offtopic
oolajto 2008 nov. 20. - 21:44:07 Előzmény Miki1900
(47/87)
Horthy egész egyszerûen elárulta az országot, senkire nem volt tekintettel, és magyarok (ismétlem magyarok) százezreinek haláláért felel.
Ez nem vita tárgya,ez tény.
Kérném már, hogy ne állítsunk már neki túl sok szobrot ... A rokonainak érzései sem érdekelnek.
ondok 2008 nov. 20. - 20:16:57
(46/87)
Nalátod pont az ilyeneket gúnyolta ki Hoffi ,akik azt se tudják mit beszélnek:Én a 90-es évekbeli tevékenységérõl beszéltem ,akkor kitõl is kapott engedélyt?
Aki pedig még most is azt sulykolja lám ,amit valahol a fülébe dugtak,az tökéletesen igazolja,amit mindíg is tudtam ,hogy egyesek pártállás szerint röhögnek,és még egy ilyen zsenit is fikáznak ,akinek folyamatosan ismétlik a mûsorait ma is.Szerintem ,ahelyett ,hogy a Jobbikos haverjaid hülyeségeit szajkóznád,inkább tanulmányozd Hoffit,mert szerintem Te nem is éltél akkor ,amikor õ az ország legünnepeltebb sztárja volt.És nem azért ,mertudvari szelep volt ,hanem mert egyedülállóan jól csinálta a dolgát.Rengetegen szerettek volna olyan szelepek lenni ,de nem volt hozzá tehetségük.
norton15 2008 nov. 20. - 19:27:46
(45/87)
Kepesnek egy szintén remek mûsora ez, mint az összes többi. Érdekes történetek, jó tálalás, kell ennél több?:)
offtopic
Miki1900 2008 nov. 20. - 19:03:32 Előzmény Judika77
(44/87)
és ezt most neked miért baj?
offtopic
Miki1900 2008 nov. 20. - 19:03:15
(43/87)
meghát én minden szavával egyetértek, és én is erre lyukadok ki.
offtopic
Miki1900 2008 nov. 20. - 19:02:42
(42/87)
na de, itt nem az antiszemitákról van szó, hanem az ún. antiszemitákról ,akire azt mondják. nyilván nem ismered, h a politikai ellenfeleket így akarták mindig is befeketíteni.

