burak 2015 máj. 09. - 13:17:45
(2553/4273)
Ezért kell Banunak meghalni, Güneynek elbukni, Zeynepnek,Simaynak bûnhõdni, mert itt van a tökéletes erkölcs!!!!!!!!!!!! Ez õrület! Ebben a sorozatban ezt kell megkajálni, akinek meg nem ízlik, az ................
burak 2015 máj. 09. - 12:55:30
(2552/4273)
De hidd el erre épül a történet, most már én is belátom, csak a Cemre, aki fedhetetlen, bánthatatlan, ártatlan, tényleg, mint egy múzsa, akihez hozzá sem lehet érni és csak plátói mindenkinek.

Számomra az a legszõrnyübb, hogy azt hittem az elején, hogy reálisabb lesz a történet, mert számomra a Tiltott Szerelem és a Szív útjai sokkal nézhetõbb volt, és érdekes azokban egyik karakter sem taszított engem.
maryriddle 2015 máj. 09. - 12:46:46
(2551/4273)
Cemre és a tökéletes erkölcsi normák? Na ne!!!! Látszik hogy nem látta a második évadot Szinetár Dóra bár az elsõben is történtek a dolgok.... Az neki tökéletes erkölcsi norma hogy
- lesmárolja Güneyt hogy féltékennyé tegye Kuzeyt a testvérét,
- Kuzey elõtt mászkál fürdõköpenyben mintha szexeltek Güneyel hogy féltékennyé tegye a saját sógorát,
- lesmárolja Kuzeyt a sógorát, mert meglátja hogy Güney Banuval enyeleg,
- szerelmet vall a barátnõje (Zeynep) pasijának,
- elveteti magát Barissal hogy bosszút álljon Kuzeyen,
- jegyûrûvel az ujján Kuzeyel csókolózik,
- még el se vált és részegen ölelgeti Kuzeyt egy bárban
- a Kuzeytõl kapott nyakláncban mászkál a férje és a férje családja elõtt
- karkötõket lop???

Hát ha ilyenek a tökéletes erkölcsi normák akkor inkább nem kérek belõle...
burak 2015 máj. 09. - 12:29:41
(2550/4273)
Tökéletesen egyetértek veled.

Amit mondott a Sz. Dóra,hogy Cemre egy 2o éves fiatal lány, aki tökéletes erkölcsi normákkal rendelkezik, nagyon tartja magát a saját kis elképzeléseihez (lefordítva: egy buta, ostoba, együgyü liba) az õ szemén át látjuk a világot, végül is azért fõhõse a történetnek, mert õ irányítja végül is a történetet. Ezt a saját betûzéseimmel, így fordítanám le.

Azért idegesítenek engem is meg téged is ezek a dolgok, én úgy látom, hogy húzza le magával a mélybe Kuzeyt, aki a másik gyagya, aki hagyja és megy az árral.

Viszont Güneyt szinkronizáló Lengyel Tamást nagyon megkedveltem, és nem is olyan rossz a pasi. Ha a magyarok közül nekem Lengyel Tamás, nagyon jó színésznek is tartom.
maryriddle 2015 máj. 09. - 12:12:58
(2549/4273)
Baris is meg Sumer Tezkan is adott Simaynak hideget meleget, de Kuzeynél ez azért zavar mert õ állítólag annyira tisztességes jólelkû, érzékeny akkor nem tudom hogy tud így bánni egy lánnyal akin látja hogy szereti. Õ megveri Barist Cemre miatt (akinek a felesége, több joga van hozzá) de õ kihasználhat egy nõt? Ahogy Zeynepet is kihasználta. Hüsszein is és Simay családja is simán megverhette volna Kuzeyt ezért. Ebben a sorozatban minden nõt ki lehet használni kivéve Cemrét? Legalább verte volna Baris vagy valami. De annyira óvják tisztelik a csajt a forgakönyvírók is mintha szerelmesek lennének belé.

Kuzey is elég kettõs mércével látja a világot....
burak 2015 máj. 09. - 11:50:40
(2548/4273)
Engem is zavar, mert igenis Simay, Zeynep és Ferhát lánya, sõt a többi nõ is tudott Kuzeyre hatni, ha megfigyeled ezeknél a nõknél Kuzey mosolyog és látod benne az érzelmet a felszabadultságot és igenis jól érezte akkor velük magát. De ez van elfojtva az egész sorozatban.
burak 2015 máj. 09. - 11:41:49
(2547/4273)
Szia tudod, hogy én is veled vagyok !

Ha megnézted a Szinetár Dóra interjút az utolsó mondatokban mondta ki a lényeget, amit már többen is feszegetnek itt közülünk. Azzal kezdte, hogy egy kicsit gyerekes lesz és Cemrérõl mondta ki az igazságot, és a vége az volt, hogy gyerekek is nézhetik.

