9/10
gabus53 2015 máj. 18. - 20:59:59 9/10
(2773/4273)
:-)
9/10
gabus53 2015 máj. 18. - 20:59:00 9/10
(2772/4273)
Nem baj, akkor beteszem ide is azoknak, akinek nincs regijük a fészen. :-)
10/10
lizbell 2015 máj. 18. - 20:06:19 10/10
(2771/4273)
Upsz, ezt elvileg privátban akartam, sebaj :))))
10/10
lizbell 2015 máj. 18. - 20:05:23 10/10
(2770/4273)
Gabus, csodás a fészen az a sok magazinborító, elaléltam a gyönyörûségtõl, már csak Berkit kéne onnan kiretusálni! :)))
malvinkicska 2015 máj. 18. - 19:27:28
(2769/4273)
Köszöntelek köztünk a fórumon, biztos nem könnyû a vélemény nyilvánítás, én már a második évadot nézem, és Cemre számomra is rejtély. Az elsõ évadban engem legjobban a Ferhat száll zavart, az tudjuk vannak jók és rosszak de õ nagyon nem jött be, most ahogy folytatódik a történet eza második évad talán még jobb izgalmasabb számomra. A te tetszésed ha nem nyerte meg azért vagyunk különbözõek, de a mostani sorozatok közül nem nagyon van mit nézni, mert egyik butább, minta másik, van amit elkezdtem abba hagytam.
napraforgó 2015 máj. 18. - 15:09:50
(2768/4273)
Nagyon nehéz nekem, új nézönek hozzászólni, amikor mindenki százakárhányvaladik részhez szól hozzá. Én meg csak az elején tartok.
Most azt látom, hogy Kuzey valóban nagy áldozatot hozott a bátyjáért. Jogosítvány nélkül és ittasan vezetett - szólt a verdikt. Lehet, hogy Güney ugyanezért a gázolásért nem kapott volna ennyit. Volt jogosítványa, nem volt ittas és rendesen megzavarták vezetés közben. Talán csak 1, másfél évet kapott volna. Ezt poersze nem tudjuk, nem tudhatjuk.

Güneynek - jogosan - lelkifurdalása van, amit az anyján keresztül Kuzeynek eljuttatott pénzzel akar kompenzálni.
Dzsemre fura kis nõ, nem tudom, hogy valóban annyira szerette-e Güneyt, amennyire sírt miatta, vagy csak az elszalasztott lehetõséget siratta. Hiszen azért nem volt annyira mély a Güneyjel való kapcsolata...

Kuzey Simayt nem vette komolyan, csak egy nõ - a sok közül, akiket megkaphat.

Sami nem tudott meghatni a nyavajgásával, miszerint õt kireksztette a család maga közül. Nem kellett volna elgondolkodni, hogy miért is alakult így? Mert ha titkolóztak elõtte, akkor bizony annak oka lehetett... elég szerencsétlen és ostoba volt a magyarázat a sebérõl. Miért is nézték volna le a fiai, ha idõben megtudják, hogy csak a szilvafáról esett le és nem hajtott végre semmilyen csodás cselekedetet. Miért hallgatott? Ez egyfajta hazugság...

Banu sem nyúgözött le. Mivel azt mondták neki, nem kaphatja meg Güneyt, hát juszt is megmutatta... Szerintem õ pár hónap múlva ejtette volna a fiút....
maryriddle 2015 máj. 18. - 14:13:15
(2767/4273)
Hipnotikus vonzerõ nagyon jól mondod :-)
Sokaknak meglepõ hogy hogy tudjuk páran jobban kedvelni a gonosz Barist, Güneyt mint a tisztességes Kuzeyt. Én pont ezért mert ezek a karakterek úgymond esendõ gonoszok, meg kell fejteni õket és ebben van valami vonzó. Kuzey azonban nagyon tiszta a végletekig tisztességes karakter (bár én benne is látok némi sötétséget). Jobb ember persze ez nem kérdés de nem vált ki belõlem annyi érzelmet. Ez olyan mint hogy sokan jobban szeretik a szemétkedõ de sérült Pitont a Harry Potterben mint a jóságos Harryt. (Én is :-)
A nõkkel is ugyanígy vagyok pl Simay-Cemre párhuzam.
maryriddle 2015 máj. 18. - 13:49:49
(2766/4273)
Nem arra akartam utalni hogy Barist annyira érdekelnék az állampolgári kötelességei (majd pont õt :-D) hanem hogy azért nem valami gazsággal fenyegeti Cemrét pl. hogy megveretteti, megöleti Kuzeyt vagy ilyesmi mert az tényleg abszolút szemétség lenne de ebben azért van igazságtartalom.
Szerintem meg ha tetõn nem volt a férje amikor Kuzeyt csókolgatta akkor a céges dolgokba sincs beleszólása....

