Téma: Ma Reggel

BicskaMaxi 2012 máj. 06. - 16:56:09
(5552/8852)
Így van, mindent vizsgáljanak meg!
offtopic
kõmacska 2012 máj. 06. - 16:51:20
(5551/8852)
Hát igen, pl. ez a Boross Péter, aki állítólag azt mondta, soha többé baloldali kormányt - közben õ is védelmezi az ügynököket:
http://hvg.hu/itthon/20120318_ugynokkerdes_medgyessy_boross
http://hvg.hu/itthon/20120425_draghici_antall_boross
adamnagysweetmovie 2012 máj. 06. - 16:30:22
(5550/8852)
Helyes, vizsgáljuk meg a (mindenkori) kormányközeli magyar nagytõke privatizációban játszott szerepét:)
Hát, jönnek majd ki cifra dolgok, ne félj. Kár, hogy legalább akkora lenne az ellenállás egy ilyen vizsgálattal szemben, mint amit Orbánék ügynökügyben tanúsítanak....
adamnagysweetmovie 2012 máj. 06. - 16:26:38
(5549/8852)
És az a szánalmas, ahogy politikai elemzõk az Áder-nyilatkozatot komoly hangon elemezgetik majd.
Persze ahhoz kellõ "nyitottság, megértés" is kell, erre Fodor Gábor vagy Török Gábor lehet alkalmas.
adamnagysweetmovie 2012 máj. 06. - 16:22:56
(5548/8852)
Sajnos igen, a beszéd a jobboldali fidesztõl elfordult másfélmillió szavazó visszacsábítására volt hivatott, hogy õ integratív személyiség lesz. De mégis hogyan lesz az?

Ha valóban így is gondolná, ezekre a te és énáltalam felvetett kérdésekre is választ kellett volna adnia.
BicskaMaxi 2012 máj. 06. - 16:11:14
(5547/8852)
Jól emlékszel. A szektor privatizációját Suchmann Tamás privatizációs miniszter vezette. Az ÁPV Rt. akkori vezérigazgatója Kocsis István volt, aki a hírhedt Tocsik botrányt követõen egy elbocsátással megúszta, és aki ellen - hogy, hogy nem - jelenleg a Nemzeti Nyomozó Iroda bûnszervezetben elkövetett, különösen jelentõs vagyoni hátrányt okozó hûtlen kezelés miatt javasol vádemelést. http://index.hu/belfold/2012/04/13/vademelest_javasolnak_kocsis_es_kapolyi_ellen/

Annak idején azzal indokolták a privatitációt, hogy "az állam rossz gazda", a külföldi tõke majd jobb lesz. A külföldi tõke annyival lett "jobb gazda", hogy az árakat kapásból a duplájára emelte, létszámot csökkenett, kirendeltségeket vont össze, az ingatlanokat pénzzé tette.
2/10
offtopic
meszag 2012 máj. 06. - 16:09:23 2/10
(5546/8852)
Nem hiszek ádernek/ben. Ha valóban azt akarná, hogy demokratikus törvények szülessenek, szembe kéne mennie orbánnal. Hát nem hiszem, hogy megteszi.. bennem nem ilyen kép él róla, ergo ez a beszéd egy mézes madzag volt. A legfontosabb szar, antidemokratikus törvények pedig már megszülettek.
adamnagysweetmovie 2012 máj. 06. - 16:06:20
(5545/8852)
Sorry, volt rá jó 10-15 évünk, hogy az árakat, béreket európai szintre hozzuk. Nem egymást kellett volna gyilkolni a parlamentben és azonkívül, hanem ezen fáradozni.
A szabályozott privatizáció is arra jó, hogy piaci viszonyokat teremtsen, és így nem tesz szükségszerûen kiszolgáltatottá, viszont egy normális ár, és bérszinvonal kialakulásához segíthet hozzá.

Mostmár lehet kapkodni., felcsúti haveroknak földet osztogatni. Sokkal nem érzem attól jobban magam, hogy magyar (szintén a privatizációból magát megszedõ) mindenkor kormányközeli nagyvállalkozóké a fél ország, és nem külföldieké.
Ettõl még a szegény ember éhenpusztul, mert talán a magyar nagyvállalkozók nem vonják ki úgy a tõkéjüket (egyébként de, lásd simicska svájci cégeit), de a lanyhább versenyben nem olyan életképes munkahelyek teremtõdnek.
És a versenykorlátozással meg a kiszámíthatatlan jogrendszerünkkel egy csomó nyugati beruházás elmenekül / nem jön ide. Ami tõke meg Kínából megy mindenféle kevésbé demokratikus országból jöhet (esetleg) helyette, azok még sérülékenyebb vállalatokat jelenthetnek.

Szóval sztem összességében magyar nagytõke-pártolással, arab olajpénzekkel sem lesz egészségesebb a piaci struktúránk, több a munkahely és a tõkekivonáson átesõ oktatási rendszer sem ad módot a kitörésre.
adamnagysweetmovie 2012 máj. 06. - 15:44:47
(5544/8852)
Szerintetek Áder azon kijelentése, hogy nem fogja azokat a törvényjavaslatokat aláírni, amik nem megfelelõek, mit jelent, mitõl határolódik el???

1) Elismerése annak, hogy Smittpali dömpingszerûen írt alá mindent, és nem azért nem fordult alkotmánybírósághoz, mert jónak találta a törvényeket, hanem mert fenntartások nélkül írt mindent alá?

2) Ha ezt Áder közvetetten elismeri, vajon köztársasági elnökként csak az-e a kötelessége, hogy a jövõben a súlyosan jobbrahúzó, még a fidesz-alkotmányt is semmibe vevõ törvényeket korrigálja VAGY pedig az is Áder feladata, hogy a Smitt által átengedett kókler jogszabályokat is revízió alá veszi?

Áder azt is mondja, hogy meg kell szüntetni azt a gyakorlatot, hogy az egyik kormány eredményeit a következõ félresöpri. Ez hogy érhetõ el???
Nyilván úgy nem, hogy az új államrendszer alapjait jelentõ jogszabályok konszenzus nélkül, és választási elhallgatást követõen születtek. Tehát Áder, ha el akarja érni, hogy ne rombolják le nagyszerû konstruktumukat, kezdeményeznie kell azoknak a demokratikus átalakítását. Nem csak mostantól, a részletjogszabályok során kell mindazt érvényesítenie, amit a sokkal jelentõsebb jogszabályok megalkotásánál elmulasztottak.

Ha Áder nemcsak a levegõbe nyilatkozott, és nemcsak szóban hírdet õ is konszolidációt (mint februárban Orbán), akkor bizony a múlt problémáival is szembe kell néznie.
Ezért mondták, hogy egy tisztességes jobboldali közéleti ember el sem vállalta volna a káelnöki posztot, mert ott szembe kellett volna néznie azzal a két év "jogi magyargárdázással", amit az orbán-smitt duó lefolytatott.
Vagy cinkosan hallgat, ami viszont legfeljebb egy pártkatonának fér bele a lelkiismeretébe.
vénasszonyok_nyara 2012 máj. 06. - 15:35:42
(5543/8852)
Én annál rosszabbat nem tudok elképzelni, mint, hogy egy ország eladja idegen befektetõknek a stratégiai ágazatokat és totális függésbe kerül tõlük. Ez vezetett oda, hogy a lakossági fogyasztók egyre nagyobb része nem képes kifizetni a közüzemi számlákat. Azt tudom, hogy ma már szinte követhetetlen, melyik kormány alatt, mi lett eladva. Arra azért emlékszem, hogy az áramszolgáltatót Pufigyusziék adták el.

