Téma: Ma Reggel

offtopic
-csengõzoli-- 2012 jún. 15. - 20:59:43
(7572/8852)
Fú,biztos gyönyörû tested lehet :)
adamnagysweetmovie 2012 jún. 15. - 20:59:06
(7571/8852)
A testem vállalom, a neved nem.
2/10
offtopic
meszag 2012 jún. 15. - 20:49:57 2/10
(7570/8852)
és mit szólsz a matolcsy CNN-es riportról? Nála nagyobb ökör csak az, aki ezt a kretánt nem rúgta ki már rég.
adamnagysweetmovie 2012 jún. 15. - 19:56:20
(7569/8852)
Szerintetek van bármi különbség KÓKA és ORBÁN kapitalizmusa között?

Melyik a kizsigerelõbb??????????????????????????????????????????????
adamnagysweetmovie 2012 jún. 15. - 19:48:34
(7568/8852)
Tüntetés a Horthy-kor restaurációja ellen

https://www.facebook.com/note.php?saved&&note_id=237254469711590

Várunk minden demokratát 2012. június 17-én, vasárnap 15 órára a Hõsök terére.

"Jelentkezz fel, és a legfontosabb etikett szabály: GYERE IS EL! :-) Hogy egy 23 éve megfáradt és leváltásért esedezõ klasszikus idézzek: hozz magaddal még egy embert!"

Adam:
Ha a Horthy-kultusz nem a neonácikról szól, biztos nem is érzik a késztetést, hogy bejelentsék a rendõrségen az ellentüntetés szándékát (amit a szigorú, de igazságos rendõrség úgysem engedélyezne?)
offtopic
-csengõzoli-- 2012 jún. 15. - 19:40:54
(7567/8852)
Nyilván a trabantot viccbõl mondta, de suzukissal tele a város.
Azért nem látod,mert te semmit sem akarsz látni,amit Tarlós mond :)
adamnagysweetmovie 2012 jún. 15. - 19:38:13
(7566/8852)
Én 3-4 évvel ezelõtt taxiztam sokat pár éven át, akkor eggyel sem találkoztam.
Lehet a Tele5 volt túl elit?
És Trabantossal is tele van a város, ugye?
offtopic
-csengõzoli-- 2012 jún. 15. - 18:35:07
(7565/8852)
Én kapásból tudok egy suzukis taxist,aki itt szokott állni nálunk,nyilván elhiszem,hogy te még sosem láttál ilyet :D
Egyébként szimpatikus bácsi,nem bántásból írom,csak tele van velük a város,nem tudom te hol élhetsz.
adamnagysweetmovie 2012 jún. 15. - 18:24:15
(7564/8852)
Rózsadomb?
Lol
adamnagysweetmovie 2012 jún. 15. - 18:23:35
(7563/8852)
Szerncsére Merkelt még idén seggberúgják a választói, így nem falazhat tovább gerinctelenül a magyar weimarozóknak...

Pedid smittmária szerint a jobboldal Európában az igazi erõ. Franciaország némileg ellentmondani látszik, és most jönnek a németek is.
Dehát a tények nem zavarják a matolcsysta jobbodalt...
adamnagysweetmovie 2012 jún. 15. - 18:08:48
(7562/8852)
ITT TART A MAGYAR FILMSZAKMA, ÉLJEN SZÕTS, ÉLJEN KÕRÖSI ZOLTÁN, ÉLJEN BUDAY GYULA, ÉLJEN ANDY VAJNA &CO. !!!!

