Téma: Ma Reggel

adamnagysweetmovie 2012 jún. 27. - 16:17:59
(7832/8852)
Hogy is mondták még tavaly:

"2012 az elrugaszkodás éve lesz"

Hááát...alaposan elrugaszkodtak. J
Seven7Crown 2012 jún. 27. - 01:08:13
(7831/8852)
"Szeretném remélni, hogy egyetért velem abban, hogy az alkotó emberek alkotásában mindig az alkotás az elsõdleges, és a megítélés során nem használható kettõs mérce" - írta Kövér László. Megfogalmazása szerint "a székely származású magyar író, Nyirõ József nem - bár jelentéktelen, de kétségtelenül tragikusan elhibázott - politikai tevékenysége, hanem irodalmi életmûve alapján érdemel tiszteletet".

Kövér, persze azt nem vette figyelembe, hogy egy ember munkássága ugyanolyan, mint az igazság, amirõl tudjuk, hogy a fél igazság nem igazság!
Ezért nem lehet Nyírõt csak az alkotásaival magasztalni, mivel az író, egy bûnös rendszer kiszolgálójaként is szerepelt, amivel minden addig elért sikerét áthúzta!
És pontosan ezért cinikus a bajuszos részérõl egy zsidó honfitársunk kitüntetése, hogy elõtte pár nappal, provokáló módon megjelenik Romániában ennek az embernek a temetésén, holott õ maga is bevallja, tudomása van "kétségtelenül tragikusan elhibázott - politikai tevékenységérõl", amirõl röviden csak annyit, hogy az író, a háborús bûnös Szálasi támogatójává vált, és együtt mûködött a bandájával a nyilas parlamentben Erdély képviselõjeként, viszont 1945-ben már menekülni kényszerült elõször Németországba, utána, pedig Spanyolországba.

Tehát hiába a tehetsége, ha mellette egy emberek ezereit halálba küldõ rendszer aktív szereplõjeként véste be nevét a történelembe!

