Téma: Kim Nam-gil

Min-Rin 2012 júl. 05. - 16:16:40
(41507/65967)
:))) Nem akarom mintának használni múltkori látogatónk kérdését, bár lenne hozzá kedvem, mivel némileg híján volt az irodalmi stílusnak! :))) Így inkább megnézem magamnak a pasit! Megtettem, nem keltette fel bennem az érdeklõdést. :))) Én a magam részérõl maradok Oppánál, ha legyõzzük a GB topikot, ha nem! :))))))

Köszönöm a felvilágosítást! :)))
Min-Rin 2012 júl. 05. - 16:08:09
(41506/65967)
Újabb tûnõdés: mi az oka, hogy Lee Wan, - aki nemcsak ebben a sorozatban, hanem a Boys do not cry-ben is bemutatta nem kis tehetségét, és vonzó jóképûségét, - olyan kevéssé ismert és elismert? 2004-ben kapott egy díjat, azóta semmit, pedig a fent említett két produkció azóta készült, és mindkettõben remekelt. Sõt, minden jel, pl. a trailer arra mutat, hogy a Veronica Decides to Die c. 2005-ben készült filmben is nagyot alakít. Utoljára 2009-ben forgatott, a Swallow the Sun c. sorozatban játszott. (Ha nem több párhuzamos fordítás készülne egy-egy sorozathoz, akkor például ennek a sorozatnak a feliratát is lenne ideje valakinek magyarra átültetni.) Tudjuk, hogy idén április 23-án szerelt le, azóta láthatólag nem készül a szereplésével semmi, sem a wikipédián, sem dramawikin nem jeleznek semmit. A wikipédia persze kapásból megbízhatatlannak tekinthetõ, mert Lee Wan szócikkében csak a sorozatait sorolják fel, a vele készült filmeknek nyoma sincs.
Ki érti ezt?
ani.net54 2012 júl. 05. - 16:06:35
(41505/65967)
A GB ?????:))) lehet kicsit gyerekes, de ez van...na meg a verseny szellem,
na meg az elsõség mindenben...Oppa neve az élen!!!!!No1 mindenben!!!

Szóval Gerard Butler....
Ha elõre mentek, ahol a választék van és rákattintotok a megtekintésre, a sorrendben
Drága Actorunk neve fényeskedik az elsõ helyen!!!!dadadam:

Ha rákattintotok a hozzászólásokra ott csak a másodikok vagyunk, elsõ helyen
Gerard Butler áll:(((..semmi baj vele, még csípem is, de mi ugye nem miatta vagyunk itt!!!
és akkor be jön a telhetetlen méhecske szindróma...ahhh kell nekünk ott is az az elsõ hely!!!!
A lemaradás elég nagy, persze relatív...de még 565 volt az elõbb...sok, de nem behozhatatlan....
igaz, hogy tartalmasabbak a véleményt is hozó hsz-ek, de a képekkel lehet siettetni egy kicsit a dolgot:)))
Ezért (is) rakosgatunk fotókat Oppáról, meg hát mert nagyon szeretjük és jó látni, gyönyörködni benne,
feleleveníteni a filmjeit, a mûvészetét!
Sokszor látott fotók már ezek, mert rövid pórázon tartanak bennünket, ritka az új kép mint a
fehér holló, de kitartottunk, alig van pár nap hátra, hát most már akár minden nap megnézem
ugyan azokat, mert reménykedem az új fotókban, infókban, eseményekben!!!!

