Téma: Kim Nam-gil

Maryu 2017 febr. 22. - 23:00:41
(65567/65967)
KNG új filmjérõl ad hírt az Allkpop.

"Várjuk már, hogy tavasszal bemutassák Kim Nam-gil új érzelmes filmjét az "One Day"-t. Ez a film egy asszony történetet meséli el, aki kómában fekszik egy kórházi ágyon, és egy biztosítási ügynök, miután meglátogatta õt, hirtelen elkezdi látni a nõ lelkét bolyongani a kórházban.'

Beharangozó videó
https://youtu.be/Y2viNd_n_7I

http://www.allkpop.com/article/2017/02/watch-the-trailer-for-emotional-spring-film-one-day-starring-kim-nam-gil-and-chun-woo-hee
Maryu 2017 febr. 20. - 23:34:35
(65566/65967)
Lehet itt választották ki. Egész kölyök még.
Maryu 2017 febr. 20. - 23:32:49
(65565/65967)
Kedves Noémi, Te csak ugratsz minket, vagy komolyan gondolod, hogy KNG-nek azért van kutyája mert megeszi? Remélem csak viccelsz. Áh, biztos, hogy viccelsz.
Persze én is tudom, hogy arrafelé sokan megeszik a kutyahúst, de legalább annyian nem hajlandók erre, és van saját kis kedvencük is. Ha jól tudom KNG is katolikus, nem hiszem, hogy ez összeférne a vallásával. Ráadásul az ilyen érzékeny lelkû emberek, mint õ nagyon ragaszkodóak, ha egyszer valakit, vagy akár egy kutyát is megszerettek. Egyedül él, biztos azért van kutyája.

Egyébként KNG anyja nem koreai, hanem filippínó. A papája persze ettõl még származhat északról. Úgy tudom, hogy a koreaiak számon tartják, hogy ki melyik Kim dinasztiából származik. Azt meg a születési helyük szerint nevezik el. Biztos ki lehet ezt deríteni, hogy õ melyikbõl.

A képen a szüleivel és a kutyájukkal.
Maryu 2017 febr. 20. - 23:18:49
(65564/65967)
Ez a kép, amit beraktál Sillának a 21. részébõl való. Bidam itt jelenik meg a filmben, méghozzá egy elég erõs belépõvel. Amiben fõszerepet játszik a csirkecomb.
(Van angol felirata)
https://youtu.be/_mFkjfjw4LE
A kép pontosan innen van (Kb. 1 perc utáni rész).
https://youtu.be/l4F2nMoxvMA
Bidam rendesen felkapja a vizet. Hogy megverték az hagyján (a mestere szerint tûrnie kell), de hogy összetaposták a csirke combját, hát az megbocsáthatatlan....
Pontosan mondva, nem a csajt menti meg. Az csak ott van.
https://youtu.be/kmMtrdQTinc

Ez a kép meg a belépõje.
Maryu 2017 febr. 20. - 22:44:22
(65563/65967)
A kutyapörkölt viccnek is rossz.

Maradjunk inkább a csirkénél.
hanguktaekwondoo 2017 febr. 20. - 15:43:44
(65562/65967)
Lapozgatja a szakácskönyvet!!!

A képen: Maradt még egy kis kutyapörkölt...???
hanguktaekwondoo 2017 febr. 20. - 15:42:05
(65561/65967)
Valahol több helyen olvastam egyébként, hogy Észak -Korea meg a mandzsu részeken sokkal több a helyes koreai srác mint ahogy dél felé mennénk. Vagyis ez azt jelenti, hogy az északiak eredetileg sokkal magasabbak és jobb pasik mint a töpßli ez ugye német szó déli pasik. Csak az lett a baj hogy nagyon sokáig nem tudtak rendesen enni meg sokat izgultak meg aggódtak minden nap és ezért most már lassan alacsonyabbak mint a a déliek. De!!! A határokat az emberek nem ismerik és ma is vannak magas koreaiak és délen is! Hogyan lehetséges ez?! Hát ez úgy lehet, hogy onnan származik a család vagy az eredet és az õsök onnan valók! Ezéert aztán a sok magas sztárnak biztosan a félsziget északi részérõl származnak az õsei! És a nõkrõl is írták hogy sokkal szebbek mint a déliek úgy általában! És itt van két film amit megnéztem persze nem végig még és például látszik hogy harminc éve olyan szép nõk voltak minden plasztikázás nélkül amilyen arcot sok déli nõ nagyon szeretne hogy eredeti legyen! és még most is vannak zép nõk és szerintem azok se plasztikázottak. Az elején mutatják õket és a másik filmben meg végig látszik és sokszor!
https://www.youtube.com/watch?v=XrOQiAAgqUc

https://www.youtube.com/watch?v=_Ge2TQfqwX4

Ez mind azt bizonyítja, hogy Kim Nam-gil rokonai vagy õsei is északi területekrõl vannak! És ez nem vicc tényleg mert az arcán is látszik mert én is tanultam anatómiát eg kulturális antropológiát igaz hogy azt már nagyon régen de akkor is: ott ezt komolyan veszik. és meg lehet állapítani ezeket a dolgokat könnyen! És mivel északi származású ezért persze hogy van kutyája meg volt meg lesz is, mert MEGESZI!
Maryu 2017 febr. 19. - 21:27:22
(65560/65967)
Sziasztok!
KNG házában járunk. Ebbõl egy dolog biztos, szeret golfozni. Ja és a kutyusa is kifejti a látogatásunkról a véleményét.
https://youtu.be/m2liHLubg-w

(A felvétel sajnos elég gyenge, de nem találtam másikat)
hanguktaekwondoo 2017 febr. 16. - 13:50:36
(65559/65967)
Nagy szerencséje van hogy a déli hatóságok ilyen elnézõek vele mert északon már nem érte volna meg a hajnalt!! Mert egyszerûen csak LEVÁGJÁK! és megeszik szépen és nincs horkolás meg kutya sincs persze de beszereznek megint egyet. Mert már engedélyezve van a hobbiállat de kétéves koruk elõttikig levágják õket és így tudnak aludni!!

