Téma: Ma Reggel

offtopic
vénasszonyok_nyara 2012 jún. 07. - 17:43:06
(7452/8852)
Nanáé! Majd nekiállok vitatkozni egy másik fogyatékossal!
offtopic
vénasszonyok_nyara 2012 jún. 07. - 17:37:34
(7451/8852)
Mondd Móricka! Neked mindenrõl a Zorbán jut eszedbe?
Seven7Crown 2012 jún. 07. - 17:36:57
(7450/8852)
És szép, hogy bevallod azt, hogy értelmi fogyatékos vagy!:P
Seven7Crown 2012 jún. 07. - 17:34:57
(7449/8852)
Akkor ne Orbánéktól kérjél tanácsot!:P
offtopic
vénasszonyok_nyara 2012 jún. 07. - 17:28:57
(7448/8852)
Tudod én azon értelmesebb értelmi fogyatékosok közé tartozom, akik kérnek ugyan tanácsot, de nem értelmi fogyatékosoktól.
Seven7Crown 2012 jún. 07. - 17:24:20
(7447/8852)
A értelmi fogyatékosak arról felismerhetõek, hogy nem kérnek tanácsot.
Ezért nem is várom, hogy segítséget kérjél!:P
offtopic
vénasszonyok_nyara 2012 jún. 07. - 17:21:26
(7446/8852)
Majd jelzem idõben, ha szûkségem lesz az életvezetési tanácsaidra.
Seven7Crown 2012 jún. 07. - 17:18:51
(7445/8852)
Azt hiszem, hogy akkor járnál a legjobban, ha több hasonló baromsággal nem égetnéd magadat!
zampano 2012 jún. 07. - 17:16:14
(7444/8852)
Nem kell vezekelni, nem kell zarándokolni sehova sem, ezek túlkompenzáló, majdhogynem stréber megnyilvánulások. A mai embereket semmilyen felelõsség nem terheli az ügyben. Viszont tudni kell az igazat, tudni kell, mi történt, pontosan, tényszerûen, tárgyilagosan. Nem kell elhallgatni, nem kell ferdíteni vagy letagadni semmit sem. És nem szabad hagyni, hogy mások tegyenek ilyeneket, de még azt sem szabad hagyni, hogy (bármely oldal) politikai-üzleti haszonszerzés céljából bemocskolja az áldozatok emlékét. Az igazán korrekt polgárok (vagyis a kettõs mérce ellenzõi) hasonlóképpen gondolnak a kommunizmus rémtetteire/áldozataira.
Seven7Crown 2012 jún. 07. - 17:12:45
(7443/8852)
"Most sem bántják a zsidókat."
-A magyar nacionalizmus erõsödik, és a fideszt is támogató fasiszta párt is ott van a parlamentben!

"A német foci válogatott pedig teljesítette az, úgymond "kötelességét". Bele se merek gondolni, hogy mekkora nácinak tartanák õket, ha ezt a gesztust nem tették volna meg.. :)"
-Senki nem állította, hogy õk nácik lennének, hanem csupán példaként lettek megemlítve, hogy amíg õk szembe tudtak nézni országuk szörnyû múltjával, addig Orbán Hitler nézeteit támogatja, ami ugye pontosan azzal egyezik, amit a német válogatott is elítél!

