10/10
Bru 2006 máj. 23. - 17:59:29 10/10
(5/105)
:DDDDDDDD
De ha azt vesszük h képesek voltak folytatni... :S
Én spec csodálkoztam egy max. DVDre érett filmet a moziig eltántorgatnak... Bár -tteszem hozzá- én csak részleteket láttam belõle... bár az egész nem volt hosszabb egy sampon reklámnál. :DDD (megint túlzok ám) :DD
fisherman 2006 máj. 23. - 13:24:30
(4/105)
Az lehet, hogy gyerekek vagyunk, de ennyire azért nem. Az tény, hogy a kép- és hangvilág leköti az embert, de ha nem olvasunk utána egy kicsit akkor nem jövünk rá, hogy pölö J.C. Shakespeare-tõl idéz meg ilyesmik. És akkor szerintem nem marad más mint ez az egyszerû kis történet.
A Bambi 2 azért nem egy igazi Disney klasszikus, nem?
10/10
Bru 2006 máj. 22. - 23:42:50 10/10
(3/105)
Engem is a különleges groteszk képivilága tetszett meg elõször de sztem a zenéje is nagyon elragadóra sikerült (Köszönet Thomas Newman-nak). :))
Az tény h gyerek film, de sztem azért jobban leköti a felnõtt nézõsereget mint akármelyik Wlat Disney kassza robbantási kísérlete (kac-kac!!) PL: Bambi 2
Szóval nekem tetszett. Kellemes a szemnek és a fülnek. :)
Amúgy meg mindenki egy nagy gyerek!!! :P
Newcastle United 2006 máj. 22. - 10:38:48
(2/105)
Nekem nagyon tetszett az atmoszférája, és több jó színész is felbukkant a filmben (pl.: Timothy Spall, Billy Connolly). A mai felhozatalt tekintve nem rossz mozi.
fisherman 2006 máj. 21. - 20:00:38
(1/105)
Lehet, hogy nevelõszándékkal írodott a könyv, és a film is a fiatalok tudatalattijába próbálja beépíteni a híres irók neveit, idézeteit, de sajnos J.C. gumiarca ellenére feledhetõ alkotás. A történet már-már túlontúl egyszerû, biztos a célközönség miatt, és a szereplõk is túljátszák egyszerû szerepeiket.
J.C. vicces, de elcsépelt.
Ez a film tényleg nem felnõtteknek íródott. Gyerek fejjel biztos jobban élveztem volna.