Lemondták a DRÁGA BESÚGOTT BARÁTAIM világpremierjét Karlovy Varyban

Finanszírozási és technikai okok miatt az alkotók kénytelenek voltak lemondani Cserhalmi Sára író-rendezõ elsõ nagyjátékfilmjének a Karlovy Vary Nemzetközi Film Fesztivál East of the West elnevezésû hivatalos versenyprogramjában történõ részvételt. A fenti problémákat a Fesztivál készséges szakmai támogatása ellenére sem sikerült megoldani. Karel Och mûvészeti igazgató megrökönyödését fejezte ki, hogy a versenyprogram egyik központinak szánt darabja nem tud részt venni Karlovy Varyban, ahol elmondása alapján, kiemelt helyet szántak a "Drága besúgott barátaim"-nak, áll a film gyártója, a KMH Film sajtóközleményében.
offtopic
-csengõzoli-- 2012 jún. 15. - 18:08:41
(7561/8852)
Ja hát persze,nyilván suzukis taxisok nem járnak feléd a rózsadombon,azok maradnak pesten...
offtopic
-csengõzoli-- 2012 jún. 15. - 18:07:46
(7560/8852)
Jaigen,amiben pénz van,hát persze,hogy ez eddig nem ugrott be,hát amiben pénz van...
Látszik,hogy ebben a témában is naprakész vagy :)
adamnagysweetmovie 2012 jún. 15. - 18:00:02
(7559/8852)
Merkel szégyellheti magát, harmadszor blokkolta le a hipokrita keresztényi pártja, hogy Németország hivatalosan elítélje az orbáni autokráciát.
Csengõvel együtt mondja, hogy ja, semmi közünk ahhoz, ha egy közeli európai ország vezetése a weimari demokrácilebontás modelljét másolja Hitler után szabadon (persze sunyibban, és korlátozottabb körülmények közt, de hatalomfelfogásában azonos módon).
Ja, hogy a nácikkal kokettáló politikusokat, írókat rehabilitálnak abban a kis balkánközeli országban.

Németország pont azzal emelkedett fel, építette újjá identitását, hogy szembe mert nézni a háborús felelõsségével és minden más országnál erõsebben építette a közös európai identitást, hogy megakadályozza az újabb világháborút.

Hát most Merkel ebbe szarik bele, nem baj, így legalább az az értékrend, amit õ és a hozzá hasonló haszonlesõ politikusok képviselnek, hamarabb bukhat a kapitalizmussal együtt a süllyesztõbe...
adamnagysweetmovie 2012 jún. 15. - 17:46:17 Előzmény -csengõzoli--
(7558/8852)
Suzukis meg trabis taxis csak tarlós fejében létezik, meg úgy tûnik a tiedben...
Én 5 év aktív taxizás alatt eggyel sem találkoztam...
2/10
offtopic
meszag 2012 jún. 15. - 17:44:06 2/10 Előzmény -csengõzoli--
(7557/8852)
amiben pénz van. :P nem vagy ilyen naiv...
offtopic
kõmacska 2012 jún. 15. - 14:04:32
(7556/8852)
Egy kis kitekintés ugyanonnan:

Görögországban egyre nagyobb mennyiségben fogynak a konzervek és a száraztészta. A külföldi befektetõk viszik ki a vagyont az országból, a görög lakosság pedig élelmiszerbe menti a maradék pénzét is. Az emberek naponta 800 millió eurónyi betétet szüntetnek meg országosan, és ez még csak elõszele annak, ami a választások után kialakulhat. Más szóval menekítik a pénzüket, és készülnek az összeomlásra. Ezúttal a gazdagabbak sem aranyat vesznek, és ez mindent elárul.
Vasárnap lesznek választások, ami az ország helyzetén sok mindent változtatni nem tud, várhatóan az ország hosszú idõre gazdasági káoszba fog süllyedni. A görögök sorsa elõre jelzi a lecsúszott uniós országok sorsát, közte a miénket is. A titkos hiteleken életben tartott országok csak egy vékonyka cérnaszálon lógnak, stabilitásuk pedig bármelyik percben megszûnhet. Hazánknak sincs nagyon miben reménykedni, a kormányról régóta tudjuk (kiszivárgott információ), hogy 2-3 hónapos intervallumokban gondolkodik, vagyis folyamatosan a gazdasági összeomlás szélén táncol.
Ahogy annak idején a vicces mondás tartotta, a nyugat a szakadék szélén áll, de mi egy lépéssel megelõzzük. Hát most a szakadék szélén úgy fest a görögök lépnek elõször, mi majd csak utánuk. Ezúttal nem Magyarország lett az elsõszámú kísérleti telep, Brüsszel a görögök belökésével akarja megtudni, mennyire mély a szakadék. A szakadék alja pedig egyelõre nem látszik, a gazdasági elemzõk csak találgatnak. Ezért a gazdagabbak sem aranyat vesznek, hanem konzervet és száraztésztát.
Kemény Gábor - Jövõnk.info
offtopic
kõmacska 2012 jún. 15. - 14:03:17
(7555/8852)
"Én elég érzékeny vagyok a mostanában teret nyerõ szélsõséges érzelmek miatt"
Adam, a saját szélsõséges érzelmeidre gondolsz, vagy másokéira?
Ezt azért kérdezem, mert találtam egy cikket, szerintem egyetértesz vele:

