Téma: Korrektúra

offtopic
makovecz1972 2014 aug. 12. - 14:10:50 Előzmény meszag
(15/15)
Hát mint általában a politikai oldalhoz köthetõ és politikai jellegû mûsorokkal ez lenni szokott, nincs ezen mit meglepõdni, nincs ez másképp itt sem és máshol sem. Ha ennyire zavar javaslom ne nézz politikai oldalhoz köthetõ csatornákat és ne hallgass ilyen rádióadókat sem és akkor mindenki boldogabb lesz!
offtopic
meszag 2013 ápr. 03. - 12:57:01
(14/15)
Na ma ismét láttam ezt a rettenetes mûsort...
Komolyan mondom, ezt meg kell nézetni minden ország állampolgáraival, hogy meddig lehet lealacsonyodni. Így kell igazán undorítóan véleményt alkotni ellenfeleinkrõl,lerántani õket a mocsokba, ahol a mûsor van. Totális személyeskedés, sározás a tények helyett. Megvan benne vezérökör, mocsokban dagonyázó szellemi rövidnadrág,és a már majdnem objektív.
Hiába, ez a taktika ezen a csatornán....
10/10
huculpastor 2010 okt. 17. - 19:49:43 10/10
(13/15)
Rég eltávolították Kondort az ECHO-ból is (szégyellhetik is magukat érte).
Most is valamiféle változás látszik.
Ripacskodó lett a mûsor, fõleg Bayer minõsíthetetlen viselkedése és elszólásai miatt. Megelégelhették a nézõk, mert most komoly személyi változást eszközöltek, három embert is áttettek a Képtelenségek c. mûsorból.
Ha Bogár László és Boros Bánk adhatja meg a hangot, akkor színvonalas lehet a Korrektúra....
Hannibal Lecter 2010 febr. 27. - 00:56:47 Előzmény Moldávia bánata
(12/15)
miért kell állandóan Bolgárnak reklámot csinálniuk?
offtopic
Moldávia bánata 2010 jan. 05. - 13:14:06
(11/15)
Ez nem ilyen egyszerû. Politikusainktól megszokhattuk, hogy mindent, de mindent teljesen másképpen látnak, mint a másik, a lakájmédiájukkal együtt.
offtopic
Moldávia bánata 2010 jan. 04. - 13:15:34
(10/15)
A folyamatos hazugságtól, csúsztatástól én is rosszul leszek, ezért hanyagolom sokszor az Echo meg a Hír Tv-t.
offtopic
Moldávia bánata 2010 jan. 03. - 14:32:58
(9/15)
Téged biztos nem traktálnak, mert te nem nézed. Csak kérdés, hogy akkor honnan tájékozódsz. Vagy az van, hogy Orbán a'szon'gya valamire, hogy az úgy van, akkor az úgy is van?
offtopic
Moldávia bánata 2009 dec. 31. - 00:41:33 Előzmény pistii
(8/15)
Soha nem köszönhettünk még ilyen sokat, ilyen sokan, ilyen sok értelemmel bíró kommentnek.
offtopic
Moldávia bánata 2009 dec. 31. - 00:38:36
(7/15)
Kondor Katalin szép. Viszont ha elkezd beszélni, egy vén boszorkány válik belõle.
pistii 2009 dec. 30. - 15:21:17 Előzmény Moldávia bánata
(6/15)
Lehet nézni az ATV-t. A bolsevik újságírók mûsorait. Óriási jellemek, a komcsi rendszerben is osztották az észt, meg most is. Mindig az ellenzék a rossz, a kommunista, szocialista, vagy most nem tudom hogy nevezi magát a milliárdosokból álló kormány, meg a kommunkista cenzor Lendvai elvtársnõ a jó. Gusztustalan banda.
offtopic
Moldávia bánata 2009 dec. 18. - 22:45:22
(5/15)
Jövõ áprilistól majd ezek a jellemóriások jönnek, úgyhogy lesz itt szõlõ, s lesz itt lágy kenyér!
1/10
localhero 2009 dec. 18. - 21:14:24 1/10
(4/15)
Ez a simaszájú vénasszony nem az ablakban nyomta kommunista agitpropot, mély elnyomatásban?) hányinger...
10/10
tiborz007 2009 ápr. 10. - 11:36:08 10/10 Előzmény fruc1981
(3/15)
A pénz és annak hiánya, borzalmas, hogy mivé teszi az EMBERT.
fruc1981 2009 ápr. 06. - 03:03:44
(2/15)
Marcsi E-mail küldése a hozzászólónak
2008. július 16. 14:52:46
Üdv Mindenkinek, Sziasztok!