NO REGRET!!!!
hanguktaekwondoo 2017 febr. 16. - 13:32:20
(65558/65967)
Ez a kutya például tutira horkol mert olyan megbízhatatlanul néz a kamerába. Ez a fajta a bírságot sem fizeti ki ezt mindenki tudja!!
https://www.youtube.com/watch?v=TUg5cXRd_jg
hanguktaekwondoo 2017 febr. 16. - 13:15:28
(65557/65967)
Tejbetök inkább Lee Min-ho volt. Fehér, hideg és fosott. Egyébként énszerintem nem volt õ olyan rossz ebben sõt szerintem jól csinálta az egészet. De Kim Nam -gil szerintem azért lehet hogy jobb lett volna. Vagy vele is meg kellett volna csinálni esetleg. Teljesen más lett volna az biztos, mert én tudom nagyon jól azt az egyet, hogy Kim Nam-gil mindent el tudna játszani ha lenne rá lehetõsége. A nõ is jó mert még nem láttam, hogy nõ lenne ezért ügyesen csinálja. Jól szórakozom nagyon. Tulajdonképpen azt tanítják szerencsétlen nõnek hogyan tegyen eleget a férfiak úgy nevezett elvárásainak. Vagyis hát idáig pár részt néztem és én így látom. Én ezen még jobban szórakozom mint a meleg -szálon pedig az se semmi. Jók a színészek. A mellékszereplõk is feldobják ezt a cirkuszosdi játékot.
Kim Nam -gil alszik de jó lenne tudni hogy horkol -e. Szerintetek horkol? Olvastam egyébként valahol hogy a horkolás valamelyik országban csendháborításnak felel meg. Az egyetemen az egyik szobatársam úgy horkolt hogy szankciókat fogantosítottunk. És akkor mi van ha például egy kutya horkol? Akkor ki fizeti a bírságot?
Maryu 2017 febr. 14. - 22:13:55
(65556/65967)
Igen, ha jól emlékszem én ajánlottam. Persze lehet, hogy nem ebben a topikban.
Maryu 2017 febr. 14. - 18:22:51
(65555/65967)
A nevére gondolsz? Szerintem kötõjellel írva kisbetû. Kim Nam-gil
hanguktaekwondoo 2017 febr. 14. - 16:17:32
(65554/65967)
Bocsánat a hibáért, utána láttam hogy nagy betûvel kell írni!
hanguktaekwondoo 2017 febr. 14. - 16:16:46
(65553/65967)
Én most a Personal tTaste c. filmet nézem, már láttam belõle néhány részt és nagyon jól szórakozom... :-))) Énszerintem egyébként ebben a filmben kellett volna szerepelnie Kim Nam -gil -nek mert szerintem még jobban meg tudta volna a szerepet formálni! Nagyon sajnálom, hogy ebbõl kihagyták!
Maryu 2017 febr. 13. - 23:00:34
(65552/65967)
Persze, csak kisebb szerepe van benne.
Azt hiszem az elsõ igazi fõszerepe a Bad Guy volt. Õ mondta egyszer egy interjúban, hogy ebben a filmben volt elõször vezetõ színész, és ez mekkora felelõsséget ró rá. Neki segítenie kell a többieknek és még a jó hangulatért is tennie kell, hiszen fontos, hogy minden gördülékenyen menjen.
Maryu 2017 febr. 13. - 20:03:28
(65551/65967)
Nem tudom miért, de nekem valahogy kimaradt a Lovers, pedig ebben is játszik KNG. Ti láttátok már?
http://asianwiki.com/Lovers_(2006-South_Korea-SBS)
https://azsiaekkovei.hu/kdorama/lovers
hanguktaekwondoo 2017 febr. 13. - 18:04:16 Előzmény Maryu
(65550/65967)
Igent mondana mert Kim Nam-gil egy Bad Guy!! :-)))))
hanguktaekwondoo 2017 febr. 13. - 18:01:53 Előzmény hanguktaekwondoo
(65549/65967)
Elég jól sikerült. Még szebb lettem és okosabb is mert azt mondták hogy ez a pakolás az agyra is hat. Most már elégedett vagyok nagyon
Maryu 2017 febr. 12. - 23:10:33
(65548/65967)
Ez jó hír, de én nem nagyon bízom benne. Lehet a rendezõ folytatná, de KNG kérdéses mit szól hozzá.
Maryu 2017 febr. 12. - 23:07:22
(65547/65967)
Egyébként tegnap a végére értem az "Empress Chun Chu"-nak (78 rész). Elõször kicsit ijesztõen hosszúnak tûnt, de meg tudták tölteni sztorival. Nagyon tetszett. Ugyan a 20. rész után egy kicsit leült a történet (már majdnem abbahagytam), de pár rész után egész szórakoztató lett. Igazán eseménydús, jó sorozat. Tudom ajánlani, aki szereti a kalandos történeteket. Igazi hõsökkel, ahogy kell. Ja és történelmi alapja is van.
Nálam ez a történet a Jumonggal van egyszintûen, és az nem akármi, mert a Jumong egy nagyon jó sorozat.
Maryu 2017 febr. 12. - 22:58:24
(65546/65967)
Ez az egyik kedven részem a filmbõl. Persze sok kedvenc rész van benne. Talán már írtam, de nem lehet elégszer mondani, hogy a Shillát a mai napig nem elõzte meg egyik koreai film sem nálam. Pedig már sokat láttam. Numero 1.
Maryu 2017 febr. 12. - 22:54:51
(65545/65967)
Kislányok. muszáj jeleznem, hátha valaki még nem látta. Szombaton 22,15 a Duna Tv leadja a "Volt egyszer egy Vadnyugat"-ot.
Ez egy olyan film, amit nem szabad kihagyni. Szédületes film. Remek színészek, nagy alakításával és egy felejthetetlen csodálatos zenével (Morricone). Mindegyik fõbb szereplõnek megvan a saját zenéje.
http://port.hu/adatlap/film/tv/cera-una-volta-il-west/event-tv-59309539/movie-2699
hanguktaekwondoo 2017 febr. 12. - 19:51:22
(65544/65967)
Megyek felteszek akkor most egy pakolást szerintem
hanguktaekwondoo 2017 febr. 12. - 19:47:07
(65543/65967)
Énszerintem egyébként Shim G-W. nem halt meg csak átalakult. Egy klasszikus nagyon okos bácsi mondott ilyet régebben vagyis hát nem pontosan idézem tudjátok de akkor is. És énszerintem még az van hogy tervezik a folytatást csak elõbb sharkoztak aztán meg kalózos filmet forgattak és most ez van és azután jön a come back. Nagy sztároknál ez egyébként így megy. Olvastam egyébként ezt valahol.
hanguktaekwondoo 2017 febr. 12. - 19:40:48
(65542/65967)
Kedves Janka, köszönöm a kedvességedet, te is nagyon aranyos vagy! De sajnos hát ez csak részben igaz mert én mikor kicsi voltam sokkal aranyosabb voltam de hát azt mondják hogy ez a nagyok sorsa.... A Sillát meg a többit meg fogom feltétlenül nézni!!
Maryu 2017 febr. 11. - 22:34:03
(65541/65967)
Imád focizni.
Maryu 2017 febr. 11. - 22:32:15
(65540/65967)
A "Terms of Endearment" 70 részes. Most tartok az 58. résznél. Igaz, nem egy órásak a részek. Egy család három lányáról szól. Róluk és a férfiakkal való kapcsolatukról. Arról, hogy a koreai társadalomban milyen nõnek lenni. Ji Sung és SIG játszik benne. A karrierjük elejérõl van ez a sorozat.
Maryu 2017 febr. 11. - 22:25:31
(65539/65967)
Emlékszem a Bad Guy megnézése után azon töprengtem, hogy tényleg meghalt? És ha nem? Hosszasan nézegettem a végén azt a vízparti jelenetet és konstatáltam, hogy nem látjuk, hogy õ e a halott. És ha valaki más? Hiszen a csaj a halála után kap tõle egy csomagot. Úgyhogy maradt ott némi rejtély.
Spoiler:
Persze tudom, hogy õ volt a halott és ennek a történetnek nem is lehetett más vége. Az ilyen elvakult bosszú vágy csak ide vezethetett. Voltaképpen a saját húgát csábította el (verte át) és az ölte meg õt. Mivel nem tudta, hogy õk a saját apja és a testvérei, amikor rájött, összeomlott, de már késõ volt. Nem tehetett mást, mint megpróbált mindent, hogy ne derüljön ki, hogy a húga ölte meg. Ezért ment le a folyópartra, hagy higgyék azt, hogy ott támadták meg. Pedig ha kihívja a mentõt, valószínûleg megmenthetik, de így elvérzett.

