Téma: Keanu Reeves

teardrops 2013 febr. 10. - 18:33:34
(713/1373)
...és ez volt már?:-)
teardrops 2013 febr. 10. - 18:28:53 Előzmény _goldie_
(712/1373)
szerintem igen, de ki bánja?;-D

<- itt még Õ sem, hogy fotózzák
még hátulról is. LOL
_goldie_ 2013 febr. 09. - 12:27:20 Előzmény teardrops
(711/1373)
..és a motoroké.. :))

ez a kép volt már?
10/10
suneyes 2013 febr. 07. - 09:35:37 10/10 Előzmény társállattenyésztõ
(710/1373)
Nagyon jó film volt, a kallódó tinikrõk, akikkel nem foglalkoznak a szüleik egy isten háta mögötti kisvárosban.
Josh Richman azóta is barátja. Hol leköpi a fotósokat, hol egy üveget csap hozzájuk, amikor Keanu kíséretében van.
offtopic
társállattenyésztõ 2013 febr. 01. - 00:24:15
(709/1373)
Nagyon megfogott egy filmje, amiben még igen fiatal, középiskolást játszik benne, és a filmet nem is nagyon szokták emlegetni, a címe Féktelen folyó. Ez egy olyan különleges film, ami az Imdb-n magasabb értékelést kapott, mint a porton.
10/10
suneyes 2013 jan. 31. - 11:39:54 10/10 Előzmény Heathcliff
(708/1373)
Ez egy KR fórum itt õt kell szeretni.
Én szeretem mint színészt, jól mutat a vásznon, jók a szerepei nagyon átjön, bírom a fazont nagyon.
De tud élni mind kettõ színész az biztos.
1000 eurós malagai kurvákat akartam írni :D
offtopic
Heathcliff 2013 jan. 26. - 23:08:14
(707/1373)
Hú, nem jól fogalmaztam...
Keanu Reeves-t nagyon KEDVELEM, Hugh Grantet meg NEM kedvelem.
Nem úgy értettem, amit írtam, hogy az én számomra Grant menõ és Keanu nem menõ; hanem ezzel próbáltam azt magyarázni, hogy miért nyavalyognak Keanu magánéletén, míg Grant magánéletén nem. Grant életmódja trendibb, tehát egy általános trendbe illeszkedik. Milyen jó a magányos pasinak, akin nem lóg a család, mert ki tudja használni a lehetõségeket - és Grant olyannak tûnik, aki kiélvezi az adódó alkalmakat. Keanu meg nem, ezért nem tûnik trendinek. De még csak valamiféle mozgalommal sem lehet indokolni azt, hogy miért nem olyan fékezhetetlen, durva és kicsapongó, mint amilyen pl. Mel Gibson minden kereszténysége ellenére is. Keanu Reevesrõl nehéz lenne elképzelni azt, hogy ittasan verekszik, paparazzókat se ütlegel, pedig azt sok nõ is megcsinálja.
10/10
suneyes 2013 jan. 26. - 22:11:40 10/10 Előzmény Heathcliff
(706/1373)
Mas a véleményem. Hugh Grant viselkedése menõ? 100 dolcsismalagsi kurvak kal italozni, 35 evvel fiatalabb diák lányokkal smarolni, szerintem szerencsés ember en nem korok bele.
De Keanu viselkedésében mi a nem menõ?!
Az hogy megmenti a húga életet? Nem fetreng részegen sehol.
Ezeket az életrajzi könyveket kar elolvasni mert sok köze az igazsághoz nincs. Ránézek valakire es nagyjából lerí róla milyen ember, a testbeszedbol. Egy két interjú annak van valóságalapja, ezen könyvelnek amiket kiadás elott ügyvédi irodák ellenõriznek le es semleges dolgokat ír le sok nincsen.
Ha csak nem angolul olvasod nyelv gyakorlás végett
offtopic
Heathcliff 2013 jan. 26. - 21:03:58
(705/1373)
:) Én nem baszogatom, nekem a kedvencem. :)
Persze hogy elolvastam a róla megjelent életrajzi könyvet http://www.amazon.com/Keanu-Reeves-An-Excellent-Adventure/dp/0859653137 (magyarul, ofkorsz :)).
Szerintem tökéletesen jó úgy, ahogy van, nem kell változtatni rajta. :)
Talán az vele a "baj", hogy nem lehet beskatulyázni, nem tartozik semmilyen csoporthoz. Nem lehet sehová sem kötni, teljességgel atipikus. Õ csak magát adja és kész, önmagához kötõdik. Épp ezért nehéz vele azonosulni is, õrá senki nem akar hasonlítani (legfeljebb Neóra). Hugh Grant viszont meglehetõsen tipikus, õ egy típus megtestesítõje: tipikus angol, tipikus agglegény, tipikus szépfiú; õt még Gyurcsány is igyekezett utánozni, ugye :) Na persze, csak a szerepét... de akkor is benne volt az, hogy Hugh Grantként viselkedni menõ. Keanu Reevesként viselkedni nem menõ.
offtopic
Heathcliff 2013 jan. 26. - 20:49:08
(704/1373)
:) Ó, nem erre gondoltam. Persze hogy teljesen normális, és nem probléma, hogy nincs családja.
Ezzel együtt is roppant különc, és ez nagyon érdekes benne.