Ha pedig a föld moratórium lejártát nézzük, az kész katasztrófával fenyeget. Ha csak a hollandokkal számolunk, akiknek nincs elég termõföldjük és tengerszint emelkedése is fenyegeti õket. Gazdasági helyzetüknél fogva képesek lennének a termõföldek nagy részét felvásárolni. Hogy ez miért katasztrófa, arra ott van két jellemzõ példa:
Erdélyt már akkor elvesztettük, amikor gazdag moldvai bojárok elkezdték felvásárolni,
Palesztina is elveszett a palesztinok számára, már jóval 1948 elõtt, mert hagyták felvásárolni.
adamnagysweetmovie 2012 máj. 06. - 15:24:37
(5542/8852)
Kiderül, nem ismerem a bizottság összetételét, hogy a tagjait mennyire konszenzusos alapon választották, tartok tõle, megint a kormány kér fel embereket.
A nyílt vita (nem az egyes ügyeké, hanem a rendezés módjáé) elõnye, hogy egy csomó szakember megszólalhat, kifejtheti a véleményét a különféle fórumokon, médiumokban, amit egy normális döntéshozatalnál felhasználhatnának.

Egy zárt bizottság, kész javaslattal elõállva erre a társadalmi kibeszélésre nem ad lehetõséget és ez szerintem hiba.
Egy ilyen korlátozott eljárású múltfeltárást leginkább az indokol, hogy politikailag jobban kontrollálható. Ami sztem párt-, és nem a társadalmi érdek.
adamnagysweetmovie 2012 máj. 06. - 15:13:28
(5541/8852)
Na azért az államosítás és a korlátok nélküli privatizáció közt vannak fokozatok.
Általában igaz, hogy a piac hatékonyabban mûködtet az államnál (kivéve a közjavakat), de mindkettõt szabályozni kell.

A legrosszabb gazda a szabályozatlan állami vállalat, ráadásul a visszavásárlására is egy csomó pénzt költenek.
Pont akkor, mikor annyi más helye lenne a közpénzeknek válság idején.
offtopic
kõmacska 2012 máj. 06. - 13:58:00
(5540/8852)
"Nocsak tán Te is ott voltál? és netán visszutasított Gyurcsány,vagy csak igazolni akarod hogy mennyire érzelemmentesen dobálod a sz*rt rá."
Még egy eszembe jutott. Egyrészt azt írod: azzal, amit írtam, a szart dobálom rá. Ez tehát egy szar viselkedés leírása.
Másrészt azt írod: csak nem én is ott voltam? Ergo, ezt a sztorit tökéletesen életszerûnek ismered el :)
Vagyis: pontosan ezzel igazolod, hogy a szar viselkedés tökéletesen életszerû Gyurcsány részérõl, és ezzel te is tisztában vagy.
offtopic
kõmacska 2012 máj. 06. - 13:34:18
(5539/8852)
Nos, hogy valójában ki ítél minden ember fölött, mi alapján és miképpen, azt a következõ történetbõl világosan láthatod:
Belsazár király nagy lakomát szerze az ezer fõemberének, és bort ivék. Borozás közben mondá, hogy hozzák elõ az arany és ezüst edényeket, a melyeket elvive Nabukodonozor a jeruzsálemi templomból, hogy igyanak azokból a király és a fõemberei, a feleségei és az ágyasai. Akkor elõhozák az arany edényeket, a melyeket elvivének az Isten házának templomából. Bort ivának, és dicsérék az arany-, ezüst-, réz-, vas-, fa- és kõisteneket. Abban az órában emberi kéznek ujjai tünének fel, és írának a gyertyatartóval szemben a király palotájának falán, és a király nézé azt a kézfejet, a mely ír vala. Ekkor a király ábrázatja megváltozék, és az õ gondolatai megháboríták õt, és derekának inai megoldódának és az õ térdei egymáshoz verõdének. Erõsen kiáltozék a király, hogy hozzák elõ a varázslókat. Szóla: Akárki legyen, a ki elolvassa ezt az írást, és annak értelmét megjelenti, bíborba öltöztetik és mint harmadik parancsol az országban. A király bölcsei nem tudták elolvasni az írást. Akkor Belsazár király igen megrettene, és a fõemberei is megzavarodának. A királyasszony monda: hivattassék elõ Dániel, és õ megjelenti az értelmet. Dániel a király elé viteték. Dániel monda a királynak: Te, oh király! A felséges Isten birodalmat ada Nabukodonozornak, a te atyádnak; és a nemzetek mind rettegtek tõle; megölt, a kit akart; és életben tartott a kit akart; felemelt, a kit akart; és megalázott, a kit akart. De mikor a szíve felfuvalkodott, és a lelke megkeményedett megátalkodottan: levetteték az õ birodalmának királyi székébõl, és az emberek fiai közül kivetteték, míg megismeré, hogy a felséges Isten uralkodik az emberek országán. És te, Belsazár, az õ fia, nem aláztad meg a szívedet, noha mindezt tudtad. Sõt FELEMELKEDTÉL AZ EGEK URA ELLEN, és az õ házának edényeit elõdbe hozták, te és a fõembereid, a feleségeid és az ágyasaid bort ittak azokból; és az ezüst- arany- és kõisteneket dícséréd, a kik nem látnak, sem nem hallanak, sem nem értenek; az ISTENT pedig, a kinek kezében van a te lelked, és elõtte minden te útad, NEM DICSÕÍTETTED. Azért küldetett õ általa ez a kéz, és jegyeztetett fel ez az írás. És ez az írás, a mely feljegyeztetett: MEN, MENE, TEKEL, UFARSZIN! Ez pedig e szavaknak az értelme: Mene, azaz számba vette Isten a te országlásodat és véget vet annak. Tekel, azaz megmérettél a mérlegen és híjjával találtattál. Peresz, azaz elosztatott a te országod és adatott a médeknek és persáknak. Akkor szóla Belsazár, és öltöztették Dánielt bíborba, hogy õ parancsol mint harmadik az országban. Ugyanazon az éjszakán megöleték Belsazár, a Káldeusok királya. És a méd Dárius foglalá el az országot mintegy hatvankét esztendõs korában.

