Téma: Ma Reggel

1/10
fredi60 2011 jan. 19. - 14:03:24 1/10
(1832/8852)
"Aki nem akar a pénztárnál maradni az automatikusan átkerül az államiba"

Ez itt a NAGY HAZUGSÁG!!!
Nem az kerül át, aki nem akar maradni, mert azért adtak neked mjd' 1 hónapot, hogy elmenj a 33 kijelölt helyre NYILATKOZNI, ha továbbra is a magányugdíjpénztár tagja akarsz MARADNI!

Tehát nem az marad, aki nem akar átkerülni.... mindenki átkerül, aki nem vesz kis szabadságot és nem utazik esetleg más városba (vidéken, mert Magyarország nem csak Budapest!!!) NYILATKOZNI, hogy MARAD!
1/10
offtopic
ariskerase 2011 jan. 19. - 14:03:15 1/10
(1831/8852)
Gondolom a történettudományról még sohasem hallottál?
1/10
fredi60 2011 jan. 19. - 13:58:38 1/10 Előzmény ariskerase
(1830/8852)
"Az UNIÓ LÉNYEGE NEM AZ HOGY MINDENKI AZT CSINÁLJA AMIT BRÜSSZEL MOND. AZ A SZOVJETUNIÓ VOLT."

Fú, de okos vagy!! Honnan tudod, mi volt akkor és mi van most? :D
1/10
offtopic
ariskerase 2011 jan. 19. - 12:57:10 1/10 Előzmény Seven7Crown
(1829/8852)
"-A magánnyugdíjpénztárakban az emberek "magán"tulajdonát képzõ összegek leledzenek, melyek lenyúlása, és annak öncélú elkötése egyenlõ a lopással!" - Elõször is kétféle magánpénztár van. Van az ÖNKÉNTES és a KÖTELEZÕ. Ezzel remélem tisztában vagyunk. Az elsõben - az önkéntesben- a pénz megvan ahhoz nem nyúlt senki, továbbra is kamatozik, az ember pedig annyit tesz be oda amennyit jónak lát. A másik -a kötelezõ- az tényleges sohasem volt az emberek magántulajdona. Ez egy nagyon érdekes jogi helyzet, a laikusok nehezen értik meg. És megvan a lehetõség ha akarod - errõl nyilatkozni kell - a pénzed továbbra is ott marad és kamatozik. Egy forinttal sem károsítanak meg. Vagyis hol itt a lopás. Aki nem akar a pénztárnál maradni az automatikusan átkerül az államiba. Érdekes egy dolog ez annak idején 10 balosból 9 szidta a magánpénztárt és azt várta, hogy az mszp állítsa vissza az állami pénztárt, most ugyanezek a személyek védik a legjobban. Hogy is van ez?

"-Magyarul, ezek a pénzek nyújtanak fedezetet adósságaink törlesztésére, ami szép és jó lenne, de az a gond, hogy ezt megint adósságként kell kezelnie majd a kormánynak, csak most épp, az ország határain belüliek felé!!" - Bocs de szerinted mit kellene tenni, hogy megszûnjön az államadósság? Ha ennyire rossz az amit a kormány csinál szerinted mi lenne a helyes? Ne fizessük ki? Vagy mit? Komolyan szálljunk már le a magas lóról. Úgy teszünk mintha államadósság csak 2010. június 1.-je óta létezne és azelõtt költségvetési többlet lett volna.

"-Ami pedig biztos, hogy erre már nem áll fedezet az Orbánék rendelkezésére, mert ha lenne, akkor nem a Te pénzedet használnák!"- Az államnak felhívom a figyelmedet nincs saját pénze az van amit adók, vámok, illetékek formájában be tud szedni valamint amit hitel formájában fel tud venni. A hitelt pedig mint ahogy az egyszerû polgárnak úgy az államnak is vissza kell fizetni. Mert az mennyivel jobb, hogy eltõzsdézik a pénzedet? Vagy szerinted, hogy kamatoztatja a pénztár a pénzedet?