Azt hiszem nem véletlenek ezek a szerepek. KNG azt nyilatkozta, hogy legjobban melodrámákban szeret szerepelni. Úgy érzi, abban a legjobb.

Persze lelkileg kikészíti, hiszen a When Spring Comes után is depressziós lett és pszichiáterhez kellett járjon. Ez azért is érdekes, mert ezt KNG saját maga mondta el, és arra felé nem szoktak errõl beszélni. Gyengeségnek tartják. Õ viszont nyíltan beszél róla. Nem akárki a pasi.
hanguktaekwondoo 2017 febr. 11. - 13:59:40
(65538/65967)
Romlott volt a tegnapi kimchi
hanguktaekwondoo 2017 febr. 11. - 09:39:41
(65537/65967)
Még egy kedves kép Kim Nam-gil -rõl. Énszerintem egyébként õ is okos, mert vannak olyan fotók róla amin látszik, hogy szokott gondolkodni néhány dolgon. Nekem ez nagyon tetszik hogy nem olyan mint például olyan ideálok, akiket átoperáltak és csak a szépségükkel törõdnek és már nincs idejük gondolkodni.
hanguktaekwondoo 2017 febr. 11. - 09:34:23
(65536/65967)
Szép, igen. Itt olyan kis ártatlan az arca, persze sok helyen így van. Igen, befejeztem a Bad Guy-t a minap talán pár napja és azért sem írtam róla, mert annyira megviselt ez az egész, hogy azóta fel vagyok háborodva! Mert Kim nam gil -t mindig megölik a film végén és ez tényleg nem igazságos! Meghalt a Bidamban, aztán a Lovers Vanished -ben, aztán a Bad Guy -ban és tudom, hogy meghal a Shark -ban is. Én ezt az egészet tényleg egyáltalán nem értem! Miért kell állandóan meghalnia Kim Nam-gil -nek? Miért nincs már végre happy end és boldogan élnek? Biztos hogy neki sem jó, hogy minden film végén meg kell halnia, biztosan hat a lelkére, mi meg le vagyunk sújtva. Énszerintem ez már nem jó csinálniuk kellene egy olyan filmet is, ahol a végén boldoggá válik!
A Bad Guy nagyon tetszett de olyan nyomasztó érzés van bennem azóta hogy hiába küzdött és senkii nem látta hogy õt szeretni kell ennyi az egész. Szegény Kim Nam-gil! Szóval vegyes most az érzésvilágom. Még szerencse hogy az a mindig haragos gazdag fiú lehet hogy meglágyítja a lány szívét de azt sajnos már nem fogjuk látni, pedig azt még megnéztem volna, hogy alakul.
Maryu 2017 febr. 10. - 23:17:45
(65535/65967)
Úgy nézem nem rossz a felirat (igaz csak az elejét láttam eddig), csak át kellene idõzíteni. Remélem valaki elkezdi fordítani és majd átidõzíti. Én most két sorozatot is csinálok (Terms of Endearment és a Diamond Lover), és nem vagyok valami gyors, úgyhogy sokára tudnám elvállalni. Biztos hamarosan lefordítja valaki, aki nálam sokkal gyorsabb. Hála Istennek nagyon sokan fordítanak már. Egyre népszerûbbek a koreai filmek.
Maryu 2017 febr. 09. - 22:30:07
(65534/65967)
Köszi, ez jó hír. Neked passzol a filmhez, mert nekem nem. Pedig ezt a filmet töltöttem le.
Maryu 2017 febr. 06. - 23:54:36
(65533/65967)
Ez talán a legjobb reklámja szerintem is, de én kedvelem a Hite sör reklámjait is.
https://youtu.be/0itnMFIt6xY
https://youtu.be/LKpI4zB4wI8
https://youtu.be/f0xxV_DBvWU
Maryu 2017 febr. 06. - 23:44:02
(65532/65967)
5 hónapja a Showbiz Koreában azt mondták új projektbe kezdett. Szöul öreg utcáit mutatja be benne.
https://youtu.be/dGO-Mv1N9jA
Maryu 2017 febr. 06. - 23:38:25
(65531/65967)
Pár kérdést fel tudnék én is tenni neki.
A kedvenc színe a fekete. A kajája azt hiszem a ramen. A kedvenc filmje a Bakancslista. Szeret olvasni és verseket is ír. Van egy könyve a 김남길 Into the Wild.
Maryu 2017 febr. 06. - 23:22:17
(65530/65967)
Sziasztok!
Hogy ki a legjobb-képû színész, az mindig attól függ milyen film fut éppen sikerrel. KNG is viselte ezt a büszke címet a Shilla után. Majd megvesztek érte a csajok. KNG mondta is akkoriban, hogy mennyire zavarja a dolog. Emlékszem egy csomó ilyen listán végzett elõl. Például õ volt a legjobb farmerviselõ is. Ezzel egyébként egyetértek. A kedvenc képeim róla, a farmeres képek.
hanguktaekwondoo 2017 febr. 05. - 12:28:40
(65529/65967)
Kim Nam-gil az átváltozómûvész! :-))
Milyen szép itt!
hanguktaekwondoo 2017 febr. 05. - 12:27:24
(65528/65967)
Ez a legjóképûbb koreai színész szavazás olyan egy butaság. Mármint nem az hogy szavazunk, hanem hogy olyanok is vannak elõl, akik hát enyhén szólva..., és mennyien hátul kullognak, akik szépek és tehetségesek is. Szerintem itt arra megy, hogy kik mozgósítanak a legtöbb embert erre. Jó lenne olyan ami tényleg a tehetséget meg a szépséget rangsorolja. Az tényleg érdekes lenne. mert a szépség tényleg szubjektív de eza szavazás több mint szubjektív. :-)))