http://www.youtube.com/watch?v=ULYx4P2lQEE
-csengõzoli-- 2012 máj. 06. - 12:53:49
(5538/8852)
"Ahol fát vágnak,ott hullik a forgács!"
Ha a titkárnõt "kihúzzák" ,akkor mást is kifognak.
offtopic
vénasszonyok_nyara 2012 máj. 06. - 12:43:14
(5537/8852)
Az állam rossz gazda jelszó alatti politizálás következménye lett a villamosenergia szolgáltató eladása a korántsem olyan rossz gazda német államnak. Vagy vegyük a pécsi vízmûveket. Miért jó az, ha külföldi cégek stratégiai ágazatokban zsarolási potenciálhoz jutnak?
BicskaMaxi 2012 máj. 06. - 12:42:08
(5536/8852)
Az tartja vissza, hogy ha szemtõl szemben, tisztán, megmutatod neki a frankót, többé nem tud froclizni vele. Szerintem ugord át! :)
offtopic
vénasszonyok_nyara 2012 máj. 06. - 12:40:00
(5535/8852)
Ki képviselje a szakmaiságot, ha nem egy bizottság, amit szakemberekbõl állítanak össze?
Tényleg nagyon kényes kérdés. Gondolj csak egy példába bele, adva van egy besúgó, aki jelentett XY házaspárról és a jelentésben az is szerepel, amit a pár nõtagja nem tudott, hogy a férj hevesen udvarolgatott az íróasztal tetején a titkárnõjének.
adamnagysweetmovie 2012 máj. 06. - 12:26:30
(5534/8852)
Ráadásul egy kommunistaellenes párt nem kezd egészpályás államosításba, nem a centralizációt tekinti a gazdasági és társadalomszervezés fõ hatékonysági elvének és nem nevezi ki a kádereit élethossziglani pozíciókba...
adamnagysweetmovie 2012 máj. 06. - 12:23:57
(5533/8852)
Én az LMP pártján vagyok, hogy amit egy bizottságba dugunk el, az nem lesz normálisan kitárgyalva, nem lesz elég komplex megközelítésû, az mindig részérdekeket fogja képviselni a szakmaisággal szemben.

A Fizess saját ejtõernyõsei mellett az egyházakat is védi ezzel a félmegoldással (amit LMP nélkül napirendre sem tûzött volna, annyira kommunistaellenes...)
offtopic
vénasszonyok_nyara 2012 máj. 06. - 12:06:03
(5532/8852)
Lesz ügynöktörvény, csak még a részletek kimunkálása körül vannak viták. Azt gondolom senki nem szeretné, hogy akinek szerepel valahol a neve, mert megpróbálták rávenni az együttmûködésre, az egy felületes olvasó szemében már ügynökként jelenjen meg.
A hülye festõmûvész már kellõen vén volt akkoriban, tehát valószínûleg rég alulról szagolja a Dávid Ibolyát.
Az MDF-fel kapcsolatban lehet valami igazad, mert az iparon volt egy tanár, aki buzgó pártszervezõ volt, aztán 89 után nagy MDF-es lett.
adamnagysweetmovie 2012 máj. 06. - 11:53:26
(5531/8852)
Harmadik világot pontosabb írni, mert Orbán a tanulmányútján minden elnyomó, antiszociális fejlõdõ országból merít mintát, nemcsak a latinoktól.
1/10
dantonb 2012 máj. 06. - 11:53:04 1/10
(5530/8852)
Rendben hiszek neked,ráadásul én is útáltam a komcsikat akkor,és ezért útálom ma is azokat akik ugyanúgy politizálnak mint akomcsik vagy még aljasabbul.Ebben atársadalomban egyébként nevetséges utódpártozni,itt kb 50 ember kivételével valamilyen mértékben mindenki együttnûködött .ami persze már ami amértéket illeti egyáltalán nem mindegy ,mert volt aki csak élni akart.
De azon még nem gondolkodtál el hogy hogy van az ,hogy idáig minden jobboldali kormány megfúrta az ügynöktörvényt ,miközben az "utódpárt" és az SZDSZ mellette volt? Megmondom: mert sokkal több szar derült volna ki az MDFrõl és a FIdeszurõl mint az "utódpárt" tagjairól.Sokkal egyszerübb egy fantomot gyûlölni a komcsizással ,és ezzel elkenni a felelõsséget.Fogadok hogy az illetõ festõmûvész ma melldöngetõ jobboldali magyar lett és ezerrel komcsizik,amennyiben mégsem akkor ritka kivétel lenne.
adamnagysweetmovie 2012 máj. 06. - 11:51:04
(5529/8852)
Az orbáni latin-amerikai társadalomszerkezet pedig a Tisza-Horthy-féle úri Magyarország középkorias (már akkor is elmaradottnak számító) viszonyait kívánja felmelegíteni.
Ez lenne a jövõ? Ez a nyugati válságra adott követendõ példa?
Sztem nem azért nem követi senki sem, mert annyira újszerû, hogy nem értik. Nagyonis értik, értik elkerülni...
Kár, hogy a 21. századot írunk, és Európáról beszélünk....
adamnagysweetmovie 2012 máj. 06. - 11:43:58
(5528/8852)
:)
Orbán torz társadalomképéhez, közigazgatási modelljéhez tökéletes mintát talál a kínai kommunistákban vagy egy latin ameriaki banánköztársaságban.
Hát élvezzük, hogy mindenkit cigánysorba taszítanak...
offtopic
vénasszonyok_nyara 2012 máj. 06. - 11:34:25
(5527/8852)
Nos itt a különbség, mert én a semmiért kaptam és nem is vágnék fel vele, mert nem voltam ellenálló. Pusztán jól jellemzi azt a demokráciát, amit az MSZP elõdpártja megvalósított Magyarországon. Annyira pártatlan volt a Népköztársaság bírósága, hogy bár karikatúráról volt szó, nem fogadták el az ügyvédem jó ismerõsét, Tabi Lászlót
(talán tudod, hogy ki volt) tanúnak és szakértõnek, hanem valami hülye festõmûvészt kértek fel, aki egybõl jogi értelmezést is adott a szakvéleményhez, hogy túlteljesítse a feladatát és kivívja az elvtársak megelégedettségét.