"-Na ez a lenyúlás!
-De vannak itt más tételek is!
-Pl.Gyógyszerek!!" - mi van a gyógyszerekkel?

"P.S.
-Senki nem említett párhuzamot az EU és a Szovjetunió között, csupán most Te!!" - Akkor nem értetted a hozzászólásomat. De kifejtem neked. Az EU ne értékeljük túl annak csak jogi eszközei vannak. Az EU irányelveket fogalmaz csak meg. A szabályozás minden esetben nemzeti. Vagyis nem az EU által elõre megírt törvényeket kell elfogadni. Ebbõl következik ne várjuk azt hogy majd uniós csapatok vonulnak be, hogy "helyreállítsák" a "demokráciát". Na így van értelme a párhuzamnak. Meg nem én jövök állandóan az EU-val.
Seven7Crown 2011 jan. 18. - 23:18:30 Előzmény ariskerase
(1828/8852)
-A magánnyugdíjpénztárakban az emberek "magán"tulajdonát képzõ összegek leledzenek, melyek lenyúlása, és annak öncélú elkötése egyenlõ a lopással!

-Magyarul, ezek a pénzek nyújtanak fedezetet adósságaink törlesztésére, ami szép és jó lenne, de az a gond, hogy ezt megint adósságként kell kezelnie majd a kormánynak, csak most épp, az ország határain belüliek felé!!

-Ami pedig biztos, hogy erre már nem áll fedezet az Orbánék rendelkezésére, mert ha lenne, akkor nem a Te pénzedet használnák!

-Na ez a lenyúlás!
-De vannak itt más tételek is!
-Pl.Gyógyszerek!!

P.S.
-Senki nem említett párhuzamot az EU és a Szovjetunió között, csupán most Te!!
1/10
offtopic
ariskerase 2011 jan. 18. - 19:59:17 1/10
(1827/8852)
Csak egy dolgot nem értek, mit loptak el?
1/10
offtopic
ariskerase 2011 jan. 18. - 19:57:47 1/10
(1826/8852)
Bocs, hogy ezt mondom, de ennyi marhaságra és sületlenségre nincs sem módom sem kedvem nincs válaszolni. Az elvakultsággal és a fanatizmussal nem tudok mit kezdeni. Az állításaidon már meg sem lepõdöm. Gyurcsány meg Bajnai mint az ország megmentõi ez kb. olyan hír nekem mint anno amikor Bokros beöltözött mikulásnak. Ne tegyünk már úgy mintha problémák csak, akkor lennének amikor jobbos kormány van. A baloldali bármit is csináljon az úgyis jó amit a másik oldal csinál az zsigerbõl rossz. Magyarország már régóta érzékeny sérülékeny gazdasággal rendelkezik. A válság ellen pedig lehet ellenlépéseket megelõzõ lépéseket tenni. De legalább felhívni a világ figyelmét és nem úgy tenni mintha mi sem történne és minden rendben menne. A bajnai kormány szabad mozgástere max 2010 február 15-ikéig tartott utána érdemben nem tudott már befolyással lenni a történésekre mert megvolt kötve a keze. Választások, új parlament összehívása, ügyvivõ kormány. Õ tényleg kénytelen volt betartani az általa oly nehezen létrehozott törvény betûit. Az uniót meg ne értékeljük már túl az nem a Szovjetunió.
Guriga54 2011 jan. 18. - 19:55:41
(1825/8852)
Kérem, ezt a buta majmot ne kelljen látni többet, hiszen neveletlen és sajnálom, hogy öreg és hullafoltos, de reménytelen:(
Seven7Crown 2011 jan. 18. - 19:36:26
(1824/8852)
-Éa a bandzsa?))
-Vagy az a Smitt Mari??:))
Seven7Crown 2011 jan. 18. - 19:35:02 Előzmény ariskerase
(1823/8852)
"-Ott kezdeném, hogy 2010-es költségvetés sorsának alakulását, a Bajnai kormány által elfogadott intézkedések, 3,8 százalékos deficitje fémjelezte, a Fidesz szerint viszont ez irreális felvetés volt!" - Mégis tartotta a 3,8 %-ot."
-Azt a 3,8%-ot, amit a Bajnai költségvetése biztosított!
-Ne ékeskedjünk már itt más emberek tollával..na!:))