Orbán Viktor hirtelen gondolt egyet és bejelentette, hogy a hitelre és adósságra épülõ növekedés és jólét tönkreteszi a nemzetet, és ez az út nem járható. Hogy ehhez hogy van még pofája, az más kérdés, viszont ez a kijelentés kétféleképpen értelmezhetõ. Orbán vagy azt ismerte be, hogy minden amit eddig csináltak, az rossz, vagy egyenesen azt, hogy szándékosan tette tönkre a nemzetet. Egy normális országban elõbbi esetén a vezetõ politikus azonnal lemond, ha utóbbiról van szó, akkor viszont akasztófán a helye, és a nép nem várja meg, amíg a politikus önként távozik (az élõk sorából).
Magyarországon viszont egy ilyen esetet is el lehet adni egy bölcs honatya sokatmondó felismerésének. A végén még Orbánt fogják tisztelni, amiért feltalálta a munkát? A pártrendszer odáig züllesztette a magyar nép gondolkodását, hogy már arra se emlékezik a többség, ami alig néhány évvel ezelõtt történt. Ami volt, elmúlt? Akkor segítünk: Orbán pályafutása során odáig szorgalmazta az olcsó hitelek felvételét, ameddig a tömegeket sikeresen be nem hülyítette, és ennek köszönhetõen ma több százezer embert fenyeget a kilakoltatás. A bankok a kiadott pénzek többszörösét lefölözték haszonnak, most meg már az ajtónkon kopogtatnak, hogy övék a ház. Ez a helyzet és minden velejárója közvetlen visszavezethetõ arra az orbáni politikára, miszerint minél több a hitel, annál jobb lesz nekünk.
Most ugyanez az ember kijelentette, hogy a hitel és az adósság tönkreteszi a nemzetet. Az elhangzottak alapján a jólétet is. Az elmúlt 22 évben megtörtént a hitel, az adósság felhalmozása is, a nemzet tönkretétele is. Orbán pofátlan kijelentésére most több millióan mondják, hogy én is kipróbáltam a hitelem, nem mûködött, csináljátok vissza. Visszacsinálják? Nem. Le lett fölözve a haszon, akkor most hátra arc. Nem lesz se hitel, se jólét, mert ez az út a miniszterelnök szerint nem járható. Akkor mi lesz helyette? Egymillió munkahelyet teremtenek? Ennek már mutatkoznak jelei, csakhogy nem pluszban, hanem összesen lesz egymillió.
Az lesz csak a növekedés! Lesz egymillió munkahely. Többször annyi megszûnik, de az majd nem kerül címlapra. Be fog indulni az ingatlanpiac, szárnyalni fog a statisztika is. A moratórium nemsokára lejár, a kilakoltatott magyarok minden tulajdonát el lehet adni a gazdag külföldieknek. A befektetõk is jönni fognak az országba! Megveszik majd a lerabolt lakásokat, mind befektetési céllal. A köpönyegforgató demokratákat bálványozó szerencsétlenek pedig hitelre megveszik tõlük, és ha szerencséjük van, húsz évig is dolgozhatnak a hiteltörlesztésen, mielõtt õket is kilakoltatják. De nem lesz ilyen szerencséjük, mert addigra Orbán is a helyén lesz. Mert a hitelre, adósságra épülõ növekedés nem mûködött.
Fenyvesi Áron - Jövõnk.info
offtopic
-csengõzoli-- 2012 jún. 15. - 12:45:12
(7554/8852)
Mivel seftelnek?
2/10
offtopic
meszag 2012 jún. 15. - 12:40:12 2/10
(7553/8852)
légy nyugodt, zömük nem is abból él, van ott seftelés rendesen. Vannak esetek, amikor igénybe veszed te is. Nálunk is csak úgy ötévente fordul elõ, pedig most olcsóbbak lettek