Bemes 2015 máj. 28. - 16:41:30
(2973/4273)
Szia Gabus!
Õszintén szólva engem nem is érdekel már a közvéleménykutatási eredmény. Önzõ módon elégedett vagyok a szöveges második évaddal, nem is reméltem, hogy a csatorna megveszi.
Úgy tûnik, a sok csatornán a napi adásidõben nincs számunkra egy-két óra, hogy nekünk is kedvünkben járjanak.
Azon nem csodálkozom, hogy a fiatalokat nem köti le, de azért nem lehet mondani hogy köztük nincs rajongó. A Fb-on sok fiatal rajongója van a filmnek, persze ez egy ilyen csoport.
Én akinek ajánlottam ( egy kivételével) mindenkinek tetszik.
Szerintem célzatosan adnak olyan mûsorokat, amik inkább leépítenek lelkileg. A fiatalok ezen szocializálódnak, celeb példaképeket állítanak maguk elé, a könnyûnélet vonzza õket.
Azok a fiatalok, akiket nem csak a TV nevel, azoknak lesz esélyük a normális életre.
Bocsánat a véleményemért, az aggodalom beszél belõlem, annyira rombolónak tartom ezeket a celebgyártó mûsorokat, amik nagyon közönségesek. Ráadásul ismételgetik õket, szinte szájbarágóan sulykolják . Es nézhetik egész kiicsi gyerekek is.
Na jó, biztosan vaskalapos vagyok.
8/10
Érsekvári 2015 máj. 28. - 16:39:32 8/10
(2972/4273)
Szió ! Nem mostani felzúdulásra gondoltam , hanem amikor a celebek a dzsungelbõl kimentése :D mûsor ment a rtl-n a Szulejmánt arra az idõre / elég sokáig / levették a mûsorból tavaly .Akkor ment a felháborodás , petíció aláírás ilyesmi , aztán amikor lefutott visszatették .
Erre értetem , hogy ahhoz képest most elég langyos az érdeklõdés , sokan nem nézik én sem , igaz törökül már megnéztem , elég is volt . A fórum oldalát néha elolvasom és a vélemények megoszlanak , de biztos van nézettsége azért.
10/10
syuzi 2015 máj. 28. - 16:36:57 10/10
(2971/4273)
Kiváncsian várom a mai részt:)
Biztos hogy nem fogok unatkozni:)

Hány részes az 1 évad?
Bemes 2015 máj. 28. - 16:23:17
(2970/4273)
Olvasgattam a hozzászólásokat, gondoltam egybe reagálnék.
Kivanc szerepelt a Tiltott szerelemben. Jól is nézett ki- azért nem drukkoltam neki. Szóval ( lehet, hogy egyedi vélemény?), de nem azért szeretem Kuzeyt, mert õ a legtetszetõsebb. Güneyt, Barist nem a külseje miatt nem kedvelem. Güneynek, a két testvérnek sokáig drukkoltam is, szerintem Nagyon is pozitív figura volt jellemgyengesége ellenére is. Pozitívabb Kuzeynél. Csak azután amik történtek, ahogy hozták a döntéseiket...Én Kuzeyt sajnáltam már az elején, de láttam az összes hibáját, csak reménykedtem hogy elsimúlnak a hullámok körülötte és a jólelkû srác idegei rendbe jönnek.
Handan és Sami egymást tették tönkre. Mind a kettõ megérthetõ, nem volt szerencsés elõéletük. Lehetne mondani, hogy Gülten egyedül nevelte a gyerekét, de neki volt szakmája. Talán ha Handan besegített volna a pékségben... De errõl nem tudunk.lehet, Szami nem tudta elõteremteni az asszony tanulására a pénzt. Én nem feltételezem, hogy azért szöktette meg otthonról, hogy verhesse. Szerelmes volt õ is. Ha meghallgatunk egy váló házaspár tagjait, mindegyik a maga igazát fogja hangsúlyozni.
Güney Handan kedvence, Kuzey Samie. Hiszen így hasonlítanak természetre, ahogy látják a világot! Ez szerintem természetes. Azért Samitól láttunk kedves gesztust más felé is, pl. amikor pénzt ad a kukázó fiúnak. Kuzeyben szintén megtalálható ez az érzékenység. Kiabál a péksegédekkel ( csúnya dolog) , de nem azért mert lenézi õket, hanem mert elégedetlen a munkájukkal. Handannak semmi köze a szolgálók munkájához, õ felül akar kerekedni, meg akarja mutatni, hogy õ valaki.
Kuzey és az apja becsületességben is hasonlítanak, és tényleg aggódnak szeretteikért.
Güney mondhatni kifordul magából, ha a kezdetekhez viszonyítjuk. Handan is egyre rosszabb lesz természetre, ahogy megvetik (k) lábát a gazdag világban, ahol úgy tûnik az erkölcsöt felülírja az üzleti érdek.
Láttam képeket Cemrérõl, amikor kacéran néz Barisra. Mert hogy néz egy nõ egy férfira, ha az bókól neki? Ti hogy csináljátok? Naná, hogy jómérzés. Egyébként ekkor még nem volt szerelmes Kuzeybe! Güney pedig már enyelgett Banuval, természetes hogy a lánynak tetszett, hogy neki is sikere van. Fõleg, mert nem is rendelkezett ilyen tapasztalattal, hisz négy évig járt Güneyjel.
Kuzey szépen nézett Zeynepre. Na és? Ezért el is kell vennie, mert az elején még tetszett neki?
9/10
gabus53 2015 máj. 28. - 15:57:47 9/10
(2969/4273)
Keves Fórumtársaim!