-""-Orbánék azzal számoltak, hogy a hiány a 7 százalékot is meghaladja, mert a mostani büdzsé nem számol a veszteséges állami vállalatok szanálásával és túl optimista a kiadások és a bevételek terén is!" - ennek meg már nincs jelentõsége, mert mégisd tartották a 3,8%-ot"
-Hát persze, hogy nincs, mert ez a lódítás a választásoknál volt fontos, hogy így is lehúzzák az akkori kormányt, akikre ráfogták a gondatlan gazdálkodást, és utána elõálltak azzal, hogy íme a 7%-t visszahoztuk 3,8%-ra, és mi vagyunk így a fasza gyerekek!!:))
-Ti meg jól megettétek, csak az EU tudta azt, amit itt senki, hogy Orbón hazudott!!

"-Végül nem lett igazuk, és többek között ez volt az újonc kormány elsõ óriási baklövése!:P" - Bocs, de ebben mi a baklövés. Nem jött össze és mégis tartották a 3,8%-ot. Hol itt a gond."
-A gond ott van, hogy a 7%-k nem volt 7%-k csak 3,8%-k, és így a szavazás eredményét befolyásolták, és az EU-is tudja, hogy egy hazúg állammá váltunk!
-És most mutogathatunk Fletóra is, de Orbán viszont minden nap hazudott a választóinak, aki most még az emberek szemét is kilopja!:)
-Na csak ez a baklövés!:)

"-Orban, hatalomra kerülése után, szakított a 2009-2010-es gazdaságpolitikával, és egy kapkodó, és zûrzavaros politikát hirdetett meg!" - Mert az nem egy kapkodó gazdaságpolitika volt."
-Hát látod ez igaz!
-Az egy nyugodt és átgondolt gazdaságpolitika volt, ami a 2010-es hiánycél tartására is alkalmas volt!:)

"-Ez viszont már a 2011-es év gazdasági sikerit is beárnyékolja, és nem kecsegtet olyan sikerrel, mint a Bajnai féle 2010-es államháztartási hiánycél tartása," - Bajnai 2010. június 1-ig volt hivatalba. És a hiánycél tartása nem igazán az õ érdeme. Ez csak részben igaz."
-Ez úgy mûköd, hogy a költségvetést õk dolgozták ki, és az Orbát meg kényszerítették arra, hogy a költségvetési terveket próbálja tartani, mert egyébként csúszunk!
-Viszont, hogy mit kell tennie, az le volt írva, és azt követve te megtapsolhatod, amikor büszkén kihúzza magát!!:))

"ami már ismert volt a Nemzetközi Valutaalap, és az Európai Bizottság számára, még a 2010-es választások elõtt, tehát ez is bizonyítja azt, hogy amit Orbán eddig elrontott, azt már nem kenheti a szocikra!" - amit már eleve elrontottak az nehéz már elrontani még egyszer. Ha elromlik a porszívó akkor még egyszer már nem tudom elrontani."
-Nem!
-Ez nem jó megközelítés!
-Inkább úgy fogalmaznék, hogy amit el lehet rontani, az az Orbán el is rontja!!:)

"-Persze lehet azt állítani, hogy a Bajnai megszorító gazdaságpolitikát vezényelt le, de ezt egy Világvállság miatt tette, aminek nem Fletó volt az oka!" -Igen de a világválság 2007 augusztusában kezdõdött és 2008 októberére gyûrûzött be. Több mint egy év állt nem csak neki de az egész világnak a félkészülésre. Lehetett volna ellene tenni több óvintézkedést. Ezzel lehetett volna tompítani a hatásait."
-Nem!
-Egy válságot, ami világválság, még a legerõsebb gazdaságot is lehúzza!:((
-Minden mindennel kapcsolatban áll, piacok, tõzsdék, munkahelyek, háztartások, és az állam!
-És Magyarországot nem az csapta le, hogy a belsõs viszonyok milyenek voltak, hanem egyszerûen az, hogy a világ más pontjai nem voltak képesek arra, hogy a a magyar piacok kiszolgálására alkalmasak legyenek!
-Hisz ezért hívjuk Világ Válságnak, amikor az országok többsége egy csónakban süllyed el!!