nyilván te a holokauszt-ipart sem olvastad, azt zsidó írta ám, Norman G Fil.
offtopic
Miki1900 2008 nov. 20. - 18:59:31
(41/87)
egyébként meg hofi egy bunkó volt. egy paraszt, persze ti röhögtök ha mások elesnek és sértegetik õket. én nem nevetettem mikor Fábry szodomitának nevezte, elképzelte az egyik mszp-s politikust egy szamárral; akkor se mikor gálvölgyi a fideszes szóvivõ, Selmeczi Gabriella fogaival parasztkodott (ti azt mondanátok viccelt volna). mit is mondott? felkiáltott, nagy közönséggel:"dehát hogy állnak a fogai?!" és utánozta a bezsédét, szegény
offtopic
Miki1900 2008 nov. 20. - 18:55:48
(40/87)
HOfi? most viccelsz? könnyû úgy "bátornak lenni" hogy direkt erre kap engedélyt. az udvari bohóc. a feszültséglevezetõ szerep.
õ is az volt? nagyon rákosi pofája van...
ondok 2008 nov. 20. - 01:21:31 Előzmény Judika77
(39/87)
Egy szerencséjük van ezeknek a kacagányos Horthy kultuszosoknak,hogy HOffi már nem él ,mert az újratemetéskor maró gúnnyal emlékezett meg ezekrõl,akiknek ma is szükségük van egy vezérre,és akit szintén kipellengérezett a kézcsókot hintõ nénike jelmezében azseniális humorista.nem is tetszett a pofája ,mert atemetésére a XX. század legnagyobb humoristájának az akkori kormány képviseletében senki nem ment el.
ondok 2008 nov. 20. - 01:14:45 Előzmény kgyuri0
(38/87)
Vigyázz ,mert Milton bá ha megharagszik hajlamos a privi küldözgetésre: pl ilyeneket ír ,hogy "Hüje vagy!",aláírás: DRDR Milton.
ondok 2008 nov. 20. - 01:10:37 Előzmény Miki1900
(37/87)
Ezt anagyon okos fejtegetést az az egyenes tekintetû terror háza igazgató alkotta?Mert ugyanis ennek 90%-a úgy hülyeség ,ahogy írja:külön pikantériája adolognak ,hogy arendszerváltás elött õ közismert holokauszt kutató volt ,akkor persze egész másokat írt,nem nehezményezte a kommunizmussal való szembenézés hiányát.Most meg ezen lovagol,dehát ki nem néz szembe vele?Általában ,akinek vaj van a fején.mondjuk az õ rokonsága.Amerikában meg ki az a hülye ,aki nem akar konfrontálódni a szétesett szocializmussal ?, ez már fájdalmas hülyeség.Nem ,ott azért nézik ki az antiszemitákat ,mert megvetik az embertelen nézeteket hirdetõket.Amikor a Mc carty féle kommunizmus elleni bizottság úgymond meghurcolt mindenkit ,aki kommunista gyanús volt,akkor meg az volt abaj ,pedig akkor is megvetették a nácikat is egyidejûleg. úgyhogy azt mondom Mariska inkább bandzsítson ,és szidja sokszoros milliárdos férje oldalán a gazdagokat,meg aki nem akarja a múzeumát extrán dotálni,minthogy elméleti fejtegetésekbe bocsátkozzon.
Judika77 2008 nov. 19. - 20:28:49
(36/87)
Sajnos Pátyon már van egy Horthy M. köz.....
offtopic
Miki1900 2008 nov. 19. - 20:22:43 Előzmény kgyuri0
(35/87)
remélem ez a generáció már eltûnik.
nincsnek fasiszta haverjaim.
neked-e kommunista? zsidó?
ha túl sokszor nézed meg a shindler listáját az elveszi az objektívitásod.
offtopic
Miki1900 2008 nov. 19. - 20:18:26
(34/87)
Horthy azért megérdemli. márcsak a rehabilitálást megerõsítendõ is. amit mûveltek vele az már erõs. bezzeg Kádárt (Rákosit) még mindig hallgatják.
a zsidó-német háborúval egyetértek persze, tágabban ért.

egyébként tudod miért hjozzák fel a fasisztákat állandóan a baloldaliak?
„A nácizmus és a holocaust tematizálása éppen kapóra jött az USA és Nyugat-Európa baloldali értelmiségi köreinek, hiszen így megkerülhették a létezõ szocializmus gyakorlatával és a szocializmus jövõképének semmivé foszlásával való konfrontálódást és megrendült identitásukat a már nem létezõ és semmilyen tényleges erõt felmutatni nem képes egykori nácizmussal, fasizmussal és antiszemitizmussal (antirasszizmussal) szembeni rendíthetetlen elutasítással vélték megerõsíteni. Ez az oka annak, hogy a Szovjetunió összeomlása után sem fordult figyelmük a kommunizmus „hideg valóságának” megismerése és feltárása felé, hanem még intenzívebben hangsúlyozták és hangsúlyozzák ma is a náci rendszer embertelenségeit és a holokauszt szörnyûségeit. Nem elhanyagolható az a tény sem, hogy Izraelnek – mely saját biztonsága és a nyugati világ érdekeinek védelmében megszületése pillanatától hõsies harcot folytat a létezésébe belenyugodni nem tudó és nem akaró arab országokkal – a holokauszt az egyik legfontosabb legitimációs bázisa.
A holokauszt akkor tett szert igazi tömegbefolyásra, amikor az amerikai tömegkultúra tárgyává vált, amerikanizálódott, pontosabban hollywoodizálódott. Ettõl kezdve számít az USA legbefolyásosabb köreiben politikailag halottnak az, akit antiszemitázással hírbe hoznak. De a helyzet ugyanaz az Európai Unióban is. Mindezt figyelembe kell venni, amikor a magyarországi „zsidókérdés” sajátosságairól beszélünk.”(janus Schmidt Mária: Az „antiszemitizmus ellen harc” szerepe a rendszerváltozás éveiben, 287 old)
ondok 2008 nov. 19. - 19:07:27 Előzmény Miki1900
(33/87)
nem emlékszem ,hogy a németek és a zsidók háborúztak volna ,a háború egyoldalú volt,úgyhogy a felsorolásból kiveheted.Más: remélem Horthyról soha nem lesz elnevezve semmi,ugyanis nem érdemli meg,ugyanúgy ,ahogy Kádár sem.
8/10
kgyuri0 2008 nov. 14. - 01:57:36 8/10
(32/87)
Kedves Milton bá!