Így nagyon kínos, hogy országunk már megint a világ szégyenpadján ücsörög/ráadásul teljes joggal/, mert nyilvánosan is nem kívánatos személynek nyilvánították a házelnökünket Izraelben, aki ennek ellenére is a gyilkos Szálasi kormányt kiszolgáló Nyírõt isteníti.
És ami tényleg felháborító, hogy Kövér megkapja Orbán 100%-os támogatását, aki hallgatásával hátulról teret enged nem kimondottan demokratikus megmozdulásainak!
offtopic
vénasszonyok -nyara 2012 jún. 26. - 20:54:49
(7830/8852)
Nem ismertem a részleteket. Így természetesen egészen más a helyzet.
offtopic
kõmacska 2012 jún. 26. - 20:32:01
(7829/8852)
ez nem egyszerûen gázolás volt
offtopic
kõmacska 2012 jún. 26. - 20:29:37
(7828/8852)
Na és nem tudtam mellékelni az ábrát, most megpróbálom megint.... van egy másik módszer is a képek belinkelésére, de azt nem ismerem.
kõmacska 2012 jún. 26. - 20:27:05
(7827/8852)
:) Nagyon szívesen. Mivel én pont annyir777777777a értek a géphez, mmmmmmmmm ahogy a mellékelt ábra mutatja, hõsiesen bátornak tartom azt, ha valaki legalább kérdezni mer.
(csak kicsivel vagyok mûszakibb beállítotságú , mint az a kismacska, akivel együtt írtuk ezt a hsz-t...:))
vénasszonyok -nyara 2012 jún. 26. - 19:53:48
(7826/8852)
Megértem a haragodat. Valóban felháborítót, mind a gázoló, mind a bíróságok eljárása. Abban nem értünk egyet, hogy 20 év járna halálos baleset okozásáért. Függetlenül attól, hogy hány évesek az áldozatok. Sajnos azt kell, hogy mondjam, bármelyikünk okozhat ilyen balesetet, aki autót vezet. Rossz összehasonlítás az állatkínzó is, mert az állatkínzás egy szándékos aljas tett.
A gázoló esetében viszont azt is megérteném, ha öngyilkos lenne, de az a minimum elvárható megbánás, hogy leüli. Nem tudom, hogy egy ilyen eset után, hogy számol el a lelkiismeretével.
Seven7Crown 2012 jún. 26. - 16:14:30
(7825/8852)
Csak az a furcsa, hogy mindig reagálsz az írásaimra, és ez nem kimondottan azt jelenti, hogy nem érdekel a mondanivalóm!:P
offtopic
vénasszonyok -nyara 2012 jún. 26. - 14:48:50
(7824/8852)
Semmi baj! Valószínûleg nem érdekel, az lehet a kiváltó ok.
Seven7Crown 2012 jún. 26. - 14:37:41 Előzmény vénasszonyok -nyara
(7823/8852)
Nem lep meg, hogy nem értetted meg a lényegét annak, amit leírtam!
olahmiki1959 2012 jún. 26. - 02:51:03
(7822/8852)
Hálából küldök egy kis kaját.
olahmiki1959 2012 jún. 26. - 02:38:10
(7821/8852)
Gratula, nagyon ügyesen kimoderáltad õket. (hihi!)
-csengõzoli-- 2012 jún. 25. - 23:28:35
(7820/8852)
Nem érdekes,hogy mióta csak a "jobb oldal van jelen", azóta semmi gyûlölködés,nácizás, viszont jól elbeszélgetünk, akár mûvészetekrõl is és segítünk egymásnak,ha kérdés van?
Nem Gyurcsányozunk,nem Mesterházizunk...
olahmiki1959 2012 jún. 25. - 23:21:27
(7819/8852)
Mindenkinek köszönöm a segítséget, elsõsorban neked, Kõmacska, nem úgy mûködik a dolog teljesen, ahogy írtad, de mûködik. Majd pontosan felírom magamnak a lépéseket, és aszerint fogom csinálni legközelebb.
Azt hiszem, az én gépem kissé másképp mûködik, vagy a beállítások mások, nem tudom. De mindenkinek kösz, még egyszer!
olahmiki1959 2012 jún. 25. - 23:18:41 Előzmény olahmiki1959
(7818/8852)
Megpróbálom elküldeni magamnak Sly képét, úgyis jó haverok vagyunk, én voltam a dublõre a Rambóban.
offtopic
kõmacska 2012 jún. 25. - 20:49:19
(7817/8852)
Azt persze kihagytam, hogy amikor rákattintok a "Letöltések" mappára (2x), akkor az egész mappa meg fog nyílni, tehát mindent megmutat a gép, amit abban a mappában tárolok, nem csupán ezt az egy képet. Tehát vagy minden elmentett kép megjelenik, vagy minden fájlnév fel lesz sorolva, és ezekbõl kell kiválasztani azt az egyet, ami aktuálisan épp szükséges, és arra az egyre kattintani, aztán lent a "Megnyitás" gombra.
offtopic
kõmacska 2012 jún. 25. - 20:40:53 Előzmény olahmiki1959
(7816/8852)
Nekem se a tallózás jön be, hanem azt írja ki: "Fájl kiválasztása" - "Nincs fájl kiválasztva".
Ha rákattintok a "Fájl kiválasztása" gombra, akkor rögtön felhozza a saját gépem tartalomjegyzékét. Mivel én is csak egy júzer vagyok, ezért megértelek. Szerintem a legegyszerûbb módja a kép feltöltésének az, hogy
1. ha találok egy képet a neten, amit be akarok ide másolni, akkor
a. rákattintok a képre jobb egér gombbal,
b. feljön egy ablak, benne: "Kép mentése másként"
c. erre rákattintok bal egér gombbal, és
d. a gép rögtön el fogja menteni a "Kedvencek"-hez, azon belül a "Letöltések" mappába.
2. megnyitom a port fórumot, azon belül egy hozzászólás ablakot, és rákattintok a "Fájl kiválasztása" gombra, ekkor
a. megnyílik a saját gép tartalomjegyzéke, ott kikeresem a legfelsõt: "Kedvencek" (van elõtte egy sárga ötágú csillag)
b. ha arra kattintok, akkor kijön három ikon: "Asztal", "Legutóbbi helyek", "Letöltések" - erre az utóbbira kattintok (2x)
c. vagy rögtön kiadja a kép formátumot, vagy csak felsorolja a letöltött fájlok nevét - akkor kikeresem a név alapján,
d. ekkor kicsi alakban meg fog jelenni a kép, szóval leellenõrizhetem, hogy jót választottam-e,
e. az ablak alsó részén kék keretben van egy gomb: "Megnyitás", erre rákattintok,
f. ha jól csináltam, akkor itt, ezen az oldalon, a hozzászólás alatti "Fájl kiválasztása" gomb mellett meg fog jelenni a kiválasztott kép fájlneve
g. és ha rákattintok az "Elküld" gombra, akkor a hozzászólásomban benne lesz a kép.
h. ezek után érdemes visszamenni a gépen a "Letöltések" mappába, és kitörölni a képet, hogy ne terhelje túl a tárhelyet.
i. természetesen más mappában is lehet képeket tárolni, csak szerintem ez a legegyszerûbb, mert a gép automatikusan oda menti el a letöltéseket.
offtopic
-csengõzoli-- 2012 jún. 25. - 18:43:40 Előzmény olahmiki1959
(7815/8852)
"Fájl kiválasztása"
Megkeresed a képet a gépeden, bal egér gombbal rányomsz kettõt és ennyi.
offtopic
vénasszonyok -nyara 2012 jún. 25. - 18:15:47
(7814/8852)
Neked nem ez a kép jön be, ha rákattintasz a válasz-ra? Szívesen segítenék, de ezt nem értem.
olahmiki1959 2012 jún. 25. - 18:02:28
(7813/8852)
Szia! Rögtön ott kezdõdnek a problémák, hogy megnyitom az üzenetküldés ablakot, és baloldalon NINCS olyan ikon, hogy tallózás. De nem csak a baloldalon nincs, hanem sehol.
Kép feltöltése: Fájl kiválasztása ikonok vannak, tallózás nincs.
Úgyhogy nem tudom, mi a teendõ ezután. Csak hogy ne legyen annyira egyszerû az élet.
Ne haragudj, hogy feltartalak.