"-Orbán viszont a már a fent említett számokat, csak megszorításokkal tudja tartani, mert az, amit eddig mûvelt, oda vezetett, hogy az (érzékeny) gazdaságunknak, szinte minden egyéb forrásaink lecsapolására szüksége van, ami nem más, mint maga a két lábon járó megszorítás!!
-És két évig még biztos, hogy nem csökken az államadósság!!:P" - a -"megszorításokkal meg mi a gond? Fleto is ezt csinálta. Akkor ennek most örülnie kell az egész balos szavazótábornak. Vagy neki lehet, de ha más csinálja akkor rossz?"
-Látod!
-Kérdezted, hogy mit hívok én baklövésnek!
-Hát ezt!
-Hazudott a 7%-al, és elterjesztette a jó nép számára, hogy õk nem fognak megszorítást alkalmazni, és tessék!
-Megint hazudtak, és még most sem képesek belenézi és azt mondani, hogy elkúrtuk, és most megszorítunk!:)
-Csak valami Magyarország megváltoztatása címszó alatt húz le egy csomó pénzt, de Bajnai céltudatosan bejelentett a megszorítást(válság), aminek elmondta az okát, kidolgoztak rá egy költségvetést, és elérték a 3,8%-ot!!

-""-És a Matolcsi?
-Vele csak az a baj, hogy egy nagy halom sz*rt fogunk örökölni, amíg a kolléga Orbánnak megteremtette a stabil alapokat!:))" - Tehát ha valami stabil akkor az sz'r. Vagyis az instabil a jó? Ezt tényleg nem értem."
-Az a gazdaság amit orbán 1998-ban megörökölt, már stabil volt!

-Ez olyan, mint a Bajnai féle költségvetés, aminek az eredményét a 3,8%-os hiánycélt lehetett tartani, és amelynek a sikerét most az Orbán úgy tálalja Nektek, hogy Õ megcsinálta!
-Pedig egy lófaszt sem csinált, csak azt amit elõírt neki a Bajnai, amit az EU jóvá hagyott, és amivel a becsületét rögtön el is játszotta a vezér, amikor még azért is kardoskodott megválasztása után Brüsszelben, hogy igaz, hogy minden okes a gazdasággal, de mégis csak jó lenne csõdöt jelenteni, mert így mégis igazolódna valahogy az õ verziójuk is, hogy egy érzékeny gazdaságot örökölt!

-""-Ha pedig nem hiszed, akkor nézz utána!!:PP" - pontosan minek?"
-Annak, hogy Orbán kinek köszönhette azt, hogy egy viszonylag elfogadható gazdaságú országot örökölt!!:)
Seven7Crown 2011 jan. 18. - 18:34:43
(1822/8852)
-Fontos!
-Matolcsi bácsiék végre megszerezték azt a fedezetet, amivel külsõs adósságainkat kissé ledolgozhatjuk, csak azt felejtették el, hogy olyan pénzekhez nyúltak hozzá, amit majd vissza kell fizetni!
-Magyarul: külsõs adósságból csináltak egy belsõs adósságot!!:))

