napraforgó 2015 máj. 20. - 12:20:37
(2793/4273)
Ez a magatartás - mármint, hogy az apa csépelje a családot - teljesen általános volt nálunk is úgy 50 éve is még. "az asszony verve jó" szólt a mondás. Söt biztos ma is tudnának mutatni sok asszonyt, akit összevert a férje...
Én úgy gondolom, hogy a török filmek ilyen módon is szeretnének ellentmondani a mindennapos szokásoknak. Talán, ha a népek látják, hogy ezt úgy általában nem tartják helyesnek... talán kevesebb családi incidens lesz...

Hogy Kuzey ezért lett volna ilyen? Nem tudom. Tény, hogy mióta megismertük, eléggé hirtelen haragú. Pedig néha azt is látni, hogy gondolkodik.... Néha...
8/10
Érsekvári 2015 máj. 20. - 12:12:52 8/10
(2792/4273)
Ezek után kevés nõi nézõ lehet akinek bejön ez a fekete démon .
Sunyi gyáva még jó, hogy nem vallja be mit kavart , nagyon jó lenne mindenki megtudná a cégnél a Sinanerek az apja és a többiek mekkora gerinctelen egy nõ .

Ha lenne benne annyi szégyenérzet eltakarodna vissza olaszba . Persze még az eredeti részeket régen amikor láttam az rémlik az utolsó részekig jelen lesz :((

Keveredik a képvilág benne a tegnapi 1 évadnál Banu Cemrével járatta a bolondját -egyszer kirúglak , aztán visszaveszlek a reklámba - amit Cemre visszautasít . Ezt tapasztalva Güney fel van hábordodva amit szóvá is tesz Banunál ( a régi szép ídõk még )
Az meg a maga stílusában válaszolgat. Ekkor még Güney normális erkölcsi mércével rendelkezett , amit férjként már Banu átformálta õt és megalkuvó törtetõ pénzhajhász kis mitugrász lett belõle .
Annyi mindent lehetne kielemezni , de most ennyire futotta .
Szép napot :))
maryriddle 2015 máj. 20. - 11:16:57 Előzmény napraforgó
(2791/4273)
Én akár kinézem Handanból hogy rosszindulatból mondta el, de akkor is mindez semmi ahhoz képest amennyi megaláztatást õ kapott tõle a fiai elõtt szóval nem érzem jogosnak ezt a nagy önsajnálatot. Én Handanon azt látom hogy ha kap egy kis kedvességet akkor õ is normális, néha alig mer megszólalni Sami viszont sokszor a jó szóért is bekapja a másikat aztán merjenek vele ellenkezni. Ami szintén idegesít benne hogy sosem gondolkodik el a saját hibáin mindenért csak Handant hibáztatja. Sose hallottam még tõle hogy megbánta hogy verte családot sõt az egyik részben azt mondja hogy Kuzey megérdemelte a sok verés. Nem véletlen hogy Kuzey is ilyen agresszív lett ezt látta otthon mentségére õ legalább nem ver nõket...
10/10
lizbell 2015 máj. 20. - 10:59:31 10/10
(2790/4273)
Ma éreztem elõször hogy Zeynep fejét beletaposnám a betonba! :))
soha nem tudnék ilyen lenni, pedig a való életben is vannak még ennél aljasabb mocsok nõk is!

de a méltóság, önbecsülés nekem többet ér minden bosszúnál!
8/10
Érsekvári 2015 máj. 20. - 10:55:59 8/10
(2789/4273)
Nagyon jó ha mindegyikünk más szemszögbõl ítéli meg a látottakat .
Kuzey a Sinananer cégnél otthonosan mozog már , lazán intézkedik elakarja a célját érni , hogy kiborítsa a bilit . Ezért gõzerõvel teszi a dolgát .
Ebru Barissal meg a lebonyolító nõvel a folyosón döntenek a több tízmilliókról ( ilyen sürgõs ! ? ).
A kórházban Banunál lezajlott családi vita elég kusza .
Güney a testvérét okolja majd behúznak egymásnak .
Simayt vélik az ügy kirobbantójának.......pedig látni amikor Kuzey elrohan Simayt "megnevelni " Zeynep a háttérben menekül elõle.
Remélem a pofonokat Zeynep kapja majd :D megérdemelné :D
10/10
lizbell 2015 máj. 20. - 10:53:04 10/10
(2788/4273)
nekem ez nagyon ismerõs, láttam.... vagy volt már pár filmben hasonló jelenet :)))
10/10
lizbell 2015 máj. 20. - 07:46:28 10/10
(2787/4273)
le van tiltva :(
malvinkicska 2015 máj. 20. - 07:23:30
(2786/4273)
A baba oda, most mindenkit hibáztatnak, csak magukba nem keresik, a hibát, Banu egy beteg nõ aki nem tolerál szinte semmit. Az a szemét Zeynep jól kibabrált Simayval, pedig õ negyedét nem kapta amin eddig Simay keresztül ment, most valahol sajnálom áldozat, igazán nagy árat fizet a semmiért. Kuzey úgy megindult szinte õrjöngött, félelmetes, házból is kirakta, kezd durvulni a helyzet. Güney nagyon berágott, hogy õt is vádolja Ebru Baris, abban igaza van akkor nem tudta õ lesz Cemre férje.
8/10
Érsekvári 2015 máj. 19. - 22:00:30 8/10
(2785/4273)
Naná , hogy Kivanc van a képen , csak azt nem tudom ez szerep vagy modellbeli képe lehet ?
Hiába nézem másodszor a szinkronos 1 évadot a Tv2-n mai is extázisba ( erõs túlzással ) jöttem , de nagyon tetszett Kuzey öltönyös szerkója baromira jó az ügynöki kinézete .
Most is újra rájövök mennyire jó humora meg szövege van a bemondásai is.
Aki most nézi elsõre garantáltan sokat fog izgulni , beindult az esemény cunami .

Gabus mindig ritkán látott képeket tesz fel Kivanc cÍmlap fotói meg a mai is nagyon jók .
Öykü Karayel-re nagyon rátalált a Cemre szerep itt nekem ebben nagyon tetszik , mert jól áll neki a szerep.
A Kara Para Ask sorozatban egy szürke egérke ( bocs a jellemzésért ) pedig bírom a csajt , kisebb is a szerepe és ott annyira gyenge .
Ez a legújabb sorozat amiben játszik , hetente vannak az új részek .
9/10
gabus53 2015 máj. 19. - 21:30:47 9/10
(2784/4273)
Azt a mindenit! Le is mentettem gyorsan. Szép estét :-)