Téma: Ma Reggel

-csengõzoli-- 2012 márc. 18. - 21:15:40
(3332/8852)
Bolgár Györgyrõl beszéltem.
Nem a Klubbrádióról,nem Kiricsi Karoláról,nem a médiatanácsról,nem a ballibekrõl, nem frekidíjról, nem Szalai Annamáriáról, nem a Hír Tv-rõl, és nem az Echo-ról. :)
Nem tudom látod-e a különbséget...?
adamnagysweetmovie 2012 márc. 18. - 21:08:04
(3331/8852)
Nyilván ezért sajnálkozott úgy a veszettül ballib médiatanács, hogy egyedül a kínált frekidíj volt alacsony, ami még a magas szakmai pontszámainál is fontosabb szempont volt. Hát, te tudod, Szalai Annamária és Kiricsi Karola biztos a sok nácizás miatt pontozta fel a szakmai tartalmat, és emiatt sajnálta az elmeszelést.
Egyébként ez az alpári stílus lehet menõ a HírTV-n meg az Echon, éshát minek még egy rádiócsatornán is nyomni. Sajnos a bíróság másként gondolta, csak kétszer egymásután. De sebaj, Kiricsi kiállt és azt mondta, gyõzelem. Éreztem, hogy lemondhatom 2010-ben a Hahota-elõfizetést.
Ha komolyan veszem, mondjuk kicsit erõltetettek ezek a kormánynyilatkozatok, de ha csak annyira, mint akik mondják, akkor jót röhögök én is ezen a kicsit sokba kerülõ Monty Pythonon. Néha maguk is elröhögik azért, de szerencsére ritkán, mert nincs humoruk és elég hülyék hozzá, hogy a betanult szövegeiket el is higgyék.
-csengõzoli-- 2012 márc. 18. - 20:07:36
(3330/8852)
Szegénynek szerintem agyára ment Bolgár György.
Állandóan Klubbrádiót hallgat.
Múltkor ottfelejtettem a rádiót,hát Bolgárnál a "rasszista" és a "náci" szavak gyakorlatilag betöltik a kötõszavak szerepét.
Mindenki náci, egyszer meg kéne számolni hányszor mondja ezt a szót egy adásban.
adamnagysweetmovie 2012 márc. 18. - 19:52:45
(3329/8852)
Ha olvastad a hszeim egy részét (amit kétlek), láthattad, hogy igyekszem tárgyszerû lenni.
De van, amiben sztem tisztán kell fogalmazni, ahol nem mérlegelni meg elemezgetni (Török Gábor és a Közgáz politológia tanszéke), hanem elhatárolódni, vagy cinkosnak lenni.
adamnagysweetmovie 2012 márc. 18. - 19:46:40
(3327/8852)
Akkor nem fogalmaztam elég világosan: az általános humánum, tolerancia, társadalmi béke, az egyetemes emberi jogok tisztelete és az európai kultúra három évezredes eredményei szempontjából tartom vállalhatatlannak.
Az, hogy egy ilyen párt bekerülhet a parlamentbe, szerintem (én) Magyarország szégyene. Az, hogy 800.000 ember szavazott rá, az mutatja, mekkora is itt a baj hazánkban, hogy egy semmibõl jött, erõszakkultúrát hírdetõ, rasszista, képtelenül demagóg pártban ennyien megoldást látnak.
Sõt, a kormány is gyakorlatilag az õ stílusában politizál, és kiveszett a jobboldalról a mérsékelt konzervativizmus.
Nézz végig ezen a soron, morál és politikai stílus szempontjából: Antall-Torgyán-Dávid Ibolya-Orbán-Vona. A lejtõ végén szakadék...
vénasszonyok_nyara 2012 márc. 18. - 17:42:51
(3326/8852)
"Pl.Deutsch Tamás Twitter-es bejegyzése is nagyon tetszett neki,"

Tudnál errõl esetleg egy linket? Vagy csak Neked mondta négyszemközt, hogy tetszett neki?
Seven7Crown 2012 márc. 18. - 17:33:36
(3325/8852)
Pl.Deutsch Tamás Twitter-es bejegyzése is nagyon tetszett neki, de ha csak azt a politikát nézem, amivel egy egész népet akar hülyére venni, akkor már kijelenthetem minden elfogultság nélkül, hogy bunkó!
vénasszonyok_nyara 2012 márc. 18. - 16:40:53
(3324/8852)
Érdekes, hogy szerinted Orbánnak kellene magára ismernie ebbõl a paródiából és nem pl. Szanyi Tibornak, vagy a szaudi focicsapatot leterroristázó gyurcsányinak, vagy az EU-ban hisztérikusan ordibáló Cohn-Bendit-nek.
Sok mindenben nem értek egyet OV politikájával, de még soha nem láttam, hallottam tõle bunkó megnyilvánulást.
Sajnálatra méltóan elfogult vagy!
vénasszonyok_nyara 2012 márc. 18. - 16:35:38 Előzmény adamnagysweetmovie
(3323/8852)
Beszélj a magad nevében: számodra vállalhatatlan. 2010-ben 850 000 állampolgár számára vállalható volt. Miért gondolod, hogy pont a te véleményed a mérvadó? Alig került a Jobbik a Parlamentbe, beindult a rettegés, aztán kiderült, hogy nem esznek cigánypecsenyét, nem isznak zsidó vért és még az LMP is konstruktív ellenzéknek tartja õket.
Azért csak rettegjél tovább nyugodtan! A stresszhelyzetnek vannak jótékony hatásai is Sellye János szerint.