-Ez aztán tényleg nagyol elmés volt!:)))
1/10
offtopic
ariskerase 2011 jan. 18. - 13:58:16 1/10
(1821/8852)
Kedves Ozorai már korábban elmondtam nekem nem dicsõség …., de mindegy nem akarom a számat koptatni. Elõször is a vitához – már ezerszer elmondtam – két ember kell, és ami a legfontosabb érvek. Ha teszem, azt állítok valamit, akkor az állításomat bizonyítani szokás. Alátámasztom érvekkel. Bár tudom valahol az is érv: „AHA, persze, hogyne, cs.feri.” De én ezt sajnos nem tudom ennek elfogadni. De gondolom te sem (legalábbis feltételezem). Mint ahogy a sértegetést, sem hiszen kultúremberek vagyunk, tehát ha valakinek nem tudom érvekkel megcáfolni az állítását, akkor nem kezdem el sértegetni, nem kezdem el kioktatni, és nem kezdem el ecsetelni, hogy mindenben nekem volt igazam, PL. „EZER DOLOG” és hasonlók. Két dolgot tehetek, vagy elismerem, hiányosságaimat és nem folytatom a vitát vagy utána, nézek a dolgoknak és pótolom a hiányosságokat. Pl. ha azt állítom hogy Gyurcsány olyan mint Széchenyi , majd megkérdezik miért, akkor felsorolom mit tett, összehasonlítom a két személyt kifejtem az állításomat, vagyis utána nézek magyarul bizonyítom. És nem azt válaszolom vagy még azt, sem hogy: csak, azért, ez így van, nekem van igazam stb. Másodszor, hogy folytassam, ha nem érdekel mit ír a másik, akkor csak kíváncsiságból kérdezem, miért írtál nekem ilyen hosszan? Mert engem tényleg nem érdekelnek a marhaságok és a sületlenségek. Erre már eddig is rájöhettél. Én ezt le tudom rendezni két szóval. De mindegy legyen a te dolgod annyira, nem érdekel. Harmadszor azért küldöm el neked privátba is, hogyha esetleg eltûnne így is el, tud olvasni. Rajtam már kértek számon választ feltett kérdésre és nem értették, miért nem válaszolok. Fõleg ha ilyen hosszan írok.
„Egy momentumra kitérek a fölvetéseidbõl:
Arra reagáltál, hogy én közölve a számokat rámutattam, hogy a Fidesznek és a Jobbiknak együtt sincs meg nem, hogy a minõsített, alkotmányozó, de még az egyszerû(50%-os) többsége sem(1912-es hsz). Írod:
„A leadott szavazatok számítanak. De akkor ezzel az erõvel 2006-ban a mszp-nek sem volt többsége. Miért akart megszorításokat? Hiszen csak a lakosság kevesebb mint 30%a támogatta õket.”

Nem errõl beszélek!
Nekem eszem ágában sincs megkérdõjelezni a választáson nyertes párt(Fidesz) törvényes jogát a kormányalakításra és a kormányzásra, még a megszorításokra sem. Már ezzel is demokratikusabban és jogállamibb módon viselkedek, mint a jobboldal a legutóbb.” – Rendben, ezt így, ahogy van elfogadom. Csak egy dolgot nem értek, akkor ezt miért hoztad fel nekem? Mit akartál nekem ezzel bizonyítani? Én nem kérdõjeleztem meg sem a 2006-os, sem, a 2002-es sem az annál korábbi választások eredményeit függetlenül attól ki gyõzött. Még valamit jogállamibb módon csak egy jogállam tud viselkedni. Vagyis akkor te egy független állam vagy? Eddig azt hittem egy személlyel beszélgetek, most meg kiderül egy egész országgal vagy állammal?!:))))) Feltételezem a baloldal az nagyon demokratikusan viselkedett? Bár azt sem értem miért pont a Jobbikot említed egy lapon a Fidesszel õk, bírálják a legjobban. Mit akarsz ebbõl kihozni, hogy koalíciós partnerek? Mert ez nem igaz. Vagy mit?

„A Fidesz alkotmányozó dühe azonban nem legitim. Egy Alkotmánynak nem az egyik oldal által konstruáltnak kell lennie.” – Miért nem legitim ezt magyarázd meg nekem? A másik igazad van az alkotmánynak „konstruáltnak” kell lenni. Ebben teljesen egyetértünk. De elárulok egy titkot a jelenlegi alkotmány sem az. Itt az ideje változtatni.

