Téma: Ma Reggel

offtopic
kagylóhéj 2010 márc. 23. - 21:44:34
(972/8852)
Hát ez sajnos végtelenül és fájdalmasan igaz.
offtopic
kagylóhéj 2010 márc. 23. - 21:42:38
(971/8852)
Jaj, bocsáss meg. Miközben valamiféle megnevezhetetlen, a rendõrséget, tehát a legális erõszakszervezetet, vagy akár az egész államhatalmat is irányító alvilág épp brutálisan kivégez a családommal együtt - közben a "tetves romák" kipakolják a gofrisütõt és a síbakancsokat. Hát nem is tudom, melyik fáj jobban...
Minek beszélsz romákról? Sokkal nagyobb a baj. A rendõrséget nem a törvények irányítják, egyre nyíltabban az alvilág uralja. Van egy nagyon erõs illegális hatalom, ami beszippantotta a legálist. És ez nem roma kézben van, hanem a pénztõke kezében. Amije ennek az országnak nincs, mert ami lenne, azt kiporszívózták.
Nem akarok károgni, de lehet, hogy még rászorulsz, hogy romák védjenek meg. Nem tudom, mi lesz, de nagyon pesszimista vagyok.
Rahel 2010 márc. 23. - 21:34:37
(970/8852)
-Szeretnék egy picit én is hozzá böfögni ehhez a lerágott témához, mert ugye a kissebbség az mindig jó téma, ami soha nem fog kimenni a divatból!!!:PPP

-De ha már van roma kérdés, akkor elkerülhetetlen a zsidó kérdés is!

-És ezt már nyílvánosan is megkérdezték a Jó néptõl:
"EZT AKARJÁTOK?”, és egy menórával félreérthetetlenül utalnak a zsidókra!!!

-És erra a nép:

-Nem!!!!!!!!!!!!

-Pedig a válasz pont az ellenkezõje, vagyis DE!!!

-Mert ha nem lenne kissebbség, akkor:

-A jobboldal nem tudná uszítani velük az embereket!!!
-És a baloldal a védelmükkel nem tudna szavazatokat kicsalni tõlük!!

-Hát ezért kell a menórára rábólintani!!!!!
1/10
ondok 2010 márc. 23. - 21:24:57 1/10
(969/8852)
Már ne is haragudj ,de aki ilyen hangtónussal beszél és fõleg ennyit ,amennyit õ arra tökéletes a liba minõsítés.Nem beszélve arról ,hogy miket hord össze .Hallottad már ahogy ráugrott a vitapartnerére pl? Még az EUban is kiakadtak rögtön rajta és leintették.Gondolod ,hogy egy komoly ember így vitázik ,ahogy õ?
Vedd le egyszer ahangot aTvben ,amikor beszél ,és el fogod ismerni ,hogy pont úgy mozog aszája mint egy libának.Hidd el ,hogy amit én állítok az meg van alapozva.
Vagy nézz rá szerencsétlen férjére ,hogy hogy ki van készülve idegileg:)
Ne légy a tényekkel elfogult csak mert szerinted igazakat mond .Mellesleg nagy marhaságokat és túlzásokat ,amiket észre is vennél ,ha nem lennél elfogult.
1/10
ondok 2010 márc. 23. - 21:14:17 1/10
(968/8852)
kedveském ,neked írhat akármit valaki ,Te úgyis azt olvasod ki belõle ,ami neked tetszik:)Elárulnád ,hogy hol voltam rasszista ?
Valamint felhívom a figyelmedet ,hogy attól még ,hogy az illetõnek abban igaza volt ,hogy Gyárfásék nyaliztak a végén ,ahogy õ fogalmazott ,és nem én :a zsidesznek,attól még a többi állítását cáfoltam ,és rámutatttam ,hogy eszméletlen jobbranyalás van az MTV ben máris.
A jobbranyalás -jobb nyaralás poénod meg sekélyes sajnos.
offtopic
Moldávia bánata 2010 márc. 23. - 21:11:30
(967/8852)
Papp lászló, Kótai Mihály (és a többi, neves ökölvívó). Gábor Áron, az egri Sárközy. Dankó Pista, Bihari János.

