Téma: Ma Reggel

adamnagysweetmovie 2012 máj. 21. - 09:08:58
(7072/8852)
Ja és természetesen a 60 milliárdon felül a nemzeti együttmûködés államot fejõ cégeinek kötelezõen választható reklámhírdetéseirõl, mint közpénzvisszacsorgatásról, még nem is szóltam...
adamnagysweetmovie 2012 máj. 21. - 09:06:06
(7071/8852)
Kedves Szõkebuzai,

szerinted az MTV Ma Reggel milyen reklámidõt értékesít, milyen cégeknek?
Ha annyira rentábilis, és a "kamera adott" (demagóg), akkor minek tol 60 milliárdot Orbán a köztévébe, sokszorosát, mint korábban?

És ha annyira rentábilis reggeli hírmûsort csinálni, akkor a kertévéken miért cicákat simogatnak olyan puhatestû emberek, amilyen te is lehetsz? Na ezt kajálják a tömegek, nem a híreket, ahogy nektek is fáj a fejetek attól, amiket írok, és egymást szórakoztatjátok/hülyítitek valóságot kifigurázó videókkal...

Egyes, leülhetsz!
offtopic
kõmacska 2012 máj. 21. - 01:35:52
(7070/8852)
offtopic
kõmacska 2012 máj. 21. - 01:10:40
(7069/8852)
Szerintem meg igaza van.

Amúgy meg, akit érdekel, annak ajánlok egy könyvet: http://egyjokonyv.blogspot.com/2012/01/mar-elorendelheto-frei-tamas-2015-kaosz.html
"Egyébként már most vannak olyan prognózisok, amik azt mondják, hogy 2015-ben visszasírjuk 2011 rendjét. - nyilatkozta Frei Tamás"
Ez csak szórakoztató irodalom, bulvár-lektûr, egyáltalán nem a valóság hû mása, még meg sem jelent, de talán érdekelni fog valakit. Freit mindenesetre már megfenyegették miatta (állítólag, bár lehet, hogy ez is csak reklámfogás, az eladási számok maximalizálása érdekében): http://www.blikk.hu/blikk_aktualis/komoly-fenyegetest-kapott-frei-tamas-2074296
1/10
dantonb 2012 máj. 20. - 23:42:09 1/10
(7068/8852)
reklámozni csak magas nézettségû mûsorban érdemes és az ilyen mûsorokban kérhetenek nagyobb összegeket érte.namármost a Gyárfás féle Napkelte az összes reggeli mûsor között magasan alegnézettebb volt,tehát tudott areklámidõbõl pénzt szerezni,míg a szar saját mûsor sem elötte sem utána akutya nem nézte ,ahirdetõk sem tolongtak érthetõen,azaz ráfizetéses volt az ,ami gyárfásnak megérte .ilyen egyszerû a képlet .Kár hogy még ezzel is felsültél atöbbi agitációs szövegeddel együtt.És ami alegfájdalmasabb lehet az elmebeteg is nálatok van:)
1/10
dantonb 2012 máj. 20. - 23:36:00 1/10
(7067/8852)
Ez a rezsim a legkisebb kritikát nem tûri ,és az iróniától meg különösen fél.nem véeletlen hogy pl a sokkal gyengébb és néopszerütlenebb Showder klub stabilan megmarad.Így viszont a vidéki bázis nem láthatja még akkor sem ha lesz az a bizonyos RTl2.
offtopic
-csengõzoli-- 2012 máj. 20. - 23:31:59
(7066/8852)
Ennek a maradék esze is elment szerintem... :)
-csengõzoli-- 2012 máj. 20. - 23:31:17 Előzmény adamnagysweetmovie
(7065/8852)
" az MTV reklámidõvel fizetett Gyárfáséknak a tartalomszolgáltatásért"

Hát ez az év vicce!
Érdekes, az összes kereskedelmi tévének megérte saját magának gyártani a mûsort,csak az MTV-nek nem,mi? :D
Milyük nem volt hozzá?
Kamera,mûsorvezetõ,studió? :D
Mindjárt megmagyarázod,hogy még jól is jártunk vele!
Ezek az emberek nem voltak oligarchák ,mi?
Csak szarrá keresték magukat az általunk fizetett MTV-ben :D
vénasszonyok_nyara 2012 máj. 20. - 23:09:35
(7064/8852)
Jól értettük?
adamnagysweetmovie 2012 máj. 20. - 22:30:48
(7063/8852)
Hát hogy ezt a heti hetest nem a politikai tartalma miatt teszik át kukutyinba, az tuti.
Ennyi ripacskodó, öntetszelgõ embert.... Vagy 6-8 éve láttam, de 3 perc után beugrott, anno miért nem bírtam.