"Vezeklésrõl szó nincs, hiszen nem követtek el semmit, nincs miért vezekelniük.. bocsánatot sem kell kérni senkinek, még Orbánnak se. A bûnösök (akiknek vezekelni kéne) már valószínû a földben vannak, úgy hogy hagyjuk békén a szegény németeket. :)"
-Akár tetszik, akár nem, akkor is vezekeltek a játékosok a bûnösök helyett is, ahogy más válogatott játékosai is, Magyarországon viszont az Orbán szobrokat szán a gyilkosoknak, mint H.Miklós számára is!
Ezért kéne inkább neki is "vezekelnie"!
offtopic
vénasszonyok_nyara 2012 jún. 07. - 16:44:13
(7442/8852)
Aki már elzarándokolt Mekkába, az használhatja az al Hadzsi elõnevet. Nálunk talán a "Betört, vagy Engedelmes"
nevet írathatná be a személyi igazolványába, aki teljesítette az követelményt.
offtopic
vénasszonyok_nyara 2012 jún. 07. - 16:40:51 Előzmény Seven7Crown
(7441/8852)
Szerintem ezt valahogy úgy kellene kezelni, mint a moszlimok teszik. Ahhoz, hogy valaki igaz hitû mohamedánná váljon, legalább egyszer el kell Mekkába zarándokolnia,
Ennek mintájára minden nagykorú magyar állampolgárnak legalább egyszer életében el kellene mezítláb zarándokolnia Oswiecim-be (szándékosan nem használom a csúnya német nevét), hogy állampolgárságát egyáltalán megtarthassa.
Seven7Crown 2012 jún. 07. - 16:25:01
(7440/8852)
Azt hiszem, hogy pontosan emiatt "a hazai "kulturális élet:P" miatt olyan silány Magyarország gondolkodásmódja, amiért csakis Orbán felelõs Vonával a háta mögött, körülbástyázva magát annak fasiszta pártjával, és a fidesszel!
Világszerte elítéli õket mindenki, viszont érdekes módon nem az a vád, hogy õket támadják a zsidók, hanem pontosan fordítva!
És ezt mi sem mutatja jobban mint pl.az, hogy amíg Auschwitzban vezekelt a német válogatott küldöttsége az EB-elõtt, és kijelentették, hogy múltjuk szörnyûségeibõl tanulva mindent megtesznek a jövõben a békéért, addig a mi focibuzi miniszterelnökünk H.Miklós szobrok leleplezését hagyja jóvá, aki saját bevallása szerint is antiszemita volt, ráadásul az országunk még a II. világháború idején is a németek oldalán harcolt, tehát Orbánnak is inkább ott kéne az egyik haláltábor elõtt bocsánatot kérnie, és nem itthon a népet uszítania.
Viszont a gyûlölet keltése nélkül szavazat sincsen, ezért inkább legyünk erõszakos nácik, mint egy békés katolikus demokratikus ország, ahol talán még a zsidókat sem bántják!
offtopic
kõmacska 2012 jún. 07. - 13:07:19 Előzmény adamnagysweetmovie
(7439/8852)
Adam, ez egy hivatalos kampányfilm: http://www.theimagement.com/video/minden-idekot
Ahogy látom, csináltak több propagandafilmet is kormányfelkérésre, még ezt néztem meg: http://vimeo.com/42611114
Az utóbbi szimpla körkérdés, de kíváncsi vagyok a véleményedre az elsõrõl, mint hivatalos kurzus reklámfilmrõl.
Akár tetszik, akár nem, miért? Megüti-e azt a mûvészi színvonalat, amit szívesen nézel, vagy ebbõl is csak az látszik, hogy ami állami megrendelés, az csakis szar lehet?
vénasszonyok_nyara 2012 jún. 07. - 12:08:20
(7438/8852)
http://www.youtube.com/watch?v=P8CUBC45MM0&feature=player_embedded
Hát ez rettenetes! Igaz, hogy maga az államfõ látogatott el bocsánatkérés ügyében, de ezt csak úgy lehet jóvá tenni, ha azután bárki találkozik Schweitzer Józseffel az utcán, közölje vele, hogy "én minden zsidót szeretek!
offtopic
vénasszonyok_nyara 2012 jún. 07. - 11:57:46
(7437/8852)
Remélem lámpaernyõket is gyártottak. A dédnagyapámnak téglagyára volt Szigetváron, de azt nem tudom, hogy III/III-as téglákat állítottak e elõ?
offtopic
vénasszonyok_nyara 2012 jún. 07. - 10:58:09
(7436/8852)
"De jó látni, amikor egy picit bepöccensz, ha véletlen zsidók, a magyarokat cikizik."

Jól néznék ki, ha ezen be tudnék pöccenni, hiszen gyakorlatilag errõl szól a hazai "kulturális élet".
Én inkább jól mulatok a dánielfélék görcsös erõfeszítésein
vénasszonyok_nyara 2012 jún. 07. - 06:53:54
(7435/8852)
Még éppen csak belenéztem, de tudom mirõl van szó: a tudatos minõségrontásról. Más példák: az elsõ nylonharisnyák és autók elnyûhetetlenek voltak.
2/10
offtopic
meszag 2012 jún. 07. - 04:59:18 2/10 Előzmény vénasszonyok_nyara
(7434/8852)
Mindjárt gondoltam, hogy felmentést adsz neki. aki fáziskésésben volt, de még ahhoz is hülye volt, hogy idõben lelépjen az idióta, kártékony szálasi mellõl.... igen, joga volt neki is hülyének lenni, mint ahogy kövérnek is joga van hozzá, de csak akkor, ha nem a magyar parlament elnöke.
Egyébként is nagy ostobaság volt ebben részt venni. Ez a székelyek dolga, akik igencsak lenézik a magyarokat, bár a románok ellen akár még velünk is kokettálnak. :) Az ilyen orbánok, és kövérek meg többet ártottak már az erdélyi magyarságnak, mint legtöbb román államfõ. Megvetem a populista tõkés lászlót, de még õ is elhatárolódott ettõl az újratemetési színjátéktól.
offtopic
kõmacska 2012 jún. 07. - 00:23:34
(7433/8852)
Van még ajánlatom: Sebestyén Balázs, mint Fényhozó (gyk. Lucifer).
Az elõdeimnek meg bõrgyáruk volt, azon is poénkodhatsz egy sort...