Mit szóltok egy baklava recepthez? :-)
9/10
gabus53 2015 máj. 28. - 15:47:11 9/10
(2968/4273)
Szióka!
Olvastam igen, nem is merek most már számokat feltenni, mert a 20-as listában sem volt benne a Kuzey.
Sajnos a fiataloknak jobban tetszik az ÉNB. És szerintem rövid ez a játszási idõ, mert még 3 reklámblokk is benne van, és nagyon gyorsan elszalad az idõ.
Az tény, hogy nem lettek jobbak a nézettségi indexek.
Szép napot mindenkinek :-)
10/10
lizbell 2015 máj. 28. - 15:34:14 10/10
(2967/4273)
milyen felzúdulás van a Szulejmán körül? le vagyok maradva...igaz nem is nagyon nézem csak ha ott marad a tv, akkor belepislantok vagy rádiójátékként megy :)
8/10
Érsekvári 2015 máj. 28. - 15:26:45 8/10
(2966/4273)
Szia Gabus ! Olvastad a sorozatWikin azt írja a 21.héten a Kuzey-Güney a fiataloknál katasztrofális számokat hozott, de az összlakosság esetében sem tudott közepesnél jobb eredményt felmutatni.

Higgyük el ? Ki tudja megcáfolni ?
Már megbeszéltük és még mindig nem értem most sem , kiknek milyen alapon adják a kütyüket oda és a többieket hogyan mérik , nekem ez magas .A jóban rosszban magasan jobb eredményt hoz . Az rtl mûsorai meg pláne :P :P
Nem foglalkozom különösebbben az adatokkal , de nem vagyok meggyõzve felõle .

Viszont nem vagyok benne biztos , de a rtl Szulejmánról nem olvastam ott , vagy figyelmetlenül .
Szerintem pedig a nagy felzúdulást követõen mostanra eshetett a nézõi kedv , sokan ott hagyták már nem nézhetik annyian .
malvinkicska 2015 máj. 28. - 13:30:09
(2965/4273)
A részt láttam én is csak nem értem rá, hogy írjak, te már megtetted helyette. Baris zsarolja Cemrét ami a válást illeti, azoknak, elvette a pénz az eszüket, csak azon gondolkodnak, kit , hogy lehet lenyúlni, szemetek Ebruval együtt. Kuzey és Demet nagyon megható volt, mikor meglátogatták Ali anyját és a rokonokat, ez olyan valósnak tünt, mert ilyen van, hogy emlékezett kiesése van valakinek, sajnos.
8/10
Érsekvári 2015 máj. 28. - 12:32:27 8/10
(2964/4273)
Ne törõdj semmivel .
Mi itt neked értelmetlen , ambivalens dolgokról írunk . Kicsit összezavarodsz , mert keveredik az 1.és 2 .évad leírása.
Egyenlõre a TV2-s részekre alapozzál az a mérvadó .
Garancia , hogy nem fogsz unatkozni :)