Már nagyon régen jártam erre, de álmomban sem gondoltam arra, hogy a MIKI emlékére emelendõ szobor az ETO részérõl ilyen csúfos véget fog érni. Sajnos nem volt módomban napra követni az eseményeket, de sajnálattal kell látnom, hogy amit megjósoltam annak idején - bejött. Nagyon örültem, amikor az ETO feljánlotta a szobor felállitását a stadionban, s annak idején halkan megjegyeztem, remélem nem a pénzhiány lesz az ok, ha nem lesz belõle semmi. De ez az ok még annál is rosszabb!!!! Szerény véleményem szerint itt is a pénz áll a háttérben, csak szépen becsomagolták egy olyan arcpiritó, átlátszó hazugságba, hogy pirulnom kell- HELYETTÜK !!! Nem szégyenli magát az ETO vezetõsége? Teljesen idiótának nézik az embereket és MIKI családját, hogy egy ilyen mondvacsinált indok mögé bújnak. Mennyire hihetõ az, hogy szerzõdéseket kötnek a tulajdonos tudomása nélkül? S ha már tényleg igy történt - akkor nem lenne-e a Tisztelt Tulajdonosnak már

CSAK BETYÁRBECSÜLETBÕL IS !!!!! - ha még

egyáltalán ismeri ezt a szót, amit kétlek -
kifizetni a szobor ellenértékét?
Nem az õ klubjának hirnevét öregbitette MIKI Portugáliában?
Nem az õ klubjának nevelése volt MIKI?
Igaza van id. Fehér Miklósnak, hogy megszakitotta a kapcsolatot az ETO-val!!!
Én is ezt tettem volna az Õ helyében!! SÕT!!!
Örömmel értesültem azután arról, hogy MIKI iskolája végül is BÜSZKÉN befogadta a szobrot.
Minden tiszteletem a szobrászmûvészé, hogy a pofitot, anyagköltséget, s mindent elfelejtve csak a gyászoló család fájdalmát enyhitendõ gesztusra gondolva adta át az alkotását.

GYÕRI ETO SZÉGYELD MAGAD!!!

Erre nincs mentség, és ha magyarázzák, még rosszabb......
fruc1981 2009 ápr. 06. - 02:57:51
(1/15)
A Gyõri ETO FC-nek nem kell a szegedi Kligl Sándor Fehér Miklós bronz mellszobra. A klub szerint a mûvész nem készítette el határidõre, a szobrász szerint viszont ez nem igaz. Idõsebb Fehér Miklós felháborodott a történtek miatt.
A Gyõri ETO FC-nek nem kell a szegedi Kligl Sándor Fehér Miklós bronz mellszobra. Ezt anélkül, hogy a klub képviselõi látták volna a szobor eredeti nagyságú viaszmodelljét, az átadás elõtt 25 nappal, levélben közölték a neves szobrásszal.
- Fehér Miklós családjának kegyeletsértõ, számomra megalázó döntést hozott az ETO FC azzal, hogy egyoldalúan elállt a megállapodástól - mondta Kligl Sándor néhány nappal azután, hogy kézhez vette a Gyõri ETO FC Kft. megbízásából egy gyõri ügyvéd által küldött felmondólevelet.
Az ismert szegedi szobrász azzal folytatta, hogy a bronz mellszobrot mindenképpen elkészíti és felajánlja a fiatalon, tragikus körülmények között elhunyt válogatott sportoló szüleinek.
- Természetesen ingyen adom át a családnak - tette hozzá Kligl Sándor.