Keanuban semmi nem zavar - ami zavar, az a hollywoodi álomgyár-sztárgyár-embergyár mûködése. Amit nem lehet átlátni, de azt azért lehet tudni róluk, hogy nem pusztán filmeket adnak el, inkább álmokat és bálványokat. Engem kicsit emlékeztet Homérosz eposzaira az, amit létrehoznak. A görögök ugyanis Homérosz eposzainak olvasásából tanulták a mitológiát, ez kicsit furcsa ugyan, de Platón írta, szóval nem egy mostani kutató elmélete. Platón azt írta, hogy Szókratész hadakozott ez ellen, azt hirdette, hogy Homérosz olvasását be kéne tiltani, mert megrontja az embereket. Mivel Homérosz az isteneket romlottnak állítja be, ezért az emberek azt mondják - ha az istenek kapzsik, önzõk, kicsapongók, buják, tolvajok, agresszívak, gyilkosok, dühöngõk, akkor én miért ne legyek az? Homérosz miatt megvetik az erkölcsöt az emberek, és maguk is a romlottságot választják, mondta Szókratész. Na és, arra gondoltam, ha a mostani korban van bármi, ami hasonlít Homérosz isteneihez, hát azok a hollywoodi csillagok. Kicsit hasonló a hatásuk, mint a homéroszi mitológiának. Lehet, hogy ez véletlen, de az is lehet, hogy direkt rájátszanak. Pl. az életbe átültetett Twilight-románc, te jó ég... most komolyan, muszáj volt?
És miért keresnek a színészek ilyen hihetetlenül sokat? Nemrég sztrájkoltak a forgatókönyvírók, mert mégiscsak bosszantó, hogy a töredékét nem kapják meg, miközben legalább annyit küszködnek a munkával, vagy talán még sokkal többet is. De õk nem bálványok, õket nem mutogatják, róluk nem írnak címlapsztorikat, senki se kíváncsi arra, hogy mondjuk John Smith egy disznóval osztja meg az otthonát. Persze a nevüket sem kell megváltoztatni, hogy jobban eladhatóbb legyen, és huszonévesen nem botoxozzák magukat, mint pl. Scarlett Johannsson.
10/10
suneyes 2013 jan. 26. - 20:18:26 10/10
(703/1373)
És ha valaki, hát Hugh Grant idült alkoholista, és érdekes az õ lelkivilágát nem baxogatják annyian mint K-ét...MIért?
offtopic
Heathcliff 2013 jan. 26. - 20:17:52
(702/1373)
Na igen, most hogy mondod... Judy Dench valóban furcsa volt legutóbb a Marigold Hotelben, ahol egy, a valós koránál legalább húsz évvel fiatalabb, frissen megözvegyült, õzikeszemû nõt kellett alakítania, akire Bill Nighy karaktere elsõ pillanatban rágerjed, aztán ott is hagyja a feleségét miatta. Dench arcáról szuperközelit is mutattak a filmben, rögtön az elején - egy perccel sem látszott fiatalabbnak nyolcvannál. Ha most belegondolok, hogy ez a szerep mennyire jól állt volna Kristin Scott Thomasnak.... hmmmm.....
10/10
suneyes 2013 jan. 26. - 20:17:21 10/10
(701/1373)
Hm, szerintem nézd meg néhány filmjét baromi jól játszik.
Van egy sajátos játéka, de annyi karaktert játszott már, és mindben jó volt, egyedül a Drakulában húzták le mert annyira lelkesen akart ó angol nyelven beszélni.
Szerintem õt pont a színészet teszi boldoggá, anélkül már meghalt volna.
Szerintem nincs vele semmi probléma azért mert nem családos, Hugh Grant nek is lett ugyan egy gyereke, de szerintem a töményet és a 25 év körülieket jobban kedveli...:)
Renee Zellwegernek sincs családja, Clooneynak sem, Cameron Diaz, Richard Gere-nek sem, és nagyon jól elvannak.
Nem mindenki vágyik családra és gyerekre. Nem az életelixír.
Szerintem jó színész, szerintem több nõt döntött meg mint ahány katona eltûnt Wietnamban, szerintem teljesen normális pasi, legfeljebb fáradt és szereti a piát. Ennyi.
offtopic
Heathcliff 2013 jan. 26. - 20:10:22
(700/1373)
"azt mondta, Keanu 28 éves, és végtelen ártatlanság árad az arcából"
na igen, szerintem épp ez az, amiért õ KELL Hollywoodnak, méghozzá annyira, mint egy falat kenyér.
Mert egyszerûen szükségük van egy ilyen bálványra IS.
Hogy mégse lehessen azt mondani, hogy ezek mind ocsmány emberek - gõgösek, drogosok, folyamatosan kurválkodnak stb.
Na persze sok rendes van köztük, házasok, gyereket nevelnek, igyekeznek józanok és jólelkûek maradni.
De Keanu akkor is annyira kilóg közülük, hogy pont ezért kedvelik sokan.
Tulajdonképpen nem vagyok meggyõzõdve arról, hogy jó színész. És arról sem, hogy õt ez a pálya boldoggá teszi. Folyton depresszióval kínlódik, menekül az emberek elõl - de amikor könyvet írt, annak a bemutatóján ragyogott és boldog volt.
Persze lehet, hogy nincs semmi hátszél a pályájában, és ezt csakis, kizárólag a saját elhatározásából teszi, senki nem befolyásolja.