Seven7Crown 2012 márc. 18. - 16:29:01
(3322/8852)
P.S.
Ja!
Ezt meg Orbánnak, hátha magára ismer!:)
http://www.youtube.com/watch?v=PSfAgSyWnXU&NR=1&feature=endscreen
:DD
Seven7Crown 2012 márc. 18. - 16:05:58
(3321/8852)
Már elnézést, de olyan dolgokat vágsz a fejemhez, amelyek egyszerûen nem igazak.:)
Én nem vádaskodtam, nem nyújtogattam a nyelvemet, és nem mondtam meg, hogy mizu, mert az egyébként is a Fluor Tomi slágere!:)
De hogy egy kicsit lenyugodjál, ezért szeretettel küldöm Neked ezt a dalt: /Na Mizu?, csak egy kicsit másképp?:)/
http://www.youtube.com/watch?v=sqAmYUHbDxw
adamnagysweetmovie 2012 márc. 18. - 12:42:47
(3320/8852)
Nem bánom. De egy politikust nem lehet függetleníteni a pártjától, mert a szervezeti szabályok mindenkire kötelezõek, és jobbesetben is kussolnod kell, ha nem tetszik a stílus, az irány (lásd a mukkparádét a fideszben). És a jobbik vállalhatatlan, így minden egyes politikusa is az, mondjon bármit.
Ennyit írtam, és nem akarlak semmirõl sem gyõzködni.
adamnagysweetmovie 2012 márc. 18. - 00:10:18
(3319/8852)
Szerintem az, hogy nem bírta elengedni a hatalmat, sem az MSZP-vel szemben, sem a Fidesszel szemben, így nagyon támadhatóvá vált. Mst nincs idõm részletezni, de ebbõl vezethetõ le, hogy sem õ, sem az MSZP nem bírt nyíltan szembeszállni a Fidesz demagógiájával és nem tárták fel az egyhelyben topogást, hanem épp felvállalták a kisebbségi kormányzás agóniáját.
Orbán agresszív politikájával szemben húzták õt elõ, és a két személyiség hatalom dolgában hasonló defektusokkal küzd.
Gyurcsány demokratább és felelõsebb Orbánnál, ezt nem mosnám össze semmiképp. De nekem még hiányzik tõle is, és az MSZP-tõl is az, hogy kiálljanak és számot vessenek, mi a felelõsségük maguknak a 2/3-ban és mit akarnak pontosan másképp csinálni.
Önmagában az kevés, hogy 10X jobb volt, mert most egy nagy 0 van, aminél egy megõrülõ orbán vagy egy jobbik-diktatúrát leszámítva minden jobb, viszont az sem volt jó, ami 2010 elõtt volt. És nemcsak Orbán aknamunkája miatt, ill. ilyen aknamunkára fel kell készülni, mert miután megnyitják orbánnak az OPNI-t, vona ugyanúgy demagóg lesz, igaz talán kevésbé sunyin.
1/10
dantonb 2012 márc. 17. - 23:39:20 1/10
(3318/8852)
Én meg Békesivel értek egyet aki azt mondta anno ,hogy egy Gyurcsány kormány kb 10-szer jobb az Orbánnál,Ez nem kérdés és valaki elmodhatná hogy a fidesz amortizációs szardobálását leszámítva mi is volt az a nagyon komoly probléma Gyurcsánnyal,de konkrétan,és nem olyan hülyeségekkel elõállva hogy kilõtte a forradalmárok szemét és saját eltúlzott bepöccent beszédét eredeti értelmébõl kiforgatva abból félmondatokat szajkózva elõrángatni.
adamnagysweetmovie 2012 márc. 17. - 22:47:31
(3317/8852)
Mit jelent az, hogy a jobbik nem demokrata? Hogy zászlót éget? Hogy gárdázással old meg problémákat?
Nem provokálunk, csak éjszaka vonulgatunk, miközben cigányok elleni gyilkosságsorozat miatt tûkön ülnek a romák?
Így kell problémát kezelni a 21. században?
Egyáltalán nincs a jobbiknak vitakultúrája, vagy ha civilizáltan muszáj viselkedniük, a parlamentbõl kilépve a retorikájuk és a cselekedeteik azzal szöges ellentétben állnak...
Pont mint orbán, képmutatás és kettõsbeszéd, vállalhatatlan társadalomkép. Csak Orbán úri Magyarországot szeretne, Vona meg árját. Pont mint Horthy és Szálasy. Tanuljunk már a saját állatságainkból!!!!!!
adamnagysweetmovie 2012 márc. 17. - 22:26:06
(3316/8852)
Csak mi lesz itthon, ha a Jobbik hatalomra kerülne?
Azokat a problémákat, amiket a Jobbik egy szétlopott rendszerrel szemben fogalmaz meg, azokra valahogy demokratikus keretek közt, az elmúlt ezer év jogi és morális eredményeire építve kéne megoldást találni.
Nem bakancsban, odabaszva annak, aki nem tetszik.
adamnagysweetmovie 2012 márc. 17. - 22:21:14
(3315/8852)
Mondjuk a szírek izzadnak rendesen a nemzeti vezérükkel.
adamnagysweetmovie 2012 márc. 17. - 22:20:15
(3314/8852)
Forradalommal persze lehet
adamnagysweetmovie 2012 márc. 17. - 22:11:15
(3313/8852)
Olyan az új választási rendszer, hogy gyakorlatilag a fidesz, ha megússza az államcsõdöt és smitt nem vesz még az ecserin pár bolgár diplomát, akkor nem lehet leváltani, 30%-kal is többség lesz a parlamentben.