mulao 2013 márc. 12. - 03:17:26 Előzmény convar
(27/47)
Pedig Hollywood így mûködik, sok színész példát tudnék mondani, akit egy ideig futtattak, de aztán elfelejtetek, amint jött egy újabb, érdekesebb. Hollywood szerintem pont ettõl olyan mocskos is, ahogy lehetõséget ad egy-egy színésznek azzal a könnyedséggel el is tudja õket felejteni.
gladiolus 2013 márc. 11. - 22:00:14 Előzmény convar
(26/47)
Ó jaj. Mire fel? Ez egy szimpla humor volt, nem lekicsinylés, vagy sértõ szándék, ha netán erre gondolsz. Mivel két olyan filmre utaltam,ami kicsit érzékenyebb lelki témát dolgoz fel, ezért elképzelhetõnek tartottam,hogy egy férfit (ez remélem megfelelõ fogalmazás) nem érdekel elsõ hallásra, ezért hangsúlyoztam, hogy pacsuli mentes. Bár mindkét filmnek igen magas a tetszés indexe, nem véletlenül. Nézd lehet, hogy sok fölösleges dolgot írtam le, mert egyszerûen volt egy kis mondanivalóm, amihez te hozzászóltál. Mostanra viszont kicsit el is fáradtam, valószínûleg nem kellett volna. Tégy belátásod szerint.
convar 2013 márc. 11. - 18:31:30
(25/47)
"5-10 év múlva már egyik hölgyre se lesz kíváncsi Hollywood"

Ez azért nem olyan biztos.
offtopic
convar 2013 márc. 11. - 18:29:38
(24/47)
Mielõtt továbbmennénk, ezt a kisfiút elõször is indokold már meg légyszives, mert nem egészen értem hogy miért/hogyan/mire fel/mi célból.
mulao 2013 márc. 11. - 10:42:59
(23/47)
Számomra elég érdekes, hogy színészeknek milyen különbözõen indul a karrierje Hollywood-ban. Van akit a tök ismeretlenségbõl Oscarra jelölnek és aztán óriási sztár lesz. Van, akinek meg mondjuk elindul egy skatulyával a karrierje, aztán dolgozhat rajta évekig hátha kitud törni belõle és aztán komolyan veszik, mint színészt. Számomra Jennifer és Jessica Chastian a két olyan színésznõ, akiket mostanában fedeztek fel és minden alakításuk Oscar-díjat érdemelne. Éppen ezért is érdekes annyira, hogy Jessicának mennyit kellett küzdenie, hogy felfedezzék, míg Jenny csak úgy belepottyant az egészbe. Abszolút a két végletet testesíti meg a két színésznõ. 5-10 év múlva már egyik hölgyre se lesz kíváncsi Hollywood, mert mindig jönnek újak. Csak annyit tudok mondani, hogy a legjobbakat kívánom mindkét színésznõnek, amíg foglalkoztatják õket érjék el minden álmukat.
gladiolus 2013 márc. 11. - 07:00:00 Előzmény convar
(22/47)
Naná, hogy elfelejtettem megnyomni a válasz gombot.
gladiolus 2013 márc. 10. - 21:15:38
(21/47)
1. És azt a videót láttad, amikor Jack Nicolson belegyalogolt J.L. interjújába, amit közvetlenül a díjátadás után adott? Szétröhögtem magam, az a faszi egy akkora gengszter, hogy az nem igaz. Tulajdonképpen bírom azt a retardált, elcseszett fejét, és nagy színésznek tartom. Nála legalább egyensúlyban van a tehetség és az érdem.
Szart rá, hogy interjú folyik, magabiztossága és felelõssége teljes tudatában belegyalogolt a beszélgetésbe, bemutatkozott az interjút készítõ pasinak, és aztán (gondolom a vén kujon azonnal rá akart cuppanni a csajra) boldogan felvette a kapcsolatot J.L-el is, aki ettõl egészen el volt ájulva. Röhej. De lehet, hogy csak szimpla, intelligens kollegialitás motiválta, ki tudja.