Nekem sem annyira lényeges az ügy, de mivel igen könnyen bebizonyíthatom az igazamat, hajlandó lennék megtenni.
Ha vica-versa én azt állítanám Rólad, hogy nincs diplomád és te felajánlanád, hogy megmutatod, vagy megnézném, vagy nem tagadnám többet a meglétét.
1/10
dantonb 2012 máj. 06. - 11:24:21 1/10
(5526/8852)
És nem szégyenli, ráadásul jól is kalkulál ,ami a magyar átlagválasztó elmebeli sötétségét illeti.
1/10
dantonb 2012 máj. 06. - 11:22:54 1/10
(5525/8852)
Az egész nem lényeges számomra,mintahogy anno is csak furcsának találtam hogy akkora egyezés van Haraszti perével ,ami az ítélet idõtartamát és a felfüggesztését illeti pl ,és nemcsak nekem tünt fel.De ha téged megnyugtat,akkor fogadjuk el hogy ez csupán egy furcsa véletlen,nincs jelentõsége.Azt azért hozzátenném hogy Haraszti nem semmire kapta ezt a mértékû ítéletet.egy közismert tagja volt a kisszámú ellenzéknek megírta a Darabbért,és a Szabad Európa rádió állandóan citálta.Ebbõl késõbb politikai tõkét is kovácsolt.
pozsizsuzsi 2012 máj. 06. - 11:10:30
(5524/8852)
elég rövid a kommentem, hogy joggal elvárhassam, hogy pontosan olvasd el.
De ha már így kiforgatni próbálod a szavaimat: igen, demokrácia volt. Ehhez a szarhoz képest meg végképp.
adamnagysweetmovie 2012 máj. 06. - 11:09:07
(5523/8852)
Ja és pont az a Törpenegró mondja, aki nem gyõzött kommunistázni, amikor Medgyessy újra felvette az 1998-2002 közt szétbaltázott keleti kapcsolatainkat.
Hiteles, roppant hiteles.
Erre mondják, a pénznek nincs szaga, és tisztán látható, ahogy a hatalom mámora, a küldetéstudat felülírja a demokratikus elkötelezettséget.
offtopic
vénasszonyok_nyara 2012 máj. 06. - 11:06:09
(5522/8852)
Megint ugyanott tartunk. Ha úgy gondolod, hogy nem bizonyít semmit és én hazudok, akkor vedd a fáradságot és fogadd el az ajánlatomat, hogy személyesen meggyõzõdjél arról, amit állítok. Nem tûntek el az iratok, még létrára sem kellett másznom.
Mi tart vissza? A rendõrkapitányság elõtt csak nem eshet bajod?
adamnagysweetmovie 2012 máj. 06. - 11:04:53
(5521/8852)
Amúgy a nyugati kapitalizmus tényleg megrendült, de teljesen leugrani annak eddigi fejlõdési útjáról, ez társadalmi utópia.
Persze Kínában, Putyinisztánban és Latin-Amerikában kurva jól él a felsõ 10.000 és a nekik falazó pártállam, ehhez kell gyártani ezt a hülye "nyugat alkonya" ideológiát.
Mondjuk a mi gazdaságunknak erõforrásai sincsenek ehhez, és a társadalmi modernizáció teljesen más szakaszában járunk, de ez mindegy, Matolcsyt ez ne zavarja egy percig se.
1/10
dantonb 2012 máj. 06. - 10:57:17 1/10
(5520/8852)
Konkrét válasz helyett személyeskedés részedrõl,ráadásul hazug módra.Mibõl veszed abátorságot hogy prejudikálj hogy én minden jobboldali kormányt mocskolnék .ezt visszautasítom,mert hazugság.És hiába fáj hogy kimondom az igazat ,ez nem elfogultság arészemrõl ,én mindig tényekkel támasztom alá ,amit írok ,a jobboldallal szemben .ennek Te is példáját adtad itt és most.
Megismétlem : miben nyilvánult meg hogy aszocik alatt nem volt demokrácia?
1/10
dantonb 2012 máj. 06. - 10:53:45 1/10
(5519/8852)
Ne csodálkozz,a Führer nyiltan kimondta hogy nekünk a keleti országok a minta és nem a dekadens nyugat.Ott pedig kiszolgáltatottság van mármint keleten és despotizmus.Ez az igazi ellenforradalom ,amit ez az sérült ember csinál.
1/10
dantonb 2012 máj. 06. - 10:44:26 1/10
(5518/8852)
Akkor konkrétan miben nyilvánult meg hogy nem volt demokrácia?
adamnagysweetmovie 2012 máj. 06. - 10:44:24
(5517/8852)
Amúgy nagymamám belénevelt Horthy-imádata pont olyan volt, ahogy manapság a Viktor-hívõk viselkednek.
És HufiRózsi pedig gondoskodik róla, hogy az agymosás már gyerekkortól elkezdõdhessen.
adamnagysweetmovie 2012 máj. 06. - 10:41:39
(5516/8852)
Nincs rosszabb egy magát küldetésesnek tartó, aktivista kormánynál, amelyik annyira tudja a tutit, hogy azt 2/3-os törvényekbe betonozza (adórendszer), és a torzító, egypárti választási rendszer tudatában teljesen elszakad a valóságtól.
Így sem a társadalomra, sem a külvilágra nem képes megfelelõen reagálni, halad tovább tántorítatlanul a saját fantazmagóriái, társadalmi utópiája mentén.
Láttuk, a Tiszák nemzetiségpolitikája és külpolitikai elszigetelõdése hogy vezetett Trianonhoz, és Horthy irreális revizionizmusa (pont rossz, mert sem túl határozott, sem túl diplomatikus) hogy vezetett a zsidótörvényekhez, a náci megszállsunkhoz és Trianon visszarendezéséhez.

