BMariska52 2015 máj. 06. - 08:40:17
(2433/4273)
Köszönöm szépen! Drága Szandra és Gabuska! Nagyon jó volt ez a rész, és a fordítás kifejezetten irodalmi élmény! Ha a középkorban játszódik, és Handan asszonyon múlik, Gültent és Cemrét már megégették volna, mint boszorkányt! Minden mondatnak jelentõsége volt ma is ebben a pici 20 percben, hihetetlen sok dolog történt! Ahogy Kuzey megmondja Zeynepnek, hogy köztünk már mindennek vége, Güney erõlködése és rosszindulata Cemre felé, aztán jönnek a krimi-szerû szálak is... Nagyon érdekes, egyre jobb, izgalmasabb! Gyönyörû volt az álom-jelenet!
Minden hozzászólást elolvastam, azt mondják a fociban ha jól tudom, bevált csapaton ne változtass! Ez érvényes itt erre a jó kis csapatra, aki meg erre irígy, mert üres az élete, azt csak szánni lehet! Nagyon köszönöm; Mindenkinek Szép Napot kívánok!
Bemes 2015 máj. 06. - 08:36:16
(2432/4273)
Milyen kár, hogy eddig csak olvasgattál! Remélem ezentúl gyakran elmondod a véleményedet, gondolataidat.
Irigyellek az édesanyádért, csodálatos lehet nektek együtt lenni. Nekem sajnos már régen nem él.
10/10
v.eres 2015 máj. 06. - 08:03:05 10/10
(2431/4273)
Az én anyukám 89. éves és szintén Kivanc-imádó. A multkor megvettem neki az Epizód ujságot, és amikor meglátta a címlapon a Kuzeyt, szeretettel símogatta, hogy: téged nagyon sajnállak és szeretlek. Szóval... rajongásunk kortól független. És el kell mondanom, hogy rettenetesen zavarja a 2x10 perces reklám. Hétvégén nálam nézi Gabus 20 perces videóit(ezúton is köszönet mind a kettõjüknek) folyamatosan. Õ is paralel nézi az elsõ és második évadot így. És persze egyikünket sem méri a TV2. Gondolom rajtunk kívül még sok ezren vannak így.
napraforgó 2015 máj. 06. - 06:55:23
(2430/4273)
Amúgy meg elég fárasztó, nyögvenyelõs a sorozat eleje, engem baromira nem érdekel Sami papa állandó zsörtölõdése, Handan állandó kétségbeesése, De Kuzey megátalkodott vadócsága, Güney állandó jófiúséga és töretlen nyomulása sem. Dzsemre nem egy szép nõ, inkább csak olyan nagyon átlagos (amúgy nyilván az ilyen a nõk többsége is talál párt magának...), õ kicsit próbál empatikus lenni Kuzeyjel...

Amúgy Gülten miért nevelte egyedül a lányát? Leányanya volt, netán elvált, özvegy?
napraforgó 2015 máj. 06. - 06:47:22
(2429/4273)
Az elsõ 10 rész után nem jósolok túl nagy jövõt Güney és Dzsemre kapcsolatának. Güney eltitkolta a lány elõl a gázolás valódi körülményeit, ezt a csak Kuzeytõl tudja meg. De késõbb is állandóan hazudoznak egymásnak. Güney telefonon hívja Dzsemrét, aki azt hazudja, már lefeküdt. Güney az ablaka alatt áll és látja, hogy nem, a lány fenn járkál. Majd õ is hazudik egy nagyot, már otthon vagyok én is korán lefeküdtem... Milyen házasság lenne ebbõl?
Bemes 2015 máj. 05. - 22:35:31
(2428/4273)
Nem beszélve a tehetségérõl! Milyen szánalmas , ha valaki attól érzi magát nagynak ha mást lebecsül. Önértékelési probléma, Bagdy Emõke tudna esetleg segíteni rajta. Pár év után már meg is értené ezt a sorozatot.
Bemes 2015 máj. 05. - 22:29:29
(2427/4273)
Nagyon jó meglátás, Güney rá akarta tolni a szakítás felelõsségét Cemrére! Alamuszi alak.
És igen , Cemre siratja a négy évet , az álmait amit beleképzelt a kapcsolatukba. Persze azért hiúság is van benne. Kinek esik jól ha dobják?
Gülten átmenetileg megkönnyebbülhetett.
10/10
lizbell 2015 máj. 05. - 21:53:50 10/10
(2426/4273)
Elég szánalmas lehet az élete ha ebben leli örömét, hogy idejár kárörvendõen linkelgetni!