2. Hogy érted, hogy saját magával fog megalkudni? Igaz amit mondasz, de a rendes emberek sorsa miért a megalkuvás kell legyen? Miért ilyen rohadt a világ?
Egy dolgon múlik minden, mennyire ért valaki ahhoz, hogyan kell kezelni az embereket. Tud e szórakoztató lenni, el tudja e fogadtatni a gondolatait, céljait másokkal. Azt is tapasztaltam már, hogy vannak, akik kifejezetten nem arra buknak, ha valaki alakoskodik, hanem arra, ha önmagát adja. Pl. egy szimpla munkahelyen is ez van, Losziban persze nem tudom, hogy mennek a dolgok. Sosem érdekelt annyira, hogy állandóan bújjam a sztárok életét.
Ha tetszik egy film, akkor nekem tök mindegy, hogy milyen díjakat kapott, vagy nem kapott, mindig a saját belátásom és szívem alapján döntök. Az alapján, hogy nekem mennyit adott, még ha mások esetleg fikázzák is.
Ezért most teljesen baráti lélekkel ajánlok neked két filmet, két megrendítõen szép, minden pacsulitól mentes, „kisfiúknak” (mert úgy sejtem, pasi vagy)is nézhetõ, az élet realitásaira koncentráló filmet.

Leharcolt oroszlánok http://www.youtube.com/watch?v=s56SlHAehHo
Lélekben táncolok (ezt le kell tölteni valahonnan, remélem, még le lehet).

Ez a két film, és ezek a színészek ezekért a filmekért kurvára semmilyen díjat nem kaptak, és kérdezem én, MIÉRT?
Hát ezért nem érdekel az Oscar díj, és minden más, amivel ez együtt jár.

3. Igen, õ. Ez ennyire nyilvánvaló? :) De hát errõl nem tehetek. Ez biológia és kémia.

4. Még most sem tudom, eldönteni, valójában kedveled a Jennifert. Titokzatosak és rejtõzködõek a véleményeid e téren. Szóval?? :)

Jocakát.
convar 2013 márc. 10. - 02:43:47 Előzmény gladiolus
(20/47)
"és ha az a célja, hogy Hollywood társadalmába beilleszkedjen"

Nyilván célja, feltételezem nem azért kezdett el filmezni (méghozzá ilyen ütemben) hogy idõvel mindenhol zárt ajtók fogadják.


"Ha viszont velejéig tiszta, természetes és õszinte, akkor nem lehet elrontani. Viszont ha ilyen, akkor nehezen fog tudni haladni felfelé, mert a jelenlegi világ nem a természetes és õszinte embereké."

Így igaz, nem lehet elrontani. Saját magával fog megalkudni.

A kedvenc színészed Sean Bean?


"Hogy miként alakul a jelleme, az majd elválik, de esélye még lehet, hogy megmarad ilyennek, vagy legalább az értékei nagy részét képes lesz megtartani. Talán."