Hajrá, élcsapat, menj, az úton menj tovább...
1/10
dantonb 2012 máj. 06. - 10:32:38 1/10
(5515/8852)
Márpedig az volt hiába súlykolja a szemkilövött csõvcselék hogy nem volt az,ahelyett hogy hálás lenne ,mert egy igazi nyugati demokráciában jóval többet kapott volna megérdemelten.
1/10
dantonb 2012 máj. 06. - 10:30:59 1/10
(5514/8852)
Apropos megnéztem az elküldött "iratot"-az égegyadta világon nem bizonyít semmit,ráadásul több személy is szerepel benne.melleleg az egész témát Te hoztad fel újra azzal, hogy ám én még azt is kétségbe vontam és mellé betettél hatásvadászat céljából kontextusból kiragadott irásrészletemet,és olyat is, amit nem is én állítottam rólad:)
1/10
dantonb 2012 máj. 06. - 10:23:58 1/10
(5513/8852)
Én megelégednék az akkori demokráciával is ,amikor nyiltan szembemehetett az ügyészség és az AB a kormánnyal ,a rádió és a köztv uszíthatott a kormány ellen .soroljam még?
1/10
dantonb 2012 máj. 06. - 10:21:36 1/10
(5512/8852)
Ha baloldal Assisi szent Ferenccel alapítana kormányt,ezt is mocskolná a jobboldal szünet nélkül ,ahogy ezt mindenkivel megtette eddig akinek aneve nem O -val kezdõdött,hiszen annak elõjoga van ahatalomhoz.Az meg hogy "loptak csaltak hazudtak" szintén ajobboldal agymosó túlzása ,semmiképp nem jobban mint ajobboldali kormányok eddig ,sõt.Hogy még "be is ismerték" -hát ezen alapul az egséz keresztény vallás hogy a beismerés a legnagyobb lépés elõre,pláne ha ez még egy túlzott önkritikát is jelent .Ez önmagában egy pozitívum a jelenlegi pitiáner hazudozókhoz képest.
pozsizsuzsi 2012 máj. 06. - 10:21:18
(5511/8852)
Értsd már meg: nem Gyurcsányt sírja vissza egyikõnk sem, hanem a demokráciát. És nem bánnánk, ha sokkal jobban sikerülne, mint akkor. És lehetne befejezni ezt a Tikezést, addig nem lesz itt semmi.
offtopic
-csengõzoli-- 2012 máj. 06. - 10:20:28
(5510/8852)
Navracsics bevallotta, hogy amit én csinálok az lejáratás? :0) Gondolom négyszemközt neked egy csokiûrhajóban, útban a Terra galaxis felé :0)
1/10
dantonb 2012 máj. 06. - 10:14:00 1/10
(5509/8852)
Nocsak tán Te is ott voltál? és netán visszutasított Gyurcsány,vagy csak igazolni akarod hogy mennyire érzelemmentesen dobálod a szart rá.Ahogy Proktor írta ezzel kiírtad magad a normális fórumozók sorából ,akinek a véleményére lehet adni.
1/10
dantonb 2012 máj. 06. - 10:09:19 1/10
(5508/8852)
És van egy nagy különbség ,hogy amikor pl Bajnai hozzálátott amunkához ,annak érzékelhetõ haszna is volt ,amit a küözgazdasági mutatók jeleztek is.ma pedig jobb lett volna ha semmihez nem nyúlnak hozzá ,mert ezek nem reformok ,hanem ötletelõ baromságok ,amikkel a lukakat tömködik az egyébként elqurt gazdaságpolitikájuk zsákján.És akkor még nem beszéltem az államhatalom példátlan átalakításáûról ,ademokrácia megcsorbításáról és minden egyes pozicióba le egész az osztályvezetõkig acsókosok beültetésérõl,amin pedig már Kádár is túllépett.Talán Rákosi alatt volt ilyen tisztogatás és munkásigazgatók beültetése.
1/10
dantonb 2012 máj. 06. - 10:04:01 1/10
(5507/8852)
Ez nem igaz ,számos ellenpélda van rá ,hogy pl Horn nem használta ki alehetõségeket ,sõt gesztusokat gyakorolt a törvények négyötödös átalakításával ,a bizottsági helyek elosztásánál stb.Csak az idióta Orbánra jellemzõ a diktatórikus fellépés ,ezt mutatja az is hogy egész Európa ,sõt avilág ki van akadva rajta,mert hiába löki a rizsát ,senki nem hülye.
2/10
offtopic
meszag 2012 máj. 06. - 10:02:37 2/10
(5506/8852)
tudod a szocik legalább a megszorítást nem tüntették fel érdemnek.. ezek a majmok meg ráaggatnak mindenféle nevet, és sóderolnak hozzá...
orbán az elmúlt nyolc évben is elbafta. Ahelyett, hogy hagyta volna, hogy a szocik elkezdjék a nagy ellátó rendszerek reformját, és azzal együtt bukjanak bele a "bölcs" nép haragjába, most õket szorítja a hurok. No persze az átalakítást megtenni sem merik. Újabb elpocsékolt, méghozzá szuper szemétté tett négy évet kaptunk. rohadjanak meg.
pozsizsuzsi 2012 máj. 06. - 10:01:42
(5505/8852)
Olyan szituáció már volt, és nem tették meg. Sõt, hülye fejjel gesztusokat tettek az ellenzéknek, úgyhogy a fidesz neki is látott íziben a késõbbi hatalma alapköveit lerakosgatni.
1/10
dantonb 2012 máj. 06. - 10:01:03 1/10
(5504/8852)
"A döglõdõ, jobban mondva már oszladozó SZDSZ bûzös leheletét árasztjátok."
Aha így ír egy nem gyûlölködõ,tárgyilagos ember.Hogy oda ne rohanjak.Miközben eleve a másikat hivatásszerûen mocskoló lejárató politikát folytat ajobboldal méghozzá Orbán TF beszéde óta jellemzõ ez csak a jobboldalra és így a magyar politikai életre,aközben még érzékenykedik is ha valaki kimondja leplezetlenül az igazat.Na ezért nem lehet konszenzus soha ,mert ilyen emberek a hangadók mint pl Boros ,aki reméli hogy örökké Orbán fog kormányozni és soha nem a baloldal függetlenül a nyújtott teljesítménytõl.Pedig a királyság idõszaka lejárt ,hiába szeretené visszahozni Orbán és kedvezményezett klikkje.Ez a szemlélet milyen bûzös lehelletet áraszt,he?
2/10
offtopic
meszag 2012 máj. 06. - 09:52:43 2/10
(5503/8852)
volt mersze? persze, mert a számlát nem õs fizeti De hát kenegessétek csak egymást hájjal, nektek ez elég. :)
2/10
offtopic
meszag 2012 máj. 06. - 09:50:35 2/10
(5502/8852)
"Annyiban igazat adok nekik, hogy ez a 2/3 nem volt túl szerencsés.. egy pártnak sem szabadna ekkora támogatást élveznie, mert túl nagy mozgásteret kaptak és jóformán azt tesznek amit akarnak." - kellõ gátlástalanság esetén, ez pedig a fideszben meg volt mindig, csak sokan elfeledték...
2/10
offtopic
meszag 2012 máj. 06. - 09:43:00 2/10
(5501/8852)
nálunk a jobboldal sajátja a populizmus, és a hazugság. ezek számodra tolerálható eszmék?
offtopic
ennyi baromságot... 2012 máj. 06. - 09:37:05
(5500/8852)
Sok ember(?)rõl én sem.
offtopic
vénasszonyok_nyara 2012 máj. 06. - 08:38:39
(5499/8852)
Egy kissé erõs kifejezés ez a "gyûlölöd". Ilyen mély érzelmet nem bírnának ezek kiváltani belõlem. Hogy egészen pontos legyek, megvetem és rendkívül kártékonynak tartom azt a hazai képzõdményt, amelyik ugyan liberálisnak tartja magát, de az igazi liberalizmushoz semmi köze.

Már leírtam néhányszor, de nem fogtátok fel, mi sem jellemzi õket jobban, mint, hogy a pártjuk elnöke a rendõrök által összevert képviselõtársán viccelõdött. Na ezt nevezném gyûlöletnek, meg az olyan kínrímek leírását, amivel itt Gyuri tegnap próbálkozott.
2/10
offtopic
meszag 2012 máj. 06. - 05:47:27 2/10
(5498/8852)
tudnám miért pont a liberálisokat gyûlölöd... neked ez jutott: :)
ráadásul a liberalizmus jobboldali eszmerendszer
2/10
offtopic
meszag 2012 máj. 06. - 05:44:37 2/10
(5497/8852)
nem dicséritek orbánt? :) a kialakított helyzet alapján nem is lehet.
Amit ti mûveltek az a másik lejáratása: navracsics, semjén be is vallotta, nektek se ártana vallani. :P

Érdemi politikai vitára nem sok példa van részetekrõl... adam rengeteg problémát leír itt. Válaszod szimpla személyeskedés, lásd tegnapi, csak a blabla szót tartalmazó kirohanásod....
2/10
offtopic
meszag 2012 máj. 06. - 05:36:08 2/10
(5496/8852)
én ezt érzem - gyûlölködés áradását - a legtöbb jobbos hsz.-ébõl
adamnagysweetmovie 2012 máj. 06. - 00:24:20
(5495/8852)
Kimaradt az utolsó elõtti bekezdés végérõl:
... amirõl nem tudja a pártot a társadalom lekényszeríteni.
adamnagysweetmovie 2012 máj. 06. - 00:22:07
(5494/8852)
Hallottam egy jó eszmefuttatást, hogy miért rosszabb egy hatékony domináns egypártrendszer, mint egy parlamenti váltógazdálkodás.
A legtöbb embernek tök mindegy, nem különösebben érdekli, hogy egy vagy több párt osztja az észt, ráadásul folytonossága miatt hatékonyabb is lehet egyetlen párt tartós uralma.
De. Ha a választásokat úgy deformálják, hogy annak az egyetlen pártnak nem kell tartania a leválthatóságától, akkor nem is kell figyelembevennie a társadalmi reakciókat (ezt látjuk a jelenlegi tüntetésekre legyintéssel, a szakszervezetek szétverésével, a kormánypolitika szakmai egyeztetés nélküli bedobásával) és fennáll a veszélye, hogy elszakad a valóságtól és saját fantazmagóriáit, rögeszméit kezdi ráerõltetni a társadalomra.
Nem kezdek bele a történelmi példázatokba a magyar 20. századból...
Seven7Crown 2012 máj. 06. - 00:11:39
(5493/8852)
Hát valóban nehéz bevallani, hogy a k..anyját tévedtem, amikor a fideszre szavaztam, de ismerek olyan embereket, akik mindent megtennének, hogy a népét kifacsaró Orbánt letaszítsák arról a képzeletbeli trónról, amire õk ültették fel.
ennyi baromságot... 2012 máj. 05. - 23:58:32
(5492/8852)
Nagy részük ezzel tisztában van. De ezek az izék úgy vannak vele, hogy dögöljön meg a szomszédé is...
Pontosabban, ezeknek mindegy mi történik, csak árthassanak az "ellenségeiknek". És azt sem fogják fel, hogy maguknak ugyanannyit ártanak.
Seven7Crown 2012 máj. 05. - 23:56:40
(5491/8852)
A nem létezõ SZDSZ-re, pedig kár hivatkozni!:P
Seven7Crown 2012 máj. 05. - 23:54:09
(5490/8852)
Tudod mi a szánalmas?
Az, hogy olyan rendszert éltet egy csomó ember, amelyik anyagilag passzra vágja õket, és közbe az országot a tudatlanság mocsarába süllyeszti a kormány csak azért, hogy a rájuk szavazó tömegnek fingja se legyen arról, hogy mit mûvelnek a hatalmuk megõrzése érdekében!

