Téma: Ma Reggel

adamnagysweetmovie 2012 máj. 17. - 17:02:25
(6752/8852)
Egyébként annyival gusztustalanabb Orbán, mint hitler, mert a saját honfitársaival csinálja meg ezt, csinálja ki nagyrészüket.
adamnagysweetmovie 2012 máj. 17. - 17:00:09
(6751/8852)
Az utcai reklámok közt a kormány monopolhelyzetet teremtett, 1 milliárdos nyereséget biztosítva a cégnek, amit a tulajdonosai (köztük Simicskával) egybõl felmarkoltak.
adamnagysweetmovie 2012 máj. 17. - 16:56:47
(6750/8852)
2010-es kormányváltás óta nem volt olyan építõipari közbeszerzés, amiben a KÖZGÉP pályázóként vagy konzorciumi partnerként ne szerepelt volna (Veres János).
A Versenyhivatalt pedig elsõk közt fejezték le, osztályvezetõi szintig.
adamnagysweetmovie 2012 máj. 17. - 16:46:48
(6749/8852)
Igaza volt dr. Proktornak, Szabó Máté ombudsman valóban röhejes kifogást emelt a Médiatanács szabályozásával szemben az AB felé. A lakossági beadványokat egyértelmûen rosszhiszemûen, kiforgatva továbbította a csicskáztatott AB felé.

Fel kell készülni a gerillaháborúra és a belsõ ellenállásra a kúszó-mászó, mindenkit ragadósan benyálazó FizeSS-maffiával szemben.
adamnagysweetmovie 2012 máj. 17. - 16:38:12
(6748/8852)
Mennyetek má' át privibe, kit érdekel mindez?
Játsszátok le egymás közt.
offtopic
kõmacska 2012 máj. 17. - 16:37:59
(6747/8852)
Akárhogy is válaszolt, értettem belõle. Nem a stílus volt a lényeg, és nem sértõdtem meg. De mások helyett nem tudom elvinni a balhét.
adamnagysweetmovie 2012 máj. 17. - 16:37:28
(6746/8852)
Mennyetek má' át privibe, kit érdekel mindez?
Játsszátok le egymás közt.
2/10
offtopic
meszag 2012 máj. 17. - 16:36:49 2/10
(6745/8852)
Tudod mit? Nyugodtan haragudj, mert látom most téged is megcsípett a csecse légy.... (direkt írtam el)
offtopic
kõmacska 2012 máj. 17. - 16:30:17
(6744/8852)
Szerintem meg egyszerû kérdés volt, amire egyszerû lehet a válasz. Ha tõlem megkérdezed, miért ez a nicknevem, nem jövök zavarba és nem beszélek mellé, nem hisztériázok és nem írom, hogy "Te Gubera Vera, olyan ostoba vagy, mint a föld" stb. (Azért kõmacska, mert a macskakõ már foglalt volt.) Amit Ráheltõl kérdeztem, abban nem volt semmi bántó és illetlen - Ráhel válaszul bántóan és illetlenül viselkedett.
Erre te még a blogger sarát is a nyakamba varrod. :) Bölcs lépés. :)
adamnagysweetmovie 2012 máj. 17. - 16:20:35
(6743/8852)
Orbán a szakdolgozatát a KORLÁTLAN ÁLLAMHATALOMMAL szemben írta. Szembeköpte magát?

Nem, mert már abban is azt írtja, hogy a társadalom, az összes intézmény elfoglalásával kell a pártállamot kiszorítani.
A bökkenõ, hogy ezt a totalitárius módszert pont egy pártállam kiépítésére használja, egy demokrácia eltiprása érdekében. Szembeköpte magát?

És végig többes 1.személyt használ, mint egy (hõö)kíírály.
2/10
offtopic
meszag 2012 máj. 17. - 16:11:14 2/10
(6742/8852)
te kevered a dolgokat.... az fel sem merült bennem, hogy közöd lenne a bloggerhez, csak a névválasztás miatti felesleges zaklatás volt sok, egy ilyen nyomoronc blogger után.
és nagyon nem igaz, hogy állandóan itt vagyok. Már jó ideje csak egy - egy egysoros erejéig.
offtopic
kõmacska 2012 máj. 17. - 16:07:17
(6741/8852)
Nos, rosszul láttad. Én kérdeztem tõle valamit, amire nem válaszolt, hanem ezt a kérdéstõl teljesen független ügyet húzta elõ, válasz helyett. Bár nyilván õ is csak most szembesült vele, amikor próbált valami linket elõszedni a seven7crown magyarázatára. Azt gondolta, ezzel elterelheti a figyelmet. Csakhogy ez egyáltalán nem volt válasz arra, amit kérdeztem. Neki kell tudnia, kivel beszélt itt ilyen hangnemben. Vagy esetleg neked, mert te mindig itt vagy. Én nem tudom, kin kérjem számon. Üresen siránkozni, rinyálni, fantomokkal harcolni, árnyékra lõni, passzív-agresszív módon vádaskodni, alamuszi módon buzgólkodni pedig nem az én mûfajom, arra vannak itt elegen. Ha Ráhel tudja, ki volt, akkor mondja meg vagy próbálja meg önállóan számon kérni.