Meg olyan jó lenne, ha például Kim Nam-gilrõl és persze másokról is többet tudhatnánk meg. Engem például nagyon érdekelne mi a kedvenc színe, a kedvenc kajája, gyerekkorában mit szeretett játszani, ilyenek. Szereti -e a pólót vagy inkább ingben járkál, meg a tengert vagy a hegyeket. Meg ilyesféléket. Szeret -e olvasni meg van -e kedvenc filmje vagy zenéje. Hogy az embert is megismerjük. és ne az ügynökség mondja meg, mit mondjon, hanem az igazat halljuk. Ezt én nagyon hiányolom, sajnos.
Ez egy nagyon cuki kép róla a hadseregbõl :-))
hanguktaekwondoo 2017 febr. 02. - 09:02:12
(65527/65967)
Hát lányok!
Lehet, hogy talán még korai lenne ilyet mondani de úgy érzem akkor is, hogy ez a Bad Guy életem egyik nagy filmélménye! Nem is tudom hogy Kim Nam-gil fog -e tudni ettõl jobbat csinálni lehet hogy ez lesz a fõmûve. Én így látom. És a többi szereplõ is mind nagyon jó, ez a sorozat nem kispályás, ahogy mondani szokták.
Ezen a képen fagylaltozik a két jómadár :-)) Igazán összefoghatnának már, csak az idejüket vesztegetik. De igazán, olyan bolondok tudnak lenni az emberek nemcsak a filmeken. Itt is látszik, hogy barátoknak kéne lenniük, aztán mégis csak ugatnak meg fújnak egymásra mint a kutya meg a macska. Vagyis itt mint két kutya :-)) Remélem, megjön azért az eszük :-))
Maryu 2017 jan. 30. - 16:14:00
(65526/65967)
Sajnos már leszedték a videót. Nem tudtam megnézni, de ez jó hír, hogy végre elkezdik vetíteni a fimet. Mit tudna ennyit kotlani rajta?
Maryu 2017 jan. 30. - 16:11:55
(65525/65967)
Te jó ég! Folytatják a sztorit? Az ilyen ritkán sikerül igazán jól. Reméljük ez bejön KNG-nek.
Maryu 2017 jan. 27. - 20:20:31
(65524/65967)
Az elmúlt években KNG két filmben is együtt játszott Son Ye Jin színésznõvel. Szép párt alkottak. Nem csoda, hogy elterjed az a hír, miszerint járnak. Õk persze tagadták.
https://youtu.be/DTHzHGFbuHs?list=PL5XLTU4nbANNui0uGKB9c8K0sNFQsLjB0
Maryu 2017 jan. 27. - 20:12:39
(65523/65967)
Lovers vanished-beli figurája kifejezett anyai érzéseket váltott ki belõlem. Emlékszem a film megnézése után, úgy babusgattam, óvtam volna. Olyan ksis sovány (direkt koplalt), olyan elesett, szánni való, szeretettre éhes. Szédületesen jó benne.
hanguktaekwondoo 2017 jan. 26. - 18:30:53 Előzmény Maryu
(65522/65967)
Kedves Maryu! Köszönöm a Several Questionst, elraktároztam, a Bad Guy újabb filmeket fogok nézni tõle! Azt hiszem
õt nem lehet megunni olyan gazdag személyiség!
Jankának is akartam írni: a Bad Guy nagyon tetszik. Ahogy színészi berkekben mondják: szinte eszköztelenül játszik és ezért olyan nagyszerû. Kis mimikák gesztusok mind egy egy történetet mondanak el. Fantasztikusan jó ez a Bad Guy! Remélem jól végzõdik. Most mindenki stresszel meg mérgelõdik még :-))
Ezen a képen alig ismertem meg elõször :-))
hanguktaekwondoo 2017 jan. 26. - 18:22:43
(65521/65967)
Kedves Jankna1960! Köszönöm, hogy ilyen kedvesen fogadtok, a filmek amiket mondtatok megnéztem a tartalmát nagyon érdekesnek ígérkeznek. Mindenképpen sor kerül rájuk mert látom milyen nagy tehetség ez az ember. Természetesen, nem azért nézem a filmjeit mert szép benne :-)) De valahogy a Shark nem is tudom, valahogy riaszt. Bár lehet hogy csak elõítélet vagy ilyesmi. már annyian biztatnak, hogy hamarosan érzem beadom a derekamat :-))
Amikor énekele én is szeretem. Szívbõl jövõ melegség van a hangjában :-) Most a Lovers vanished -re fáj a fogam bár e sem ígérkezik vidámnak de hát mit tegyünk :-))
Maryu 2017 jan. 23. - 21:30:07
(65520/65967)
A "The Greatest Love "-ot én is nagyon kedveltem. Szórakoztató sorozat, jókat lehetett nevetni rajta. Szédületesen jó volt a pasit játszó színész is. Ráadásul a kedvenc koreai színésznõm játszotta a lányt. Õ senkivel össze nem keverhetõ. Mert ez a sok tucatra plasztikázott színésznõ, néha nagyon unalmas.
Maryu 2017 jan. 23. - 21:20:28
(65519/65967)
Az eredeti sorozat 68 részes, de sajnos leálltak az angol felirattal és csak 5 részhez van. Elkezdtem, mert reménykedtem hátha valakinek megesik a szíve rajtunk és folytatja az angol felirat fordítását. Két hete kiderült, hogy a Viki-re felteszik a sorozat megvágott 24 részes verzióját. Ehhez szerencsére szinte rögtön készítik az angol feliratot. Most áttértem ennek a fordítására.
Innen lehet letölteni:
http://www.doramaforever.hu/viewtopic.php?f=44&t=268&sid=cdceba20839bd8c3681d1f4f41670dc4
Maryu 2017 jan. 23. - 16:24:37
(65518/65967)
A Sharkot még én sem néztem meg. Valahogy mindig halogatom. Pedig meg akarom nézni. Eddig minden filmjét láttam és nagyon szeretem az alakításait. A kedvenc persze Bidam, de a szorosan jön utána a Bad Guy és a Portrait of a Beauty (Miindo)-beli alakítása. Én nagyon szeretem a Several Questions That Make Us Happy-t is, amiben egy üres fejû szépfiút játszik. Remekül, és természetesen remekel a Lovers Vanished-ban, a No Regret-ben és a Modern Boy-ban is.