A klub képviselõi és a neves szobrász január 16-án állapodott meg, a szerzõdést az egyesület ügyvezetõje, Klement Tibor és Kligl Sándor írta alá. A kontraktus kitér arra is, hogy február 29-ig a szobor eredeti nagyságú viaszmodelljét, március 31-ig pedig a bronzszobrot el kell készíteni. Az ETO FC sportkollégiuma a fiatalon elhunyt Fehér Miklós nevét kapta, a tervek szerint Kligl Sándor szobrát az épület elõtt állították volna fel.

- Véletlenül láttam a fiatal sportoló tragédiáját. Nagyon megérintett. Képzõmûvészként örültem a felkérésnek. Fehér Miklós alakja, arcvonásai olyanok voltak, mint egy görög istené. Elõször 2006-ban kerestek meg, amikor pedig tavaly õsszel már konkrétummá vált, készítettem vázlatokat, amiket megmutattam a családtagoknak és a klub képviselõinek - beszélt a mûvész az elõzményekrõl.

Kligl Sándor többször járt Gyõrben, személyesen találkozott Fehér Miklós szüleivel és az ETO FC képviselõivel. Február 14-én Kovács Tivadar, az egyesület marketingigazgatója a Klement Tiborral történt egyeztetésre hivatkozva e-mailben értesítette a szobrászmûvészt, hogy a mintegy egy méter magas kõtalapzaton álló mellszobrot a szabadban helyezik el. Bár a klubnak az elõleget már rég át kellett volna utalnia, ez még azután sem történt meg, hogy Kligl Sándor közölte Kovács Tivadarral, hogy a szerzõdés ráesõ részét határidõre, pontosabban elõtte teljesítette, az eredeti nagyságú viaszmodell kész, meg lehet nézni, egyeztessenek idõpontot a szülõkkel.

- Február 27-én, a születésnapomon a kora esti órákban felhívott a Quaestor-csoport kommunikációs igazgatója, Bende Gyöngyi, és közös ismerõsök, köztük családtagok nevét említve úgy mellékesen közölte velem, hogy "Tarsoly Csaba (az egyesület többségi tulajdonosának, a Questor-csoportnak az elnök-vezérigazgatója) csak ma szerzett tudomást a szoborról és úgy döntött, nem kell". Azonnal felhívtam Kovács Tivadart, aki semmirõl nem tudott. Megismételtem, hogy a szobor modellje kész, bármikor jöhetnek. Másnap, február 28-án e-mailben és levélben is tájékoztattam a klubot, hogy a viaszmodell elkészült, várom Fehér Miklós szüleit és az ETO képviselõit - mondta a szobrász.

Kligl Sándor március 5-én kapta meg a szerzõdést felmondó, néhány soros levelet. A klub nevében eljáró ügyvéd arra hivatkozott, hogy hozzájuk csak március 3-án érkezett meg a szobrász levele, holott a határidõ február 29. volt.

- Az ETO FC vezetõi nem kerestek, sem a szerzõdést aláíró Klement Tiborral, sem mással nem beszéltem. Nem tudom, mi zajlik a háttérben, valószínûleg a határidõre hivatkozás csak ürügy volt az elállásra. Mindenesetre megbíztam egy ügyvédet, hogy az ügyben járjon el. Ilyet nem lehet tenni - mondta Kligl Sándor, aki már nem hiszi, hogy az õ Fehér Miklós-szobra fog állni a sportoló nevét viselõ kollégium elõtt, de abban bízik, hogy a család elfogadja és méltó helyet talál a bronzszobornak az általuk kialakított emlékhelyen. - írja a kisalfold.hu.

(foci24.com - Fedor János)