„Hasonló(még nagyobb) parlamenti többség birtokában” – pontosítanák koalícióban volt nagyobb parlamenti többsége, egy olyan párt támogatásával aki azt hírdette hogy senki ne lépjen koalícióba az mszp-vel aztán õ volt az elsõ. A Fidesznek egymaga is, megvan a kétharmada. Vagyis relatíve még mindig többen szavaztak a Fideszre, mint 94-ben az mszp-re. De 94 volt a csalódás éve. A siker ük kulcsa abban állt, hogy az emberek visszasírták a Kádár- rendszert, de az nem jött vissza. Ha már annyira a számoknál tartunk.
„ a bal-liberális Horn kormány nem próbált alkotmányt kényszeríteni az országra.” – Mivel az mszpnek nem volt meg hozzá a többsége, és nem akartak egy szdsz alkotmányt elfogadni, a zkönnyen a párt széteséséhez vezetett volna.
„Bennük ugyanis mûködött az a demokrata-reflex, ami a jelenlegi jobboldalban még nyomokban sincs meg.” – Vagyis semmi köze ennek a „demokrata-reflex-nek”

„Tetszik nem tetszik Gyurcsány (sõt Horn is) demokrata volt,” –Igazad van egyet értek ezzel, jól fogalmaztál „VOLT”, mert amint miniszterelnök lett megfeledkezett errõl.
„ Orbán és haverjai pedig egyáltalán nem azok.” – és pontosan miért is? Azon kívül, hogy te ezt mondod? VALAMI ÉRV ESETLEG BIZONYÍTANI AZ ÁLLÍTÁST vagy valami hasonló?
„Ez alapjában véve engem magam is meglepett, de ez a tény.” – A tény az bármit csináltak volna a balosok így is, úgy is szidnák na ez az igazi tény. És akkor is viktátor meg áruló meg tolvaj, meg hazug meg isten tudja, mi lenne. És akkor is az mszp lenne a jobb. Ha a fene fenét eszik is akkor is az mszp a jobb az elvakult balosok szerint.

„Ennek fényében fõleg az penetráns, ahogy a Fidesz gagyipropagandája széleskörû országos fölhatalmazásról harsog. Számomra az egyik legmeggyõzõbb tulajdonság s a szerénység. Politikustól is! Sõt, pláne!” – ellenpéldát nem akarok felhozni, mert ezrével lehetne. A politikusok mindig is és mindenhol is függetlenül melyik oldalon állnak hajlamosak a túlzásra. Ezt úgy hívják reklámfogás. Egy példa a balos „gagyipropagandára”: 2004-ben Gyurcsány azt mondta 23 millió román vendégmunkás. (pedig nem is volt ügydöntõ népszavazás)

„Tanulságos, hogy OV nem óhajtja népszavazással megerõsíttetni a kierõszakolt Alkotmányt: „ – Mivel a hatályos magyar alkotmány ezt nem írja elõ. Népszavazást pedig lehet kezdeményezni akár ügydöntõt is. Ennek megvannak az alkotmányos keretei és követelményei.
„Õsznél elõbb az nem lehetne, õk pedig félnek, hogy addig olyan mélyrepülésben lesznek, hogy a Népszavazás olyan elsöprõ politikai kudarc lesz, mit a másik oldalnak a „szociális” népszavazás.” – Ha te mondod biztos így van.

„Még azt is kifogásolod, hogy összeadtam a Fidesz és a Jobbik szavazatait (együtt sem képviselik az összes választójogosult 45%-át sem). Szerintem nagyon sok lényeges dologban egyetértenek és a mai magyar jobboldalt ketten képviselik a Parlamentben(ezzel neked nem kell egyetértened, sztem ez tény, de ha szted nem, az még szerinted is tény kell legyen, hogy számomra mind kettõ egy kutya(hadd döntsem már el nélküled, mi a szubjektív véleményem!)” – Akkor talán azt fel kellene tüntetni, hogy véleményem szerint és nem tényként közölni. Úgy írtad le a dolgokat mintha azok tények lennének. Sok lényeges dologban nem látom, hogy nagyon együttmûködnének,de sorolj már fel párat? Mert kíváncsi vagyok rá nagyon.