Lengabor 2015 máj. 05. - 14:46:11
(2425/4273)
http://www.origo.hu/teve/20150505-szazezreknel-beragadt-a-teve-tavkapcsolojanak-egy-gombja.html
Szegény "sikersorozat" és Kivanc már megint piros nyilat kapott. Ejnye.
malvinkicska 2015 máj. 05. - 11:13:40
(2424/4273)
Az biztos mind kettõ modellként kezdte, nagyon jól hozzák a formájukat, az igaz ahogy Kenan tud nézni az utánozhatatlan, Kivanc másban jó, rajtuk kívül, még sok jó színész van, a Szulejmanban is nem mindig a külsõ, számít pl Halit is jó.
8/10
Érsekvári 2015 máj. 05. - 10:41:56 8/10
(2423/4273)
Ebru asszony Barissal együtt próbálja a süllyedõ hajót menteni.....még Banu elött is titkolódzva .
Bírom Handan asszony igyekezetét , ahogy próbál Ebru asszony színvonalára felkapaszkodni , de sikertelenül.
Zeynep ügyködése is szánalmas , elkeseredett nõ küzdelme Kuzeyjért , aki sosem fog neki összejönni .
8/10
Érsekvári 2015 máj. 05. - 10:31:42 8/10
(2422/4273)
Rengeteg videó van ,kering a neten róluk . Naponta ontják az aktuális híreket róluk a török hírforrások , pletyka rovatok .
Az összehasonlítás nem igazán jó szó , mert annyira különbözõek .
Kenan igazi török férfi típus , Kivanc az európai típus megtestesítõje .
A maga nemében mindkettõ szuper pasi nem véletlenül voltak modellek a 190 egynéhány cm magasságukkal .
A színészi kvalitásuk mára vitathatatlan Allah is erre teremtette õket .
Megjegyzem nálam Kivanc fiatalabb korban nem annyira jött be. Most van a legjobb korban , formában és színészi alakításaiban is .
Kenan is napjainkban hozza a legjobb formáját.....ha látnátok a Karadayi sorozatban ! :-))
BMariska52 2015 máj. 05. - 08:47:31
(2421/4273)
Kedves Fórumtársaim! Kedves Gabuska, Szandra, Érsek, Bemes, Lizbell, Malvinka, Katica, újként Hangerika!
Ha valakit kihagytam, bocsánatot kérek! Néhány napig nem tudtam itt lenni köztetek, SAJNOS! Most leírom, nagyon és változatlanul szeretem a filmet, továbbra is nézem a TV2-n az elsõ évadot, majd Gabusékét is követem. Szeretném, ha senki, a régiek, az újak és a TV2 sem adná fel és megvenné a 2. évadot is! Azt is megnézem, mert még egy sorozat sem kötött le ennyire, és annyira sem, hogy fórumozzak. Továbbra is tartom és ragaszkodom ahhoz, hogy itt egy olyan ragyogó csapat van, amit nem lehet annyi erõ és rosszakarat senkiben, hogy szétverje!!!
Szeretek itt lenni köztetek és ettõl nem tántoríthat el semmilyen számunkra kellemetlen fórumozó, aki azért jön ide, hogy hangulatot keltsen!
Erõs vagyok az elhatározásomban és nem változik a véleményem, hogy továbbnézem, újranézem, szeretem és minden jóérzésû, aranyos, kedves, jóakaratú társamat szeretem itt!
Szép napot kívánok Nektek: Mariska
Bemes 2015 máj. 05. - 08:24:27
(2420/4273)
Úgy méregette Cemrét, ahogy Baris szokta. Az piszkálja a legjobban, hogy nem lett az övé, mindig erre emlékszik vissza.
Azért nekem érdekes mozzanat, hogy Gülten is ahogy Ebrun kedvesen szólt hozzá, máris simulékonyabb lett. Hiába, emberi gyarlósag, szeretjük ha az egónkat símogatják.
Bemes 2015 máj. 05. - 08:17:56
(2419/4273)
Szia Hangerika!

Tulajdonképpen egyetértek Veled, csak az optimizmusod hiányzik belõlem.
Talán ha a csatorna nem semmitmondó válaszokat adott volna már akkor, amikor az elsõ évad adását megszakította a kellõs közepén, talán ha most nyilatkoznának hogy megvették a második részt, szóval akkor talán helyre tudnák hozni a bizalmat.
