Hajni 85 2012 nov. 09. - 15:06:33
(7344/8584)
A párom cukorbeteg 6 éve, azt mondta ilyen hamar elvileg nem mehet föl a cukra annyira hogy meghaljon stb.
Ha neki felmegy a cukra akkor érzi és akkor megméri mennyi is a cukra és úgy ad inzulint a megfelelõ egységnyit,és elég magas cukornál kómál be valaki.
Van hogy õ néha elcsábul ünnepekkor stb,és megeszik egy sütit ,mégsem kómál be fõleg ilyen gyorsan.
Ez egy kicsit ellet túlozva..
10/10
Milibindi 2012 nov. 09. - 14:59:04 10/10
(7343/8584)
Nem!Ahhoz, hogy meghaljon , (elõbb bekómáljon) nagyon fel kell mennie a vércukorszintnek. Ismerõsöm, akinél a gyerekorvos nem vette észre bekómált 40-e vércukornál. Itt Gergõ tartja a diétát inzulinozza magát, tehát ennyire kizárt, hogy felszaladjon a vércukra egy pohár cukros teától. Bár igaz van, akinek elég csak gyógyszer , súlyosabb esetben kell inzulinoznia magát embernek.
10/10
böbike47 2012 nov. 09. - 13:40:11 10/10
(7342/8584)
Hát kedves forgatókönyv irók. Mégis csak visszahoztátok az egyszer porig égett Budait!!!!! Ennél eszement ötlet esküszöm nincs. Ugy örültünk neki, hogy már végre eltünt Budai, és lám hallotaiból ujra feltámadt, és tovább riogatja Andreát. Sõt, el is fogja rabolni!!!!!! Miért kellet ezt csinálni velünk. Nem elég, hogy Tamás atya miatt is izgulunk, hogy hogy hozzátok vissza, de ez a Budai visszahozása már nekünk is sok. Remélem nem sokáig fog szerepelni. Kivló nyomozóink elkapják, és végre eltünik majd a szinrõl Egy kicsit sok nekünk nézõknek ennyi izgalom!!!!!!! Nem beszélve arról, hogy a nézettség is csökkeni fog. NEM GONDOLJÁK FORGATÓKÖNYV IRÓK!!!!!!!!!!!!!!
2/10
Bob19 2012 nov. 09. - 11:45:27 2/10
(7341/8584)
Vajon Budai tért vissza halottaiból Andreát rémisztgetni, vagy Várnagy?:P Szerintetek?
Bár Várnagynak nem sok köze lenne Andreához.

Meg egy kérdés: egy cukor beteg ha megiszik egy cukros teát abba most komolyan bele lehet halni vagy kómába eshet? Mégha ha allergiás lenne a cukorra vagy valami, akkor elhinném, de ez így eléggé valószerûtlen. Szerintem.
2/10
Bob19 2012 nov. 09. - 08:01:55 2/10
(7340/8584)
Ezen a videón jókat röhögtem.:D
Azt mondja a producer, hogy õ 1360 részt 4 év alatt készített el. Én mondjuk azért erre nem lennék olyan büszke, mert ebbõl a számból is látszik, hogy milyen alacsony a színvonal. Egy színvonalas sorozotatból, ahol a részletekre is figyelnek, 4 év alatt csak 80-90 rész készül el. És õ erre büszke, hogy õ jóval többet tud leforgatni 1 év alatt? Mindig csak a számokkal dobálózik, ahelyett hogy a minõségre törekedne, nagyon utálom ezt a fazont.:) Érdekes módon a port.hu-s pontszámot sohasem említi...:)

Meg azt mondja 40-en írják a sorozatot (ha ez egyáltalán igaz). Mégsem tudnak hibátlanul megírni egy részt sem. Tiszta szégyen. Hülyének nézik a közönséget azzal, hogy 1 jelenetet sem forgatnának újra a bakik miatt, mert úgy állnak hozzá, hogy a hülye nézõ úgysem veszi észre. Olyan részleteken bukik el minden rész ami még egy óvodásnak is egybõl szemet szúr. Például volt ez a fekete lovagos dolog. Ott a macsekban tisztán kivehetõ volt, hogy Növényi Norbert volt a sisak mögött és látszódott az álla is. Az esküvõn meg egy szakállas ipse volt a fekete lovag. Na ne már! Tényleg ennyire hülyének néznek mindenkit?
Amcsi filmekben, sorozatokban próbálj meg ilyen hibát keresni. Ott 1 évad alatt nem találsz annyi bakit mint itt 1 részben. De lehet igaza van, mert tényleg hülye a közönség hogy nézi ezt a sorozatot.

