Téma: Ma Reggel

offtopic
Moldávia bánata 2009 okt. 05. - 14:57:36 Előzmény meszag
(72/8852)
A helyzet kiábrándítóbb, mint valaha, mert nézd meg, milyen a fityesz utánpótlása! Csak egy nevet mondok: Szíjjártó...
Ezzel el is vagyunk intézve megint legalább 20 évre.
2/10
offtopic
meszag 2009 okt. 05. - 13:57:20 2/10
(71/8852)
A legnagyobb baj, hogy a tröténelmónkben visszatekintve nekünk mindig megmondták merre kell menni. :) Most nincs aaki megmondja, ezért a "bölcs nép" vezért keres. Ehhez hozzáadódik a válság fokozta elégedetlenség, és máris csillogó szemekkel kiabálják: viktor!

Kiváncsian, de undorodva várom én is, mi lesz ebbõl az ígéret rengetegbõl. Jobb, ha nem tartja be, bár eléggé szabott hála égnek a mozgástér......de adj a hülyének hatalmat, aztán nézd meg, mit csináltál.. :(
2/10
offtopic
meszag 2009 okt. 05. - 13:52:08 2/10
(70/8852)
Ja csak készült festmény, költözött a korona, azértse a terv szerinti szinház, beszámoló hõs vezérünk útjairól, országimázs, kézcsók megörökítva. :DDD tömték a fejünk rendesen. A Tied meg is telt vele. :))
Álomfogó 2009 okt. 05. - 12:54:43
(69/8852)
1. Én magam is utálom a szocikat, ahogy valószínûleg te.
2. A Napkelte bármikor szívesen látta volna Orbán urat és kompániáját riportra: õk nem voltak hajlandóak bemenni, mert túl kényes kérdéseket tettek fel neki. Ha csak szemernyit odafigyelsz, észrevennéd: Orbánék sehova nem nyilatkoznak, ahol nem hajol meg elõttük a riporter.
3. Mivel én magam is a mûvészvilághoz tartozom, író vagyok, benne élek, és látom, mi történik, ezért elárulom neked: a legutóbbi Orbán éra idején szabadgondolkodó, nem jobbos (aki nem az, az "liberálbolsi", mi? - ahogy azt Móricka elképzeli! - nektek most Hofi is nagyon gáz volna, mert rendesen beszólogatna, bizony!) mûvész nem kapott támogatást, nem kapott kitüntetést, nem kapott kiadói engedélyt, kinevezést, sem rendes munkalehetõséget. Ezek nem pletykák: személyes tapasztalatomból idézhetem egy fideszes államtitkár dumáját: "amíg nem álltok át mihozzánk, és írtok úgy, ahogy az nekünk jó, addig nektek kuss lesz!". Ezeket véded?
4. Igen, az Orbáni politika alapköve: "Azért nem tudok semmi jót tenni az országgal, gazdasággal, mert AZOK kirabolták a kasszát, és mindent tönkretettek". Aha, na persze! Ez várható a következõ négy évben, ha gyõz - és gyõz, ez sajnos szinte biztos. Szemtanúja voltam, hogyan mentettek ki milliárdokat legutóbb az államkasszából, alapítványokon keresztül. Nem hallottam valakitõl! Láttam, tapasztaltam!
5. Önmagában már az gerinctelen jellemre vall, hogy úgy kaszáltak el egy népszerû, hosszú évek óta a reggeli mûsorok közül listavezetõ adást, hogy még csak elbúcsúzni sem engedték õket a nézõiktõl. Szinte hallom az elégedett, sunyi röhögéseteket: sebaj, mindig az ostobáknak állt a világ. Tudod, mit mondott Márainak az unokatestvére, aki meg akarta indokolni, miért állt be 45-ben a nyilasok közé? Ezt: "Neked könnyû dumálni, mert te tehetséges vagy. De most eljött a mi idõnk, a tehetségtelenek ideje!" Na, ez az idõ fog eljönni jövõre, ahogy már egyszer megtapasztaltuk az Orbán éra alatt, mikor sorra rugdosták ki a Rádióból a jó szakembereket, és vették fel a tehetségtelen párthíveket, kinevezve egy alkoholista, neurotikus nõt igazgatónak, aki aztán milliókat költött az adóforintokból a saját perei finanszírozására. Ez is tény, utána lehet nézni az ügyészségen!
És végül: nem akarlak én meggyõzni semmirõl, mert tudom, képtelenség. Hinni kell valamiben, kell egy "népvezér", aki majd... Én az elsõ Orbán kormányt a szavazatommal segítettem akkor, és Fidesz tag voltam - úgyhogy te nekem ne dumálj a jobb oldali eszmékrõl, meg arról, hogy én be lettem csapva, meg lettem vezetve és fel kéne ébrednem. Én ott ébredtem fel, öreg, a Fideszben, látva, hogy mûködnek, mit mûvelnek, hogy csalnak-ármánykodnak és röhögnek rajtad, a szavazójukon!
3/10
kgyuri0 2009 okt. 05. - 12:53:03 3/10
(68/8852)
Nem jezsuita volt, ferences, bocsánat!
3/10
kgyuri0 2009 okt. 05. - 12:49:20 3/10
(67/8852)
Mindenesetre lesz nyálas, joviális, gennyes összemosó hazugságáradat, ezt megtekinthetjük a “Ma reggel” mûsorában, s utána. Amikor elfogy a ficeszes propagandista, van itt minden szív és léleknemesítõ, amitõl a nép csak okosodhat s ezáltal egyre jobban szeretheti aminagyvezírünket, Jézusszíve egyelõre VárszegiAsztrikkal, (de még jön majd a derék kisgazda jezsuita szerzetes aki a Margitkörúti templomban uszított, tán él még), ha õ nem, majd a derék Balog tiszteletes aki református létére majd térden áll, hogy a nagy vezír útmutatása alapján erõsödjön.
