Téma: Ma Reggel

offtopic
kõmacska 2012 júl. 10. - 15:19:38
(8132/8852)
Hát akkor boldog szülinapot.
Furcsa, hogy a rák havában sokkal több ismerõsöm született, mint egyéb hónapokban. Nem tudom, miért. És valahogy érzõdik is rajtuk. Ezt most nagyon halkan írtam, mert nem volna szabad ilyen hülyeségben hinnem...
offtopic
-csengõzoli-- 2012 júl. 10. - 09:55:06
(8131/8852)
Ez a nap más, mint a többi ezt te is jól tudod...
offtopic
kata3 2012 júl. 10. - 09:50:47
(8130/8852)
Mi történt? Szülinap van?
-csengõzoli-- 2012 júl. 10. - 09:37:15
(8129/8852)
Ma a balosoknak is engedélyezem az alkoholfogyasztást! Ihattok az egészségemre! :)
2/10
offtopic
meszag 2012 júl. 10. - 09:23:48 2/10 Előzmény olahmiki1959
(8128/8852)
talán használd az elõzmény funkciót
2/10
offtopic
meszag 2012 júl. 10. - 09:22:55 2/10
(8127/8852)
ebben az a vicc, hogy kormányotok mégis levelet ír neki... :D
offtopic
-csengõzoli-- 2012 júl. 10. - 09:17:20
(8126/8852)
Szerintem minden reggel népszabadsággal kezd, aztán hallgat egy kis Klubrádiót...
adamnagysweetmovie 2012 júl. 10. - 08:50:32
(8125/8852)
Ma volt egy beszélgetés a Klubon egy nagyon életrevaló, életvidám és ötletes kerekesszékes lánnyal.

"Minden onnan indult, hogy pár hónapja felmatricáztam a kerekesszékem háttámláját a blogom webcímével. Azóta nem telt egy úgy nap, hogy ne hallottam volna, hogy a hátam mögött olvassák. Gyerekek, felnõttek, idõsebbek, boltban, az utcán, a buszon. Végre értelmet adtam annak, hogy rengeteg ember megbámulja, hogy kerekesszékkel közlekedem."

Nagyon boldog, hogy sokan kattintanak a blogjára és a faceoldalára is, tegyétek ti is.

http://mosolyka.blog.hu/
http://www.facebook.com/mosolykaaa
adamnagysweetmovie 2012 júl. 10. - 08:47:26
(8124/8852)
És miért ne tudhatná?
Fõleg egy konkrét ügy, a magyar médiahelyzet esetében, ami két éve nonstop botrány a világsajtóban.

Mondjuk ha csak annyit hallott, hogy az 50%-ot kapott kormánypárt a médiahatóság összes tagját kinevezi. Bleurözik-átvágják a híreket (a Cohn Bendit ügyrõl mindenki értesült nyugaton), fél éve éhségsztrájk van az MTVA elõtt, aminek a résztvevõit nonstop zenével és éjszakai reflektorozással próbálták pszihikailag megtörni (kinek mi jut eszébe errõl...) és a médiahatóság a szintén világhírûvé tett Klubrádió bírósági ítéletét azzal próbálja ekézni, hogy az üres hátoldalak alá nem írása miatt kizárja. Ez is világröhej lett!

Miklós, ezt feltételezni rosszhiszemûség. Hogy Te ezt teszed, gratulálok. Jó oldal mellé állsz ki, büszke lehetsz az arcodra...
offtopic
kõmacska 2012 júl. 10. - 00:58:32
(8123/8852)
Cserébe én se tudom, ki az a Johnny Cash. :)
A vele való ismeretségem itt kezdõdött és itt fejezõdött be: http://www.youtube.com/watch?v=clq01TXQR0s
De még ebbõl is jobban tetszik az eredeti NIN verzió, mert kifejezõbb: http://www.youtube.com/watch?v=g0bZtf5MCzY

Hugh Grantrõl pedig az jut eszembe, amit a Bridget Jonesban mondott:
- Mit szólsz a Csecsenföldön kialakult helyzethez? Hát nem borzasztó?
- Leszarom, Jones.
offtopic
kõmacska 2012 júl. 10. - 00:49:08
(8122/8852)
A Biblia azt ígéri, hogy a történelem addig tart, ameddig a kereszténység:
És mikor felnyitotta az ötödik pecsétet, látám az oltár alatt azoknak lelkeit, a kik megölettek az Istennek beszédéért és a bizonyságtételért, a melyet kaptak. És kiáltának nagy szóval, mondván: Uram, te szent és igaz, meddig nem ítélsz még, és nem állasz bosszút a mi vérünkért azokon, a kik a földön laknak? Akkor adatának azoknak egyenként fehér ruhák; és mondaték nékik, hogy még egy kevés ideig nyugodjanak, a míg beteljesedik mind az õ szolgatársaiknak, mind az õ atyjokfiainak száma, a kiknek meg kell öletniök, a mint õk is megölettek.