Nekem ebbõl az Attilás jelenetbõl éppenhogy lejött a kisebbségi komplexus ugyanis mondja Baris hogy csak akkor ilyen kedves hozzá ha Banunak kér valamit. A hajón is mondta Cemrének hogy nem bírta teljesen feldolgozni ezt a mosothafiú szerepet mert gyerekként egy ideig abban a hiszemben volt hogy Attila az igazi apja aztán lesokkolta mikor kiderült hogy nem. Meg Banu is utalt rá párszor hogy Baris kisebbségi komplexusos vele szemben, és én azt vettem észre hogy Güneyt talán emiatt utálta a legelején mert Attila olyan apás volt vele. Szóval nekem az jött le hogy ezt akarták érzékeltetni az írók. De lehet ez nem Attila hibája, Baris egyszerûen csak féltékeny volt hogy Banu több törõdést kap.
Nekem Attila a Burakkal szembeni viselkedése miatt lett nagyon ellenszenves.

Igen ezt mi is beszéltük hogy a sorozat elején sok ilyen összenézése volt Cemrével, és mintha Cemrének se lett volna közömbös még akkor. Nekem még egy olyan jelenet is megmaradt amikor Sumer Tezkan nézegette Cemrét akkor Baris elég csúnyán végigmérte a pasit. Vagy mikor Zeyneppel lefordította a francia szöveget Cemre akkor Baris is örült hogy túljárt Banu eszén. Szóval én végig sejtettem az elsõ évadban hogy lesz majd valami köztük.

Én egyébként nem vagyok oda Barisért mint karakter csak én nem csak hatalomvágyat és rosszindulatot látok a tetteiben hanem lélektani dolgokat is (ugyenezt Güneynél) bár lehet hogy csak én képzelem bele mert mindig elemezni akarom a szereplõket de nekem a színész játékáról is ez jön le.