Már az imént javasoltam a hónaljcsók intézményét bevezetni(Szaddamot reggelenként a kormánytagok fölkeresték szobájában, levetette zakóját, s hónaljcsókra járultak). Groteszknek véled? Ne feledd egy kis idõnek elõtte a papírmasé korona úsztatását is groteszknak vélhetted volna! Emlékszel a ToJó által megrendelt festményre a polgári kormányról puttókkal? Azt is goteszknek vélhette minden épeszû korábban. Anno a kormányõrök se kukoricáztak ám gumilövedékes szemkilövögetéssel, , élessel lõttek barkire, aki a nagyvezíri dzsipnek csak a közelébe ment. Utána nem bírósági bohózat következett, hanem kitüntetés.
Ehhez képest pl. Gyurcsány, az ideggyenge, élt, gondolkodott, kérdéseket tett föl, vitatkozott, érvelt: neked, a nézõnek. (Kár is volt beléd, a nézõbe, ami azt illeti!)
1/10
ondok 2009 okt. 05. - 11:29:41 1/10
(66/8852)
Te meg számomra tök "világos" vagy ,azaz szánalmas
1/10
ondok 2009 okt. 05. - 11:28:57 1/10
(65/8852)
Hát pont ez a baj ,hogy Orbán már volt miniszterelnök ,és bizony mindent megtett a demokrácia ellen AMIRE LEHETÕSÉGE VOLT.A levegõbe eleresztett hamis állításra(Hogy az MSZP überolta Õt) meg csak annyit ,hogy nem emlékszem ,hogy Orbán alatt pl nyilt uszítás folyt volna a kormány ellen a közmédiumokban ,mint ahogy ez az MSZP alatt történt.Hogy megmaradhatott volna poziciójában a sok beépített ellenzéki tégla,mint jelenleg.Hogy nem csapták volna nyakon Járait ,ha nyiltan az õ politikájuk ellen dolgozik,hogy Kövér Laci módjára eltávolították volna a fûügyészt zsarolással pl.Hogy legális törvényt hozzanak azért ,hogy a Felcsút több támogatást kaphasson ,mint az összes többi régió.Hogy a pszeudóközgyûléses nyilt lopás után maradt volna poziciójában a pártelnök stb stb...
Ezek szomorú tények ,amivel meg szünet nélkül rágalmazza ajobboldali sajtó kivétel nélkül minden kormányhoz köthetõ embert (bár ebben az ügyészség is a nem azonos mérce alkalmazásával segít),annak nagyobb afüstje mint avalóságtartalma.Szánalmas "ügyekbõl" igyekeznek habot verni.És lám egyesek vagy hülyeségbõl v. érdekbõl beszopják ,miközben szemérmesen elfordítják tekintetüket pl Esztergomról ,és minden olyan helyrõl ,ahol már MA IS folyik a fideszes vircsaft.
CsengoZoli 2009 okt. 05. - 11:20:48
(64/8852)
Te annyira sötét vagy,hogy hozzászólni sem tudok az írásaidhoz :)
CsengoZoli 2009 okt. 05. - 11:18:17
(63/8852)
MI lesz Orbán idején:
A mûvészek elmenekülnek, totális diktatúra, a zsidókat kiírtják, a cigányokat elgázosítják, az ég feketébe borul, az erdõk lángolni fognak, a tengerek háborognak, villámok csapkodnak, hadat üzenünk az USA nak és Oroszországnak és a pokolból láva tör majd fel a deák téren!
Ezekkel egy baj van, hogy ORBÁN MÁR VOLT MINISZTERELNÖK kedves jósok!
És kiderült,hogy ezekbõl semmi sem igaz.
Ezek SZDSZ szövegek,amiket 20 éve nyomatnak és már a saját szavazóik is elbóbiskolnak,mikor belekezdenek.
A demokrácia sárba tiprásáról eddig is sokat lehetett volna beszélni az igaz, Orbánékat sem kellett félteni,de ha ezt az utolsó 2 MSZP-s idõszakot vesszük akkor láthatjuk igazán,hogy milyen banánköztársaság vagyunk és mennyire semmi közünk a demokráciához.
Nem hittem volna,hogy az MSZP-nem sikerül überelni Orbánékat,de sikerült, sõt!
1/10
ondok 2009 okt. 05. - 11:16:10 1/10
(62/8852)
Akinek válaszoltál,az egy igencsak lényeglátó ember,az idézett nyitómondatával telibe is találta azt.Nem beszél mellé veled ellentétben nem zagyvál össze hetet havat csak azért ,hogy mindenáron valami különös okból a Fideszt a megtisztító katarzisként mutassa be.Ráadásul a többieket hülyének nézvén ezt mintegy objektív álláspontként igyekezvén eladni.
3/10
kgyuri0 2009 okt. 05. - 11:12:12 3/10
(61/8852)
dekülönben még az "ismét megmutattából" sem következik, hogy szeretné a szocikat.
3/10
kgyuri0 2009 okt. 05. - 11:10:11 3/10
(60/8852)
Miféle "jóslára" gondolsz, Zolika?
CsengoZoli 2009 okt. 05. - 11:04:59
(59/8852)
"Honnan tudod, hogy eddig mi volt errõl a véleménye, elemi logika, hogy azért mert a Ficesz nek való benyalást elítéli, elítéli a másik irányút is(pláne, hogy az ellenkezõjére nincs adatod, csak föltételezés!). Pláne egy ekkora nagy semleges középenállónak, mint te, ezt tudnia kéne ám!"