Semmi szerelmi szálat nem említett, amit mi sem látunk, és a lényeg, hogy az egyszerû fiatal nõ szemével építik fel a történetet.

Tehát azért keveredik a majdnem valóság a szappanoperás történettel. Látszik,hogy a rendezõ és a forgatókönyvíró is nõ. Többet is játszott velük Kivanc.

Én nem úgy nézem, hogy ennyire átültetem a valóságba, mert nem lehet. Szerintem pedig ezt a sorozatot direkt így forgatták, mert az arab világ, nagyon vevõ rá, ami a lényeg a pénz, amit ki lehet belõle hozni.

Azért is vannak ezek a különbségek a meglátásban, mert abban teljesen igazad van, hogy ilyen nincs az életben, ha pedig van is azért az nem általános és tömeges.
maryriddle 2015 máj. 09. - 11:41:39
(2546/4273)
Na igen! Meg amikor Simay felhívja hogy menjen át vacsorára mert be akarja mutatni a barátainkat. Kuzey erre hazudik valamit hogy családi vacsorán lesz majd hozzáteszi: majd késõbb átmegyek ne pazaroljuk evéssel az idõnket.

Simay hülye, könnyûvérû de túl naiv és szereti Kuzeyt, nem ezt érdemli. Én nagyon igazságtalannak érzem hogy Cemrével minden pasi úgy bánik mintha porcelánból lenne, Simayal meg úgy mint egy guminõvel. Mivel jobb Cemre? Azzal hogy szûz?

Végig nagyon megalázó volt ez a Simay-Kuzey dolog. Én nagyon sajnáltam a lányt.
maryriddle 2015 máj. 09. - 11:23:47
(2545/4273)
Dehogy látom olyannak, mint bármelyik szappanoperát! Ha olyan lenne, minden második részben kórházba kerülne, megvakulna,
majdnem meghalna valaki. A színészekrõl, rendezésrõl, zenérõl nem is beszélve.

Persze, történhetnek ilyen és még furcsább dolgok is a valóságban csak azt mondom hogy egy közegben valahogy túl sok izgalmas esemény történik egyszerre. Egy átlag embernek azért nincs ilyen mozgalmas élete mint Kuzeyéknek.
(A Baris Cemre házasságra akkor úgy mondom, Barisok 60 éves koruk elõtt nem vesznek el Cemréket. A fõnök lefekszik a szolgálóval dolog nem egyedi de a valóságban azért kevés ember életében derül ki hogy a cseléd anyja milliárdos fõnöke az apja, és kevés embert gyújt ezért fel az õrült féltestvér akibe lehet hogy még szerelmes is volt.)

Katical63-al értek egyet, ez egy igényes szórakoztató romantikus sorozat, ha abszolút valósághû lenne akkor az már mûvészfilm lenne és sokkal unalmasabb is.

Az amerikai sorozatokban is vannak képtelenségek, lehet még több is mint itt viszont Cemrénél jobban leegyszerûsített fõhõsnõt még nem láttam.

Sami az egyik legjobban megcsinált karakter, de én a vadságát akkor is jellemhibának érzem. Ahogy Güneyel bánik arra nincs mentség. A múltkori tv-s részben is gúnyolódott rajta, mert DOLGOZIK, mert TANUL, mert MEG AKAR NÕSÜLNI.

A legutóbb ezen a bárbeszéden húztam fel magam.
- Ez meg labdákat szed a fõnöke után. Pedig a maga ura lehetne, de õ inkább egész életében hajlongani akar mások elõtt.
- A pékség a te birodalmad, nekem is lesz sajátom.
- (gúnyos hangon) Neked lesz saját birodalmad?
- Ha lediplomáztam elmegyek, nem a pékségben fogok megöregedni.
- (ezt olyan hangon hogy majdnem elsírja magát) Menj, de gyorsan ám, tûnj el a házamból!

Most komolyan hogy beszélhet így egy apa a fiával?! Piszkálja ha rosszat csinál de azért miért kell bántani mert céljai vannak?
malvinkicska 2015 máj. 09. - 10:57:56
(2544/4273)
Egyértelmû, hogy Baris egy szemét valaki, Banu is hiába kérdi az anyját nem mond semmit, mert nagy baj van a cégnél. Aztán Handan jó beolvasott szeretett, Güney fiának, most már látja mennyibe nézik a felesége házába, szinte egy eszköz, de kellet neki ez a házasság. Kuzey az apjával, mikor fõztek aranyosak voltak, még jó nevetni látni õket. Az biztos egyre érdek feszítõbb a sorozat.