offtopic
meszag 2011 febr. 15. - 19:52:40
(27/127)
Na ez a Salamon László is egy nagy kenõ. :)

Másrészt semjén már megint kinyilatkozta a határon túli magyarok szavaznak, mert nincs kétféle állampolgár. Na kérem éppen ezáltal lesz. Õk is szavaznak, mi meg viseljük a következményeit. :P
offtopic
meszag 2011 febr. 15. - 15:52:22
(26/127)
Hát hallod, az lenne a legjobb. Nagyon alacsony erkölcsi, szellemi színvonalon vannak a politikusaink. :(
twillight 2011 febr. 15. - 15:22:24
(25/127)
Bizony, az MSZP is van olyan hülye hogy megpróbálja beemelni a Kölcsey-himnuszt a nemzeti jelképek közé (ez sértené az Emberi Jogok Kartáját).

A Jobbikról jobb szót se ejteni, az LMP-nek meg jó ötletei vannak, de továbbra sem hajlandó szóba állni senkivel.

Hm, van abban valami hogy mindet ki kéne paterolni, és teljesen újakat pakolni a helyükre.
miénkittatér 2011 febr. 15. - 15:12:02
(24/127)
Szégyennek elég nagy a Fidesz és az MSZP -is sajnos.Nem az Alkotmányt kéne nulláról kezdeni, hanem a politikai elitet.Persze, hogy kit lehetne ,helyükre tenni az nagy kérdés.Talán egy intelligens szoftver lenne a legjobb megoldás:)
meszag 2011 febr. 15. - 15:03:45
(23/127)
Hogy mi lesz a preambulumban, még egyeztet a fidesz, meg a jobbik, már van, amiben visszakoznának.

Az abortusz kérdésében én "könnyekig meg vagyok hatva", mikor elaggott ....... akarnak dönteni nõk életérõl, egész egyszerûen szülõalkalmatossággá degradálva a nõket. A jobbik véleménye meg nem érdekel, mert azok parlamentben léte a magyar állampolgárok szégyene.
Ha ez mégis megtörténne, nekem van egy módosító javaslatom: amelyik férfi gyermeket nemz, kötelezzék az érintett hölgy elvételére, és a vele való együttélésre a gyermek nagykorúvá válásáig. :P

Kiegészítve a 12 pontos szájer förtelemrõl alkotott véleményem: a gyermekek szavazati joga nevetséges kérdés helyett, kevésbé lenne pofátlan a kettõs állampolgárok szavazati jogára rákérdezni. :P

Valamit kit néznek madárnak, hogy a visszaküldött válaszokat sec-perc feldolgozzák? :P
twillight 2011 febr. 15. - 14:15:48
(22/127)
Még rosszabb a helyzet mint látszik.
- A FIDESZ egyértelmûen bevezetné a kereszténységet mint államvallást azzal, hogy a) beemelné a preambulumba a kereszténységet, és csakis a kereszténységet b) beemelnék a nemzeti jelképek közé a Kölcsey-himnuszt c) kivennék az alkotmányból az egyház és az állam kettéválasztását.
- Betiltanák az abortuszt az élethez való SÉRTHETETLEN jognak a magzatnak a fogantatástól való ráruházásával.
- Betiltanák a válást azzal, mikor alkotmányos alapjoggá, és "legtermészetesebb állapottá" tennék a férfi és nõ közti házasságot. Ezzel egyszersmind újradefiniálják az "ember" fogalmát: KÉT ember - egy házasságban élõ férfi és nõ együtt - tesz ki a javaslatuk szerint egy "embert". így gyerek, egyedülálló, élettársi közösségben élõ egyének (stb.) nem lesznek többé "emberek".

A mosti alkotmányt bõ 50 éve tökéletesítgetik. Szerintem fából vaskarika az egészet elõrõl kezdeni.

Az alkotmány állandó módosítgatását pedig úgy lenne ésszerû korlátozni, hogy szépen azt mondjuk, senki nem szerezhet kétharmadot.
meszag 2011 febr. 15. - 14:04:17
(21/127)
Csak néhány gondolat:
- nincs alkotmányozási kényszer, bármit is állít a fidesz
- egy ilyen konszenzusképtelen párt ne beszéljen nemzeti együttmûködésrõl
- márpedig ha nincs közös akarat, nincs minimális konszenzus sem, fatális tévedés belemenni az alkotmányozásba, ráadásul ilyen arrogánsan, kapkodva.
-remélem nem lesz képük kiküldeni azt a 12 pontos förtelmet, amit szájer kieszelt. :P