Egyébként tudod, egy valamit csodálok - hogy az X akták fõszerepére nem õt kérték fel. Mulder karaktere (nekem úgy tûnik) inkább hozzá illett volna, mint a szexfüggõ Duchovnyhoz. Persze végül is tökmindegy, vele se néztem volna :)
10/10
suneyes 2013 jan. 26. - 20:07:44 10/10
(699/1373)
Marion Cottilard szakmailag jó, de nem vinne el egy filmet a nevével. Nem hinném, hogy sörözõs apuka, meg a kis család az õ nevére bemenne a moziba egy vasárnap délután.
Theron, Diaz, Bullock, nevére igen, vannak jó színészek és vannak A listás színészek, akik elvisznek egy nagy költséggel készült filmet, és termelnek bevételt is.
Keanu a filmjeivel eddig másfél milliárd dollár bevételt hozott Hollywoodnak azért van ott ahol van.
És úgy látom nagyon kényes, hogy kikkel játszik együtt, soha nem játszott, nevenincs színészekkel kollégákkal, inkább egy apró szerep egy világhíres rendezõvel és világhíres kollégákkal...ezért vállat el a Pippa Lee-ben, a Gift-ben, egy kis szerepet, pont mint karrierje elején a Drakula, vagy a Kenneth Brannagh film..szóval nagyon okos a srác, és okos volt a menedzsmentje is!!
10/10
suneyes 2013 jan. 26. - 20:03:35 10/10
(698/1373)
sophia Loren neve húzónév lehetett, kapott a bevételbõl, jól is jött neki, hogy nem zöldült be a svájci villája magányában.
Mit akarsz kihozni ezekbõl a nevekbõl?
Ezek tehetséges színészek, értenek ahhoz amit csinálnak. Én a Kristin Scott Thomast sajnálom, hogy hiába eszméletlen jó színész alig kap szerepet. Pedig a Judy Densh sem a szépségérõl híres, és vén is.
10/10
suneyes 2013 jan. 26. - 20:01:02 10/10
(697/1373)
Van még egy dolog ami fontos, az akarat.
Ha valaki ágytálat akar mosni az azt is fog.
Ha valaki próbálkozik, hogy színésznõ legyen, meg fogják hallgatni aztán megítéltetik a tehetsége.
A L. Lilla gondolom reggeltõl estig próbálkozik..ennyi sikerrel, de hagy csinálja ami boldoggá teszi.
Én pacifista vagyok :)
offtopic
Heathcliff 2013 jan. 26. - 19:55:39
(696/1373)
Sophia Loren öregen is dolgozott amerikai filmekben, többen is, pl. Altman: Pret-a-porter filmjében fõszereplõ volt, a Még zöldebb a szomszéd nõjérõl nem is beszélve. Azok a filmek nem annyira régiek, hogy túl sokat változtak volna a viszonyok az álomgyárban. De én nem csupán róla írtam, szerintem te is épp elég nevet ismersz ahhoz, hogy beugorjon Marion Cotillard, Pénelopé Cruz, Charlize Theron, Juliette Binoche, Franka Potente, Javier Bardem, Jean Reno, Depardieu, Schwarzenegger, Michael Caine, Nicole Kidman, Jim Carrey és még számolatlan más színész neve, akik átmenetileg vagy végleg Hollywoodban kötöttek ki.
10/10
suneyes 2013 jan. 26. - 19:53:49 10/10
(695/1373)
Nézd meg az imdb-t hogy mondjuk maya morgenstern is hány filmben kap szerepet évente, nem egy A listás színésznõ.
Bár játszott a passióban. Ennyi.
Sok színésznõ van, akik szláv nevûek de aztán kimentek a szülõk gyerekkorban angol nyelvû országban ott nõtt fel, és színész lett. Más olyan nagy értékû, színésznek lenni mint Charlie Theron, vagy Sandra Bullock és más kapni filmszerepet, mellékszerepet, egy A listás filmben.
És megint más luxusprostinak lenni...
10/10
suneyes 2013 jan. 26. - 19:48:58 10/10
(694/1373)
Erdõs Peti dugta a Neotonos Évát.

