napraforgó 2015 máj. 20. - 12:20:37
(2793/4273)
Ez a magatartás - mármint, hogy az apa csépelje a családot - teljesen általános volt nálunk is úgy 50 éve is még. "az asszony verve jó" szólt a mondás. Söt biztos ma is tudnának mutatni sok asszonyt, akit összevert a férje...
Én úgy gondolom, hogy a török filmek ilyen módon is szeretnének ellentmondani a mindennapos szokásoknak. Talán, ha a népek látják, hogy ezt úgy általában nem tartják helyesnek... talán kevesebb családi incidens lesz...

Hogy Kuzey ezért lett volna ilyen? Nem tudom. Tény, hogy mióta megismertük, eléggé hirtelen haragú. Pedig néha azt is látni, hogy gondolkodik.... Néha...
8/10
Érsekvári 2015 máj. 20. - 12:12:52 8/10
(2792/4273)
Ezek után kevés nõi nézõ lehet akinek bejön ez a fekete démon .
Sunyi gyáva még jó, hogy nem vallja be mit kavart , nagyon jó lenne mindenki megtudná a cégnél a Sinanerek az apja és a többiek mekkora gerinctelen egy nõ .

Ha lenne benne annyi szégyenérzet eltakarodna vissza olaszba . Persze még az eredeti részeket régen amikor láttam az rémlik az utolsó részekig jelen lesz :((

Keveredik a képvilág benne a tegnapi 1 évadnál Banu Cemrével járatta a bolondját -egyszer kirúglak , aztán visszaveszlek a reklámba - amit Cemre visszautasít . Ezt tapasztalva Güney fel van hábordodva amit szóvá is tesz Banunál ( a régi szép ídõk még )
Az meg a maga stílusában válaszolgat. Ekkor még Güney normális erkölcsi mércével rendelkezett , amit férjként már Banu átformálta õt és megalkuvó törtetõ pénzhajhász kis mitugrász lett belõle .
Annyi mindent lehetne kielemezni , de most ennyire futotta .
Szép napot :))
maryriddle 2015 máj. 20. - 11:16:57 Előzmény napraforgó
(2791/4273)
Én akár kinézem Handanból hogy rosszindulatból mondta el, de akkor is mindez semmi ahhoz képest amennyi megaláztatást õ kapott tõle a fiai elõtt szóval nem érzem jogosnak ezt a nagy önsajnálatot. Én Handanon azt látom hogy ha kap egy kis kedvességet akkor õ is normális, néha alig mer megszólalni Sami viszont sokszor a jó szóért is bekapja a másikat aztán merjenek vele ellenkezni. Ami szintén idegesít benne hogy sosem gondolkodik el a saját hibáin mindenért csak Handant hibáztatja. Sose hallottam még tõle hogy megbánta hogy verte családot sõt az egyik részben azt mondja hogy Kuzey megérdemelte a sok verés. Nem véletlen hogy Kuzey is ilyen agresszív lett ezt látta otthon mentségére õ legalább nem ver nõket...
10/10
lizbell 2015 máj. 20. - 10:59:31 10/10
(2790/4273)
Ma éreztem elõször hogy Zeynep fejét beletaposnám a betonba! :))
soha nem tudnék ilyen lenni, pedig a való életben is vannak még ennél aljasabb mocsok nõk is!