Hajrá KIM NAM GIL!!!!! Go-go-go Fighting, elõre az elsõ helyért!!!
Min-Rin 2012 júl. 05. - 15:12:08
(41504/65967)
Nem is kellene írnom, hogy minden perce megfog, úgyis nyilvánvaló. 5:12-nél megállítottam, de végig fogom nézni.
Azért állítottam meg, mert mondani akarok valamit. Mindannyian, akik ebben és a szomszédos topikokban lakunk, szeretjük ezeket a sorozatokat, többé-kevésbé ugyanazokat nézzük, a lehetõségekhez mérten meg is beszéljük. Mégis, valami hiányzik! Ez pedig a közös nézés élménye! Ahogy Juuddal a filmklubban ülünk egymás mellett, és egy-egy pillanatban egymásra pislogunk, egymásra vigyorgunk, úgy jó. Amíg ezt az 5 perc 12 másodpercet néztem, az jutott eszembe: egyszerre kellene nézni Tokkival, hogy idõnként összemosolyoghassunk! Na, ez hiányzik, minden igyekezetünk dacára! :(
Min-Rin 2012 júl. 05. - 14:57:28
(41503/65967)
Ani, csak azt írd meg nekem, mi a GB!!! Biztos én vagyok fejletlen, de nem tudok magamtól rájönni! :))))))

Ezen a képen nem igazán szép, de én mégis szeretem, mert ez a Dokmánra való rákacsintás elõtti pillanat. Itt sétált be az életembe! Számomra talán a leginkább felejthetetlen pillanat, amit dramaturgiai szempontból zseniálisan találtak ki. Bármikor gondolok rá, látom a jelenetet: kijön a sötétbõl a fényre, egy szó sem hangzik el, Dokmán és Jusin csak nézik, Bidam rájuk néz, kacsint. És onnan kezdve mindenki csak mellékszereplõ volt (nekem legalább is). :)
ani.net54 2012 júl. 05. - 14:41:44
(41502/65967)
Megyek én is pakolni, holnap utazunk a Balcsira...
én itt nagy bõszen beígértem, hogy nyomom a hsz -eket, hogy leelõzzük GB-t, de aztán
eszembe jutott, hogy hiába vagyok szabin és viszem a lapitopikámat, nem biztos, hogy
lesz internet:((((ahhhh
ma szereztem egy mobilt, de nagyon kis gyenge, majd meglátom...híradással leszek..
ha minden kötél szakad, jövõ péntekig nem leszek, de a leszerelésre már itthon vagyok!!!!!
ani.net54 2012 júl. 05. - 14:33:54
(41501/65967)
..ezt a mozdulatot imádtam, beszédesebb minden szónál, ugyan Õ találta ki, hogy ezt alkalmazza,
vagy utasították rá?
ani.net54 2012 júl. 05. - 14:31:23
(41500/65967)
.
ani.net54 2012 júl. 05. - 14:29:56
(41499/65967)
A halál út, a 70 lépés....fantasztikus utolsó rész, tökéletes rendezõi koncepció, kiváló
operatõri munka, jó felvételek, hatásos jelenetek és egy nagyon tehetséges és gyönyörû
fõhõs, a mi szeretett Oppánk!!!
ani.net54 2012 júl. 05. - 14:22:30
(41498/65967)
Nekem is nagyon fájt a vége, de nem lehetett másként! Ez olyan mint pl. a Rómeó és Julia, ha nem
úgy történik nem is emlékszünk rá,..... de nem csak azért
Túl messzire mentek mind a ketten, mondhatni elmentek egymás mellett az ismert ármányok és
cselszövések miatt, nem volt bizalom, túl nagy volt a tét...és még sorolhatnám...
Ennek a történetnek csak így lehetett vége, mi lett volna Bidamból, ha megbocsátanak neki????
egy erkölcsi nulla és ennek az összes hozadéka.....

