Téma: Ma Reggel

2/10
offtopic
meszag 2012 jún. 15. - 12:37:08 2/10
(7552/8852)
elgurult a gyógyszered? :)
offtopic
-csengõzoli-- 2012 jún. 15. - 11:32:50
(7551/8852)
Undorító amit csinálsz?
Ez már tényleg a demokrácia sárba tiprása!
Egész családokat irthatsz ki!
Ez már tényleg a legrosszabb idõket idézi!
Látom magam elõtt a taxisok csontsovány gyermekeit, akik miattad éheznek!
vénasszonyok_nyara 2012 jún. 15. - 11:28:35
(7550/8852)
Mea culpa! Be kell, hogy ismerjem, bennem akkora gyûlölet van, hogy nem ülök soha taxiba. Ha más nincs, inkább gyalogolok. Ezzel éhhalálra ítélem a taxisokat családostól. Nincs számomra mentség.
-csengõzoli-- 2012 jún. 15. - 11:23:58
(7549/8852)
Gyûlöletbeszéd!
Gyûlölet!
Gyûlölet!
Náci!
Ez gyûlölet kérem ez kérem a kispolgárok teljes semmibevétele!
Hát mi baj van a Suzukikkal?
Hát mi baj van a trabantokkal kérem?
Nem furikázhat mindenki mercédesszel,mint a fidesz oligarhák!
Micsoda gyûlöletbeszéd ez?
Miért kell kiközösíteni, nyilvánosan megalázni a kisembereket,akiknek suzukijuk vagy trabantjuk van?
Miért?
Holnaptól koncentrációs táborokba zárják majd õket?
Hol marad a demokrácia?
Ezt nem tûrheti tovább az EU!
Ismét egy gyûlöletbeszéd a náciktól,akik megbélyegeznek mindenkit, akik felvonulnak a luxusautóikkal!
Mentsük meg együtt a Suzukis taxisokat!
adamnagysweetmovie 2012 jún. 15. - 11:18:46
(7548/8852)
Egyetértetek Tarlóssal, hogy "azért kell szabályozni a pesti taxizást, mert minõsíthetetlen színvonalú, megengedhetetlen, hogy egyesek Trabantokkal és Suzuki Swiftekkel szállítsák az utasokat."
Ti találkoztatok ilyen taxissal, vagy ez megint a gyûlöletbeszéd kategóriája egy olyan embertõl, aki biztos nem kispollákkal pöfög...
2/10
offtopic
meszag 2012 jún. 15. - 08:17:41 2/10
(7547/8852)
nem beszélve arról, hogy ha nyirõ csak egy másodvonalba tartozó író, mi a fenét erõltetik bele a tananyagba - tudom, csak ajánlott -, és még hoffmann (mesélõ) rózsika is hazudik:"sokan kérték", aztán kiderül, hogy egy szélsõséges nézeteket valló tanárember kérte.....
aaaaa, hülye egy ország ez, itt már mindenki hazug, és meggágyult
2/10
offtopic
meszag 2012 jún. 15. - 08:14:12 2/10
(7546/8852)
e témában nem õ volt az elsõ felvonás, és most sem egyedül csinálta ezt a szánalmas, visszataszító kirohanást. Az egyenes beszédben pedig olyan mértékû tudatlanságról - nyírõ életével, tevékenységével kapcsolatban - tett tanúbizonyságot, hogy döbbenetes volt.
2/10
offtopic
meszag 2012 jún. 15. - 06:46:41 2/10
(7545/8852)
Nos nekem nem a határon túliakkal van bajom, nem is az áttelepültekkel, hanem csak azokkal, akik onnan áttelepülve itt politikai érdekeket szolgálva szítják a tüzet. Szerintem ezt is írtam.
adamnagysweetmovie 2012 jún. 15. - 00:19:13
(7544/8852)
Akkor jó. Én elég érzékeny vagyok a mostanában teret nyerõ szélsõséges érzelmek miatt, a határontúliak legtöbbjének ez tényleg púpként van a hátán...
Volt múlthéten egy Szlovákmagyarok c. film, az is ezt mutatta be (ill. olyanokat is bemutatott, aki meg a lelki igazságtételt látja a mai kormányban, de ez volt messze a kisebbség).
Seven7Crown 2012 jún. 15. - 00:03:17
(7543/8852)
Árnyaljunk!
Egy szóval nem említettem, hogy a kint élõ magyarokat hülyére lehet venni, bár van egy-két ember, aki a fidesznek lefeküdt!
Csupán kormányunk törekvéseirõl írtam, és arról, hogy a leköszönõ "erdélyi magyar" államtitkárnak mit is köszönhetünk!
adamnagysweetmovie 2012 jún. 14. - 23:54:13
(7542/8852)
Árnyaljunk.
A fizess minden erõfeszítése ellenére, hogy közpénzbõl egy saját fiókpártot építsen fel a magyarállampolgárságot intézõ irodák felállításával, NOS ennek ellenére is leszerepelt az orbáni és a kövéri-vonai filiália is. Az Erdélyiek nem hülyék.
És az állampolgársági hiszti elsõ évében is sokkal kevesebben jelentkeztek érte, mint amire a FizeSS számított. Egyszerûen azért, mert a kint élõ ismerõseimnek a fidesz által felelõtlenül keresztülerõltetett népszavazása teljesen elvette a kedvüket, hogy a magyarságukat összemocskolják a hazai mûnemzetieskedõ politikával.
Seven7Crown 2012 jún. 14. - 23:29:57
(7541/8852)
Már bocsánat, de itt senki nem támadja az "erdélyi magyarokat", viszont azt igenis be kell látni, hogy az õ felhasználásukkal operál a fidesz, és ha ezt õk nem veszik észre, akkor nem csoda, hogy az egyre szarabbul élõ "magyarországi magyarok", ellenszenvet fognak érezni irántuk!
És ez is Orbán bûne lesz!
Emlékezzél arra, hogy Mikola István mit mondott:
Ha megnyerjük magunknak az õ támogatását, akkor mi kerülünk kormányra!
És most mit látunk?
Hogy a magyar állampolgárság után kapkodó "erdélyi magyaroknak" köszönhetjük többek között, a két ország kapcsolatának romlását, ami eddig sem volt túl rózsás, és egy "erdélyi magyar" államtitkárnak,/aki Orbán jó barátja/ sikerült Magyarországot lejáratni Kövér közremûködésével a nemzetközi porondon is.
De saját befolyásuk is csökkent a román politikai életben, amihez szintén köze van a fidesznek, mert egy másik országban nem lehet úgy kampányolni egy általuk kiszemelt párt mellett, ahogy õk az elképzelték!
offtopic
kõmacska 2012 jún. 14. - 23:08:31
(7540/8852)
Elég jó videó, tetszett, ahogy eljátssza Charlise Theront :) "Charlise Theron! Oké? Charlise Theron! Kilométereket ráverek arra a vérhiányos zombilányra!" (Na jó, persze nem ez volt a lényeg. :))
A Cosmopolisnak utánanéztem, érdekes dolgokat mondott róla - abban a filmben azért egy dolog figyelemreméltó (persze Cronenberg minden filmjének valószínûleg ugyanez volt az üzenete): hogy a fõszereplõnek mennyire nincs az égvilágon semmiféle pozitív életcélja, és semmi másban nem tud feloldódni, mint a rombolásban, pusztításban, még akkor is, amikor az önnön pusztulásával jár.
Persze, azt is tudom, hogy nem pont ezekért linkelted a videót.
A társadalmi vonatkozásával - hogy itt csak emberekkel kellene szembeszállni és kész - csak részben érthetek egyet. Teljesen nem.
Seven7Crown 2012 jún. 14. - 22:31:26 Előzmény meszag
(7539/8852)
Az még csak nem is érdekelne, hogy õ itt égeti magát/minek jött ide/, de a nagyobbik baj az, hogy az országunkat is bemocskolta az egész világ szeme láttára!
adamnagysweetmovie 2012 jún. 14. - 17:54:35 Előzmény meszag
(7538/8852)
Sztem pár szervilis világtalan áttelepült és az õket kihasználó FizeSS-politika miatt nem kéne minden határon túlit kirekeszteni.
Ez is a FizeSS szokásos társadalmi csoportokat szembeállító politikájának a része/eredménye.
Ezen túl kéne lépni, nem a határon túliakkal, hanem az autoriter és elvtelen politikai rendszerrel van a baj!
adamnagysweetmovie 2012 jún. 14. - 15:34:39
(7537/8852)
Orbán eleve ilyen emberekkel akarta körülvenni magát, akik nem látják át a nagypolitika erõviszonyait. plagibá is ilyen volt (vagy legalábbis ezt tettette), és több békés megyei arcot is beemelt maga mellé a "Kerál".