Madonna nagyon szép arcú, sexis nõ volt fiatalon, jó mély hangja van, jól eladta magát, még a dalait is maga írta, én nagyon tiszteltem õt anno, ma már legenda, a számai már kissé furák, de vannak közöttük jók.

Keanu Reeves igen szerencsés testi és arci adottságokkal bírt, 187 cm magas, nehéz lett volna a Charlie Sheen vödör fejét úgy megcsinálni, hogy egy vonzó Siddhártát adjon vissza a film egyébként egy indiai színészre akarták bízni a szerepet, de Bertolucci nem egyezett bele, azt mondta, Keanu 28 éves, és végtelen ártatlanság árad az arcából és nagyon jó színész. Ebben igaza volt. Jó színész!
Charlie Sheen azért kapta meg a Szakasz egyik szerepét mert Keanu nem vállalta el!
Azóta utálja!
De az õ mostohapja egy befolyásos filmrendezõ volt a Broadway-n akárhogy is nézzük ki volt kövezve az útja.

Hogy egy B kategóriás filmben miért ne játszhatnak egy 25-27 éves magyar vagy más színésznõcske mint Lilla X, ezek a nõk mind luxus prostik.
Nézd, Danny Trejo filmjében még én is kaphatnék fõszerepet ha megpróbálnám, de köszi nem!
Én éltem NY-ban, jártam ott egyetemre, ha nem pénzelnek, mint engem a szüleim esélyed sincs életeben maradni, lakást bérelni ezek ebbõl - a mellékszerepekbõl- nem élnének meg, viszont többet kérhetnek egy éjszakáért...
Magyarországon más befutni ez egy csomó köpedelem ember szerintem de ne is rontsuk a nevükkel egy vonzó, szimpatikus, és baromi jó színész portálját :))