Téma: Ma Reggel

adamnagysweetmovie 2012 jún. 01. - 09:33:10
(7312/8852)
Mert ha már Orbánék a nyomdászhaverjaiknak, a terjesztési biznisznek kiutalnak érte 900 millió forintot, akkor legalább minél értelmesebben kéne felhasználni, ellenük fordítani ezt az értelmetlen kérdõívet.
adamnagysweetmovie 2012 jún. 01. - 09:07:46
(7311/8852)
Még nem. Én is valami alternatív helyen hasznosítom.
A VDSZ nem rossz, de jó lenne, ha nemcsak bezúznák, hanem mindazok véleményét összesítenék, akik nem a miniszterelnök által a közmédiában beolvasott válaszok szerint akarják kitölteni.
adamnagysweetmovie 2012 jún. 01. - 09:05:08
(7310/8852)
Felháborító, ma a vállalkozók kápója örvendezett a most életbe lépõ MT rendelkezésének, hogy MO egyes régióiban a pályakezdõknek lehet majd minimálbér alatti munkabért is adni.
Arra a felvetésre, hogy munkahelyet úgy is lehetne teremteni, hogy nem a bért visszük le nyomorszintre, hanem az adókat és járulékokat csökkentjük, azt nyilatkozta a kápó a "nemzeti együttmûködés keretében", hogy a költségvetés jelenlegi helyzetében ez elképzelhetetlen.