Az indián mondás mintájára: amikor az utolsó fát is kivágtátok, amikor az utolsó halat is kifogtátak, akkor észreveszitek, hogy a pénz nem ennivaló...
Tehát, ennek mintájára összefoglalható a történelem vége (a Biblia szerint): amikor az utolsó keresztényt is megöltétek, akkor jön el a bosszúállás ideje.

Még egyszer, mert talán furcsa, hogy ez bizony a szelíd és "bamba" Jézus Krisztus kijelentése, nem a vérgõzös ószövetségé: "meddig nem ítélsz még, és nem állasz bosszút" - "a míg beteljesedik mind az õ szolgatársaiknak, mind az õ atyjokfiainak száma"

A Biblia azt ígéri, hogy a történelem vége nagyon kegyetlen lesz. És amikor az utolsó keresztény is meghalt, akkor jön el a bosszúállás ideje.

Már csak az a kérdés, hogy ez mikor lesz.

Én hét évet saccolok neki, te - mondjuk - hétszázat. Majd egyszer megbeszéljük, hogy kinek volt igaza. Feltétlenül :) Tudod mit? Egy kávé mellett, ha az egyszer úgyis szóba került... :)
olahmiki1959 2012 júl. 10. - 00:32:48
(8121/8852)
Néhány példa, hogy Magyarországot mennyire "ismeri" a külföldiek.

Charlize Theron
"A barátommal, Stuart Townsenddel Törökországban utazgattunk. Hátizsákos turisták vagyunk, ezért autót béreltünk, és meg sem álltunk a fõvárosig, Budapestig."

Johnny Cash 1983-ban lépett fel Budapesten a Sportcsarnokban. A szünetben nyilatkozva, lelkesen megjegyezte:
- A német közönség a legcsodálatosabb!
Amikor figyelmeztették, elnézést kért, és a koncert-sorozat rengeteg helyszínére hivatkozott.

Budapest és Bukarest rendszeres összekeverése már nem is meglepõ, megszoktuk.

A további példák hosszan sorolhatók, miért pont egy Hugh Grant nevû angol színésztõl várjuk el, hogy tudja, mirõl beszél, amikor megemlít bennünket?...
offtopic
kõmacska 2012 júl. 10. - 00:18:13
(8120/8852)
"Lehet egyszerûen sötétek. Vagy a sok fénytõl (amit persze õk hoznak, szerényen) kicsit elvakultak."

:) nem kicsit....

Vajon kinek van szüksége Mehr Licht-re? Annak, aki sötétben jár: "Ha azt mondjuk, hogy közösségünk van vele, de sötétségben járunk, hazudunk és nem az igazságot cselekeszszük....a sötétségben jár, és nem tudja hová megy, mert a sötétség megvakította az õ szemeit.

Azt hiszed magadról, hogy te a vakoknak vezetõje, a sötétségben levõknek világossága, a balgatagok tanítója, a kiskorúak mestere vagy, bírván a törvényben az ismeret és igazság formáját. A ki azért mást tanítasz, magadat nem tanítod-é? a ki azt hirdeted, hogy ne lopj, lopsz-é? A ki azt mondod, ne paráználkodjál, paráználkodol-é? a ki útálod a bálványokat, szentségtörõ vagy-é? Ki a törvényben dicsekszel, a törvénynek megrontása által az Istent gyalázod-é? Mert az Istennek neve miattatok káromoltatik a pogányok között, a mint meg van írva."
olahmiki1959 2012 júl. 09. - 23:45:15
(8119/8852)
"A kereszténység, mint olyan, lassanként elsüllyed a történelem mocsarában."