És ezek, nem a GYÛLÖLET szavai, hanem maga az igazság!
-csengõzoli-- 2012 máj. 05. - 23:44:52
(5489/8852)
Igen,ezt jól megfogalmaztad.
A vezérezéssel ugyan ez a helyzet.
Minden nap leírják,hogy vezírünk van,meg fanatikusok vagyunk stb., miközben Orbánt szinte sosem dicsérjük! Ellentétben velük akik naponta elmondják,hogy mekkora demokrata és mekkora ember Gyurcsány...
offtopic
vénasszonyok_nyara 2012 máj. 05. - 23:44:00
(5488/8852)
Hogy beszélsz Te a Kossuth reinkarnációjáról?
offtopic
kõmacska 2012 máj. 05. - 23:42:47 Előzmény drProktor
(5487/8852)
Köszönöm :)
offtopic
vénasszonyok_nyara 2012 máj. 05. - 23:42:11
(5486/8852)
Fröcsögjetek itt hajnalig! Hátha jobb lesz az emésztésetek. Én inkább alszom.
offtopic
kõmacska 2012 máj. 05. - 23:41:55 Előzmény dantonb
(5485/8852)
Nos, a nyári tanítási gyakorlatát látatlanban is leigazolom neki. Sõt, leírom, miképpen történt: a kötelezõ nyári tanítási gyakorlatára a zánkai nemzetközi úttörõtáborban került sor. Lányok közé osztották be (hajh, a protekció...), akiknek a szemüvege mögül vihorászott: "Homoszex a legjobb szex, abból gyerek sose lesz." "Bölcs Salamon monda vala, hangos fingnak nincsen szaga..." - közben kiegyenesítette a hátát, felszabadultan lóbálta a karjait és kinyomkodott néhány pattanást. Ugyanis technika-biológia szakos tanárnak készült, és bemutatta az úttörõlányoknak, milyen fontos a technika és nagyszerû a biológia.
offtopic
vénasszonyok_nyara 2012 máj. 05. - 23:38:59
(5484/8852)
Baromi szánalmasak vagytok. Nagyon sok problémám van a Fidesz-szel, de egyre jobban meggyõztök, hogy inkább a Fidesz, vagy bármi, jobb nálatok. A döglõdõ, jobban mondva már oszladozó SZDSZ bûzös leheletét árasztjátok.

Az a legszebb az egészben, hogy a Ti joker szavatok a GYÛLÖLET. Állandóan emiatt sírtok, de nálatok gyûlölködõbb lényeket még nem láttam. Tolószékbe kényszerültetek, vagy fekélyeitek vannak? Mitõl vagytok ennyire frusztráltak?
drProktor 2012 máj. 05. - 22:16:33
(5483/8852)
Én ezt másként tudtam.
Kicsit csunya(?): Jobbik Fidesz két jóbarát, mert megeszik a kankutya sz*rát
1/10
dantonb 2012 máj. 05. - 21:41:39 1/10 Előzmény drProktor
(5482/8852)
Az ügyészség detto már úgy mûködik mint Alapi fõügyész 1949-ben a Rajk per során .Õ is független volt Rákositól ,ma pedig Polt független Orbántól.Nem csoda hogy a kultúrált Európa befogja az orrát, mikor az Orbán rezsimrõl beszél.Napersze le is lettek kócerájozva meg hülyézve rendesen,idióta népek meg nem röhögik körbe a Führert hanem táblákkal mennek hogy "nem leszünk gyarmat" Hát nem, de diktatúra az máris vagyunk no meg Európa szegényháza detto.Ezt nem lehet a nyóc évre fogni csak ahülyéknél.
1/10
dantonb 2012 máj. 05. - 21:35:27 1/10
(5481/8852)
Jobbik Fidesz két jóbarát.
Együtt isszák a hegy borát
1/10
dantonb 2012 máj. 05. - 21:33:50 1/10
(5480/8852)
Muhahah a Hírtv befürdött Gyurcsány abszolútóriumával és azzal a hazugságával hogy nem is volt gyakorlati oktatása Gyurcsánynak.Ugyanis az indexe megvan és ott hivatalos aláírások és pecsétek bizonyítják hogy márpedig mindkettõ megvolt gyurcsánynak.Így hazugság a plágium is .Mikor Gyurcsány nyilatkozott meggyõzõ erõvel az "ügyrõl",hirtelen elõkerült Rozs dolgozata ,elötte hetekig nem találták,napersze most jöttünk a falvédõrõl:).
Lassan kideríti ez a szennymédium hogy Gyurcsány az általánost is protekcióval járta ki ,sõt meg sem születetett.Idióta barmok fosnak még mindíg Gyurcsánytól és alkalmazzák az aljas lejárató kampányt ,miközben Gyurcsány egy igazi államférfi egy második Kossuth Lajos .Nem Orbán az ahogy Széles vállalkozó úr seggnyalásból és anyagi okokból állította Orbánról ,hanem Gyurcsány ,a vezéretek meg egy pszichiátriai eset nem Kossuth Lajos,bár lehet hogy õ annak képzeli magát.Még valószínûbb hogy Napoleonnak és Hunyadi Mátyásnak egy személyben,ha már a fociban tehetségtelennek bizonyult.
olahmiki1959 2012 máj. 05. - 19:23:29
(5479/8852)
Szerintem az európai puni jó! Ráadásul, - ha választani lehet, - én a kipaterolás helyett inkább a kitaperolást preferálom.
2/10
offtopic
meszag 2012 máj. 05. - 19:10:26 2/10
(5478/8852)
állítólag a parlamentben többen ki akarnak lépni a jobbikból, meglátjuk mi van emögött.. :)
2/10
offtopic
meszag 2012 máj. 05. - 19:08:27 2/10
(5477/8852)
no igen, vizilabdázóink a válogatottban játszottak, nem egy mbIII. nyugati csoportban próbálták ki, mi a a csapatjáték....
adamnagysweetmovie 2012 máj. 05. - 19:02:52
(5476/8852)
Na, mit szóltok hozzá, hogy a Jobbik tüntetést szervez az újabb, n.0-s megszorítócsomag ellen - az MSZP székháza elé:) ...Igaz alibibõl aztán továbbmennek a narancsházig is.
Hát ezeket a Vonáékat a FizeSS pénzeli, az tuti. Igaz, hogy Bajnaiékat negyedévente ellenõrizte az IMF és megállapította, hogy a költségvetés konszolidálódik.
Nem mondom, az MSZP alatt nem folytak el pénzek, de a maival ("minden msképp lesz") nagyságrendileg sem összehasonlíthatóan és részben a kisemberek voltak a haszonélvezõi.
De a Jobbik még mindig fontosabbnak tartja a nyócévezést, minthogy számonkérje a 3000 milliárdnyi nyugdíjpénzt, a gazdagokat preferáló egykulcsot, jövedelemszinttõl függõ családtámogatást, végtörlesztést, IMF kipaterolása miatti cirka 700 mrd kamatfelárat, oligarchapolitikát, kormányzati kommunikációra elfolyatott százmilliárdokat stb.

