió is klassz, nagy tiszteletet érzek irántuk, gazdag pályafutás van mögöttük, és megérdemelnék. Természetesen magam részérõl köszönettel tartozom mindazoknak, akik idáig eljuttattak, és nekem ítélték a díjat, az édesapámnak, és a családomnak, aki mellettem volt.
Abban a pillanatban éreztem, álmaim megvalósultak. Waooo!!!! Sokan mondhatják: Te túl fiatal vagy!! Túl gyorsan érsz el mindent.!! De ezeknek azt mondhatom, nem ismernek minket.
13 éve kopogtatunk az ajtókon, és végre ennyi év fáradozás után gyümölcsöt is arathatunk. Az igazság az, hogy fáradságos út volt, tele tanulsággal. Természetesen a díj számomra a televízió társaságok közötti együttmûködést is jelenti, mert nem kéz a kézben, együtt munkálkodva haladnak, és ezen az estén, ebben a pillanatban együtt vannak.

*Ennyi siker után, hogy sikerült továbbra is két lábbal a földön maradnia, hogy-hogy nem szállt a fejébe a dicsõség?

Az egyetlen alkalom amikor lábaimmal nem érintem a földet, amikor repülõre szállok./ nevetés/ Nagyon jól érzem magamat a földön, nem kívánok elrugaszkodni tõle. Nem az a legfontosabb élet célom, hogy sikeres dalokat énekeljek, sikeres lemezeket csináljak. Legfõbb célkitûzésem, hogy egyszer családapa legyek, megteremtsem családom jövõjét, annak a családnak amelyikben ma élek, és majd annak,, melyet jövõben alapítok. A zenét és a színészetet eszköznek használom annak a célnak az eléréséhez, ami mindannyiunkat összefûz, azaz segíthessek, ott, ahol adományokra van szükség. Sok ember számára egy dal csak egy egyszerû dal, de ha ez a 3 perc 3o másodperces dal õszinte és jó, sikerül összehozni egymástól eltérõ kultúrákat és embereket, akik más és más múlttal rendelkeznek.
Az éneklés és a színjátszás egy hatalmas hatalom, de egyben felelõsség is, melyet nagy odaadással, szeretettel és tisztelettel gyakorlok. Úgy vélem, ha az ember szem elõtt tartja ezeket az alapelveket, és ilyen jó szeretetteljes környezetben nevelkedett fel, nincs oka arra, hogy, a fellegekbe szálljon.

*Ennyi siker után gondolt már Hollywoodra?

Igen, már kaptam ajánlatokat. Hála istennek, van egy csapatunk. És az angol piacot is célba vettük. Ez egy olyan team, mely egyre nõ, és egyre ütõsebb, és már kaptunk ajánlatokat Los Angelesbõl. Minden akkor kerülhet sorra, ha lejár a Telemundoval kötött exkluzív szerzõdésem. Az elsõ amit teszek, természetesen a zenélésen kívül, belevetem magam a filmezésbe, és a Broadway- is szeretnék játszani. Több terv is van folyamatban az angol piacot illetõleg, mind a színházzal mind a mozival kapcsolatban..

*A közel jövõben milyen zenei újdonságok lesznek Jencarlos Canela életében, és hol fog legközelebb szerepelni?
10/10
Zsuzsa17 2011 márc. 02. - 13:05:45 10/10
(3337/22495)
A következõ sorozatot hamarosan elkezdjük forgatni; ez egy hihetetlen jó történet. Egy zajos szerelmi történet sok humorral fûszerezve. Nagyon örülök neki, mert már régóta szerettem volna szerepelni egy komédiában, és itt a lehetõség, de ebben a sorozatban nagyon sok részletre kell összpontosítani, mivel komédiát hitelesen játszani kényes dolog, de az egész csapat keményen dolgozik érte. Most úgy érzem mindkét területen megvalósulnak terveim. A zenét illetõleg csak egyet tudok mondani: A következõ lemezemen olyan nagy mûvészekkel énekelek együtt, mint Gilberto Santa Rosa, Jose Feliciano, Pitbull, El Cata, los Recoditos, y Rudy Pérez, nem is említve az együttesemet, akik kísérnek. Köszönetet mondok mindannyiuknak a segítségükért, és természetesen a lemezkiadónak is. Az album várható megjelenési idõpontja május elsõ heteiben.
Az az igazság, hogy nagy megtiszteltetésnek érzem, hogy ilyen nagy mûvészekkel dolgozhattam együtt, mint az elõbb említettek, és köszönet a produceremnek Rudy Péreznek.