Rengeteget lehetne sorolni.

Vagy az, hogy "Ne féljetek magyarok, megjöttek a cigányok!" ismerõs?

Hát így vegyél egy kalap alá indenkt, aki roma származású!
2008 2010 márc. 23. - 21:01:16
(966/8852)
"Sokkal könnyebb egy nálad elesettebb, lepusztultabb réteget vádolni, mint szembenézni azzal, hogy amit látnod kellene, azzal nem bírsz szembenézni....."

Mit kéne látnunk ?

Én azt látom, hogy van egy kisebbség akinek a tagjai nem akarnak beilleszkedni. Gyilkolnak, fosztogatnak.

A rendõrség pedig próbálja eltusolni az ügyeket és õket (bûnözõket) védi.

Neked kéne inkább szembenézni a valósággal..
kagylóhéj 2010 márc. 23. - 20:36:12
(965/8852)
Miért lettek volna a romák? Nem vittek el semmit! Ez marhaság. Sokkal könnyebb egy nálad elesettebb, lepusztultabb réteget vádolni, mint szembenézni azzal, hogy amit látnod kellene, azzal nem bírsz szembenézni.....

Jut eszembe: a pesti kivégzésnél, ahol ott volt az alezredes, az elkövetõ G Y A L O G TÁVOZOTT. Csak úgy. Elsétált. Miközben az alezredes a kocsijában ült és "félt". (Micsoda véletlen - pont arra bóklászott munkaidõn kívül).
És a buszmegállóban ott álltak az emberek....
Ez olyan mérvû függelemsértés, amiért nem csupán azonnali kirúgás járna, hanem valamiféle katonai hadbíróságszerû is, nem tudom, a rendõrségnél van-e ilyen.
Fogadok, hogy semmi baja sem lett az alezredesnek, még ki is tüntetik idõvel.

Kíváncsi vagyok, vajon a kormányváltáskor a rendõri vezetés mekkora része marad a helyén. Lefogadom, hogy mindenki megmarad, esetleg elmozdítanak egy-két embert. De tulajdonképpen minek is. Ha újak kerülnének oda, az alvilág azokat is pillanatok alatt lefizeti és felvásárolja, ráadául a kirúgott rendõröket is magába építi, akik viszik magukkal az információs és kapcsolati bázisukat. Kész.
Innentõl kezdve semmi értelme sincs a rendõrség 2x-3x-ra való növelésének. Ugyan minek? Hogy 2x-3x több fegyveres embert tudjon az alvilág pénzelni? Majd a kivilágítatlan bicikliseket többször büntetik. Meg esetleg persze, talán a piti roma tolvajok is jobban meg lesznek félemlítve.
De én az esetleges "öngyilkossági" hullámtól tartok. Nehogy divatba jöjjön.

Mindenesetre semmi jót nem várok. Az ún. államnak már semmi ellenõrzõ szerepe nincs az "alvilág" felett, nevezzük a bûnözõi világot akármilyen módon is. A rendõrség minden komoly bûnügyet elsikál, és az ország biztonsága NULLA.
7/10
idlosza 2010 márc. 23. - 20:02:47 7/10
(964/8852)
Mi újság Lózung-Lösung ügyben? Megettétek a csontot is miután az utolsó porcika húst is lerágtátok. Te nem voltál ott az igen hosszú és lassú vitában,ahol a tények (én)felülkerekedtek a légbõlkapott állítások felett,és nem is olvastad vissza õket.Konklúzió: aki nem lép egyszerre, nem kap rétest estére.
Egyéb vitákban meg állandóan indulatba kergeted magad, így nem vehetem magamra azt a terhet,hogy valami bajod essen. Láthatólag a Fidesz hallatán is vérködös lesz a gondolkodásod és csak személyeskedsz, no és ez kissé untat,pedig anno vettem a fáradságot és végig néztem a haeszeidet,hogy megnézzem mi bánt téged és megértsem azt az idegen nyelvet, amit te beszélsz,majd válaszoltam neked de azt az idegen nyelvet, amit én beszélek te nem értetted véletlen vagy szándékos. Így én ekkor arra gondoltam, hogy ne erõltessük.
Aztán, hogy provokálj (valakit)csúnyákat írtál,amivel még távolabb kerültünk attól, h. bármit megvitassunk.
Azután én elmentem egy Fidesz által tartott lakossági fórumra, ahol azt tapasztaltam, hogy az általam fontosnak tartott kérdésekre olyan válaszokat adnak, amelyeket én is adnék.Természetesen jártam más fórumokon is, de azok több kevesebb és egyáltalán semmi azonos vélemény kategóriákba esnek nálam.
7/10
idlosza 2010 márc. 23. - 19:22:13 7/10
(963/8852)
Ez a legvadabb fantasyt is felülmúlja!
A baloldali pártnak Ballik lesz a neve???
offtopic
filiszteus 2010 márc. 23. - 18:22:18
(962/8852)
Cigány származású hegedûmûvész.
3/10
offtopic
kgyuri0 2010 márc. 23. - 18:19:31 3/10
(961/8852)
Ki az a MágaZoltán?
De tényleg! Rémlik, de nem ugrik be.
3/10
offtopic
kgyuri0 2010 márc. 23. - 18:18:02 3/10
(960/8852)
"Érvrendszered egy része folyamatosan ebbõl áll!"