A Cemrét játszó színésznõ ugye mondta hogy neki Kivanc is csak olyan mint a többi férfi szóval lehet talán ezért írjuk többen hogy nem érezzük a kémiát vele, Barissal viszont igen. Mert nekem a majdnem elcsattant Baris-Cemre csókokban több kémia volt mint az elcsattant Kuzey-Cemre csókokban....
Igen, itt a sötét részlegen mi is ugyanezt mondtuk hogy Baris nem egy szépfiú de a színész annyira jól sáfárkodik azzal a kevéssel ami jutott neki hogy valóban nagyon sármos, szexi lesz tõle plusz a prémium a gödröcskék :-)
Kivanc tényleg Kuzeyként a legszebb de itt a legkevésbé szenvedélyesebb mint pasi szóval nekem itt jön be a legkevésbé. Nekem Kivanc amúgy olyan mint a David szobor, gyönyörû kapásból nem is tudnék szebb pasit mondani nála de valahogy nem tud beindítani. Baris viszont igen, ha kapna valami szerelmes fõszerepet biztos odáig tudnék lennék érte :-)
Nekem a meglévõ kémián kívül ezért is illik külsõre jobban Cemrével Baris, mert mindkettõ "furán szép"
malvinkicska 2015 máj. 18. - 11:51:37
(2765/4273)
Arra leszek kíváncsi, hogy fog szerelmes lenni Kuzey Cemrébe, most nem nagy köztük az a bizonyos kémia ami elengedhetetlen, hogy elhitessék azt amire a nézõ gondol, különleges, mert most csak Cemre, van odáig érte, nekem olyan fura Kuzey viselkedése, ami a szerelmet illeti, mivel nézem a Kurt Seyit Sura, ott is különleges egy pacák, szerelemnek még csak füstje sem észlelhetõ. A kitérõért elnézést de ez is egy sorozat nem egyébrõl eset szó.
10/10
kaboca12 2015 máj. 18. - 11:42:15 10/10
(2764/4273)
Ne haragudj nem értelek! Szerintem Neked nem írtam semmi személyeset, de javíts ki ha tévednék... :O
hanguktaekwondooo 2015 máj. 18. - 11:34:11
(2763/4273)
milyen baristát fogadtam én el?
mi ez a zagyvaság?
Fogadja a halál, asse tudom kicsoda
10/10
kaboca12 2015 máj. 18. - 11:34:02 10/10
(2762/4273)
Most meg a neved írtam rosszul, tehát: Maryriddle. :) Bocsánat!
10/10
kaboca12 2015 máj. 18. - 11:31:53 10/10
(2761/4273)
Maryddle ezt megint Neked írtam (mármint az elejét), csak valamiért szarakodik a net. :)
10/10
kaboca12 2015 máj. 18. - 11:30:10 10/10
(2760/4273)
Szerintem Attila úr elfogadta Barist, én nem éreztem úgy, hogy valamikor is éreztette volna vele, hogy õ a mostoha fia. Szerintem Barisnak nem volt kisebbségi komplexusa, inkább õ reálisabban látta Banu betegségét és hát önzõ karakter lévén nem akart mindent a betegséggel magyarázni. Attila úr viszont annyira féltette Banut, hogy képes volt a fiát elküldeni de nem azért, mert jobban szerette, hanem tisztában volt a betegsége súlyosságával és azzal, hogy bármire képes. Én nem tartottam ettõl kegyetlen embernek, mert olyan anyagi körülmények között nem a híd alá küldte Barist a menyasszonyával. Ha így lett volna, akkor igen, sajnálnám.
Nekem Attila úr egyébként végig szimpatikus volt. Ami nem tetszett és a karakter ellen szólt, hogy a 3 gyereke közül kettõt egyformán elismert, mégis csak az egyikre hagyott mindent. De ettõl fenntartom, hogy mindkettõt egyformán szerette és támogatta.
Volt az a jelenet valamelyik nap, mikor Attila úr megkérte (vagy inkább finoman megparancsolta) Barist, hogy küldje el Cemrét. Akkor is olyan szépen, szeretettel beszélt hozzá. Persze már akkor is Banu érdekeit nézte. Na akkor sajnáltam Barist. Na nem azért, mert nem szerette az apja, hanem azért, mert õ maradt kellemetlen helyzetben, neki kellett a piszkos munkát elvégeznie. Na az ilyen pillanatokért érzem azt, hogy Baris elsõ pillanattól szerette Cemrét. Mikor szóltak neki, hogy Cemre megtudta, hogy ki lett játszva, egészen szenvedett a dologtól. :) Szerintem nagyon hitelesen alakítja a szerepét. :)

Egyébként én megfigyeltem már más sorozatok kapcsán is, hogy csak azok tudják elhitetni velem, hogy tetszenek egymásnak egy filmben, ha a való életben is így van. Nem kell feltétlenül házasságra gondolni vagy még akár viszonyra sem, de ahhoz, hogy tényleg hihetõ legyen a való életben is kell tetszeniük egymásnak. De ez megint csak a véleményem.
8/10
Érsekvári 2015 máj. 18. - 11:20:03 8/10 Előzmény malvinkicska
(2759/4273)
Nagyon jó rész volt , mint mindig.
Kuzey nehezen fogadja el az apja által elmondott helyzetet a hölgyismerõsérõl . Ismerjük a fia milyen vaskalapos ezekben a témákban , de kénytelen elfogadni végül apja döntését .
Zeynepet a lelkiismerete gyötri, de nem alaptalanul . Bosszúálló és kontroll nélkül cselekszik már.
Güneynek rémálmai vannak.....a rossz tettek nem múlnak el nyomtalanul . Amikor felébred meglátja a három
Sinaner kupaktanácsát , ráadásul Banu hazudik neki .
Handan elmondja fiának mit kémkedett , hallgatódzott össze .
10/10
kaboca12 2015 máj. 18. - 11:17:59 10/10 Előzmény maryriddle
(2758/4273)
Szia!