Itt úgyis rendszeresen kapunk majd a szakértõtõl nézettségi eredményhírdetést, amin szórakozhatunk, mert mondhatni okafogyott a kárörvendezése. Legtöbben már láttuk végig, és naponta élvezhetjük a feliratosat is. Szerintem éppen ez akasztotta ki az ellendrukkereket.
Egyébként valóban a török filmek lassabban bontakoznak ki, talán mert sokkal jobban megrajzoltak a figurák, ezekben a filmekben a lélektani folyamatokra is hangsúlyt fektetnek. Aztán felpörögnek az események, és van minden ami szerintem az átlagos nézõt is leköti. Úgy értem, aki nem ilyen õrült mint én.
Éppen a kidolgozottságuk miatt tetszenek nekem a filmjeik. Nem értem, hogy a mi rétegünk nem kaphat mondjuk heti (egyben) másfél-két órát valahol, amit sokan tudnak nézni?Akkor adják úgy mint a törökök, hetente egyszer másfél órában vágatlanul.
Amúgy nagyon drukkolok az új nézõknek hogy ne járjanak úgy mint mi. Talán annyival jobb a helyzetük, hogy õk lehet, már tudják bármikor levehetik a mûsorról és annyi.
malvinkicska 2015 máj. 05. - 07:54:39
(2418/4273)
Jól gondoltam Baris az anyjával nagy követ fúj a vállalat bajban van, azért tárgyal külön mindenkitõl, megmentõt keres. Handan nagyon meg akar felelni Ebrunak, nagy dolog ez a bizonyítási vágy. Az meg tett egy lapáttal rá, mikor Gültent dicsérgette.Az is nagy volt mikor a szemével pásztázta Cemret Güney abban a tekintetben, sok minden volt.
9/10
gabus53 2015 máj. 04. - 23:34:29 9/10
(2417/4273)
Szia Hangerika!

Szívembõl szóltál. Ez tény, hogy kicsit nehezen indul, de a héten már kibontakozik a történet. Én lassan azt mondhatom, hogy már kívülrõl tudom, hiszen amikor elkezdték a SuperTV2-ön leadni, hát nem bírtam várni a napi részekre, hanem elkezdtem éjszakába nyulóan - inkább hajnalt mondanék - törökül nézni nemcsak az elsõ évadot, hanem mindjárt a másodikat is.
Én még ennyi energiát soha sem fordítottam egyetlen sorozatra sem. Az engem is elszomorított, amikor kiderült, hogy nem lesz második évad, de szerencsére megoldottuk.
És azt mondom megérte, mert nem most fogom utoljára megnézni.
Szép estét mindenkinek, már megy az éjjeli adag... :-)
10/10
lizbell 2015 máj. 04. - 22:43:12 10/10
(2416/4273)
Hogy te milyen jól megfogalmazod, ami itt van a fejemben! :)))
Bemes 2015 máj. 04. - 22:35:21
(2415/4273)
Szia!
Ejnye, hát nem elmagyarázták nekünk, hogy magáncég, magãnérdek, ha nincs nézettség akkor csak a szemétre kíváncsi a nép?
Szerintem totál elbeszélünk egymás mellett, mert mi értjük amit mondanak ( pénz, pénz, pénz), õk pedig nem értik amit mi. Egyszerûen nem értik, hogy elszoktatták a gagyikkal a tévétõl az igényesebbeket, illetve nézünk sportot, termėszetfilmet, más fizetõsön egy-egy filmet.
Nem értik, hogy nem hagyjuk magunkat újra palira venni, hogy újra nem nézünk végig 107 részt reklámokkal csak azért, hátha nekik meglesz a pénzük, aztán a film második feléért meg picsoghassunk.
Nem értik, miért vagyunk ilyen kellemetlenül diktatórikusak hogy követeljük a második évadot, nem érdekel minket ha rosszul választottak korábban.
Azt sem értik, hogy a nap 24 órájából a sok csatorna valamelyikén talán adhatnának nekünk is valamit.

De mi értjük, úgy tûnik minden nap el fogják itt mondani nekünk ( pedig elsõre is " vágtuk" szánalmas magyarázatukat) , hogy õk pedig minket magasból... Ahogy Te szoktad mondani Lizbell.
De eddig is jól elvoltam nélkülük, eztán is így lesz.
Csupa Güney, mit vársz tõlük?!
Marianna Turi 2015 máj. 04. - 21:50:34
(2414/4273)
Ezért jó hogy párhuzamosan nézem a részeket. Egyik pillanatban szánom másikban átkozom Handant... Nagyon igaz mondat volt a mai " az álmodozás ingyen van" :)