Emlékszem, olyan hatással volt rám KNG játéka, hogy lélegzet visszafolytva néztem az utolsó
részt, annyira lenyûgözött, hogy csak a sokadszori nézésekor ülepedtek le igazából a történések!!!
Min-Rin 2012 júl. 05. - 14:16:55
(41497/65967)
Szolgálati közlemény: megyek egy kicsit konyházni, majd jövök! :)
Min-Rin 2012 júl. 05. - 14:15:54
(41496/65967)
Oppát bármilyen vonatkozásban érintõ kérdésben nem szoktunk eltérõ véleményen lenni, legyen az a sorozatokbeli alakítása, vagy hátmosás. :))))
Min-Rin 2012 júl. 05. - 14:12:49
(41495/65967)
Kifejezetten Tokki kedvéért, de mindenki másnak is egy kis hûsítõ! Tokkinak azért küldöm kiemelten, mert már két napja is csatlakozni volt kedve a hóban való mezítláb sétához. Sajnos ezen a képen sem ez a jelenet látszik, de a nagy hidegben havas háttér elõtt, rövid ujjú ingben se rossz látvány ebben a forróságban.
ani.net54 2012 júl. 05. - 14:11:02
(41494/65967)
Szokás szerint egyetértek ( ugyan miért is értünk nagyjából egyet egymással???????)
Szerintem nagyon kevés, vagy nincs is olyan karakter, aki ilyen sokáig éltette, élteti
a topikokat, foglalkoztatja az embereket, veszik a fáradságot, és hosszú hónapokon
keresztül beszélnek 1 sorozatról, foglalkoztatja õket pár szereplõ és az
általuk megformált karakter.
Akár a filmkaton, akár itt a porton fantasztikus jellemábrázolások, elemzések,
történelmi áttekintések és hovatartozások, vélemények születtek.
Van egy két olyan emberke, akiknek a hsz-it ha összepakolnánk, nagyon értékes tanulmány,
kor és jellemrajz állna össze.
Az biztos, hogy a a Silla indította el a Koreaizmust nagyon sokunknál, és vissza
menni a gyökerekhez mindig szívmelengetõ!!!!
10 000 évig éljen Silla!!!...de rég mondtuk már:))))
Min-Rin 2012 júl. 05. - 14:09:14
(41493/65967)
Egyébként meggyõzõdésem, - bár nem fogtok neki örülni, - hogy bármennyire is szeretjük a Bad Guy-t, Bidam alakja színészi vonatkozásban sokkal nagyobb teljesítmény volt, pont a karakter összetettsége miatt.
Min-Rin 2012 júl. 05. - 14:05:04
(41492/65967)
A vég talán itt is elõre látható volt, csak nem akartuk tudomásul venni, ahogy a Bad Guy-ban sem. A koreai értelmezés szerint viszont "szép vég" volt, és ha jobban belegondolunk, egyet kell értenünk ezzel. Nem lettek, nem lehettek együtt boldogok, de halálukkor mind a ketten bizonyosak voltak a másik szerelmében. Bidam megtudja, hogy Dokman szereti, nem csak felhasználni akarta, vissza is fordul, mert valamit mondani akar Dokmannak: a neve kimondásával tudtára akarja hozni, hogy a szíve változatlan. Dokman a sziklaszirten tudja meg ezt Jusintól, tehát õ is a bizonyossággal hal meg.
ani.net54 2012 júl. 05. - 13:57:16
(41491/65967)
...kell a pihenés, egy kis zene hallgatás segít relaxálni....
Min-Rin 2012 júl. 05. - 13:56:05
(41490/65967)
Persze, ez is õ, hogyne tetszene! Nekem Bidam, mint látvány, a sorozat elsõ felében tetszett nagyon. A szereplõ karaktere vonatkozásában a második fele pedig egy fokkal jobban, ott már minden együtt volt: a gyerekkori sérülések, az emiatt állandóan ott leselkedõ bizonytalansága és bizalmatlansága, az okosság, amivel mint egy sakkjátszmát, úgy irányította az eseményeket, miközben nem volt tisztában vele, hogy ki az ellenség, ki a barát, és hogy kik manipulálják. Benne volt a szerelem és a - hite szerint, - eldobott, megcsalt szerelmes bosszúvágya. Olyan összetett karaktert alakított, amihez képest a sorozat elsõ részének Bidamja tiszta kép (bár az sem olyan egyszerû).
ani.net54 2012 júl. 05. - 13:55:22
(41489/65967)
...ezek a nézések
ani.net54 2012 júl. 05. - 13:53:23
(41488/65967)
...forgatási szünetben