És mi a helyzt a lózung-lözung ügyben? Meg az árpádsávos zászló ügyben, meg a "rablás csak akkor szankcionálható, ha a tenegri kalózkodás vele párhuzamosan kezelendõ"- ügyben?
Vannak itten még neked elvarratlan szálaid.
offtopic
filiszteus 2010 márc. 23. - 18:13:45
(959/8852)
Eltaláltad, õ a gyengém. A kis kocsog.
offtopic
filiszteus 2010 márc. 23. - 18:12:23
(958/8852)
Nagyon bûzlik valami a tényõi gyilkosság körül. Jobbik nem Jobbik, legyünk reálisak, az elõítéleteknek szokott lenni valóságtartalma és az elkövetés módja eléggé a gadnai esetre emlékeztet. Azért azzal remélem tisztában vagy, kik szokták a vitáikat szamuráj karddal, bozótvágó késsel elintézni. természetesen nem Daróczi Dávidra és Mága Zoltánra tippelek.
3/10
offtopic
kgyuri0 2010 márc. 23. - 18:12:12 3/10
(957/8852)
FeketePácót bezzeg megtartanád magadnak!
3/10
kgyuri0 2010 márc. 23. - 18:05:46 3/10
(956/8852)
Ezek ám nem olvasnak újságot. Csak VámosGyörgyöt.
3/10
offtopic
kgyuri0 2010 márc. 23. - 18:03:19 3/10
(955/8852)
Nem igazán követtem, mert nem igazán érdekel személy szerint. De valamit érzek a levegõben: néhányan a Jobbikból magömlést kapnak már a gondolatától is annak, hogy a cigányokra testálják a baltás-láncfürészes családfõ esetét(nem vagyok képben, de mint ha errõl lett volna közben szó).
Minden tragédiát politikai haszonszerzésre fodítani(gátlástalanul s aljasul) persze nem a Jobbik privilégiuma: Emlékszem, amikor egyik aug20-án orbitális nagy vihar volt, a Ficesz azonnal elkezdett kerepelni, hogy Demszkymonnyon le, eközben a halálos áldozatok sírján harci táncot lejtettek a finom lelkükbe öltözve. Úgy, hogy akár meg is követhetem a Jobbikot, a fõszemét nem õk.
pozsizsuzsi 2010 márc. 23. - 17:15:44
(954/8852)
Na ezt sem értem. Én csak 710-eseket ismerek itt, sokat. :D
7/10
idlosza 2010 márc. 23. - 16:40:30 7/10
(953/8852)
Emlékszem több alkalommal is volt már olyan, hogy jelezted, örülnél, ha moderátor törölne ezt azt.
kgyuri hsz-a, nem bántotta az érzékenységedet? Vagy talán valami félreértelmezett környezetvédelmi felfogásból ezt is a szelektív hulladékgyûjtéshez sorolod, mint újrahasznosíthatót?