Téma: Jorge Mario ( Ferenc Pápa ) Bergoglio

Edmond Dantes 2016 máj. 30. - 16:43:28
(4/4)
mottó:
“Furcsa dolog az élet: ha nem vagy hajlandó mást elfogadni, mint a legjobbat, nagyon gyakran épp a legjobbat kapod.”
(W. Somerset Maugham) ...nos ez lennék én ;)

Felvetéseiddel javaslom, fordulj a Szentatyához, mármint a jelenlegihez (bár sztem és valszeg a visszavonult kollégája sem mondana nagyon mást), a kölni érsekhez, a kereszténydemokrata német kancellárhoz valamint az ENSz-hez, UNICEF-hez, WHO-hoz és még sokan-másokhoz. Hogy kikhez NE fordulj útmutatásért, annak felsorolásától inkább eltekintek.

Legjobb lenne persze, ha pár troll nem nyitna egy kultportálon se élõ, se holt közéleti (fõ)szereplõkrõl kitudjahonnanelõásott és nem mûsor-alapú topikokat, ahogyan már ez a "divat" is kezd itt terjedni, de ez a dolog a moderátor(ok) kompetenciája.
offtopic
filoszemitabélus 2016 máj. 30. - 11:55:10
(3/4)
meg vagyok zavarodva. Nem értelek benneteket (jobb híján nevezzünk benneteket liberálisnak, akiknek semmi közük pl. Deák Ferenchez)
Számomra nehezen összeegyeztethetõ, hogy alapjognak tekintitek a moszlimok froclizását holmi szennylapok karikatúráival és fel vagytok háborodva, ha ezért néhány elmebeteg fanatikus megritkítja az egyik ilyen szennylap szerkesztõségét, ugyanakkor készséggel beengednétek országunkba és szendvicsekkel pátyolgatjátok ezen fanatikusok rokonait és üzletfeleit. Fel vagytok háborodva, ha egy popsztárnak véleménye van (ami nem egyezik pontosan a Ti véleményetekkel) az anyaság és a nõi karrier egyensúlyáról, de Európára szabadítanátok olyan tömegeket, akiknek a "kultúrájában" a nõk és gyerekek valahol a lovak és kutyák után következnek fontosságban, jogokban és megbecsülésben.
Valahogy hiányolom a következetességet a megnyilvánulásaitokban.
Edmond Dantes 2016 máj. 29. - 21:51:09
(2/4)
Nem véletlenül n e m Kölnben volt Ratzinger érsek. Arrafelé másfajta érseki beszéd járja.

http://migracio.mandiner.hu/cikk/20160529_kolni_ersek_a_menekultek_kialtasa_isten_kialtasa
filoszemitabélus 2016 máj. 29. - 15:30:37
(1/4)
Nem véletlenül kellett Ratzingernek lemondani. Õ eléggé másként állt a muzulmánokhoz. Biztos, hogy nem erõltetné a befogadásukat.