Én nem töprengtem azon, hogy melyik csajjal passzolnának a Bad Guy-ban, de most hogy mondod, tényleg a rövid hajú az. Bõvebben majd késõbb, mert nem tudom, hogy hol jársz a filmben.
A Several Questions That Make Us Happy-t már nem nagyon lehet letölteni sehonnan se. Ha kíváncsi vagy rá innen leszedhetõ:
http://www.doramaforever.hu/viewtopic.php?f=20&t=256&sid=f36584a4d6b9c6c1ef816cfb6108e3d1
hanguktaekwondoo 2017 jan. 22. - 13:05:59
(65517/65967)
Nem ment át a kép :-((
hanguktaekwondoo 2017 jan. 22. - 13:03:38 Előzmény Maryu
(65516/65967)
Kedves Maryu!

Köszönöm szépen a biztató sorokat, nagyon kedves vagy! Az a film amelyikrõl beszéltél biztosan sorra fog nálam kerülni, de belekezdtem a Bad Guy -ba. Min-Rin ajánlása nekem garancia és akartam most egy nem történelmit a régies után. De ahogy haladok elõre a sorozatban már tudom, hogy Kim Nam-giltõl nagyon sok mindent meg akarok nézni. Egyedül a Sharkot nem érzem hogy meg kéne néznem. Olyan csúnya benne szegény és nagyon nagyon szomorú az egész.
De: Saranghe Kim Nam-gil! :-)) És remélem hogy a film végén összejön azzal a szép magas nõvel, akinek rövid haja van. mert a hosszú hajú szerintem egyáltalán nem illik hozzá. Izgatottan várom a fejleményeket!
https://www.youtube.com/watch?v=wnKEt86UfPQ

Szerintem a hosszú hajúnak ezzel a sráccal kellene összejönnie. Õk nagyon összeillenének!
https://www.youtube.com/watch?v=ppSP99lOpeg

És gyönyörûséges a zenéje is! Szinte sírni akarok, annyira szép!
https://www.youtube.com/watch?v=GZqF-O8zV90&index=16&list=PLSa53CRVHQpX3dUu4Iw8x9Q8Y9Jk2l9tr
Ebbe meg bele lehet egyenesen halni!
https://www.youtube.com/watch?v=7nYkZb2CxVU&list=PLSa53CRVHQpX3dUu4Iw8x9Q8Y9Jk2l9tr&index=24