Hát, erre azért még néhány száz évig nem mernék feltenni egy nagyobb összeget...
adamnagysweetmovie 2012 júl. 09. - 23:41:22
(8118/8852)
Az jó, hogy a román botrány kapcsán világon mindenhol Orbán-államhekkjét emlegetik.
Az a önkényeskedõ, a hivatalokat haverokkal teleültetõ, a következõ kormány munkáját aláaknázó jobboldali államfõ, mind az õt szintén a demokrácia eszközeivel visszaélõ módon seggberúgó liberálisnak csúfolt kormányfõ esetében...

Hát már mindenki orbánozik, ha lát egy kis diktatórikus hajlamot? Ide jutottunk?
Te is fiam, Hjú Grant?
adamnagysweetmovie 2012 júl. 09. - 23:35:16
(8117/8852)
"Rögtön a fejlécen óriási betûkkel ki van írva: Több fényt!"

Lehet egyszerûen sötétek. Vagy a sok fénytõl (amit persze õk hoznak, szerényen) kicsit elvakultak.
offtopic
kõmacska 2012 júl. 09. - 23:31:57
(8116/8852)
"A KDNP-re ma azt hallottam, hogy "politikaikeresztények"."

Rákattintottam a kdnp honlapjára: http://www.kdnp.hu/
Rögtön a fejlécen óriási betûkkel ki van írva: Több fényt!

Hidd el, BÁRMILYEN KERESZTÉNYNEK ERRÕL AZONNAL A FÉNYHOZÓ UGRIK BE: "Lucifer egy latin szóösszetétel a lux,lucis (fény) és fero (hozni) szavakból, jelentése így „fényhozó”."

BÁRKI, aki valamennyire is járatos a keresztény mitológiában, azonnal tisztában van vele, hogy a kdnp az ördögöt hívja a fejlécen....

Õk nem politikaikeresztények; hanem nyíltan luciferiánusok.

Sajnos, egyre inkább az a benyomásom, hogy a látható kereszténység gyakorlatilag ördöngösség. Egyre kevesebb kivétellel.
Mivel Orbán és Semjén és Balrog gyûlölik Iványit, ezért még reménykedem, hogy Iványi valóban istenfélõ.
De már benne sem vagyok biztos. Politikailag még valóban erõs bástyája az ellenzéknek. De ki tudja, emögött is nincs-e valamiféle csapda. Nem akarok neked rosszat, nem szeretnélek olyanra rábeszélni, amibõl bajod eshet.

Szerintem a legfontosabb az, amit egyedül teszel, amit egyedül, és legfõképp önként vállalsz be. Ne gondold, hogy egyedül tehetetlen vagy. Lehet, hogy a legjobb SEHOVÁ sem csatlakozni. Persze lehet, hogy mégiscsak jó. Nem tudom.

De azt igen, hogy a kdnp nem véletlenül választott ennyire nyíltan luciferiánus jelszót magának.

Azért csinálták, mert már csak szégyellniük se kell maguknak, már nincs ki elõtt leleplezõdni.
A kereszténység, mint olyan, lassanként elsüllyed a történelem mocsarában. Már csak a földet kell rákaparni.
adamnagysweetmovie 2012 júl. 09. - 23:17:46 Előzmény -csengõzoli--
(8115/8852)
Ahol smittpál doktor, köztársasági elnök lehet, ott én simán lehetek diplomás...

Meg el is hülyülhettem, ki is vetkõzhettem intellektuális önmagamból, mondjuk politikai elvakultságom torzított el. Van ilyen, nemtudom, olvastad Orbán demokráciaépítésrõl írt diplomamunkáját a rendszerváltás hajnalán?
Na, ugye el lehet fajzani...
adamnagysweetmovie 2012 júl. 09. - 23:03:24 Előzmény olahmiki1959
(8114/8852)
Pedig megemlítették, már a múlt hét közepén, pont Bolgár mûsorában, aztán egész nap és másnap reggel is.

Amúgy nagytudású KDNP azóta ezen csámcsog, ami legalább olyan ízléstelen, mint Korózs hasonlata (nem a kritikája baj, hanem a rajta való kérõdzés, amit biztos kurva jól esik a holocaust megszenvedetteknek heteken át hallgatni).
adamnagysweetmovie 2012 júl. 09. - 22:59:07 Előzmény olahmiki1959
(8113/8852)
Ma ugyanezt Kövér adta elõ, szerencsére csak a Magyar Hírlapnak, a jutyub-video még készül.