Ha mégis sok lenne ez is a hatalomnak, akkor tiltsanak be minden szórakoztató mûsort is, mert ez 99%-ban az...
adamnagysweetmovie 2012 máj. 20. - 22:27:11
(7062/8852)
"Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemáááááááááááááááááááááá! "
1/10
dantonb 2012 máj. 20. - 21:56:08 1/10
(7061/8852)
Rendes fegyverhordozó vagy látom igyekszel:)
offtopic
kõmacska 2012 máj. 20. - 21:32:03
(7060/8852)
Saját tapasztalat. Ezzel szerintem mindenki megkínlódik. Aki nem, az még nem próbálta.
offtopic
kõmacska 2012 máj. 20. - 21:16:55
(7059/8852)
Nem baj, Adam, ha belédszorult, én még folytatom: a legnagyobb baj nem az, hogy anyukád "fogva tart", túlságosan ragaszkodik hozzád. Az csak egy dolog, hogy a szülõk nem engedik el a gyerekeiket, hanem igyekeznek továbbra is az életük részévé tenni, és a felnõtt gyermeknek azt a feladatot szánják, hogy az õ hiányérzetüket pótolja.
Ez a jelenség mindenféle emberi viszonylatban megjelenhet - a párkapcsolatban, a munkahelyi, iskolai, egyházi, baráti stb interakcióban benne van ugyanez a lehetõség - mégpedig az, ha valaki nem érzékeli sem önmaga, sem a másik ember személyiségének határait. Igyekszik összeolvadni a másikkal, mintha a másik ember az õ élete része volna és fordítva. Nem tartja tiszteletben, hogy a másik egy tõle teljesen külön ember, külön akarattal, vágyakkal, tervekkel, célokkal. Hogy ezt nem érti, annak a legbiztosabb jele az, hogy megpróbálja rákényszeríteni az akaratát. Nem viseli el, hogy a másik embernek tõle teljesen különbözõ akarata van. Ezt el lehet érni nyíltan, agresszív, erõszakos módon, esetleg hisztérikusan, vagy simulékonyan, manipulációval.
Pontosan erre utaltam a k.cédulákkal kapcsolatban, meg hogy beleszólsz abba, hogy anyukád kivel barátkozzon. És ugyanazt látom itt MINDEN MEGNYILVÁNULÁSODBAN, Adam. Azt látom, hogy majd begolyózol attól, hogy a világ nem úgy táncol, ahogy te fütyülsz.
Pedig nem fog, elhiheted. Amíg ezzel próbálkozol, rossz úton jársz. A lelki békét, örömöt és boldogságot, szabadságot csak akkor találod meg, ha felfedezed azt, hol végzõdsz te és hol kezdõdik a külvilág - ami nincs a felügyeleted alatt. A világnak nincs szüksége a vezényletedre, és nem is fogja elfogadni. Soha, Adam, soha.

Ezt egyébként nem csak neked írtam, mindenki számára hasznos tudnivaló.
adamnagysweetmovie 2012 máj. 20. - 20:46:00
(7058/8852)
Tedd fel a lemezed, untermensem....
A Duna TV-rõl, a teljes Magyar Rádióról miért feledkeztél meg? Miért nem akarta a balos kormánytöbbség megfojtani a jobboldali közmédiát, he?
Ha nem a te szemellenzõddel nézem, akkor az MTV reklámidõvel fizetett Gyárfáséknak a tartalomszolgáltatásért.
Ma hány csilliárdot szórnak el a közmédiára? 60 milliárdot, bakker. Sohasem költöttek néphülyítésre ennyit, és akkor a kormányzati kommunikációs megrendelésekrõl (Giró-Szászéknak szép kerek összegek) még nem is beszéltem.