A képen, ahogy Attila mondaná: repülõ pocok! :-))
Maryu 2017 jan. 22. - 01:24:03
(65515/65967)
Kedvenceink nagyon szeretik a béke, a gyõzelem jelét mutatni (vagy csak integetni) a fényképeken. Jó, ha mostantól vigyáznak, mert az egyre jobb gépekkel olyan nagy felbontású képeket lehet csinálni, hogy könnyen lelophatják az új-lenyomatot, és ezt ugye sok helyen fel lehet használni. Például bankokban.
https://icuccok.hu/2017/01/20/ovatosan-az-ujjakkal-a-fotokon-konnyeden-lelophatjak-ujjlenyomatodat/
Maryu 2017 jan. 21. - 22:23:02
(65514/65967)
Szia Noemiseoul!
Ahogy írod, szép idõk voltak. Valóban nagy élet volt itt. Sok egymástól annyira különbözõ ember randevúzott itt szinte mindennap, a virtuális világban. Egyben biztos egyetértettünk, mindannyian szerettük a koreai filmeket. No meg Kim Nam-gil-t.
Ha van egy kis idõd, és kedved, sok jó film vár rád, amit érdemes megnézned. A Nr1 (nálam biztos) a Shilla. Sok jó koreai filmet és sorozatot láttam már, de egyik se tudta lepipálni a Shillát. Eredeti hanggal, felirattal érdemes megnézni.
https://avistaz.to/torrents?in=1&search=seon+deok&type=0&tags=&uploader=
http://www.d-addicts.com/forums/viewtopic.php?t=75146
Örömmel vennénk ha csatlakoznál hozzánk, és elmondanád véleményedet a látott filmekrõl.
hanguktaekwondoo 2017 jan. 20. - 09:32:17 Előzmény hanguktaekwondooo
(65513/65967)
Sziasztok!
Mivel ez a legnagyobb topik a Személyben beleolvasgattam és mondhatom nagyon jókat nevetek közben! Milyen nagy élet volt itt régebben, veszekedések is meg nagy mozgások! Miért nem megy úgy tovább? Szívesen segítenék benne de Kim Nam-gil -tõl csak a Bidamot láttam sajnos abból se sok részt mert olyankor általában dolgoztam de az nagyon tetszett. Csak kapkodom a fejemet olyanok voltatok mint egy hírügynökség :-)) Min-Rin is itt volt, kár hogy õ már régen eltûnt. Attilán nagyon jókat nevettem gurulok, hogy aranyperzsamacskám meg
meg dögös bármaca aranybugyija :-))) Te jó ég! :-))) Mi volt itt? És miért nem folytatódott? Hol van ez a Babika nevû felhasználó, Hanyi meg Gyöngyvirág stb. ? De kár ezért az egészért! És miért írta Attila, hogy meleg? :-)) Attila?? :-)) Micsoda zsivaly volt itt! Ezt nevezem! :-))
Egyébként aztán visszakerestem mi okozta ezt az egészet és megtaláltam : A No Regrets c. koreai film meg hogy Kim nam-gil jó pocok :-)))
Bocs csajok de ez halálos! :-))) Megkerestem a You Tube -on és fent van angol felirattal gyorsan megnéztem. Hát.....elég erõs. Nekem nagyon tetszett.
Szerintem nagyon szép film. Kevés a beszéd de nem zavaró sõt! A zenéje pedig egyenesen csodálatos. Nekem az a zenei betét tetszik a legjobban amikor a tengerparton valaki fütyörészik. Az lélekbemarkoló ahogy mondják.
És a többi zenei betét is.
Ide teszek egy kedves képet Kim Nam-gil -rõl.
Maryu 2017 jan. 19. - 00:42:54
(65512/65967)
Az, jó minõségû a film, de én várok vele, amíg lesz hozzá angol felirat.
Maryu 2017 jan. 16. - 23:57:13
(65511/65967)
A Koreai Kulturális Központ szervezésében a Tabán Moziban január 27-én koreai filmvetítést tartanak. Több film is látható lesz. Többek között a Shameless is. Jegyért jelentkezni a KKK-ban kell. Jó szórakozást.
http://www.koreaikultura.hu/events/categories/esemenyek-all/
Maryu 2017 jan. 14. - 23:57:14 Előzmény omama2
(65510/65967)
Kedves Omama, nagyon szívesen. A jövõben, ha véletlenül találkozol a Pandora angol feliratával, kérlek, azonnal jelezed. Egyelõre sajnos még nem tették fel sehova a filmet sem, de a legnehezebb angol feliratot találni a filmjeihez. Úgy hogy nagy segítség lenne.
omama2 2017 jan. 11. - 09:15:59
(65509/65967)
Kedves Janka1960 és Maryu, nagyon szépen köszönöm a Shameless linket és a fordítást. Örülök neki, már rég szerettem volna látni!
Maryu 2017 jan. 07. - 21:25:47
(65508/65967)
Van szinkronos változata is. Talán itt megnézhetõ.
http://www.sorozat-barat.club/video/search?s=di&seriesid=980

Nekem sok egy kicsit. Túl csöpögõs, de azért nézhetõ.
Ez a Boston Legal remake-je (szerintem). Habár ott két ügyvéd pasi a fõszereplõ, és nincs testcsere, de évekkel jobb a sztori. Szintén szinkronos.
http://www.sorozat-barat.club/video/series/881/Boston_Legal_-_Jogi_jatszmak_online_sorozat/01_evad
Maryu 2017 jan. 07. - 19:10:15
(65507/65967)
Én még nem láttam. Most a Drop Dead Diva amerikai remekmûvet (sorozat) nézem. Annyira tipikusan amerikai film, hogy már eszembe jutott, hogy miért is hagytam abba az amcsi filmek nézését. Két egymástól homlokegyenest különbözõ nõ története. Az egyik 25 éves szõke bombázó modell, nem túl nagy IQ-val, a másik egy 32 éves dundi ügyvédnõ extra magas IQ-val. Történik egy nap, hogy mind a két nõ egyszerre meghal. Felkerülnek a menybe, ahol a szõke magából kikelve balhézik, hogy õ bizony tovább akar még élni, és hirtelen ráveti magát a visszatérés gombra. Erre azonnal visszakerül a földre, de nem a saját testében ébred fel, hanem a dundi ügyvédnõében ...
Maryu 2017 jan. 07. - 15:58:34
(65506/65967)
Kosztümös sorozatot valószínûleg nem akar vállalni, mert már akkor, amikor a Shillát elvállalta is azt nyilatkozta, hogy a Miindo után nem akart újra kosztümösben játszani, de amikor elolvasta a forgatókönyvet, elvállalta. És milyen jól tette.

Voltaképpen a Kalózok is kosztümös, igaz, hogy csak egy film és nem sorozat, de komédia. KNG nagy élvezettel komédiázott benne. Láttad?

Elõször egy gyenge angol felirattal néztem meg, és az nem adta vissza a film humorát. Elég nagy csalódás volt számomra. Majd készült egy jobb angol felirat és abból egy magyar is. Így már jobb volt, de igazán akkor nevettem rajta a legjobbakat, amikor pár hónappal ezelõtt bemutatták a TV-ben a szinkronizált változatát.
A Film Mánia január 15-én 18,30 és január 16-án 14,40-kor fogja vetíteni.
http://est.hu/film/32287/kalozok/tv
offtopic
kimbin01 2017 jan. 07. - 11:07:48
(65505/65967)
Sziasztok!