Akinek válaszoltam, úgy kezdi mondandóját,hogy : "Orbán és a Fidesz ismét megmutatta, miként képzeli a demokráciát" ebbõl merészeltem arra következtetni,hogy szerinte az eddigiekkel semmi gond, a 20 éves seghnyalás az demokratikus volr.
A többi jóslásra egyenlõre nem reagálnék, Budapest Tv-re való!
CsengoZoli 2009 okt. 05. - 10:56:41
(58/8852)
Bár a legnagyobb problémánk az a deák téri gödör lenne, egy rossz szavam nem lenne az MSZP-re!
1/10
ondok 2009 okt. 05. - 10:53:24 1/10
(57/8852)
A Napkelte kinyírásának módja (beleértve az elõzményeket is ,amikor szemérmetlen hazug ürügyekkel kinyírták a nemcsak mikrofonállvány mûsorvezetõket) ízelítõ abból ,hogy mire lehet számítani a Fidesz uralom alatt.pedig még nincsenek is hatalmon.Máris megjelentek a klikk emberei a mûsorban.Járai Judit,Tõkéczki "professzor":),Semjén stb stb.Igaz hogy a fideszes mûsorigazgató által "beajánlott" mûsorvezetõkkela Napkelte nem volt már a régi ,minõsége romlott,nade ez az új mûsor talán még rosszabb.Ráadásul nyiltan a választások elött elfoglalta a közmédiumot.Ettõl kap minden tisztességes ember hányingert ,és ezért nem szavaz a Fideszre.
1/10
fredi60 2009 okt. 05. - 10:28:47 1/10
(56/8852)
"baromi nagy gödörbõl"
Errõl nekem mindig a fidesz által a Deák téren félbehagyott "nemzeti gödör" jut eszembe. Ami helyett kaptunk egy habostorta-szerû förmedvényt pár méterre a hév-tõl (ami gondot okozott az építkezésnél és az üzemeltetésnél is).
3/10
kgyuri0 2009 okt. 05. - 10:08:26 3/10
(55/8852)
Zolee-zolee!