de a méltóság, önbecsülés nekem többet ér minden bosszúnál!
8/10
Érsekvári 2015 máj. 20. - 10:55:59 8/10
(2789/4273)
Nagyon jó ha mindegyikünk más szemszögbõl ítéli meg a látottakat .
Kuzey a Sinananer cégnél otthonosan mozog már , lazán intézkedik elakarja a célját érni , hogy kiborítsa a bilit . Ezért gõzerõvel teszi a dolgát .
Ebru Barissal meg a lebonyolító nõvel a folyosón döntenek a több tízmilliókról ( ilyen sürgõs ! ? ).
A kórházban Banunál lezajlott családi vita elég kusza .
Güney a testvérét okolja majd behúznak egymásnak .
Simayt vélik az ügy kirobbantójának.......pedig látni amikor Kuzey elrohan Simayt "megnevelni " Zeynep a háttérben menekül elõle.
Remélem a pofonokat Zeynep kapja majd :D megérdemelné :D
10/10
lizbell 2015 máj. 20. - 10:53:04 10/10
(2788/4273)
nekem ez nagyon ismerõs, láttam.... vagy volt már pár filmben hasonló jelenet :)))
10/10
lizbell 2015 máj. 20. - 07:46:28 10/10
(2787/4273)
le van tiltva :(
malvinkicska 2015 máj. 20. - 07:23:30
(2786/4273)
A baba oda, most mindenkit hibáztatnak, csak magukba nem keresik, a hibát, Banu egy beteg nõ aki nem tolerál szinte semmit. Az a szemét Zeynep jól kibabrált Simayval, pedig õ negyedét nem kapta amin eddig Simay keresztül ment, most valahol sajnálom áldozat, igazán nagy árat fizet a semmiért. Kuzey úgy megindult szinte õrjöngött, félelmetes, házból is kirakta, kezd durvulni a helyzet. Güney nagyon berágott, hogy õt is vádolja Ebru Baris, abban igaza van akkor nem tudta õ lesz Cemre férje.
8/10
Érsekvári 2015 máj. 19. - 22:00:30 8/10
(2785/4273)
Naná , hogy Kivanc van a képen , csak azt nem tudom ez szerep vagy modellbeli képe lehet ?
Hiába nézem másodszor a szinkronos 1 évadot a Tv2-n mai is extázisba ( erõs túlzással ) jöttem , de nagyon tetszett Kuzey öltönyös szerkója baromira jó az ügynöki kinézete .
Most is újra rájövök mennyire jó humora meg szövege van a bemondásai is.
Aki most nézi elsõre garantáltan sokat fog izgulni , beindult az esemény cunami .

Gabus mindig ritkán látott képeket tesz fel Kivanc cÍmlap fotói meg a mai is nagyon jók .
Öykü Karayel-re nagyon rátalált a Cemre szerep itt nekem ebben nagyon tetszik , mert jól áll neki a szerep.
A Kara Para Ask sorozatban egy szürke egérke ( bocs a jellemzésért ) pedig bírom a csajt , kisebb is a szerepe és ott annyira gyenge .
Ez a legújabb sorozat amiben játszik , hetente vannak az új részek .
9/10
gabus53 2015 máj. 19. - 21:30:47 9/10
(2784/4273)
Azt a mindenit! Le is mentettem gyorsan. Szép estét :-)
9/10
gabus53 2015 máj. 19. - 15:36:45 9/10
(2783/4273)
Öykü Karayel (Cemre) eddigi szinházi és sorozatbeli szerepei.
napraforgó 2015 máj. 19. - 12:12:56
(2782/4273)
Handannak gyakran eljár a szája. Elõbb beszél, csak aztán gondolkozik. Õ fecsegte el Gültennek, hogy nem is Kuzey volt a gyilkos gázoló, õ árulta el Kuzeynek, hogy Güneytõl volt a pénz. Nem lehetetlen, hogy Sami sebérõl is csak fecsegett, nem hátsó szándékkal árulta el a valós tényeket. Nekem egyáltalán nem szimpatikus, hogy Sami a két kicsi gyerekét abban a hitben tartotta, hogy õ egy hõs, egy Superman. Normális gyerek nem csak akkor szereti az apját, ha az hihetetlen höstetteket hajt végre. A mindennapi példa sokkal fontosabb lett volna.... És a tiszteletet nem pofonokkal kell kivívni - legalábbis a családon belül.