Na igen, nyilván nem arról van szó hogy a késõbbiekben 180 fokos irányt fog venni a személyisége. Ahogy másoknál sem szokott. Mindenki önmaga marad többé-kevésbé - a színfalak mögött.
gladiolus 2013 márc. 08. - 12:09:12 Előzmény convar
(19/47)
Köszi, hogy írtál a kis irományomra. Bizonyos szempontból osztom a véleményedet. Lehet, hogy igazad lesz, nem tudom. Igazad lehet olyan szempontból, hogy egy 22 éves ember még nagyon fiatal ahhoz, hogy kialakult és betonbiztos személyisége legyen, és ha az a célja, hogy Hollywood társadalmába beilleszkedjen, és sorban nyerje a díjakat, akkor valószínû, hogy alakoskodnia kell, és az is lehet, hogy a színfalak mögött olyan dolgokat kell tennie, amiket mi nem látunk, csak gondolunk. Ha könnyen befolyásolható, akkor lehet, hogy ráragad a sznobizmus, a mindenfajta szakértelmet nélkülözõ , vagy az állandóan és egészségtelenül diétázó csontkollekció imázs. Nem rágódom annyit a sztárok életén, hogy hirtelen példákat tudjak felhozni, de azt hiszem Beyoncé-ról olvastam, hogy két hetes juharszirupos diétával 10 kilótól szabadult meg, na ezek a dolgok szerintem állatságok, és ilyet értelmes ember nem csinál.
Azt, hogy kit mennyire tud megrontani egy Hollywoodi környezet, az alapvetõen az adott ember személyiségétõl függ. Ha csírájában benne vannak a beképzeltség és sznobizmus alapjai, akkor az késõbb a sikerek hatására természetesen ki fog robbanni. Ha viszont velejéig tiszta, természetes és õszinte, akkor nem lehet elrontani. Viszont ha ilyen, akkor nehezen fog tudni haladni felfelé, mert a jelenlegi világ nem a természetes és õszinte embereké.
Pl. az én kedvenc színészem olyan, aki valószínûleg sosem fog Oscart kapni, mert túlságosan egyenes, túlságosan õszinte és természetes szenvedélyek vannak benne a munka és az élet iránt, és azt hiszem képtelen bármiféle alakoskodásra csak azért, hogy díjakat nyerjen. Ezért aztán túl sok negatív szerepet kap, vagy ha bele is kerül azokba a bizonyos nagy költségvetésû filmekbe, akkor fõként csak azért, hogy a végére meghaljon. De ennek ellenére jobban szeretem, mint bármely más, nem tudom hány Oscart bitorló színészt.
Igazából visszatérve Jeniferre, valóban azt a cikket olvastam, amit írtál, de nem csupán egy cikk alapján ítélem meg a színészeket, mert hát a firkászok szeretnek hazudozni. Inkább figyelem a gesztusaikat, azt, ahogyan a színfalak mögött megnyilvánulnak, ahogyan nyilatkoznak, észrevesznek e egy kis nyomi rajongót, vagy fölényesen leszarják, és ez alapján döntök, mert ez õszintébb, mint mikor szerepet játszanak.
Messze állok attól, hogy szeressem J. L-t, egyrészt mert nõként inkább a pasikra bukom, másrészt meg azért, mert a tehetségével még nem gyõzött meg teljesen, a díj ellenére sem. Egyszerûen csak feltûnt, hogy õ más, mint a színésznõk többsége, és ez tetszett. Hogy miként alakul a jelleme, az majd elválik, de esélye még lehet, hogy megmarad ilyennek, vagy legalább az értékei nagy részét képes lesz megtartani. Talán.
convar 2013 márc. 07. - 21:47:43 Előzmény gladiolus
(18/47)
"nekem nem fõként a tehetsége miatt szimpatikus, hanem az emberiessége miatt, az egyszerû természetessége miatt, ami nem engedi meg azt, hogy elszálljon magától, és ezzel valóban kilóg a sorból jó értelemben a fiatal színésznõk többsége közül.
Aki elszáll magától, az nálam elvágta magát. És õ nem ilyen."

Egyelõre.

Karrierjük kezdetén egyébként sokan mások sem. De majd "betörik" Jennifert is, efelõl ne legyen kétséged és akkor majd õ is u.olyan beidomított, ostobaságokat fecsegõ liba, meg fennhéjázó sznob lesz mint a többiek.

Széllel szemben nem lehet p.sálni, és ez Hollywoodra is érvényes.


Am gondolom ez az a szóban forgó cikk:
http://www.origo.hu/filmklub/blog/osszeallitas/20130228-jennifer-lawrence-portre-napos-oldal-az-ehezok-viadala-winters-bone.html
gladiolus 2013 márc. 05. - 16:52:38
(17/47)
Most olvastam egy cikket, ami megerõsítette a róla kialakult képet. Nem biztos, hogy így van, hiszen nem ismerhetjük a teljes igazságot, de nekem nem fõként a tehetsége miatt szimpatikus, hanem az emberiessége miatt, az egyszerû természetessége miatt, ami nem engedi meg azt, hogy elszálljon magától, és ezzel valóban kilóg a sorból jó értelemben a fiatal színésznõk többsége közül.
Aki elszáll magától, az nálam elvágta magát. És õ nem ilyen. A cikkek szerint, szókimondó, fiúsan darabos a modora, de én azt mondom, inkább legyen ilyen, mint egy ostobaságokat fecsegõ liba, és van humora, van benne egy természetes õszinteség és alázat. Bevallja, hogy szeret enni, és nem akar visszataszító kutyagörcs lenni. És ez jó, jó, hogy van egy ilyen színésznõ, aki ennyire természetes és õszinte. Az is jó, hogy orra esett szegény, nem volt azzal semmi gond, mert azt is õszintén és természetesen csinálta. Szerintem az ilyen embereket mindenki szívesebben látja a vásznon, mint a fennhéjázó sznobokat, úgyhogy örülök a sikerének.
teardrops 2013 márc. 01. - 22:10:35
(16/47)
...ha már el kell esni, amikor átveszi az ember lánya az Oscar díjat, akkor ilyen ruhában tegye!:-)

http://cdn04.cdn.justjared.com/wp-content/uploads/headlines/2013/02/jennifer-lawrence-wins-falls.gif
teardrops 2013 márc. 01. - 22:09:29
(15/47)
Gyönyörû ez a ruha!