„Visszataszító a gagyi propagandának az a fogása, hogy az Alkotmányt sztálinistának nevezi, valójában az eredetibõl azon kívül, hogy az ország fõvárosa Bp, semmi sincs már megEzt mindenki tudja, aki kicsit is figyel, ezért ez a süket duma, pusztán csak arra jó, hogy Sztálin nevével szarozza össze az alkotmányt.Tehát egy nagyon ócska és gagyi propaganda a, vérszomjas és ostoba tömegnek, ami igen jól jellemzi a Fidesz kultúráját, etikáját és politikáját. Hasonlóképpen mondhatom, hogy Goebbels-i(Csak ebben a mondásomban több a valóság mint az alkotmány Sztálinhoz csatolásában) .” – Látom sem, a régit sem az újat nem olvastad, mert a szöveg sok helyen nagyon is fedi egymást. A számozásról, szerkezetérõl nem is beszélve. Ez persze nem ment fel a tények alól senkit. De itt szimbólumokról, jelképekrõl van szó. Ezt mindig elmondják ez szimbolikusan az 1949.-es alkotmány többször módosított változata, amely a 36-os sztálini alkotmány mintájára készült. Jogi értelemben a magyar alkotmányt 1949-ben fogadták el. Nem is beszélve arról, hogy ezt az alkotmányt sem támogatta a lakosság többsége (kékcédula, szalámizás stb.) Vagyis egy olyan parlament fogadta el, amelynek nem volt meg még csak a relatíve kétharmada sem. Én azt megértem, hogy az a párt, amelyet maga Kun Béla alapított ennyire ragaszkodik hozzá.
Még valamit, ha máskor írsz, írd meg, hogy tényt közölsz vagy véleményt mondasz, mert a kettõ nem mindegy akkor azt én is úgy kezelem. Ja és érveket várok nem köpködést és fröcsögést.
1/10
offtopic
ariskerase 2011 jan. 17. - 02:59:07 1/10 Előzmény tiborz007
(1820/8852)
A helyedbe hagynám had fõjön a saját levében. Én olyan emberekkel nem vitatkozok akik nem támasztják nem bizonyítják ÉRVEKKEL az állításaikat csak beszélnek a levegõbe. OP már többször leégett elõttem, olyankor mindig eltûnik egy ideig, aztán újra próbálkozik, aztán megint beég. Ha nincs érv egyszerûen kijelenti neki mindenben igaza van. Tudnék küldeni 1000 dolgot amiben állítólag igaza van.
tiborz007 2011 jan. 16. - 17:57:29
(1819/8852)
Ez a "szókincs", vajon mire utal?
Arra, milyen okosnak gondolod magad?
feketevipera 2011 jan. 15. - 21:50:21
(1818/8852)
A fórum szennyezésérõl nem tudok túl sokat, de majd te felvilágosítasz, elvégre - ha jól gondolom - ez már vagy a harmadik nicked (biztosan ok nélkül). Mindegy, nem fárasztom magam.
1/10
drabál 2011 jan. 15. - 21:47:07 1/10
(1817/8852)
Recsk reaktíválását az újbolsi Fidesz tervezi,hiszen máris megvan az új AVH bocs elszámoltatási kormánybiztos ,akit Biszkuhoz hasonlóan megbíztak az koncepciós Gyurcsány per elõkészítésével.Meg aztán csak körül kell nézni ,hogy hogyan rúgnak ki mindenkit a közhivatalokból és ültetik be asaját pártkatonáikat ,és fenyegetéssel és eurokonform:) médiatörvénnyel hogyan akarják elfojtani akritikákat.Vald be ez azért még Rákositól is szép teljesítmény lenne.Na ezért nem emlegetném én ahelyedben Recsket,és ezért igazolod szüntelen ,hogy milyen igazat mondtam ,amikor a demagógiát emlegettem esetedben.Sajnos,ez van,ilyen egy fidesznyik pláne ha még Jobbikos beütése is van.
