8/10
sanderb 2012 aug. 22. - 09:23:11 8/10
(7/27)
Még most elmegy a Fülenincs nyúl sikerén való hullámlovaglása, de ez a fajta lufi szerintem kezd kipukkadni. Vigyáznia kell Schweigernek, mert hamar sablonossá válnak a munkái: önálló családi életre, gyermeknevelésre, látszólag alkalmatlan szépfiú, akinek kényszer hatására kezd benõni a feje lágya (40 körül!), korához képest éretten gondolkodó, a tutit megmondani bármikor hajlandó (lány)gyerek, és korábbi sérelmeit felemlegetve félretevõ, érett gondolkodású, saját egzisztenciáját már megalapozó, de szingli nõ. Ezek az alapkarakterek, amibõl valóban izgalmas és humoros katyvaszokat lehet keverni, most is sikerült többnyire, de többször már nem biztos, hogy érdekes számomra.
Ez még jó volt, élveztem, de köszönöm, ennyi elég. 10/8
10/10
era0229 2012 aug. 21. - 00:08:07 10/10
(6/27)
Nekem nagyon tetszett, aranyos film.
Valaki nem tudja milyen zene szólt mikor a kislány megjelent?
Köszi.
Phuria 2012 aug. 13. - 17:59:29
(5/27)
A szinkronhangot és a szinkron minõségét emeltétek ki. Nem Stohl András a szinkronhang. A legrosszabbra készültem fel ezen a téren, de szerencsére nem volt igazuk a hozzászólóknak. Nem volt affektálósabb vagy nyálasabb a kislány szinkronhangja, mint egy 8 éves kislányé valójában. Ezen a téren semmi probléma nem volt, akit ez rettentene el, az ne hagyja magát. Egy könnyed vasárnap délutáni aranyos film. Teljesen kiszámítható történet, a színvonalnak megfelelõ színészi játék. Összességében kellemes kikapcsolódás.
Phuria 2012 aug. 13. - 17:58:01
(4/27)
A szinkronhangot és a szinkron minõségét emeltétek ki. Nem Stohl András a szinkronhang. A legrosszabbra készültem fel ezen a téren, de szerencsére nem volt igazuk a hozzászólóknak. Nem volt affektálósabb vagy nyálasabb a kislány szinkronhangja, mint egy 8 éves kislányé valójában. Ezen a téren semmi probléma nem volt, akit ez rettentene félre, az ne hagyja magát. Egy könnyed vasárnap délutáni aranyos film. Teljesen kiszámítható történet, a színvonalnak megfelelõ színészi játék. Összességében kellemes kikapcsolódás.
porthuuser 2012 aug. 06. - 20:03:08
(3/27)
A kislány affektálós szinkronja még borzalmasabb volt, mint Schweigeré.
Nem beszélve a "másik" apa hangjáról, melyet a magyar nemtudomki a végletekig túljátszott.
Ha valaki ezekkel együtt tud élni, egy kellemesen könnyû, vigyorgós filmet kap cserébe.
10/10
baloxxx 2012 aug. 06. - 16:57:19 10/10
(2/27)
Egyetlen zavaró dolog volt, a szinkron... Til Schweiger magyar hangja Sthol András nem László Zsolt !!!!! A film pedi 5*, megható történet túlzások nélkül. Schweiger amúgy is a kedvenc színészem fõleg ha "hazai pályán" csinálja azt.
10/10
Milton89 2012 aug. 04. - 19:14:24 10/10
(1/27)
Vélemények?