Meg, hogy 1 hét alatt leforgatnak 3 egész estés mozifilmet. Igen, csakhogy azt a három filmet lehet végig könnyezem ha drámáról van szó, itt meg Tamás atya halálán is jókat lehet röhögni.:D Akkor hogy is van ez? A minõség megint nem számít?

Meg õk a többi 47 csatornával versenyeznek nem a Barátokközttel és ezért elképesztõen sikeres a sorozat mert ezt nézik a legtöbben. Nyugodta elhiheti nekem, ha lenne más a többi adón abban az idõpontban, akkor azt néznénk. De valahogy este az embernek nincs kedve dokumentumfilmeket nézni, hanem kikapcsolódásra vágyik és a legtöbb adón a sorozatok, filmek mind 21 után kezdõdnek és a legtöbb gagyi ismétlés. Tegyék át 21-re a sorozatot, a kutya sem nézné! Vagy hetente csak 1 részt adjanak le!

Zárszó:
"Évtizedek vannak még a sorozatban" - Isten mentsen meg tõle minket!:D Még a végén az unokáim is ezen fognak felnõni.:D
5/10
Crystal 62 2012 nov. 08. - 22:15:17 5/10 Előzmény fo.ma
(7339/8584)
Na igen nem a többi cukor stb-vel tartom egy helyen a fiam édesítõjét,hasonló kis tartóban,nekem sok volt a kiborulása..
5/10
Crystal 62 2012 nov. 08. - 22:11:48 5/10
(7338/8584)
Ebbõl a beszélgetésbõl azt szûrtem le hogy Tamás valami rosszindulatú ,gátlástalan csírkefogó,selyemfiú,nõfaló, vagy gengszter lesz,de mindenképp az Atya ellentéte.
Egyrészt érdekes ha ilyesmi lesz amire gondolok engem érdekel, mert nem a megszokott ,de arra nem gondoltak mi lesz ha ez a nézõknek nem fog tetszeni ,mert õk a papot akarták,meg a Bettys románcot nagyrészt,erre tök mást kapnak majd.

Ebbe az is lehet belefér hogy a Bettys szál a szerelem lassan elmarad ,megszûnik,végül is azt mondták nagy fordulat lesz majd kitudja mire értették,és hát a csaj hogy szerethetne egy negatív embert,a papot a lelkéért önmagáért szerette ,de az új karaktert valami teljesen másnak állítják be.
Tehát nem biztos hogy az új karakterrel lesz ilyen tekintetben közük egymáshoz egyáltalán,tehát lehet teljesen más irányba megy el az egész majd....
2/10
fo.ma 2012 nov. 08. - 21:04:06 2/10
(7337/8584)
Ha azt szeretném, h beteg gyerekem speciális ételei vagy gyógyszerei még véletlenül se keveredjenek össze, nem engednék közel hozzá senkit. Amíg Szilvia ezeket a dolgokat másra bízza, semmi joga ilyen pofátlanul ledorongolnia senkit. Vigyázzon õ a gyerekére!
Hol van ilyen az életben?
6/10
Fenrirson 2012 nov. 08. - 17:48:28 6/10
(7336/8584)
Nem nagyon bírom,nekem õszintén szólva egyik magyar sorozat sem tetszik.Ez és még egy-kettõ még a normálisabbak közé tartoznak,de a Jóban rosszbant nem nagyon szoktam figyelemmel kísérni,mert ami benne van az már inkább valószínûtlen.Kicsit eltúlozzák az izgalmakat,abban a kórházban mindíg történik valami.Igaz,enélkül nem lenne izgalmas-mondhatnák egyesek-de az eltúlzás már inkább fordított hatást szül:rontja a sorozat minõségét.
2/10
wpanni 2012 nov. 08. - 17:17:07 2/10 Előzmény zsofs
(7335/8584)
Most kíváncsivá tettél! Tényleg, írja már meg valaki aki tudja!!!!