“Jaértem,szóval szerined az,hogy a Nap-Keltében 20 éve a szocik s*ggét nyalták az a demokrácia.
Érdekes azt nem találtad seggnyalásnak...”

Honnan tudod, hogy eddig mi volt errõl a véleménye, elemi logika, hogy azért mert a Ficesz nek való benyalást elítéli, elítéli a másik irányút is(pláne, hogy az ellenkezõjére nincs adatod, csak föltételezés!). Pláne egy ekkora nagy semleges középenállónak, mint te, ezt tudnia kéne ám!

„Orbán idejében elmenekültek a mûvészek 98 tól? Ugye nem? Most se fognak, hiába ez az Orbán fóbiád neked is!”

Orbánfóbianem a mûvészek elmenekülése miatt van, hanem a demokrácia elmenekülése miatt( egyébként lehet, hogy némelyeknek volt 98 után Makovecz-mérgezése, és ugye a NemzetiSzínház… az építészek is mûvészek, nemde? Más hirtelen nekem itt és most nem jut eszembe.

„Kimászni pedig, majd abból a baromi nagy gödörbõl kell,amit a kedvenc pártod töltött meg fejbúbig szaharral!”

Már megint, mibõl gondolod, hogy az õ kedvenc pártja a te útálatod pártjával azonos?
A szahar eredetérõl lefolytatható vitát ezzel egyelõre tegyük zárójelbe.

„Fel kéne már ébredni, történt elég kijózanító dolog az utóbbi idõben.
Néha a tényeket is meg kéne látni és nem csak a bemagolt ballib "jönnek a nácik" propaganda szöveget fújni!”

Én is ezt monom, föl kéne már ébredni, elgondolkodni, és aztán(de lehet, hogy elõtte) sokat tanulni!

Nem kell ezt a szöveget bemagolni, elég ha az ember látó szemmel körbenéz!
CsengoZoli 2009 okt. 05. - 09:09:52
(54/8852)
Jaértem,szóval szerined az,hogy a Nap-Keltében 20 éve a szocik seggét nyalták az a demokrácia.
Érdekes azt nem találtad s*ggnyalásnak...
Orbán idejében elmenekültek a mûvészek 98 tól? Ugye nem? Most se fognak, hiába ez az Orbán fóbiád neked is!
Kimászni pedig, majd abból a baromi nagy gödörbõl kell,amit a kedvenc pártod töltött meg fejbúbig szaharral!
Fel kéne már ébredni, történt elég kijózanító dolog az utóbbi idõben.
Néha a tényeket is meg kéne látni és nem csak a bemagolt ballib "jönnek a nácik" propaganda szöveget fújni!
Álomfogó 2009 okt. 05. - 07:52:52
(53/8852)
Orbán és a Fidesz ismét megmutatta, miként képzeli a demokráciát: mindenkinek kuss, csak õk lehetnek jelen a médiában. Ez várható jövõre, ha Ovi kerül hatalomra. Nem lesz kultúra, mert a mûvészek, írók java átlátja Ovi és hívei nácizmusba hajló gennyességét, ezért nem kaphat munkalehetõséget, támogatást, mûsoridõt. Jönnek a jobboldal tehetségtelen, demagóg idiótái, nyomják a propagandaszöveget, megy a parasztvakítás, aminek szépen be is dõlnek az efZoltán félék. Ez az ország mér száz évig nem mászik ki az önmaga teremtette õsmagyar idiotizmusból. Most már hétvégén se találkozhatunk a mûvészeinkkel, íróinkkal - nekik kuss, köszönjük Orbán Viktor és hívei! Számíthatsz rá, hogy nem szavazunk rád, és a "Királyi TV" is elveszített jó néhány nézõt.