1/10
drabál 2011 jan. 15. - 21:39:42 1/10
(1816/8852)
Megértem ,hogy az alapvetõ tények cáfolhatatlansága miatt kénytelen vagy pár lényegtelen gumicsontot rágni.Úgymint ,hogy Szíjártó meg Te tartjátok demoktratának Orbánt:megengedem ,hogy van még ilyen fazon mint ti ketten.Hogy nem mondtad ki ,miközben védelmezeted Orbán antidemokratikus viselkedését és tetteit,és átírtad a demokrácia fogalmát,hát az tényleg alapjaiban mást jelent:).Tényleg csakis Heller Ágnes és társai miatt olyan rossz a híre a világban.Igen sajnos ezen demagóg duma köztudottan fals,és bizony bár nem vagy komoly helyeken téma ,de pl egy embert írtam ,aki téged rajtam kívül is csúsztatgatónak tart.Hidd el még sok ilyen van ,mert azért némi értelem még maradt ebben az országban ,ha nem is sok.Nézd el nekem ,hogy nem élem ki magam veled ellentétben az elütések javítgatásában ,dehát ha Schmitt Pali megteheti ,hogy nemcsak helyesírási hibákat nem javít(tat),hanem gondolatilag is zavaros,akkor talán ez a fórum sem fog ettõl szinvonalában megromlani.Ráadásul azért én a múlt idõt nem szoktam elhibázni,és gondolatilag nem szennyezem a fórumot ,mint khm...
feketevipera 2011 jan. 15. - 21:29:49 Előzmény drabál
(1815/8852)
Kösz, mégis rendes ember vagy. De nem fárasztom magam, úgyis kimondtátok a verdiktet. Gondolom, mehetek Recskre.
feketevipera 2011 jan. 15. - 21:23:39 Előzmény drabál
(1814/8852)
Köztudott... Érdekes, ki tud még errõl? Biztosan sokan, csak nem merik szóvá tenni (majd még a végén kiderül, hogy diktátor vagyok). A csúsztatgatásról annyit, hogy szeretnék legalább feleannyira profi lenni benne, mint te. A múltkor azt írtad, hogy Szijjártó meg én tartjuk egyedül demokratának Orbánt, holott én soha nem írtam azt, hogy õt demokratának tartanám. Vagy azt is írtad, hogy az elméleteimet miért nem támasztom alá tényekkel. Elméleteim nincsenek, csak felvetettem egyet s mást gondolatban, ráadásul ez nem egy doktori disszertáció, hogy minden gondolatot tényekkel kelljen alátámasztanom. Egyébként érdekes ország a miénk, ha Zuschlag egy ilyen nagy horderejû sikkasztást egymaga véghez tudott vinni. De így van, nyilvánvalóan "semmiség" az egész. Paranoid a gondolkodásod, mindennel a Fideszt vádolod. Ez elég érdekes, bár kétségtelen, hogy nektek is kell ellenségkép, mint a Fidesznek. Tudod, azt szokták mondani, a stílus maga az ember. Aki ad magára, az nem enged ki a keze alól bármit, bár ki tudja, manapság már talán ez sem érvényes. Ja és hát nekem sokkal nagyobb sikerélményeim is vannak, ez csak hab a tortán. Tudom, hogy aprólékos munka kijavítani az esetleges elütéseket, miegymást, de érdemes, hidd el. Sokkal szebben is mutat egy ilyen hsz.
1/10
drabál 2011 jan. 15. - 20:38:04 1/10
(1813/8852)
Ja és vipera gondoltam szólok ,hogy elfelejtettél válaszolni Pipponak a felvetésére: már hogy nem vagy képben ademokrácia fogalmát illetõleg .Látod nemcsak nekem tûnik fel:D