offtopic
efrem 2012 júl. 07. - 18:03:34
(5/5)
a Határtalan szerelemben láttam.szerintem kicsit bárgyú az alakítás,de , mit lehet várni egy olyan gyerektõl,akit büntetésbõl küld az apja a seregbe? katonáéknál sincs emberség. a kórházban tipikus "magyar egészségügy " van,a nõvérek ott is ugyanolyan érzéketlenek a Beteggel,mint nálunk. érzéstelenítés nélkül kiszedni a sebbõl a repeszdarabot, még jó,h elájul,szerencsétlen, a szemét is elveszítette,és akkor a nõvér nagyképûen,mnintha õ lenne a ,mintha õ lenne a
offtopic
efrem 2012 júl. 07. - 18:02:33
(4/5)
szerintem jól játszott a Határtalan szerelemben. egy tini fiút büntetésbõl a seregbe küldeni,rettenetes emberek uralkodnak a seregben.a kórházban,amikor ki akarja venni a nõvér a sebbõl a repeszdarabot,nagyon klasszul alakít. ugyanolyan érzéketlenek a nõvérek,mint nálunk. nem elég,h szerencsétlen elveszítette a fél szemét, ezek a nõvérek játszanak vele,mint a barmok. érzéstelenítés nélkül belenyúlni a sebbe ! még jó,h elájul ! a film végén annyira jól játsza ,h boldog !
zs9302 2010 aug. 02. - 21:42:29
(3/5)
A neve ismerõs volt, és kiderült, hogy 3 filmben is láttam, szerintem nem rossz színész, jó szerepeket kapott.
mulao 2010 máj. 26. - 07:47:00
(2/5)
Nem tudom miért olyan ismerõs, mert ahogy elolvastam a filmjeit, ha láttam is egyet-kettõt, nem emlékszem rá belõle. De a Veronika meg akar halni-ban Edward szerepében szerintem figyelemre méltó a srác. Nem is csak a játéka miatt, hanem a szerep miatt is. Meg persze helyes is.:) Kíváncsian várom mi lesz vele, engem meggyõzött.
norton15 2009 jan. 15. - 20:24:32
(1/5)
Egész jó a Black Donnellys-ben, meg egy-két közepes filmben láttam. Lehet hogy a sorozattal fog kiugrani.