1/10
Viktor6665 2014 júl. 14. - 21:26:25 1/10
(5/5)
Justin Bieber interjún(csak fél perces részlet):D
https://www.youtube.com/watch?v=76CqijPNGSk
offtopic
cellasto 2014 márc. 05. - 18:17:17 Előzmény Lady Justice
(4/5)
"7. Fele sem igaz annak , amiket róla írtál, meg amiket olvasol a bulvársajtóban. "

és ezt te honnan tudod?szomszédok vagytok,vagy mi? :D
Pikacsu 2014 febr. 26. - 15:00:25 Előzmény Lady Justice
(3/5)
Orvosilag nem ajánlott senkinek drogot fogyasztani.

A sikeres emberek is azért drogoznak, mert olyan élményt ad, amit máshogy nehéz elérni és pl az elrontott szexuális életükben már nem találnak akkora örömöt.

Marihuánát mindenki ugyan azért szívja és ugyan úgy. Semmi különbség az "orvosi céllal" és illegálisan szívás között. Van olyan állam az USA-ban ahol legálisan-adózott formában orvosi engedélyel lehet kapni. Ugyan azok szívják, akik elõtte is szívták, csak könnyebb hozzájutni stb... és kicsit drágább. Nem mellesleg sokkal kevésbé káros, mint más laboratóriumi (garázsban készített).
Lady Justice 2014 febr. 22. - 23:08:16
(2/5)
1. Nem kölyök, most lesz 20 éves. 2. kiskorától kezdve zenél:zongorázik, gitározik és dobol,valamint énekel: mindezt magától tanulta. Te mit tudsz felmutatni? 3. remek hallása van, sosem playbackel,gyönyörû a hangja http://www.youtube.com/watch?v=WygKLCyuBu0 4. szuperul táncol, egyáltalán nem falábú http://www.youtube.com/watch?v=kUEi5V-tBqQ
5. Jóképû, sportos és nem iszik (a rendõrség hazudott)http://www.tmz.com/2014/01/25/justin-bieber-arrest-drag-racing-miami-beach-police/Az egész csak a pénzrõl szólt, le akarták húzni Justint.
6.Sajnos valóban szed nyugtatókat, és marijuánát orvosi célból, valószínûleg pont az ilyen emberek miatt, mint te. A világon a legtöbbet szidott (indokolatlanul), a legjobban üldözött fiatalemberrõl beszélsz, aki rengeteget adakozik jó célra, (te?)akit még a saját házában is lefilmeznek a paparazzók helikopterrõl, vagy közvetlen közelrõl még a strandon is http://www.gossipcop.com/justin-bieber-paparazzi-miami-beach-photos-lil-wayne-skate-park-pics-instagram-pictures/#0. Fogalmad sincs milyen lehet az élete.
7. Fele sem igaz annak , amiket róla írtál, meg amiket olvasol a bulvársajtóban.
8. Ne ítélj, és nem ítéltetsz. Az vesse rá az elsõ követ, aki nem bûnös.
9.Te vajon miért foglalkozol vele annyira, ha nem szereted? Nincs jobb dolgod? I'm a belieber so I will always stand up for him. Ha nem értetted, akkor menj és tanulj inkább angolul, hogy ne kelljen a sületlen magyar cikkeket olvasnod.
10/10
karácsonyfa 2014 jan. 18. - 20:25:41 10/10
(1/5)
Én imádom Justint. Az elsõ számú kedvenc énekesem. Eddig az összes albumát, könyvét és az elõzõ filmjét is imádom. Így kíváncsi vagyok rá milyen lesz ez a filmje. Remélem nagyon jó lesz! Nézzétek meg Justin filmjét, mert tõle csak sokat lehet várni, mert egy kiemelkedõ szeretetre méltó fiatal tehettség, akire csais fel lehet nézni, mintegy igazi példaképre.