Hungari-unikum, hogy egy ilyen kormányzati panama esetén az egyik ellenzéki párt a másik székházát vegye célba, hogy tompítsa a "mélymagyarkodó" (dnantontól) kormánnyal szembeni kritikája élét. A Jobbik a kormányzati megszorításokra gyakorlatilag egy Békemenettel reagál....

Ekkora groteszk a világon nincs.... Vagyis van:(
adamnagysweetmovie 2012 máj. 05. - 18:47:39
(5475/8852)
Valahogy a vizilabdás jogi doktorainkkal jobban járnánk, ha már mindenképp izomagyú versenyagaraknak kell lenni az ország irányítóinak.
adamnagysweetmovie 2012 máj. 05. - 18:39:50 Előzmény dantonb
(5474/8852)
"mélymagyarkodó pótlékpolitizálás"
Ezt érdemes felvenni a szótárba:)
Seven7Crown 2012 máj. 05. - 18:37:21
(5473/8852)
"Mikor jön el az a pill, h. csengõ Orbánt is már kezelésre küldené?"

Soha!:D
Együtt mennének kéz a kézben!:DD
adamnagysweetmovie 2012 máj. 05. - 18:36:31 Előzmény kõmacska
(5472/8852)
Abban egyetértek, hogy az ember élje az életét, azok mindig visszataszítottak, akik egy Orbán celebrálta politikai tüntetésben látták életük értelmét.
De vannak olyan helyzetek, amikor megálljt kell mondani, ha nagyon rossz irányba mennek a dolgok. És most ez a helyzet, minden jel ezt mutatja.
A Fidesz-árokásás évtizedének vége, ez az erõpolitika csak a nagyon vakhitûek szemében lehet elõrevivõ, fenntartható. Össze kell fogni s közösen kell újrarakni MO alapjait.
Sztem itt addig semmi nem változhat, amíg az emberek rá nem kényszerítik erre Orbánékat, és ez csak akkor lehet, ha energiát fordítunk a tiltakozásunk kifejezésére és a számonkérésükre. Minden embernek egy kicsit többet kell vállalnia, mint ami a szabadidejébe belefér.
De még nem jött el az a pillanat, hogy a politikai tudatosság, elégedetlenség, tiltakozás elérje a kritikus mértéket és a szükséges radikalizmust (enélkl sajnos nem veszi komolyan az a kormány, amely csak az erõbõl ért).
Seven7Crown 2012 máj. 05. - 18:31:18
(5471/8852)
Egyébként a A vád Tanújának végsõ fordulója lófasz a Gyurcsányt támadó Hír Tv produktumához képest, mert annyira amatõr szinten gyanúsítgatnak, hogy végül magukat járatják le!:P
adamnagysweetmovie 2012 máj. 05. - 18:26:07 Előzmény dantonb
(5470/8852)
Mikor jön el az a pill, h. csengõ Orbánt is már kezelésre küldené? Na az lesz az áttörés:)
Azon csodálkoztam, h eddig a lengyelek elõtt voltunk, bár õket talán visszavetette a pár év szélsõjobb kormányzás. Na ezek a frusztrált radikálisok jönnek most ide orbánt éltetni. Pontosabban nem jönnek, hozzák õket...
2/10
offtopic
meszag 2012 máj. 05. - 18:21:28 2/10
(5469/8852)
érti = érzi
2/10
offtopic
meszag 2012 máj. 05. - 18:20:43 2/10
(5468/8852)
na jót röhögtem orbán újvidéki nyilatkozatán.... :) ez a .......... érti, hogy azok imádkoznak értünk az uniós harcok miatt

hát kb ennyi figyelmet érdemel. :P

http://www.youtube.com/watch?v=a_yWxDrQc64
Seven7Crown 2012 máj. 05. - 18:20:09
(5467/8852)
Tudod a gépem Hp Pavilon, egy igazán mutatós gép, és amikor leülök mellé, akkor ne tudd meg, hogy milyen jól mutatok mellette!
Itt van egy pár kép:

https://www.google.hu/search?q=hp+pavilion&hl=hu&client=firefox-a&hs=YK3&rls=org.mozilla:en-US:official&prmd=imvnszr&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=_U-lT8GIAuWjiAKHhoW5Ag&ved=0CLUBELAE&biw=1366&bih=665

A Tescos Manci dumája, pedig senkit nem hat meg, pláne akkor, ha még a magánnyugdíj befizetések összegének lenyúlásában is segédkezett, ami egy kicsit több, mint amit a Bakács lopott.
De félreértés ne essék, õt is elítélem a tettéért.
Seven7Crown 2012 máj. 05. - 18:03:17 Előzmény adamnagysweetmovie
(5466/8852)
Én csak azt tudom mondani, hogy Orbán sajnos felettük is uralkodni akart.
Egy a mostaninál is nagyobb közép-európai együttmûködést kívánt megvalósítani, ahol "Hitleri" szigorral akart uralkodni, és learatni azoknak a nehezebb projekteknek a sikereit, amelyeket az "unióba" betársuló országokkal végeztetett volna el!
Csak hát a tervét áthúzta a szmolenszki légi szerencsétlenség, mert így elveszítette haverját, és egyben fõ-szövetségesét is Lech Kaczynskit, az új vezetés, pedig túlságosan is erõszakosnak találta, és az békés!! EU-t részesítette vele szembe elõnybe.