Most kimondottan tetszett az LMP hozzászólása, miszerint lépjen vissza a fidesz a 1989-es alkotmányhoz, mint origóhoz, és nyugodt, részletes, egyeztetéseken alapuló vitában, december végéig készüljön el az új alkotmány tervezete, különben nem vesznek részt õk sem az alkotmányozásban.
drabál 2011 febr. 14. - 18:31:57 Előzmény drkoba
(20/127)
Ez majd a hazudozás kora címen vonul be a történelembe, és a demokrácia megszüntetése címen
1/10
SolaC 2010 máj. 26. - 10:59:29 1/10 Előzmény Mike88
(19/127)
Csatlakozom!
Én, a rendszerváltás óta mindíg nézem, néha derülök, néha káromkodom!
Most, hogy elkezdõdött a "forradalom", megint csak szitkozódás, átkozódás,
sárdobálás, fikázás, elszámoltatás emlegetése, ötlet, hogy hogyan tovább,
semmi! Megint káromkodnom kell!
L.
Mike88 2010 máj. 20. - 23:33:20 Előzmény Alasseo
(18/127)
Most mi a bajod ezzel? Én nézem is és igénylem is, biztos nem vagyok egyedül. Azért nem mind1, h normális minõségben nézi az ember a tv-ben, avagy realplayerben ahhoz elég rossz minõségben, h az ember kivegye az arcokat az épp felszólalón kívül.
Annyi csatorna van ezen kívül, lehet válogatni, gyakorlatilag még egy tetõantenna esetében is van egyéb alternatíva, szóval nem értelek.
Alasseo 2010 máj. 20. - 13:36:32
(17/127)
Látom, az MTV rendesen felkészült, ma szinte egész nap parlamenti közvetítés lesz. Bravó! Javaslom, a hét minden napján, 0-24 óráig mutassák az üléstermet, élõ közvetítésben, még ha nincs is ülés, vagy éppen üres. Balfácánok!
1/10
drkoba 2010 máj. 19. - 16:38:17 1/10 Előzmény Imarraf
(16/127)
Viktoriánus korszak jön!!!

Hála Istennek. :)
Imarraf 2010 máj. 17. - 11:58:40 Előzmény CrazyBoy
(15/127)
Császáság itt már nem lesz, legfeljebb viktatúra. Viktátor-jelöltünk pedig már van, arról már lekéstél. Azt talán majd megnézem, amikor "megvitatják" és megszavazzák az új alkotmányt. Vajon új államformánk is lesz?
offtopic
CrazyBoy 2009 dec. 11. - 23:23:58
(14/127)
Na szóval sokat gondolkodtam, mi is hiányzik ma a mai parlament légkörébõl, a becsület, a szenvedély, a hazaszeretet? Végül arra jutottam, hogy Zyklon–B. Ezt a helyzetet szóval így fogjuk kezelni, Baldrick a szolgám intézi ezt a kényes ügyet, valószínûleg hétfõn.
Parlamenti ülés nem lesz több, aki politikus életben marad azok mostantól csak parlamenti állást végezhetnek, nincs több lazsálás.

na mi van még.

- A fû ugye legális, hétfõtõl.
- A nép akarata szerint, az én tiszteletemre rézszobor rólam...mondjuk a Sztálin régi helyén.
- A cigi árát megemelem, a duplájára, én nem cigizek, a te véleményed meg lesz@rom, én vagyok a CSÁSZÁR!

Mára ennyi.
offtopic
CrazyBoy 2009 dec. 11. - 22:46:20
(13/127)
Hamarosan kidolgozom a programomat is. Sok ember lesz karóba húzva, de ezen fájdalom elviselését könnyítendõ a cannabis legális lesz.
CrazyBoy 2009 dec. 11. - 22:41:03
(12/127)
Mivel elegem van ebbõl a parlamenti maszlagból, kiáltványt hirdetek.
A parlamentet berekesztem.

Én vagyok az új császár!
VTECTHS 2008 jún. 09. - 19:47:04
(11/127)
nem is tudtam, hogy ilyen még van.:D Még nagyon kicsi koromban néztem a nagymuterrel kb 13-15 éve.:D
Karolka 2008 jún. 09. - 19:03:45
(10/127)
:D Hát most se sikerült felkelteni az érdeklõdésemet! :) nálam az bõven betett, amikor kedves Fõnökünk nyilatkozta: Ha vmi nem tetszik; el lehet menni! :S én be is tartom... hehe!
1/10
Humpy 2008 jún. 09. - 14:04:19 1/10 Előzmény dobta
(9/127)
Én is nyomtam nekik egy egyest. Kisebb nem volt...
1/10
Humpy 2008 jún. 09. - 13:59:25 1/10
(8/127)
Te jó ég! Jól meggondoltad!? Nem tudod, mit hagysz ki..)))