Az eszébe sem jutott, hogy talán a költségvetés szerkezetében van igazán hatalmas baj, indokolalan pazarlás, magánutakra elfolyó sárpok.
Ez így egy kicsit felzaklatja az embereket...
2/10
offtopic
meszag 2012 jún. 01. - 09:03:57 2/10
(7309/8852)
annyira várom már a kérdõívet.. Te megkaptad?
A VDSZ-nek fogom leadni.
adamnagysweetmovie 2012 jún. 01. - 08:59:36
(7308/8852)
Nem, csak a Face-n olvastam.
Nincs idõm minden õrült fidesz-nyomulás ellen tiltakozni, huszadmagammal.
Majd talán egyszer nagyobb tömegek érzik azt, hogy változtatni kéne - kiegyezéssel és az alapok rendberakásával. Addig én is nézem a köldököm és futok a családom tízóraija után...
2/10
offtopic
meszag 2012 jún. 01. - 08:59:10 2/10
(7307/8852)
ezt meg kövérrel kéne közölnöd, hogy ha segíteni nem tud, legalább ne okozzon kárt más országokban
adamnagysweetmovie 2012 jún. 01. - 08:54:29
(7306/8852)
Emberi jogtiprás esetén be kell avatkozni. (Belföldön is, lásd a gyöngyöspatai gárdázást 8 hétig eltûrõ belügyet.)
Haszonlesõ, szemforgató magatartás nem elhatárolódni.
Nem véletlen, hogy keleti diktatúrák akadályozzák meg az ENSZ közbelépését.
Seven7Crown 2012 máj. 31. - 23:46:36
(7305/8852)
Mondom én, hogy szeretsz kísérletezni az emberekkel!:D
offtopic
kõmacska 2012 máj. 31. - 22:51:38
(7304/8852)
Szerintem tanulságos összehasonlítani a következõ két embert:
http://indavideo.hu/video/Boldogsagos
http://www.youtube.com/watch?v=99WgR24jWcw
Közöttük szerintem az a legnagyobb különbség, hogy amelyik otthon nõhetett fel, azt arra tanították, hogy mindig nyilvánítsa ki, ha valami nem tetszik neki, ha valamivel nem ért egyet, ha valamivel baja van. Számára ez a természetes és normális kommunikáció.
A másik ember állami gondozásban nõtt fel, ahol NEM engedték meg neki, hogy szabadon kinyilvánítsa a nemtetszését. Ehelyett arra tanították, hogy örüljön annak, hogy luk van a seggén és legyen hálás minden egyes dologért, amit csak kap. Addig mondták ezt neki, amíg számára ez lett a természetes hozzáállás.
Az egyik neveltetésnek ez, a másik neveltetésnek meg az a következménye, jól látható.
Nekünk vajon melyik a természetes? Mi melyik kulturális, civilizációs, nevelõdési közeghez tartozunk?
MERT AZT FOGJUK ARATNI, AMIT VETÜNK.
Az egyik ember azzal foglalkozik, ami nincs neki, ami hiányzik, amit nem kapott meg a KÖRNYEZETÉTÕL. A külvilággal foglalkozik, fõképp a külvilág problémáival.
A másik pedig azzal foglalkozik, ami van. És leginkább SAJÁT MAGÁVAL, azzal, hogy õ maga mit tud hozzáadni a környezetéhez, a világhoz.
Mit is mondott Kennedy elnök? Ne azzal törõdj, hogy mit kaphatsz a hazától, hanem hogy te mit tudsz adni a hazának.
Én még azt teszem hozzá - ne azzal törõdj, ami nincs, hanem azzal, ami van.
Ne a külvilággal, hanem magaddal.
Ne a problémákat keresd, hanem a megoldásokat.
Mert mindenki azt fogja aratni, amit vetett. "Adjatok, néktek is adatik; jó mértéket, megnyomottat és megrázottat, színig teltet adnak a ti öletekbe. Mert azzal a mértékkel mérnek néktek, a melylyel ti mértek."
Mindenki elgondolkozhat, hogy melyik fickóra szeretne inkább hasonlítani. Arra, aki azt állítja magáról, hogy boldog, vagy arra, aki a földön ülve sír, hogy már nem bírja tovább a szenvedést.
Ezekbõl a videókból tökéletesen látható, hogy mi a boldogság és boldogtalanság, elégedettség és elégedetlenség közti különbség. Nem kell tovább keresni. Íme Az Élet Nagy Titka, A Végsõ Rejtély, Az Univerzum Kódja, Az Örök Boldogság És Hatalom Zárja, A Piros Pirula stb. Pont ilyen mély a nyúl ürege.
danton-b 2012 máj. 31. - 22:42:45
(7303/8852)
Kutyából nem lesz...,lesz ez még rosszabb is csak õ sunyibb mint SP,aki egy nyiltan butuska lény volt.
danton-b 2012 máj. 31. - 22:40:25
(7302/8852)
Voltál Te már más is úgyhogy helyedben nem szeviliskednék azzal hogy mintegy lobogtatod értékmérõként hogy valakit törölnek e itt vagy sem, és próbálod meg is indokolni saját kis elméleted alátámasztásaként.dehát mit várhat az ember egy fegyverhordozótól?
danton-b 2012 máj. 31. - 22:30:18
(7301/8852)
A Kossuth tér átalakítása több tizmilliárdba fog kerülni.Elképesztõ ,és nem is értem hogy Budai et hogy hogy nem vizsgálódik a hûtlen kezelés témakörében,miközben Sukoró esetében már a beruházás meg nem valósult gondolata is feljelentésre ösztönözte seggnyaló pártkatonánkat.Tényleg undorító ez a Fidesz maffia.Megnéznék magamnak szemtõl szemben egy még most is kitartó fidesznyik szavazót,mert jelenleg ismerõseim körében már a korábbi szavazóik is titkolják botlásukat.
danton-b 2012 máj. 31. - 22:24:42
(7300/8852)
Talán feltünt neked hogy én veled ellentétben nem is titkolom,viszont ha ráadásul még pimaszkodó megjegyzéseket teszel is ,akkor mán csak rámutatok erre a tényre .Ez nem "befeszülés", csupán nevelési célú oktatás.
adamnagysweetmovie 2012 máj. 31. - 20:15:39
(7299/8852)
"Magyar az Év nõje Szlovákiában"
Ez fordítva is megismétlõdhetne, arra kéne verni magunkat...
adamnagysweetmovie 2012 máj. 31. - 20:12:54
(7298/8852)
"Ismét Budapesté lesz a Fõvárosi Vízmûvek"
Fene tudja, ez-e a legfontosabb, mikor pl az IMF-huzavona havi 30 milliárdot ránt ki a zsebünkbõl. Könnyû így szabadságharcolni, ilyen áldozatokkal...
2/10
offtopic
meszag 2012 máj. 31. - 20:12:36 2/10
(7297/8852)
ha a kormányod olyan törvényt alkotott hogy az egyházi iskolák kétszer annyi támogatást kapnak, mint az államiak, akkor.... nekik írj, hogy nem tetszik.
A fidesz -kdnp meg sunyi kétkulacsos megint ebben is.
adamnagysweetmovie 2012 máj. 31. - 20:10:54
(7296/8852)
"Szíria - mészárlás, hazahívott diplomaták."

Orbánék miért nem utasították ki a szír diplomatákat a hétvégi vérfürdõ után?
2/10
offtopic
meszag 2012 máj. 31. - 20:07:29 2/10
(7295/8852)
engem egyik egyház sem irritál, ha társadalmilag hasznos tevékenységet végez.
adamnagysweetmovie 2012 máj. 31. - 20:04:57
(7294/8852)
Miért csak az mszp bûne? Ahogy írod:
"a Fidesz-KDNP hat képviselõje csak tartózkodott, nem szavaztak nemmel."
Egy kdnp-uralta közoktatás vagy a hitgyüli a károsabb, nehéz is a honatyáknak erre válaszolni...
zampano 2012 máj. 31. - 20:03:43
(7293/8852)
Igazából nem a "zsidóimádat" a baj velük, hanem a fundamentalista Biblia-értelmezés. Tulajdonképpen korlátolt kretének gyülekezete, de hát nem is várhatunk mást egy USA-ból indult mozgalom esetében.