*Mit mondani azoknak a szülõknek, akik a színészi pályát nem komolytalan, kevés megbecsülést nyújtó, elérhetetlen álmokat kergetõ hivatásnak tekintik?

A legmegfelelõbb foglalkozás egy ember számára az, amely leköti, megbabonázza, amit szeret csinálni, mintha egy számítógép elõtt ülnél. Ha ügyvéd vagy, és középszerûen dolgozol senki se fog komolyan venni. Hiába van meg a diplomád, a doktori címed, ha nem vagy jó abban amit csinálsz, és nem végzed jól a munkádat, mindig csak egy leszel a sok közül.

*Kedvenc színész vagy színésznõ?

Ha megemlítenék egyet, kihagynám a másikat, és nem akarok rosszat senkinek. / nevetés/ Sok tehetséges színész és színésznõ van mind angolok, mind latinok, európaiak. Úgy gondolom annyi zenét hallgattam, filmet néztem, hogy lehetetlen egyet kiválasztanom.

*Milyen könyveket illetve forgatókönyvet ajánlana azoknak akik e pályára készülnek.?

A legfontosabb egy sikeres pálya eléréséhez, a szellemi felkészültség. Ez több mint, amit egy könyv nyújthat. Vannak fõiskolák, mûhelyek, és mesterek, akiktõl órákat lehet venni, kikérni a tanácsukat. Felmehetsz a youtube- ra, ott ingyen órákat vehetsz, hallgathatod az akkordokat, összhangzattant tanulhatsz, és mindent. Ami a könyveket illeti lehet akár „Az alkimista ” vagy „A titok”, mindenesetre táplálni kell a lelket és az elmét. Alapvetõ dolog, hogy az elme fogékony és kiegyensúlyozott legyen, és a szellem képességek legmagasabb fokára kell törekedni, mivel erre van szükség, hogy az ember elõre tudja mozdítani a karrierjét. Csak ezt tudom ajánlani.

*Milyen tanácsokat adna a fiataloknak akik azért küzdenek, hogy bekerüljenek a színház, a tv,a mozi világába?

Az élet a legjobb tanítómester. Tom Hanks, Denzel Washington filmjeit látván, akik sok éve játszanak már, és mindig arra törekedtek, hogy a legjobb filmeket csinálják, a legjobb alakítást nyújtsák, mégse sikerült mindig így. A színjátszás arról szól, amit a színész tud, amit az agya felfogott, amit az izmai elsajátítottak, amit érzelmileg elsajátított, amit a lelkében elraktározott, mindarról, amit már megélt. A színjátszás a megfigyelésen és az élet apró mozzanatain alapszik. A színészek legfontosabb fegyvere a megfigyelés és a megélés abban a döntõ pillanatban, amikor eljátszanak egy szerepet, egy karaktert.
Ami a zenét illeti, az a fontos, hogy ne veszítsük el az eredetiségünket. Rengeteg videót nézünk meg, azt mondják figyeljük, hogyan játszanak a hangszereken, hallgassuk, hogyan énekelnek. És ez egy nagy hiba, mert akár akarod akár nem elkezded utánozni. Amikor lehorgonyzol egy mûvésznél akár a stílusnál, akár a zenéjénél amit elõad, tudat alatt elkezded átvenni a gesztusait, sõt még a hangját is. Késõbb megszabadulni tõle szinte lehetetlen. Utána meg kell õrizni az eredetiségünket, mivel ez tesz boldoggá. Ezen a pályán nagyon könnyû azt játszani ami eladható, amit a lemeztársaságok kérnek tõled, vagy amit elvárnak tõled.
Tudnod kell, kire hallgathatsz, mert tulajdonképpen az egyetlen akire hallgatnod kell az saját magad..
bettybabe87 2011 márc. 02. - 10:23:33
(3336/22495)
Oké..szép napot Neked..Puszi