Az én hsz-omban nem kevesebb, mint 4 kérdõjel is volt. Fogalmam sincs melyik nem volt Önnek eléggé érthetõ.
Próba szerencse ideidézek egy épületes passzust:
„Egy normális országban választást lehet nyerni egy ilyen hazafival, mint Horthy”
ebbõl voltam bátor arra következtetni, hogy tán
Ön szerint az a baj Petõfivel, hogy nem lehet rá ugyanezt elmondani.
De hagyjuk!
8/10
kgyuri0 2008 nov. 14. - 01:56:49 8/10
(31/87)
Miki drága!

Én nem mondtam, hogy Kepes nem zsidó, még azt sem,hogy nem logikus amit írtál, én azt mondtam, hogy undorító, másként: gyomorforgató.
Az, hogy valami megfelel a logika szabályainak, még nem biztosíték arra nézve, hogy nem undorító avagy hányingert keltõ. Szerintem ez is logikus, ahogy az is amit a múltkor írtam(ti. ha az a szándékod, hogy jó színben tüntesd föl mocskos fasiszta haverjaidat(nem kaptam semmi válveregetéast a "fasisztoidért", így most inkább igazat írok nem tapintatost), akkor vegyél vissza a fönsõbbséges (mindenre rász*rok hozzáállásodból) hogy egy klasszikus nagy mondását idézzem, te kevered Gizikét a gõzekével. De!
Voltaképpen távol álljon tõlem, hogy meg akarjalak gyõzni!
Dr Milton 2008 nov. 14. - 00:05:10
(30/87)
Látom Miki fejedre küldték az ügyeletes demokratát:D.

Én az összes magyarországi kastélyból kisöpörném, a '45 utáni 'tulajdonosaikat'
Élõ példa: a Budai Vár. Mit keres ott könyvtár meg lakások? Nem arra való, csak rontja az állagát, stb.

Kgyuri: Nem Petõfivel van a baj, átnevezhették volna Rákóczira is vagy akármire. A baj azokkal van akik átnevezték, illetve azokkal akik még nem nevezték át, mitegy continuitást mutatva.
Önnek tán Horthy nem elég magyar név?

A másik kérdését nem értettem, ha szeretne választ kapni rá, lesz szíves érthetõen feltenni.
offtopic
Miki1900 2008 nov. 13. - 21:39:08
(29/87)
mi a zavaros? mi van a korommal? (nemkéne)
nem olvasok kuruc.infót.

de a lényeg, hogy ne csak így iderakd mint ahogy szoktátok: mi a zavaros benne?
offtopic
Miki1900 2008 nov. 13. - 21:37:48 Előzmény Dr Milton
(28/87)
az igaz, jobb mint a tv2rtl mûsor.
viszont a kastélyt így elhanyagolni. az oktatásra nincs pénz, nemhogy Horthy kastélyára.
viszont nálunk is van kastély. lehetne benne szép múzeum, vonzhatná a turistákat stb, lehetne a város ékköve. de nem, mert bolondok laknak benne. bolondokháza most. tudom ez kegyetlennek tûnhet, de én kiköltöztetném a bolondokat onnan, mint a sicc.