Nagyon sajnálatos, pedig nincs miért, ha tudná mennyien szeretik, tisztelik, és várják az újabb "Bidamot"!
Lehet, hogy pont emiatt nem vállal sorozatot? Viszont ha valaki mindig ilyen szerepeket vállal, az nincs jó hatással a lelkére.
Valahol, valamikor már írtam, hogy szeretném egyszer látni egy vérbõ komédiában is, mert Silla forgatásán amolyan udvari bolond volt,
mindig bohóckodott.
Maryu 2017 jan. 05. - 20:47:42
(65504/65967)
A Memoir of a murderer után kutatva, ezen az oldalon, már 2016. februárjában ajánlják a filmet. Fölötte épp a Saul Fiáról írnak.
http://news.maxmovie.com/131628
Maryu 2017 jan. 05. - 20:38:53
(65503/65967)
Szia Kimbin!
KNG Bidam alakítása nálam örökké vezetni fogja a legjobb alakítások listáját.

Sajnos valóban sokan elpártoltak tõle. Pedig nagyszerû színész és remek ember.
Alighanem két dolog miatt. Az egyik a betegsége (komoly depresszióval küszködik, de szerencsére most jó passzban van), a másik meg, hogy ritkán látjuk õt filmekben, és keveset hallunk róla. Ez utóbbi talán azért van, mert most nincs ügynöksége. Utoljára az a hír járta, hogy a saját kezébe vette a dolgai intézését. A köztudatban maradást, pedig az ügynökségek intézik a sztárok helyett. Gondolok itt: Instagram, Naver, FB, interjúk, reklámok, show-k, stb ...
Maryu 2017 jan. 05. - 20:17:43
(65502/65967)
Szia Omama!
Sajnos nem kényeztet el minket KNG. Újabban nem vállal szerepet sorozatokban. A filmeket meg elég nehéz letölteni. Sokat kell várni, amíg felteszi valaki valahova és ráadásul az angol feliratot is vadászni kell hozzá.
A Pandora nagy sikerrel megy a mozikban, biztos várni kell még a DVD változatára. Azon meg valószínûleg lesz jó minõségû angol felirat is.

Az One Day (My Angel) állítólag már novemberben bemutatták, de semmi jelét nem látom ennek.

A 2015-ben készült Murderer's Guide to Memorization bemutatását már megint elhalasztották. Most 2017-et írnak.
http://www.hancinema.net/korean_movie_A_Murderer__s_Guide_to_Memorization.php

A Shameless-t, ha megnézted, megírnád nekünk, hogy tetszett? Jó szórakozást hozzá. (Azért írtam elõszót hozzá, mert a film túl tömény, és kétszer, háromszor is meg kell nézni ahhoz, hogy kerek legyen a történet.)
Maryu 2017 jan. 05. - 18:50:53
(65501/65967)
Sziasztok!
Most láttam ezt az elképesztõen jó koreai férfi tánckar produkcióját.
Body Rock 2016 elsõ helyezettje:
https://www.facebook.com/DancefloorGeneva/videos/1818564195044672/
offtopic
kimbin01 2017 jan. 05. - 11:01:22
(65500/65967)
Nem is ezt akartam küldeni!
offtopic
kimbin01 2017 jan. 05. - 10:59:10
(65499/65967)
Sziasztok!

Régen jártam erre, igaz Sillán is ritkán vagyok. Hiába lettem nyugdíjas, annyi a dolgom, hogy soha nem érek a végére.
A facén került szóba újra Silla, és benne Bidam is. Jó látni, hogy sokaknak kedvence még mindig KNG, és a sorozat is.
omama2 2017 jan. 05. - 10:52:56
(65498/65967)
Szerbusztok, nagyon-nagyon rég voltam itt, most végig fogom lapozni a topikot. Üdvözlök mindenkit, régieket és újakat!
Némileg csökkent az érdeklõdésem nagy kedvencünk iránt azért, mert a filmjeit nem fordítják általában.
A The Shameless-t szerettem volna magyar fordítással megnézni és azóta sem találok hozzá magyart. Valaki esetleg tud róla??
A választ elõre is köszönöm!
Maryu 2017 jan. 04. - 15:33:37
(65497/65967)
Egy érdekes cikk jött velem szemben a FB-n. A koreai K-pop-ról és sorozatokról, mint exportcikkrõl szól.

"Szakértõk hangsúlyozzák, hogy Dél-Koreának mindenképpen szüksége van arra, hogy Kínával jó viszonyt ápoljon. De miután Szöul bejelentette a THAAD-rakéták telepítését, Kína a szórakoztatóipari termékekre kivetett tilalmakkal válaszolt illetve tiltakozott. A tilalom kiterjedt a koreai popsztárok koncertjeinek lemondására, TV-mûsorok, filmek törlésére vagy halasztására...."
http://www.catherinaboszi.eoldal.hu/cikkek/del-korea-es-eszak-korea/mi-lesz-veled-hallyu-turizmus-kina-utan-.html
Maryu 2017 jan. 01. - 23:16:54
(65496/65967)
2016.12.23. A Pandora sajtótájékoztatóján.
Errõl több felvétel is került fel YT-ra.
https://youtu.be/Hhlf7ezSmzw
https://youtu.be/tZzXG9wbCyM
https://youtu.be/YSR6PbiYH3E
Maryu 2017 jan. 01. - 23:09:27
(65495/65967)
Pandora beharangozó film III.
https://youtu.be/mOCeacy0_ts
Maryu 2017 jan. 01. - 22:55:52
(65494/65967)
BUÉK!

Koreai szokás szerint emberek tízezrei nézték idén is a napfelkeltét a szöuli Namsan Toronyból. Az újévi jókívánságokat a luftalmokkal eresztik szélnek ...
https://youtu.be/7r6v5hoYpOU
Maryu 2016 dec. 31. - 22:28:58
(65493/65967)
Nagyon boldog új évet a kakas évére.
Maryu 2016 dec. 25. - 20:06:07
(65492/65967)
És karácsonyi képek, ahogy egy rajongó megálmodta
https://youtu.be/Y8LiUbyD9r4
Maryu 2016 dec. 25. - 20:05:21
(65491/65967)
2. kép
Maryu 2016 dec. 25. - 20:02:05
(65490/65967)
Néhány karácsonyi kép
Pattika69 2016 dec. 25. - 07:00:21
(65489/65967)
Boldog karácsonyt kívánok mindenkinek!:)
Maryu 2016 dec. 24. - 20:20:21
(65488/65967)
Mindenkinek békés, boldog Karácsonyt kívánok!
offtopic
kimbin01 2016 dec. 24. - 08:46:15
(65487/65967)
Boldog karácsonyt!
Maryu 2016 dec. 23. - 18:24:11
(65486/65967)
Ez csodás hír.
Maryu 2016 dec. 23. - 18:22:52
(65485/65967)
Szia Firestone!
Örülök, hogy visszalátogattál a KNG topikba. Szeretettel várunk máskor is.
Maryu 2016 dec. 20. - 18:40:23
(65484/65967)
Szeret fotózni
Maryu 2016 dec. 20. - 18:02:20
(65483/65967)
KNG-vel interjú készült pár napja a V-Live-en.
Angol felirat is van hozzá.
http://www.vlive.tv/video/18758