A lényeg a történetben, hogy Kuzey nem azért kerülhetne börtönbe, mert Barisnak állampolgársági kötelessége jelenteni, hanem azért, mert ezzel tudja Cemrét zsarolni, sakkban tartani. Felhasználni a házasságukat. Ha az állampolgári kötelességét tartaná szem elõtt, akkor minden elé helyezné és már szólt volna a rendõrségen rég. De nem, így nála van az adu ász. Így egyszerûen CSAK bûntárs.
Amit belátok az az, hogy ha már egyszer Cemre megígérte, hogy nyugszik 3 hónapig, akkor tartsa be. De akkor is zsarolás szaga van a dolognak.
A cég ügyeihez pedig annyi köze van, hogy történetesen Baris a férje. Igenis joga van tudni, hogy mi folyik ott. Amit ebbõl belátok az annyi, hogy ha Kuzey nem lenne, akkor nagy ívben tojna rá, hogy mi folyik ott.

Egyébként én még most is bírom Barist. Lehet, hogy azért mert sokakkal ellentétben nekem bejön, mint pasi. Megmerem kockáztatni, hogy talán még jobban is tetszik, mint Kivanc. Sõt, nekem Kivanc csak ebben a filmben tetszik. Máskor nekem túl nagy a haja és kerekded az arca. Baris pedig nem szép, de olyan kisugárzása van, hogy valamiért õ vált ki belõlem valamit. Nem tudom megfogalmazni. Nekem olyan szexi.
malvinkicska 2015 máj. 18. - 07:19:51
(2757/4273)
Saminak nõje van nõsülni szeretne, ezen elcsodálkozik Kuzey, beszélgetnek, hol ismerte meg, egy vevõ a boltból, aztán aranyos K, mikor kérdi, mit fog szólni Handan asszony ehhez ha megtudja. Zeynep valami rosszban sántikál szokásához híven, mivel csalódott, az apjának is feltûnik. Güneynek rém álmai vannak a Ferhát gyilkosság kapcsán, leizzad, mikor fel kell látja Banu nincs mellette, kimegy és azt látja beszélgetnek Banu, Baris Ebru asszony, és szépen vissza sétál lefekszik, beoson B, és megkérdi, hol volt az persze hazudik, mert azt mondja a mosdóba. Szerintem ezek után lesznek itt még érdekes események, amelyek felkeltik az érdeklõdésünket.
maryriddle 2015 máj. 17. - 20:19:43
(2756/4273)
Hát igen de azért kicsit erõsnek érzem hogy az egyik gyereket elküldi a háztól mert a másiknak nem tetszik a menyasszony. (Félt hogy felgyújtja Venust? :-DD) Banu se kérdezte meg Barist hogy odaviheti-e Güneyt. Szóval azért éreztették vele hogy mostohagyerek és neki nincs annyi joga ott, ez a kisebbségi komplexus is benne lehet hogy ilyen törtetõ mocsok lett erre Banu is utalt már a sorozatban. Nem mintha annyira sajnálnám Barist de azért ez az Attila és Banu se volt egy földreszállt angyal vele szemben szóval az aláírás dolognak voltak lélektani nem csak pénzügyi okai is de persze ez nem mentség.
malvinkicska 2015 máj. 17. - 18:29:17
(2755/4273)
Szemet szemért, fogat fogért, alapon mûködik náluk a dolog, olyan volt a valós életben is egy szülõ jobban szereti egyik gyerekét, minta másikat, van aki bevallja, van aki tagadja. Itt is aza helyzet mivel Banu egy beteg nõ õt másképp kell kezelni, nála, nem úgy van ép testben ép lélek , hanem ép testben ép hogy élek, õ a kis dolgokat is felnagyítja, sajnos.
maryriddle 2015 máj. 17. - 17:39:43
(2754/4273)
Hogy ne tett volna amikor évek óta ott dolgozik? A Sinaner cég csempe részlegét ha jól tudom õ alapította, sokat dolgozott rajta Banu viszont nem csinált semmit, azonkívül hogy Güneyre csorgatta a nyálát az egyetemen, ezért akadt ki hogy Attila nem rá akarta hagyni (nem az egész céget kérte a nevére csak azt a részleget amit õ vezetett!) Ráadásul a házból is kiakarták dobni mert Banu nem bírta elviselni hogy odaköltözzön Venus, a kiköltözésért kérte cserébe Baris a céget, csak közben meghalt Attila így inkább az aláhamisítás mellett döntött (szegény :-D). Milyen apa az ilyen aki el akarja küldeni a fiát és a menyasszonyát mert a lányának nem tetszik a képük? És Banu milyen testvér? Attól még igaz amiket írtál Barisra számító piszok haszonlesõ alak, de õt is érték igazságtalanságok, szemétségek...