A problémát azzal a személlyel lehet megoldani (legalábbis megkísérelni megoldani) akirõl tudom, hogy okozta. Errõl a dologról nem tudom, tehát megoldani sem tudom. Megkértem vkit, hogy kérjen bocsánatot, ha õ írta - tévedtem. Te pedig rám akaszkodtál, noha nyilvánvaló, hogy semmi közöm a dologhoz. Ez szerintem sunyi és ostoba próbálkozás, a felelõsség teljes összemosása.
2/10
offtopic
meszag 2012 máj. 17. - 15:46:12 2/10
(6740/8852)
Pontosan azért szóltam rád, mert úgy láttam Rahelt zrikálod azután, hogy - visszaolvasva, keresve láttam mi történt vele.
2/10
offtopic
meszag 2012 máj. 17. - 15:41:39 2/10
(6739/8852)
kirõl raktak fel gúnyrajzot? Ha nem vennéd észre, mostanában igen ritkán vagyok itt...
offtopic
kõmacska 2012 máj. 17. - 15:34:39
(6738/8852)
" nem ismersz, csak tapogatódzol. :)"

meszag | Válasz | Elõzmény (olahmiki1959)
ma 12:20 | 7150/7153
egyébként is amit írtál, téged minõsít.

Meszag, te írtad le - amit ír valaki, az minõsíti. Nem kell "tapogatóznom", mert amit írsz, az minõsít. "Offline" nagyobbakat lehet tévedni valaki megítélésében, mint itt.
Félreértettél, nem a magánélet kiteregetésére gondoltam, mint õszinteségre. Nem kell elmesélni az életedet ahhoz, hogy egy megnyilvánulásodban õszintének látszódj vagy képmutatónak (netán behízelgõnek).

"hanem keresem a megoldást."
Jó. Amikor a barátnõdrõl gúnyrajzokat raktak fel a fórumra, miért nem követelted, hogy töröljék ki? Nagyon csodálkoztam, hogy mindenki hallgat. Én dühösen követeltem, erre kitiltottak.
Most azt írtam vkinek, hogy kérjen bocsánatot Ráheltõl. Tévedtem, nem az illetõ írta a szöveget. Te hogy kerested a megoldást? Úgy, hogy belém akaszkodtál. Ez megoldás? Nem látom, hogy a megoldást keresnéd. Lehet, hogy inkább problémákat keresel, amiken a végtelenségig el lehet rágódni, siránkozni, sopánkodni... de megoldást keresni, egy adott, konkrét dologban; azt gondolom, ahhoz egészen más kell.
adamnagysweetmovie 2012 máj. 17. - 15:34:31
(6737/8852)
Persze itt nem a fajelmélet, hanem egy privatizációból kimaradás miatti szerzési vágy és egy elvakult, valóságtól elszakadó nemzeti küldetéstudat a hajtóerõ, ennyiben tényleg más a patologája Orbánnak, mint Adolf Hitlernek.

De a kirekesztõ módszerek és a rendszer természetrajza azonosak, ahogy a károk is hasonlóak lehetnek.
adamnagysweetmovie 2012 máj. 17. - 15:11:35
(6736/8852)
...s természetesen a magyar történelemben sohasemvolt mértékben mélyen korrupt rendszer (gyorsan, mielõtt kiegészítenél).
Jogállami és gazdasági hálózatában semmi különbség nincs ahhoz képest, ahogy Hitler bánt el a weimari demokráciával. Mindössze az EU miatt kell a részleteket kozmetikázgatni néha.
Jogállami és gazdasági hálózatában semmi különbség nincs ahhoz képest, ahogy Hitler bánt el a weimari demokráciával. Mindössze az EU miatt kell a részleteket kozmetikázgatni néha.
adamnagysweetmovie 2012 máj. 17. - 14:54:39
(6735/8852)
Ahogy te legelteted a szemed az ezerarcú kommentelõkön, ugyanolyan érdekes dokumentálni, ahogy szemünk elõtt, személyes zsarolások útján próbál kiépülni egy minimum autoriter, látszatdemokratikus rendszer.
Nem élvezetes, roppant szomorú, de nagyon tanulságos.
adamnagysweetmovie 2012 máj. 17. - 14:32:23
(6734/8852)
Egyébként a parasztnyakú hollókõi pont az ellenkezõjét hazudta egy napja: "nem volt célom a Klubrádió tönkretétele, amikor láttam, hogy az elõterjesztésem hová vezet, mi lesz a hatása, akkor egybõl viszavontam." Na, a kis Pinokkió:)

Na a nõvámpír (Menczel Erzsébet, jegyezzük meg a nevét) ekkor adta be a még diszkriminatívabb elterjesztését, de ezekszerint õ még annyira sem belátó, mint Bikanyak, a kritikákat kollegájával ellentéteset hazudva alaptalan paranoiának nevezi:)
adamnagysweetmovie 2012 máj. 17. - 14:24:18
(6733/8852)
A Fidesz elõterjesztõje (az, amelyik beszélni is tud, a bikanyakú hollókõi polgival szemben, aki Janus Pannoniust hosszú Ú-val írja) szerint Paranoiás a Klubrádió, a Lex Klubrádió nem ellenük szól, hanem a sajtószabadságért.

Beszarok, ennél nagyobbat még Selmeczi és Orbán sem tud hazudni:) A fekete fehér, kész.