Valamint egyszer telekocsival felhozott a bivalybasznádi polgármester, aki a megyeszékhely gazdasági alpolgármestere is volt. Mesélte, hogy Orbán a fejlesztési miniszteri tárcával kínálta meg 2010 májusában, amit õ (egyébként egy normális csóka volt) visszautasított azzal, hogy nincs megfelelõ tapasztalata.

Hát a Kerál pont ezért akarta kinevezni... Ahogy a mostani Németh Lászlóné is ideális aláírógép a Simicska Zrt támogatásainak kiszignálásához, ahogy Fellegi sem volt egy karakán Don Quijote...
adamnagysweetmovie 2012 jún. 14. - 15:13:30
(7536/8852)
Megemlékezés 56 szellemére és a demokratikus erõk összefogásának kikényszerítésére:

http://zala1.dkp.hu/a-nagy-imre-tarsasag-budapesti-szervezete-demonstraciora-hiv/
2/10
offtopic
meszag 2012 jún. 14. - 10:53:36 2/10
(7535/8852)
ja ettõl kéne jó kedvemnek lenni? ha rajtam múlik a fidesz már rég nincs, azaz kb. 12 éve eltûnt volna orbán meg fõleg
offtopic
vénasszonyok_nyara 2012 jún. 14. - 10:40:53
(7534/8852)
Hogy ne csak mindig sopánkodjatok!
2/10
offtopic
meszag 2012 jún. 14. - 09:49:39 2/10
(7533/8852)
ja megkaptam a nemzeti inzultációs kérdõívet, ha tudnák, hogy mit gondolok én.....