Egyébként megalázó, és provokáló volt a "magyarországi magyarsággal" szemben, hogy a magyar himnuszt Á.János beiktatásnál nem játszották le, és a március 15-kei nemzeti ünnepünkre Orbán, lengyel jobboldali beállítottságú támogatóit csõdített az országba a saját éltetésére.
Úgyhogy ha Brüsszelbõl, vagy más országból kritika éri a magyar kormányt, akkor az nem a magyar embereket sérti, hanem Orbán bandájának a garázdálkodását kifogásolja(és sajnos jogosan!)
offtopic
vénasszonyok_nyara 2012 máj. 05. - 17:55:58
(5465/8852)
"A Tescos Mancinak viszont csak a kapa fogai vannak meg, amivel még a pókot is kiszippanthatná a sarokból!:P"

El tudom képzelni, hogy te milyen szép lehetsz. Azt mindenesetre látom, hogy a férfiak nem vonnak el az írogatástól. Szép pár lennétek a komplexusos grafománnal. Csak ne reprodukáljátok magatokat, mert az elõnytelen tulajdonságok összeadódnának.
Selmeczi Gabriella nem lpota el a kiflit, hanem beleharapott és a kosarában volt a megrágott kifli, hogy kifizesse, csak az agyhalott biztonsági õr felismerte és örömmel lecsapott rá.
Bezzeg a Bakács ügyén lovagolni, az nagyon nem volt elegáns dolog.
Seven7Crown 2012 máj. 05. - 17:03:41
(5464/8852)
Ezek a Hír TV-sek idiótábbak, mint hittem, mert még egy hihetõ vádat sem tudnak összekaparni:
"A Hír TV Célpont címû mûsorban pénteken az hangzott el, hogy Gyurcsány nem végezte el a kötelezõ tanítási gyakorlatokat a pécsi tanárképzõn, ezért nem is szerezhetett volna diplomát."

Ha nincsen gyakorlat, akkor diploma sincsen, és ha nincsen diploma, akkor plagizálás sem történhetett!:DD

Vagyis megint kiderült, hogy a Hír Tv már megint a saját hülyeségébe gabalyodott bele, és a kifli lopó S.Gabi is szégyenkezhet újfent, mert ha valakit megvádolunk valamivel, akkor azt alá is kell támasztani bizonyítékokkal.
A Tescos Mancinak viszont csak a kapa fogai vannak meg, amivel még a pókot is kiszippanthatná a sarokból!:P
offtopic
-csengõzoli-- 2012 máj. 05. - 13:41:34
(5463/8852)
Az fideszes úthenger,megyek is aszfaltozni! :)
Igen kiviláglik, abszolute :D, más se világlik ki, csak,hogy neki mennyire igaza van, úgy általában mindenben :D
Egyszerûen imádom az érveidet! :)
drProktor 2012 máj. 05. - 13:30:30
(5462/8852)
Kátom beindítotad a fideszes úthengert!

Csak hát ez mindjárt szétesik alattad!
Minden ersztéke lötyög, zörög.

Hogy mit kérdeztem rá az Ügyészséggel kapcsolatban,
az rajtad kívül mindenkinek világos lehet.
De nehogy gondolkodj rajta, még megfájdul a fejed.
Álmodj szépeket a "gyõzelmeidrõl".
Most kiviláglik, mennyire igaza van dantonb-nek
drProktor 2012 máj. 05. - 13:24:58
(5461/8852)
Ez a válaszod is rádvall.
Te legalább kedves vagy.
offtopic
-csengõzoli-- 2012 máj. 05. - 13:20:12
(5460/8852)
Gyurikám, nem tudom mit kéne tudnom az ügyészségrõl, mire kérdezel most rá.
DE ha tudnám se válaszolnék, mert bármit írok, úgyis az lesz a vége,hogy mikor oda érünk,hogy elfogynak az érveid,akkor feldobod pl,hogy : "BÍRÓSÁG"
És akkor azzal kéne folytatnunk a te vita logikád szerint.
Aztán ha a tizedik új témánál megunom,akkor jön a: HÁHÁ! Mivan csengõ, miért nem válaszolsz? :)
Az nem vita,hogy mikor alulmaradsz,akkor feldobsz valami mást,mintha az igazolná az addigi érveidet egy tökmás témában!
Kilõssz a világûrbe valami nagy semmit, pl,hogy : De mit számít ez,miközben lopnak?
Vagy,hogy: de közben az emberek éhenhalnak!
És a sok egyszerû még be is veszi ezt a demagógiát!
Nem Gyurikám, az nem én leszek akivel te ezt végigjátszod.
Egy-egy témában elvitatkozhatunk,de a huszadik terelésbe én már nem megyek bele.
offtopic
kõmacska 2012 máj. 05. - 13:11:18
(5459/8852)
De ne hidd el mégse, bárhogy mondom Neked.
Nem tudom, hogy van ez,
De Neked könnyû lehet,
Nem tudom, hogy van ez,
Hogy csak én veszíthetek!
Neked könnyû lehet,
De azért nekem se rossz.
http://www.youtube.com/watch?v=4RhKpXGK88s
drProktor 2012 máj. 05. - 13:10:09
(5458/8852)
Szóval, az Ügyészség. . . ?

Látom, kezdesz ideges lenni. Megérdemled!!
drProktor 2012 máj. 05. - 13:07:28
(5457/8852)
Én komolyan már vártam tõled valami orbitális marhaságot ilyesféle stílusban.

Nyilván nem sokat nyom a latban, én nem hiszek semmiféle mágiában,
semmiféle okkultizmusban,szabadkõmûvesek összeesküvésébenm
sem a fideszes "páholy", sem a nem-fideszes páholy ármányaiban.
offtopic
-csengõzoli-- 2012 máj. 05. - 13:06:07
(5456/8852)
Most komolyan engem vádolsz tereléssel,miközben két hozzászólásomra annyi a válaszod,hogy "a pozsizsuzsival folytatott perlekedésed"...
Najó, asszem itt hagyjuk abba.
Semmire sem válaszoltál abból ,amit írtam, mellébeszélsz...
Hagyjuk, úgy látom a balos társasággal nincs mirõl beszélni,mikor konkrétumokat írok akkor az a baj,hogy egy huszadik ideírogató akárkivel én mirõl beszélek...
Ugyanmár gyerekek, hát ez szánalom, tényleg vitatkozni is ciki ilyen emberekkel.
-csengõzoli-- 2012 máj. 05. - 13:01:41
(5455/8852)
Én azért meg lennék lepve :D
Hacsak nem lettem tiszteletbeli tag :D
drProktor 2012 máj. 05. - 13:01:38
(5454/8852)
Nem tudom, mit tudsz te a demokráciáról, de azt látom,
hogy hetet-havat összehordtál, hogy ezzel is gyalázhasd a félelmetes Gyurcsányt.

Ez a pozsizsuzsival folytatott perlekedésed a
fideszes manipulációs technika állatorvosi lova.

Lényegtelen részletekbe való kekeckedõ elmerülés:Mit modtam, hogy mondtam, a kimondottam ebben és ebben a szóban jeleztem-e hogy a leírt formájában ennek és ennk a betûnek farkincája van.
Mint ha a szavaknak nem lenne egy mögöttes jelentésük, ami összeáll egy tartalommá.
Ez a csúcsán lévõ Torgyánra emlékeztet engem, mindegy, mit beszél, csak zajt csináljon
(ezzel azt a hatást kelti, mint ha válaszolna,
s melléktermékként még esetleg sikerül a hangzavarral az ellenfelet is megzavarni, sõt az is jó, hogy külsõ észlelõ ne is hallja rendesen amit az ellenél ,mond)

Szóval: rákérdeztem az Ügyészségre
ennyi baromságot... 2012 máj. 05. - 12:58:34
(5453/8852)
De, tökéletesen illik rád. Azzal együtt, amit pozsizsuzsi írt... Nem lennék meglepve, ha kiderülne, hogy valamelyik kerületi fidesziroda propagandistája vagy.