Oscar Gála 2012.02.24.
10/10
beo71 2013 febr. 06. - 15:34:59 10/10 Előzmény Mr. D
(14/47)
Mi az, hogy beleszerettél ?
Õt, én szeretem.
Mr. D 2013 jan. 13. - 00:48:23
(13/47)
Fantasztikus színésznõ! Én már a Megváltásban felfigyeltem rá, A hallgatás törvényében nyûgözött le teljesen, és az X-Men: Az elsõk-ben szerettem bele. A hódkóros-beli szerepét már kisujjból rázta ki. Az éhezõk viadala kapcsán megfordult a fejemben, hogy a blockbuster-fõszerep esetleg eltorzítja színészi képességeit, de épp hogy nem. Ott is pont ugyanolyan természetesen és sallangmentesen játszott, mint a korábbi független filmjeiben. Nélküle nem is lett volna ilyen jó az a film. A napokban pedig volt szerencsém a Napos oldal-hoz. Hát, amit ott lemûvelt, az minden eddigi alakítását is felülmúlta! Brutál jó volt, a karakterbe már az elsõ megjelenésekor beleszeretünk. És még alig a 20as évei elején jár... És mindemellett még ilyen gyönyörû is... hát kész fõnyeremény! Nem csoda, hogy Hollywoodban két kézzel kapkodnak utána.
lenccs 2013 jan. 08. - 21:02:58
(12/47)
Õ az új kedvencem!
10/10
etterej 2012 dec. 27. - 00:29:38 10/10
(11/47)
Hát, amúgy nem "valakinek a felfedezettje", hanem kisebb, nem annyira ismert film studiónak dolgozott és amiért elvállalta a THG-t, ezért lett híres, és amiért megkapta a szerepet tegyük fel a THG-re vagy az x-men-re, tehetségesnek kell lennie.. És az, hogy csak egy arcot ismer, az nagyon nem igaz. Mármint ez eleve hülyeség. Nézzed akkor meg a "House at the end of the street"-et. (mármint ha ennyire "egy arcúnak" látod.. de amúgy szerintem az összes filmjében jól csinálja..és nem 1 arckifejezéssel) és..Láttál már tõle interjút? Vagy olyan képet, ahol nem pózolni kell és utána még jól meg is photoshoppolják egy kicsit a fejét? Mert ha igen, akkor tudod, hogy nem csak egy arca van és remek a személyisége! :)
Ha nem tudsz róla sokat, nem kell lehurrogni. Elõször én is rühelltem õt, csak kicsit utána olvastam/néztem youtube-on, és TADA! :)
Szerintem nagyon tehetséges, fõleg, hogy nem is tanult színészkedni. Sok olyan színész van, aki tanulja és semmire nem megy vele az életben!!
Ezt most mind általánosságban mondom!

http://24.media.tumblr.com/e881b7d6abba0ad297ede30abc4ce381/tumblr_mfdr6boKR51r3zgrio1_500.jpg
Ronesz 2012 szept. 02. - 15:28:56
(10/47)
Nem értem miért dicsérik annyira a tehetségét. Az összes filmjében, amit eddig láttam nem sokat mutatott belõle igazán. Ugyanolyan unott, vagy inkább megrémült arccal csinál mindent, akármilyen jelenet is legyen. Nála sokkal jobb fiatal színésznõk is vannak, akik bele adnak anyait apait a játékukba.
pointman 2012 aug. 28. - 15:19:21
(9/47)
Számomra nagyon szimpatikus és tehetséges színésznõ (nem hiába jelölték 20 évesen Oscar díjra). Jól választja a filmjeit és nem az a tipikus hollywoodi, gazdag, öntelt és üresfejû lány. Ami pedig az arckifejezéseit illeti szerintem egyáltalán nem "kölyökkutyás" attól még, hogy nem vigyorog állandóan. Nagyon remélem, hogy szép karrierje lesz. :)
2/10
feketekave 2012 aug. 08. - 08:11:45 2/10
(8/47)
Azt hiszem, itt valami félreértés lesz a lány tehetségét illetõen. Épp annyira tehetséges mint Steven Segal:) Egy arckifejezést ismer, de úgy látom, azzal nagyon jól boldogul:(
Nem tudom, kinek a felfedezettje, vagy a lánya, de az eddigi filmjeiben úgy alakított, mintha azt sem tudná, hogy éppen hol is van? Olyan a tekintete, mint egy kölyökkutyának. vajon milyen jelzõt lehetne használni rá? Az oldalra belinkelt fotóin is tisztán látszik, hogy mennyire "egykaptafás" semmirekellõ.