Többek között beszélt az új filmjérõl, és a tréning ruhájáról is. Azt mondta "Sokan azért hordanak tréning ruhát mert lazák, de õ a divat miatt hordja. Nyáron kevésbé szokta viselni, mert akkor meleg, de télen nagyon kényelmes. Sokféle színû tréningje van, de a kedvence a fekete. Szerinte az áll neki a legjobban. Általában egy számmal kisebbet szeret viselni, mint amekkora a mérete, mert az csinosabb."
Szerintem ez egy kicsit amolyan polgárpukkasztás a részérõl.
Maryu 2016 dec. 19. - 22:39:51
(65482/65967)
A mai mosoly
Maryu 2016 dec. 19. - 22:38:47
(65481/65967)
Tegnap befejeztem a "King and I"-t. Eleinte nagyon érdekes volt, jó sorozatnak indult. Aztán átváltott a gyagyás szereplõk filmjévé. Én még nem láttam ennyi hülye embert egy filmben. Akiknek minden lehetetlen dolgot be lehet adni, például a történet egyik fõgonoszának állandóan bedõlt az egyik anyakirálynõ, annak ellenére, hogy mindig kiderült, hogy átverte õt. Sokszor olyan érzésem volt, hogy a forgatókönyvírók már nem tudnak mit kitalálni, azért írják ezt a sok gyagyaságot össze.
Egyszóval, ezt a sorozatot én csak annak ajánlom, aki jól bírja a nyüstölést, amikor az ember felkiáltana, hogy F Á J !!!! Különösen a befejezés fájt.
Maryu 2016 dec. 18. - 15:28:08
(65480/65967)
Hurrá!!!
Maryu 2016 dec. 18. - 15:26:05
(65479/65967)
Melegítõben járja a mozikat?! Nahát, ez nagyon tetszik. Talán futva is megy oda....
Maryu 2016 dec. 16. - 14:18:03
(65478/65967)
Minél többet nézem ezt a kép, annál jobban megigéz.
Ezzel a képben rengeteg érzés közvetít felénk a színész, fájdalmat, elkeseredést, szinte kérdez a szemével: miért???
Megszólalnia sem kell, nagy színész.
Maryu 2016 dec. 16. - 14:13:56
(65477/65967)
Ez egy nagyon különleges hatású kép.
A töprengõ
Maryu 2016 dec. 16. - 14:12:34
(65476/65967)
2016.12.15. KNG-rõl gyönyörû képek készültek a Vogue Korea magazinnak.

Azt írják, hogy KNG a legújabb szerepében egy civil szervezet munkását játssza a Pandórában. A történet szerint az idõjárás homokos, vizes, füstös és ezért készültek így ezek a képek a Vogue részére.
https://breathlesssurvival.wordpress.com/2016/12/11/kim-nam-gil-braves-the-elements-for-vogue-korea/
Maryu 2016 dec. 14. - 21:12:10
(65475/65967)
Az jó, azt én is szerettem.
Én még a "King and I"-t nézem. Most tartok a 40. résznél. Volt pár rész, amit már nagyon untam és megfuttattam egy kicsit a sztorit, de most megint jobb lett.
Maryu 2016 dec. 12. - 22:04:54
(65474/65967)
Öt nap alatt 1.459.000 nézõ látta a Pandora-t. Ez 10.1 millió dollár bevételt hozott. Azt nem tudom, hogy mennyi volt a film összköltsége, de biztos felteszik majd valahova az összeget.
Ha jól értettem, az öt nap (12.07-11.) alatt vetített összes film mozijegyébõl származó bevétel 46%-a 10.1 millió dollár.
http://www.hancinema.net/korean-box-office-for-the-weekend-2016-12-09-~-2016-12-11-101369.html#disqus_thread
Maryu 2016 dec. 12. - 18:48:33 Előzmény Maryu
(65473/65967)
Most mondták a Hírekben, hogy ez a "La La Land" Oscar várományos. A "Pandora" ezt elõzte meg Koreában.
Maryu 2016 dec. 12. - 17:16:43
(65472/65967)
5 nap után tartja a vezetõ helyét. Azt írják, hogy az öt napos össz jegybevétel 46%-t teljesítette a film. 10,1 millió dollár.
http://variety.com/2016/film/asia/korea-box-office-pandora-debuts-on-top-1201939491/
Maryu 2016 dec. 11. - 17:59:35
(65471/65967)
Maryu 2016 dec. 11. - 17:59:03
(65470/65967)
KNG Instagramra feltett videóban szíveket küld nekünk.
Maryu 2016 dec. 11. - 17:57:50
(65469/65967)
Úgy néz ki a Pandora sikerrel mutatkozott be. A koreai Film Tanács jelentése szerint az elsõ nap 338.000 nézõt vonzott. Amivel magasan megelõzte a másik két e zen a héten debütáló mozit. Az amerikai rendezõ Damien Chazelle "La La Land" -ja közel 69.000 nézõt, és a helyi komédia kasszasiker "My Annoying Brother", több mint 48.000 nézõt.

http://www.koreaherald.com/view.php?ud=20161209000246
Maryu 2016 dec. 11. - 17:46:39
(65468/65967)
A filmrõl egymás után írnak a lapok. A Variety is bõven taglalja a filmet. Többek között azt írják, hogy a Pandora ellentétben a szokásos kasszasiker katasztrófa filmekkel, nem használja a vizuális hatásokat. Helyette a komor valóságot mutatja be. Ami sokszor még félelmetesebb, mint a vizuális trükkök világa.
http://variety.com/2016/film/asia/pandora-film-review-1201938358/