És most mi van? Tedd már fel a kezed, és írd már le nekem, hogy most milyenek a médiapiaci erõviszonyok, nemcsak a közmédiában, hanem a jobboldali sajtót milyen állami és közbeszerzésen nyertes cégek reklámpénzei finanszírozzák, miközben minden nem seggnyaló médium döglõdik a reklámpiacon?

Coki. Olyan vagy mint Budai Gyula, a máról sose beszélsz, és Selmeczi, az emúlnyócévrõl olyan nagy elánnal, sértegetve, féligazságokat, piaci közhelyeket emlegetve...
offtopic
kõmacska 2012 máj. 20. - 20:43:12
(7057/8852)
Nálunk most volt szolgáltatóváltás, elintéztem a papírügyeket. Mellettem egy idõs bácsi próbálkozott: "Eddig a legkisebb díjcsomagot fizettem, összesen három adót nézek: a Da Vincit, az Echot és a Nóta tévét. De látom, hogy most már egyik sincs benne az alapcsomagban." Ügyintézõ: "Igen, azokat csak digitálisan lehet fogni." Bácsi: "Én csak ezeket szoktam nézni. Nem lehetne beletenni?"....
....a nyolcvan éves bácsit TÉNYLEG sajnálom....
adamnagysweetmovie 2012 máj. 20. - 19:41:43
(7056/8852)
Ráadásul az RTL-nek azt is mérlegelnie kell, hogy ha a konkurens csatornák túl óvatosak a gazdasági válság miatt,
PÁR ÉRDEKESSÉGET KIEMELTEM AZ ÁLTALAD IDÉZETT CIKKBÕL IS. AZÉRT VANNAK ÁRULKODÓ JELEK...

(az új adó indításával) egyszerûen túlnyeri magát, és ha adóinak átlagos nézettsége meghaladja a teljes lakosság körében a 35 százalékot, akkor szinte a médiahatóság gyámsága alá kerülhet. Ez pontosabban azt jelenti, hogy a társaságnak szerzõdést kell kötnie az NMHH-val, amelyben egy évre elõre vállalja, hogy úgy alakítja át csatornái mûsorstruktúráját, hogy azzal biztosítsa a média sokszínûségét. (Ez a sokszínûség kb olyan maszlag, ahogy a Klubrádió ÉRDEKÉBEN fellebbezett az NMHH).

Az biztos, hogy az õszi indulás mellett szólt az is, hogy ilyenkor szokás új adókat bevezetni a piacra, hogy a januári új csatornakiosztásig megismerhessék a nézõk és a kábelszolgáltatók is. (vagyis 2013-ig tavaszáig picsafüst lesz a nézettsége)

a csatorna már a kezdetektõl elérhetõ lenne a kábeles- vagy mûholdas lefedettséggel rendelkezõ háztartások több mint negyven százalékában. (A mostani földi sugárzással szemben, amit elõfizetési díj nélkül, egy dróttal is foghatsz...) az új adót januárban jelentõsen magasabb áron akarja információink szerint majd értékesíteni az RTL (a kábelszolgáltatóknak).

Az RTL2 a tervek szerint inkább a nõi nézõket szólítja majd meg, és az RTL Klubhoz képest valamivel idõsebb lesz a célcsoportja.
pozsizsuzsi 2012 máj. 20. - 19:01:09
(7055/8852)
pozsizsuzsi 2012 máj. 20. - 18:57:41
(7054/8852)
majd csak megoldjuk valahogy, kis segítséggel. ;)
olahmiki1959 2012 máj. 20. - 18:02:27
(7053/8852)
Rákattintottam ezekre a linkekre, és megnéztem õket. Fél perc, egy perc az idõtartamuk, hamar lemennek.
Nem is tudtam, hogy ilyen van. Sõt, nem is ezek voltak az igazán érdekesek, meg tanulságosak, - ezek is, persze, - hanem azok, amik a jobb oldalon tucatjával jöttek fel.
Vajon ezeket a bejátszásokat, néhány perces videofelvételeket miért nem látjuk soha a tv híradókban? Lehet, hogy némileg árnyaltabbá tennék azt a képet, amit a média folyamatosan igyekszik kialakítani a tájékozatlan, a politikával és a közélettel nem igazán foglalkozó emberekben?...