Sajnos Sami sem egy észkombájn, mikor Kuzey bekerült a börtönbe azzal bízta meg a börtönõrt, hogy neveljék meg a fiát, törjék le a szarvát, stb. Na nem annyira, hogy baja legyen, de azért mégis. Hát apa az ilyen? Gyakorlatilag megbízta a smasszert, hogy verjék laposra a fiát, törjék meg, "tanítsák tiszteletre". Aztén meg csodálkozik, hogy nem õ a fiai példaképe és nem az a csúcs számukra, ha sütögethetnek a pékmûhelyben.
maryriddle 2015 máj. 19. - 11:36:53
(2781/4273)
Ugyanezt gondolom Samirõl a második évad után is. Szereti sajnálni magát, de ha valakit úgymond kirekeszt a családja, annak biztos oka van mondjuk hogy rettegésben tartja a családot ezért nem mondanak el neki semmit... Handanról hogy elmondta ez igazat úgy beszélt el mintha valami hatalmas kegyetlenséget követett volna el közben õ folyamatosan verte.
Elhiszem én hogy Sami jó ember a szíve mélyén de igen a szíve mélyén, amég az ellenkezõjét mutatja ki ne várja el hogy ezt észrevegyék.
8/10
Érsekvári 2015 máj. 19. - 10:28:58 8/10
(2780/4273)
Na most aztán van dráma meg minden .
Zeynep gyalázatos húzása nagyot robbant :(( Kitálalt a kis patkány , remélem kiderül , hogy õ tette .
A cikk miatt Banu hiszti rohamot kap Güney nem bír vele , Handan arcjátéka mindent visz ( tényleg csak nevetni lehet rajta annyira borzalmas amilyen képeket vág ). Cemrét okolják átkozzák , Banu megint el el szólja magát Barisról meg a cégrõl vége lesz a jólétüknek.....
Kuzey helyre teszi Cant , aki végül belátja és ad neki tanácsot hogyan lehet a céget meg szívatni .
Banuval megtörtént a baj, veszélyben az állapota .
malvinkicska 2015 máj. 19. - 07:25:59
(2779/4273)
A mai rész is megért egy misét szokták mondani. Zeynep ,már szemtelenebb, mint Simay, és az fog bûnhõdni biztos, most nem õ a hunyó. Banu az teljesen megõrült, biztos elmegy a baba, de talán, már bocsánat de jobb is ilyen nõnek nem való gyerek. Gülten nagyon jól adta magát, aztán Handan ahogy kérte Allah segítségét csúcs az a színésznõ. Can is egy csúszó mászó, féreg kezd lenni, nem mer felvállalni semmit, szégyellhetné, magát, Kuzey akar segíteni, hogy az emberek ne menjenek tönkre. A következõ részek elég izgalmasok lesznek, most már jól bonyolódnak a dolgok. Tudod én nem néztem soha elõre úgy sem értem akkor minek, aztán meg így sokkal jobb is.
10/10
lizbell 2015 máj. 18. - 23:11:29 10/10
(2778/4273)
Pontosan! Tulajdonképpen ezek miatt miatt rajongok érte, nem azért mert gyönyörû, az önmagában édeskevés!
Bemes 2015 máj. 18. - 23:04:05
(2777/4273)
Engem is lenyûgöz a játéka. Minden látszik az arcán, ahogy a gondolatok , az érzelmek megjelennek. Figyeld meg, már a nyaka is pirosodik, amikor felfokozott érzelmi állapotba kerül. !
A mozdulatok, a tétova, félúton megállított kéz, nyakhoz nyúlás, fej mozdulat....és a szeme! Zseniális a srác. Az elsõ évadot most nézem harmadszor, és még mindig meg tud hatni.
Ahogy felépítette ezt a figurát, ahogy a történetnek megfelelõen hozza, nagyon pontos, fegyelmezett munka. Látszik, hogy testileg, lelkileg alaposan felkészült a filmre.
10/10
lizbell 2015 máj. 18. - 21:44:08 10/10
(2776/4273)
Kitört az már rég! :))) Kuzey sajátossága, hogy makacsul, erõszakkal elfojtja! Embertelenül sokáig képes dacolni, viaskodni önmagával, hihetetlen, imádom az arcrezdüléseit meg ahogy mozdul az ér a nyakán! És közben végig látom, érzem hogy szereti tiszta szívbõl!
Mikor Sami papa bejelentette a nõsülést, akkor is hihetetlen volt... esküszöm láttam az aggodalmat is az arcán, mit fog szólni Handan asszony! Mert akármilyen rémes az a nõ, nyilván szereti a maga módján! Az ilyesfajta játékot szeretem, mikor szavak nélkül is tudod és érzed, mi lehet a fejében! :)
8/10
Érsekvári 2015 máj. 18. - 21:27:43 8/10
(2775/4273)
Gondolom csak kitör rajtuk végre a szerelem , bár Cemre és Kuzey tele van megoldatlan problémával egyenlõre .
Valami csak történik majd ami közel hozza õket.....már jó lenne , ha mással nem foglalkoznának csak egymással .
Régóta nem nézem elõre , így teljesen váratlan minden ami történik a részekben .
Elég nekem a napi 20 percek , ahogy a múltkor Lizbell is írta legalább sokáig nézhetjük még :-))
9/10
gabus53 2015 máj. 18. - 21:02:20 9/10
(2774/4273)
Mondasz valamit, legközeledbb kitakarom... Szép estét